Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2014. november 24. – Post Autorithy Era

raw141124

Izgalmas PPV adáson vagyunk túl és máris itt van a Monday Night RAW, ami ezúttal Indianapolisból, a Bankers Life Fieldhouse-ból jelentkezett. Várható volt, hogy sok szó fog esni az előző este történtekről, hisz nem kevés nyitott kérdés maradt a Survivor Series után.

A Pre Show-ban természetesen a vasárnapi PPV-ről esett a legtöbb szó. Alex Riley, Booker T és Byron Saxton valamennyi meccsről beszélnek, de a fő téma Sting megjelenése, illetve a Team Cena vs Team Authority mérkőzés, aminek nem kicsi tétje volt. Triple H és Stephanie számára tegnap este véget ért a hatalom gyakorlása – legalábbis Vince McMahon korábbi bejelentése alapján. Hogy mi lesz Kane sorsa, egyelőre nem tudjuk, hisz ne feledjük el, őt a RAW Operatív Igazgatója volt már jó ideje. Érdekes lehet Big Show sorsa is, hisz nem először árulta el azokat, akik számítottak rá, ráadásul utólag kiderült, hogy ezúttal a vesztesek oldalára állt át.
Láthatjuk ismét a legfontosabb pillanatokat

Az élő show elején Sting kisfilmjét láthatjuk, majd máris a fő vesztesek, azaz Triple H és Stephanie McMahon érkezik az arénába. Komoly arccal pillantanak végig a tömegen, amelyik hangosan búg. Stephanie azt mondja, várták ezt a fajta reakciót, de a rajongóknak fogalmuk sincs, milyen érzés vezetőnek lenni, nem tudják, hogyan kell felelősséget vállalni a tetteikért akár nehézségek közepette is.
A vezetőség csapata győzött volna – állítja, – ha nem lett volna az az egy ember. Az az egy ember, aki ezidáig még soha nem lépett a WWE ringjébe. Egy ember, aki egyetlen éjszaka alatt örökre megváltoztatta a WWE képét: Sting! És Sting miatt a vezetőség ki lesz vonva az irányításból. Ráadásul az apja, azaz Mr. Vince McMahon miatt az egyetlen ember, aki úgy dönthet, hogy ők maradjanak nem más, mint John Cena. Stephanie úgy érzi, nem mint vesztesek, hanem mint győztesek, mint vezetők állnak a WWE Univerzum előtt. Nem sokáig lesz közük a WWE életéhez, a szupersztárokhoz, de ők ketten akkor is ott lesznek egymásnak – mondja és a férjéhez hajol. Aztán már elcsukló hangon kívánja az embereknek, hogy legyenek boldogok hálaadáskor a családjukkal…
Triple H megöleli, majd ő folytatja. Úgy érzi, a rajongók szeretik őket látni megalázva, szeretik nézni, hogy Steph sír és kutyáknak nevezi őket. Figyelmezteti őket, legyenek óvatosak a kívánságokkal, mert nincs senki, aki kézben tartsa azt az erőt, amit ő kreált.
A WWE-nek a sikerhez szüksége van egy vezetőre, aki azt teszi, ami a legjobb az üzletnek és nem azt ami a legnépszerűbb.
nem tudja, Sting miért ütötte a festett orrát az ő üzletébe, talán kellett neki, hogy pár percig állhasson ebben a ringben is és így tegye relevánssá a pályafutását. De nem is számít, mert ez volt Sting első és egyben az utolsó éjszakája is a WWE-nél, mert cselekedete a Survivor Seriesen a WWE bukását biztosította. Nekik sokkal több felelősségük volt, mint Stingnek, vagy a rajongóknak, hisz amit tettek legyen jó, vagy rossz, de a WWE boldogulását szolgálta. Amíg az emberek úgy tekintettek rájuk, mint egy groteszk egzisztenciára, nekik kötelességük volt figyelni arra, hogy a WWE ott maradjon az üzleti életben. De ki fog most fontos döntéseket hozni?
Hiszi, hogy enélkül a vezetőség nélkül a WWE csak hetekig fog létezni. A vezetőség nélkül Nincs Dolph Ziggler, nincs John Cena, sem Ryback, vagy bármelyik más szupersztár és a vezetőség nélkül nincsenek rajongók sem. Mit fognak csinálni az emberek hétfő esténként, amikor már nem lesz RAW? Ülnek majd a kanapén és hemperegnek a saját személyes kudarcukban! Most elmennek, hogy felviduljon a nép, de nemsokára úgy fogják visszakönyörögni őket!
Ledobja a mikrofont, de még el sem indul kifelé, amikor Daniel Bryan zenéje szólal meg, az arénában ülők pedig szinte egy emberként kezdenek kiabálni! Még semmit nem tesz, semmit nem mond, de máris tömegeket mozgat meg. A ringbe lép, odahajol Triple H elé, majd magasba löki a karjait: Yes! Yes! Yes! Stephanie és Triple H jobbnak látja, ha most valóban távozik. A bejárattól még többször visszanéznek, szemlélik, mit hagynak maguk mögött…

Daniel Bryan először azt mondja, milyen jó érzés itt lenni a ringben ma este és milyen jó az is, hogy ha nem is szó szerint, de kirugdoshatta a vezetőséget a ringből. Aztán kiderül, hogy kapott egy feladatot: Ma este Daniel Bryan vezeti a RAW-t!
Daniel Bryan a vezetőség csapatát hozza ki először. Mint mondja, csak azért, mert tegnap este veszítettek, még nem rossz emberek.
Érkezik Kane, Seth Rollins, Joey Mercury, Jamie Noble, Rusev, Lana, Mark Henry és Luke Harper.
Bryan azt mondja nekik, ő nem gyűlölködő ember, Nem fogja megfosztani őket az övektől, nem fog tisztességtelen meccset ajánlani, mint Stephanie és HHH tette. Mr. Money In The Bank Seth Rollins-szal kezdi. Seth hozzászokott ahhoz, hogy hendikep meccseket vívjon, ketten három ellen, vagy hárman négy ellen, most is hasonló fog történni. Csapatot kell alkotnia két másik, egyelőre meg nem nevezett szupersztárral, ellenfelük pedig John Cena és az az ember, aki egyedül legyőzte a Team Authorityt és megváltoztatta a WWE történetét tegnap este: Dolph Ziggler.
Seth nem állja meg szó nélkül és megjegyzi, hogy akár tetszik, akár nem, még mindig ő a WWE jövője és megkérdezi, kivel akarja Bryan őt csapatba tenni. Talán Hornswoggle és El Torito? Vagy JBL és Michael Cole?
Daniel Bryan megérteti vele, hogy ő senkivel nem fogja egyberakni. A WWE Univerzum fogja kiválasztani a csapattársait a WWE applikáción keresztül. Választhatnak, hogy:
1. – Mark Henry és Luke Harper
2. – Mark Henry és Kane
Megkéri Sethet, lépjen kicsit oldalra, mert van két ember, aki elbújt a háta mögé. Bryan ismerteti a harmadik lehetőséget:
3. – Joey Mercury és Jamie Noble.
Ez az utolsó variáció senkinek nem tetszik, de Daniel azonnal elindítja a szavazást. Rollins reklamál: ők csak biztonságiak. Csak biztonságiak – mondja, de Danielt ez nem érdekli, hisz az élet sem mindig fair és a show-nak folytatódnia kell.
Bryan rátér öreg barátjára, hosszú ideig csapattársára és riválisára, Kane-re. Ha Dr. Shelby látná most, bizonyára úgy vélni, Kane letért az útról, amikor műveleti igazgató lett. Aztán felvetődik benne, hogy ezért talán ő a felelős? Viszont továbbra is korrekt akar maradni, ezért megkérdezi a nézőket, maradjon-e Kane Operatív Igazgató? Egyetlen hatalmas, visszhangzó NO a válasz és Daniel Bryan elfogadja ezt. Kane-nek azonban nem kell aggódnia, nem akarja, hogy elveszítse a munkáját, így kap más pozíciót. Kane mostantól Étel,-és italügyi Igazgató. 😀 Corporate Kane helyett a megszólítása a továbbiakban Consessions Kane lesz.
Egy tálca popcornt és hot dogot hoznak be, amit Kane-nek meg kell próbálnia eladni.
Rusev és Lana következik. Rusevnek azok után, hogy a WWE US Bajnoka, sokkal patrióta módon kellene viselkednie. Nem azzal kellene foglalkoznia, hogy milyen Oroszország. És ez ma este meg fog változni, mert Rusevnek két lehetősége van.
1. – Rusev elfogadhatja, hogy minden szupersztár ellen Battle Royal meccsen védi meg a Bajnoki övét,
2. – Rusev a ringbe megy és egy hatalmas amerikai zászlóval a háttérben elmondja az amerikai hűségesküt.
Rusevnek és Lanának egyik változat sem tetszik, a második ellen pedig kimondottan hevesen tiltakoznak, és döntés nélkül hagyják el az arénát.
Luke Harperhez szól, aki nemrég megnyerte az Interkontinentális Bajnoki övet Seth Rollins és a J&J Security segítségével. Ma este egy remek ellenfélre van szüksége, akivel szemben megvédheti az övét, ez az ellenfél pedig nem más, mint Dean Ambrose!
Végül, de nem utolsósorban Mark Henry. Daniel elmondja, hogy találkozott a backstage-ben Rybackkel és a Big Guy azt kérte tőle, kaphasson egy meccset Mark Henry ellen, hogy megbosszulja a WrestleMania vereségét. Ő igent mondott neki, hisz megteheti, ha már ő vezeti a RAW-t ma este. Aztán bejelenti, hogy ez a meccs most azonnal kezdődik.

Mark Henry vs Ryback
Mark henry még be sem ér a ringbe, amikor megérkezik Ryback hátulról és a Világ Legerősebb Emberét nekivágja a ring sarokvasának. Aztán elkezdi a palánkhoz csapkodni, a mérkőzésvezetők csapata jön be, hogy leállítsa.
A meccs kezdetekor Henrynek az is épp elég feladat, hogy a saját lábán megálljon, Ryback pedig sarokba szorítja és keményen osztja. Megpróbál visszatámadni, de nem ér el vele semmit, Ryback pillanatok alatt legyőzi.

Backstage: A McMahon család tagjait látjuk. Stephanie elnézést kér az apjától, amiért cserben hagyta őt és érti, hogy dühös. Nem haragszik – mondja Vince, csak csalódott. Azért tett eléjük áthághatatlan akadályt, hogy le tudják küzdeni, amikor ilyennel szembesülnek az üzleti világban. Ez nem sikerült és ő nem szereti ezt az érzést. Aztán felhozza, hogy hogy érezték magukat az emberek, és ezt soha nem felejti el. Valahogy ezeket a dolgokat ki kell javítani, nem sajnálkozni kell. Steph ismét elmondja, hogy sajnálja,mire az apja kiabálni kezd. Ő soha nem sajnált semmit, amit tett, de azt sajnálni fogja, hogy ezek után velük kell töltenie a hálaadást!
Beülnek mindhárman a limuzinba és elhajtanak.

WWE Interkontinentális Bajnoki cím mérkőzés: Luke Harper vs Dean Ambrose
A közönség hangosan biztatja Amobrose-t, Harper pedig most is úgy néz, mintha csodát látna. Ambrose számos ütést bevisz, majd ő is kap jó párat, majd Harper bal karját kezdi gyötörni.
Luke megunja, hogy csak kap és elhagyja a ringet, de Ambrose utána ugrik és leteríti. Aztán fordul a kocka, egy ideig Harper irányítja az eseményeket, de a közönség hangos biztatására Ambrose ismét felülkerekedik a Bajnokon.
A kemény párbajt Harper unta meg először, fogta az övet és távozni akart. Ambrose természetesen nem hagyta, így folytatták. Aztán nem sokkal később Harper meglökte kihívóját, egyenesen neki a mérkőzésvezetőnek. Ő ezt annyira zokon vette, hogy azonnal leállította a meccset és Luke Harpert diszkvalifikálták.
A mérkőzésvezető ezzel gyakorlatilag a Bajnoknak tett jót, mert a meccset ugyan Ambrose nyerte, de az öv továbbra is Luke Harpernél maradt.
Gong ide, gong oda, a két srác sem állt le. Tovább folytatták a verekedést, aminek a végén Harper úgy járt, mint a tegnapi PPV adáson egykori családtagja, Bray Wyatt. Ambrose hozta a széket és a Dirty Deadsnél Luke feje pont az eszközre csapódott. A közönség azonnal rákezdett: Asztalt akarunk! Ambrose-nak tetszett az ötlet, benyúlt a ring alá, de nem asztalt, hanem létrát húzott elő. Aztán jött az asztal is, de jött más is! Bray Wyatt termett ott a semmiből és keményen megtámadta Deant, aki megkapta a Sister Abigelt is. Wyatt nagyon dühös volt tegnapi veresége miatt, pusztítást rendezett. Dobálta a székeket, lebontotta a kommentátori asztalt és a kupac alá temette Dean Ambroset.
A WWE már elkezdett hangolni a következő PPV-re, ami a TLC lesz.

A backstage-ből Santino Marella vezeti az arénába a Jingle All The Way 2 sztárját Larry The Cable Guy-t. A magyarul Hull a pelyhes címen futó film második része nemrég került az üzletekbe. Larry furcsán öltözve, kicsit lerobbant pankrátorként érkezik. Mindenáron birkózni akar, King Kong Bundyt akarja megtalálni valahol, de Marella leállítja, most nincs birkózás. Kár, mert Larry a kolonoszkópiát mondta le, hogy itt lehessen. 😀
Marella megkérdezi tőle, van-e e téren tapasztalata, mire a válasz: Hogyne, megverte Savaget egy este Floridában.
Randy Savage-t ámul el Marella, de nem, csak Fred Savaget egy büfében. Tovább folytatnák, de érkezik Goldust és Stardust.

WWE Tag Team Bajnoki cím mérkőzés: The Miz és Damien Mizdow vs Goldust és Stardust
A testvéreknek nem hozott szerencsét Stardust új, piros színnel kiegészített öltözéke, hisz előző este egy Fatal 4 Way mérkőzésen elveszítették a bajnoki övet, így Miz és Damien lett a WWE új Tag Team Bajnok párosa. Érdekes, hogy a közönség Mizt majdhogynem kifütyüli, míg Mizdowt lelkesen fogadja. Ráadásul nem egyszer láthattuk, hogy a másik akarata ellenére pacsizták be magukat, szóval korántsem biztos, hogy minden rendben van közöttük.
Mizdow most is remekül elmókázik és szórakoztatja a közönséget a mozdulatok utánzásával, sőt ez arra is jó, hogy az ellenfelet zavarja.
Stardust elemében van, remekül küzd, sőt egyik mozdulatnál úgy eltalálja Mizt, hogy ő mielőbb vált csapattársával, majd a ringen kívül a lépcső mellett vizsgálja az orvos. Mizdow egyedül marad tehát és tartja magát egy darabig, ám Stardust és Goldust összehangolt támadást indít ellene. Ennek ellenére visszajön a meccsbe, sőt közel áll ahhoz, hogy Miz mozdulatát bevigye Stardustnak.
Szerencsére Miz spontán gyógyul és egyszer csak a már megszokott módon, hátulról megérinti csapattársát, hogy helyet kelljen cserélniük. Most már tőle jön a Skull Crushing Finale Stardustnak és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese és a WWE Tag team Bajnoka továbbra is The Miz és Damien Mizdow.

Láthatunk egy kis WWE 2K15 reklámot, hisz a boltokban az új játék. Láthatjuk azt is, hogy Kane árulja a különböző ételeket és italokat. Egy lány lép oda hozzá, aki azt állítja, hogy ő lesz a menedzsere. Felhívja Kane figyelmét, hogy maradjon távol az olajsütőtől, mert túlsüti, megégeti a dolgokat. Kane a chipsekért lesz felelős, és ha valami el fog tűnni, levonják a fizetéséből.

Lana és Rusev áll a ring közepén. Lana szerint ez nem fair, hogy választaniuk kell. Amerika nem fair. Milyen ország kényszeríti az akaratát az emberekre? Átadja a mikrofont Rusevnek, aki azonnal kijelenti, nem érdekli, ki most a RAW vezetője, ő belőle nem csinálnak a hülye amerikaiak agymosottat. Közli Lanával,hogy távoznak, ám a kivetítőn megjelenik D.Bryan és azt mondja számított rá, hogy valami ilyesmi fog történni és emlékezteti őket, hogy ha Rusev nem mondja el a fogadalmat, a teljes rosterrel szemben kell megvédenie az övét egy battle royal meccsen. Ő azonban ad nekik még egy esélyt, és hogy meggyőzze őket, hogy jól választanak, küld valakit, aki felügyeli a fogadalmat.
Sgt. Slaughter zenéje szólal meg és a WWE Hall Of Fame tagja elindul a ring felé.
Slaughter a ringhez ér és a hatalmas amerikai lobogó a ring fölél ereszkedik. Lana szinte sikolt, Rusev felháborodik, a közönség pedig kiabálni kezdi: USA. Felszólítja őket, hogy tegyék a kezüket a szívükre és hangosan, érthetően ismételjék utána.
Második nekifutásra Lana vonakodva bár, de elkezdi. Halkan mondja, így Slaughter megismételtei vele. Rusev nem szól, csak a fogfait szorítja össze és vicsorog. aztán mikor a lánynak ki kellene mondani, hogy Egyesült Államok, Rusev kiveszi a mikrofont a kezéből és elindulnak. Ám Rusev mégis marad és kiabálva, támadóan indul a Hall of Famer felé. Ő azonban nem ijed meg, leveszi a kalapját és ebben a pillanatban megszólal az Igazi Amerikai, Jack Swagger zenéje. Swagger rohan a ringhez, s bár Rusev azonnal rúgásokkal fogadja, mégis elkapja az oroszt, aki a Patriot Lockból kifordul és azonnal elhagyja a ringet.

A reklámblokk után ismét látjuk Kanet, akihez Marella és Larry megy oda. Hot dogot kérnek erős mustárral. Kane Marella fejére nyom egy jó adagot a csípős mustárból, a hot dogot pedig Larrynek adja mondván nagy rajongója.

Fandango vs Justin Gabriel
A tegnapi Kic Off meccset Fandango nyerte, a mai visszavágó pedig hasonlóan rövid ideig tart és az eredmény sem más.
Úgy látszik az enyhe stílusváltás jót tett Fandangonak, aki két nap alatt kétszer győzi le Gabrielt.

A tegnapi PPV-ből láthatunk képkockákat, Big Show árulásának felvételeit. Aztán a backstage-be pillantunk, ahol az óriás halad az aréna felé.
Show szerint amit tegnap este csinált, azok után kijelenthető, hogy ő egy rossz fiú. Ő azonban nem rossz ember, csak emberi lény, aki hibázott és ki mondhatná el magáról őszintén azt, hogy soha nem követett el hibát az életében. Emellett pedig szóba hozza, hogy sok-sok év alatt, amit a szervezetnél töltött el, folyamatosan kockáztatta a testi épségét éppen a rajongókért, akik erre voltak kíváncsiak. Szóval arra szeretne kérni mindenkit, hogy próbálja ezt megérteni és tekintsenek el a Survivor Series-en történtektől, mintha sosem látták volna. Szeretné újra kezdeni, de ehhez kellene a publikum is…tehát mi a válaszuk erre a bocsánatkérésre? A rajongók erre egy emberként harsannak fel: You Sold Out! Ennek hallatán az óriás teljesen kikelt magából és kiáltva kezdett kommunikálni a szurkolókkal, miszerint hűtlenek a pankrátorokhoz a nézők, ami mellett nem képesek értékelni az áldozatokat. Nagyon könnyű lehet nekik, hogy egy helyben végigbámulnak egy adást sérülések, fájdalom és kockázat nélkül. Viszont ez Big Show élete, amiből a rajongól alig értenek valamit, nem az ő történetük, hanem egyedül a Szupersztáré. Ő nem egy áruló, hanem ő Big Show, aki egyértelműen tiszteletet érdemel. Ezt követően pedig kijelentette, hogy ő ilyen, ha ez valakinek viszont nem tetszik, akkor jöjjön ki az arénába és merje megmondani neki. Ezt követően az egész publikum várta, hogy érkezik-e valaki, aki majd szembe mer nézni Show-val. Egy ideig kínos csend uralkodott az arénában, amit követően megszólalt Erick Rowan zenéje. A Szupersztár a bejárat felől érkezett a szorítóba, ahol nekiesett az óriásnak.

Brie Bella vs AJ Lee

A hölgyek harca eléggé átlagosra sikeredett, amiben a győzelmet végül Brie tudta megszerezni.

Adam Rose és a Nyuszi vs Tyson Kidd és Natalya

A Tag Team csatában Adam vereséget szenvedett egy eléggé furcsa és meglepő módon, amiért egyből a nyulat hibáztatta, bár talán ebben a szituációban ezt meg is tudjuk érteni.

Seth Rollins és ? vs Dolph Ziggler és John Cena (2:3 Handicap Meccs)

A főesemény eléggé pörgősre sikeredett, amiben elinte a két biztonsági őr nem nyújtott túlságosan meggyőző teljesítményt, ám méltó ellenfélnek bizonyultak. A győzelmet végül a duó szerette meg, miután értékesíteni tudták a Zig Zag-et és az AA-t. A kopogtatást követően az ünneplést egy nagyon régen hallott hang szakította félbe…A RAW névtelen General Menedzsere küldött egy üzenetet, miszerint ismét kezében tartja majd a hatalmat a WWE Hétfői adása felett.

Ezzel zárult a RAW, amit majd a SmackDown fog követni pénteken, valamint a következő hétfői show egy hét múlva…

Pre Show:

RAW:

32 gondolat “WWE RAW 2014. november 24. – Post Autorithy Era” bejegyzéshez

  1. Azt szeretném kérdezni, hogy egy közzöségi oldalon ha szeretnék létrehozni egy oldalt ami a wwe-röl szol akkor ahoz kell valamilyen engedély vagy bármi, hogy képeket neveket tegyek közé?

    Kedvelés

  2. Remélem Daniel Bryan még sokáig sérült marad, mert röhej az egész jelleme.
    Először is: hogy néz már ki? olyan igénytelen, mint egy hajléktalan. Másodszor meg kurvára nem való main eventernek, mégis nyomatták ezt, szétbaszta a Wrestlemania főmeccsét is. És az a baj, hogy amíg ezek a hülye 8 éves gyökerek éltetik őt, addig marad is a főszerepben, amint felépül.
    Inkább Román Reings tért volna vissza, őt sem kedvelem, de a meccsei nagyon jók.
    Meg állandóan ez a YES! YES! YES! már annyira idegesítő, hogy legszívesebben átütném a monitort,mikor ezt csinálja.
    Boccs, hogy ilyen negatív véleményt fogalmaztam meg, de ez az igazság.
    Az adással semmi bajom nem volt egyébként, jók voltak a címmeccsek, főmeccs se volt annyira rossz. Olyan 10/7,5-8.

    Kedvelés

    1. szerintem,volt egy meccsük,amin Brie vesztett,és most ilyen csicskája,mert az SS-n is tartotta neki a kötelet,meg ilyesmi! 🙂 de javítsatok ki ha tévedek! 🙂

      Kedvelés

      1. A HELL IN A CELL EN VOLT EGY BELLA VS BELLA MECCS, AMI NEK A TÉTJE AZ VOLT HOGY A VESZTES LESZ A MÁSIK SZEMÉLYI ASZISZTENSE ÉS BRIE VESZTETT ÍGY EGY HÓNAPIG Ő LETT NIKKI ASZISZTENSE ÉS EGYBEN CSICSKA IS 😦 DE LETELT AZ 1 HÓNAP IGY MÁR NEM AZ DE NIKKI SZERETNÉ HOGY MÉG AZ LEGYEN HISZEN BRIE SEGÍTSÉGÉVEL LETT DÍVA BAJNOK…
        SZIVESEN.

        Kedvelés

  3. Itt az ideje, hogy én is mondjak pár dolgot a RAW-val és egyben a SS csatával kapcsolatban, mert bátran mondhatjuk, hogy ez volt az eddigi legjobb PPV mostanság…
    SS:
    Fandango vs Justin Gabriel: Egy töltelék meccs volt, ebből nem lesz semmi komolyabb.
    Cesaro vs Jack Swagger: Mindkettő jobberkedik, de most legalább kiderült, melyiket szopatják jobban: Cesaro-t.
    Usos vs Dusty-ék vs Miz/Dow vs Los Matedores: Remek mérkőzés volt, ez megérdemelte szerintem a négy csillagot az ötből…Csak hát a végeredményre viszont előre számítottam…De kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek TT Bajnokokként, ha már most nincs meg közöttük az összhang.
    SS Díva meccs: Túl egyoldalú lett, erre sem fogok emlékezni pár hét múlva
    Ambrose vs Wyatt: Egy olyan presztízs mérkőzés, amit tényleg sokan vártak is. Nekem a vége felé tetszett igazán, mert nem arra mentek, hogy győzzenek, hanem arra, hogy elpusztítsák egymást, enyhén szólva utalva rá, hogy milyen meccstípust fognak ezek ketten vívni a TLC-n.
    Adam/Bunny vs Slator Gator: Papírforma meccs, de komikus befejezéssel
    AJ vs Nikki: Hiszitek vagy sem, de a WWE még ennél rövidebbre akarta fogni a meccset, de hát így is elég semmis lett.
    És a Main Event: Mark Henry eléggé nagylegény volt, de éppen hogy csak elkezdődött a mérkőzés, már ki is esett…Eléggé vicces volt. De mondjuk arra nem számítottam, hogy a Big Guy lesz a második kieső. Ezután egy igazán fordulatos meccs volt szerintem, ahol Eric Rowan is kiesett. De Show árulására nem számítottam. Végül számomra egyértelmű volt, hogy Dolph nyerte meg a mérkőzést, ugyanis egészen addig még csak semmiféle hasznot nem láttam felőle. Jah, majdnem kifelejtettem Rusev kiesését…Sejtettem, hogy az ő kiesését úgy fogják majd megoldani, hogy ne adassák fel vele a meccset, és még csak véletlenül se essen ki tussal. És a legvégén pont Sting jelent meg, aki a debütálásával máris egy új korszakot hozott létre…Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az Authority nélkül a WWE
    Most térjünk át a RAW-ra:
    HHH és Stephanie megjelent, hogy könnyes búcsút vegyenek a WWE-től…Mily megható… De komolyabbra térve, azt mondták, hogy vissza fogjuk sírni őket, és van egy olyan érzésem, hogy amik a következő hetekben le fognak zajlani, egészen biztosan könyörögni fog a közönség HHH-ékért.
    Ezután Daniel Bryan jött a ringbe, és már kérdeztem is magamban, hogy jajj ne, ez most mit akar itt? És kijelenti, hogy ezen a RAW-n ő lesz a GM…Mondjuk ironikus, hogy éppen ő szállt szembe a Vezetőséggel, és őt tették a legelső RAW GM-é HHH-ék óta. És amit leművelt a volt Authority tagokkal… Kane-nek azt hittem még jobban elcseszik a karakterét, de lehet ebből még valamit kihozni. (Ha lemaradtam volna valamiről, nyugodtan szóljatok 🙂 )
    Mark Henry vs Ryback: Igencsak lesüllyesztik Henry karakterét, holott egy-két éve még WH Bajnok volt! Ryback viszont visszakapta a régi karakterét, de kérdem én: Nem lett volna pusztítóbb, ha ugyanezzel az erejével lett volna Heel?
    Ambrose vs Harper: Ambrose megint csak a végén tudott olyat mutatni nekem, amire felkaptam a fejem. Megint megtette volna ugyanazt, mint Wyatt-tel, de pont be is jött az imént említett alak, és visszaadta valamilyen szinten riválisának a kölcsönt.
    Dusty-ék vs Miz/Dow-ék: Megint látszott, hogy nincs összhang a Bajnokok között, de remélem nem fogják elszúrni úgy ezt a dolgot, mint a Team Hell No.
    Rusev kijött, és itt akarta hagyni a WWE-t, mikor kijön SGT Slaughter..De ez még nem lett volna elég, még Swagger is kijött, és megtámadta Rusev-et…Még hányszor akarják megalázni Jack-et Rusev-vel?
    Rowan vs Show feud számomra eléggé érdekes lesz
    És megint a Main Event, ahol Rollins-ot megszívatták elég rendesen, hiszen két igen gyengusz emberek lettek a TT társai. Itt tök egyértelmű volt a Hero győzelem, de végül az, amikor jelentkezett ismét az Anonym RAW GM, kíváncsi voltam, mit fog üzenni Cole-on keresztül…Hát remélem, a jövő heti Raw-t a döntése igencsak fel fogja dobni.

    Kedvelés

  4. Gondolom más is érzett így… Amikor láttam hogy a toppon vannak az általunk győzni kívánt wrestler-ek, elfogott egy olyan érzés hogy ez az egész jó fiú rossz fiú ő kell nem ő kell dolog megcserélődött. Nem azt mondom hogy Triple H-et visszakívánom, hanem egy “ellenzéki pártnak amit remélek előbb mint később megkapunk…(Triple H-et jó lenne viszont látni Sting riválisaként de csak a későbbi időkben (korai lenne)

    Kedvelés

  5. Ennyit a face vezetésről… Most visszakaputk a valaha volt 3. legidegesítőbb igazgatót. Sehol egy Shane O’Mac, vagy akár egy Heyman, vagy Guerrerro. Van 1 olyan érzésem, hogy még fogjuk mi még visszasírni Huntert… Jerry Lawler és JBL legalábbis biztosan 😀
    Az egyetlen pozitívum, hogy corporate Kane nincs többet, így pár héten belül visszatérhet Kane, mint Big Red Monster, maszkban…

    Kedvelés

    1. felolvasta az Anonymus RAW General üzenetét, amiben tömören az állt, hogy a bulinak vége, és jövő hétvége Cyber Mondy lesz, tehát a közönség fogja megválasztani, hogy mi történjen a RAW-n

      Kedvelés

      1. Ööööö… nem! Az lehet, hogy a cyber monday-t véletlenül írtad mondy-nek, de ez qrvára nem azt jelenti, hogy a közönség dönt (max 1-2 szavazás adásonként), hanem hogy újra a névtelen GM lesz a főnök (legutóbb kiderült hogy Hornswoggle volt, de tuti, hogy most nem ő). Ha követted annak idején a RAW-kat, tudhatnád, hogy mekkora baj van…

        Kedvelés

        1. Annak idején? az nem volt olyan rég, hisz annak idején sokkal jobbak voltak a sztorik, na meg pláne a meccsek. Amúgy is, ha annyira jó megfigyelő vagy, akkor mondd meg, hogy ki a névtelen GM? De segítek, az illető kijelentette a SS-en, hogy mostantól elkezdődik az ő korszaka

          Kedvelés

          1. Na persze,Wade Barrett mint GM elmehetnél kreatívnak értékelnék az ötleted.

            Kedvelés

          2. Egy fokkal jobb lenne, mintha Hornswoggle lenne… de úgyse fogják lelőni a “poént”. De te meg teljesen hülye vagy, ha azt feltételezed, hogy azok ott egy ilyet beadnának ott amerikában. “Annak idején” konkrétan 3 éve volt, de aki a viasat 6-tal kezdte nézni az adást, attól nem várok amúgy sem sokat. Igen, a névtelen GM még benne volt az első pár szinkronizált részben, utána viszont eltűnt, és felváltotta először a good Hunter dog, ami nagyon idegesítő volt, majd Laurinaitis, ami még idegesítőbb volt, és visszasírtuk HHH-t mind sztem. És igen, ebből következik, hogy a névtelen GM heel volt (ezt azoknak, akik a viasattal kapcsolódtak be), és annyira érdekelte őt az emberek véleménye, mint mondjuk Heyman-t SD GM-ként… Csak kb semmi haszna volt, az adások jellegtelenül unalmasak voltak (nem mintha ma jobb lenne, de akkor még a GM ellen se lehetett küzdeni és szuperhősködni a faceknek)… Vissza fogja még sírni az összes “Cenation kid” még a heel HHH-t (mondjuk én az ő idejében sírtam vissza Mr. McMahon-t, hisz amit ő leművelt, azt HHH soha meg se közelítette bohóckodásával)!

            Kedvelés

  6. Nemsok értékelhető dolog volt ebben a Rawban sajnos. 1: Ryback győzött ennek örülök. 2: Deam ambrose majdnem bajnok lett. 3: The miz és Damien továbbrais bajnok. De nem fogok rátok haragudni ha ti ezt ma esti Rawot máshogy véleményezitek. 😉

    Kedvelés

  7. Elnezest ha tevedek de nem tudtam kivenni amit Cole mondott, Orton visszater a jovoheti RAW-ra?
    A musorrol meg annyit, hogy most Kane bufes.. Na ne. Ez shock 😀
    Abba igaza volt Bryannek,hogy ha Rollins palyara lep altalaban mindig 3 v 2 vagy 4 v 2 van, de most megint superhos RAW volt. Tobbet vartam volna ettol a show-tol a Survivor Seried utan.. Varom mar,hogy Randy meg Reigns visszaterjen,mert ez igy kicsit hianyos.

    Kedvelés

    1. Írd be légyszi, ha megtalálod hol hallottad ezt pontosan? Nekem nem tűnt fel, gyorsan visszanézném. Köszi 🙂

      Kedvelés

      1. A legeslegvégén van, Cenaék örvendeznek mint gyerek a Mikulásnak, Cole meg félbeszakítja őket az Anonym General Manager üzenetével.

        Kedvelés

    1. És Kane.
      Halljátok emberek?
      Ezt egy olyan ember írta aki Kane fan!
      Tapsot neki!
      Megérdemli a cukorkát!

      Kedvelés

Vélemény?