Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2014. június 2. – Egy fővel kevesebb

raw20140602

Egy nappal a Payback PPV után 1097. adásával jelentkezett a WWE RAW Indianapolisból. Természetesen sor került az előző este eseményeinek felelevenítésére, emellett azonban már most megkezdődött a készülődés Money In The Bankre.

A Pre Show-ban a megszokott kommentátorok, Josh Mathews, Booker T és Alex Riley mellett ezúttal Xavier Woods foglalt helyet. Visszapillanthatunk egy nappal korábbra, arra ahogy a Shield ismét vereséget mért az Evolution-re.
A RAW-t megelőző Superstars mérkőzésen ezúttal Paige és Cameron csap össze. Paige tegnap megvédte Díva Bajnoki címét, ma pedig gyorsan győzelmet aratott Cameron fölött is.

A fő adásban elsőként az Evolution érkezik, Triple H még most is a szeme alatt viseli a tegnap este nyomait. Mikrofont fog és azt mondja: A sötétség mindig a hajnal előtt a legnagyobb. Vicces: A Shield azt hiszi, hogy nyertek. A rajongók is azt hiszik. Azt hiszik, hogy ez a vége. Triple H nem érti, hisz ő nem veszít. És ha soha nem veszít, akkor ő a nyertes. Ennek egészen addig nem lesz vége, amíg a Shieldnek nem lesz annyi! És ez ma este fog megtörténni.
A közönség ismét – mint már annyiszor – CM Punk nevét kezdi kiabálni, közben pedig Dave Batista veszi át a mikrofont Triple H-től.
Batista nem akar egy újabb mérkőzést a Shield ellen. Ott volt, amikor kellett és megtette, amit kellett. Most már azonban azt akarja, amit HHH megígért neki: cím mérkőzést! Triple H – mint annyiszor – most is a hatalmi szóval reagál és közli, hogy ő a vezetőjük és ez azért van, mert ő a főnök! Ebben a játékban már nagyobb dolgot lát, ám ez Batistát nem érdekli. Nem érdekli sem a Shield, sem Triple H tervei. Ő ígéretet kapott egy cím mérkőzésre és ezt ma este akarja! HHH emlékezteti csapattársát, hogy Daniel Bryan jelen állapotában nem tud kiállni ellene, így még ha akarna, sem tudna Davenek ma estére lehetőséget adni, hogy a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka legyen. Aztán bevallja, hogy a legszívesebben megfojtaná Batistát, de a mondat után azonnal elnézést is kér, hisz kicsit stresszes ma este.
Batista, azt akarja, hogy úgy emlékezzenek rá, mint a srácra, aki nem tudta legyőzni a Shieldet? HHH még soha nem kezdett úgy harcot, hogy azt ne fejezte volna be A Shieldnek véget kell vetni és amíg ez nem történik meg, senki nem kap semmit!
Dave Batista megérti mindezt, de nem érdekli. Nemérdekli sem a Shield, sem Triple H tervei, közli, hogy kilép a WWE-ből! A közönség felujjong, Dave Batista pedig ledobja a mikrofont és elhagyja a ringet.
HHH kiabál. Először azt akarja, hogy Dave menjen vissza, majd azzal vádolja, hogy visszafut Hollywoodba. Aztán tehetetlenségében odavágja a mikrofont, az Evolution összeomlani látszik.

Bad News Barrett és Cesaro vs Sheamus és Rob Van Dam

A vasárnapi Payback-en Barrett legyőzte RVD-t, míg Sheamus sikeres volt Cesaro ellen és megvédte a United States Bajnoki övet. Ezúttal a tag team meccsen a két face Szupersztár összeállt és eléggé jól szerepeltek a heel tag ellen. A csata végén a Kelta bevitte a Comeback-jét Barrett-nek, ami után Cesaro-nak szeretett volna kiosztani egy Brouge Kick-et, ám a svájci elmenekült a ringből és Paul Heyman nyakába borulva távozott az arénából. Ezek eléggé rossz hírek voltak BNB-nek, hiszen így egyedül maradt két ellenfele ellen. Befejezésül kapott egy kemény finishert Sheamus-től, amit követően RVD még bevitte a Five Star Frog Splash-t és kopogtatni tudott.

A következőkben Damian Sandow jelenik meg, aki a Indiana Pacers mezben, egy kosárlabdával a kezében sétál a szorítóba. Természetesen, mivel Indiana közönsége figyeli őt, nem hagyhatja ki, hogy megemlítse azt a fájó 4. vereséget, amivel az NBA Keleti Konferenciadöntőből a Miami Heat kiejtette a Pacers csapatát. A rajongóknak ez természetesen nem tetszik, valamint megmutatják nekünk a közönségben Chris Copeland-et, aki az Indiana Small Fowrard-ja. Damian beszél egy kicsit még erről a bizonyos mérkőzésről, valamint utána megmutatja a kosárlabda tehetségét. A publikum egyre zabosabb lett Sandow-ra, akinek a mutatványsorozatát végül Big Show szakította félbe. Az óriási ezzel visszatért a szervezethez, ahol egyből Damien a kezébe nyomta a labdát és kihívta egy mérkőzésre. Show várt egy keveset, majd nekivágta a labdát a meglehetősen furcsán védekező ellenfelének, utána pedig a W.M.D. következett. Az óriás miután kiütötte Sandow-t felkapta a labdát a ringben felállított gyűrűre zsákolt egyet.

Kofi Kingston vs Bo Dallas

A Payback-re is ki volt írva egy csatájuk, amiben egyetlen egy pofonra sem került sor, mert megjelent Kane, aki megtámadta Kofi-t. A kemény verést követően Bo Dallas minden jót kívánt neki a saját módján, amit követően távozott az arénából. Ezúttal beleavatkozás nélkül voltak képesek megvívni egymással, ahol mind a ketten jól szerepeltek, ám a rajongók a csata pörgőssége és az egyik fél neve miatt elkezdték kántálni, hogy: “Boring”. Végül Dallas bevitte a Springboard Bulldog-ot és megnyerte a csatát.

Steph McMahon jelenik meg az arénában, aki elmondja, hogy az előző este Daniel Bryan megtartott a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, hiszen a felesége kilépett a szervezettől. Ezt követően pedig megemlíti, hogy pár héttel ezelőtt Brie kezet emelt rá, valamint azt, hogy nem törődött azzal, hogy a férjének folyamatosan esélyt adott, sőt kitartott Daniel mellett és nem vette el tőle egyből a címeket. Köszönetül pedig egy jó nagy pofont adott csak Steph-nek. Ezt követően kijelenti, hogy nem fog megtörni, hiszen ő egy McMahon, viszont igazán sajnálja Daniel-t, aki minden reggel, amikor felébred meglátja ezt a csodálatosan szép nőt, akinek a szeméből sugárzik a kétségbeesés és hogy megszakad a szíve. Viszont ne merüljünk bele a részletekbe, ez nem Daniel Bryan-ről vagy Brie Bella-ról szól, hanem arról, ami nagyobb bárkinél, ez a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övről szól. Szóval, hogyha Daniel Bryan nem jelenik meg a Money In The Bank-en és nem lép ringbe a démon, Kane ellen egy Stretcher meccsen, akkor nem fogja megvédeni a Bajnoki övet és harc nélkül veszít. Ebből kifolyólag pedig, hogyha Daniel nem szerepel, akkor megrendezésre kerül majd a PPV-n az első olyan Money In The Bank Ladder meccs, ahol a Szupersztárok nem a kihívói szerződésért, hanem magáért a Bajnoki övekért fognak ringbe szállni. Steph kijelenti, hogy fogalma sincsen arról, hogy a rajongók miért kedvelik Daniel Bryan-t és kántálják, hogy Yes! Yes! Yes!. Ugyanis Daniel….
Viszont nem tudja befejezni a mondatát, mert megszólal John Cena bevonuló zenéje. John a Payback-en egy fordulatos és izgalmas mérkőzésen legyőzte Bray Wyatt-et a Last Man Stading meccsben. Ahogy beér a ringbe a Cenation Vezetője, Steph elmondja, hogy gratulálna neki, amiért egy lenyűgöző csatában képes volt megszerezni vasárnap a győzelmet. Ezt követően azonban megszólal a “Cena Suck” kiáltozás a közönség felől. Cena erre a kántálásra csak annyit reagál, hogy ez a WWE Univerzum hangja, amit minden egyes héten végig kell hallgatnia. Steph megszólalna, ám Cena nem akarja, hogy a rajongók befejezzék a kiáltozást, hiszen ebből lehet tudni, hogy együtt élnek a WWE-vel, ez kétségtelenül a legjobb az üzletnek. Ám Cena ezt követően a lényegre tér és kijelenti, hogy az viszont egyáltalán nem jó neki, hogy egy embertől megfosztják a Bajnoki övet, csak mert sérült. Ő tudja, hogy milyen érzés amikor megnyer egy övet és tudja, hogy milyen amikor elveszít, viszont 14x-es Bajnokként mondja, hogy rettenetes és megalázó dolog az, amikor elveszik valakitől azt, amiért nagyon sokáig harcolt. Valamint a rajongók, akik ellátogatnak az adásokra megérdemlik, hogy lássák a kedvencüket, ahogy harcban próbálják elvenni tőle az övet. Ez már jobban tetszik a közönségnek, akik tapsolni kezdelek. Valamint John megemlíti még azt is, hogy Steph azt mondta, hogy senki sem lehet nagyobb a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övnél. Erre a hölgy helyeselni kezd és kijelenti, hogy Daniel Bryan sem. Cena pedig rávágja, hogy ő sem, ám egy olyan nő sem, aki akaratos és egoista, akit úgy hívnak, hogy Stephanie McMahon. Cena ezt követően latolgatni kezdi újra, hogy mi lenne a legjobb a biznisznek, hiszen mint üzletember és a WWE egyik vezetője tudnia kell, hogy mit akar a rajongótábor. Nem kell törődni az érzésekkel, hanem egyszerűen az ő akaratukra hagyatkozni, ami fellendíteni a bizniszt. Viszont ha megkérdeznék Cena-t, hogy a mostani vezetésére Steph-nek a 10 pontból hányat adna, akkor bizony 0-t mondana. John kicsit leegyszerűsíti, tehát 0, mint szar. A közönség ezt követően elkezdi kántálni Steph-nek a “szar vagy” mondatot. A hölgy pedig ekkor kijelenti, hogy megadja ismét a lehetőséget Daniel-nek, hogy a Money In The Bank-en harcoljon, ám most Cena-nak adna egy kis kihívást. John-nak szembe kell néznie Bryan leendő ellenfelével, Kane-el, méghozzá itt és most!

Kane vs John Cena

A csata eléggé átlagos lett, amiben végül Cena szerezte meg a győzelmet, mert ellenfele folyamatosan a sarokban támadta őt, így a bíró diszkvalifikációval vetett véget az összecsapásnak. Ez viszont nem volt még elég Kane-nek, aki a mérkőzés véget után tovább támadta Cena-t.

Los Matadores vs 3MB

A 3MB-nél megjelent Hornswoggle is, aki egy parókával a fején jelent meg és lépet ringbe. Ezt a parókát azonban hamar elhagyta és elfutott az arénából, amikor a közönség meglátta a rettenetes frizuráját. Végül a csatát a Los Matadores csapata nyerte meg.

Alicia Fox és Aksana vs Nikki Bella (Handicap meccs)

A hölgyek harca eléggé rövid volt, amiben Alicia és Aksana szerezte meg a győzelmet egy finisher után. Ezt követően viszont tovább támadták a ringben kívül Nikki-t.

Adam Rose vs Jack Swagger

Az előző SmackDown-on Adam és Jack már összecsaptak, ahol Rose konkrétak hülyét csinált az All American American-ből. Ott végül Adam megszerezte a győzelmet, akárcsak most, itt is remekül verekedett a partiőrült, aki végül a finisherje után lekopogtatta Swagger-t.

The Usos vs The Wyatt Family

Ebben a csatában mindkét fél jól szerepelt, ám végül a győzelmet Erick és Luke duója tudta megszerezni, hiszen Rowan kiosztotta a finisherjét Jimmy-nek, aki nem tudott kirúgni a Sidewalk Slam-et követően a kopogtatásból.

Alberto Del Rio vs Dolph Ziggler (Money In The Bank Kvalifikációs Meccs)

A csata tétje nem kicsi, hiszen a győztes mehet a MITB Ladder csatára. A győzelmet végül Del Rio tudta megszerezni, aki elkapta ellenfelét a Cross Arm Breaker-el. Dolph nem tudott ebből kiszabadulni, így kénytelen volt feladni a harcot.

Sin Cara vs Goldust vs RybAxel

Ahogyan Cody mondta Goldust-nak a Payback-en, talált magának egy új csapattársat Sin Cara személyében. Ám vele sem tudott valami sikeres lenni, mert Curtis a finisherjét követően könnyedén lekopogtatta Sin Cara-t, akárcsak vasárnap Ryback Cody-t.

A főeseményt megelőzően megtekinthetjük még Alexander Rusev kitüntetését, hiszen a Bolgár Bestia legyőzte könnyedék az előző este, a Payback-en Big E.-t. Ez a kis ceremónia annyiból állt, hogy Rusev-et dicsérték, akinek végül a nyakába akasztottak egy érmet, ami tulajdonképpen egy csillag volt, vörös szalagon.

A RAW befejezéséül a Shield érkezett, akik pedig egy kicsit beszélni kezdenek arról a bizonyos Payback-ről, ahol ismét legyőzték az Evolution-t, sőt mondhatjuk, hogy megsemmisítették őket azzal a 3-0-os végeredménnyel. A trió sikeresen eliminálta az egész Evolution-t. A rajongóknak látszólag tetszik ez a kis ünneplés, ám akadnak valakik, akiknek problémájuk akad ezzel. Orton és Triple H sétál a szorítóba, HHH kalapáccsal a kezében és elmondják, hogy Batista elhagyta őket kicsit megfogyatkoztak, de még így is fel fogják venni a Shield-el a harcot. A három tag a ringben áll, Dean és Roman kemény tekintettel figyeli őket, Rollins pedig egy székkel a kezében várakozik, hogy hátha csatára kerül sor. Triple H elmondja, hogy az A terv bebukott, de van egy B terv is, ami egészen biztosan nagyot fog ütni. A Shield tagjai nem igazán értik, hogy miről beszél The Game, ám ekkor Seth a kezében lévő székkel nekiesik Roman-nek. Dean teljesen meglepődve figyelte, ahogy az egyik csapattársa megtámadta a másikat. Ezt követően Rollins levág egyet-kettőt Dean-nek is. Végül pedig az Evolution-el együtt döngölte földbe egykori társait.

Ezzel zárult a RAW, amint Rollins nagy meglepetésre átállt a Shield-től az Evolution-höz. Kíváncsiak lehetünk arra, hogy hogyan fog folytatódni ez a történetszál majd a SmackDown-on…

Pre Show:

RAW:

Backstage Pass:

Letöltés: http://www.multiupload.nl/GG7W9JC49U

36 gondolat “WWE RAW 2014. június 2. – Egy fővel kevesebb” bejegyzéshez

  1. A Shield megszünt, Ambrose-ból és Rollinsból jobbereket csinálnak, Roman Reigns-t pedig pusholják majd, mert ugye a nagy Rock rokona…

    Kedvelés

  2. Csodálatosan szép napra virradtunk ma,ebben a rothadó világban.
    Végre elpusztult a csicska shield.Oly régóta vártuk már ezt a szép pillanatot,és most végre itt van.
    Folytatom a végégén.

    bucifejű meg beretta akár jó csapat is lehetne,mert mindkettő aljas kis g…,és jó bunyós,de ebből se lesz semmi,főleg,hogy cserbenhagyta berettát a “körhinta király “lol ahogy a viasat 6-os adásban volt a szinkronban.Talán lesz köztük egy kis affér,mely jó lenne.heel vs heel mindig jó.
    Na meg unalmas lenne ha a későbbiekben is csak ugyan azokat az ellenfeleket kapnák.Gondolok itt a kib… idénymunkás coffos majomra vagy a kelták szégyenére.

    babtista végre eltakarodott.Sose kedveltem őt,de pl a maszkos törpével jó csapat volt,meg voltak jó meccsei pl nagy bohóc khali ellen anno a nehézsúlyú övért.Ő is egy pusztító volt,agresszív kis heel figura,akit ahogy írtam sose kedveltem,de voltak jó meccsei azért,amikor meg felmerült a hír,hogy viszatért,részben örültem,hogyfelkavarja majd a langyos állóvizet,de nem így történt…1 azaz 1 normális meccse sem volt.Utálta és rühelte a közönség,ami érthető,hisz egy darab szar volt,majdan egy szép napon újra összeállt az evolúciós zsákutcák.Amire lehett számítani,mert ha babtista visszajön,akkor biztosra vehető,hogy a legendárium kinyitja kapuit,s így is lett.
    Na,de kérem szépen.2 meccsből 2 x kikapni?Mekora szopás már ez.
    Persze megy vissza filmezni,meg a g… galaxis g… őrzőit promózza,mert nagy szükség van rá ugye,így sapka kabát,b… integetés és agyő.
    Felroppant a hír,miszerint a kelták szégyene lesz a 3.emberke a csapatba,de ez halva született ötlet volt.
    Én 2 variációt néztem volna meg.
    Vagy bestia lesnart küldi triple h a csicska shield ellen az meg szétdarálta volna őket,vagy magát a bestiát vették volna be 3.nak.Mindkét megoldás jólett volna,sőt remek.Már már fantasztikus,dehát Én túl kreatív vagyok,a kreatívok meg nem…

    A vizigót mennyegző,elég szánalmas volt.Kitüntették a málészájú tsz parasztot,ki szerelmes saját magában.Medált kapott,mert képes volt magát lesz…. Pezsgőbontás,konfetti eső.

    ungabungák mikor is kaptak utoljára címvédőmeccset?Érik a szőlő,ahogy az övek elbukása is.Hátha majd a bogárszemű és a vörös szakáll lesznek az j bajnokok.Most elég jók voltak ahoz képest,hogy értelmi fogyatékosok.
    A családfőt hiányoltam,dehát nem lehet minden nap gyereknap.
    A gidab… fc remélem új magasságogokba emelkedik,mr wrong turn vezetésével.

    Volt már olyan raw amiben nem szerepelt volna müzli?Én nem emlékszek rá.Jött a nyalis szöveg a mártírkodás,az emberkedés,majd Kane jól elkente a száját.
    A vége volt a legviccesebb,amikor a világ összes bírója berohant,hogy lefogják müzlit,mert ő aztán nagyon veszélyes.Úgy ám.

    Kane nem lesz bajnok sajnos,mert kecskepofát akkora pushban részesítették,amit ezidáig egy földi halandó kapott csak.És ő pedig nem más mint amerika kapitány,vagyis szuper müzli.

    Olyan mib meccs nem volt még,ahol az övekért kellet harcolni egyből,és most sem lesz.

    A törzsgyökeret még megemlítem.2 éve tért vissza nagy elámal,egyedül,pinki nélkül immár.Hell volt,erős,elszánt,mindenki az öv megszerzését remélte tőle.Jó meccse voltak,jól szerepelt,majd narkó botrány,és felröppent a hír,hogy wwe univerzumból ki,seggtágitó sittre be.Na,de nem került börtönbe,hisz hogy is kerülhetett volna,ahogy vipera matyi sem..,na de vele elllentétben törzsgyökér azóta szopóágon van.Majd összetették bucifejűvel,amerika mániások dicső korszak,30 meccsből 25 x kikaptak..semmi öv semmi eredmény,de maga a csapat jó volt,majd feloszlottak és szopóág ismét.Ennek mi értelme?

    Befejezve a mesét,elérkeztem a fináléhoz.
    Mikor 2 en jelentek meg a vesztesek,majd a csicska shield és a melres k… kezében szék figyelt be,azonnal leesett.Most fog feloszlani a csicska shield,s úgy,hogy a melíres k… lesz az áruló.S lám,így is lett.1 x már elárulta őket,a wyattékal vívott áldáz küzdelem során.Én már akkor tudtam,hogy ő lesz a csicska shield elpusztítója.S lám,így is lett.Öröm volt nézni,ahogy szanaszét verte az egykori társait.Bár kentaurnak csak 2 őt csapott a hátára,békapofának meg adott vagy 10 et,de hát istenem.Senki sem tökéletes.
    siklóka meg az egyenjogúság nevében leverte a maradékot kentauron höhö.
    Sose kedveltem az evolúciós zsákutcákat,se egybe se külön,de így egybe legendák,nem tagadás,és ciki,hogy beáldozták ezt az egészet azért,hogy elpusztítsák a csicska shieldet.Ez csak egy megjegyzés,hisz leszarom az összeset,csak valszeg már nem fog összeállni az evoluc hüpp hüpp
    Bár van az a pénz ugye..
    A melires k… megérdemel tőlem 1 új nevet ezért.Mától a neve,júdás.
    6 x megnéztem kb ezt a jelenetsort,és most folytatom,mert van amiből soha nem elég.p…,pénz,ez a két fő mozgatórugója az életnek,ezek nélkül semmi sincs,és ezekkel minden van,de az ilyen szép pillanatok sem elhanyagolhatóak ám.
    A csicska shield elpusztult.Talán vergődnek egy sort,és pl kecskepofát beveszik 3.nak vagy müzlit?haha,persze,hogy nem,de egy elkeseredett ember bármire képes,főleg ha 2 ilyenről beszélünk.Az igazság pajzsa 1000 darabra tört,az igazság kutyáit elvitték és levágták a kínaiak.
    Vége,the end és game over.

    Innentől nincs már csicska shield.Megszüntek létezni.

    Az éjszakába öltözött árnyak széttépve hevertek a földön.Mozdulatlanul,üveges szemekkel meredtek a végtelenbe.

    Kedvelés

    1. A Shield bármelyik tagja még igy is jobb annál a sikfejű Cesaronál akit istenitesz. Barret-et elismerem ő kemény meg jó szinész 😀 De Cesaro elmehet a pincébea dagadtal együtt.

      A Shieldnek annyi 😦 Az utolsó dolog ami foglalkoztat hogy ki áll be közéjök harmadikak?
      Vagy kiáll Ambrose is? :S Ezt a szálat mostmár felpörgették ezután nem ártana az övekért folyó történetet is fellenditeni. A MITB után már más lesz a helyzet de erre a PPV-re remélem nem hagynak minket cimmeccs nélkül. És remélem hogy Bryan el is veszti az öveket….

      Kedvelés

    1. nem csodálkoznék AwesomeFM ha te meg Royal ugyanaz a személy lennétek xD mert nincs normális ember aki őt hiányolja meg az ő hozzászólásait értékeli, várja, ?olvassa? 😀

      Kedvelés

      1. Nem vagyunk ugyanazok. Ha akarod kérj Barbenita-tól(admin) két IP címet, és meglátod! Azért hiányolom, mert sokat röhögök a hozzászólásain, és úgy meg ne nevezz szarnak, hogy azt sem tudod ki vagyok, mi a nevem, nem ismersz! Szóval vegyél vissza!(a nevedre utaltam)

        Kedvelés

      2. Valóban két különböző személy. Te viszont látom először szóltál hozzá ezzel a mail címmel. Kár volt.

        Kedvelés

  3. Hát ez nagyon meglepő fordulat, hogy Rollins átállt… Hihetetlen. 😀 Még az is eszembe jutott, hogy ez csak trükk a Shield részéről… 😀 Az meg szintén érdekes, hogy ha Ruszev bolgár, akkor mit lobogtatja itt az orosz zászlót, meg miért kapott komcsi csillagot a nyakába??? 😀

    Kedvelés

  4. Rusev-nek ki írja a sztoriját, mert az tuti, hogy az iskolából hiányzott. Bolgár pankrátor Oroszországot “dicsőíti” és orosz zászlóval a kezében megy a ringhez, most meg ez a vörös szalagon csillag érem egyre súlyosabb történelmi ismerethiányról árulkodik. Valaki adjon már ezeknek egy földrajz és történelem tankönyvet hátha elszégyellik magukat, hogy mekkora kretének!

    Kedvelik 1 személy

  5. Meglepő fordulat, nem számítottam rá. Kiváncsi leszek Seth mit fog mondani miért állt át mert ez így érdekes, ép eszű ember miért állna olyan csapatba amelyet már kétszer legyőzött a saját csapatával. Mi lesz az érv? Több pénz? Eljátszották már párszor… Címmeccs? Ahhoz Seth még kevés… Nem hiszem hogy értelmes indokkal tudnak előállni de így a shieldnek kell egy kis erősítés szóval újabb kérdés, ki jöhet? Daniel? Neki ottvan Kane.. Cena? Elég gyenge húzás lenne… Talán egy visszatérő Punk jó lenne de nem hiszem hogy visszatér még..

    Cena mit akar? Mi lesz Wyattékkal? Kik mennek a MITB meccsre? Sok a kérdés egyenlőre..

    Az Evolution vs Shield feud folytatódik, MITB-en láthatunk egy Evolution győzelmet, ne remélje senki hogy egy ilyen múltú csapat háromszor kikap a shieldtől… és így szerintem lesz egy negyedik meccs is amit már mindenki unni fog látom előre…

    Kedvelés

  6. Nem volt a legvarázslatosabb RAW, de elmegy…
    Pont nem Rollins-nak kellett volna kilépnie, de ez is a “kreatív csapat” műve….Gratulálok!!!!!

    Kedvelés

  7. Kezdek belenyugodni, hogy Punk nem fog visszatérni, legalábbis nem mostanában. Azt viszont nem értem, hogy miért nem lehet elmondani, hogy Punk tényleg elment, és nem tudni, hogy vissza jön, vagy nem …A cég részéről még talán érthető, de legalább Punk mondana annyit, hogy “Ja, kiléptem, és a visszatérésemmel kapcsolatban még nem döntöttem…”
    Na de mindegy, az adás egész tűrhető volt, kíváncsi leszek, hogy Roman és Dean kapnak-e társat, és ha igen, kit?

    Kedvelés

    1. Hát drága barátom, sajnálattal közlöm, hogy már nem fog visszajönni 😦 😦 Facebookon nekem kedvelve van valamilyen pankrációs magyar oldal és oda is szoktak híreket rakni és sajnos Punk ott volt Chichagoban csak valami másik eseményre volt neki jegy véve :/ és kijelentette, hogy nem fog most visszatérni :/ de rengeteg helyen olvasom, hogy Punk így úgy, nagyon sokat foglalkoznak vele, lehet,hogy egy meglepetés alkalommal visszatér hamarosan, de ki tudja 🙂 minden esetre én szívesen látnám a money in the banken az övért küzdeni :)))

      Kedvelés

      1. Viszont ma CmPunk Facebook oldalán ki lett postolva egy hír…. érdekes 😀
        Nagyon menő lenne ha Punk Shieldes ruhában bejönne váratlanul az MITB-én 😀

        Kedvelés

  8. tudjátok hogyha punk visszatér ( persze csak ha visszatér de erre 20% az esély) beállna dean és roman mellé és porig aláznák az evolutiont mert mind három remek pankrátor.lenne egy dean és roman és??? vs evolution ( rolins hhh randy orton) meccs a money the bankra. mitb meccsen mekkora húzás lenne hogyha y2j visszatérne ( de az még jobb lenne hogyha meg is nyerné) john cena és bray wyatt: a wrestlemanián az extreme ruleson a paybackon küzdöttek. döntsék már el végre ki a jobb!!!!! ez lenne a negyedik meccsük. meglepődtem mikor olvastam hogy rollins átállt. szerintem jó story lesz!!!!!!

    Kedvelés

  9. Ezt csak ezzel lehetett volna fokozni ha inkább roman reigns all at nem rollins. Jo kis adásxvolt végre már valami érdekes osctórtent

    Kedvelés

  10. Na erre végképp nem számítottam.Batista kilép,helyére meg Rollins megy…
    Hát rég lepődtem meg ennyire egy adás alatt.
    Még az lenne szép,hogy Rollins helyére meg Batista megy:D Jó kis story ez

    Kedvelés

  11. érted beszél arról, hogy mert ők testvérek, nem három idegen a ringben, erre belép két idegen mellé 😀 Na mindegy bár nagyszerű csapat de időszerű volt a Shield felbontása, mégis az a bajom ezzel, hogy Seth meg Dean két igazi heel karakter és csak a szuperhős Roman aki face, lehetne szerintem, de most Dean is annak áll? pedig neki van aztán a legelborultabb heel feje 😀
    Bocs áttekertem, Rusevet oroszosították, mert nem tudja senki hol van Bulgária, vagy mi?
    Batista tőlem mehet a fenébe, nem érdekel.. érdekes hogy most olvastam egy másik fórumon, hogy HHH karaktere, kedvencem, mennyire le van gyengítve és tény tényleg nem járt már nagyon régóta, de ezekben a promókban nagyon ott van 😀
    Ja és tényleg, a RAW csúcs mondata:
    “payback is a bitch,but so am i”

    Kedvelés

  12. Az utóbbi évben a legjobb RAW adás (Y)
    Legjobb momentum Rolligns ki lépett a Shieldből (Y) (Y) (Y) Ezaz 😀
    Már csak annyival lehetne jobban megfűszerezni, hogy esetleg adnak neki egy meccset a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért (Y) 🙂 Tehetséges pankrátor én szerintem. Ez a csapat már nem nevezhető Evolutionnek mivel már nem egészen a régi tagokból áll 🙂 Adhatnának neki valami jó nevet 😉 Rolligns 4ever 😀 Batista helyett meg inkább Triple H léphetett volna ki na m1. Ja és nem arról volt szó, hogy Sheamus vs Cena feudot csinálnak az US övért??? Erre meg tessék. Cena vs Kane ez igen!

    Kedvelés

    1. Lehet hogy az a feud majd a Money in the bankra fog érvényesülni…. vagyis addig még simán meg tudják csinálni mert azért elég messze van bár…. még ott vannak a Watték is…. tuti megint Cena ellen fogják küldeni xD 😀 Szóval nem vágom 😀 bonyolult ezt a szálat követni 😀

      Kedvelés

    2. Mondjuk Kane-Cena meccsből mindig jók szoktak lenni, például 2012-ben az ambulance meccsük jó volt….most se lehetne rossz meccsük, csak már unalmas….kreativitás level: 00…..XD….Seth Rollins evolution???WTF??? Na ezért nézem a Rawt…..that,s not a best for business….

      Kedvelés

  13. Hát ez azért nagyon ledöbbentett :/ Bár várható volt hogy ha Batista kilép akkor valaki be is lép oda…. De hogy pont Rollings :S Jobban őrültem volna ha Dean lép ki a Shieldből :S És akkor oda viszont ki fog belépni? 😀 Mert Money in the Bankon tuti lesz ilyen meccs 😀
    Shield= Dean and Roman and ?????? vs Evolution = Triple H and Randy and Rollings vagy
    3 a 2 elleni handicap meccs lesz 😀

    Kedvelés

Vélemény?