Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. augusztus 10. – Green Arrow

raw150810

A RAW 2015. augusztus 10-én nem mással indul, mint az adás hivatalos Intro videójával, amit követően a cég egyből bejelenti, hogy a sok érdekfeszítő csata és fordulatos beszédek mellett meg fog jelenni az “Arrow” című amerikai sorozat sztárja, Stephen Amell.

A ringbe először nem más érkezik, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Seth Rollins. Amíg a címvédő a szorítóig sétál visszatekinthettünk arra, hogy mi is történt két héttel ezelőtt a RAW-n, ahol John Cena egy eléggé fájdalmas orrtörést szenvedett, amikor Seth térde alaposan telibe találta az arcát…Mikrofont ragad a Szupersztár és üdvözöl mindenkit a mostani Monday Night RAWlins-on, ahol elmondása szerint a közönség ismét megcsodálhatja azt a fickót, aki eltörte az arcát Mr. You Can’t See Me-nek, valamint már a WrestleMania óta a Bajnokok Bajnoka, utal végig saját magára. A rajongótábornak egyértelműen nem tetszik, hogy a Bajnok ismét azzal indítja a show-t, hogy agyon dicséri saját magát, ezért elindul a “You Sold Out” mondat kántálása, amire Seth csak annyit kérdez vissza, hogy: “Na és?”
Viszont ezek után a lényegre tér, hogy azért is jelent meg most, hogy kihívja John-t egy Öv vs Öv meccsre, ahol csakis Ők ketten fognak csatázni és végül aki diadalmaskodni tud, az mind a két címet megszerzi a küzdelem végén. Azonban erre nem kapott még ezidáig választ Rollins, teljes csend és bizonytalanság van John körül, amióta az orrtörésével együtt kórházba szállították. Seth ekkor egyből nekiáll találgatni, hogy valószínűleg rájött, hogy a pankráció nem az Ő sportága és inkább a rapkarrierjével kezdett ismét foglalkozni. Ezt a következtetést pedig abból vonja le, hogy megsemmisítette John Cena WWE karrierjét, akárcsak John arcát a térdével.
Seth azzal folytatja, hogy egy szó mint száz, nem kapott még senki sem választ erre a kihívásra, ami miatt jogosan gondol arra Rollins, hogy Cena nem mer kiállni ellene, mert tudja, hogy veszíteni fog. Nem tud harcolni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka ellen, mint egy férfi és nem tud vereséget szenvedni mint egy férfi, hanem inkább csak otthon sajnáltatja a nóziját.
Ezt követően viszont Seth kicsit kapkodva a kommentátorok felé fordul és onnan kap egy információt, hogy itt van az adás helyszínén John Cena, aminek egyből megörül a közönség. Viszont pár másodperc múlva lelombozottan reagálnak, arra, hogy csak szatellit segítségével tudja megmutatni magát a rajongóknak. Egyből bevágnak egy képet a kivetítőre, ám ez nem az igazi Cena. John orrtörése után készült egy kép, amit Rollins megmutatott a publikumnak, ám valaki más tátogott John Cena szájának a helyén és parodizálta ki a United States címvédőt. Itt ismét szóba hozza Seth, hogy ezen a RAW-n nincsen ott John, viszont Tough Enough következő részében meg fog jelenni…A paródia után tovább folytatta volna a beszédét Seth, ám Cesaro jelent meg, akit nagyon nagy szeretettel fogadott a közönség. A svájci elmondja, hogy szerinte a rajongóknak is, akárcsak neki, elege van már abból, hogy minden egyes adás úgy kezdődik, hogy Rollins megjelenik és csak mondja és mondja és mondja…. Itt az ideje végre cselekedni. Szóval, hogyha akar egy Open Challange-t tartani a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért, akkor ne várjon, hanem engedje meg Cesaro-nak, hogy a mostani RAW-n ringbe szálljon a Bajnok ellen. Seth ezt hallva kicsit felháborodva kijelentette, hogy nem beszélt semmilyen Open Challange-ről ezúttal, mert az csak az előző hét meséje volt. Egy egyszeri dolog, ami után mindenki várná a folytatást, de nem lesz neki következő része. Egyébként is mit gondol Cesaro, hogy csak kérés után megkaphatná a lehetőséget a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka ellen? Seth szavait követően Kevin Owens jelent meg az arénában, aki feltételezhetően ugyanazért van itt, amiért a svájci. Kevin elmondja, hogy nem érdemli meg a csatát Cesaro, hiszen ha valakinek lenne lehetősége egy Open Challange-en ringbe szállni Rollins ellen a WWE Bajnoki övért, az csakis KO. Arra kéri a másik két Szupersztárt, hogy javítsák ki a téved…Ugyanis úgy emlékszik, hogy hármójuk közül, Ő volt az egyetlen, aki képes volt a közelmúltban legyőzni John Cena-t.
Azonban akadt még valaki a Backstage-ben, aki szívesen ringbe szállt volna a Bajnoki övért, ez a személy pedig nem más volt, mint Randy Orton. Rollins ekkor elmondja, hogy nem törődik azzal, hogy mit gondol a másik három szupersztár, vagy hogy mit gondol a Vezetőség. Egyedül az számít, hogy Seth mit hisz, Ő pedig úgy látja, hogy mind a három pankrátor, aki meccset akar ellene egy idióta és nem érdemlik meg, hogy a Bajnok ellen csatázhassanak.
Ekkor már Triple H-nek is lett volna pár szava a Szupersztárokhoz és megjelent a bejáratban. A COO-t eléggé nagy szeretettel fogadta a közönség, aki elmondta, hogy 2 hét múlva esedékes lesz a SummerSlam, amire John Cena jelenléte meglehetősen kérdéses. A WWE orvosai 50-50 % esélyét látják annak, hogy a Cenation Vezetője képes lesz csatázni…A mostani RAW-n pedig bejelent egy Triple Threat csatát, Kevin, Cesaro és Randy között, aminek a győztese még a mai adás főeseményén összecsaphat Seth Rollins-al a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért.

Team Nikki vs Team Naomi

Nikki és Brie Bella Alicai Fox társaságában ringbe szállt Naomi, Tamina és Sasha csapata ellen, amit Paige, Becky és Charlotte a kommentátorok mellől követett figyelemmel. A küzdelem végül Brie kopogtatásával ért véget, hiszen a Bella lány rutinosan elhajolt Tamina Superkick-je elől, ami után egy könnyed fordítással győzelmet tudott szerezni a csapatának. A küzdelem után Paige csapata is a ringbe érkezett és a kilenc díva keményen egymásnak esett.

The New Day vs Los Matadores

A küzdelem eléggé fordulatos volt, amiben mindkét csapat jól szerepelt, végül Big E és Kofi képes volt értékesíteni a Tag Team Finisherjüket, amivel végül győzelmet arattak mostani ellenfeleik felett.

A Backstage-ben ünnepelték a győzelmüket a New Day tagjai, amikor Renee Young egy rövid interjút készített velük. Ekkor szóba került, hogy a SummerSlam-en a Prime Time Players ellen léphetnek ringbe, ahol a WWE Tag Team Bajnoki öv lesz a tét. A New Day-es srácok nagyon magabiztosan kijelentik, hogy meg fogják nyerni az öveket és 2x-es WWE Tag Team címvédőként fognak távozni a következő PPV-ről.
Szintén a kulisszák mögött Tiple H és Seth diskurálnak Hunter irodájában, ahol Rollins panaszkodik, hiszen nem szertett volna címmérkőzésen bizonyítani a mostani adáson, hiszen legyőzte már Dean Ambrose-t, Roman Reigns-t és Randy Orton-t is. Triple H szerint viszont kinyitott egy ajtót az előző RAW-n, amikor Neville ellen létrehozott egy Open Challange-et, ez az ajtó pedig nem záródik egy egyik pillanatról a másikra. Hogyha tényleg Ő a legjobb, akkor ki kell építenie egy örökséget, amire a WWE jövője büszkén fog visszaemlékezni. Viszont ez nem megy egy-két összecsapás után, minden egyes este bizonyítani kell, hogy érdemes arra, hogy Bajnoknak szólítsák. Seth ekkor elgondolkozott és kijelentette, hogy John Cena minden héten képes volt megcsinálni, hát Ő még jobb lesz.

Kevin Owens vs Randy Orton vs Cesaro

A tét nem más, mint egy első számú kihívói jog a mostani adás főeseményére a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Seth Rollins ellen. Egy jó küzdelmet láthattunk, ami meglehetősen izgalmas és fordulatos lett, végül a győzelmet pedig a Vipera tudta megszerezni, aki mindkét ellenfelének kiosztott pillanatok alatt egy-egy RKO-t. Ezzel a bravúrral Randy a főeseményen nagyon közel fog kerülni a Bajnoki övhöz, vajon képes lesz kihasználni a lehetőséget?

Egy meglehetősen drámai és remekül összeállított videót tekinthettünk meg ezt követően The Undertaker és Brock Lesnar viszályáról, aminek a következő állomása a nyár legnagyobb eseménye, azaz a SummerSlam lesz.

Dean Ambrose vs Luke Harper

A küzdelemben mindkét fél jól szerepelt, ahogy arra számítani lehetett Roman és Bray kicsit kavarta az állóvizet a ringen kívül, azonban ez a kis malőr nem ért diszkvalifikációt. A győzelmet végül Luke tudta megszerezni, aki egy hatalmas Clothesline után kopogtatta a Lunatic Fringe-t.

A szorítóba az összecsapás követően The Miz érkezik, aki bejelenti, hogy a mostani vendége a Miz TV-ben nem más lesz, mint a WWE egyik legnépszerűbb Szupersztárja, aki sérülése miatt nagyon régen lépett ringbe…Daniel Bryan!
A bevonulást követően a Miz TV nagy része azzal telt, hogy a közönség éltette Daniel-t, ami eléggé zavaró volt Miz-nek, aki nem tudta elkezdeni a beszédét, azonban, ha mégis tudott volna mondani valamit, akkor a közönség félbeszakította. Ezúttal nem igazán a visszatérése vagy az állapota volt a téma, hanem Miz inkább dicsérte magát, amiért Bryan az Ő mentoráltja volna az NXT első szezonjában, ami miatt a Hollywood-i Szupersztár úgy gondolja, hogy neki köszönhető, hogy Daniel ekkor karakter lett a pankráció világában. Az egoizmusával ezúttal sem volt baja Miz-nek, ám a műsorvezető hamar elhallgatott, amikor megszólalt Big Show zenéje. Az óriás a ringbe menetelt, ahol aztán a közönség arra biztatta, hogy fejezze be a karrierjét és inkább vonuljon vissza. Ettől teljesen elborult Show agya, amitől Miz alaposan megijedt és igyekezett minél távolabb tartózkodni egykori csapattársától. A hangulatot csak fokozni tudta, hogy Ryback is megérkezett a szorítóba, aki egyből odaállt az óriás elég, akivel épphogy egymásnak estek, amikor megjelent The Miz hirtelen a ringben Daniel jóvoltából. A legrövidebbet az ütésváltás alatt Miz húzta, akit alaposan helybenhagytak, végül Ryback Daniel-el karöltve ünnepelhetett egyet.

Mark Henry vs Rusev

Ez eredetileg egy Mark vs Rusev csata volt, ami aztán átalakult Lane vs Summer küzdelemmé, amiben a hölgyek eleinte a ringen kívül, később pedig a szorítóban kezdték el ütni egymást. Végül Summer Rae diadalával ért véget a bunyó, hiszen Rusev mostani kísérője kiosztotta Lana-nak az Accolade nevezetű szorítást…

Neville vs King Barrett

A küzdelem eléggé egyoldalú volt, amiben végül a győzelmet Neville tudta megszerezni a Red Arrow nevezetű Finisherjét követően. Stardust nem hagyott időt az ünneplésre Neville-nek hiszen egyből megtámadta a Szupersztárt, majd a ringen kívül meglökte Stephen Amell-t, aki a Zöld Íjjász című sorozat sztárja…Azonban egy szuperhős sosem tétlen, így Amell a ringbe robbant és nekiesett Stardust-nak, akiről csak a biztonsági emberek tudták nagy nehezen levakarni.
A Backstage-ben Neville és Stephen Triple H-el találkozott, ahol követelték a COO-tól, hogy hozzon létre egy Tag Team csatát a SummerSlam-re közöttük. Azonban tiltakozott, hogy egy színész harcoljon, mert eléggé képzetlennek tartja hozzá. Nagy érvelések közepette, végül megalkotta a küzdelmet, amiben Green Arrow és Red Arrow csapata harcolhat a SummerSlam-en Barrett és Stardust duója ellen.

Randy Orton vs Seth Rollins (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

A főesemény nagyon jóra sikeredett, amiben Randy 3 másodpercre volt a győzelemtől, ám Sheamus jelent meg, aki nekiesett a Viperának és így diszkvalifikációval véget vetett a csatának. Az öv maradt Rollins-nál, ám nem érezhette magát biztonságban, mert a bírónak odaadta a táskát a Kelta, aki ezúttal be szerette volna váltani a szerződését. Azonban mielőtt ezt bejelentették volna és elindult volna a küzdelem Rollins és Sheamus között Orton kiosztotta a Finisherjét az írnek is, aki nem tudta felhasználni a szerződését ezúttal..

Ezzel zárult a RAW, amin nem jelent meg sem Brock, sem Taket. Kíváncsian várhatjuk egy hét múlva a következő hétfői adást, ami már a SummerSlam előtti utolsó RAW lesz…

WWE RAW

32 gondolat “WWE RAW 2015. augusztus 10. – Green Arrow” bejegyzéshez

  1. Nem nézhetőek a videók, lemaradtam 1 picit, tudnátok csinálni valamit velük hogy nézhetőek legyenek?

    Kedvelés

    1. A kinézetéhez képest nyoéott egy szaltót a kötél fölött, meg egyet a legfelső kötélről is. Nem értem mi a bajuk ezeknek…

      Kedvelés

    1. Pontosan 389 kamionnyi polot csináltak,ami elmegy nekik 2 hónap alatt.Ez kell a kis gyerekeknek.müzlis polo,amin a takony a fika és a tegnapi pörkölt szaft is elfér.
      Egy póló mind felett.1 póló büdös és retkes,1 pólót 1 tönkretett pankrátor karrierjének áráért lehet most megvásárolni.Ala müzli

      Kedvelés

  2. Sztem jó adás volt, végre nem azt éreztem hogy empty arena meccseket nézek, a közönség kivételesen odatette magát. Triple threat meccs állat volt, Cesaronak és Owensnek remélem nagy jövője lesz a cégnél, mert mind a ketten rohadt szórakoztatóak. Randy RKO-ját meg nem lehet megunni.:D Ambrose, Román vs. Wyatték a summerslamen? boring. De tényleg, már láttunk hasonlót, szóval sok értelme nincs.
    Ryback-nek örültem, ahhoz képest hogy milyen sérülése volt egész hamar visszatért. Viszont Bryan nem hiányzott, maradjon távol a ringtől, Tough enogh-ba vagy Total divasba maradjon, mit bánom én. A Miz elég homi lett, de nem csak azért mert nem mer kiállni harcolni, hanem az öltözéke…
    Szegény Mark Henry…már nem is mondok semmit.
    Viszont a két csaj bunyója tetszett, ez a Lana egész jó nő, nem?:D
    Főmeccs végkimenetelét szerintem még a 10évesek is tudták. Sejthető volt, hogy Rollins nem veszti el az övet és ez így van rendjén.

    Kedvelés

    1. júdást jó bajnoknak tartod?Szórakoztató a karaktere?Van benne lehetőség?Akár hosszútávra?
      Mióta is bajnok?És meddig lesz az?

      Kedvelés

      1. Szerintem jó bajnok, mint mondtam korábban is, rohadt tehetséges és a címvédései jól sikerülnek. Na nem az extreme rules-ra gondolok, mert az nevetséges volt, de mondjuk a Fatal 4 Way mérkőzésen is odatette magát meg Ambrose ellen is jó meccset tolt. És jól el tudja játszani a féreg heel karaktert is. Fényévekkel jobb, mint Román, pedig együtt kerültek fel a main roosterbe. Szóval ja, szórakoztató. Lehetőség még van benne, mert még ha el is veszti az övet (ami szerintem még nem mostanában lesz), akkor utána kialakíthatnak neki egy erős face karaktert. Ne haragudj, hogy pont vele példálózok, de szerintem Wyattben kevesebb lehetőség van. Pedig én nagyon bírom,de be kell látni hogy előbb utóbb nem lehet vele mit kezdeni.Nézd meg a mostani feudját is…hol van ez a régiekhez képest? Elfogynak az ellenfelei, heel ellen meg ugye nem mehet. Akkor két lehetőség van: 1. Gyengítik a karakterét és így gyengébb pankrátorokkal is tud feudolni. 2. Face turnt kap, mint Kane és kb. megalázzák ezzel az ő karrierjét is.

        Kedvelés

  3. Kétségkivül a legtöbb rivalda fényt Randy Orton kapta. Suplexeket csinált Suplexek hátán és a 3-as meccset is ő vitte. Cesaro most nem hozta a formáját, mint ahogy Owens se. Örülök Randy efféle hiperaktivizmusának, de most megint el fog tünni 1 hónapra? Mindegy a Raw legviccesebb mozdulatai és legjobb meccse a Triple Threat volt! 🙂

    Kedvelés

  4. nem hiszem el!! ez a köcsög Rollins már másodszor elvesztette az övet de jött a nagy buzi fehér cigány aztán megint megúszta…ezt nem hiszem!! (epic rage :DD)

    Kedvelés

  5. Hát az Ultima Lucha szarrá alázta ezt a Rawt, de úgy az eddig összes Raw-t egybevéve is, Ambrose-t megint veretik, KO-t megint veretik, Lesnar sehol sincs, de őt is elfogják veretni, Orton-t ma kivételesen nem vereték ez az egyetlen értékelhető momentum, ja meg a cenás rész, istenem azon behaltam, hatalmas volt, lehet több ilyen is, azért és már 2 hete nem hallottam azt a ratyi zenét, adná az ég hogy soha többet ne halljam, de a kövi Rawn úgy is jön miszter szuperhíró amerika kapitány, és elfogadja a kíhivást, és champ is here, hú de várom…..

    A Yesezéstől már a fejem majdnem szétrobbant, remélem még egy jó évig épülgetsz drága Bryan, egyelőre nagyon nem hiányzol, Ryback visszatért, azt ennyi, SS-en megvédi a címet, és kész

    Na Lanat is veretik, mondjuk az az Accolade elég szép volt, de ezzel azt merem feltételezni hogy az SS-en, Ziggler meg Lana fog nyerni, sőt biztos, az a sort lehetne rövidebb is kedves Lana 😀

    A triple threat meccs sem volt rossz, Orton most kapott egy kis bánat adás időt, a sok veretésért amit kapott a hónapokban, mondjuk az RKO-k még mindig basszott jól néznek ki….

    A főmeccs sem volt egy nagy valami, a végén tudtam hogy jön Sheamus, és azt is tudtam hogy itt nem lesz bajnok, és még egy olyan fél évig még biztos hogy nem 🙂 de azért szép próbálkozás

    A töltelék meccsekett átpörgettem, a díva meccs 1 hónap után volt egy kicsit lagymatag, de a régiekhez képest még ez is fényévekel jobb….

    Green Arrows szegmens kifejezetten tetszett, jó lehet ez, kíváncsian várom hogy a ringben mit tud mutatni Amell barátunk, de gyanítom többet mint szuperszéna….

    Tehát nem volt egy rossz adás, de ha a múltkorira 5öst adtam, akkor ez csak 10ből 4, ez bizony visszafejlődés, na de a kövi Raw Lesnar szűlőhazájában lesz, ha jól tudom, remélem láthatunk egy utolsó pusztítást a bestiától, mielőtt Taker legyőzi, és mehet a sülyesztőbe….

    Kedvelés

        1. Csak annak mi értelme lesz hogy egy 50 éves Taker legyőzi, alias pineli, alias tisztán legyőzi, a bestiát, semmi hiteleség onnantól kezdve, még 3 évvel ezelőtti visszatérésénel mikor szena legyőzte, még akkor mondjuk HHH megmentette a segét hogy 2szer is legyőzhette, és az a feud, utána lett belőle a Bestia, majd jött Taker és a streak, onnanstól meg a legyőzhetetlen Bestia lett, akinek ha meghalod a zenéjét már kezdhetsz retegni, aztán jött szuperszéna porba alázása, 16 suplex, és ő a lett a legyőzhetetlen szuperBestia, aztán az övvédések, stb, jött a WM és Reing megalázása, még oké el is vesztette az övet, de visszatért és a BG-n nyernie kellett volna, és nyert is volna, de visszakellet hozni Takert (akit nagyon tisztelek, mert amit az elmúlt 20-25 évben leművelt, az csak tiszteletre méltó), és nem azért hozták vissza hogy kikapjon az SS-en, sajna Lesnart megfogja alázni, és lefogja győzni, onnanstól hol marad meg a Beast karakter, a legyőzhetetlenség, az erő, a dominálás, sehol, mert legyőztek tisztán, itt csak az segíthet, ha Taker szépen DQ-val nyer, mert utána őt sem látjuk a WrestleManiáig, és akkor talán a Beast karakter is megmaradhatna, másképen neki búcsút mondhatunk….

          Kedvelés

          1. Ezzel én nem értek egyet. Mondok egy példát. Megy a meccs, a végén Lesnar az F5-öt beviszi Undertakernek, aki az elsőből kirúg. Lesnar felkapja újra Takert és újabb F5. Taker kiterül meg sem mozdul, Lesnar ráfekszik 1-2-… sötétség, harag, bejönnek a papok és nekiállnak kántálni. Egy kék fénycsóva rávetül Undertakerre, aki erre felül, mintha láthatatlan erő költözött volna a testébe ( párszor már volt ilyen, fény nélkül), chokeslam Lesnarnak, majd egy Tombsone, UT ráfekszik Lesnarra 1-2-3. A győztes UT. Vajon, akkor is csorbulna Lesnar “Beast” karaktere, ha így győznék le? Szerintem nem. 🙂

            Kedvelés

          2. Ugyan már.Nincs olyan,hogy verhetetlen.Most ő a no i,a csúcsragadozó.Igen,mert nem vipera matyi az lol hanem a bestia.Taker elveri,nem is kicsit,de és ez a de fontos,lehet,hogy valaki közbe avatkozik,így lesz egy jó meccs nagy bunyóval,de nem lesz győztes.És a 3.meccsüket a wm en nyomják le,ahol tisztán nyer a halott ember és visszavonul.
            Nem tudok elképzelni más ellenfelet neki,aki az utolsó lenne számára,csak is azt,aki elvette tőle azt,amit 20 éven keresztül felépített.Aki megtörte a streaket.bestia lesz az utolsó nagy ellenfele,minden más legenda romboló lenne számára.És ha ott akkor bestia tisztán kikap,még utána is lehet uralkodó,mert már Taker nem lesz ott,ő végleg a pokolba száll alá…
            Szal attól,hogy kikap a bestia,nem lesz szar,nem fog jobberkedni.
            A későbbiekben is bármit lehet vele kezdeni,nem csak a fő öv körül tengetheti az idénymunkás idejét..Kapna egy us övet oszt annyi.Egyből jobban menne a wwe nek.Cezaro,rusev,ko,stb mind mehetnének ellene..persze ez is csak álom marad…
            A lényeg,hogy most Taker fog győzni,de lehet,valaki közbeavatkozik.Az ő kettejük végső összecsapása a wm en lesz jövőre.

            Kedvelés

  6. Először a négy órás futamindő, majd a dívák “forradalma”, aztán a halott embert is kiásták sírjából, az életben először egyszerre US és WHC övmeccs és, a googlet használni képtelenek számára a Lana még kevesebb ruhában meccs Rae ellen és most még a zöld íjászt is megszerzik (aki az általam látott vendég sztárok közül az eddigi leghihetőbbet alakítja, szegény Neville még így is késve mondta a kemény egy mondatát). Ezek nagyon fosnak attól, hogy ismét túlszárnyalja őket az NXT. 😀 Nem is csodálom. Kev már csak bosszúból is egy brutális meccset fog lehozni Bálorral. Bayley(nagyon valószínűleg)-Boss szintén garancia. Aztán most a Tyler-Thunder életben egyszeri lesz, szóval igen,,,, én továbbra is utóbbit várom jobban. Szerencsére nem én vagyok az egyetlen, ha jól tudom már elfogyott minden jegy a brooklyni takeoverre.

    És valóban kitette nemrég NXT, hogy Marcus Finnel fog ezen a héten meccselni! 🙂

    Rawról nincs mit mondani. Kev és Cesaro próbálta felhúzni (halkan jegyezném meg, hogy a Ruseves zászló szerintem zseniális volt). Na meg Dean, de az ő promóját elcseszte Roman,,,, nem is értettem, hogy minek pofázott bele, halálrosszul jött ki. Na meg, hogy egyoldalúan csak Ambrose sorolta fel, hogy Reigns mit szeret, így teljesen úgy tűnt, mintha a csicskája lenne, semmint a tesója. :/ Leírhatatlanul reménykedek benne, hogy azért tolják ennyire ezt a testvérek vonalat, mert valamelyiküket a másik ellen ugrasztják, akár Wyattel, akár nélküle.

    Adam Rose pedig szűnjön meg létezni és jöjjön vissza Kruger! Nem lenne ő rossz harmadik Wyattnek, nem tehetségtelen ő, csak a Rose karaktere volt,,,,nehezen befogadható. Persze tudom, hogy láthatólag kigyúrni magát nem egyik napról a másikra történik. Vagyis igen, csak sok napról a másikra.

    Kedvelés

  7. A díva meccs most nem tetszett szerintem az SD-s sokkal jobb volt mint ez most..na de majd legközelebb..

    A TT meccset tekerem is át ahogy meghallom a New Day zenéjét…egyszerűen ezeknél irritálóbbak nincsenek és nem azért mert heel karakterek áááá ezek nem azok csak három bolond aki tapsikolnak mint az eszementek…Big E meg a 140 kg-jával ugrál mint a 4 évesek…és akkor még régebben ő volt Ziggi verő embere :DDD oké…pedig alapból a 3 taggal nincsen semmi bajom mert a TT finisherjük sem rossz csak maga a “New Day”-el van egy hatalmas nagyon gond ..pedig más karakterrel talán még lehetnének valakik…na de hagyjuk…

    A Triple Threat meccs volt szerintem a legjobb de KO-t sajnálom…reménykedtem benne hogy ő nyeri a meccset de nem így lett sajnos.. nem ártott volna neki egy győzelem mert az SS-en tuti kikap és Rollinsal meg egy fasza meccset összehozhattak volna, és Sheamus meg megtámadhatta volna Kevint is, mindegy nem érdemes rajta rágódni.. 😦
    Csak ezt nem értem ha Vincenek nem “kell” Owens akkor minek kell áthozni ? nincs így is elég jobber ?????????????? Barett is már lassan jobban jár ha automat a gong után hanyatt dobja magát… Henry meg…amilyen “jól” kezdett már kezdtem örülni hátha nyerhet de nem..egy rúgás és már földön is van…hát szégyelhetik magukat…és hogy már megint kezdik ezt a zászlós baromságot…-.-“””

    Főmeccset meg hagyjuk Rollinst miért kell mindig futásnak ereszteni ezt nem értem…egyszerűen magas

    Kedvelés

    1. Ezt igazából Kane rontotta el..ha anno mondjuk 40 évesen visszavonul,de évente lett volna 1-2 meccse,akkor őt is úgy fogadná a közönség,mint UT-t (jelenleg kb semmi reakció rá,ha megszólal a zenéje),de hát ugye ő inkább a pénzt választottam,na meg a jobberkedést..Kár,mert miatta kezdtem el nézni a pankárciót.

      Kedvelés

  8. Multkor belenésztem a viasat 6 os kabaréba.A szinkron fenomenális..békapofa neve tébolydába való…júdásé meg építész..ne kérdezzétek miért pont építész..örök rejtély marad ez is.

    Kedvelés

    1. mert valószínűleg egy google fordítót használnak, architect=építészmérnök, wwe-s kreatív=visatos fordító

      Kedvelés

    2. Nem értem a problémádat,te is ezen a szinten nevezed el a pankrátorokat.Még azt is el tudom képzelni,hogy te vagy ott a szakmai tanácsadó.:)))

      Kedvelés

  9. Istenem!
    Tudtam tudtam hogy Randy nem lehet bajnok,de a francba már!
    Egy ekkora rko után egy pillanatra elhittem hogy nyerhet,hát nem kellett volna.
    Istenem ekkora érzéki csalódás a világon nincs…

    Kedvelés

  10. Ratyi adás volt.Miért a kiégett ellangyosult vipera matyi kap lehetőséget?Medvebocs hiába van ott a vályú körül,tudjuk,hogy már nem fog nagy lehetőséget kapni..és lehet Cezarot is így fog járni.
    Ismét hipó vs siklóka?Minek?A bajnok most miként funkcionál?Bárki szarrá verheti…

    giga csokigolyó hány percet is töltött a ringben?

    A zöld íjászos szegmens vicc

    harperkének azért vannak vezsélyes mozdulata.Az a rúgás…az ember fejét leszedi,és az a csodálatos,fordulatból megkomponált torok ütés!Mese szép.

    Ennyi..

    Kedvelés

Vélemény?