Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2014. október 27. – Eredmények és videók

raw141027

A RAW 2014. október 27-én egy nappal a Hell In a Cell-t követően sok kérdésre válasszal szolgálhat. Ezek közül talán a legfontosabbak, hogy:

– Mi fog történni Nikki és Brie Bella között, amíg Daniel felesége a személyes asszisztens.
– Hogyan fog folytatódni Dean Ambrose és Bray Wyatt között a konfliktus, ami a Hell In a Cell főeseményén indult.
– Valamint, hogy John Cena mikor szállhat ringbe ismét Brock Lesnar ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért.

A RAW nyitányánál visszatekinthetünk az előző esti PPV történéseire, ahol különösen a főesemény fordulatossága volt a fontos. Itt Dean Ambrose csak egy karnyújtásnyira került a győzelemtől, ám a szokásos stílusában érkezett Bray Wyatt, aki megtámadta Rollins ellenfelét, így szabad utat biztosítva Seth-nek a diadal megszerzéséhez. Emellett a másik főeseményen Randy Orton mérte össze az erejét John Cena-val, ahol a csata tétje nem más volt, mint az első számú kihívói jog a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Brock Lesnar ellen.
A Hell In a Cell történéseinek felidézését követően felcsendül a King Of Kings című bevonuló zene, amire Triple H érkezik a felesége és Kane társaságában. Stephanie ragadja meg a mikrofont és először is köszönt mindenkit a mostani Monday Night RAW-n. Tudja, hogy a rajongók boldogak, hiszen egy remek PPV-t tudhat maga mögött a cég, ám ha valaki lemaradt volna róla, az visszanézheti teljes hosszában az adást a WWE Network-ön, mindössze csak 9.99 $-ért. Triple H ezt követően elmondja, hogy sajnálatos módon Randy Orton nem tudta megszerezni az első számú kihívói jogot Brock Lesnar ellen, mert John Cena-val szemben vereséget szenvedett. Ám a Vezetőségnek mégis van oka az ünneplésre, hiszen az adás egy dupla főeseményből állt, ahol a másik csatában a WWE jövője diadalmaskodni tudott. The Game arra kéri a rajongókat, hogy köszöntsék az arénában Mr. Money In The Bank-et: Seth Rollins!
Seth a megjelenését követően elmondja, hogy bebizonyította mindenkinek, hogy a szellem győz. A lelki erő erősebb mindennél és ezzel a lelki erővel felül tudott kerekedni Dean Ambrose-on. Most, hogy Dean megkapta, amit érdemel Rollis új célpontot szemelt ki magának, aki nem más, mint az az ember, aki legyőzte egy Hell In a Cell-ben Randy Orton-t. John Cena-n tartja a szemét, hiszen esetleges győzelemmel ő lehet az új WWE Nehézsúlyú Világbajnok. Seth megesküszik a Vezetőségnek, a rajongóknak és saját magának, hogy ugyanolyan állapotban fogja hagyni John-t, mint amilyenben Ambrose-t hagyta a PPV végén. Ezt követően Triple H ünnepeltetni kezdni Mr. Money In The Bank-et, amikor megszólal Randy Orton zenéje. A Vipera gyors és hosszas léptekkel menetel a szorítóba, ahol ő is mikrofont ragad. Randy elmondja, hogy vereséget szenvedett Cena ellen, amiben talán közre játszott az is, hogy a PPV-t megelőző RAW-n Seth kiosztott neki egy Curb Stomp-ot. Ezért is nem képes ezt a vereséget elviselni, tehát arra kéri a Vezetőséget, hogy tegyenek valamit Rollins-al és az egoizmusával, vagy pedig Orton fogja kezébe venni a dolgokat. Ahogy Orton feldühödötten mondta a saját problémáját Rollins mosollyal az arcán figyelte őt. Hirtelen azonban a Vipera befejezte a szöveget és nekiesett Seth-nek, ekkor azonban a biztonsági emberek és Kane egyből odaugrottak, hogy szétválasszák őket. Nehezen, de végül sikerül ketté szedni a dulakodó feleket, amit követően Triple H elmondta, hogy megérti Orton indulatosságát, de a mostani RAW-n még pihennie kell és nem kaphat lehetőséget senki ellen sem. Legyen türelemmel és a későbbiekben bizonyíthat. Randy-nek ez nem volt elég és egyszerűen félrelökte a COO-t, amit követően levágott egy jókora RKO-t Rollins-nak. A RAW első szegmense ezzel ért véget, Randy távozott az arénából…Vajon bekövetkezik a Face Turn?

Goldust és Stardust vs Mark Henry és Big Show (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Az adás első összecsapásán a Tag Team Bajnokok szerepeltek, méghozzá a két óriás ellen. A Hell In a Cell-en a testvérpáros sikeresen megvédte a Bajnoki címet az Uso srácok ellen, ahol nem volt könnyű dolguk. Most is nagy feladattal találták szemben magukat, különösen azért, mert az ellenfeleikkel ezúttal alig-alig tudták felvenni a versenyt. Mark és Show is szinte már viccelődött a csatával, ám idővel egyre feszültebb lett a hangulat közöttük. Henry a ringben harcolt Stardust-al, amikor a Világ Legnagyobb Sportolója a hátára ütött és ezzel bepacsizta magát a szorítóba. Ez a Világ Legerősebb Emberének egyáltalán nem tetszett és ezt rendesen szóvá is tette. A harc későbbi részében kicsit lecsillapodtak a kedélyek a Szupersztárok között. Végül Show a ringben kiosztott egy jókora Spear-t és W.M.D.-t Stardust-nak, amit követően Goldust-ot sikeresen kivágta a ringből. Egy kopogtatásnyira voltak a címek megszerzésétől, amikor Henry a ringbe sétált és nehezményezte, hogy most nem akart Show pacsizni vele. Nem akarta meghallgatni a csapattársa magyarázatát, így inkább felkapta Show-t és kiosztott neki egy World Strongest Slam-et. Ezt követően megragadta Stardust-ot és egyszerűen rádobta a csapattársára. A bíró így 3-ig számolt, amit követően Dust-ék megvédték egy eléggé érdekes csatában az övüket. A harcot követően Big Show nagy nehezen, de feltápászkodott a padlóról, ám ekkor Henry ismét adott neki egy jókora Finisher-t.

A Backstage-ben Mark Henry sétálgatott a folyosón, amikor Renee Young odament hozzá és feltette a kérdést, hogy mégis miért tette ezt? Henry erre kiáltozva válaszolta, hogy megtette ezt vele, mielőtt Show támadta volna meg Mark-ot. Ő a Világ Legnagyobb Sportolója, de Henry a Világ Legerősebb Embere…Show mindig is olyan akart lenni, mint ő, ám nem sikerült neki és nem is fog sikerülni.

Ezt követően a kommentátorok műhold segítségével kapcsolatba lépnek a már pár hete sérül Roman Reigns-el. Michael Cole felteszi a legelső kérdést a Szupersztárnak: “A műtét után hogyan halad a felépülése és mikor láthatjuk ismét?” Roman erre azt feleli, hogy nagyon jól érzi magát és minden egyes nap egyre erősebbé válik. Folyamatosan közeledik a visszatérésének időpontja, amit már nagyon vár. JBL ezt követően a Hell In a Cell-en megrendezett Dean Ambrose – Seth Rollins csatáról kérdezi Roman-t. Reigns erre azt feleli, hogy ismeri Dean-t és tudja, hogy mindent megtesz azért, hogy kemény csatát vívhasson. Ő egy igazi harcos, Rollins-al ellentétben, aki a WWE jövőjének gondolja magát. Nagyon reméli,hogy Seth nézi ezt a kis beszélgetést, ugyanis amikor Roman visszatért a szervezethez egyenlővé teszi Mr. Money In The Bank-et a múlttal.

Alicia Fox vs AJ Lee

A dívák csatájában egy rövid összecsapást tekinthettünk meg, amiben végül AJ tudta megszerezni a győzelmet, hiszen a ring mellett figyelő Paige elterelte egy kis időre Alicia figyelmét. Ezt követően Fox-hoz odasétált Paige, aki a karkötőjét akarta odaajándékozni neki bocsánatkérés gyanánt. Ahogy Alicia ezt elfogadta volna kapott egy jókora Superkick-et Paige-től, amit követően a Díva Bajnok kihívója egy kisebb pusztítást rendezett.

A ringbe a csatát követően John Cena sétál, aki megragad egy mikrofont és köszönti a publikumot itt a RAW-n. Cena szerint ő is és Randy is fél lábbal a pokolban érezhették magukat a Hell In a Cell csatájukban, ahol végül képes volt egy AA-vel megszerezni a győzelmet, így ő lett Lesnar kihívója. Szeretné tudatni Brock-al, hogy a következő csatájukban már nem a Bestia fogja megszerezni a győzelmet. Van egy kis lista, amin Cena tevékenységeit tudná felsorolni mostantól egészen a cím elnyeréséig. A legelső lépcsőfok nem más volt, mint a Vipera legyőzése a PPV-n, amivel ő lett az első számú kihívó. A második pont a mai RAW-n lesz esedékes, ahol Seth Rollins ellen száll majd ringbe a Cenation Vezetője. Cena szerint ez egy amolyan figyelemfelhívó összecsapás lesz, amiben demonstrálni fogja azt, hogy mire is képes a ringben. Lesnar jobban teszi, hogyha árgus szemekkel figyeli az összecsapást, nehogy úgy járjon a címmeccsen, mint ahogy Rollins fog ezen a RAW-n. John mondatait követően Stehanie érkezik a ringbe, aki szeretne gratulálni John-nak a Hell In a Cell-en elért sikeréért, ám a hölgy szerint nincsen garantálva az, hogy Brock-ot is legyőzi a következő mérkőzésükön. Steph az elmondása szerint már alig bírja kivárni a mai RAW főeseményét, amiben láthatja majd Rollins-ot harcolni Cena ellen. Épp úgy, mint ahogy alig bírja kivárni a Survivor Series-t, ahol megrendezésre kerül egy Tradicionális Survivor Series Elimination Meccs. Triple H is csatlakozik a beszélgetésbe, ahol elmondja, hogy John már sokat tudhat erről a bizniszről, hiszen már a WWE tagja 12 kerek éve. Ám Triple H 20 éve szerepel ennél a cégnél, így talán több a tapasztalata, mint John-nak. Csak annyit akarna ezzel mondani, hogy a dolgok jönnek és mennek, akár tetszik ez, akár nem. A jövő még tartogathat meglepetéseket, olyanokat, mint ez a Survivor Series Elimination csata bejelentése. Itt John Cena összeállíthat magának egy csapatot és szembe kell néznie a Vezetőség bandájával. Team Cena vs Team Authority….John-nak jó csapat kell, ám tudnia kell ezen felül Cena-nak, hogy mindig a Vezetőség nyer.

The Miz és Damien Mizdow vs The Usos

A Hell In a Cell-en Miz vereséget szenvedett Sheamus ellen, míg az Uso srácok kikaptak Goldust és Stardust ellen. Ezúttal Miz a dublőrével alkotott csapatot, hogy szembe nézzenek az ikrekkel. A csatában mindkét fél körülbelül ugyanolyan jól szerepelt, végül Jimmy és Jey helyet cseréltek egymással az úgy nevezett Twin Magic-el, amíg a bíró nem figyelt. Így sikerült megszerezniük a győzelmet ellenfeleik ellen.

Ezt követően a ringbe Hulk Hogan lép, aki egy kicsit szeretett volna beszélni a Pink Month lényegéről, amiben részt vettek olyan hölgyek, akik nagyobb összeggel és ráfordításokkal tiltakoznak a mellrák ellen.

Bo Dallas vs Ryback

Ebben a harcban tért vissza Ryback hosszas kihagyást követően. Bo Dallas-nak esélye sem volt ellenfele ellen, ha szépen fogalmazunk. Nagyon kemény verést kapott Ryback-től, aki a visszatérésével nagy győzelmet aratott.

Az arénában ezt követően Dean Ambrose jelent meg, aki mondott pár szót Bray Wyatt-nek a PPV-n való támadása miatt. Ám nem csak egy szegmenst láthattunk itt, hanem egy kemény verést is. Dean-nek csatája lett volna Ceasro ellen, ám gong nem szólalt meg, mert őrültként folyamatosan támadta a svájcit Ambrose. Végül Bray jelent meg a kivetítőn, aki elmondja, hogy az őrült gondolkodásmód sok esetlen előny, ám Ambrose-nál egy óriási hátrányt is jelenthet. Hiszen az őrültség belülről képes őt felemészteni roppant hatalmas kínok közepette. Ő nem Dean testvére, vagy a barátja, mégis inkább felhívja a figyelmét, hogy közeleg a vég…Ambrose jobban tenné, ha futna és elmenekülne.

Naomi vs Nikki Bella

Nikki jól szerepelt ebben a csatában, amiben Brie a ring mellől figyelte a történéseket. A győzelmet Bella tudta megszerezni egy eléggé rövid csatában.

Kane vs Dolph Ziggler

A harc jóra sikeredett, amiben végül Dolph tudta megszerezni a győzelmet a hosszas csatát követően. Az összecsapást követően Seth érkezett az arénába, aki megtámadta Ziggler-t Kane-el karöltve. Természetesen ennek látták John Cena is megjelent az arénában.

Seth Rollins vs John Cena

A főesemény sem volt unalmas, amiben Seth biztonsági emberei folyamatosan megpróbáltak beleavatkozni a csatába, amíg a játékvezető nem figyelt oda. A harcban végül a Curb Stomp elől kitért John, aki egyből elkapta ellenfelét egy STF-el. Ám itt zárult diszkvalifikációval a csata, ami után megjelent Ziggler, hogy segítséget nyújtson Cena-nak. Ám a következőkben az egész öltöző, szinte az egész Roster a ringbe özönlött és egymásnak estek.

Ezzel zárult a RAW, várhatjuk, hogy mi lesz egy hét múlva a következő hétfői adáson.

Pre-Show

WWE RAW

59 gondolat “WWE RAW 2014. október 27. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Hoppácska!Most jutott eszembe.
    veszett kutya lesz az aki nagyooon megveri a veretlen tsz parasztot.Ezért hozták most őt vissza.
    Vesszen a mangalica.

    Kedvelés

  2. Nos,meglestem,de minek…

    Kezdjük azzal,hogy a 2 tonna móka lehetne,illetve lehetett volna a wwe történelem egyik legjobb tag team csapata,de ez sajnos soha nem lesz már így.Összerakták őket,gyenge nokedli meccsek,majd a bosnyák menekült küldték előbb az egyiket majd a másikat,kikaptak,csúfosan,erre újra összeállnak.Éreztem,hogy árulás lesz a háttérben s így is lett.
    Kár,hogy így alakult,de legalább jót nevettem amikor a félholt csillaglányt a hegyomlásra dobta a giga csokigolyó.Ha menő lett volna,simán ráfekszik a buzzancsra-1-2-3 és tag team bajnokok a behemótok,s így alakult volna köztük ki egy fasza kis konfliktus,hogy bajnokok,együtt kell harcolniuk a későbbiekben,együtt kell legyőzniük az ellenfeleiket,de közben egymás ellenségei.Ez a kettősség végig izgalmas pillanatokat és fasza meccseket garantált volna,de hát….
    Ismét beérték a kreatívok a semmivel…

    szüpermüzli kisujjal kidobálta az egész rostert a ringből,mert ő ilyen menő.Csodálatos,bámulatos,megható,elgondolkodtató,szomorú,és nagyszerű.

    Egyedüli értékelhető momentum a veszett kutya visszatérése volt.
    Kajakra már el is felejtettem,hogy létezik egyáltalán ez a gólem,s lássanak csodát visszatért.
    Na,de kérem szépen.Ez nem az a ryback volt,aki by alexal buziskodott és csapatot alkotva fetrengtek moslékban,és mindenkitől kikapva,szégyenkezve kúszott haza,hanem az igazi!az eredeti,pusztító ryback tért vissza,aki anno feltünt,és mindenkit jól elnáspángolt,de nem nádpálcával.Az a ryback aki anno bajnoki címet s övet érdemelt volna,mert akkor,ott,jobb volt mint puncika,csak ugye a csicska …tet róla,hogy ne lehessen bajnok..A többit pedig mind ismerjük.
    Na,de én ennek roppant mód örülök hisz egy olyan pankrátorka tért vissza aki valóban agresszív,sokszor túl agresszív,aki nagyo beleéli magát a történetbe,és aki akarva vagy akaratkanul de sok fájdalmat okoz az ellennek.
    Fasza karatert neki,és normális sztorit és kitudja,talán mehetne az övekért is.
    Ja nem,dehogy is,hisz szupermüzli lesz az aki megmérkőzik ismét,újra,megint,a hatalmas fantom bajnokkal,immár 123753271 milliószor,mert tök izgi.

    Kedvelés

  3. majd a survivor series en eldöl majd a meccs big show vs mark henry hát nyer ott big show eyatt vs ambrose nyer dean ambrose hol van avan bourne kilépett ryaback turns face mark turns heel orton turns face rollins vs orton orton winner kane enm birja elviselni a vereségett heel in a cell jo meccs volt dohlp ziggler vs cesaro jah az jo volt aszt hittem hogy köcsög cena vesztett

    Kedvelés

  4. Na végre! Végre,végre,végre! Láthattuk az igazi Randy-t akcióban! Triple H-nek is lassan kioszt szerintem majd egy RKO-t,mert ez nagyon tetszett most, hogy leszarta ki mit mond,mi a legjobb az új kis zabigyereküknek.. nem érdekelte,revansért jött és meg is csinálta! Ez igen,ez már a régi Viper most már csak azt várom, hogy magát a céget is kicsit megszorongassa! A végén nem értettem azt a “bandaháborút” (oké mindenki azt ütötte akit a történet szerint “utál”) de ott is eltudtam volna képzelni egy olyat h Orton bejön és ott is valamit kioszt Mr. Homártasinak. Összességében annyira nem láttam most ezt a show-t rossznak mint az eddigieket.. bár Mark Henry-t nem igazán értettem,de mind1 is. Számomra a lényeg az elején volt.

    Kedvelés

  5. Feed Me Cenaaa.
    Végre visszatért a pusztító gép,remélem ott folytatja ahol anno abbahagyta és bedarál mindenkit.
    Hamár másért nem,talán ezért érdemes lesz a következő RAW-okat nézni
    FEED ME MOREEE!!!

    Kedvelés

    1. Ryback karakterét pont azzal szúrták el hogy egyből a WWE övre küldték,és nem nyerte meg!
      Előbb szépen lassan építgetni kellett volna a karakterét pont mint Rusevnek!
      Rybackből az utóbbi évben teljesen jobbert csináltak csak mert elsiették a fejlődését,ebből az esetből viszont tanultak,mert Rusevet megfelelő ütemben tulják feljebb a ranglétrán fokról fokra!
      Most hála HHH-nak Ryback kapott egy tiszta lapot,és ha a WWE tényleg tanult a karábbi hibáikból akkor ezúttal nem kúrják el Ryback karakterét,mert egy remek WWE sztár válhatna belőle.

      Kedvelés

  6. Henry ,Bigshow .Na ezt meg mi a faaassszért kellett?Pokoli jó tagteam páros lettek volna,lezúztak volna mindenkit.á a f z kivan már.

    Kedvelés

  7. FEEED MEEE MOREEEEEEE! Hála Istennek hogy megjött,remélem nem basszák el a karakterét,én most nyomatnám és megszopathatná azt a faszkalap Rusev-et! Ideje volt hogy Randy face-t kapjon,Rollinsnak már kijárt egy R.K.O!

    Kedvelés

  8. Hááááááat….Többet vártam egy PPV utáni RAW-tól, de még igy is jobb volt annál a első kézből kifosott Hell in a Cellnél.

    Orton face turn. Vééégre. Azt hittem megkönnyezem amikor láttam az idegbetegt fejét. Végre nem nyalja tovább a vezetőség seggeit egymás után. Meg az a csicska is kapott egy RKO-t. Köszönöm hogy megértem ezt. Rollins az utóbbi idők egyik legirritálóbb karaktere lett, Bo Dallas természetesen viszi a prímet de ez a buzi sincs messze tőle. Na mindegy. Egyszer majd megkaja ő is a magáét. Ha mástól nem akkor Reignstől…

    Már kezdtem örülni hogy két torony végre megkapja az öveket. Meg a lófaszt. Persz e hogy elbasszák az egyetlen esélyt a TT részleg megmentésére. Mert Henry heel turnje olyan kurva fontos volt hogy nem tudtak várni vele még oár hónapot. Hurrááá. Ehelyett még hónapokig nézhetjük a cirkuszistákat mint TT bajnokok. Fasza,

    A Paige – AJ feudot úgy elbaszták ahogy csak lehet. Nem kellett volna másokat bevonni. Engedjék őket egymásnak hagyjanak békét a többi használhatatlan libának.

    Széna jött elmondta a szokásos seggnyaló szövegét hogy ő mennyire szereti a nézőket még akkoris ha a 80 százalékuk még fizetne is azért hogy seggberúgják. Ő pedig nem áll át a sötét oldalra mert rossz példa lenne az óvodásoknak. És Mr. Superman mindig jó példát mutat. Nem tudom miért nem irányitják rögtön a Dóra a felfedező cimű igen interaktiv műsorba, ahol kiélhetné a gyerekek iránti szeretetét. Erről ennyit.

    Mizlófasz és a két esőerdei majom – olyan izgalmas volt hogy majdnem belealudtam.

    Bejött a szellemi hittérítők második számú vezetője (mert az első persze a cigányhorda feje) és nyomta a szokásos dumáját. Szerencsére Ryback elpicsázta, kár hogy nem törte össze a csontjait, de még ezt is jólesett nézni. Nem tudom hogy a bengának milyen szerepet szánnak, mivel mindkét kisöv face-nél van, a főöv persze nem mehet mert azt János bácsi előre lefoglalta magának 15 évre előremenőleg, szóvaaal… :-?? Meglátjuk. Talán bedobják Rusev ellen. Ki tudja :-?? Végül is mindegy mert az a hazafi korcs az atyaúristen és úgyis mindenkit elver akire csak ránéz.

    Ambrose – Wyatt. A csöves cigánynak feudja lesz Dean-el… Fasza. Ugyanaz a sztori ami hónapokon át folyt ezzel a fasszal. Semmi logika nincs benne csak jön és nyomja a szokásos baromságait. És egyesek itt még azt mondják hogy változatos, meg jó sztorijai vannak meg minden. Lófaszt. Elment, és aztán visszajött ugyanazzal a szarral. Semmi új. Gratulálok. Nagyon értelmes húzás volt. 2-3 PPV-n keresztül oltják majd egymást ezzel az idegbeteggel aztán vége és más balfasz után néz, akivel eljátszhatja megint ugyanazt előlről. Taps-taps….

    Zieggler vs Kane . Széna most elkezdi és végignyalja az egész Roster seggét, hogy kúrópajtásokat találjon magának. Milyen hősies és megható. Nem tudo mmi fog kisülni ebből de ….addig még sok van.

    Széna vs Rollins. Egy kalap szar meccs volt ráadásul még hosszú is. A végén Ortont vártam volna, de persze az a cicababának már túl sok lett volna, hiszen meggörbült volna a szempillája. Ehelyett beküldték a ringbe még az aréna mellett álló hotdog árust is, és persze a legvégén Batman maradt a ringben mert LOGIC. Orton face turnje és Ryback visszatérése az egyetlen jó dolgok, amik ezen a szaron történtek. A SS-en valószinűleg Orton már a face csapatban lesz. És természetesen a szllemirtó cigányhorda is elkezdi a hihetetlen izgalmas és változatos sztoriját Ambrose-al. Hú de szép idők jönnek. Csak bele ne aludjunk.

    Kedvelés

    1. Naggyábból egyet értek,de miért is baj az ha Cena a közönség kedvére tesz?pl dícséri ha a helybeli kosárlabda csapat nyer meg ilyesmi.az lenne a jobb ha mint Rusev le hülyézi ,le hályasozza őket?

      Kedvelés

      1. Szerintem meg az Orton face turn is egy szar dolog. Orton egy fekália a ringben, ezt láthattuk tegnap is. Nemcsak Jancsi bácsi volt a ketrecben, és ha Orton akkora talentum lenne, hoztak volna egy közepes meccset. Érdekes módon Cena a tehetséges emberkékkel(Rollins, Punk, Ziggler, Bryan, Edge) mindig nézhető, jó meccseket csinált, de mindenki kultusz hősével, Ortonnal nem. Tehát itt a kígyó is hunyó, nemcsak Pista Jani paraszt fiú Cena.. Ryback is unalmas, egy Goldberg koppintás…

        Kedvelés

      2. Nem az a baj csak boralmasan látszik az erőltetett kisgyerek bálvány szerepe. 🙂 Mert így ő lesz a 10 évesek szemében a hős, a mittudoménmi, és továbbra is szeretik… :-?? Undertaker – Nem tudom te hol nézed a WWE-t, de Szénának a meccsein az ellenfél produkál izgalmas meccset. Jani néha-néha megvillantja mind a három mozdulatát és kész. Nem tudom, ez egy abszolút szubjektiv dolog, nekem tetszik Orton színészjátéka aztán… :-?? Nem mindenki lehet így vele 🙂

        Kedvelés

      3. torpe40 hát te nem is tudtad?
        Orton szar!
        Szar amit a ringben csinál,szar volt mielőtt megszületett,Orton olyan szar hogy még WC-re sem kell mennie!
        Csak a családja miatt van ott ahol van egy 0 a ringben,mindössze 12xes bajnok,és az 1.WWEWHC hát mi az?
        Semmi szar az eredményeivel együtt.
        Ja és Ryback is szar.
        Ezt akartad hallani Undertaker?

        Kedvelés

      4. torpe40, hát erről beszéltem…. Cena ellenfeleinek a nagy része hozza a meccseken az elégséges szintet, de Orton nem, mert ha igen, akkor a köcsög kommentátorok nem kamuztak volna, hogy epic volt. Lali, durci lettél, mert fàj az igazság?

        Kedvelés

      5. Annak amit összehordasz köze nincs az igazsághoz,csak egy ember vagy aki vagy irigy mert tudja hogy az életben nem lesz olyan sikeres mint Randy,vagy egy ember akinek szimplán ellenszenves Randy képe,csak ahelyett hogy elmondaná azt mondja hogy szar.
        De nem számít már elmondtam korábban hogy teszek a véleményedre csak mikor láttam hogy megint Randyt szidod meg kellett szólalnom de nyugi több ilyen nem lesz.

        Kedvelés

      6. Nézd, attól, hogy a többség szereti Ortont nekem is kell? Előre leírta az atyaúristen, hogy nekem követni kell ezt az objektív dolgot? Mindenki Cenát, Reignst meg a kecskét szarozza, én nem fejezhetem ki a nem tetszésemet? Nem szeretem őt, mert unalmas. Nem bír lekötni, ha az ő buráját kell bámolni. Sajnálom, ez van. Mondhattok bármit, ugyan olyan szarnak tartom, mint Cenát és a többi antitalentumot.

        Kedvelés

      7. Úgy jön ide,hogy lehordod Cenát,Randyt,Reignst,Bryant,de a felhasználóneved Undertaker.
        Kötekedni nem én szoktam.
        Faceként szuperhős?
        A tömegek kedvence?
        Milyen legyen face ként?
        Ha éltetik azért van mert érti a dolgát,és jól játssza a szerepét!
        Lehet hogy vannak még Orton utálókból,de kevesen,ő az egyik legkedveltebb sztár a maiak közül!

        Kedvelés

    2. Csak még annyit,hogy Cena,Ryback,Randy,Reigns,meg a kecske(akit utálok) is a jövő,Taker pedig a múlt,szokj hozzá.

      Kedvelés

      1. Engem ez nem érdekel. Leszarom, hogy a kedvenc pankrátorom már nem fiatal, hiába jössz ezzel.. Amúgy se izgat különösebben, megszokásból nézem lassan 8 éve.

        Kedvelés

      2. Jó szarjad,az ő ideje akkor is lejárt,a legjobb esetben is már csak 1 meccse lesz.
        Ortont pedig még minimum 2019-ig stabil szerződés köti a céghez,ha ő valóban ilyen tehetségtelen szar szerinted az a pénzéhez Vice belement volna egy ilyen hosszútávú szerződésbe mert szerintem nem.
        De mit magyarázkodok én neked,ez kb 1 a világ ellen,mert a rajongók úgy 97%-a szereti Randyt,még ha nem is a kedvencük de elismerik hogy jó.

        Kedvelés

      3. Amúgy, hogy jön ide Undertaker? Vagy így akarsz kötekedni? Amúgy vannak még Orton utálól. A fórumozó smarkok sem bírják, mert crap…. Orton faceként egy kurva nagy szuperhős, és ő is inkább a tökmagok kedvence.

        Kedvelés

      4. Úgy jön ide,hogy lehordod Cenát,Randyt,Reignst,Bryant,de a felhasználóneved Undertaker.
        Kötekedni nem én szoktam.
        Faceként szuperhős?
        A tömegek kedvence?
        Milyen legyen face ként?
        Ha éltetik azért van mert érti a dolgát,és jól játssza a szerepét!
        Lehet hogy vannak még Orton utálókból,de kevesen,ő az egyik legkedveltebb sztár a maiak közül!

        Kedvelés

      5. De mondom leszarom a véleményed,te is szard le az enyémet,attól hogy néhányan a millióból rühellik Randyt még nem lesz szar!

        Kedvelés

  9. Akkor most mikor lesz a Cena vs Lesnar?
    Átpörgettem a videókat,és csak a fontosabb részeket néztem meg,a szöveges részből ítélve meg egy SS meccs lesz Cena és a vezetőség közt,6-6 emberrel.
    Vagy benne lesz Brock is és az övért megy vagy hogy?

    Kedvelés

  10. TE JÓ ISTEN!!! Miért nem lehetett ilyen hangulat és ennyi fordulat a hell in a cell-en?
    Ez a 3 momentum
    -Orton “face turn”
    -Henry heel turn
    -Ryback visszatérés
    jobb volt mint az egész HIAC!
    van egy olyan érzésem hogy a survivor series jó lesz!

    Kedvelés

  11. Nagyon nem szaporítanám a szót. Két dolog van ami tetszett. Az ellső az RKO Rollinsnak. A másik hogy Ryback visszajött és ennek örülök. Ryback hez annyit szeretnék hozzá tenni , hogy most már remélem övet is kap majd.

    Kedvelés

    1. Azthiszem az ára is ”jó”
      :DDDDDDDDDD
      De mennyik lehetnek a ringhezt kozeli helyek? 🙂
      Amugy is 8900… két embernek 17800 ft….
      😀
      Mindegy egszeri alkalom..ott a helyunk..
      Méghogy a WWEnek nincs pénze .. több tizezer embertől ennyi pénz..
      PFF

      Kedvelés

    2. Bizony, bizony! 🙂 A dátumból ítélve a magyarországi fellépés a WrestleMania Revenge Tour része lesz. A jegyeket október 29-én 10 órától kezdik árusítani. Végre nem csak a környező országokban, hanem nálunk is fellépnek a legnagyobbak!

      Kedvelés

      1. Azt nem lehet tudni esetleg,hogy a jegyek meddig lesznek kaphatóak? 🙂
        Csak úgy körülbelül. 🙂
        Ha a neten rendelem a jegyeket akkor ez a vásárlás ,hogy működik :)????
        Valaki aki tud válaszoljon 🙂

        Kedvelés

      2. WWE: Holnap kezdik árusítani, gondolom mindaddig, amíg van szabad jegy. Időközben felraktunk egy bejegyzést is ezzel kapcsolatban, itt találjátok:

        Végre Magyarországra jön a WWE!

        Minden friss információt azonnal meg fogunk osztani, és figyeljük holnap a jegyeket is, hogy pontos ár / hely megjelölést is leírhassunk nektek. 🙂

        Kedvelés

  12. mark henry turns heel ryaback turns face orton turns face szerintem henry vs show serise jo meccs lessz megint ko. val nyer show dean ambrose vs wyatt series kemény volt ambrose cesarot szétverte mik rofonall cool jo jo volt a raw szerintem ö mért nem ad nak main eventet azt nem értem kane szerint mindig kirak ide egy szinkronilálos szart nem tud szinkronizálni fasz a aza kane szerint meg igyis kane szar nem tudja elviselni ziggler elen a vereséget

    Kedvelés

  13. Randy adott egy RKO-t rollinsnak és még egy Ryback visszatért és 5perc alatt elintézte ezt a kis ugribugri takonypócot. FEEEEEED ME MOREEEEEE A főmeccset egy fél perc alatt végig tekertem szoval egy nagy 0 , a végén nem értem hogy minek jött be az hát majdnem az összes wwe pankrátor a ringbe.

    Kedvelés

    1. Értékelem hogy az én hozzászólásomat bemásoltad a tiedbe. Ehhez nagyon gratulálok. Ahogy kinézem még nem lehetsz 10nél több. De van ez igy csak meg kell tanulni fogalmazni a saját szavaiddal és ne másokét másolgasd be.

      Kedvelés

  14. Nem értem miért kellett Marknak heel turnt vennie, hisz jó kis tag team párost alkottak Show-val és simán lehettek volna olyan tag team bajnokok akik hírül tudták volna a WWE-t képviselni és kicsit nagyobb szintet adni annak az övnek.

    Ryback visszatért és face turn, milyen meglepő 😀 de a közönség jól fogadta 😀

    Ha Orton így halad lassan ő is face turnt fog venni ha nem vett már most azt.

    Ez a főmeccs végi mindenki berohanós ütök akit látok szitut hát nem igen tudtam hova tenni.

    Kedvelés

  15. Mark Henry miért támadt Big Showra, eddig jó barátok voltak
    Én szerintem ha ők tag teamként összefognának legyőznék Alexander Rusevot, The Undertakert,John Cenát,A Wyatt családot,A vezetőséget: Triple H, Seth Rollins, Kane, és a két biztonsági embert.
    Várom mindenki válaszát: jó ötlet szerinted vagy nem?

    Kedvelés

  16. Az egész adásban csak 2 jó jelenet volt. Randy adott egy RKO-t rollinsnak. A másik: FEEEEEED ME MOREEEEEE. Ryback visszatért és 5perc alatt elintézte ezt a kis ugribugri takonypócot.
    A főmeccset egy fél perc alatt végig tekertem szoval egy nagy 0 , a végén nem értem hogy minek jött be az hát majdnem az összes wwe pankrátor a ringbe.

    Kedvelés

    1. Én vártam, hogy a végén Randy még egy RKO-t Ajándékoz Rollins-nak 😀 Azt se tartom kizártnak, hogy Randy csatlakozik Survivor-ra Cena csapatába

      Kedvelés

      1. Biztosan, hiszen a Survivor Series St. Louis-ban lesz, ami ugye Randy Orton szülővárosa. Meg hát ugye mai eseményt jogosan elkönyvelhetjük egy face turn-nek.

        Kedvelés

Vélemény?