Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. április 13. – A londoni csaták

raw150413

Az előző héten a WWE megkezdte európai turnéját, így 2015. április 13-án ennek keretén belül, Londonból jelentkezett a Monday Night RAW. Az O2 aréna zsúfolásig telt rajongókkal, a kommentátori asztalnál ezúttal is Michael Cole, Booker T és JBL foglal helyet.

A ringhez először a WWE US Bajnoka, John Cena érkezik. A fogadtatás olyan, mintha csak az Egyesült Államokban lennénk, Cenát itt is sokan szeretik és legalább annyian nem. Már a zenéjére is azt kiabálják: John Cena sucks! Meg is jegyzik, hogy mennyire hangosak és bevallja, hogy sokkal izgatottabb, mint bármely más közönség előtt.
John Cena úgy véli, hogy London megérdemelne egy WrestleManiát – és ezzel a publikum egyet is ért – de azok, akik erről dönthetnek úgy döntöttek, hogy várniuk kell még erre. Akárcsak Rusev. Harcolhatnának most azonnal, de ő várni akar az Extreme Rules-ig. John Cena pedig ma este is küzdeni akar, így ismét nyílt kihívást intéz a teljes roster felé.
Bad News Barrett zenéje szólal meg és a közönség nagy örömére megjelenik az angol, hogy megpróbálja elhódítani az övet Cenától. Beszélne is, de a rajongóktól nem tud megszólalni, végül megköszöni a fogadtatást és azt ígéri, elveszi az övet Cenától ma este.
Lilian Garcia műtét utáni kihagyása miatt a ringnél a szupersztárokat ezúttal is Cody Rhodes felesége, Eden (azaz Brandy Rhodes) jelenti be.

WWE United States Bajnoki cím mérkőzés: John Cena vs Bad News Barrett
Ahogy megszólal a gong, felharsan a Let’s Go Cena – Cena Sucks is. A két szupersztár kissé tapogatózva, inkább összeakaszkodva kezd, majd először Cena kerül fölénybe. Barrett azonban fordít, kívül kerülnek a ringen és a lépcsőnek is nekivágja a Bajnokot. Cena ismét képes felülkerekedni ellenfelén, majd Barrett is fordít. Sorban láthatjuk jellegzetes mozdulataikat, a befejezők azonban egyelőre nem sikerülnek. Cena beviszi ugyan az STF-et, ám Barrett eléri a kötelet, így el kell, hogy engedje. Nem sokkal később már az angol kopogtatna, de Cena kirúg. Jön egy Bullhammer kísérlet, majd egy AA, de mindez kevés.
Barrett végül beviszi a Bullhammert, ám Cena ez után is kirúg, sőt alig pár pillanat múlva adja az újabb AA-t és ez egyben az utolsó mozdulat is.
A mérkőzés győztese és a WWE US Bajnoka továbbra is John Cena.
Nem sokáig tud ünnepelni, Rusev zenéje szólal meg és Lana jön be. A lány megáll a rámpa végén és megemlíti, hogy Cena szerint Rusev várakoztatja őt a visszavágóval, de… Nem tudja befejezni a mondatot, ugyanis az orosz az ellenkező irányból, Cena háta mögül érkezik és azonnal le is csapja a Bajnokot. Rusev kezében lánc van és Lana bejelenti, hogy a mérkőzésük az Extreme Rules-on egy orosz láncos meccs lesz. Rusev kiabál még egy kicsit a saját nyelvén, majd felemeli a földről az övet, közben a háta mögött legördül az orosz zászló.

Bejelentik, hogy Randy Orton és Seth Rollins megkapja a lehetőséget, hogy a kikötéseket tegyenek a következő PPV-re kiírt mérkőzésükhöz. Azt is megtudjuk, hogy Orton mai ellenfele Cesaro lesz.

Díva Battle Royal: Paige, Summer Rae, Cameron, Natalya, Alicia Fox, Rosa Mendes, Emma, Naomi
A meccset a Bella ikrek a kommentátorok mellől nézik. Utolsóként Paige jön be, és az angol lányt a közönség hatalmas szeretettel fogadja. A gong megszólalásakor a lányok azonnal egymásnak esnek, minden sarokban egy-egy összecsapás indul. Gyorsan fogyatkoznak is, először Natalya és Summer Rae esik ki, majd Rosa és Emma is befejezi mára. A négy bennmaradó tehát Cameron, Alicia Fox, Naomi és Paige. Cameron és Alicia összefog Paige ellen és bizony nem sokon múlik, hogy nem ejtik ki. Végül Naomi Cameront, Paige pedig Aliciát dobja ki, így már csak ketten maradnak. Naomi remekül küzd, ez azonban mindez kevés, a Díva Battle Royalt Paige nyeri.

Byron Saxton lép a ringbe és gratulál Paige-nek, hisz ő lett Nikki Bella kihívója a Díba Bajnoki címért. Paige megemlíti, hogy megnyerte a debütáló mérkőzését és egyúttal az övet is AJ-től, majd megnyerte a WrestleMania 31-en is a meccsét, de semmi sem jobb érzés, mint megnyerni ezt a battle royalt a szülőhazájában. Hisz ez az a hely, ahol mindent elkezdett a családjával, akik – mint mondja – most is ott vannak a közönség soraiban, akárcsak a barátai, ez most az ő háza. Saxton megkérdezi tőle, van-.e valami mondanivalója Nikki számára. Paige erre már nem igazán tud reagálni, hisz Naomi hátulról rátámad és már-már szokatlan agresszióval csapkodja neki a palánknak.

Egvy backstage promót kapunk Bray Wyattől, akimár a következő ellenfelének üzen. Azt ígéri neki, ki fogja hasítani a testéből a szeretetet és helyébe tölti a jó öreg félelmet. Mert a félelem erősebb, mint a szeretet…

Lucha Dragons vs The Ascension
Konnor és Sin Cara kezd, majd jön Viktor. Először az Ascension tud fölénybe kerülni, ám Sin Cara egy remek rúgás után váltani tud és Kalisto gyorsan megfordítja az állást. A luchadorok látványos mozdulatait a közönség is díjazza, és nem kell sokat várnunk arra sem, hogy a Lucha Dragon kopogtassa Viktort.
A mérkőzés győztesei: Sin Cara és Kalisto.

Booker T lép a ringbe és jelenti be Roman Reigns-et. Roman most is a közönségen át érkezik és nagyon vegyes reakciókkal fogadják. Booker azt mondja, Roman élete lehetőségét kapta, amikor Lesnar ellen léphetett a ringbe, ráadásul a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címéért, Seth Rollins azonban elszakította ezt a lehetőséget tőle. A közönség kiabálni kezdi: Suplex City!
Roman bevallja, nem volt jó érzés ott lenni, de most itt áll. Brutális harcot adtak nekünk és azt ígérte, mindent meg fog tenni, amire képes. Szájon vágta a Fenevadat és megváltoztatta a pillantását. Bebizonyította, hogy képes lenne legyőzni Lesnart, de Seth Rollins kihasználta a megfelelő pillanatot és elvette tőle a lehetőséget. Korábban ő már legyőzte Seth Rollins-ot és ez azt jelenti, hogy ő is lehet Nehézsúlyú Világbajnok!
Booker T Megemlíti Big Show-t, akinek az akciója egy hete gyakorlatilag Romannek az Extreme Rules cím mérkőzésébe került. A közönség azonnal rákezd: Thank You Big Show!
Reigns elismeri, Show kiszúrt vele. Az óriás korábban tett nagy dolgokat,mára azonban nem más, csak egy hatalmas ribanc – mondja. Big Show azonnal megjelenik a kivetítőn és közli, hogy lehet bármit mondani, semmi nem változtatja meg azt a tényt, hogy Roman elbukott a WrestleManián. Természetesen megemlíti a saját győzelmét, amivel megnyerte az Andre The Giant Battle Royalt és a vele járó trófeát, majd Romant trógernek nevezi. Azt mondja: az ő feladata, hogy Roman Reignsé legyen a legepikusabb bukás a WWE történetében. A múlt héten kiütötte őt és megígéri, hogy ott lesz minden alkalommal, és annyiszor fogja visszaütni a padlóra, ahányszor Reigns megpróbál felkelni. Big Show promója nem tetszik a közönségnek, közlik is: Unalmas.
Roman szerint Show nem más, mint egy “Jumbotron Giant” és nincs annyira tökös, hogy lejöjjön és a szemébe mondja ezt a sok szemetet. Azt ígéri neki, hogy letolja a trófeáját a torkán és a nyugdíjazza!
Roman ledobja a mikrofont, lekezel Booker T-vel, majd megköszöni a közönségnek a remek hangulatot és elindul a rámpán a backstage felé. A bejáratnál Show fogadja, nem éppen széttárt karokkal! Az óriás rátámad és többször nekivágja a díszletként odaállított jellegzetes angol taxinak. A nézők azt kiabálják: Eladtad magad! – Show azonban ettől nem hatódik meg, üti és rúgja Romant. Felnyalábolja, feldobja az autóra, majd torkon ragadja és a kocsi tetején ad neki egy chokeslamet!
A reklámblokk után megnézhetjük ismét a néhány pillanattal korábban történteket, és láthatjuk, hogy a taxi mindenütt behorpadt.

Randy Orton vs Cesaro
Orton efgyedül jön, míg Cesaro mellett ott van csapattársa, Tyson Kidd és Natalya is. A Tag Team Bajnok gyorsan igyekszik elkapni a Viperát, sarokba is szorítja és folyamatosan támadja. A meccs nem tart sokáig, ugyanis Tyson megpróbálja alattomosan megtámadni Ortont, de a mérkőzésvezető ezt észreveszi, így leállítja a harcot.
A győztes diszkvalifikációval: Randy Orton.
Kane jelenik meg és közli, hogy a Vezetőség visszatért ugyan, de nem akartak eljönni Londonba, így Operatív Igazgatóként az ő kezében van minden döntés és ő irányít minden szupersztárt. Mivel Orton és Seth Extreme Rules cím meccsének kikötése a tét, a mostani összecsapás nem érhet véget diszkvalifikációval, ezért Kane elrendeli, hogy a mérkőzés azonnal induljon újra 2 az 1 elleni hendikep meccsként!

Cesaro és Tyson Kidd vs Randy Orton
Cesaro és Tyson azonnal két oldalról támadja Ortont, együttes támadásaikkal nem kevés feladatot adnak a mérkőzésvezetőnek. A Vipera minden kísérletét azonnal megpróbálják megakadályozni és többször is kopogtatni akarják – egyelőre sikertelenül. Orton végül mégis fordít. Cesarot semlegesíti, majd bevisz Tysonnal egy DDT-t és máris készül az RKO-hoz. Cesaro húzza ki társát a ringből, Orton pedig utánuk megy. A kinti harcból a csapat jön ki jobban, ezt Tyson ki is akarja használni. Gyorsan visszagördíti Ortont a kötelek közé, ráugrik, de a kopogtatás most sem sikerül.
Orton gyorsan ismét magára talál: kioszt egy poweslamet Cesaronak, majd a levegőből ad RKO-t az éppen ugró Tysonnak és kopogtat.
A mérkőzés győztese másodszor is: Randy Orton.

Látjuk, hogy a meccset Seth Rollins, Kane és a J&J Security a backstage-ből figyelte. Nézik, ahogy a Vipera ünnepel és Kane azt mondja, ha Seth is megnyeri ma este a meccsét Dolph ellen, mindketten tehetnek egy-egy kikötést az ER mérkőzésükhöz. Seth azonnal felveti, hogy ma este nem Zigglerrel, hanem Noble-lel fog szembenézni és Noble simán le fog feküdni! Jamie Noble nem díjazza az ötletet, szerint ez Kane hibája. Kane-nek is van egy ötlete, ami magában foglalja Noble heréit és egy gépkocsi akkumulátort.
Seth egyetért Jamie-vel, mindez Kane miatt van. Kane megígéri neki, hogy ott lesz a közelben és megvédi, mint ahogy mindig is ezt teszi. Aztán megkérdezi: Seth talán fél Dolph Zigglertől? A Bajnok nevet. nem fél, csak olyan emberrel akar szembenézni, aki jól teszi a munkáját, úgy, ahogy az a legjobb az üzletnek. Kane, mint Operatív Igazgató, megváltoztathatja az ellenfelét. Kane most érti meg a célzást: Seth őt akarja. Meg is kérdezi: arra céloz, hogy feküdjön le neki és hagyja magát lekopogtatni? Seth csak arra céloz, hogy a Vezetőség utasítása szerint az első számú prioritás megvédeni őt és a bajnoki övet! Kane tegye a dolgát. Vagy azt akarja, hogy felhívják HHH-t?
Kane távozik, a testőrök indulnának utána, de Seth megállítja őket, mondván: ne aggódjanak, mindannyian tudják, hogy nincs választása…

Adam Rose vs Dean Ambrose
Ambrose a tőle megszokott hevességgel támad, ám Adam Rose-nak sikerül megtörnie ezt a lendületet és fordít. Ez azonban rövidre sikerül, Dean kijön a szorításból és azonnal visszaveszi az irányítást. Felmászik a kötelek tetejére, ugrana, ám Rose elhagyja a ringet. Ambrose utána megy és néhány öklössel ráveszi a meccs folytatására. Rövid folytatásra, hisz jön a Dirty Deeds és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese. Dean Ambrose.

Backstage: Kane üzenetet hagy Triple H-nek és kéri, hogy hívja vissza. Show lép oda hozzá és emlékezteti a Survivor Seriesre, amikor átállt a Vezetőség oldalára és kiütötte John Cenát. Nem szerette megtenni, vallja be.De a Vezetőség a győztes oldalon van és Kane kötelezettséget vállalt Triple H-nek és Stephanie McMahonnak. Show arról is beszél, hogy mindketten tudják, mi lenne a legjobb az üzletnek és Orton, mint a következő Nehézsúlyú Világbajnok, nem a legjobb a cég számára. A győzködés végén Kane meghozza a döntést: Seth Rollins ma este vele fog szembenézni és ígéri hogy azt teszi, ami a legjobb az üzletnek.

Stardust vs Fandango
A mérkőzés alig két percig tartott és Stardust a Disaster Kick után kopogtatott és nyert. Fandango összeszedte magát, felállt, mikrofont fogott és azt mondta: Végre rájött, mi a probléma. Feláll a kommentátori asztalra, onnan folytatja: Eddig a táncát Rosával osztotta meg, nem az egész világgal! Megszólal a régi zenéje, ő táncol, a közönség pedig énekel. A régi Fandango visszatért.

A backstage-ben ismét Kane-t látjuk, ezúttal Daniel Bryan van mellette. Kane kéri, hogy hagyja magára, ő azonban nem akar elmenni, rájön, hogy mire készül Kane. Szerinte nem az a legjobb az üzletnek, ha lefekszik Seth-nek és emlékezteti, hogy a WCW is ezért ment tönkre. Daniel nem mérges, csak sajnálja Kane-t, aki erre ordítani kezd és látszik rajta, hogy majd felrobban. Daniel arra kéri, hogy ha kimegy, ne egy áruló, hanem ember legyen!

A reklámblokk után láthatjuk, mi történt az adás elején Cena és Rusev között, majd máris kezdődik a következő mérkőzés.

Seth Rollins vs Kane
A Bajnok és a J&J érkezik elsőként, majd bejön Kane is. Öltönyben van, nem öltözött harchoz. Seth felkészül a meccsre, majd megszólal a gong. Kane csak ekkor veszi le a zakóját. Látszik rajta a feszültség, olyan, mint a robbanni készülő bomba, amikor már félmeztelenül odalép Seth elé. Rollins még mindig mondja neki: tegye azt, ami a legjobb az üzletnek, feküdjön le!
Kane féltérdre ereszkedik, a közönségnek nem tetszik a dolog, kiabálják is: Eladtad magad! Aztán Kane leül, végül lefekszik. Sethnek nincs más dolga, mint kopogtatni: 1,2…. Kane azonban kirúg! Az aréna üdvrivalgásban tör ki, Rollins meglepetten néz, J&J nem értik.
Kane feláll, Seth a sarokba hátrál és utasítja testőreit, hogy menjenek oda. J&J Kane előtt hadonászik, amikor benne elszakad a cérna és egyszerre ragadja torkon mindkettőjüket! Nem ad chokeslamet, csak földre löki őket. Seth ugrik, oda és felelősségre vonja, hogy mit képzel. Ez az ő WWE-je, feküdjön le! Kane keményen pofon csapja a Bajnokot, majd felemeli a karját jelezvén, hogy jön a chokeslam!
Seth Rollins térdelve próbálja jobb belátásra bírni, végső érvként azt mondja: Kane gondoljon a munkájára, ne tegye ezt, kéri.
Kane lassan leengedi a kezét és magába száll. Seth kiabálni kezd vele: Feküdj le! Ismét térdre ereszkedik, Seth pedig már fölényben érzi magát, újra azt ismételgeti, hogy ő a Bajnok, ez az ő WWE-je. Kane most már torkon ragadja és nincs, aki megállíthatná a mozdulatot: Chokeslam! Seth elterül, Kane-ből pedig már-már előjön a Nagy Vörös Szörny, hisz jelzi, a Tombstone következik! De nem tudja megtenni. Lenyugszik, lefekszik és magára húzza Seth Rollinsot, majd utasítja a mérkőzésvezetőt, hogy számoljon.
A mérkőzés győztese: Seth Rollins. Kane azonnal és sietősen távozik, Seth pedig felfogván, hogy mi történt, nevetni kezd.

The Miz vs Damien Mizdow
Érkezik Miz, majd ugyanaz a zene még egyszer és érkezik Mizdow. Damient Summer Rae kíséri be, ez pedig láthatóan dühíti Mizt. A felkészüléskor már azon versengenek, ki a népszerűbb és bizony Miz marad alul. Ettől persze dühös, a gong után próbálja meg kiengedni a gőzt. Be-beszól Summernek is, és igyekszik meghiúsítani a saját mozdulatait – Mizdow előadásában.
A nagyon rövid mérkőzés végén Miz tudja blokkolni a Skill Crushing Finale-t, ám Mizdow elkapja, összegöngyöli és kopogtatja így.
A mérkőzés győztese: Damien Mizdow.

Ryback vs Luke Harper
A két termetes szupersztár csatáját Ryback kezdené jobban, ám azonnal beleszalad Harper talpába, így a szakállasé az első kopogtatási kísérlet. Ryback láthatóan megroggyan, Luke sorban tudja bevinni az ütéseit. A Sin City Cyborg azonban igyekszik gyorsan összekapni magát és fordít, Harper pedig elhagyja a ringet. Leemeli a kommentátori asztal borítását és azzal üti le az utána lépő Rybacket. Azonnal megszólal a gong, a győztes így diszkvalifikációval Ryback.
Dean Ambrose rohan be és Harperre támad, ő azonban kimenekül a ringből és a nézőtéren át távozik.

Láthatjuk ahogy korábban Naomi megtámadta Peiget, majd a backstage-ben a színes bőrű dívával Byron Saxton beszél. Paige állapotát még mindig vizsgálják. Naomi komoly és sajnálkozó arccal beszél a történtekről, majd hirtelen nevetni kezd. Azt mondja, Byron is olyan idióta, mint mások. Ez nem Paige-ről szól, nem a Díva Bajnoki címről szól, hanem róla, Naomiról! Ki a díva Bajnok? Nikki Bella, akit ő már kétszer legyőzött. Miért volt ma este a díva battle royal? Senki nem tudja. A győzelem és a vereség semmit nem jelent errefelé. AJ-t említi, akivel már az NXT-ben is együtt voltak és Naomi jól szerepelt. AJ sorra kapta a lehetőségeket, majd visszavonult, ő pedig még mindig itt van. Az emberek azt mondják, AJ egy legenda, de ne vicceljenek már! Naomi úgy véli, a kedvességét eddig összekeverték a gyengeséggel, ezért mostantól kérdezés nélkül elveszi a lehetőségeket, nem vár!

Dolph Ziggler vs Neville
Bár a Bajnok nem volt hajlandó kiállni Ziggler ellen, a Show Off nem marad ellenfél nélkül. Elsőként ő érkezik és azonnal szóvá is teszi, hogy Kane azzal, hogy lefeküdt Seth-nek, gyakorlatilag elvette tőle a korábban kiírt meccset. Pedig mindenki tudja, hogy ő készen áll arra, hogy minden este megmérkőzzön ebben a ringben. Tehát akárcsak John Cena, nyílt kihívást intéz minden szupersztárhoz. Ekkor jelenik meg Neville.
A fiatal tehetség felkerült az NXT-ből a WWE fő rosterébe, ám az elmúlt hetekben azt láthattuk, hogy többször is eleve vesztes meccseket kap. Ma – fogadjuk el, hogy önként – kijött ide és megszorongatta Zigglert, sőt nem egyszer közel állt a győzelemhez is. Látványos ugrásokkal kápráztatta el a közönséget, és még Ziggler Superkick-je után is képes volt kirúgni. Összességében tehát Neville méltó ellenfele volt a Show Off-nak, de végül jött a Zig Zag.
A mérkőzés győztese: Dolph Ziggler.
Dolph maga is elismerte a fiatal szupersztár teljesítményét, odalépett hozzá és vállon veregette. Ekkor támadott Sheamus. Először Zigglert küldte padlóra, majd Neville-nek osztott ki egy Brogue Kicket. Utána ismét Zigglert vette célba, ő azonban eddigre összeszedte magát és visszatámadott! A ringen kívül ütötték egymást, de főleg Dolph ütötte Sheamust! Végül a Great White neki tudta lökni a ring sarkának, majd jött a Brogue Kick és Dph Ziggler elterült.

Nincs már hátra, mint az a bizonyos “Extreme Decision”, azaz eldöntése annak, hogy a két ellenfél milyen módon könnyíti meg a saját és nehezíti meg a másik szupersztár dolgát.
Elsőként Seth Rollins érkezik az elmaradhatatlan J&J kíséretében. A ringben három fotelt látunk, a középső nagyobb, ebben, mint trónban foglalja el helyét a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka. A közönséghez kezd beszélni, utálhatják, ahogy akarják – mondja, – de ez semmit nem változtat azon a tényen, hogy ő a WWE jövője és minden idők legnagyobb Bajnoka. Nem hittek benne, de a WrestleManián ugyanazon az éjszakán legyőzte Brock Lesnart és Roman Reignset. mint ahogy legyőzte korábban Kane-t is. És Seth szerint az, amit Kane tett azt bizonyítja, hogy igazi ember. Igazi ember, aki képes volt lefeküdni és képes volt a csapatot saját maga elé helyezni. És épp ez a győzelem, a mai győzelme miatt választja a kikötését Randy Orton ellen az Extreme Rules meccsükre. Behívja Ortont, hogy ezt a hírt a szemébe mondhassa bele.
Orton azonnal jön is, és közli, ő harcolni akar, nem érti Seth miért komplikálja a dolgokat. Ő is tesz egy kikötést, Seth is tesz egy kikötést, ehelyett itt és most megmérkőzhetnének. Azért, mert szereti a komplikációt, mert az lehetőséget ad – válaszolja a Bajnok. Mint ahogy megnyerte a MITB táskát, a Világbajnoki övet és ahogy le fogja győzni Ortont az Extreme Rules-on. Arról beszél, hogy milyen a hatalom, amit a Bajnoki cím ad neki, majd feláll, Orton elé lép és közli, hogy az Extreme Rules cím mérkőzésükön az RKO tiltott mozdulat lesz! Emlékezteti a Viperát arra is, hogy a Vezetőség mindig nyer…
Orton nézi, ahogy Seth elfekszik a fotelban és nevet. Talán még örül is Seth kikötésének, hisz mint mondja, ő is hasonló irányban gondolkozott. Szerinte Seth legnagyobb fegyvere a kapcsolata a Vezetőséghez. De mi van, ha a Vezetőség nem fog elérni Seth-ig, hogy segítsen neki, ha csak ketten maradnak, hogy eldöntsék, ki a jobb? Tehát az ő kikötése: Steel Cage meccs! Seth Rollins arcáról mintha lehervadna a magabiztos vigyor, a közönségnek azonban tetszik az ötlet.
Seth mégis visszaszól: Orton azt hiszi, hogy megijed tőle? Azt hiszi, hogy ez a dolog megijesztette? Ő Seth Rollins! Ő a WWE Nehézsúlyú Világbajnok! És kicsoda Randy Orton? Ki ő az RKO nélkül? Ismét gúnyosan nevet, Orton pedig közli, hogy ha az Extreme Rules-on az RKO tiltott, akkor ad egyet most! Felborítja a fotelt Seth-tel, szétüti J&J-t, majd a Bajnokra támad. Jamie és Mercury megpróbálja menteni, egyikük kap egy RKO-t, ezalatt pedig Seth ki tud menekülni a ringből.
A meccsük hivatalos: acél ketrecben, RKO nélkül.

A londoni RAW ezekkel a képekkel ért véget. A WWE még marad Európában, több országban is Live Eventeken nézhetik meg kedvenceiket a rajongók. Április 16-án Budapestre érkezik a show.

30 gondolat “WWE RAW 2015. április 13. – A londoni csaták” bejegyzéshez

  1. Hát nem volt egy hűdejó adás, Müzli megint nyert what a suprise, Randy-Seth feud unalmas, Kane még mindig árnyéka a régi önmagának, nincs olyan momentum, amit ki tudnék emelni ebből az adásból. Neville tehetséges, jó meccset nyomott, de pusholni kellene, meg egy jó karaktert kialakítani neki (NXT-be nemtudom milyen volt) mert máskülönben csak egy újra elvesztegetnek egy tehetséges pankrátort, akárcsak Justin Gabrielt, vagy Drew Mcintyre-t és még sorolhatnám…

    Egyébként ki jön a Live Eventre csütörtökön? és ami a fontosabb: ugye a smackdown nem fogja befolyásolni a Budapesten szereplő pankrátorok listáját?

    Kedvelés

    1. A SmackDown-t szerintem szokás szerint kedden felvették Angliában, és ha igen, akkor semmilyen programba nem zavar be. 🙂 Mi ott leszünk!

      Kedvelés

        1. 19:30-kor van kezdés és 18:30-kor kapunyitás. Mi 18:00-ra tervezzük az érkezést és az aréna főbejáratánál leszünk. Arról ismertek fel, hogy teljesen feketében leszek és lesz rajtam egy WWE-Pankráció kitűző. 🙂 Lesz velem egy hosszú hajú lány Undertaker pólóban. 🙂 Reméljük sikerül találkoznunk többekkel is!

          Kedvelés

  2. orton vs cezaro meg a másik ratyi.Szánalmas meccs volt,semmi izgalom,semmi nem volt benne.
    Wyatt következő áldozata azért nem orton lesz,mert ő öv közelében van,így ebbe a sztoriba erőszakolják bele,így nem lehet áldozati bárány egy eszelősnek,aki önálló történetet él át.
    kecskepofa,müzli,Jericho,békapofa már volt,Undertaker az meg Undertaker.Egy olyan face karakter lesz,aki nincs öv közelben,de eléggi “ismert”ahoz,hogy még akár nívos meccsek is lehessenek akár.És nem róbertgida vörös szakáll lesz az..se ryback..Akkor ki?

    Kedvelés

      1. Kane volt az 1.áldozata a Wyatt familynek ami óriási hiba volt,mert ezután züllött le csak igazán a karaktere.
        szuper kentaur túl fontos szereplő jelenleg,így ő biztos nem kerül a boncasztalra.

        Kedvelés

  3. nem volt ez rossz adás. naomi heel turn nem lenne rossz. nincs RKO? vagy seth nyer csalással vagy orton punt kickkel. elképzelhető hogy ER-en kane face turn és segít ortonnak vagy lesnar visszatér. a 3. lehetőség az hogy wyatt kiszemeltje orton lesz

    Have a nice day!

    Kedvelés

  4. A júdás egy az egyben puncika bajnok heel undormány karakterét majmolja,de míg puncika jól csinálta,bár mindig is rüheltem,addig a júdás egy nagy 0.Nincs is mit írni róla.
    Kane…azt hittem jön a nagy vörös szörny,erre még sem?Mi van itt?Reméltem,hogy elpusztítja a kamu alibi bajnokot,erre az utolsó pillanatban ismét becsicskult?pfffffffHa meg face lesz huuuuuuuuu az nagyon szánalmas.A team hell noban is face volt,meg is látszott rajta és látjuk mi is lett belőle..de legalább akkor maszkal az arcát harcolt…
    A többi meccs meg szánalmas papírforma.A doom ivadékok messze a legjobb csapat is lehetne,ha pusht kapnának,de így…hamar a süllyesztőben végzik ha nem lesz változás.A maszkos törpék is nagyon jók,de már láttunk ilyen felállást…
    berettát a másik öv felé terelik.Szánalmas feláldozható jobber.Az egyik legnagyobb jobber,aki a wwe univerzumban létezik,pedig bírom a fejét,de szánalmas az egész karaktere.
    békapofa vs bogárszemű egyértelműen nem tudnak mit kezdeni velük így egymásnak eresztik öket.Asszem harper nyer majd,hogy legyen normális folytatás a jövőben.
    Tré adás volt..

    Kedvelés

    1. Neville miatt már érdemes megnézni egy köcsög meccset. Szerintem rég láttunk ilyen főmeccset. Imádom Ziggler-t, de ezt a győzelmet most Adrian sokkal jobban megérdemelte volna. Hatalmas tehetség, remélem kezdenek vele valamit!:D
      Te meg a véleményedet megtarthatnád, mert sokan kíváncsiak rád. “Békapofa”, ezen gondolkoztam, hogy kire érted, utána rájöttem. Bár szerintem elég szánalmas, hogy nem bírod kiírni a nevüket. Egyetlen ember vagy, akit olyan szinten unok, hogy hihetetlen. Egy ideig nem kommenteltél semmit, aztán megint visszajöttél. Egy kérdésem van: Miért?!
      Ki kíváncsi rád? Szerintem senki 😉

      Kedvelés

      1. Azért az meg, hogy végre nem áll le személyeskedni, kurva jó, és erre jön egy idióta, aki meg megint elkezdi csesztetni (másik dolog, hogy nem alaptalanul), hogy később aztán ROYAL teleírja az oldalt mindenki anyázásával… Mi a célod ezzel? Most az adást véleményezed, vagy egy ember miatt írsz csak ide, hogy elkezdj egy jó kis fröcsögést itt, amilyen még a régi oldalon ment hétről-hétre… Mert ha akkor itt voltál, gondolom nagyon élvezted…

        Kedvelés

  5. WWE United States Bajnoki cím mérkőzés: John Cena vs Bad News Barrett:
    a befejezők azonban egyelőre nem sikerülnek

    Csak ennyi volt benne a hiba.
    Tökéletes szöveg!

    Kedvelés

  6. Lilian Garcia ne is térjen vissza.. Londoniak pff így fogadni Cenát pff még én szégyenlem magamat a Londoniak miatt. Szánalmasok…

    Kedvelés

Vélemény?