Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2014. június 9. – Eredmények és videók

raw140609

A RAW 2014. június 9-én Minneapolis-ból jelentkezik, ahol legelőször megtekinthetjük az adás szokásos kis intró videóját. Ezt követően pedig Justin Roberts hangja töri meg a csendet, aki bejelenti, hogy a mostani show nem másokkal indul, mint Triple H és Steph McMahon párosával, érkezik a Vezetősé.

Triple H ragadja meg először a mikrofont, aki kijelenti, hogy ez egy rendkívül nagyszerű este itt Mineapolisban. Ezt követően Steph szólal meg, aki elmondja, hogy mint a Vezetőség, sokszor döntéseket kell hozniuk kérdéses és nagyon komoly befolyású ügyekben. Ilyen volt az is, amiről most szó fog esni, ez pedig nem más, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv jelenlegi szituációja. Erről viszont akármit taglalhatna, nem lenne olyan értékes, mint amiket WWE sebésze, Dr. Joseph Maroon hozott nyilvánosságra…Ezt követően a kivetítőn láthatjuk az orvost, aki elmondja, hogy Daniel jelenlegi állapota nincsen annyira rendben, hogy az elkövetkező hetekben ringbe szállhasson, így a szereplését mellőzni kell, hiszen ez később még a Szupersztár egészségének kárára is válhat. A rajongók ennek hallatán természetesen letörten ellenkeztek, amire Steph kijelentette, hogy tudja jól, hogy mit éreznek most a publikum tagjai. A szurkolók tiltakozásának Triple H próbál véget vetni, aki kijelenti, hogy jó lenne végre rátérni a lényegre, hiszen ez nem egy Daniel Bryan fan club, hanem a WWE, egy komoly biznisz. Tehát muszáj az üzletnek továbbra is tartania, hiszen kell egy olyan ember, egy olyan Bajnok, aki képes a címét minden egyes PPV-n megvédeni, képes komoly és kemény meccseken is harcolni. Ahogy tudjuk, erre a feladatra Daniel Bryan egyáltalán nem képes.
Steph azzal folytatja, hogy ez egy szívszorító kemény pillanat, hiszen Daniel Bryan most először hallja ezeket a szavakat, tehát ez még neki is teljesen új. Viszont ez amiatt van, mert Bryan egyszer sem vette fel a telefont, amikor Mrs. McMahon asszisztense kereste őt. Valószínűsíti, hogy ez amiatt van, mert a hálátlan felesége, Brie kilépett a szervezettől. Sajnálja, hogy Daniel-nek így kellett erről értesülnie, viszont a show-nak mindig folytatódnia kell, ezért a következő PPV-n láthatunk egy Money In The Bank létrás csatát, aminek legelőször nem a táska lesz a tétje, hanem maga a két Bajnoki öv. Steph bejelenti, hogy ebben a csatában láthatjuk harcolni Alberto Del Rio-t, valamint Triple H elmondja, hogy a második harcos nem más lesz, mint a Vipera, Randy Orton.
Erről a témáról viszont átevezett egy újabbra Triple H és kijelentette, amit más sokszor hallhattunk tőle: Csatlakozz vagy pusztulj. Amikor mindenki azzal volt elfoglalva, hogy a Shield így és a Shield úgy, akkor is azt jelentette ki, hogy: Csatlakozz vagy pusztulj. Seth Rollins csatlakozott, akik pedig folytonosan hátat fordítottak neki ,valamint a vezetőségnek, így elpusztulnak a nyomás alatt. Végül ebben a RAW-ban mindenki készítse elő a mobilokat, mert érdemes lesz kamerázni, Seth csatlakozását követően a Shield végleg elpusztul.

Sheamus vs Bad News Barrett (Money In The Bank Kvalifikáció)

A harc kellően fordulatosra sikeredett, valamint eléggé hosszúra, amiben igazából BNB irányított. Befejezésül elcsattant egy jókora Brouge Kick, amit követően Sheamus kopogtatni tudta ellenfelét. Így a United States Bajnok kvalifikálni tudta magát a Money In The Bank-re.

Ezt követően a Backstage-ben Bray kezd el beszélni arról, hogy mi is történt az előző adásokban, valamint ismét szóba hozza az újjászületést. Viszont bejelenti, hogy ezen a RAW-n a Shield ellen harcolnak majd, ahol meg akarja szerezni a győzelmet, bármi is legyen az ára.

Alexander Rusev vs Zack Ryder

Lana felkonferálása után megjelent a Bolgár Bestia, aki az orosz zászlóját lengetve a ringbe sétált, ahol egy újabb villámcsatát produkált mostani ellenfele ellen. A feladató mozdulatát követően Ryder nem tudott kiszabadulni és feladta a csatát.

RybAxel vs Goldust és R-Truth

Goldust ismét szerzett magának egy tag team partnert, ezúttal R-Truth személyében. A RybAxel egységes és szilárd csapatnak bizonyultak ezúttal is, akik legyőzték a frissen összeállt duót. Goldust a Cody-val felbomlott csapata után nem igazán találja meg a jó partnert maga mellé, ebből vajon mi fog kisülni a későbbiekben?

Ezt követően a 3MB három tagja jelenik meg a szorítóban és elmondják, hogy a Shield felbomlását követően mindenki arra számított, hogy majd a Hounds Of Justice maradék két tagja majd megjelenik a kötelek között és beszélni kezdenek arról, hogy milyen is ez most nekik. Viszont most máshogyan fog történni, hogy a 3MB szeretné elmondani a saját véleményét. Erre viszont nem Roman és Dean nem ad alkalmat, hiszen megszólal a csapat bevonuló zenéje. Ahogy megjelennek a ringben elindul egy kemény adok-kapok, amiből, végül a Shield jött ki győztesen, akik egy kemény verésben részesítették a 3 rocker-t.
A mérkőzésen kívüli harcot követően Dean és Roman arról kezd el beszélni, hogy Seth elárulta őket, valamint hátat fordított a két testvérének. Az évek során teljesen félreismerték ezek szerint, hiszen pont Rollins volt az aki folyamatosan kihangsúlyozta azt, hogy milyen fontos a hármójuk közötti összetartás, ami különlegessé teszi őket. Végül befejezik a mondanivalójukat és távoznak az arénából.

The Usos vs Damian Sandow vs Fandango

A harc elindulását követően láthatjuk azt, hogy a szervezet előre bejelenti, hogy ennek a RAW-nak a főeseményén a Wyatt Family fog harcolni a Shield ellen, akikhez társulni fog egy meglepetés ember is harmadik főnek.
Először az Uso Ikrek érkeznek, akiket Fandango és a balettruhás Damian követ . A csata eléggé rövid volt, amiben meghatározó módon a papírforma érvényesült. Befejezésül láthattuk Jimmy-től a Diving Body Slapash-t, amivel a Tag Team Bajnokok megnyerték a csatát.

Bo Dallas vs Xavier Woods

Természetesen Bo a megjelenése után elmondta a szokásos kis szövegét, amit követően megszólalt a gong és rajtolt a csata. Ebben az irányítást szint végig Dallas tartotta a kezében, aki végül képes volt bevinni ellenfelének a Springboard Bulldog-ot, amit követően lekopogtatta Woods-ot. Ezzel tovább növelte veretlenségi sorozatát, valamint a csatát követően kezet fogott a vesztessel, majd távozott az arénából.

Cesaro vs Rob Van Dam (Money In The Bank Kvalifikáció)

Cesaro megjelenése előbb Paul Heyman érezik a ringbe és felkonferálja az ügyfelét. A King of Swing érkezését követően RVD jelenik meg, majd megszólal a csata kezdését jelző gongszó. A harc eléggé átlagosra sikeredett, amiben végül Cesaro a Neutralinzer-t követően lekopogtatta ellenfelét és kvalifikálta magát Orton, Sheamus és Del Rio mellé a létrás csatára, ami a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért fog folyni.

Michael Cole jelenik meg a szorítóban, aki bejelenti, hogy most egy hosszas interjút szeretne készíteni az elmúlt hetek egyik kiemeleten fontos szereplőjével, aki nem más, mint Seth Rollins. A Szupersztár már egy saját bevonuló zenéje érkezik meg az arénába, amivel egyből képes volt maga ellen fordítani az egész publikumot. Michael épp hogy belekezd a mondanivalójába, ám Seth félbeszítja és kijelenti, hogy nem akarja azt taglalni, hogy miért tette azt, amit tett, valamint nem fontos, hogy mi köze volt az üzlethez. Ez volt a legjobb Seth üzletének, valamint meg kell említenie, hogy a Shield egy remek csapat volt, de mindent, amit elértek, ami sikeres volt a WWE karrierjük alatt, azt egyetlen egy embernek köszönhetik, az pedig maga Rollins, aki naggyá tette a Hounds of Justice-t. Azzal folytatja, hogy Dean Ambrose szerinte egy nevetséges alak, valamint Roman Reigns is ott van még abban a két tagú Shield-ben. Egyáltalán nem tudtak volna elérni semmit Rollins nélkül, valamint Seth büszkén kijelenti, hogy ő neki köszönhetnek minden egyes győzelmet, amíg a Roman és Dean nem csináltak egyáltalán semmit, valamint ők maguk is semmik Rollins nélkül. Minden egyes este kiállt a szorítóba és két semmirekellő ember mellett mondogatnia kellett, hogy mindenki higgyen a Shield-ben, viszont most büszkén kijelenti, hogy egyetlen egy emberbe kell ezen túl, hinni, aki nem más mint Seth Rollins.
Valamint kijelenti, hogy Dean Ambrose azt mondta, hogy legszívesebben agyonverné Rollins-t, hát erre most Seth megadja neki az esélyt. Kivágja a Szupersztár a ringből a széket, valamint leveszi a zakóját és várja az egykori csapattársakat. Dean és Roman meg is jelennek, akik elérnek a ringhez, ekkor viszont ekkor elsötétül minden és megjelenik a Wyatt Family, akik Rollins segítségére érkeztek. Természetesen a Shield két tagja mellé is csatlakozik valaki, aki nem más, mint John Cena.

Alicia Fox vs Paige

A hölgyek összecsapása nem sikeredett túlságosan hosszúra, amiben végül a győzelmet a feladatási mozdulatát követően Paige nyerte meg.

Santino Marella vs Jack Swagger

Jack ezúttal nem Adam Rose-t kapta meg ellenfeléül, hanem Santino-t. A csata elindulását követően Marella belelendült a mérkőzés ütemébe, végül azonban nem tudta megszerezni a győzelmet, mert Jack kivédte a Cobra-t, amit követően bevitte a finisherjét és lekopogtatta ellenfelét.

The Shield és John Cena vs The Wyatt Family

A főeseményen a rajongók egy hosszú csatát tekinthettek meg, amiben végül Roman kiosztotta a Spear-t Luke Harper-nek, aki nem tudott ezt követően kirúgni a kopogtatásból. A győzelem megszerzése után nem volt más hátra mint hármójuk ünneplése.

A RAW-t követően megtekinthetjük majd a SmackDown-t, valamint egy hét múlva ismét jelentkezik hétfőn a RAW. Kíváncsiak lehetünk arra, hogy a szervezet hogyan folytatja tovább a viszályt Rollins és korábbi csapattársai között, valamint arra, hogy kik szerepelnek majd még a Money In The Bank csatában.

Pre-Show

WWE RAW

Backstage Pass

29 gondolat “WWE RAW 2014. június 9. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Rusev már megint villámgyőzelmet aratott, némi vígasz, hogy kapott egy-két pofont, de így is 58 másodperc alatt nyert.

    Kedvelés

  2. megfosztották bryant az övtől 😦 másrészt nem lesz táskás mérkőzés a money the bankon. jöjjön a szokásos rusev ismét nyert és nem elsőre. nem tudom hogy kifogja megállítani ezt a gépet.a díva harc nem volt érdekes tudtam hogy paige fog nyerni.swagger nyert legalább most az egyszer. és a legjobb: hajléktalanok vs roman dean és cena . cena tényleg meglepetés volt !!

    Kedvelés

  3. figyeljetek ide u.s.a közönségének bejön cena és deniel ezelen nem tudtok semit teni csak egyet nem köttelezö a rawot nézni eröl enyit

    Kedvelés

    1. Sajnso a te helyesirásodért sem tehet már senki semmit. Mellesleg nem tudom miről beszélsz Cenát az Aréna 60 százaléka általában kifütyüli és Bryan is erre a sorsa fog kerülni rövid időn belül.

      Kedvelés

  4. Elnézéseteket kérjük a tegnapi adás befejezetlensége miatt, de eléggé el voltunk havazva. Természetesen a RAW összefoglalóját a mai nap során befejezzük.

    Kedvelés

  5. Én nem értem a WWE-t…. Véégre.. meghozták a legjobb döntésüket az elmúlt nem tudom hány hónapban. Elvették Mr.Kecskétől az öveket és kiirták a meccset az övekért az MITB-re…. Abban a pillanatban azt mondtam magamnak hogy van Isten…. De aztán…. Először is … Mi a szarért irnak ki egy meccset két bajnok között arra a létrás meccsre? Aztán…miért kell a halálba pusholni azt a sikfejű Cesarot? RVD sokkal jobban illett volna egy létrás meccshez…. Többet hozzá is tudott volna tenni…. Aztán…beteszik Del Riot… Végülis :-?? Elmegy….Persze Ortonka sem hiányozhat… Nehogy valami változatosság kerüljön a történetbe mert abba már belefájdulna a bokájuk.

    Jelenleg éépen nézem az adást és Rollins pofázik Cole mellett… Ezt leszarom magasról. Ambrose és Reigns szerintem jól mutatnak ketten 😀 Bennük szerintem még igy is van potenciál 😀 Birom Amborse idegbeteg stilusát remélem a végleges feloszlás után nem tűnik el a süllyesztőben. Az ilyen karakterek alkotják a jövőt nem az ilyen Bo Dallasok meg Rusevek…. Lábtörlőnek se jó egyik se.
    Na….Az ősemberek jöttek láttak mentek…De most komolyan? Nagyon remélem hogy nem Cena áll be a két Shieldes csávó mellé mert agyfaszt kapok….

    A cicaharcot áttekertem a csába.

    Na 😀 Swagger legalább nyert 😀 Ő is győz legalább minden szökőévben egyszer.

    Na nézzök ezt a Main Eventet….Közben zárójelben megjegyezném hogy remélem Cenat nem rakják oda a létrás meccsbe…Oda valaki komoly kell..valaki új. Ez most egy jó lehetőség ne basszák el ha lehet.

    Ne megnyerték Reignsék 😀 Végülis jó kis finish volt ez 🙂 Luke Harpert nagyon birom remélem a Wyatt familyit nem ebbe a sztoriba iratják 😀 Menjeke csak a Tag Team övekért. Most kövezzetek meg de Bray Cena ellen és Rollins,HHH vs Reign és Ambrose. Szerintem ez lenne a legjobb forgatókönyv 😀 És akkor 3 embert még dobjanak be a létrás meccsre de könyörgöm valmilyen komoly bunyósok legyenek. Kane még mehet és akkor még két hely 😀 Használjá ki ezt 😀

    Ennyit a RAW-ról 😀 Szerintem rohadt jó volt 😀 Már csak az megér egy misét hogy elvették Bryankétől az öveket. Ámen.

    Kedvelés

  6. fejezzétek már be LÉTszives a shield cenaval jó lenne vagyis csak szerintem mi ez má bryantől elveszik az övet ez pedig a két méteres maszkos seggnyalónak köszönhető meg a vezetőfaszoknak

    Kedvelés

  7. Leírom az elképzeléseimet,s a bennem kavargó,főleg sötét gondolatokat.

    tag team bajnoki öv

    Sajnos ez a 2 majom zabáló még mindig a bajnok.Nem kedvelem őket.Tipikus szürke kis denevér ürülékek,akik elvannak magukban.Játszák a nagy pankrátort,van 1-2 jobb mozdulatok,de semmi egyéniség,semmi maradandó élmény,semmi hatalmas meccs,semmi.Csak vannak,kifestik egymást,majd kézen fogva beszögdécseljenek,hogy ha kapnak címvédő meccset,nagy ritkán,akkor simán nyerjenek,és ha olyan meccset kapnak,ami nem az övekért megy,akkor meg simán kikapnak,úgy mint korábban a tesók.aranyember és a bajusz király.Ugyan úgy.
    Többször elmondtam már,hogy én komálom a jó csapatokat,lásd,az elmúlt 2 évben a team hell no és az amerika mániások tetszettek legjobban,de a 2 maszkos törpe pindur pandúr produkciója is jópofa volt,de sajnos már mind feloszlott.Ők mind jó csapatok voltak,akikből csak a pokoli szőrcsomó ért el valamit.Amik simán pályázhatnak a minden idők leg össze nem illőb párosa címére.Anno a hegyomlás +Jericho párosa volt az amit ennyire kedveltem.
    A legnagyobb potenciál a “két” kretén amerika mániásban volt,ritka jó csapat volt az övék,dehát…
    A maszkos törpék is jol nyomták,de hamar kikoptak.Nem sorolom fel mindet,csak azokat akiket csíptem.Pl a 2 vén szaros visszatérése,majd a bajnoki idejük jó volt,ha már a retro aranyembernek kijár egy kis dicsőség,akkor nekik is.Sose kedveltem ezt a két fószert sem,de amit képviseltek anno és most azt igen,és jó volt látni,hogy a jelenlegi wwe ben szükség van rájuk,és helyt tudnak állni.És az is jó volt,amikor Kane csatlakozott hozzájuk,csak ugye a végeredmény…
    Szal voltak itt csapatok dögivel,de csak néhány maradandó született.A varacskos fivére mindent vittek,boxzsák tensai és a fantaszopó szaurusz…
    Kegyetlen csapat volt,hál istennek a közizlés érdekében,és az emberiség megmentésének érdekében eltüntették őket.Most már nem lesznek álmatlan éjszakáim.
    Jelenleg a tag team vonal a leggyengébb pedig ez lehetne jelenleg a legizgalmasabb.Na,de egyszerűen nincs egy normális csapat sem.ryalexáék szót sem érdemelnek.A tesók vergődnek,most külön,nagy jövője egyiküknek sem lesz így.És ennyi.A 2 vadember jo csapat lehetne,ha oda engednék öket a homokozóhoz,de inkább nyomatják öket müzli ellen.Bennük lehetne még akár egy korrekt történetre való is.Más csapat jelenleg nincs.Lehet valakit kihagytam.
    Jaaaaa primico meg tropico,a bika péló nyalogatok.Szerencsére ők külön buziskodnak,messze az övektől.A sok háttérbe szorított és elnyomott pankrátorokbol kéne csapatokat létrehozni.Ott van a hegyomlás,maszkos törpe 2,pinki,nacsózabáló stb stb stb
    Ember van,csak kreativitás kéne.Elég fasza meccseket tudnának ezek összehozni együttes erővel,és akkor végre úgy néznénk a tt meccseket,hogy nem alszunk el ülve.
    Siralmas a mostani helyzet ezen a vonalon is.A 3 kibaszott vadember még nem nyert 1 övet sem,bár maga a szándék is hiányzik belőlük,hogy a molesztáláson kivül mást is akarjanak,és csináljanak.Ha a bogárszemű és a vörös szakáll lenne az új tt bajnok..ej ej de cudar lenne.

    inter öv

    Örülök,hogy ez a ferde mosolyú angol bunyós az új bajnok.Kijárt már neki,mert sokáig mellőzve volt,pedig nagy forma.Amiota bajnok nagy meccsei nem voltak,csak a coffos majommal szarakodik heti 2 x,néha befigyel egy kis bucifejű cezaro is,akiröl nem lehet eldönteni,hogy most az inter vagy az uni öv felé akarják terelni.Szarakodik berettával is amig arcon nem konyökli,meg szarakodik a kobold gyalázóval is.
    beretta is kapott egy pici pusht,persze nem akkora ordenálé mód mint a bucifejű vagy mr wrong turn,de azért neki is jutott egy kis morzsa.Most már csak az a kérdés,hogy mi lesz a sorsa.Remélem nem veszik el tőle még pár hónapig.Remélem lesz itt egy jó kis heel csetepaté közte és a svájci buzi között.A heel vs heel meccsekben mindig örömömet lelem,főleg ha jó kis történet is párosul hozzá.
    Itt sincs nagy mozgolódás kérem szépen.Csak ez a 2 hibbant kóricál az öv körül,pedig ide is belehetne tenni jó pár embert.Pl bantut mért vonszolták el az övtől?Neki kéne főleg menni és harcolni,vagy tsz paraszt rücsköt idelökni,egyből érdekesebb lenne,de úgy látom hosszú távra terveznek az idénymunkással,így pénteken is besuhan a coffos fejével és meccsel egy álmositoan unalmas szart berettával,hogy aztán a végén közbe avatkozzon ismét a bucifejű.
    Tök izgi.

    uni öv

    A kelták szégyenének már kellett ez,mert ha nem teszik meg bajnoknak akkor gyorsan a süllyesztőben találja magát ő is.Elvigyorog még egy darabig,de nagy ellenefelet ő se kap.Sőt,bucifejűn kivül nem is meccselt mással szinte.Idővel eldöntik a nagyra becsült kreatívok,hogy a bucifejűt végre melyik öv felé lökik,és ott kialakulhat egy jó kis sztori,eddig úgy néz ki,inkább beretta könyöke felé lökik,aminek csak örülni tudok,bár a gyufafejjel is lehetne jó sztorija.Majd kiderül.
    És mi lenne akkor,ha ezt a 2 övet is egyesítenék?Még több tehetsége pankrátort dobnának a kukába.És lehet a későbbiekben megteszik.

    fasz meg szopó öv

    Anno,mikor Jericho a magasba emelte mindkét övet,az volt az egész pankráció történelem egyik legjobb,és legmeghatározóbb pillanata.Ő volt az első vitathatatlan bajnok.Most meg…
    Nagy szerencsére müzlikét szépen átteleportálták a rákba.Jó messze az övektől,de mivel miliárdszoros bajnok,nehogy már ő,pont ő maradjon ki abból,hogy egyszerre 2 öve van..szal esélyes,hogy befigyel még ő a későbbiekben.
    siklóka után kecskepofa a bajnok,vagyis csak voooooooolt.Jó leírni.Az öveitől megfosztott,borotválásra szoruló kis mákszem ő,aki remélhetőleg nem lesz már bajnok,de ugye ő müzli 2.rá épít a szervezet,így valszeg csak odafog sonfordálni a kis szőrpamacs az övek közelébe.
    Azzal,hogy egyesítették ezt a 2 övet,elkövették a legnagyobb hibát,amit csak lehet.Rengeteg tehetséges egyén került háttérbe vagy tünt el teljesen ez miatt…
    Anno a nehézsúlyú bajnoki övért nehézsúlyú alakok harcoltak.Óriások,szörnyetegek.
    Emlékszek anno,az egykori pusztitó nagy khali,aki mostanában,babazsurokon szerepel,ha hivják,és nagy ritkán kerül csak ring közelébe,akkor is vagy kikap bárkitöl,vagy nyer,3mb stb kategoria ellen,és táncikál a törpével..szal ez a fazon anno olyan meccseket vágot le,hogy beszarsz.pl babtistával ezért a hőn áhított,sárkány csontból kovácsolt övért.
    A közelmúltban,és napjainkban meg olyan emberkék birtokolták ezt az övet,melyhez egykor liter számra tapadt a vér,mint pinki LOL,a nacsózabáló,kecsepofa stb.
    Szánalmas.Méltatlan ez,nem is kicsit,de ugye ettől elégülnek ki szervezetnél.
    A legjobb az lenne,ha müzli örökre eltünne nyomtalanul,mint jimmy hoffa…csak sajnos ennyire nem kegyes az ég.A kivánságlista 2.helyén az időutazás áll.Sajnos véges még az időutazás időtartama,így nem küldhetünk még,ismétlem még müzli anyjára egy jóképű terminátort,hogy intézze el azt amit kell…de dolgozunk az ügyön,így a 2.helyezett a kivánságlistán,az,hogy Undertaker veretlensége e szakadjon meg…
    Majd eljön ez a szép,jövendő múlt napja is höhö
    A 3.pedig az,hogy ismét 2 öv legyen.Szét kell választani,mert ez így már vérciki.
    Úgy érzem,hogy ismét face lesz a bajnok,vagy müzli vagy kecskepofa,vagy mindketten,semmi sem kizárható.
    a kelták szégyene biztos nem lesz bajnok,hisz már bajnok.bucifejű se lesz az,hiába kapott istentelenül nagy pust,ekkorát azért még se,pedig megnézném,hogy 2 övvel vigyorog miközben taknyán könyökli az ellent.
    Talán mr wrong turn kap lehetőséget,hogy bekerüljön a krémbe,dehát ő elmókázik a majomarcű müzlivel.
    Izglmas lesz a mib annyi szent.Remélem puncika soha többé nem jön vissza,és Jericho megjelenik.
    Vagy bestia lesnar.Mindkettő jólenne.
    A jelenlegi wwe egy nagy 0.
    2010 óta kritikán aluli.Azóta van ez az egyre jobban csökkenő színvonal.És sajnos,egyre tovább süllyed …
    Jó lenne ha összeszednék magukat és végre jó sztorikat írnának az övek köré is,mert jelenleg 2 valamire való történet van,az egyik triple h és slepje vs … illetve mr wrong turn csúcsra törése.Más nincs.
    Majd a mib en eldől,hogy mi várható a közeljövőben.

    Kedvelés

    1. Royal bmeg..legalabb annyi lenne benned hogy a pankratorok nevet rendesen leirod es nem talalsz ilyen hulye neveket….majd ha te is ilyen szintu pankrator leszel, és tv-s adasokon fogsz szerepelni akkor majd becezgetheted oket….

      Kedvelés

  8. Cenával helyettesíteni egy highflyert a legnagyobb hülyeség amit csak tehettek.Remélem csak egyszeri alkalom volt, hogy beállt a shieldbe.Ami még érdekel, hogy ki lesz golddust csapattársa jövőhéten, de félek, hogy ezt is elcseszik márpedig azért mert nem főszál. Az mitbből is kilehetne hozni nem egy de több létrás meccset is.Pl a tag team övekért, evolution – shield meg van ez h az övekért berakják a pusholt maineventereket 1 meccsbe.Akkor a tehetséges mellékszereplőket rakják egy külön meccsbe egy táskáért amit beválthatnak.Sheamusnak meg BNB- nek ez a meccse csak papírformábbá tette az MITB meccset mert ugyse lesz Sheamusnak egyszerre 3 öve, de elvették a lehetőséget valakitől, hogy U.S. bajnok lehessen.Az MITB meccset már csak valaki visszatérő menthetné meg.Ahogy írtátok hamarabb szerintem is benne lesz Big Show, de akkor lesz vele erősített létra ami legalább feldobja a meccset valamennyire…

    Kedvelés

  9. Most lehet hülyeséget mondok, de el tudnék képzelni egy money in the bank meccset tag-team formában. Két táska lenne fent és az a csapat aki le szedi az kap egy cím meccset a tag-team övekre. 🙂 Ez nem lenne rossz ötlet ha már valamelyik barom ki találta a WWE-nél hogy vonjuk össze a két fő bajnoki övet. És így lehetne akár 3 létra meccs is most. 🙂 Csak hát sajnos szerintem ez is álom marad. :/

    Kedvelés

  10. db-t cena 2.vé akarják tenni mondjuk neki legalább van in-ring-je és hála isten elvették tőle az öveket mert már nagyon unalmas volt és jót is fog tenni neki a pihenő ha majd visszatér.cesaro remélem pusht fog kapni ahogy bad news barret is eltudnám őket nézni tt-ben is akár.de örülnék ha ketten nyomnának egy heel vs heel feudot a wwe whc övért.az egyik nagy kedvencem ambrose remélem vissza kapja a heel turnt és nagy pusht kap.az adás szokás szerint gyenge face párti

    Kedvelés

  11. PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

    Egyből müzlire gondoltam,hogy ő lesz majd a nagy segítség a szétvert 2 fős vert seregnek,de hamar elvetettem ezt,mert mondván,annál szánalmasabb húzás nem lenne.
    Amikor meg mr wrong turn arrol dumált,hogy a 2 madárijesztővel meccselnek,már tudtam….
    Tudtam,hogy müzli lesz a 3.az örök face a kisgyerekek és a melegek példakée.A 176626345453673333688888888888322222222983978217713621573148430 x os bajnok,a legyőzhetetlen szuper hős,amerika kapitány.
    S íme.Meg se néztem a meccset,mert 100%,hogy müzli meg a másik két degenerált nyert.
    Ilyen szánalmas húzást….pont ezt a nyálgépet,Reméljük csak egyszeri alkalom lesz ez.
    A csapat,melynek nem mondjuk már ki a nevét,mivel szégyenteljesen elbuktak,sose birták legyőzni a 3 kibaszott vadembert,s ez így is marad már,mivel a….nincs többé,ez csak egy kitágult segglyuk szindrómában szereplő face nyáladék csapat,akik persze,hogy most legyőzték a gida molesztálókat.Szánalmas az egész.Feloszlottak,júdás tett róla.Mit vergődnek.
    És most komolyan,senki mást nem talált a kreativ szekció?Csak müzlit?
    És mért kell így az ő és mr wrong turn közötti sztorit beleszőni ebbe?Mi értelme?
    Vagy ez a meleg bohóc marad a “3.tag”és segit nekik mindig függetlenül attól hogy 50 x megtámadták és a szart is kiverték belőle mindig,amit öröm volt nézni,majd ujranézni,vagy mindig beugrik melléjük valaki.
    Szánalmas….

    Jó döntés volt a bajnok leléptetése,és az öveket a vadak elé vetni.Mi az,hogy van 1 kibaszott bajnok,akinek 2 öve van de lassan 1 honapja nem meccselt.
    Ez igen is jó döntés volt.Másrészt mindin idők legizgalmasabb mib meccse lesz.A hab a torán az lenne,ha Jericho visszatérne,és ő nyerné meg az öveket,azon a ppv adáson amit ő talált ki,s amit még eddig 1 x sem nyert meg.
    Persze,ez szép álom marad,mert vagy müzli kerül oda,vagy valahogy kecskepofa marad a bajnok,mert itt semmi sem kizárt..Egy biztos,face lesz a bajnok.

    bucifejű vs coffos majom 158 x is.Huuu de izgi volt.Az idény munkás márt nem is meccsel senki mással csak vele.

    A mib meccsre valo részvételért folyó izgi selejtezőre mért kapott lehetőséget piroska és beretta???
    Mindketten bajnokok,erre lehetőséget kaptak.Persze az írek szégyene nyert,de nem lehet 1 embernek 3 öve.Badarság.Másoktol meg elveszik ezek a csintalan kis faszcibálók a lehetőséget.
    Remélem legalább hegyomlás ott lesz,és vagy bestia is visszajöhetne már.Feszt bajnok akart lenni,de sose jön játszani,csak akkor amikor már üres a játszótér.Felmászik a mászókára,és lenyom egy King Kongos jelenetet.

    Kritikán aluli adás volt és a szinvonal egyre lejjebb esik.Mélyebben van a jelenlegi wwe mint a marinanna árok legmélyebb pontja…

    Kedvelés

  12. Úgynézki nem unják meg Bryan szivatását,úgy mint a 28.Wrestlemanián 18 mp alatt vették el tőlle az öveket.Mert biztos nem ő találta ki hogy ilyen hamar belesétál egy Óriáscsizmába.

    Barrett haver “Attól tartok van egy rossz hírem” kikaptál végre! 🙂

    Rusev Bolgár nemértem miért nézik orosznak.
    Megint 1 perc volt a meccs,ettől azért jó lenne hosszabb is mondjuk 10x.

    Goldustnak Bigshow kéne partnernek akkor nem kapnának ki.

    Kedvelés

    1. Cesaro győzelme is borítékolható volt hisz Heymanguy vagy gay.
      A Shildet megint megakarták alázni, még szerencse hogy ott volt Cena és segített .Akár be is állhatna közéjük atom csapat lenne.
      Paige győz tudtam, de remélem nem marad 200 valahány napig nála az öv.
      6men tag team meccs.
      A közönség megint bemutatta az iq szintjét, Cena még nem is tudott ringbelépni (nemtudott pacsizni Ambroseal), de már ment a Cena suck.
      Mindegy az a lényeg hogy ők nyertek, és nem a madárfészek arcúak.

      Kedvelés

      1. Én azért nézem mert tetszik.
        De hogy ti miért azt nemtudom ,mikor hétről hétre adásról adásra köpköditek.Mindeki buzi meg szar ,Wyattéket kivéve mert ők az atya úristenek .

        Kedvelés

  13. végre elvették az övet, nagyon tehetséges Bryan, épp ezért jobb ha nyugodtan fel tud épülni, nem kell nyektetni meccsekkel, remélem nem is fogják, nehogy rásérüljön.
    Akkor Cesaro megnyeri az öveket és jön Lesnar és indulhat a feud már megint Heymanék között..
    Cena meg REigns meg még esetleg egy felépül DB olyan atom legyőzhetetlen babyface csapat lenne, hogy ihaj 😀
    Az adás sima közepes..

    Kedvelés

    1. a tt-k legnagyobbja lenne:DDD bryannek még lenne in-ringje meg karizmája de a másik kettőnek nincs

      Kedvelés

    2. Miről beszéltek????? Azért oszlott fel a Shield hogy aztán Reigns összeálljon ezzel a két mindenkit legyőzünk buzeránssal?? Legyetek már komolyak….

      Kedvelés

Vélemény?