Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. március 16. – Orton, a közellenség

raw150316

 

2015. március 16-án Iowa államból, Des Moines-ből jelentkezett a Monday Night RAW. Az adás elején Michael Cole és Randy Orton múlt heti beszélgetéséből látunk egy-egy pillanatot, amiben Orton elmondja, hogy az egy héttel ezelőtti támadására ott és akkor volt a legjobb pillanat. Seth egy félelem-motivált ember és látta a szemében a félelmet. Bevallja, hogy pusztításának minden percét élvezte. Úgy véli, ez egy pokoli játszma lesz a Vezetőséggel és bejelenti, hogy ki fogja hívni Seth-et a WrestleManiára.

Az élő képeken a Vezetőség emberei állnak a ringben: Kane, Big Show és természetesen Seth Rollins két testőre kíséretében. Seth arckifejezése mindent elárul, nyoma sincs rajta a korábbi magabiztosságnak. Seth Iowából származik, így nem csoda, ha a közönség – bár nem túl meggyőzően – a nevét skandálja. Ő azonban ennek sem hisz, szerinte a rajongóknak tetszett a múlt heti akció.
Orton tettét árulásnak minősíti, amit nem lehet leírni. Persze a legtöbb ember nem tudja, milyen érzés ez, mert ahhoz, hogy megértsék, lenni kéne valakinek, a közönség pedig senki. Egy olyan embernek, mint ő, aki Iowából származik és tett valamit az emberek életéért, amit Orton tett, az árulás! Felharsan az RKO bekiabálás, mire Seth megjegyzi: Nem az a gond, hogy a Vipera elárulta őt, hanem az, ahogy ezt tette. Állatként bánt vele, akkor is gúnyolódott vele, amikor ő már szenvedett. Pedig ő bízott Randyben, barátnak, családtagnak tekintette. Sokan mondhatják, hogy ez éppen olyan, mint amit ő tett régebben a Shieldben, de ez semmiben nem hasonlít arra. Az egy üzleti döntés volt annak érdekében, hogy biztosítsa a jövőjét! Orton hidegvérű tettében azonban nem volt emberi tisztesség, vagy szimpátia, a Vipera egy szociopata!
Randy előtt nyitva állt az út vissza a Vezetőséghez, ám ő bolonddá tett mindenkit, beleértve Triple H-et és Stephanie-t is és ami Seth számára a legundorítóbb: ők tárt karokkal fogadták vissza.
Big Show kéri el a mikrofont. Egy hete sem ő, sem Kaner nem volt jelen, hisz Stephanie elküldte őket az arénából. Az óriás bocsánatot kér Rollinstól, úgy érzi, ő is felelős a történtekért. Seth-et a WWE legnagyobb tehetségének nevezi. Amit Orton tett, az szerinte is kegyetlen, ráadásul elárulta a bizalmukat. Orton nem jó, ő csak egy nyálkás kígyó a fűben. És Seth tudja, mit tesz ő a kis kígyókkal, legyen az kobra, vagy Vipera: összetöri őket a lába alatt, mert ő egy óriás!
Kane is bocsánatot kér. Azt mondja, ő nem volt olyan hiszékeny, mint Big Show, mégis megszívta és nem követi el ezt a hibát még egyszer!
Jamie Noble szólal meg: Ő a Vezetőség titkos fegyvere és amikor Orton kezet emelt rá, nem törődött saját magával, csak Rollins-szal, hisz ő az egyetlen főnöke, a barátja. Amit Orton tett, az megbocsáthatatlan és neki is fájt, mint ahogy fájt Joey Mercurynak is.
Joey is átveszi a mikrofont, közben úgy néz, hogy azt hihetjük, rögtön el is sírja magát. Nem is képes megszólalni, eltakarja az arcát és Big Show vigasztalja.
Seth beszél ismét, úgy gondolja, hogy amikor ennek az egésznek a végére fognak érni, egyetlen dolog fáj majd: Randy Orton egója! Orton éveken keresztül azt hittel , bármit megtehet, amit akar és nem lesz következménye! Randy azonban még soha nem kezdett el kibabrálni olyan emberrel, mint amilyen ő. Orton ki akarja hívni őt egy meccsre a WrestleManián? – kérdezi és felnéz a logóra. Elfogadom! – mondja Seth Rollins, tehát egy újabb WM mérkőzés is hivatalossá válhat, de csak abban az esetben, ha Randy Orton ma este hajlandó szembenézni Seth-tel!
Orton hívhatja magát a WWE arcának, de nem több, mint… A Vipera zenéje Rollinsba fojtja a szót. Bejön, megáll a rámpa végén és azt mondja: Ő nem a WWE arca, csak egy srác. Egy srác, aki a múlt héten olyat tett vele, hogy Seth egy kis ribancnak nézett ki. És ő az a srác, aki ma este is meg fogja verni, mert elfogadja a kihívását a RAW fő eseményére!
Persze tudja, hogy ha később kijön a ringbe, az esélyei azonnal 1 az 5-höz lesznek, de van elég mérge a Vezetőség minden embere számára! És ha a Vezetőség ma este ráemeli a kezét, a WrestleManián véget fog vetni a WWE jövőjének!

A reklámblokkban láthatjuk, hogy ma este sor kerül John Cena és Rusev között a WrestleMania mérkőzés szerződésének aláírására és láthatjuk azt is, hogy a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka ma este ismét itt lesz a RAW-ban.
A backstage-ben AJ és Paige halad az aréna felé, a mérkőzések sorát a dívák nyitják.

AJ Lee vs Nikki Bella
AJ a Díva Bajnok Nikki ellen lép ringbe és természetesen kívülről Paige, illetve Brie próbál segíteni. A lányok jó kis meccset hoztak össze, amiben először Nikki próbált domináns szerepbe kerülni. AJ-ről tudjuk, hogy nem szeret veszíteni, így mindent megtett a fordítás érdekében. Kopogtatási kísérletből nem volt hiány és ahogy a lányok egyre jobban bekeményítettek, a ringen kívül is beindult az élet. Brie és Paige sem maradt tétlen: Brie a ring sarkának csapta a lányt. A ringben eközben Nikki is bekeményített, bevitte a Rack Attack mozdulatot és kopogtatott.
A mérkőzés győztese: Nikki Bella.

Michael Cole bejelent ma estére egy hat emberes tag team mérkőzést: Daniel Bryan, Dolph Ziggler és Dean Ambrose vs Stardust, Bad News Barrett és Luke Harper. Érdekes lehet a dolog azok után, hogy a SmackDown-ban Ziggler és Ambrose finoman szólva is lehúzta Bryant.
Láthatjuk, ahogy Roman Reigns a SmackDown-ban ledöntötte Mark Henryt egy hatalmas Spearrel, majd egy kis reklám a WrestleManiához LL Cool J-től.

Backstage: renee Young mellett Kane és Big Show. A lány a mai fő eseményen várható szerepükről kérdezi őket. Show szólalna meg, de Kane nem hagyja és bejelenti, hogy úgy döntött, hogy Big Show lesz Seth Rollins mellett. Show-nak nem tetszik, hogy Kane dönt a feje fölött, vitatkozni kezdenek, aztán Kane rövidre zárja a dolgot és közli, mint Operatív Igazgató hozott egy döntést, nem tartozik válasszal Show-nak! Rollins jön be és látva a belső zavart azonnal megkérdezi, mit csinálnak? Épp ilyen szarakodás miatt lettek hazaküldve a múlt héten! Nagyobb dolgok felé kéne nézniük, hisz a Vezetőséget, Triple H-et, Stephanie-t és őt reprezentálják! Hogy lehetnek mind a ketten ilyen hülyék? EZ a mondat nem tetszik Show-nak, azonnal oda is áll Seth elé, Kane nyugtatja le. Aztán közli Seth-tel, hogy Stephanie kezelheti őket úgy, ahogy akarja, de Seth Rollins nem! Mióta ő segített megnyerni neki a Money In The Bank-et, Seth úgy viselkedik, mint egy elkényeztetett kölyök! Épp itt az ideje, hogy megkapja valakitől, amit érdemel! Bejelenti, hogy ő nem megy ki a ringhez ma este és ha Show nem akar, neki sem kell! Magára hagyják…

Ryback vs The Miz
Miznek az utóbbi időben nem nagyon jönnek össze a dolgai, ráadásul Mizdow-val is egyre nagyobb a feszültség. Ma este nem is könnyű ellenfelet kap, tudjuk, hogy Ryback legyőzéséhez komoly kvalitás kell. A közönség inkább Mizdowt akarná, ami csak bőszíti Mizt. Amikor megszólal a gong, azonnal támad és sarokba szorítja Rybacket, ez azonban csak pillanatokig tart. A Sin City Cyborg az első adandó lehetőségnél fordít és megmutatja az erejét. Miz elhagyja a ringet, Ryback utána megy és felajánlja Mizdow-nak, hogy ő üsse ki! Damien nem teszi meg, így a ringben folytatják, azaz folytatja Ryback egy spinebusterrel, majd a befejezéshez készül, amit Damien Mizdow elégedett mosollyal az arcán nyugtáz. jön a Shellshocked és a kopogtatás, a mérkőzést Ryback könnyedén nyeri.
A meccs után Mizdow a ringbe megy és nem kicsit gúnyosan Mizt a kabátjával kezdi legyezni, majd segít neki felállni. Miz megtámadja és ad neki egy Skull Crushing Finalet!

A reklámblokkban ismét láthatjuk Cena és Rusev konfliktusának részleteit és Sheamus visszatérő reklámvideóját. A WWE US övért kiírt mérkőzés szerződésének aláírása következik.

Michel Cole áll a ringben és bejelenti a kihívót. John Cena érkezik, az asztalon ott van az aláírására váró szerződés. Cena megfogja a papírt és persze a mikrofont is. Még meg sem szólal, amikor az arénában beindul a Let’s Go Cena – Cena Sucks!
Azt mondja: Már-már WrestleMania lelkesedés van az épületben és ő is osztja ezt. Számos szerződést írt már alá, ám ez a mostani messze a legfontosabb. Rusev egy szuperatléta, az Orosz föderáció hőse, aki eddig minden kihívóját megsemmisítette. A neve Rusev és Rusev az Egyesült Államok Bajnoka, ami azt jelenti, hogy ő képviseli az Amerikai Egyesült Államokat – mondja, miközben felnéz a ring sarkára tűzött sávos-csillagos lobogóra. Rusev képvisel minden egyes embert közületek – folytatja a közönséghez intézve szavait. A rajongók felbúgnak, Cena pedig elmondja, hogy ő is ezt érzi és épp ezért fontos ez a szerződés, illetve ez a WrestleMania meccs.
A múlt héten megcsinálta, leverte Rusevet a ringben, de ez kevés egészen addig, amíg ő viseli a címet! Tehát aláírja a szerződést, és azt mondja: Elég! Elég!
Rusev itt él, lehetőséget kapott az Egyesült Államoktól, mégis minden alkalommal lekicsinyli ezt. John Cena utálja, hogy Rusev reprezentálja azt az országot, amit ők mindannyian szeretnek, amit a hazájuknak neveznek. A közönség egyetértése jeléül USA! USA! kiabálásba kezd. Cena szerint ezt mindannyian büszkeséggel, szeretettel teszik. Megemlíti, hogy volt szerencséje a frontvonalban állni a katonákkal és szégyellne a szemükbe nézni, ha Ruseb vihetné el a csatában a bajnoki övet. Épp ezért az ő számára a mostani szerződés olyan, mint egy Függetlenségi Nyilatkozat és a WrestleMania a forradalom! Mert ez az, amiben Cena hisz. Hiszi, hogy az USA a legnagyobb ország. Hiszi, mert senkivel szemben nem adják fel, talpon maradnak és harcolnak! A hazafias beszéd John Cena megígéri, hogy két hét múlva szét fogja rúgni Rusev seggét, majd ledobja a mikrofont és aláírja a papírt.
Michael Cole felkonferálja az US Bajnokot, a tömeg pedig komoly búgással fogadja az oroszt, aki civilben érkezik és Lana helyett egy öltönyös férfi kíséri be! (Emlékezhetünk rá, egy hete Rusev elzavarta a lányt, amiért ő elfogadta John Cena kihívását a WrestleManiára.)
Úgy látszik a sárga szemüveges férfi az ügyvéd és tolmács szerepét tölti be, hisz Amerika Bajnoka nem beszéli kellően az ország nyelvét. A közönség Lanát akarja, Cena pedig közli is ezt: A nézők azt akarják, akinek cickói vannak. A férfi azonban nem hagyja megzavarni magát, Rusev képviselőjeként közli, hogy nem fogják aláírni ezt a szerződést! Rusev nem hajlandó kiállni az amerikai John Cena ellen a WrestleManián! Cenában kezd felmenni a pumpa, mire az öltönyös közli vele, hogy Rusev nem adott neki semmilyen meccset sem! Cena mondja, hogy a múlt héten mi történt, ám a férfi a két héttel korábbiakat mutatja meg videón, azt, amikor Stephanie közölte Cenával, hogy akkor kapja meg a címmeccset, ha meg tudja változtatni Rusev ezzel kapcsolatos véleményét. Aztán láthatjuk azt is, ahogy egy hete Cena elkapta Rusevet, majd Lana ígérte meg az orosz helyett a WM mérkőzést. Cena azonnal mondja is, hogy erről van szó és mindenki hallhatta, amit a lány ígért, a férfi szerint azonban ez nem elég, az egyetlen ember, aki elfogadhatta volna a kihívást, maga Rusev, tehát ez a szerződés nem érvényes!
Ugyanakkor, ha a szólásszabadságot Cena kiterjeszti Rusevre is, akkor lehet szó szerződésről, de Cena tartsa kordában a barbár amerikai patriotizmusát. Az orosz elővesz egy előre megírt lapot és olvasni kezd, leszólja az USA-t és elmondja, hogy megverte Cenát a FastLane-en és Cena gyenge. Az amerikai szülők és a gyerekek is kudarcot vallottak. Amerikát a világ rákbetegségének nevezi… Cenánál ekkor már nagyon szakadozik a cérna, eldobja a sapkáját és majdnem nekiugrik az orosznak. Rusev még hülyeségnek nevezi a nemzeti himnuszt, majd az egész országot is, végül aláírja a szerződést, majd ugyanazzal a mozdulattal Cenára borítja az asztalt és elmenekül.
A kontraktus tehát él, Cena és Rusev megküzdhet a US övért. Vajon Lana ott lesz a ring mellett, vagy más szerepben látjuk újra?

The New Day vs Cesaro és Tyson Kidd
Egy hete Big E és Xavier Woods legyőzte a másik párost, most egy rögtönzött visszavágón Kofi és Big E lép a ringbe ellenük. Persze ott van Xavier és Natalya is a ring mellett, sőt a rámpáról a Los Matadores is figyelni kezd. Maga a mérkőzés nem tartott túl sokáig és ezúttal a Cesaro-Kidd páros – főleg Cesaro révén – irányította főként az eseményeket. A svájci nem akarta kiengedni kezéből a lehetőséget és végül ő volt az, aki Kofi Kingstont kopogtatni tudta. A győztesek: Cesaro és Tyson Kidd.
Az eddig csak várakozó Los Matadores tagjai a meccset követően akcióba léptek és a vesztes csapatra támadtak. Xavier Woods-ot belökték a ringbe, ahol Cesaro adott neki egy Neutralizert. Ekkor azonban jött El Torito, aki a kötél tetejéről ugorva leterítette a svájcit, majd egy látványos mozdulattal a ringből is kipenderítette. A csapatok hangolnak a WM Tag Team övért folyó meccsére…

Láthatjuk ahogy a múlt héten Undertaker elfogadta Bray Wyatt kihívását, majd benézünk a backstage-be, ahol Seth Rollins két testőre társaságában van. Seth épp arról beszél, hogy nem történhet meg, ami a múlt héten, nem hagyhatják magára semmiképpen sem. Noble emlékezteti rá, hogy éppen ő volt az, aki elküldte őket, Seth pedig begurul, hogy ne vitatkozzon vele, mert még ő fizet nekik a biztonságáért. Addig vitáznak, míg Seth Rollins pofon vágja Jamie Noble-t, Mercury áll közéjük. Sethnek az forog a fejében, hogy kirúgja a testőrt, ő azonban közli, hogy kilép magától! Joey Mercury követi, így Seth teljesen magára marad!

Egy korábban rögzített, Brock Lesnarral készült riportba pillantunk bele, amiben a Bestia elismeri, hogy szereti bántani az embereket, a WrestleMania pedig az a hely, ahol szétrúgja valakinek a hátsóját. Természetesen szó esik a streak megtöréséről is és Lesnar bevallja, nem érdekli, hogy az emberek csalódottak voltak, amikor megverte Undertakert. Szerette, ahogy az emberek sírtak és idegesek voltak. Szó esik a szerződéséről is, ami Lesnar szerint arról szól, hogy ha marad, ő lesz a Bajnok, ha pedig távozik, Bajnokként megy el. Roman Reigns nem állhat az útjába. Olyan verést fog kapni tőle, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Nem lesz egyetlen boldog pillanata sem, mert szét fogja szedni a végén…

Big Show vs Eric Rowan
A kezdés előtt szó esik az Andre The Giant Memorial Battle Royalról, majd érkezik Rowan. Épp lépi át a kötelet, amikor Show rátámad, megrugdalja, majd bevisz neki egy KO-t. A mérkőzés tehát úgy ért véget, hogy hivatalosan el sem kezdődött.

Megnézhetjük Larry Zbyszko Hall of Fame videóját. A 63 éves szupersztárt egy időben Bruno Sammartino is menedzselte és még a WWWF időszakában volt Tag Team Bajnok.

Az élő képeken láthatjuk, hogy a ringben tucatnyi szupersztár van, mindannyian résztvevői lesznek az Andre The Giant Memorial Battle Royalnak. Kane közli, hogy ő fogja idén megnyerni a trófeát, majd, hogy demonstrálná, mi is fog történni, ám Mark Henry zenéje szólal meg. A Világ Legerősebb Embere is részt vesz majd a harcban, és persze ő is nyerni akar. Meg is mutatja, mit fog tenni. A ringbe ugrik, és azonnal mindenki mindenki ellen meccs alakul ki. Curtis Axel elhagyja a ringet és a szobor mellé állva figyeli a rögtönzött mini Battle Royalt, amiben Kane és Mark Henry sorban dobálják ki az embereket, míg végül csak ketten maradnak. Henry már majdnem átlendíti Kane-t a köteleken, amikor érkezik az eddig csak figyelő Axel és rátámad. Rossz húzás volt, a Világ Legerősebb Embere gyorsan elintézi és a kieső Kane után küldi.

A reklámblokkban a The Road is Jericho DVD-ből kapunk egy kis ízelítőt, majd az élő képen Paul Heyman áll a ringben.
Az ügyvéd mint mindig, most is bemutatkozik, majd elmondja, hogy Brock Lesnar a leginkább legitim Bajnok a WWE vagy az MMA történetében – régen, most és mindörökké. Az egekig dicséri Lesnart, és nem felejti el megemlíteni, hogy már nincs két hét a WM-ig. Brock Lesnar nem egy pacifista- mondja. Ő egy hódító, aki nem azért jön a WrestleManiára, hogy szerelmeskedjen, hanem azért, hogy háborúzzon Roman Reigns-szel. Heyman a hitelesség szellemében most azért jött ki ide, hogy elmondja, az ügyfele megtekintette a WrestleMania mérkőzés vonatkozó szabályzatát és az nem illik az ő stílusába. itt az ideje elgondolkozni azon, mi fog történni, ha Lesnar nem tartja magát a szabályokhoz? Ha megsérti az előírásokat? Akkor majd lekapcsolják a villanyt? Kivágják az élő PPV-ből? Vagy leállítják a WWE Network adását? Esetleg leállítják a WrestleManiát? Félbeszakítják a meccset? Visszaadják a közönségnek a pénzt? Hát nem és éppen ezért, a közönség miatt marad Lesnar a Bajnok. Ez pedig egy átkozott dolog, folytatná Heyman, ám a mikrofonja – mint az utóbbi időben rendszeresen – most is elnémul. Amikor visszakapja a hangot megkérdezi: És mit csinálnak akkor, ha Brock azt teszi, amiről Heyman nem gondolná, hogy meg fogja tenni? Senki nem állíthatja meg Brock Lesnart, még Roman Reigns sem! És ez szégyen. Reigns kiemelkedő – mondja és sorolja a fiatal szupersztár érdemeit – de mit fog tenni, ha Lesnar kurvára megcsapkodja a WrestleManián? Ha egy igazi “börtön-verést” vad neki. Roman Reigns a következő naaagy Amerikai szamoai senki- teszi hozzá gúnyosan. Roman Reigns nem tudja legyőzni Brock Lesnart! Nem tudja! Nem tudja! És ezt az apja meg kellett, hogy mondja neki már hosszú évekkel ezelőtt…. Heyman belelovalja magát a beszédébe, azonban megszólal Roman zenéje és kizökkenti a hipnotikus állapotából.
Roman új pólóban érkezik, elején “I Can – I Will” felirattal. Azt mondja, minden tisztelete Paul Heymané, messze a legjobb szónok a WWE történetében, de vannak, akik úgy gondolják, túl sok szemetet hord össze a családjáról. Roman azonban nem foglalkozik ezzel, ő úgy gondolja, Heyman mindenkinek korrekt figyelmeztetést adott arról, hogy kicsoda ő és honnan származik. Tehát nem Heymannel, hanem Lesnarral van problémája és elnézést kér Heymantől, de most Lesnarhoz fog szólni. Megfordul és egyenesen a kamerába néz. Szeme szinte jegesen kék, már-már a WCW egykori szupersztárjára, Glacier-re emlékeztető. Azzal kezdi: szerette volna mindezt szemtől-szembe mondani Lesnarnak. Küzdelmet vár és reméli, hogy háború lesz. Azért megy a WrestleManiára, hogy a vállán hozza el onnan a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Hatalmas teher, hogy az emberek azt hiszik nem tud nyerni. De tud. És hisz ebben!

Láthatjuk, hogy alakultak Seth Rollins dolgai az este folyamán, hogyan hagyta ott Kane és Show, majd a J&J is. Nemsokára pedig Orton ellen kell kiállnia.
Láthatjuk az is, hogy Paul Heyman menetel a backstage folyosóján. Renee Young állítja meg és kéri, hogy ossza meg velünk a gondolatait Reignsről. Heyman azt mondja tetszik neki, hogy Roman egy sakkmesterrel akar sakkozni. Ad neki egy esélyt, hogy belenézhessen Lesnar arcába a jövő héten, de úgysem fog tudni mondani majd neki semmit. Ugyanakkor Lesnarnak is lesz egy esélye, hogy tegyen, vagy mondjon valamit szemtől-szemben.

Stardust, Luke Harper és Bad News Barrett vs Daniel Bryan, Dolph Ziggler és Dean Ambrose
Az Interkontinentális Bajnoki övet maguknak akarók szinte teljes listája egy hat emberes tag team mérkőzés formájában. R-Truth hiányzik a sorból, de persze a ring mellett őt is megtaláljuk, vállán az övvel.
Stardust és Ambrose kezd, majd Stardust marad, a másik oldalon pedig úgy alakulnak a váltások, hogy mindenki sorra kerül. Stardustnak épp időben sikerül váltania BNB-vel, aki már a ring mellett elkezdte osztani Zigglert, a kötelek között pedig azonnal kopogtatni is akarja, persze ez nem sikerül. Keményen támadja a szőke szupersztárt, majd folytatja ugyanezt Stardust és Harper is.
Mivel a hat résztvevő között van erős, technikás és közönség kedvenc is, szinte mindent láthattunk. A két trió meglepően jól dolgozott együtt és bizony voltak pillanatok, amikor talán még maga a mérkőzésvezető sem nagyon tudta, hogy kire is figyeljen. Luke Harper közel állt ahhoz, hogy megszerezze a győzelmet Ziggler kopogtatásával, ám Dolph most sem hazudtolta meg önmagát és a már vesztett helyzetből is képes volt kijönni.
A legutolsó pillanat hőse Dean Ambrose volt: remekül védte BNB Bullhammer kísérletét, majd azonnal csattant a Dirty Deeds és Dean máris kopogtatott.
Ezzel a győzelmet a D betűsök: Dean, Dolph és Daniel szerezték meg.
Harper nem tudott szépen veszíteni. Hátulról Ambrose-ra támadt, elkapta és átdobta a kommentátori asztalon. Dean nem sokáig maradt az adósa, hamarosan megismertette közelebbről a lépcsővel. Mindeközben R-Truth-tól Stardust lopta el az övet és a nézőtérre szaladt. Dean utolérte, visszahozta a trófeát, ám nem tarthatta magánál. Kapott egyet hátulról, így az öv visszakerült R-Truth-hoz, de persze csak átmenetileg, ugyanis a rámpa végén Harper várta. Truth nem akarta nekiadni az övet, inkább behajította a ringbe, Daniel és Dolph közé. Húzták ketten a két végéről, majd egymásnak estek ők is. Közben visszaért Stardust, Harper és BNB is. Barrett három Bullhammert is kiosztott, majd magasba emelte azt, ami még egyelőre az övé: Az Interkontinentális Bajnoki övet.

Most már hivatalos a WrestleMania Interkontinentális Bajnoki cím mérkőzésének névsora. A létrás meccs hét résztvevője: Bad News Barrett, Daniel Bryan, Luke Harper, Dolph Ziggler, Dean Ambrose, Stardust és R-Truth.

A kommentátorok közben elmondják, hogy a WM Kick Off és a főesemény egyaránt a WWE Networkön lesz nézhető élőben (csak 9,99$-ért). Két órás Kick off-ra és 4 órás WrestleManiára számíthatunk!

Benézünk a backstage-be és HHH-t, valamint Stephanie-t látjuk. Seth lép be hozzájuk és panaszolja, hogy először Kane és Big Show, majd J&J hagyta magára. A Vezetőségtől várja a megoldást a problémájára, Stephanie azonban közli vele, hogy nagyfiú, ő vetette ezt az ágyat, most feküdjön bele. Seth nem érti. Ő csinálta ezt? Vádolni kezdi Stephanie-t, hisz a múlt héten ú küldte el Show-t és Kane-t. Triple H ekkor szólal meg: Mi a francot képzelsz, kivel beszélsz? – mondja Mr. Money In The Bank-nek, aki azonnal meg is vádolja azzal, hogy úgy döntött, kilép a játékból és bújócskát játszik Stinggel, majd a fejéhez vágja, hogy el akarja rontani a cég jövőjét.
Stephanie szerint Rollins legyen férfi, ha képes rá, HHH pedig figyelmezteti, hogy fusson, amíg a helyzete nem lesz még rosszabb és amíg megteheti…

Bray Wyattet látjuk az urnával. Arról beszél, hogy Undertaker hogyan próbálta a saját szimbólumát felhasználni ellene, de csak annyit ért el, hogy porrá vált egy szék. Mindenki azt kérdezi, mi maradt Undertakerből. Tavaly láthattunk egy megszakadt streaket és egy megtört, üres lelket. Most fél megmutatni magát, mert tavaly a viklág szeme volt rajta. Szégyen ami történt, de az egész az ő hibája. Undertaker ideje fogy és a sorsa megpecsételődött. A WrestleMania lesz Taker rekviemje, és Wyatt megkoronázása, elfoglalhatja az őt megillető helyet. A WrestleMania után pedig? Senki nem lesz biztonságban!

Láthatjuk, hogy a jövő heti RAW-nak egyszerre két sztárvendége is lesz. Atz egyik Snoop Dogg a népszerű zenész-zeneszerző, a másik pedig Bill Simmons sportújságíró, író.

Randy Orton vs Seth Rollins
Nincs más hátra, mint az este fő eseménye, a Vipera és a magára hagyott Seth Rollins mérkőzése. Orton jön be elsőként, majd érkezik Seth is. Folyamatosan maga mögé nézeget, ezúttal azonban senki nem áll a háta mögött. A rámpa végéről közli, hogy a vezetőség minden tagja hülyére vette, három órán keresztül hülyét csináltak Ortonból. Megfordul, felemeli a kezét, mire megszólal Triple H zenéje és a teljes Vezetőség felsorakozik Rollins mögött! Orton most érti meg, hogy az adás alatt színjáték folyt. Tudja, hogy nem számíthat tisztességes meccsre, így azonnal magához vesz egy széket. JBL közli: Üdv a pokolban Randy.
J&J, Big Show és Kane lassan körbeveszik a ringet, Seth pedig készül a meccsre, ami már eleve eldöntetett. Ez itt a bosszú napja. Négy oldalról egyszerre lépnek ringbe, ekkor azonban elsötétül az aréna és felvijjog egy holló! Amikor ismét fényt tölti be a termet, Sting már Orton mellett áll. A Vipera nem érti, nem hiszi, de azonnal felfogja és gyorsan támad is. A kezében tartott székkel üti Show-t és Rollinsot, míg Sting az ütőjével osztja Kane-t! Jamie Noble húzza a legrövidebbet, neki jut a Scorpion Death Drop. Mercury is talpra áll, neki csattan az RKO. Triple H is támadna, de mégsem teszi.

A RAW tehát ezzel ér véget: Sting és Orton egymás mellett. Mindez két héttel a WrestleMania előtt. Nyolc mérkőzés már hivatalos és ma megtudtuk azt is, hogy 4 órás mega adásra számíthatunk. Addig azonban még lesz RAW, még lesz SmackDown. Maradjatok velünk! 🙂

Pre Show:

RAW:

65 gondolat “WWE RAW 2015. március 16. – Orton, a közellenség” bejegyzéshez

  1. Meg kell hagyni, az előző RAW magasra tette a mércét, amit nemhogy megugrani, még csak súrolni sem sikerült. Már amikor azt hittem, hogy Rollins tényleg elkezd a csicskái nélkül törtetni, az utolsó pillanatban egy világot törtek össze bennem a kreatívok. Bár ezektől meg az öregembertől többre nem is számítottam alapból. Sting megmentette az adást, bár a díva meccs is segített.
    Az IC övért folyó harc az tetszik, bár a lopkodásnak semmi értelme… Basszameg, BNB a bajnok, ezért van az öv, hogy azt mutassa, ez az ember “győzött” az ellenfele ellen, ezért ő a bajnok! Most akkor az öv vagy a cím a fontosabb? Ennyire alap dolgot, hogy a címmel jár az öv, azért csak illene megjegyezni a kreatívoknak! Ezzel max. a fekák és a csövesek sztereotípiáit erősítik… Miért nem lehetne csak egy egyszerű létrás meccs, miért kell “zászlólopássá” silányítani? Ezzel az öv maradék értékét rombolják csak le, pedig régen milyen neves alakok birtokolták… De inkább tennének be egy új vagy egy régi övet, pl Hardcore öv, vagy Európai bajnoki öv vagy hasonló…

    Kedvelés

  2. Az adás 2 pozitívuma a hat emberes (r-truth) meccs valaki tökéletesen leírta előttem, hogy azért izgalmas mert sok valamennyi gimmick más és más- A másik pozitívum a díva meccs. Mostanában a díva divízió izgalmas köszönhetően főképp a most meccsen résztvevőknek is. Külön kiemelném AJ-t aki szerintem az egész rosterből az egyik legjobb + garantált a meccsein a CM Punk chant.

    Kedvelés

  3. Orton és Sting 😀 az igen, na ez most váratlan volt,mondhatni! De az is kemény, hogy 2 ember elver 5-t 😀
    6 man tag az jó volt és tetszett, hogy fordulatosan mindenki ütötte a másikat!
    Cena és Rusev.. nos hát nem mozgat meg a téma, kicsit kezd elunalmasodni,de végre nem Cena beszél a RAW elején,majd a végén is 2 órát.. 😀 végre kicsit lejjebb apadt a szereplése.

    Kedvelés

  4. Látom megint jött egy okostojás, de az ilyeneket megkell sütni és finoman megenni :D, hisz erre valók a tojások, de ha ráadásul még okos is, na az már tényleg a csúcs…. az adásra kitérve kb igazam is lett, amit múltkor írtam, csináltak egy qrva jó Rawt, a következőt meg elbasszák, hála istennek nem a teljes adást, csak mondjuk úgy a három negyedét, ez a Rollins vs Orton feud ez nagyon tetszik, csak képesek lesznek elbaszni, de reméljük nem, a vége volt az egyetlen értékelhető momentum, az nagyon tetszett, szóval nem volt fostalicska ahogy azt megjósoltam, csak simán szar volt, de ha összehoznak egy normális, igazi, rendes Wrestle Maniat akkor megbocsájtom nekik, a 4 óra hossz eleve jót sejtett, reméljük hogy az is lesz….

    Kedvelés

  5. Bakker, egyszer jövök később haza és máris lemaradok az oldal történelmének legjobb vitájáról. 😀
    @barbenita jól kezelted a helyzetet, bár én csak nevetek a sok ROYAL féle csicskán. 😀

    Kedvelés

  6. Ezzel a John Cena vs. Rusev wrestlemaniai szerződés aláírással csak felhergelték Johnt, de valaki mondja már el, hogy miért az a paprika jancsi jött ki Rusevvel hova lett Lanna!
    Paprika Jancsi miért mutogatott a szerződésre és miért nem üthette meg John Rusevet????

    Kedvelés

    1. Egy hete, mikor Cena elkapta Rusevet, az orosz dühében elküldte Lanát. Azért, mert a lány fogadta el a cím meccset az ő nevében.

      Kedvelés

        1. Így van. Március 14. volt az első forgatási nap, a film címe Interrogation és a WWE Studios, valamint a Lionsgate koprodukciójában készül. Vannak olyan külföldi hírek is, hogy Lana a WrestleManián meg fog jelenni, hogy támogatást nyújtson Rusevnek, de persze ez egyelőre pletykaszinten.

          Kedvelés

          1. Magyarországra Lana hirdetve van-remélem valahol össze futok vele és letudom kúrni 😀

            Kedvelés

    1. Nem volt addig gond, amíg nem másokat piszkált. Többször is figyelmeztettük előtte. Ő is itt van, olvas bennünket és én látom is, ha ír valamihez. El kell ismernem, teljesen kulturáltan azóta.

      Kedvelés

          1. Úgy értem,hogy milyen néven írogat royal,csak mert nehéz elhinni,hogy kultúráltabb kommenteket ír.

            Kedvelés

          2. Régi nick? Voltam én itt már régebben is de erre nem emlékszem.Pedig royal sokszor megröhögtetett.

            Kedvelés

  7. Ez most jó Raw volt.. IC segments Seth és Randy Sting és Triple H ez jó volt… Na de Roman Reings?? Unalmas volt. Sosem lesz belőle nagy segments mert csak dumálnak de Brock képtelen bemenni az arénába… -.- de a Randys Segments volt a legjobb le a kalappal a íroknál… végre valamit alkodtak 😀

    Kedvelés

  8. AKI MEG ÁLNÉVEN ÍROGAT,MINT PL.=PÉLDÁUL: aaaaaa nevű hozzászóló ,az nem meri felvállalni hozzászólásainak következményét.

    ÉN KOVÁCS KRISTÓF VAGYOK.

    Kedvelés

    1. Én meg az vagyok, aki órákat dolgozik, hogy létrejöjjenek a cikkek, ami alatt lehet vitázni. Tiszteletben tartom a véleményed, de a rendrakás, moderálás dolgát kérlek bízd rám.

      Kedvelés

      1. Miért ki vagy te,hogy engem felülbírálsz?

        Tartsd meg a véleményed, és az én véleményem te ne tartsd tiszteletben,mert én a te véleményed: Magasról le……

        Kedvelés

        1. Semmi gond, Ennyi voltál ezen az oldalon. Én vagyok az ugyanis, aki ki tudlak innen tiltani. Bocsi. 😀

          Kedvelés

          1. Ne aggódj, azt ki kell érdemelni. 😀 Eddig összesen két embernek sikerült. A mostaninak viszont rekord idő alatt.

            Kedvelés

  9. IGAZ,HOGY AZ A CÍME,HOGY VÉLEMÉNY.DE A KULTURÁLT,ÉRTELMES EMBER VÉLEMÉNYÉRE KÍVÁNCSI,NEM A BUTA,TUSKÓ,BUNKÓ,ISKOLÁZATLAN (LEHETNE MÉG CIFRÁZNI ÉS RAGOZNI,ERRE ÍROM STB.=a gyenge elméjű emberek kedvéért ez azt jelenti:SATÖBBI

    Kedvelés

  10. Aki nem tud:NORMÁLIS,KULTURÁLTAN,ÉRTELMES HOZZÁSZÓLÁST FŰZNI,AZ TARTSA MEG MAGÁBAN,NEM KELL ,,AZ EMBERISÉG UTÁLÓJA ÉS PANKRÁCIÓ UTÁLÓJA” CÍMSZÓVAL ÍRNI. MINDENKINEK LEHET VÉLEMÉNYE(NEKEM IS VAN,SZEMÉLY SZERINT:JÓ ÉS ROSSZ IS) DE NEM NYILVÁNULOK MEG NYÍLTAN: (Most ez szar, Ez egy mocsok,ilyen kifejezés egy iskolázott ember mellé semmilyen körülmény között nem illik) Az utolsó zárójelben lévő szöveg, tőlem távol áll,csak példaként említem.

    VÁROM MINDENKI SZEMÉLY SZERINTI VÁLASZÁT,NEKI A CIKKEMRŐL,MI A VÉLEMÉNYE.
    AKÁR ROSSZ,AKÁR JÓ ÍRD LE,AMIT GONDOLSZ.

    Kedvelés

      1. Nem kell neked mindent értened, nem érdekelsz engem.Te is így legyél velem kapcsolatban és ne írj a hozzászólásaimhoz,mert nem vagyok még az írásodra sem kíváncsi. Köszi

        Kedvelés

        1. Azt nem értem hogy miért kell azzal foglalkozni ha valaki szarokat mond, nem mondom nekem is vannak/voltak olyan felhasználók akik csak hülyeséget irkálnak pl ROYAL…de ki a faszom foglakozik vele…szégyen azazember aki ilyeneken felháborodik..ha kell ezerszer iskommentelem hogy a WWE egy jó ideje egy rakás fostalicska…énis azért nézem mert rászoktam anno, meg azért néha napján van emlitésre méltó dolog de nemsok

          Kedvelés

  11. Kibaszottul kezd tetszeni ez a Randy Orton – Seth Rollins sztori.. Csak előre látom, hogy nem egy jó meccs lesz a WM-en, mert az egész Rollins két csicskájáról fog szólni.. Könyörgöm, kibaszott tehetséges pankrátor, és ilyen seggnyaló gimmick kell neki.. Kíváncsi leszek rá mindenesetre 😀
    Ez a Reigns vs. Lesnar meccs meg már el van b@szva. Sztori: 0. És ezt akarják WM főmeccsnek?! Ott lesz a Sting vs. HHH meccs, engem személy szerint az érdekel legjobban, na meg az IC meccs. Ez viszont egy borzasztó befejezése lesz szerintem (ne legyen igazam.)
    Cena-t mindig is kedveltem, de néha (sokszor néha) túljátszatják vele ezt a Superhero szerepet. Egyébként szerintem most jó meccset hoznak majd össze 😀 Viszont ezt a Ruszki köcsögöt elverethették volna már korábban is.. Mindig is irritált már a puszta létezése is, rettentően utálom az egész karakterét. (Kivéve Lana-t :D:D)
    Az Regins – Lesnar-ra visszatérve.. Undertaker-nek nagy valószínűséggel utolsó meccse lesz.. Annyit szerintem megérdemelne, hogy övé legyen a főmeccs, főleg, mert Wyatt karakterét rettentően jól felépítették, simán megállná helyét. Tudom, hogy nem lesz főmeccs, de az a rengeteg ember szerintem nem azért megy majd el, hogy megnézze, ahogy SuperReigns elveri a bújócskázó bajnokot. Ez tuti jobban érdekli az embereket szerintem 😀
    Kíváncsian várom a folytatást.

    Kedvelés

  12. A 6 man tag team meccs és a Sting Orton akció volt a legjobb az adásban. Ja és Rambo. Minden mennyiségben eggyettértek veled.

    Kedvelés

  13. Az egész raw adásból a six man tag team meccs tetszett és az ,hogy Sting és Orton elpicsázta a vezetőséget.Öröm volt nézni

    Kedvelés

    1. Sting és Orton őszintén:Nem valóak pankrátornak.Stinget remélem jól el fogja verni Triple H.

      Kedvelés

      1. Hallod ember,húzzál már innen ki kíváncsi arra hogy minden kommentbe belekötsz?Ja,és jár az RKO.

        Kedvelés

        1. Elhúzott. Közölte, csak a spamszűrő, már nem engedte ide. Utoljára még bevallotta, hogy nem pankráció rajongó. 😀

          Kedvelés

          1. Olyannyira, hogy valami meg is pattant tőle a fejében, mert ugyanarról az IP-ről most Molnár Dávid néven írogat. Tudathasadásos troll szegény, aki kicsinyes bosszújában még megnyomkodja valamennyi diszlájk gombot. 🙂

            Kedvelés

          1. Már szerintem meg is kapta,de amiért taker fan is vagyok,már egy tombstone-is elküldtem neki. XD

            Kedvelés

  14. Nem volt egy rossz adás,de az előzőhöz képest egy nagy semmi.ha bővebben ki kell fejtenem a véleményemet,akkor csak annyit mondok,hogy Randy Orton.

    Kedvelés

    1. Szar:Csak a Wc-n használatos kifejezés,a rossz talán jó kifejezés.De ebből látszik, milyen nagy értelem vagy.Húzd le magad a Wc-n és menj a ……. után.

      Kedvelés

      1. lehet hogy sokaknak nem tetszett amit mondtam de látom tese irtál jó válaszokat[ kulturáltan nyilvánúj meg hogy húz le a wc-n ]

        Kedvelés

  15. Széna beszéde akkor sem hatott volna meg, ha Amcsi lennék…a wrestlemanian meg majd diadalmaskodhat, engem nem érdekel, tuti áttekerem majd.
    Battle royal viszont egész jónak ígérkezik, Mark Henry-nek kellene megnyernie szerintem, ez a múltheti jobberkedés nagyon nem méltó hozzá. Bár gondolom Sheamus erre a meccsre fog visszatérni és tuti pusholni akarják majd, így véleményem szerint ő a legesélyesebb.
    Adás elején meg reklámozták, hogy Brock beszédet fog mondani, kezdtem örülni hogy esetleg most kezd majd kialakulni valamilyen sztori közte és Roman között, esetleg még egymásnak is esnek, ilyesmi, erre Lesnar sehol, csak LEJÁTSZANAK EGY VIDEÓT. Ez mi? A Summerslam óta kb. nincs is bajnok, most itt lehetne az esély hogy kialakítsanak egy jó kis feudot, de nem…csak kiküldik Heyman-t. Vicc.

    Kedvelés

    1. Te is nagy értelem lehetsz(a világnak nem sok haszna lehet belőled sem).:Széna,talán Cena
      Ismered a mondókát:Széna,szalma,köpönyeg ……. … . …….

      Kedvelés

Vélemény?