Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2014. július 7. – Eredmények és videók

wweraw20140708

A RAW 2014. július 7-én a Bell Centre-ől, Montreal városából Kanadából jelentkezik, ahol legelőször a Pre-Show-ban Byron Saxton, Alex Riley és Booker T köszönt minket. Kicsit visszatekintenek az elmúlt hét fontos eseményeire, különösen arra, hogy John Cena az úgynevezett “Hard Way”-t választotta és ezzel Daniel Bryan mellett a Vezetőség első számú célpontjává vált. Emellett pedig bejelentenek két összecsapást a mostani adásra: John Cena összecsap a főeseményen Seth Rollins-al, valamint Chris Jericho harcba száll a Hollywood-ból visszatérő The Miz-el.

Az adás indulásánál visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Triple H és Steph McMahon ünnepelt egy kicsit John Cena-val, a friss WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Bajnokkal. Itt végül a COO hirtelen komolyra fordítja a hangot és kijelenti, hogy az a problémája, hogy Cena lesz a WWE 2k15 borítóján, ő szerepel minden egyes magazin elején és most a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet is birtokolja, de egy cseppet sem hálás a Vezetőségnek. Akkor most választás elé akarja állítani John-t…Vagy összeműködik a Vezetőséggel, ahogy elvárják és a könnyű utat választja, vagy pedig megpróbál életben maradni a nehezebben. A közönség ennek hallatán a “Hard Way” szót kezdték el kántálni, amire Cena kijelentette, hogy nem az az ember, aki meghajol bárki előtt és 15x-ös Bajnokként ezt pláne nem fogja megtenni…Végigcsinálja a nehéz utat. HHH ennek rendkívül megörült, majd kijelentette, hogy ez esetben Cena, akkor a Battleground-on július 20-án ringbe száll egy Fatal 4 Way meccsen. ( Ebben a csatában 4 Szupersztár szerepel, akik egymás ellen vannak. Aki lekopogtatja bármelyik ellenfelét, vagy feladatja vele a harcot az szerzi meg a győzelmet. Diszkvalifikáció és kiszámolás nincsen). A három ellenfele közül kettővel már a mostani RAW-n harcolhat, Randy Orton és Kane. Viszont a negyedik ember Cena csapattársa lesz, aki nem más, mint Roman Reigns. Cena távozni készült, ám amikor a bejárathoz ért Triple H utána szólt és kijelentette, hogyha esetlen John ezt túlélné és megvédeni az övét, akkor a B terv lépne életbe…Ennek az adásnak a főeseményén Seth Rollins megjelent a táskájával, ám nem tudta beváltani Dean Ambrose miatt, ám csak az idő kérdése, hogy a “Hard Way” milyen meglepetéseket tartogat még John-nak és, hogy ezeket az akadályokat meddig tudja kikerülni a Bajnok.

A ringbe először Roman Reigns érkezik, szokásos módon a közönség sorain át. Megragad a Szupersztár egy mikrofont és várja, hogy belekezdhessen a mondanivalójába, csak a rajongók őrületes hangzavart okoztak a megjelenése miatt. Roman aztán megszólal és kijelenti, hogy az előző RAW-n Triple H betette őt a Battleground-on vívandó Fatal 4 Way csatába, ahol Kane, John Cena és Randy Orton ellen kell ringbe lépnie. Ez a legjobb lett az üzletnek, hiszen John Cena-t megtudja állítani, Kane nem tudja megállítani őt, valamint Randy nem fogja semmilyen körülmények között megszerezni a címet. A publikum ezt követően rázendít a “Cena Sucks” kántálásra, amire Reigns reakció képpen csak annyit mond, hogy “Így igaz, Cena szar”. A Szupersztár nem is csavarja tovább a szavakat, kijelenti, hogy nem tudja senki sem megállítani őt a PPV-n, hogy megszerezze a győzelmet és ő legyen a következő WWE Nehézsúlyú Világbajnok, mindenki higgyen ebben.
Ezt követően felgyulladnak a lángok és megjelenik a bejáratban Kane. Az érkezéslén Roman szólalt meg, aki kijelentette, hogy a Vezetőség most nincsen itt a RAW-n, ám Kane úgy néz ki, mint aki rájuk vár, mint Triple H kutyája. Ám egy kicsit gondolkozott és kiszeretné javítani magát, hogy Kane ábrázata inkább olyan, mintha Randy Orton kurvája lenne. Ez természetesen nagyon tetszett a rajongóknak, ám a Vörös Szörny nem annyira mulatott rajta. Elindult a ring felé, ám Roman nem várt a sült galambra és kiugrott a kötelek között, ahonnan egyenesen nekirohant Kane-nek. Az adok-kapokban eleinte Reigns került fölénybe, aztán a Démon a földre kényszerítette. Egy idő után érkeztek a játékvezetők, valamint a stábtagok, hogy szétválasszák őket, Roman-t a ring sarkában próbálták lefogni, amíg Kane-el a szorítón kívül bajlódtak. Reigns azonban félre lökte az embereket maga elől, akik közül az egyiknek még egy kemény Spear-ben is része volt. Aztán a ring kötelekhez felugró Kane-nek adott egy jókora Superman Punch-ot.

The Usos vs The Wyatt Family

Erick Rowan és Luke Harper ezúttal is nagyon jól harcoltak, a Tag Team Bajnokoknak meggyűlt a bajuk ellenfeleikkel. A csata alatt Jimmy és Jey folyamatosan próbáltak együtt működni, ám erre nem volt lehetőségük, mert a Wyatt Család tagjai állandóan megakadályozták ezt. Egyre forróbb volt a Bajnokok helyzete, amikor Luke a Powerbomb Finisherjét bevitte Jey-nek, ám a kopogtatásól ekkor meg meg tudtak menekülni, hiszen Jimmy érkezett segítségül. Ám végül egy nagyon kemény Clothesline után már Harper-nek sikerült kopogtatnia és megszereznie a győzelmet. Ha így folytatják a Tag Team Bajnokok, akkor nemsokára új címvédőket avatunk. A harc után Jimmy Uso lépett a szorítóba, aki próbálta megmagyarázni a játékvezetőnek, hogy érvénytelenül nyert a Wyatt Family, hiszen nem Jey volt éppen az, aki a ringben szerepelt. Jimmy-t lehetett volna csak lekopogtatni, mert a pacsi után ő lépett be a kötelek közé.

A Backstage-ben Randy Orton és Kane beszélget, ahol megjelenik Seth Rollins is. Rollins elmondja, hogy mivel a Vezetőség nincsen itt most a RAW-n, elmondaná nekik, hogy akár Randy, akár Kane szerzi meg a győzelmet és az öveket a Battleground-on, Seth készen fog állni és mindkettőjüket kihívná a táskájával. Tehát jobban teszik, hogyha odafigyelnek. Ahogy Rollins távozott Orton kijelentette, hogy nem tudja, hogy Kane hogyan van vele, de ő egyre jobban utálja Seth-et. A Vörös Szörny ekkor Randy-re nézett és elmondta, hogy már legalább annyira utálja ő is Rollins-t, mint amennyire Orton-t.

Alicia Fox vs Nikki Bella

A harc előtt még visszatekinthetünk a Payback-re, ahol Brie Bella nem engedte meg Stephanie McMahon-nak, hogy kirúgja, inkább önként hagyta el a szervezetet és kilépett. Ezúttal Nikki-nek kell harcolnia, még hozzá az eléggé furcsa Alicia ellen. Ebben a csatában mindkét Dívának az egyik keze hátra lesz kötve, hogy bonyolultabb és talál élvezetesebb legyen az összecsapásuk. Nikki kezét könnyedék megkötötte a játékvezető, ám Alicia szórakozott a bíróval, majd megtámadta a Bella lányt, mielőtt a mérkőzésvezetőnek lehetősége lett volna megköti az egyik kezét, vagy elindítani a csatát. Gongszó nélkül egymásnak estek a hölgyek, akik közül végül Alicia távozott felemelt fejjel.

Rusev vs Rob Van Dam

A harchoz először a Bolgár Bestia érkezett szokásos módon Lana társaságában. Rusev a zászlólengetés után készült a harcra, amíg ellenfele a ringbe vonult. Végül megszólalt a gong, ami egy újabb rövid csatának az elindulását jelezte, amiben a győzelmet nem meglepő módon Rusev szerezte meg. RVD nem szerepelt rosszul, ám végül nem tudott mit tenni, amikor a feladatási mozdulatával kapta el őt ellenfele. Rusev Finisherje után kénytelen volt kopogni és feladni a harcot.

Randy Orton vs Dean Ambrose

Ők ketten az előző SmackDown-on is egymásnak eshettek a főeseményen, ahol a győzelmet végül diszkvalifikációval Dean szerezte meg. Ezúttal sem Kane, sem Roman Reigns nem jelent meg a harc közben, ám ennek ellenére egy fordulatos összecsapást vívtak a felek. Végül Ambrose sehogy sem tudta bevinni a Dirty Deeds nevű befejező mozdulatát, valamint a sok fordítását követően nem tudta ellenfelét lent tartani a földön, míg a bíró hármat ütött volna. Az összecsapás döntő momentumában Orton kiosztotta az RKO-t, amit követően Dean nem tudott kirúgni a kopogtatásól.

A Backstage-ben John Cena-val készít Renee Young egy rövid kis interjút, amiben a Bajnoknak azt a kérdést szegezi a hölgy, hogy mi legfontosabb neki, miután Orton egy nagy győzelmet aratott Dean Ambrose ellen, aki ott lesz a Battlegound-on, ahol Cena övei lesznek a tét, valamint, hogy a mostani RAW főeseményén csatáznia kell a Cenation Vezetőjének Mr. Money In The Bank ellen, akinek a célkeresztje fel van festve John hátára. Cena elkezd beszélni arról, hogy mivel megnyerte ezt a két Bajnoki övet, mindenki számára ő lett a legnagyobb célpont, viszont a legjobb a biznisznek Triple H szerint az a Fatal 4 Way csata. Ám tudnia kell mindenkinek, hogy Cena jól kezeli a kihívásokat és jól kezeli a bizniszt is. Ekkor Roman Reigns jelent meg, aki sok szerencsét kívánt Cena-nak a mai meccsére, erre pedig John kijelentette, hogy képes lesz nyerni szerencse nélkül is. Ez nem igazán tetszett Roman-nek, aki kijelentette, hogy bezúzza Cena arcát a Battleground-on.

Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio

A kommentátorokhoz csatlakozott Fandango, aki a mostani sztori szerint eléggé összekaphat Dolph Ziggler-el, aki megcsókolta Summer Rae-t az előző RAW-n. A gong megszólalását követően egy jó harc vette kezdetét, amiben mindkét pankrátor fordulatosan szerepelt. Végül Fandango táncolni kezdett az asztal tetején JBL kapaljával, aminek hatására Ziggler egyáltalán nem tudott a mérkőzésére koncentrálni. Del Rio szerezte meg a győzelmet, miután kiosztott egy kemény Superkick-et ellenfelének, akit aztán lekopogtatott.

Megtekinthetünk egy újabb komikus Goldust és Stardust Backstage jelenetet, amit követően Jerry Lawler jelenik meg a szorítóban. A kommentátor elmondja, hogy amikor utoljára itt járt Montreal-ban egy komolyabb sérülést szedett össze a ringben, ami miatt kényszerpihenőre kellett mennie. Szeretne komoly köszönetet mondania a cégnek a felkészültségért, valamint a híres Montreal-i kórháznak, ahol a profi orvosok remek munkát végeztek. Ezt követően a rajongók Jerry nevét kezdték el kántálni, amire a kommentátor egy “Köszönöm”-el válaszolt. Lawler kijelenti, hogy emellett Kanada városának köszönetet mondana, hiszen két akkora legendát is adott a WWE-nek, mint Pat Patterson, valamint Bret “The Hitman” Hart. (Jerry nem említette, ám véleményünk szerint Edge nevét is megemlíthetnék, elvégre ő is a szervezet legendája és Hall Of Famer-je). Ezúttal szeretné bemutatni a Hitman-t, érkezik a szorítóba a HOF tag, Bret Hart!
A rajongók hatalmas ovációval fogadták a legendát, aki ki is élvezte a publikum szeretetét. Megragadott egy mikrofont és elmondta, hogy nagyszerű érzés itt lenni, mert itt különösen nagyszerű a fogadtatás. Valamint azt tudniuk kell, hogyha Bret visszatérne egy csatára, vagy esetleg szétrúgná valakinek a seggét, azt csakis itt tenné, Montreal-ban. Ám Hitman nem tudta tovább folytatni a mondanivalóját, mert megszólalt a saját zenéje, amire Damien Sandow érkezett. Damien elmondta, hogy ő volt a legjobb, ő a legjobb és ő lesz a legjobb, aki nem más, mint Bret “The Hitman” Sandhart. Sandow tovább folytatta a mondanivalóját, amiben kitért Bret nem túlságosan fényes állomásaira a karrierje során, valamint bírálni kezdte Kanada városát. Ezt Hitman nem tűrte el és egy kemény pofont osztott ki Damien-nek.

Damien Sandow vs Sheamus

Sheamus érkezett, hogy Bret megjelenését és pofonját követően harcoljon Damien-el. Ebben végül a győzelmet egy rövid és egyoldalú harcban a Kelta szerezte meg.

Chris Jericho vs The Miz

The Miz a harc előtt a Backstage-ben még egy rövid interjúban szerepelt Renee Young-al. Itt Miz felolvas egy rajongói levelet, amit Johnny Russo írt neki. Ebben a szurkoló azt kéri, hogy Miz ismét szerepeljen a WreslteMania főeseményén, valamint verje be Jericho rocksztár arcát. A WWE Legnézettebbje megnyugtatja a rajongóját, hogy kemény verésben fogja részesíteni ezen a RAW-n Y2J-t.

A gong megszólalását követően elindult a harc, ami nem sikeredett túlságosan hosszúra, ám annál fordulatosabbra. Végül Miz nem tudta teljesíteni a rajongójának kérését és vereséget szenvedett Jericho ellen. Chris bevitte a Walls Of Jericho nevű feladatásos mozdulatát, amiből ellenfele nem tudott kiszabadulni, így kopogott.
A csatát követően a Wyatt Family jelent meg a bejáratban, akik közül Bray beszélt egy kicsit arról, hogy Jericho megtámadása még csak a kezdet volt, sokkal keményebb és keservesebb sors vár Y2J-re. Erre természetesen a rockernek is volt pár szava, aki egyáltalán nem fél Bray-től, sőt kész lenne most azonnal harcolni ellene.

Cameron és Naomi vs AJ Lee és Paige

A WWE történelmében először egymás mellett harcol Paige és AJ, akik között komoly viszályok alakultak ki folyamatosan. Ezúttal viszont más volt a helyzet és a veszekedő ellenfeleiket képesek voltak legyőzni. A harc után pedig egy kis kakaskodásra került sor Naomi és Cameron között, amiből egy hajtépős bunyó alakult ki.

Cesaro vs Kofi Kingston

Az előző RAW-n Cesaro egy nagyon kemény verésben részesítette Kofi-t, aki végül diszkvalifikációval szerezte meg a győzelmet. Itt azonban a harc kopogtatással zárul, méghozzá face Szupersztár győzelmével. Kofi egy fordítással képes volt megszerezni a győzelmet, amit Cesaro pedig nem tudott elviselni és nekiesett a győztesnek. Big E érkezett segítségül.

Bo Dallas vs El Torito

Mivel a SmackDown-on eléggé összekapott Torito és Dallas, ezen a RAW-n összecsaphattak egymással egy harc keretein belül. Végül a győzelmet egy rövid mérkőzésen Bo szerezte meg, amivel tovább növelte a veretlenségi sorozatát.

John Cena vs Seth Rollins

A főesemény nem alakult rosszra, az egyetlen egy szépséghiba az volt, hogy végül győztes nélkül ért véget. Seth nagyon nagy bajban volt Cena STF mozdulata miatt. Végül megjelent Orton és Kane, akik segítséget nyújtottak Rollins-nak. Ám Cena is kapott egy kis támogatást Roman Riegns személyében. Roman két Superman Punch után a földre kerül, mert Rollins a táskával támadta meg őt. Seth kért hirtelen egy bírót a ringhez, hogy beváltsa a szerződését, ám mielőtt a játékvezető elindította volna a meccset érkezett Dean Ambrose, aki nekiesett egykori csapattársának. A ringben eközben Cena kiosztott egy Attitude Adjustment-et Orton-nak, valamint Roman egy Spear-t Kane-nek.

Az események után Cena magasa emelte Reigns kezét és véget ért a RAW, amit majd a SmackDown fog követni pénteken.

Pre-Show

WWE RAW

27 gondolat “WWE RAW 2014. július 7. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Én mindíg is úgy képzeltem el Reigns-t, hogy egy magányos kemény gyerek de most? ez vicc mi ez valami új kapcsolat kezdete?

    Kedvelés

  2. Nem is indulhatott volna mással az adás mint a WWE új legyőzhetetlen agyonpush-olt egoista Roman-el…. na majd pont ő fogja megnyerni az öveket mikor a SS-en már 100% a The Game elleni meccse…. szánalmas….. természetesen jött a talpnyaló Kane is de komolyabb dolog nem történt…. Mondjuk az tetszett mikor Reigns leszarozta Szénát….. de hát ő sem jobb egy fokkal sem
    A gátúszók még egy ideig elbohóckodnak majd a 2 vadállattal aztán az SS-en elvesztik a címeket és remélhetőleg ők majd színt adnak ezekre a fos adásokra…… Az USOS meg majd eltűnik a süllyesztőbe mert szart sem érnek….. nagyanyám pörgősebb a ringben mint ez a 2 szardarab
    A csaj bunyót kihagyjuk mert nem volt villantás 😛 …….. Rusev mácská megint nyert…… elképesztő hogy a mostani debütálóknak legalább fél évig minden meccset meg kell nyerniük mert ha nem akkor a rajongók már sírnak…… és pont MR Monday Night ellen…. szánalom legalsó szinte
    Randy Orton vs Abrosz meccs hihetetlen volt…. nem a meccs volt hihetetlen,hanem az,hogy senki sem avatkozott bele……RKO győzelme….. ilyet is régen láttam már…. mióta Roman-t nyomassák azóta nem is
    Egy kis párbeszéd Széna és Roman között…… nem kellet volna,ez miatt is fogok bírni aludni este
    Szénakazalhajú vs ADR…… Ennek a mexikói csilinek mindjárt lejár a szerződés aztán remélem örökre eltűnik…… de nem hiszem el hogy ezt a szerencsétlen szénakazalt így fosolják…… nem veszik észre,hogy mekkora tehetség…. jóég….mindegy úgysem lesz új USA bajnok Sheamus kiveri belőle még a szart is
    Bret Hart-nak örültem….. régen láttam már…. örültem neki egészen addig amíg a melegszendvics meg nem zavarta az egészet….. nemtom mi a céljuk ezzel a karakterrel,de ritkaszar…. természetesen Sheamus lenyomja 1 perc alatt…. de azt nem értem hogy miért pont Sheamus? áhh mindegy
    A 2 visszatérő csatázik egymással….. szar mecs volt mint az összes többi….. persze a végén nem maradhatott el Wyatt szentbeszéde sem…. remélem Wyatt kiveri belőle a szart is ha szemtől szembe találkoznak…. Miz meg menjen vissza Bélapátfalvára szinészkedni
    Csajok csatáját átugorjuk…. bár a 2 cigánycsaj verekedése nem volt semmi
    Cezaro egyre inkább a süllyesztőbe kerül…. remélem hogy a WWE észbe kap és nem engedi ezt,mert eszméletlen karaktere lenne…. és bunyózni is tud…. jó döntés volt hogy Heyman-t odatették melléje csak ne pont drogbáró verje már el….. ő inkább ugráljon motorháztetőkről
    Bo csicska nem érdekel… karaktere semmit sem ér… El Torta jobb nála a ringben…. megérdemelne egy pust az egész Matador csapat sztem de semmi sem lesz ebből
    A főmecs meg egyértelmű……. a csata közben megjelenik Randy meg a talpnyaló aztán kieggyenlíti az esélyeket az új x faktor születik nyertese aztán jön még abrosz is és elvannak egymással….de a végén úgyis a face csapat áll magasan…. mert ugye ha heel lenne ugyanez akkor a gyerekek sírnának és nem tudnak majd éjszaka elaludni,csak ha az történik ami nekik jó
    Átlagosan szar adás volt…..R:I:P WWE

    Kedvelés

  3. Leírom, hogy szoktam hívni pár pankrátort.

    Randy Ortúr=Randy Orton
    Szőke Herceg=John Cena
    Rém Hisztérió=Rey Mysterio
    Golf-Killer=Dolph Ziggler
    Kics. E. Langston=Big E. Langston
    Vándor-Taker=Undertaker
    Szárogató=JBL
    Becsúszós Unga-Bunga Ikrek=The Uso’s

    Kedvelés

  4. Az adások egyre csak egyre romlanak. Ez az adás még 10-bol kap 6-ot. De a Smackdownok kibaszot szarok. Rusevbol és a Wyatt gecikbol elegem van. Remélem a Battleground elviselheto lesz.

    Kedvelés

  5. EZAZ VÉGRE MÁR ANNYI HÉT UTÁN EGY CSODÁLATOS____________an SZAR ADÁS
    természetesen roman reigns mindenkit elver most meg kebelbarátok lettek cenával SANDOW azt hiszi tényleg menő lesz ezzel a jelmezparádéval minden adásban NA AZTÁN MEG AMIT CODY RHODESBÓL MEG GOLDUSTBÓL CSINÁLTAK az nevetséges!!!!!!!!!!! CESARO minden meccset elveszít utána meg dühöng mint egy őrült JERIICHO meg …………………huuuuuuuuuuuuuuuuu azt a rohadt életbe milyen méltó sszerepet kapott.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    szuper adás csak kár hogy mult héten is ugyanilyen volt

    Kedvelés

  6. Ez megy már hetek óta…hagyják abba!! Már unalmas….végül 5-en vannak benn azt a 6. aki nem más, mint Roman Reigns elintéz mindenkit! Szeretem Roman Reigns-t nézni, mert brutális amit csinál, de akkor is már unalmas ez. Na meg ez a “örömlányos pancsikolás” Stardust & Goldust…édes istenem…
    Pénteken kiraktak egy Roman Reigns vs. Rusev meccset!!! Édes istenem mi köze van Rusev-nek–>Roman-hez???!! Ez is csak azért van hogy megszakítják majd neki a veretlenségét?? Bo Dallas? Én inkább beraknám “valamilyen történet alapján” a Wyatt családba…oda illik!!! Cesaro meg mit akar már kívülről fújom Paul Heyman mondókáját! Brock Lesnar hol van? Megint elment valahova azt majd visszajön 3-4 PPV-vel később? Mert azért az jobb lenne, hogyha cím meccs: Brock Lesnar vs. John Cena és megjelenne CM Punk!! Legalább a múltnak lenne folytatása szerintem a WWE már azt se tudja mi történt tegnap!

    Kedvelés

  7. bráfó cson színá well dán tabs tabs te kecifei nehoty elihdd zsar fagy.

    Újabb gyenge adás, jobb is ha csak ennyit írok.

    Kedvelés

  8. L O L

    Az adás legjobb jelenete – fojtódobás a bírónak

    Hol is kezdjem?Magam sem tudom.Próbálom úgy megközelíteni ezt a fantasztikus adást,hogy a pozitívumait emeljem ki,de sajnos ilyenek most sem voltak…

    kavicska rokona ismét elverte a nagy vörös szörnyet…immár 76 x,mert ez így természetes,életszerű.
    Asztán volt itt egy nacsózabálós valami,amit meg se néztem,ahogy a tsz paraszt meccsét se,mert az is tök izgalmas lehetett.Veretlen maradt ugye?
    Jjajj,ne,tényleg?Aszta!Ezt senki nem gondolta volna…
    Répafej meccse is irtó izgi lehetett,ezért se néztem meg.
    Tét nélküli meccsen ismét,immár kb 10 x megverte az ungabungákat a 2 kecskebaszó.Persze tétmeccsen feszt kikapnak,de így…és lám lám külön zenét kapott a bogárszemű barátunk.Kinéz neki egy önálló karrier a végén?

    Jericho meccse nudli volt,pedig hogy vártam epekedve a visszatérését..de persze boxzsák jobber lesz,hogy ismét felfuttason fanszőrzet szerű véglényeket.
    Molesztálják őt továbbra is a kecske baszó fc,szegény kicsi Jericho jó,hogy ismét visszatértél…

    vipera matyi nyert,kellett ez neki,hisz szopóágon leledzett ő is.
    Na,de az egész adás fénypontja a hatalmas “finálé” volt természetesen ismét bevonult az önelégült köcsög csillió millió trillió szoros bajnokocska,meglengette a fos krajcár értékű öveit,majd jött a “harc”és ismét azzal végződött,hogy ez a kolumbiai menekült szuper kantaur jött,Kane ismét a földön és hatalmas diadal…majd egy nyilt buziskodás,kézenfogva röhögcséltek szuper müzlivel,és mindenki very happy…Persze adás után az öltözőben anyagcserét vettek egymástól ujfent,ezzel is megpecsételve az öri bariságukat.Ismét egy igazán jó adást láthattunk.

    Belenéztem multkor a viasat6 féle kabaréba.Ugy írom ahogy mondták a rom kom szereőlőinek a nevét.

    úszószék – a kommentátor benyög egy ilyet,vagyis a szinkronhang…
    úszúszék úsznak a levegőben,találó a nevük..

    kegyetlen

    Asztán voltak még ilyen finomságok is.

    di anditékör,di???és igen,így mondták majd ismételték,di anditékör,máskor dö undertékör lol
    nagy kedvencem dő ráááááákkkkkk
    bray wyatt meg brájjjjyyyyyyyyyyyyylyyyyyyen lett….
    artúsz,meg r tútc,
    cézáró..

    rengeteg ilyen van még…. és büszkék magukra,hogy fél év csúszással,remek szinkronnal,minden érdekes,izgalmas harcot kiollozva 6 reklámmal leadják ezt a viasat 6 on…

    Hatalmas grat nekik

    Kedvelés

      1. A Cena-Roman-es résznél sírtam XDDDDDD “majd egy nyilt buziskodás,kézenfogva röhögcséltek szuper müzlivel,és mindenki very happy…Persze adás után az öltözőben anyagcserét vettek egymástól “

        Kedvelés

  9. Hétről hétre próbálok rájönni, hogy az ilyen Rusev szintű karaktereknek mégis mi a franc értelme lehet a WWE kreatívjai szerint. Le merem fogadni, hogy ennek az embernek is a süllyesztő lesz a vége. Nem kell messze menni hasonló példáért. Ott van Ryback vagy épp Tensai. Mindkettő a nagy verhetetlen pusztító szerepében tündöklött egy ideig, aztán jött egy vereség, aztán még egy majd még egy és így lett belőlük boxzsák vagy épp táncoló funkabohóc. Ilyen emberekkel nem lehet pótolni a régi Khali-t, Show-t vagy épp Mark Henry-t. Már ha egyáltalán ez a célja.

    A fő szálhoz nem igazán tudok már mit hozzászólni, nálam ott lett végleg elcseszve az egész, hogy Cena nyerte a MITB meccset.

    Kedvelés

  10. Köszönjük WWE a szokásos szart, köszönjük Roman Reigns, hogy megint szarrá vertél mindenkit. Már csak az hiányzott, hogy a végén bedőlj, és széna kinyalja a segged. Legalább annyira rühellek, mint Jánosi Szénát.

    Kedvelés

      1. Fordítok:Szerintem Battlegroundon Rollins nyer (gondolom az öveket…) Battle Royal: Sheamus
        y2j-tanulj meg írni…

        Kedvelés

  11. Az adás jól indult 😀 Roman gyakorlatilag lekurvázta Cenat és Kane-t is 😀 Ez rohadt jó volt :3 Utána sajnos csak romlott és romlott a helyzet…:S

    Érik már az öv a barlanglakóknak szerintem a BG-on meglesz nekik.Legalábbis nagyon remélem :S
    Diva meccset ignoráltam.
    RVD vs Rusev : hogy ennek mi a csatkai darutollas tehénfarok értelme volt azt még maga Chuck Norris sem tudja szerintem… RvD-t odadobják : hol Barettnek hol Cesaronak hol Rusevnek…csodás.

    Orton vs Ambrose: Papirforma úgymond alap meccs. Semmi fordulat vagy ilyesmi.
    Ziggler vs ADR : Remélem ezt a Battle Royalt a BG-n Ziggler nyeri az IC övekért mert senki más nem érdemelné meg jobban azt az övet mint ő. Mondhat bárki bármit.

    Sandow hétről hétre röhejesebb :3 :))
    Jerricho vs Miz: Várható volt hogy ez egy olyan meccs lesz amit azért tesznek be hogy Y2J megnyerje majd jöjjön a hajléktalan és veszekedjenek egyet. Jó kis feud lesz csak remélem hogy Jerricho nem csak erre tért vissza :S Bár ennek nagyobb az esélye sajnos :S

    Nem értem hogy AJ és Paige hogy lettek ekkora puszipajtások…. Minek? Hülye húzás hülye kreativoktól.

    Cesaro vs Kingston: nem értem hogy mi ez a Langston Cesaro ellentét de biztos…ők tudják.

    Bo Dallas… a valaha volt legidegesitőbb személy akit valaha láttam…Nem elég hogy mindenkit elver a “felugrok a nyakába és lecumiztatom a ring tetején” finisherjével… utána még a retkes kommentátor azt ordibálja hogy : “the streak lives.” Földet rád… Dobják oda őt Rusevnek hadd egye meg.

    Main Event.: :-?? Nem nagyon tudok hozzászólni…. Cena természetesen nyert volna…jött Kane. jött Orton. Megverték Jött Reigns. Megvert mindenkit. Ambrose meg megint elkúrta Rollinskának a Cash In-jét :3 Imádom ezt nézni 😀 A legnagyobb bajom most az hogy hétről hétre Reigns nyer és az lesz belőle mint Cenaból…Idő kérdése ha igy folytatják. ne essék félreértés… Birom a fejét szeretem nézni ahogy bunyózik de kijárna már neki is egy verés :S

    Kedvelés

  12. nem volt a legjobb adás az biztos . de negem főként cameron meg naomi meccse már izgatni fog . a kurva meccse XD

    Kedvelés

  13. Undorító befejezés… Cena meg Roman a két hős, mindig legyőznek mindenkit, mások nem is nyerhetnek… -.- szánalom

    Kedvelés

    1. Nyugodjon le mindenki a picsába, Brock Lesnar úgy ketté töri Mr Müzlit, mint nagymama a nápolyit…kicsit unalmas azt látni, hogy mindig Reigns megver mindenkit annak ellenére, hogy kezdetektől fogva kedvelem a csávót….

      Kedvelés

  14. Az első Bray Wyatt vs Chris Jericho mérkőzés nem volt annyira rossz, remélem, hogy ebben a feudban is jó meccsek lesznek.

    Kedvelés

  15. kigondolta volna hogy rollins nem tudja legyőzni színát?kigondolta hogy orton legyőzi ambroset?Mert kb a summerslamen elvileg lesz egy rollins-ambrose meccs ami valószínűleg egyedül lesz jó plusz az ss.ben az lesz jó hogy alsezg cena elveszti az övét.adr a kedvencem de úgy is elmegy adták volna dolphnak a győzelmet aki nem is érte miért nem kap pusht az ilyen céna meg orton helyett.a díva meccseket meg se néztem a látvány már nem elég az élménnyel elrontják.bo dallast meg úy leszarom ahogy van csak ne kapjon pusht sőt cenaval legyen jobber.a jericho-wyatt feudból jó dolgokat lehet kihozni érdekes lehet a meccs is jó lehet.a miznek remélem adnak egy erős heel turnt és nagy pusht kap main eventer lesz remélem top heelként.

    Kedvelés

Vélemény?