Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2014. december 8. – The Slammy

slammy

 

2014. december 8-án Greenville-ből jelentkezett a Monday Night RAW 1124. adása. Ez a RAW nem a megszokott heti adás volt, ugyanis a Slammy díjak is átadásra kerültek.
A Pre Show-t ezúttal Alex Riley is Byron Saxton vezeti, ugyanis Renee Young és Booker T már a Slammy pódiumnál foglalja el a helyét.
A Pre Show – amellett, hogy egy-egy kategória nevezettjeit ismertetik – most is szolgál visszajátszásokkal, ezek egy része pedig már a kategóriák nevezettjeihez kapcsolódik.
Elsőként az “Insult of the Year” díj nevezettjeit láthatjuk, és a győztes inzultus Rusev és Lana, illetve The Rock között történt. A díj átvételére Rusev érkezik, persze ott van Lana is, aki szerint az egyetlen inzultus itt a közönség maga, akik azt hiszik, hogy Rock egy hős, pedig az egyetlen hős itt Rusev. A szupersztár azonnal meg is ígéri, hogy össze fogja törni Rockot, amikor legközelebb a ringbe lép.

A számtalan bejátszás között a következő díjat az Év Tag Team Csapatának vehetik át, akik nem mások, mint az Uso testvérek, Jey és Jimmy. Láthatjuk azt is, hogy korábban néhány kategória győzteseit már kihirdették (a teljes nevezett / győztes listát a cikk végén közöljük).
Dean Ambrose következik aki a “Breakout Superstar of the Year” kategória győztese lett, ezzel maga mögé utasította Roma Reignset, Paiget, Rusevet és Seth Rollinsot is.
A közösségi média sem maradhat ki, hisz a közönség nagy része élőben nézi az adásokat és egy-egy történéssel kapcsolatban azonnal tömegek reagálnak a Facebookon, Twitteren… A Hashtag of the Year kategóriát 2014-ben az #RKOOuttaNowhere nyerte. Mivel Randy Orton nincs a helyszínen, Seth Rollins és a J&J Security érkezik és helyette ők veszik át a trófeát.

Az élő RAW show egy kis John Cena vs Big Show összeállítással indul annak kapcsán, hogy a két szupersztár a ma esti fő eseményen megmérkőzik egymással.
Folytatódnak a Slammy sorozatai és a WWE Hall of Famer, Jerry “The King” Lawler érkezik, hogy felkonferálja a díjátadó este vendégét Seth Greent. Az Emmy-díjas színész és producer már többször is megfordult a WWE-nél, volt már a RAW-ban, sőt a WrestleMania XXVI. PPV-n is.
Green azt monda, ellentétben más díjakkal a Slammyn a rajongók választhatják ki a győzteseket, de a mai este a Slammy mellett természetesen mérkőzésekre is sor kerül. Mielőtt folytat ni tudná, Miz és Damien Mizdow érkezik, hogy üdvözölje az este vendég házigazdáját.
Miz azt mondja, ő egy igazi A-listát színész, olyan, akire Greennek épp szüksége van. Seth Green azonban úgy véli, neki Mizdow-ra van szüksége, mert ő az, aki valóban fantasztikus! Miz azonnal megjegyzi, hogy Damien mindössze a dublőre.
Ha már itt tartunk, következik a “This Is Awesome” Moment of the Year kategória, aminek a nevezettjei között szerepel Sting megjelenése, Stephanie McMahon letartóztatása, a YES Mozgalom és a RAW elfoglalása, illetve a WM XXX. azon pillanata, amikor három legenda, The Rock, Steve Austin és Hulk Hogan volt a ringben. A győztes kicsit később derül ki, előtte egy mérkőzés következik.

Dolph Ziggler vs Seth Rollins
A két remek képességű szupersztár remek mérkőzése. Azaz lehetett volna, ha nincs J és J, akik Seth oldalán ezúttal is belenyúltak a dolgokba. A mérkőzésvezető háta mögött az éppen ugrani akaró Zigglert lökték le a ring sarkáról, Seth pedig készen állt, hogy kiossza a Curb Stompot és bezsebelje a győzelmet.

Seth ünneplése alatt kiderül, hogy Sting megjelenése / debütálása volt 2014-ben az a pillanat, ami elnyerte a “This Is Awesome” Moment of the Year díjat. Seth Green épp elkezdi mondani, hogy sajnos Sting ma nincs ott, amikor a ring felől Seth Rollins indul meg felé indulatosan. Felkapja a szobrot és szinte kiabálva kérdezi, mit tett Sting ezért a díjért azon kívül, hogy megakadályozta az ő karrierjének talán legnagyobb győzelmét? Sting a felelős azért, hogy a Vezetőség elveszítette a hatalmát! Sting nem érdemli meg ezt a díjat, ezért Seth úgy dönt, hogy ő fogja elfogadni.

Stardust vs Kofi Kingston
Stardust és a New Day tag Kofi Kingtson lép a kötelek közé, ám a gong előtt a New Day tagjai megmutatják összetartásukat, ami a közös erőt is jelképezi.
Maga a mérkőzés pár percig tartott csak, amikor Kofi máris be tudta vinni a Trouble in Paradise-t, majd kopogtatott és nyert.

Lilian Garcia máris felkonferálja a következő érkezőt, John Laurinaitist. Big Johhny feladata lenne, hogy elővezesse a Surprise Return of the Year kategória nevezettjeit, de emellett nem felejti el megjegyezni, hogy a vezetőség távozása után itt lenne az ideje, hogy visszatérjen a People Power!
A reklámblokk után máris megtudjuk, ki volt az év visszatérő meglepetés embere. A közönség szavazatát Ultimate Warriornak adta, aki a WrestleManiát követő napon megjelent a RAW-ban. Azóta már tudjuk, hogy ez a visszatérés az utolsó, búcsúfellépés is volt, hisz Ultimate Warrior néhány óra múlva életét veszítette. A WWE A Slammy este keretén belül megemlékezik elhunyt szupersztárjáról.

Backstage: Seth Rollins Paul Heymant célozza meg, persze csak verbálisan. Azt mondja az ügyvédnek, hogy látja úgy öltözött ki, hogy találkozni fognak. Heyman azonban nem Seth kedvéért viseli öltözékét, hanem azért, mert arra készül, hogy képviseltje, Brock Lesnar tarolni fog a Slammyn.
Seth elküldi testőreit és azt mondja az ügyvédnek, meg fogja verni John Cenát a TLC-n és ezzel távol tartja attól, hogy első számú kihívó lehessen. De ne felejtse el senki, neki van egy MITB táskája! És ha úgy dönt, beváltja ezt a táskát Lesnar ellen olyan fog történni, amit még senki nem látott!
Heyman egyetért vele abban, hogy Seth a jövő, de figyelmezteti arra is, hogy John Cena egyelőre még az útjában áll. Seth Rollins magabiztosan mondja: A TLC-n gondoskodni fog arról, hogy Cena a múltban ragadjon.

Charlotte vs Natalya
Charlotte ma este debütálhat a main rosterben Natalya ellen. Az NXT női Bajnokáról talán sokan nem tudják, hogy a kétszeres Hall Of Famer Rick Flair lánya és édesapja egyben az egyik trénere is.
A lány debütálása végül nem sikerül túl jól. Bár irányította a mérkőzést, Natalya majdnem bevitte a Sharpshootert. Charlotte ekkor még tudott fordítani és a Figure Fourra készült, ám a rutinos Natalya kivédte a mozdulatot, elkapta a lányt és kopogtatott.
A győztes: Natalya, aki nem tudott felhőtlenül ünnepelni, mert férje, Tyson Kidd ezúttal is elfogta előle a reflektorfényt.

Santino Marella érkezik, hogy az év legsokkolóbb pillanatának nevezettjeit ismertesse. Talán senki nem lepődik meg, hogy 2014-ben az OMG Shocking Moment of the Year Slammy győztese az a pillanat lett, amikor Brock Lesnar megtörte Undertaker streakjét.
A WWE Nehézsúlyú Világbajnoka a Slammy gálán sem jelent meg, helyette a díjt ügyvédje, azaz Paul Heyman vette át. Heyman nem felejtette el lenyomni a szokásos promóját sem.

Bray Wyatt monológja következik. Elmondja, hogy amikor meglátta, tudta, hogy az övé lesz. Aztán megmutatja a felvételeket, amin Dean Ambrose megsemmisíti. Igen, Bray a székéről beszél, amit Ambrose egy hete darabokra tört, ás amit Bray úgy él meg, hogy egy darabot semmisítettek meg belőle.
Ambrose elvett tőle valamit, ami pótolhatatlan, ezért úgy döntött, hogy ő is megfosztja cserébe valamitől. Megnézhetjük ismét, ahogy a SmackDown-ban Dean torkára mért ütést a székkel, miközben Bray arról beszél, hogy ő egy szörny, aki megtestesíti a félelmet. A szurkolók csak lepkének vélik a lángját, de ha közel kerülnek hozzá, el fognak égni. Megígéri, hogy hódítóként hagyja el a TLC helyszínét és senki nem fog könnyeket ejteni, mert nem fogja hagyni, hogy sírjanak Dean Ambrose-ért. A vég közeledik Dean Ambrose számára!
Bray Wyatt nagymonológját mentőautó szirénázása szakítja félbe és a borzongatóan megrendezett jelenetben nyílik az ajtó, füstködbe burkolózva Ambrose jelenik meg. Nyakmerevítőt visel, de ez nem nagyon zavarja abban, hogy kipakolja a mentőből a berendezést, ami ezúttal nem defibrillátor, vagy oxigén palack, hanem asztalok, székek és létrák. A rámpára szórja őket, majd megindul a ring felé. Egy széket behajít, megcélozva vele Wyattet, majd a létrával támad rá. Braynek végül sikerül egérutat nyernie. Lehet, hogy ő a félelem maga, de az is biztos, hogy Ambrose nem fél semmitől.

Jerry Lawler csatlakozik Seth Greenhez és bejelenti a Diva Of The Year kategória jelöltjeit. A szavazás lezárásakor kiderül, hogy az Év Dívája AJ Lee.

A backstage-ben Renee Young John Cenával beszél és természetesen a ma esti, Big Show elleni meccsről kérdezi. Cena szerint Show mindig a vezetőség bábja lesz. Aztán a TLC-re tér át, ahol szerinte Rollins nem lesz képes kopogtatni őt Big Show segítsége nélkül. Rollins nem eléggé férfi ahhoz, hogy legyőzze, bár lehet, hogy képes lesz nekicsapni egy asztalnak. Előtte azonban itt van a ma este, és mindenkinek bizonyítani fog!

Eric Rowan vs Luke Harper
Az egykori családtagok egymás ellen. Rowan az igazságot keresi, Harper csapatjátékos lett, nem mellesleg a WWE Interkontinentális Bajnoka.
A mérkőzés hivatalos része rövid, Harper létrát használ, amiért diszkvalifikálják és bejelentik győztesnek Eric Rowant. Ők ketten a gong után még kicsit osztják egymást.

Újabb backstage jelenet, amiben Jimmy Usot és feleségét Naomit látjuk. Naomi azt mondja, beszélt Miz ügynökével és Hollywoodba megy, aztán majd meglátja, mi történik. Jimmy úgy dönt, elkíséri, mert nem bízik Mizben…

Adam Rose és a Rosebuds érkezik, a Slammy díjak sorában pedig az év legviccesebb pillanata következik. A nevezettek ismertetése után megtudjuk, hogy a LOL Moment of the Year 2014-ben Damien Mizdow előadása Miz dublőreként. Mindketten meg is jelennek a díj átvételére, Miz azonban most is háttérbe szorítja Damient.

Lana kíséretében az US Bajnok Rusev érkezik az arénába. Lana elkezdni mondani a szokásos Amerika-ellenes szöveget, ám Jack Swagger megjelenése félbeszakítja. Swagger dühös, azt mondja Rusev eltörte Zeb Colter lábát. Megígéri Rusevnek, hogy ezért szétszakítja ő is az orosz bokáját és már támad is. Rusev azonban számít erre és a barikádhoz csapja Swaggert, akinek mégis sikerül elkapnia a lábát a Patriot Lockkal és tekerei, Rusev pedig ordít. A mérkőzésvezetők érkeznek, hogy kiszedjék Swagger kezei közül.

Ryback és az Uso testvérek vs Kane, Miz és Damien Sandow
Jimmy Uso és Miz között már alakul a konfliktus Naomi miatt, most hivatalos keretek között is lepofozhatják egymást.
A Kane-Ryback párharcból ezúttal Ryback jön ki jobban és átengedi a terepet Miznek, akinek mindenre van ideje, még arra is, hogy Jimmyt folyamatosan ingerelje. A ringben lévő Jeynek sikerül váltania Rybackkel, így Miznek ideje komolyabbra venni a figurát. Végül Kane menti meg a kopogtatástól, ekkor azonban jönnek az Uso testvérek. Kane ki akarja osztani a dupla chokeslamet, a fiók azonban kimozdulnak és kirúgják őt a ringből. Jimmy végre szemtől-.szembe kerül Mizzel és támad is, Miz azonban lehúzza a kötelet és Jimmyt a lendülete átrepíti fölötte. Érkezik azonban Ryback és a Shellshockeddel vágja oda Mizt, majd kopogtat.
A mérkőzés győztesei: Ryback és az Uso testvérek.
A győztesekhez csatlakozik a ringben Seth Green és együtt ünnepelnek.

Kapunk egy kis visszatekintést az 1986-ban rendezett a legelső Slammy gálára, majd a Hall of Famer Ricky “The Dragon” Steamboat érkezik, hogy ismertesse az Év Mérkőzése kategória jelöltjeit. Ricky elmondja, hogy a WWE Szupersztárok rengeteg meccset vívnak egy évben, ezek közül sok jó, néhány pedig igazán nagy lesz. Bemutatja az idei négy mérkőzést, amire a választás esett. A szavazást megnyitják, az eredmény kihirdetése előtt még AJ vonul be a következő mérkőzésre. Bajnoki öv hiányában a nemrég elnyert Slammy szobrocskát dédelgeti.
A szavazás lezárult, megtudjuk, hogy 2014-ben a közönség a Match of The Year kategória győztesének a Team Cena vs Team Authority Survuivor Series mérkőzést választotta. A díjat – teljesen megérdemelten – Dolph Ziggler veszi át a Cena csapat nevében. Dolph azon a mérkőzésen valóban hatalmasat alakított.

AJ Lee vs Summer Rae
Summer Rae sokak emlékezetében úgy maradt meg, mint Fandango táncosnője. A lánynak komoly teljesítményre van szüksége, hogy ledobja a skatulyát és bebizonyítsa, helye van a Díva rosterben. Sikerül is nehéz perceket szereznie AJ-nek és hallhatjuk, hogy nehezményezi, amiért ő lett az év dívája. Szorítja és fel akarja adni vele a meccset, de AJ nem adja fel! kijön a szorításból, ám Summer újra elkapja. Felhangzik a szokásos CM Punk bekiabálás, aztán egy villanás és máris AJ van fölényben, ráadásul a Black Widow-val kapja el Summert, aki azonnal kopogtat.
A mérkőzés győztese feladatással: AJ Lee.

A Slammy pódiumhoz Rob Van Dam érkezik. RVD az év legextrémebb pillanatait jelenti be, majd a reklámblokk után máris megtudjuk az eredményt. 2014-ben az Extreme Moment Of The Year Slammy-díjat Chris Jericho nyerte azért az ugrásért, amit a ketrec tetejéről hajtott végre az alul lévő Bray Wyattre.
Chris Jericho sincs jelen, ám érkezik Fandango, aki emlékezteti a közönséget arra, hogy a debütáló WrestleMania meccsén ő legyőzte Chris Jerichot. Megígéri, soha nem fogjuk elfelejteni a nevét…

Látjuk ismét Mick Foleyt, mint mikulást és most is a WWE Shop termékeit reklámozza, majd visszanézhetjük, ahogy Big Show kiütötte John Cenát a Survivor Seriesen.

Booker T jelenti be az utolsó, egyben a legnagyobb presztízsű Slammy-díj nevezettjeit, következik az Év Szupersztárja. A nevezettek: Roman Reigns, Brock Lesnar, John Cena, Seth Rollins, Dean Ambrose, Daniel Bryan és Bray Wyatt.
Az eredmény kihirdetése előtt még megtudjuk, hogy a következő héten Chris Jericho visszatér ismét a RAW-ba.
Elérkezett a pillanat, hogy megtudhassuk: ki lett az Év Szupersztárja 2014-ben. A közönség szavazatai alapján a díjat Roman Reigns kapja! Reigns hosszú időt kényszerült kihagyni sérvműtétje miatt, hosszú ideje várták a rajongói, hogy ismét élőben láthassák, ennek megfelelő örömmel is fogadják.
ROman átveszi a szobrot, majd azt mondja: nem érdekli Brock Lesnar, John Cena, Triple H, The Rock, sem Vince McMahon maga, ha visszatér, az első helyet akarja. És ebben hinnünk kell.

Nincs más hátra, mint a fő esemény, azaz Big Show és John Cena mérkőzése.

Big Show vs John Cena
Show azonnal bevisz egy gyomrost Cenának, , majd még párat, hogy kellőképpen meggyengítse. Cena gyakorlatilag tehetetlen, mintha képtelen lenne visszavágni az óriásnak. Aztán összekapja magát, ököllel üti Showt, nekirohan, de szó szerint lepattan róla, nincsenek egy súlycsoportban. Cena sokkal többet kap, mint amennyit képes adni, így megpróbálkozik egy szorítással. Csüng Show nyakában és az ájulásig akarja fojtani ellenfelét, ám Show lerázza magáról. Show a KO-ra készül, Cena azonban elhajol, sőt földre küldi az óriást, akinek azonban ez is kevés, mert máris a chokeslame-hez készül.
John Cena kifordul a mozdulatból és megmutatva erejét a vállára veszi Show-t, jön az AA. Jön a kopogtatás, de más is! Kettőnél berohan Seth Rollins és két testőre, Cenára támadnak.
A mérkőzést leállítják és így a győztes diszkvalifikációval John Cena, ezért a kényszerű győzelemért azonban kemény árat kell fizetnie.
A túlerővel nem bír. Hárman ütik és rúgják, ahol érik, majd előkerülnek az eszközök: létra, asztal, székek is.
Rollins a létre tetejéről ugrana Cenára, amikor Ziggler rohan be és borítja létrástól. Néhány pillanatig csak Cena, Ziggler és a két J van a ringben, majd a lassan magához térő Big Show is beszáll a bunyóba. Kiüti Zigglert, majd kiüti Cenát is. Eric Rowan – látván, hogy baj van – segítene társainak a zsarnok Show ellen, ám a ringet nem éri el, Luke Harper máris rátámad hátulról. Rowant Show is elkapja, nekivágja a lépcsőnek, a közönség pedig ekkor már egyre hangosabban követeli Rybacket.
Rowan megkapja a chokeslamet is, természetesen a lépcső tetejére, és ekkor megszólal a Feed Me More. Ryback futva érkezik, Show-t lendületből találja el és löki neki a sarokvasnak, majd a kötelek között letarolja Harpert is.
Felállít egy asztalt, amit bizonyára el is törne Harperrel, ha nem akadályozná meg ebben Kane! Kane, aki kezében székkel érkezik és azonnal ütni kezdi Rybacket. Közben Ziggler lassan magához tér, Show azonnal vissza is akarja küldeni a padlóra, ehelyett azonban ő fekszik le a Show Off két kemény rúgásától! Harper azonban ismét közbelép és végül törik az asztal, csak épp Ziggler alatt.
John Cena ismét harcra kész, óvatosan lopózik Harper mögé és kiosztja az AA-t. M ég féltérden van, amikor az AA-ért cserébe kapja a Curb Stompot Rollinstól.
cena csapata romokban, Seth pedig utasítja J-t és J-t, hogy rángassák oda Johnt a kommentátori asztalhoz. Ledobálják a fölösleges dolgokat, majd az asztalé recsegve törik össze John Cena rázuhanó teste alatt. Seth Rollins, azaz a jövő üzent a múltnak. Vasárnap TLC, meglátjuk, mire lesz képes akkor.

Legvégül pedig lássuk listába szedve a 2014. évi Slammy Díjátadó gála nevezettjeit és győzteseit:

WWE Superstar of the Year
Roman Reigns – győztes
Brock Lesnar
Dean Ambrose
John Cena
Seth Rollins
Daniel Bryan
Bray Wyatt

Extreme Moment of the Year
Chris Jericho – győztes (a ketrec tetejéről Bray Wyattre végrehajtott ugrásával)
Brock Lesnar
Kane
Seth Rollins

Match of the Year
Team Cena vs. Team Authority – Traditional Elimination Tag Team Meccs (Survivor Series) -győztes
Daniel Bryan vs. Batista vs. Randy Orton – Triple Threat Match a WrestleMania XXX-on
The Shield vs. Evolution – Extreme Rules
John Cena vs. Bray Wyatt – Last Man Standing Meccs a Paybacken

LOL Moment of the Year
Damien Mizdow – győztes
Mr. T
Vickie Guerrero
Hornswoggle vs El Torito WeeLC meccs

WWE Diva of the Year
AJ Lee – győztes
Paige
Nikki Bella
Brie Bella

OMG Shocking Moment of the Year
Brock Lesnar és a streak megtörése – győztes
Seth Rollins, amikor a Shield ellen fordult
Bray Wyatt kórusa John Cenával szemben
Nikki Bella, amikor szembefordult a testvérével

Surprise Return of the Year
Ultimate Warrior visszatérése a RAW-ban – győztes
Hulk Hogan visszatérése a WrestleMania előtt
Batista visszatérése a RAW-ban
The Rock visszatérése a RAW-ban

“This is Awesome” Moment of the Year
Sting megjelenése, egyben WWE debütálása – győztes
A Yes mozgalom és a RAW elfoglalása
Stephanie McMahon letartóztatása
Hulk Hogan, The Rock és Stone Cold Steve Austin triója a ringben a WrestleManián

Az év inzultusa: (Tell Me You Didn’t Just Say That: Who delivered the insult of the year?)
Nikki Bella, amikor Brie halálát kívánta
Paul Heyman amikor Cenáról reppelt
Chris Jericho, amikor Stephanie letartóztatása után a Vezetőséget inzultálta
The Rock, amikor Lanának és Rusevnek szólt be a RAW-ban – győztes

WWE Tag Team of the Year
Gold és Stardust
The Usos – győztesek
Los Matadores és El Torito
Slater Gator és Mini Gator
The Miz és Damien Mizdow

Breakout Star of the Year
Rusev és Lana
Roman Reigns
Paige
Dean Ambrose – győztes
Seth Rollins

Az év hastag-je:
#OccupyRaw
#RKOOuttaNowhere – győztes
#MoscowMooseKnuckle
#EatSleepSuplexRepeat
#NineNinetyNine

Double-Cross of the Year
A vezetőség Orton ellen fordult
Seth Rollins elárulta a Shieldet – győztes
Nikki Bella elárulta az ikertestvérét
Mark Henry elárulta a barátját, Bih Show-t

Az év legtöbbet kiabált mondata:
“You Sold Out” — Seth Rollins – győztes
“Nine Nintety-Nine” — WWE Network
“We the People” — Jack Swagger
“I’m Afraid I’ve Got Some Bad News” — Bad News Barrett
“He’s Got the Whole World in His Hands” — Bray Wyatt

NXT Superstar of the Year
Adrian Neville
Sami Zayn – győztes
Tyler Breeze
The Ascension

Anti-Gravity Moment of the Year (a legnagyobb high flyer pillanatok
Adrian Neville – Red Arrow
Dean Ambrose – SummerSlam
Seth Rollins – WWE Payback – győztes
Kofi Kingston -the Royal Rumble

Tweet It! Ki volt a legnépszerűbb a Twitteren, illetve a közösségi médiában?
@HEELZiggler (Dolph Ziggler) – győztes
@JohnCena (John Cena)
@ZackRyder (Zack Ryder)
@Ryback22 (Ryback)
@BellaTwins (Nikki & Brie Bella)

Best Actor – Legjobb színész
The Miz
Batista
The Rock – győztes
Damien Mizdow

Faction of the Year – Melyik csoport érte el a legnagyobb hatást?
A Vezetőség
A Wyatt Family
The Shield – győztes
The Rosebuds

Az év állata:
Gator (Hornswoggle)
El Torito
The Bunny – győztes
Grumpy Cat

Az év házaspárja:
Daniel Bryan és Brie Bella – győztes
Triple H és Stephanie McMahon
Jimmy Uso és Naomi
Tyson Kidd és Natalya

Az év riválisai:
The Shield vs. Evolution
Daniel Bryan vs. Vezetőség – gypőztes
Brock Lesnar vs. John Cena
Rusev vs. az Egyesült Államok
Seth Rollins vs. Dean Ambrose

Raw Guest Star of the Year – Az RAW vendégművésze az évben
Larry the Cable Guy
Jerry Springer
Kevin Hart
Hugh Jackman – győztes
Betty White

Pre Show:

RAW:

17 gondolat “WWE RAW 2014. december 8. – The Slammy” bejegyzéshez

  1. Nem örültem volna,ha Bryan különdíjas lett volna,mert őszintén szólva nem a kedvencem ez a “YES,YES,YES… YES 10000x”.. Nem értem mi olyan nagy cucc benne.. de a nézők biztos valamiért szeretik,én nem tudok ezzel a karakterrel “egyesülni”. Randy nem tudom hol van,de már igazán visszajöhetne ő is,mert idegesít, hogy megint Rollins volt a középpontban és persze, hogy odapofátlankodott mindenhova ahova tudott.. nem volt életem legjobb műsora az biztos..

    Kedvelés

  2. WWE Diva of the Year- Aj Lee? Nah Persze Paige-nek kellett volna nyernie mikor debütált a WWE-be és megszerezte ezzel a győzelmet is!

    Kedvelés

  3. hogy ez a szemét gyökér Seth Rollins soha nem tud egyedül lejátszani egy mecset mindig kellenek a buzulo társai mellé pffffuj undoritó

    Kedvelés

  4. Mi a … anyjukkal érdemelte ki Reigns hogy ő nyerje? Egy … rákos meccsét nem bírta megnyerni ami ért volna valamit az a nyomorult, nulla in ring-ű …. Szopják le a csicska pornósztáruk ….

    Kedvelés

      1. Drágám itt nem a megjelenés számát értékelik, hanem hogy az adott évben mit ért el. Számoljuk csak össze. Reigns: semmit.
        Brock:
        Megtörte a Streaket!
        WWE bajnok lett!
        Egyszer sem kapott ki! Ha jól tudom.
        Kis különbség.

        Kedvelés

        1. De te nyomorék vagy xdd Hallod, attól mert megtört egy Streak-et, a WWE Univerzum úgy megutálta, mint a szart. Mikor megverte Cena-t, még a gyerekek is megutálták meg a Cena fanok. Én is az vagyok, de én előtte se szerettem Lesnar-t. Mert egy csicska pénzéhes nyomorék. Már elnézést a kifejezésért. 😀 Én sem Reigns-nek adtam volna oda, de azért ő is ért el valamit. RR meccsbe egész jó volt. Fogalmam sincs, hogy hány embert ejtett ki, de valamennyit biztosan. Brock-ban pedig már azt utálom, hogy hónapokig ki sem tolja azt a ronda pofáját, de mikor előjön meg mindent megkap.. Ha már ennyire Streak-ezősek voltak, akkor miért nem tudtak várni egy évet, hogy Sting törje meg? Mért annak a nyomoréknak kellett.. Pff, de rühellem a WWE-t ilyen szempontból.xdd

          Kedvelés

          1. Attól még megtörte. Ennyi. Ez tény. És ha Reigns az összes övet megnyerte volna akkor is Lesnar lenne fentebb a streak törés miatt.

            Kedvelés

          2. Awe te ritka idióta vagz remélem tudod. Lesnarn érdemli meg mert volt 2 meccse az évben? Elismerésem öcsém fejlődik a világ csak az a baj hogy visszafele.

            Kedvelés

          3. RR meccset meg is nyerhette volna, ha nem Batistanak adják mert akkor tért épp vissza.. 😀 Lesnar meg csücsül az övön így semmilyen WWE-WHC meccset nem látunk és nem is fogunk amíg a tepsiképű jelenik meg még az átadón is HELYETTE!! Fantasztikus bajnok Lesnar,tényleg.. 😀

            Kedvelés

          4. Na miért TT akkor ki érdemelte volna meg? Még inkább értettem volna ha Cena kapja mert ő nyert is valamit vagy Bryan.. mindkettőt utálom, de legalább értek el valamit. De Reigns mit? semmit.

            Kedvelés

          5. Igen reigns jobban megérdemelte mint Lesnar, mert legalább ott volt az adásokon, amikor tudott és nem verte a faszát az övre otthon a TV előtt. Tavaly Bryan is úgy kapta hogy nem volt különösebben nagyobb öve abban az évben ha jól emlékszem. És idén tény hogy Reigns volt az egyik legkiemelkedőbben teljesítő szupersztár, ha tetszik ha nem, annak ellenére hogy a sok barom szuperhősnek nevezi… Lesnar helye a nevezettek között nagyjából az utolsó helyen van. Remélem a Royal Rumble-en visszajön, kikap, bárki is lesz az ellenfele, és utána élete hátralevő részében, azt a kockafejű Heymant fogja kefélni eldugott erdei házikójában.

            Kedvelés

    1. Te is tudod hogy kell szofisztikáltan kommentelni…:D
      Neked az nem tűnik fel hogy ez egy NÉPSZERŰSÉGI szavazás? Az hogy ki a legtehetségesebb még a WWE-t se érdekli, az a fő, hogy kiből lehet minél több pénzt csinálni és kire kiváncsiak a nézők.
      Engem pl nem zavar, hogy Roman Reigns kapta, annyira nem érdekelnek, a még egyszer mondom: NÉPSZERŰSÉGI szavazások… tény hogy lettek volna nála alkalmasabb emberek, de attól még ez ne zavarja meg a pici lelki világodat, vannak ettől nagyobb problémák is az életben 😉
      Üdv. Á.

      Kedvelés

Vélemény?