Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2014. június 17. – Végleges a kvalifikáltak névsora

raw140617

A RAW 2014. június 17-én Cleveland városából, Ohio államból jelentkezik, ahol a szervezet egyből egy Pre-Show-val indít. Itt Josh Matthews, Booker T, Alex Riley, valamint Paul Heyman köszönt minket, akik egy kicsit latolgatják, hogy mi is várható majd ezen a RAW-n. Emellett, pedig nagyon fontos kérdésnek tartják a Money In The Bank PPV-t, ahol az előző RAW-n bejelentettek értelmében Daniel-nek muszáj lesz leadnia a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övét. Ebből következően a Money In The Bank létrás csata legelőször nem egy táskáért fog zajlani, amivel a győztes egy éven belül akármikor és akárhol kihívhatja az aktuális bajnokot, hanem magáért a két Bajnoki övért. A közelgő PPV mellett pedig a másik nagyobb hangvételű téma egyértelműen Seth Rollins hirtelen heel turn-je, amivel kivált a Shield-ből és gyakorlatilag arcon köpte egykori csapattársait.

A RAW elindulásánál láthatjuk, hogy a Szupersztárok felsorakoznak a bejáratban, amit követően megszólal a King of Kings című bevonuló zene, amire Triple H és Stephanie McMahon érkezik. A ring felé sétálásuk alatt ismét megtekinthetjük, hogy Dr. Joseph Maroon kijelentette, hogy Daniel Bryan ebben a júniusi hónapban nem léphet szorítóba, hiszen ez meglehetősen káros lenne az egészségére, ugyanis nem épült fel teljesen a nyaksérülésből. Valamint nem tudjuk elégszer mondani, hogy a következő PPV történelmi fontosságú lesz, hiszen a létrás csata nem a kihívói szerződésért, hanem magáért a Bajnoki övekért fog zajlani.
Steph megragadja a mikrofont és szeretne mindenkit köszönteni a RAW-n, ahol emlékezteti a Szupersztárokat, hogy miért is olyan fontos a közelgő Money In The Bank. Valamint kitérnek arra, hogy a felsorakozottak közül mindenki megérdemelné, hogy WWE Nehézsúlyú Világbajnok lehessen, olyan, mint a B+ Pankrátor Daniel Bryan volt. A rajongók ekkor elkezdték kántálni a “Yes” szót, hogy egy kicsit bosszantsák a vezetőséget, ám ekkor Triple H kijelenti, hogy még mindig nincsen tisztában azzal, hogy miért éltetik ezt az embert. Daniel-t önzőnek és hatalommániásnak nevezi, aki nem volt hajlandó lemondani az övről azért, hogy valaki más uralkodhasson. Nem akarta átadni az övet, pedig a most sort álló pankrátorok közül bárki megérdemelte volna, talán jobban is, mint maga Bryan. Ezért is izgatott most a COO és Steph, hiszen talán a bejáratban áll a leendő WWE Nehézsúlyú Világbajnok. Megadná a Vezetőség a felsorakozott pankrátoroknak a lehetőséget, hogy csatlakozzanak Randy Orton-hoz, Del Rio-hoz, Bray Wyatt-hez, Cesaro-hoz és Sheamus-höz a létrás csatában.
Végül Steph kijelenti, hogy azok akik most ott állnak velük szemben részt vesznek ezen a RAW-n egy Battle Royal-on. Viszont Triple H gyorsan kijelenti, hogy vannak olyanok, akik léptek a Vezetőség ellen és nem vehetnek részt ebben a Battle Royal-ban, ezek a Szupersztárok pedig nem mások mint: Dean Ambrose, Roman Reigns és John Cena. Emlékezhetünk még az előző RAW-ra, ahol a Shield két tagjához John csatlakozott a főeseményen a Wyatt Family ellen. A COO ezt követően viszont hozzáteszi azt, hogy mivel Daniel nem tud szerepelni, John lesz kénytelen átvenni a helyét. Mivel a Cenation Vezetője imád segíteni másokon, mint például Daniel-en és a Shield-en. Ezért, ezen a RAW-n a Vezetőségen fog segíteni, hogy megalkothassanak egy jó kis összecsapást. John kvalifikálhatja magát a Money In The Bank-re, hogyha megszerzi a győzelmet, ha veszít, akkor viszont ellenfele kerül a létrás csata résztvevői közé. Nem is húzzák tovább az időt: John egy Stretcher meccsen fog harcolni, méghozzá Kane ellen. (A Stretcher meccseken nincsen diszkvalifikáció, nem lehet nyerni kopogtatással, kiszámolással és feladatással. Az lesz végül a vesztes, aki olyan szinten leamortizálódik, hogy hordágyon kerül ki az arénából).
Ezt követően megszólalt Kane zenéje, amire egy mentőautó érkezett, amiből kiemeltek a stábtagok egy hordágyat és a ring felé tolták.

Dolph Ziggler vs Seth Rollins

Ők ketten legutoljára egy SmackDown keretein belül csaptak össze, ahol végül Seth tudta megszerezni a győzelmet. Ezúttal is inkább Rollins szerepelt jobba, aki végül két Powerbomb-ot osztott ki ellenfelének a sarokban, amit a Curb Stomp nevű finisherje követett. Kopogtatni azonban Seth nem tudott, mert Dean Ambrose érkezett és esett neki egykori csapattársának. Így diszkvalifikációval zárult a harc, aminek a győztese Rollins lett. Dean a ringben állva szólt ki Seth-nek, aki idő közben kisietett a bejárathoz. Ambrose elmondta, hogy már régóta várja, hogy rátehesse a kezét Rollins ütni való arcára. Most pedig egyetlen egy dolgot akar, hogy egykori csapattársa lépjen be ellene a szorítóba és harcoljon mint egy férfi. Ám erre egyenlőre nem kerül sor, mert Triple H jelenik meg a kivetítőn, aki elmondja, hogy az remek dolog, hogy Ambrose ennyire indulatos. Nagyon jó, hogy harcolni szeretne, de attól tart, hogy van pár rossz híre Dean számára: “I’m afraid i got some bad news”. – Ezt pedig mindannyian tudjuk, hogy mit is jelent.

Bad News Barrett vs Dean Ambrose

A harc eléggé fordulatosan indult, amiben természetesen megjelent Seth Rollins. Seth a kommentátori asztalon állva próbálta hergelni Dean-t, aki ezt megelégelte és megtámadta egykori társát. A csata végén Ambrose szó szerint átpofozta a barikádon Rollins-t, úgy, hogy tartott még a mérkőzése BNB-vel. A bíró közben számolt folyamatosan, végül pedig Count Out-al Bad News Barrett lett a csata győztese. Miután Seth nagy nehezen el tudott menekülni Barrett-et vette célba Ambrose. A csatán kívül nekiesett az Interkontinentális Bajnoknak és kiosztotta neki a Dirty Deeds nevezetű finisherjét.

A backstage-ben ezt követően Roman Reigns jelenik meg, aki elkapja pár szó erejéig Vickie Guerrero-t, akitől azt kéri, hogy győzze meg a vezetőséget, hogy Roman szerepelhessen a Battle Royal-ban. Vickie ekkor kijelenti, hogy nem hiszi, hogy bármit is tudna tenni ez ügyben. Roman egy kicsit flörtöl a hölggyel, akinek elmondja, hogy nincsen ez jól, hogy kávét hord nekik, valamint folyamatosan csókolgatja Triple H seggét. Vickie ekkor elrohan egy pillanatra a kávékat pedig otthagyja Reigns mellett ,hogy vigyázzon rájuk. Roman matatni kezd az italok körül, ám a kamera szemszögéből nem látjuk, hogy mit csinál. Amikor Guerrero visszatér, hogy vigye őket a Vezetőségnek egy óriásit tüsszent egyenesen a kávékra, amit Roman csak egy mosollyal nyugtáz.

Ezt követően a Wyatt Family jelenik meg az arénában, akik közül Bray kezd el beszélni arról, hogy áram nélkül mindennek vége szakad. Az áram ezért egy hatalmat képez, ami hajlamos egymás ellen fordítani barátokat és társakat. A hatalom egy mozgatórugó
ami bukáshoz fogja vezetni az egész emberiséget. Viszont, ha megfelelő ember kezében van a hatalom, akkor hasznot hajt, arra kéri a rajongókat, hogy vessenek egy pillantást rá. Bray kezében a hatalom, így elérte azt, hogy ringbe szállhasson a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért, valamint, hogy a testvérei: Rowan és Luke csatázzanak majd az Uso Ikrek ellen az következő PPV-n, ahol a WWE Tag Team Bajnoki övek lesznek a tét. Miután Harper és Rowan Bajnokok lettek, már csak Bray-n lesz a sor, hogy megváltsa az egész világot. Megígéri, hogy, amikor a létra tetején áll és a kezében tartja a két Bajnoki övet egy olyan vezetője lesz ennek a emberiségnek, aki képes az egész világot a kezében tartani. Ezt követően pedig kitör a “He’s got the whole world, in his hands” szövegű ének.
Miután Bray végzett a dallal megszólalt a Kelta zenéje és Sheamus egy mikrofont ragadott. A United States Bajnok elmondta, hogy Bray nem egyedül lesz majd a ringben a Money in the Bank-en. Ott lesz Sheamus is, aki megtesz mindent annak érdekében, hogy megszerezze a két övet.

Bray Wyatt vs Sheamus

Bray kiküldi a ringből Rowan-t és Harper-t, amit követően megszólalt a gong és kezdetét vette kettejük között az összecsapás. A harcban Sheamus jól szerepelt, aki végül egy Clothesline-al a ringen kívülre küldte Bray-t. Ekkor Luke és Erick támadásra készen sétáltak a Kelta felé, ám megszólalt az Uso Ikrek zenéje, akik odasétáltak a United States Bajnok mellég egy kis támaszt biztosítva. A harc tovább folytatódott egészen amíg Sheamus a Brouge Kick-re készült, ekkor Rowan és Harper megtámadta a Keltát, aki diszkvalifikációval szerezte meg a győzelmet. Ezt követően pedig elszabadult a pokol, mind a 6 Szupersztár a ringbe rohamozott, ahol csatáztak egyet. Végül az Uso srácok csapata és Sheamus felül kerekedett a Wyatt Family-n.

A backstage-ben láthatjuk, amint Triple H és Steph McMahon beszélgetnek a közelgő Battle Royal csatáról, miközben Vikcie Guerrero megérkezett a kávéval. (Kicsit irreális, hogy Vickie még csak most ért oda az itallal a Vezetőséghez…Wyatt beszéde és mérkőzése alatt nem tudott odaérni, beletelt egy 15-20 percbe 😀 Steph egyből elvette a kávét a hölgytől, ám Triple H nem vette észre a háta mögött álldogáló Vickie-t, akinek véletlenül nekivágta a könyökét. Nem is kell mondani, hogy az egész ital ráborult Guerrero-ra, akit végül jól le is szidott Triple H a figyelmetlensége miatt.
Ezt követően Renee Young készít egy kisebb interjút Steph-el, aki elmondja, hogy nagyon jól érzi magát, hiszen végre új WWE Nehézsúlyú Világbajnokot avatunk a következő PPV-n. Ám a beszélgetés közben Mrs. McMahon hirtelen elsiet és kirohan a képből, ami valószínűleg a kávé miatt van, amibe Vickie beletüsszentett. Végül annyit jelentett ki, hogy a jobbik fog nyerni a mai Battle Royal-ban. Paul Heyman egyből csatlakozott Renee mellé és tart egy kis esélylatolgatást, aminek az a vége, hogy kijelenti, hogy csakis egyetlen ember nyerheti meg a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, aki nem más, mint az ügyfele Cesaro.

Alexander Rusev vs Heath Slater

Mindkettőjük mond pár szót a bevonulását követően, ami után pedig elindulhat a csata. Slater villámcsatabán szenvedett vereséget, hiszen nem tudott kiszabadulni ellenfele szorításából.

A backstage-ben ismét Triple H-et láthatjuk, aki a mosdó ajtajában áll, miközben Steph odabenn öklendezik. Vickie kinyitja az ajtót, hogy bocsánatot kérjen tőle, ekkor viszont Guerrero nyakába belezúdul egy jókora adag “cuccos”. Valószínűleg nem kell részletezni ezt a szegmenset tovább… 😀
Ezt követően Roman Reigns keresi meg Vickie Guerrero-t, aki kinyitja neki az ajtót. A hölgy nagyon dühösen köszönti a Szupersztárt, amit követően Reigns kijelenti, hogy a mostani történéseket követően valószínűleg Vickie úgy is elveszíti az állását a jövő héten. Legalább egyetlen pozitív döntést hozzon még Guerrero, tegye be Roman-t a Battle Royal meccsbe. Végül Vickie ráordít a pankrátorra, hogy: “Rendben, bent vagy!” Reigns egy fél mosollyal az arcán elsétált az ajtó elől.

Renee Young készít egy kis interjút a Think Like a Man 2 sztárjával ,a RAW speciális vendégével, Kevin Hart-al. Kevin beszél egy kicsit a filmről, ám Adam Rose és a bandája szakítják félbe a színészt. A Szupersztár gratulál Kevin új filmjéhez, valamint megkéri arra, hogy csatlakozzon az Exotic Express-hez és legyen ő is egy Rosebud. Hart nem igazán tudja, hogy ez mit jelent és miről van szó, így visszautasítja az ajánlatot, erre pedig egyből hallhatjuk, hogy: “Don’t be a Lemon, be a Rosebud”. Amit követően elsétált Rose és a bandája. Renee kijelenti, hogy Kevin csatlakozni fog a kommentátorokhoz ezen a RAW-n, úgyhogy jobb is, ha elindul az aréna felé. A színész tesz is pár lépést közben pedig Adam Rose bevonuló zenéjét dúdolgatja.

Adam Rose és Summer Rae vs Fandango és Layla

Kevin a kommentátoroktól figyeli a csatát, ami egy Mixed Tag Team mérkőzés volt. A harcban a két hölgy egymást kergetve elfutottak az arénából, így csak az uraké volt a főszerep. Végül Adam bevitte a finisherjét, a Party Foul-t, ami után kopogtatni tudta ellenfelét. Elindult az ünneplés, amihez Kevin Hart is csatlakozott, aki megmutatta tánctudását.

Battle Royal (Money In The Bank Kvalifikáció)

A Szupersztárok megjelenése után elindul az összecsapás. Érdemes megjegyezni, hogy Damian Sandow pár héttel ezelőtt Indiana Pacers mezben jelent meg, hiszen a Miami ellen kiesett a csapat az NBA rájátszásából. Végül a nagy döntőben a Miami alul maradt a San Antonio Spurs csapatával szemben, így Sandow ezúttal egy LeBron James mezben harcolt, hogy bosszantsa a rajongókat.
A harcban végül Bo Dallas, Roman Reigns és Alexander Rusev maradtak benn. Itt Bo kapott egy kemény Spear-t, amit követően Roman kivágta őt a szorítóból. Végül pedig egy adok-kapok indult el a Bolgár Bestia és Roman között. Végül láthattuk egy jókora Superman Punch-ot, amivel eliminálta a mérkőzésből Reigns ellenfelét. Így Roman kvalifikálta magát a Money In The Bank-re, ahol lássuk be jó esélye van arra, hogy megszerezze a Bajnoki öveket. Már csak az a kérdés, hogy az utolsó résztvevő John Cena vagy pedig Kane lesz-e?

Cameron vs Paige

A hölgyek összecsapásában a győzelmet végül Paige tudta megszerezni a feladató mozdulatát követően.

RybAxel vs Goldust és Stardust

A csatában egy vadonatúj személyiséggel ismerkedhettünk meg, mint Goldust partnere, aki nem más, mint Cody Rhodes, a testvéréhez hasonló arcfestéssel és sárga-fekete ruhával. A harc nagyon rövid volt, amiben Stardust tudott fordítani és megszerezni a győzelmet a csapatának.

John Cena vs Kane (Stretcher meccs – Money In The Bank Kvalifikáció)

A harc hosszú volt és kemény, amiben Cena többször is nagyon közel került a győzelemhez. Láthattuk, hogy Orton és Rollins segíteni próbált Kane-nem, ám Dean Ambrose sietett John segítségére. Végül A Vörös Szörny kapott egy AA-t a hordágyra, amivel véget ért a csata. Cena kvalifikálta magát a Money In The Bank létrás csatára.

Ezzel zárult ez az egészen jóra sikeredett RAW, amiben végül kiderült mind a hét résztvevő a létrás csatában. Várunk titeket a SmackDown-al, amit követően ismét hétfőn jelentkezik a RAW.

Pre-Show

WWE RAW

48 gondolat “WWE RAW 2014. június 17. – Végleges a kvalifikáltak névsora” bejegyzéshez

  1. Sajnos megint az van,hogy Cena alkotott egy jó meccset a ppv adás előtt (szinte ahogy mindig) és tuti nem ő fogja megnyerni..szóval azt mondom inkább Kane-nak kellett volna kimennie..
    De attól még Hajrá Cena!! 🙂

    Kedvelés

  2. Előre is bocsi a reklámozásért, de mások is szoktak, szóval én is.
    Mindenki nézzen be ide: http://pankratorneveld.ucoz.net/
    Itt pankrátorokat lehet nevelni ,hogy a legjobbá válhass! Rendszeresen küzd a pankrátorod mások ellen, és te magát választhatsz neki mozdulatokat, vehetsz neki pólókat, edzeni küldheted stb. Minden rajtad áll, gyere, egy próbát megér!

    Kedvelés

  3. Látom magam előtt,ahogy a végjátékban a létre egyik oldalán szuper müzli mászik fel,a másikon szuper kentaur,az új wwe szuperhős.És amikor felérnek,ahelyett,hogy levernék egymás,vagy a saját buzi fejüket,közös megegyezés alapján szépen megosztoznak az öveken.
    Talán még le is smárolják egymást,aztán az öltözőben leszopják egymást.S a két új bajnok örök barátságot köt.

    Kik vannak ott?a nacsózabáló már nem lesz bajnok.Nem lehet normális történetet ráépíteni.Már nem húzónév.Hamar kibukik.
    hófehérke.Rejtély,hogy egy bajnok hogy kerülhetett oda..Ismét nagy sportszerűségről tettek tanúbizonyságot..
    bucifejű nagy pusht kap,de nem elég arra,hogy bajnok legyen,főleg nem ilyen hamar.
    siklóka most volt bajnok,és irtó unalmas.Eláradt a karaktere,ideje háttérbe szorítani.
    mr wrong turn az aduász nálam,és a favorit egy személyben,de ő se lesz bajnok sajnos…pedig irtó nagy fordulat lenne.És maradt a 2 verhetetlen szuperhős.Vagy müzli nyer,mivel hogy nézne már ki,hogy pont ő,a 121398164352744 milliószoros bajnok ne legyen 2 öves bajnok egyszerre…vagy ahogy írtam,az egyik öv az övé,a másik a kentauré.Elképzelhetetlennek tartom,hogy ő legyen mindkét öv birtoklója,de ma már bármi megtörténhet a wwe ben.
    Azóta nem hiszek istenben amióta Undertaker streakje megtört…

    Kedvelés

      1. Istenem.De jó is lenne látni hogy a közönség elkezdi énekelni a “His got the whole world in his hands” et és Brey előjön a WWE bajnoki övvel a sötétben, mögötte Harper és Rowman a Tag Team övekkel.

        Kedvelés

  4. Kettő létrás meccsnek kéne lenni, de egy van.Egy lesz, az övekért.Ha valaki megnyerte az öveket, lehetne olyan is, hogy megnyer valaki egy táskát amit belehet váltani az övekre, így több lehetőség is lehetne, de ez sem kreatív csapat eszéből jött létre.

    Kedvelés

  5. Furcsán alakulnak a dolgok :-?? Sokan irják hogy lehet hogy úgy lesz hogy két külön ember két külön övet vesz le. Én is ennek örülnék a legjobban de ezek a balfaszok nem hinném hogy megcsinálják. Az túl nagy luxus lenne.

    Nem tudom mit rinyáltok hogy Reigns nyert abban a mezőnyben Ziegler mellett talán ő volt az akinek értelme is van hogy ott legyen meg még hozzá is tud tenni a meccshez.

    Abban viszont már én sem értek egyet hogy miért Cena nyert… Hova a francba pusholják még? Most Kane miért nem mehetett? Neeem… Cena über Alles.

    A MITB a főeseményt leszámitva ahogy elnézem egy kuka lesz mert : Se United States meccs , egyenlőre se IC meccs… se TT meccs. És ahogy elnézem normális feud nincs is jelenleg :-?? Illetve várható egy Rollins vs Ambrose meccs 😀 Az még jó lesz 🙂 De már csak a főesemény miatt megéri majd megnézni 😀 Jó lesz ez 😀

    Kedvelés

    1. “valamint, hogy a testvérei: Rowan és Luke csatázzanak majd az Uso Ikrek ellen az következő PPV-n, ahol a WWE Tag Team Bajnoki övek lesznek a tét”

      Kedvelés

      1. Hát akkor viszont ha most nem választják ketté az öveket akkor az az év egyik legnagyobb kihagyott ziccere.

        Kedvelés

  6. nem lehet olyat,hogy eggyik övet az eggyik másikat a másik mert azt az arany válfát ell leakasztani,amiben van a 2 öv

    Kedvelés

  7. Ismét magas színvonalú adást láthattunk.Az sd hez nem is irtam inkább,mert nem volt értelme,annyira jó volt.Egyedül mr wrong turn mozdulatai voltak jók.Hogy odavágta már a ring széléhez azt a nyomorultat.Öröm volt nézni.
    Ez a mostani adás is tipikusan szar volt,sőt,még annál is rosszabb.

    stardast vagy mi a tököm lol roppant kreatív elmére vall.Az aranyember felépített egy egész életművet egy jól eltalált,egyedi karakterre,erre most a bajuszkirály őt majmolja.Ratyi.

    Érdekes mód,most mintha szopó ágra került volna a gida molesztáló fc.Miért is?
    A kelták szégyene nem tud seggrepacsizni a bucifejűvel,erre mr wrong turn ellen küldik,aki simán leveri,de ugye a csavaros sztori..
    ungabungáknak miért is nincs címmeccsük?Állandoan csapódnak valakihez és buziskodnak,de egy kibaszott címmeccset nem képesek kiirni nekik.

    Olvastam,hogy a wwe kiket lökött a süllyesztőben.Nem kár eggyikért sem.A 3 mb létezése is egy örök rejtély számomra,s az is,hogy bírtak ilyen sokáig fentmaradni.Sajnos 3 ból csak 2 ment a derítőbe,az egyik majom még továbbra is ott ténfereg,de hogy minek…
    fantaszopószaurusz is megérdemelte a sorsát.Anno betáncikált,veretlen volt,táncikált,majd a heel hegyomlás lerenedezte,aztán összeállt boxzsák tensai komával és létrejött a varacskos fivérek nevezetű szürreális rémálom.
    Szerencsére már régen véget ért.tensai sajnos nem szerepelt a listán,pedig a kezdőcsapatban a helye.Remélem nem jön már vissza,mert még a lord tensaios mindenkit megverek,müzlit szopatok,bajnokot kopogtatok stílus és karakter bejött,de ami utána jött…az a wwe történelmének egyik legszégyenteljesebb időszaka volt.

    Úgy látszik,hogy a 2 homokszemet egymásnak eresztik,hátha házasság lesz belőle.Csak így tovább.

    A DC és a Marvel már sok szuperhőst adott a világnak,de a wwe is szépen kitermelte már,és a mai napig kitermeli az ő kis szuperhősöcskéjeiket.
    Elég csak ha müzlire gondolunk,vagy müzli 2 re nagy szakállal,és itt van a legújabb a kentaur.
    Már a berettás is meccs is szánalmas volt,hogy egy bajnokot kap ellenfélül és persze fölényeskedi,aztán a néhai 3mbét simán eldobálja 1 ujjacskával,az már tnyleg csak hab a tortán.Amikor megtudtam,hogy szerepelni fog a br ban,tudtam,hogy ő fog nyerni,s lássanak csodát,az új wwe szuperhős diadalmaskodott.Csont nélkül hozta a kötelezőt.
    Agonpusholják,mert ez kurvára kell neki,nekünk meg mégjobban.
    tsz parasztrücsök nem kap nagy szerepet a későbbiekben sem,hiába volt ő a “2.”ez csak egy jelképes seggnyalás volt.

    A másik bohócot sem kell félteni,farmerban parádézik,és természetesen nyer.Csoro beretta ismét az áldozat.Mert ennek persze így kellett lennie.

    Amikor pénteken mr.wrong turn diadalmaskodott,és került be a többi ratyi közé az övekért,tudtamhogy müzli is ott lesz,már csak ezért is.Hiába jó,és hatalmas kedvencem mr.wrong turn,nem lesz bajnok,és pont ezért,mert ő is ott van,továbbviszik a müzli szopató sztorit azzal,hogy az érintett másik felet is bejuttatják oda.Ezt mindenki tudta,100%volt,ahogy az is,hogy müzli akárkit kap ellenfeléül,akármilyen meccsen,nyerni fog.
    És sajnos itt kerül képbe a hatalmas kedvencem,az újfent szopóágon leledző,egykori hatalmas vörös szörnyeteg,Kane.
    Mivel ő lett az ellenfél,alap,hogy ő fog kikapni,müzli ellen senkinek nincs esélye,csak chuck norissnak,de ugye most egy másik világban irtja az ellent.
    Sajnálom,hogy Kane kapott ki így meg se néztem a meccset,mert minek?
    Így a majomarcú senkiházi is ott lesz a miben.
    Szerintem ésszerű lenne az,hogy 2 ember nyerne.Vagy 2 ember utánzat,ahogy tetszik.1 heel és 1 face,Így ismét 2 öv lenne.És ismét beindulnának az események,mert amiota 1 bajnok van 2 övvel kurva unalmas.
    Nem tudom eldönteni,hogy melyik a szánalmasabb a 3 közül.
    Az,hogy müzli ismét öv közelébe kerül/Kane ismét szopóágon és vagy/hogy Kane ismét nincs öv közelben,és minnél távolabb lökik tőle.

    Remélem visszatér a közeljövőben Jericho.Mert más már nem tudja megmenteni ezt a fost.

    Kedvelés

      1. 😀 Kettőnk közül nem én vagyok az aki minden adás után füstol magában hogy milyen szar műsor volt. Hahaha. ^_^

        Kedvelés

      2. Minden adásról leírom a véleményemet.Megosztom a gondolataimat a nagyérdeművel,veled szemben aki az adásokról semmit sem ír,csak nekem nyalizik állandóan.
        Ügyes vagy,csak így tovább kislány.

        Kedvelés

      3. Járj utána a dolgoknak mielőtt hülyeséget irnál :-*
        Régóta hozzád se szóltam és szerintem ezután se fogok 😀 Legyél nyugodtan egy antiszociális barom aki 20 dislikért 2 órát pazarol az életéből minden kedden és szombaton arra hogy egy olyan adást nézzen és kommenteljen ami abszolút nem tetszik neki 😀 Intelligens ember lehetsz ^_^ . Sajnos a az egód akkorára dagadt, hogy nem veszed észre hogy egy két ember kivételével senki nem bir téged 😀 De nem én akarom ezt eldönteni :-j Biztos a való életben is négy fal között tengeted nyomorult életedet és internete oltogatsz másokat 😀 Te bajod. Puszi.

        Kedvelés

    1. TT, ugyanazt mondom, mint cenának: mindketten tudjuk, csak azért nézik, hogy végre lássanak egy jó adást, de ez számukra lehetetlen, mivel ha megnyernék az ötös lottót, akkor is azt mondanák, hogy ratyi.

      Kedvelés

  8. ja és nem tudom hogy vagytok vele de Sandow rátalált a neki való karakterre(mindig másnak öltözős)egyre jobban kedvelem 😀

    Kedvelés

  9. örülnék most hogy a miz nem tért vissza (ha jól olvastam) ha Orton levenné a wwe övet,RR pedig a WHC-t vagy Orton mindkettőt.Ne értsetek félre,imádom rr-t is meg wrong turn-t is de szerintem még túl fiatalok ehhez

    Kedvelés

    1. cena, nyugi, mindketten tudjuk, csak azért nézik, hogy végre lássanak egy jó adást, de ez számukra lehetetlen, mivel ha megnyernék az ötös lottót, akkor is azt mondanák, hogy ratyi.

      Kedvelés

  10. nemértem cameron mire veri magát mert paige erőszebb szebb is jobb pankrátornak . a többiről annyit , hogy amit kane tett az undorító olt . roman meg nem meglepő , hogy győzött mivel ő az egyik legerősebb a wwe -ben

    Kedvelés

  11. remélem más-más pankrátor veszi le a wwe és a whc övet… el tudnám képzelni, hogy wyatt megkapja a wwe övet, a whc-t meg cesaro. cena-t meg már el lehetne tüntetni a képből. van aki még nem unja?!

    Kedvelés

      1. nekem az jutott eszembe,hogy roman nyer,utána a rawon bejelenti,hogy ő a wwe bajnok,dean pedig a whc :Dú

        Kedvelés

  12. Szar adás mááár megint…
    Elején Reigns nem lehet a Battle Royal meccsbe 10 perc múlva már berakták, már akkor tudtam, hogy ez is egy foss lesz mivel 99,9%ra tippeltem, hogy Reigns győz és lááám?? Győzött.. Ez igen WWE. Cena vs Kane ez igen ezt is jól megcsináltátok 100% volt, hogy szuper cena győz és persze nehogy kimaradjon a MITB WWE Nehézsúlyú meccsről… Tehát MITB-en Cesaro,Sheamus,DelRio ki fognak potyogni ők lesznek az első hármak akik kipotyognak éééés jön Orton majd Cena vagy Reigns mivel face vs facet a végére nem fognak csinálni Wyatt lesz még a végén, tehát 100%, hogy szuper müzli vagy szuper hero reigns fog nyerni ezt már most mondom, Wyattnek örülnék némi reményt látok, de nem sokat… Persze, hogy müzli ne maradjon ki a 2 öves bajnokról, dehooogy hááát őő a szupeeerhőőős!!! -_-

    Kedvelés

    1. Véleményem szerint a létrás meccset egy heel karakter fogja megnyerni. Talán Bray Wyatt. Ha egy face nyerne, hogy nézne szembe vele a szintén face Bryan mikor visszatér? Sehogy……

      Kedvelés

      1. Remélhetőleg Bryan már nem néz senkivel szembe semmiért mikor visszatér…legalábbis nagyon remélem hogy nem az lesz hogy visszajön és megint bajnok lesz.

        Kedvelés

Vélemény?