Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2014. augusztus 18. – Eredmények és videók

wweraw140818

A RAW 2014. augusztus 18-án egy visszatekintéssel indul, amiben a SummerSlam egyik nagyon fontos pillanatát láthatjuk ismét. A főeseményt, ahol John Cena és Brock Lesnar összecsaptak a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. A Pre-Show-ban Byron Saxton, Alex Riley és Booker T elemezgetik egy kicsit Brock győzelmét, amivel képes volt megszerezni a szervezet két legfontosabb Bajnoki címét. Emellett pedig egy szintúgy fontos történésre tekinthettünk vissza, amiben Brie Bella és Stephanie McMahon csapott össze. Ebben a harcban Nikki Bella és Triple H is megjelentek a ring mellett. Az egész PPV talán legnagyobb meglepetését az okozta, amikor Nikki Bella nem Steph-et támadta meg, hanem a saját ikertestvérét, ezzel a győzelem kapujába segítve a COO feleségét.

A ringhez legelőször Stephanie McMahon érkezett Daniel Bryan bevonuló zenéjére. A hölgy a Daniel-től már sokszor látott ugrálással menetel egészen a szorítóig, valamint az egykori Bryan pólót átalakítva a Yes! Yes! Yes helyett Steph! Steph! Steph szerepelt Mrs. McMahon ruházatán. Stephanie megragad egy mikrofont és elmondja, hogy a SummerSlam az előző este eléggé jóra sikeredett, talán még jobbra is mint a WreslteMania. Ehhez pedig hozzájárult, hogy a SummerSlam-en új WWE Nehézsúlyú Világbajnokot avathattunk, Brock Lesnar személyében. Emellett nem nagy titok, hogy a mostani RAW-ban a Vezetőség egy vadonatúj tervezésű övet fog átnyújtani a Harci Gépezetnek. Steph ekkor kijelenti, hogy John Cena-nak pedig minél hamarabbi felépülést szeretne kívánni az egész Vezetőség nevében, hiszen ez az egyik legbrutálisabb verés volt, amire valaha sor került. 15, vagy esetleg 16 Suplex-et vitt be Lesnar John-nak, ami után erősen megkérdőjelezhető, hogy Cena valaha is tud-e olyan formába lendülni, mint a mérkőzésük előtt. A SummerSlam értékelését azzal folytatja Steph, hogy kitér egy kicsit Chris Jericho vereségére, amit Bray Wyatt-től szenvedett el, valamint, hogy Mr. Money In The Bank a Lumberjack csatában felülkerekedett Dean Ambrose-on. Végül kijelenti, hogy egyértelműen az SummerSlam legnagyobb vesztese Steph ellenfele, Brie Bella volt. Ezt a hatalmas győzelmet pedig minden egyes szurkoló megtekintheti a WWE Network-ön ismét, mindössze 9.99 $-ért. Viszont ez a hihetetlen győzelem nem is sikerülhetett volna neki, hogyha nincsen mellette a férje, Triple H, aki mindig mindenben támogatta. Steph szerint Brie tiszteletlen volt és végül rájött, hogy rossz dolog volt számára, hogy ujjat húzott a Vezetőséggel, hiszen sem fizikálisan, sem mentálisan nem tudta felvenni a versenyt. Így újra bebizonyították, hogy mindig a Vezetőség győz. Viszont van itt valaki, aki talán többet is tudna mondani erről a csatáról, valamint Brie-ről. Az a személy következik, aki mindenkinél jobban ismeri őt, az ikertestvére, Nikki Bella!
Ezt követően megszólal a Bella lány bevonuló zenéje és érkezik a ringhez az a hölgy, aki az egész SummerSlam legnagyobb meglepetését okozta. Ahogy a szorítóba ér megöleli Steph-et, majd elmondja, hogy Brie, mindig is önző volt, mindig arra törekedett, hogy jobb legyen Nikki-nél. Már gyerekkorukban több figyelmet kapott és sokkal jobban beilleszkedett a különféle társaságokba. Mindennek róla kellett szólnia, viszont ezután már máshogy lesz…Brie érkezik közben a ringhez, aki nem igazán érti, hogy a nővére ezt mégis mire alapozza. A kisebb veszekedésnek egy nagy pofon vetett véget, amit Nikki osztott ki Brie-nek. Végül Brie zokogva sétált ki az arénából, miközben a nővére kemény tekintettel figyelte őt.

Big Show és Mark Henry vs The Wyatt Family

Ezúttal a Világ Legerősebb Embere és a Világ Legnagyobb Sportolója néztek szembe Luke Harper és Erick Rowan csapatával. A harc átlagos volt, ám egy jó kis befejezéssel ért véget, amikor Erick Rowan a két ellenfelével maradt egyedül a ringben. Itt elcsattant egy kemény W.M.D., amit követően beleszaladt egy jókora World Strongest Slam-be. Végül a két finisher-t követően Mark és Show csapata tudta megszerezni a győzelmet.

Ezt követően a Backstage-ben láthattunk, amint The Miz és Dolph Ziggler találkoztak egymással. A mostani RAW-ra bejelentettek egy csatát közöttük, ami egy SummerSlam visszavágó lesz, ennek az összecsapásnak a tétje pedig nem más, mint az Interkontinentális Bajnoki öv. Miz szerint az öv visszatért végre hozzá, hiszen ő a jogos tulajdonosa, akinél leginkább otthon van ez a cím. Ziggler erre pedig csak annyit mondott, hogy ő nem a jogos tulajdonos, csak egy seggfej. Ekkor megjelent Ric Flair, aki nevetésben tört ki, majd Miz távozását követően öklözött Dolph-al.

Szintén a Backstage-ben Renee Young készít egy rövid interjút Seth Rollins-al, ahol a Szupersztár elmondja, hogy nagy győzelmet aratott a SummerSlam-en. Ám még vissza van egy még nagyobb pillanat a számára, amikor majd beváltja a Money In The Bank táskáját és megszerzi a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Majd magabiztosan kijelenti ,hogy ő a WWE jövője. Ekkor Dean Ambrose érkezett hátulról, aki segített Rollins-nak teljesíteni az Ice Bucket Challenge-et, ami annyiból áll, hogy nyakon öntötte egy vödör jeges vízzel. Utána természetesen nem maradtak el pofonok sem. Seth a következő képen Triple H és Kane mellett tűnt fel, akiknek elmondta, hogy mi is a panasza ezúttal Dean-el. Végül a COO bejelentette, hogy a mostani RAW-n visszavágója lesz majd Ambrose ellen, ám most nem Lumberjack csata. Majd a WWE rajongói eldöntik, hogy milyen összecsapást látnának legszívesebben.

Natalya vs Paige

A csatához miután megérkeztek a hölgyek Paige elmondta, hogy AJ-t legyőzte a SummerSlam-en, de még mindig szereti őt. Ezért is ezt a meccset az ő kicsi AJ-jének ajánlja. Az összecsapás nem volt valami hosszú, hiszen megszólalt a Let’s light it up című bevonuló zene, amire szökdelve érkezett AJ Lee. Körbeugrálta a szorítót, amivel annyira elterelte a Díva Bajnok figyelmét, hogy Natalya egy fordítással győzelmet tudott aratni.

Pre-Show

WWE RAW

37 gondolat “WWE RAW 2014. augusztus 18. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Nem tudom hogy egyeseknek mi bajuk van Nikki – vel ?
    Ha ő ugy gondolja hogy rühelni fogja Briet akkor rüheje .
    Utálom Briet és Danielt is .
    De amugy jo volt az egész , mondjuk én joban örülnék ha John cena lenne a wwe Nehézsúlyu világbajnok.Az meg kár hogy nem lesz WHC öv

    Kedvelés

  2. Na hát ez is elég jó volt mint az SS.A Rollins vs Ambrose volt a legjobb,egyértelműen..,már nagyon hiányzott egy ilyen extrém meccs.jó volt,és a vége..az tényleg durva volt..Még ilyenek kellenének.Szóval nem tudom mit szívtak a kreatívok,de jó volt.Még ilyet,és nem lesz ok a panaszra.

    Kedvelés

  3. Szerintem jó adás volt. Az elején mikor meghallatom Bryan zenéjét akkor már kezdtem örülni erre jött sittes szofi őt követte a Bella-ék szép pofon volt. Show és Henry nyertek ennek örültem. Ezután jött a Diva meccs elmegy egynek. IC visszavágó ez minden volt de nem egy visszavágó az biztos. Cesaro nyert végre lehet hogy újra kap Push-t. Six-Man nem szegény Orton mit művelnek vele tiszta szégyen. TT match végre kikaptak Uso-ék ez egy kis +. Orosz pali végre ellenfélre talált. A főmeccs 2010-óta ez legjobb főmeccs ami a RAW-ban volt. Volt benne brutalitás és a vége az a betonos rész na ilyen kéne minden adáson.
    10/7
    Ui: A NO DQ match és a NO Holds Barred match az ugyanaz csak más névvel

    Kedvelés

  4. Egyébként tényleg nem hittem a fülemnek amikor a nézők az arénában elkezdték skandálni a FEED ME MORE t.

    Kedvelés

  5. Nem hiába volt az a Flair/Orton szegmens, biztos, hogy itt valami kezd kibontakozóba lenni! A másik, hogy Randy folyamatosan azt hangoztatja, hogy ő a vipera, a csúcsragadozó blablabla.. Akkor miért válaszolt úgy Flair-nek, hogy ő a Legenda gyilkos? Evek óta nem hívta magát így… vagy max. évente 1x elvétve. Érdekes… Talán valami jó kis storyline-t is összedobnak.

    Kedvelés

    1. Mekkora lenne már pénteken RVD ellen a Smackdown-ban a régi bevonuló zenéjével jelenne meg, Ric Flair-el az oldalán.

      Kedvelés

      1. Igazából van valami abban amit mondasz , mert Ric Flair mostanában többször is feltűnt.Lehet hogy kap valami szerepet.Pl múltkor is itt volt amikor Shield-Evolution feud volt.

        Kedvelés

  6. Nem tudom ti ,hogy vagytok vele ,de alig vártam a SummerSlam-et.Erre amikor sikerült megnéznem másnap ”hajnalban” , akkor lepődtem meg igazán,..:hogy nem is volt nagy szám a 2014-es SummerSlam.Jobbra számítottam.
    Aztán oké mondtam majd a Summerslam utáni Raw az biztosan jó lesz,hát mit is mondjak:

    Az elején jött Steph. Én igazából meg sem lepődtem ,tudtam hogy nem Daniel fog jönni.
    Aztán Nikki-n már meg sem lepődök , mi az ,hogy átált a vezetőség oldalára?!?! WHAT???
    Ez hülyeség mármint ,a ”múltkor” még szaladt oda Brie-hez a közönségbe egy nagy ölelésért..
    Brie pedig még megkérte Stephanie-t hogy had legyen a testvérének jobb munkája, erre ez a hála???! hogy ellene fordul?hát szép munka nem mondom.
    R.I.P Bella sisters. Brie pedig azzal idegesitett fel,hogy sirva kirohant mint egy kislány.
    szánalmas.

    Orton(ék) tudtam nem nyernek , hiszen miért nyernének,folymatosan bukják a meccseket, megérdemelne már Orton is egy győzelmet vagy többet is.És remélem a Smackdown-on legyőzi RVD-t.
    VISSZATÉRHETNE a régi ORTON

    Paige és AJ már idegesít, UNCSI már hogy mindig ez van ha az egyiknek van meccse jön a másik ,hogy akinek meccse van éppen az ne győzzön , Na de hát ez van már mióta.
    Kiváncsi leszek mi lesz a folytatás hiszen ezt nem csinálhatják örökre hogy bejön az egyik ,hogy a másik ne győzzön

    Igy vagyok ezzel Rollinséknál is. Ez is egy nagy hülyeség.VÁROM a folytatást.
    és a végén ahogy a téglákra sikerült megcsinálni Rollinsnak a mozdulatát,hát ez vitte fel az egész meccset..
    KAne,… KAne… hát mit is modnjak .. palotapincsi Kane…
    Triple kutyája.
    ha véletlenül vesztésre áll Triple H embere. ”Szaladj Kane , még a végén nem nyer ,és azt hiszik rosszul alkalmazkodok”..hahahah….. Szaladj kane mert az a legjobb az üzletnek ha én nyerek mindig..
    szánalmas.

    CEsaro vs Swagger..
    Ez jó volt..Vártam már ,hogy mikor fog nyerni Cesaro.
    Annyira örültem . megérdemelte már.
    Hiszen 2-3 hónapja folyamatosan veszített. ÉS RÁADÁSUL MÉG A SUMMERSLAMEN IS.. mimár ez … ott is veszitett. na de remélem mostmár ennek vége.ÉS JOBB LESZ EZ AZ EGÉSZ.
    Kiváncsi vagyok mikor tér vissza Batista , John, és Daniel..
    🙂

    Kedvelés

  7. Jó adás volt 😀 A közönség is kitett magáért 😀 végre újra lehetett hallani a FEED ME MORE-t

    Kedvelés

  8. Szoval ez a RAW egesz semleges volt.Volt benne jo es rossz is.
    Szoval mikor meghallottam Bryan zenejet,mar keztem azt hinni,hogy Bryan megy Brock ellen.De jott Steph,majd Niki es mikor jott Brie azt hittem,hogy egy kemeny csata lesz,de csak ritt es konyorgott,hogy ujra legyenek joban.Majd jott a pofon es sirva elment.
    1.Match Big Show and Mark Henry vs Luke Harper and Erick Rowan
    Big Show es Henry csapat.Ez eleg jo.Megnyerhetik a Tag Team oveket.Ha ok kapjak a meccset Usoekkal az Night of Championson akkor sztem az Usok kikapnak.En mar unom az Usokat.A Wyattokat is.Meg jo,hogy kikaptak most a Big Show,Henry csapattol.Ahogy nezem nem kapnak mostanaban pusht.
    2.Match Paige vs Natalya
    A divaknal az orulhet aki valameikuk ellen jattszik,mert mindig nyer.Mostanaban ezt jatttszak,hogy Paige es AJ kikap egymas miatt.Hat mar egy picit unalmas.
    Es vege volt,nincs a WHC ov.Egyreszt jo,mert mar nincs 2 foov.Ez nem normalis dolog.Inkabb szetvaltak volna.Mert akkor tobb tehetseges is foovet nyerhetett volna.Peldaul most sztem Orton volna a WHC bajnok.Vagyis o neki kijarna.Eros karaktere de kikap.
    3.Match Dolph Ziggler vs The Miz
    Inkabb a Night of Championson lett volna a visszavago,mert ott hihetobb,hogy Miz visszaszerzi az oveket,nem mint a Rawn egy nappal a nagy meccs utan.
    Rollins szerintem megtapasztalta milyen a jeges viz.Ambrosenak koszonhetoen.
    4.Match Cesaro vs Jack Swagger
    Latom sokan orultok,hogy vegre nyert.Mert azt mondtak,hogy pushban reszesul.Lehet,hogy most kezoddik a push.Es Bo Lieve a WWE legnagyobb kotekedoje.
    5.Match Roman Reigns,RVD and Sheamus vs RyBaxel and Randy Orton
    Tudtam,hogy Reignsek gyoznek.Orton karaktere R.I.P.
    6.Match Goldust and Stardust vs The Usos
    El sem hiszem,hogy kikaptak Usoek.Amugy en birom Stardustot.Barcsak pusht kapna.
    7.Match Dean Ambrose vs Seth Rollins Falls Count Anywhere
    Kar,hogy nyert Rollins.Asztem Ambrose nyert.De az is kar,hogy igy nyert.Kane,vagyis Corporate Kane azert van,hogy segittsen olyan Heeleknek nyerni,akik az Authority tagjai.Hogy porul jarjanak azok a faceek.

    Kedvelés

  9. Szerintem egész jó adás volt!Most már van némi remény arra, hogy jobb irányba halad a WWE. Abban reménykedek még, hogy visszatér Randy Orton brutális régi karaktere, és nem fogják parkolópályára küldeni Reigns és az egyéb “szuperhős” társai miatt. Egyébként nincs semmi bajom Reigns-sel csak egy kicsit unalmas már ez a legyőzhetetlen karakter.
    A főmeccs is kellemes meglepetés volt. Bírom az ilyen meccstípusokat.
    Kane-nek meg nagyon nem áll jól ez az öltönyös karakter, aki a vezetőség s…-ét nyalja, ő a Vörös Szörnyként az igazi!

    Kedvelés

  10. Még mindig nem látnám hogy a WWE visszaesne a ló jó oldalára, ahol minden történet szál rendesen kivan dolgozva izgalmas meccsekkel…a töltelék meccsek persze mindig kellenek még ha nincs is története de azok is jók lehetnének!! Big Show és Mark Henryvel még mindig nem tudja a WWE-sem hogy mit kezdjen hiszen, az senki számára nem lenne egyértelmű hogy hogyan legyenek Tag-Team bajnokok! :/ Érdekes…Nikki vs. Brie a Night of Championson elérhető lesz 9.99$-ér!! Unalmas.. ! Dolph Ziggler…végre megérdemelte a győzelmet már rég óta de hogy ez a “rematch”-nek nevezhető az nem olyan biztos…..Six-Manus meccs…Azér a vége tetszett amikor finisheltek egymás után…nem hittem volna hogy Ryback-ér ennyien odavannak én is bírom kb. a 2013-as Payback óta de csak azért mert azóta nézem a Pankrációt.. Nincs is több mindent írni…Mark Henry helyében is ugyanezt tettem volna… ha már Jack nem tudja legyőzni!! … Dean most távol lesz egy darabig?? Jön a táska avatás? Brock vs. Seth a NoC-n? Lehetetlen…először kell még egy öv tulajdonos….WWE eldobta a Heavyweight övet… R.I.P.!! De csak azért mert az új Logo-t rá kell tenni a Champion övre…! Leadták a 2 régit majd abból a pénzből megcsinálták az 1 újjat!!

    Kedvelés

  11. VÉGRE:VÉGRE! VÉGREEEE VÉGREEEE győzött Cesaro, bár remélem ,hogy mostmár így lesz, unalmas volt már ,hogy mindig ő veszít,most is arra számítottam, de szerencsére nem így lett 🙂

    Kedvelés

  12. Nem volt rossz adás,de én többet vártam egy ilyen summerslam után.
    Az elején rendesen örültem hogy jön bryan(bár rühellem a kecskepofát) de én arra gondoltam hogy Brie jön.De nem steph McMajom jött. Végül is ezen is röhögtem pár sort.
    Úgy tűnik HHH-nek tetszett tegnap amit nikki az ágyban csinált vele,mert egyből leüthette Brie-t
    Az új öv szerintem fasza R.I.P world heawyveight championship öv 😦
    Csokifudzsi és Big Show vs tanyasi válogatott: Tanyasiak közül Harpert nagyon bírom,az a tekintet meg azok a kézmozgások 😀 na mindegy eric rowan nem kéne oda a tanyára,de amit a big shownak nyomott az kemény volt.De végül csokifudzsi behozta. 10/8
    Natalya vs Paige nem érdekelt de megnéztem mert igazábol nem is olyan rossz apige segge 😀 félre nem csak ezért nézem a cicaharcokat,de nincs olyan ember aki legalább egyszer ne nézné meg őket 🙂 10/3
    Ambrose-rollins jelenet vicces volt amikor szájba “vágta”a vödörrel (nézzétek rollins arcát amikor megkapja a hidegzuhanyt :DD
    Az új öv bemutatása fúúú fantasztikus áááá hát ezt le kell fényképezni legalább 4szer húúú hát ez az est fénypontja mindenki boldog még müzli is a kórházban 🙂
    Dolph Ziggler vs Miz
    Jó meccs lett volna csak ziggler megsérült(lehet nem véletlenül) de így kb öt percig tartott alig volt nézhető mert ziggler szenvedéséről szólt a meccs na meg a nagy címvédésről. 10/4
    Swgger vs Cesaro átlagos töltelékmeccs. egy kis BO villogással10/5
    Reigns&RVD&Sheamus vs Orton & Rybaxel: miért nyomjuk ezt a cigány reingst ennyire? Ortonért kár lenne ha a süllyesztőben kötne ki pedig ha a kreatívok így haladnak így is lesz.A meccsről fordulatos jó meccs volt de a vége kevésbé.10/7
    Goldust és Stardust vs Usu ikrek: ez a két gyökér elég vicces 😀 főleg ezek a kissé langyos mozdulatok Stardustot nagyon bírom.Usoék saját magukon nevettek a végén.NEVETEL? az usoktól el kéne venni a tt öveket. 10/6
    Csokifudzsi Rusev jelenet: xDDDDD ez kellett ennek a ruszkinak mejd most a saját súlycsoportjával emberkedhet kedvére. Lana visszafelé mondva? 10/10
    Dean Ambrose vs Igazi kis geciláda: Mivan wwe ÉSZHEZ TÉRTÜNK? Ilyen meccsek kellenek ide! bár No DQ meccsnek jobban örültem volna. Durva, fordulatos,látványos meccs volt ahol kis geciláda ismét győzött mert ő olyan kemény hogy halálra veri ambrose-t a betonos rész a végén keméby volt,kár hogy rollins lába törte ripityára azt a tömböt.FAIL.ennek ellenére 10/10
    várjuk a smackdown-t ahol Orton bosszút állhat RVD-n

    Kedvelés

    1. Bocsi a hibákért javítom:félre ne értsetek nem azért nézem a cicaharcokat, Paige-t kicsit elírtam.

      Kedvelés

  13. Ez igen. Ha a kreatívoknak van esze,ezt az Ambrose-Rollins csatát még sokáig húzzák. A summer slamen is nagyot alkottak, itt meg aztán végképp. Ők ketten lehetnek a WWE jövője. Ők még be merik vállalni azokat a mozdulatokat, ugrásokat, amiket a nagy öregek már nem. Gondolok itt Ortonra, Cenara, vagy épp Lesnarra. Csak így tovább!

    Kedvelés

  14. Remek adás volt! Ez a Nikki féle árulás nem igazán hat meg, de azért nem volt rossz húzás.
    Mark Henry-nek nagyon örültem, megérdemli az az ember az ilyen pillanatokat!
    A főmeccs végre egy tényleg, igazán jó meccs volt, bár több ilyet láthatnánk….
    Ami viszont már az agyamra megy, az a WWE Network…már eléggé gusztustalan, ahogy hirdetik. Tegnap is Hogan szinte csak azért ugrott be, hogy reklámozza…na de ez van! 🙂

    Kedvelés

  15. Amugy ki az a hülye aki 9.99 $-árt fizet ,hogy megnézhesse ezt,amikor beütitek hogy hirek.wwe.hu. élő közvetítés. és kiírja mikor van. Élőben nézhetitek,illetve visszalehet nézni itt is,szóval nem tudom mi értelme van pénzt fizetni a semmiért.

    Kedvelés

      1. Az lehet ,hogy Amerikában tiltottak az ilyen oldalak, de sok magyar ember fizet ki 9.99 $-árt,hogy megnézhesse a meccseket ,amiket már másnap megtud nézni ”ingyen”
        a neten. szóval ezt butaságnak tartom,meg én szivem szerint,nem néznék 1980-as adásokat..hiába mondják azt hogy akkor voltk az igazán jó meccsek, de szerintem nem. 🙂

        Kedvelés

    1. Szerintem kidobták a WHC övet, és ezt hívják innentől WWE World Heavyweight Championship-nek,mert Youtubon a WWE csatornáján is így van feltüntetve,hogy
      “Brock Lesnar receives the new WWE World Heavyweight Championship”

      Kedvelés

      1. Szóval nem lesz már WHC öv?Ez szép,grat annak az okostojásnak aki ezt kitalálta..Ekkora hülyeséget

        Kedvelés

  16. A főmeccs egyszerűen brutális volt. Ilyen meccsek kellenének a WWE-be. Látszik, hogy a kis Cena már nincs. A WWE jó irányba halad minden Raw-n eltudnék képzelni ilyen meccset.
    A legkeményebb az volt amikor Seth beletaposta Ambrose fejét a zsalukőbe. Szerintem ez lesz a év meccse.

    Kedvelés

  17. Hm… Érdekes volt ez a Rick Flair, Orton szegmens.. Talán Orton visszakapja a Legend Killer gimmick-jét és lesz egy “Paul Heymann”-je Ric Flair személyiségében? Szerintem igazán jó lenne!

    Kedvelés

    1. Valaki elmondaná mit mondott orton ric flair-nek? németes vagyok és nem vágom még annyira az angolt

      Kedvelés

      1. Flair tanácsot akar adni Ortonnak Reigns-el kapcsolatban. Orton pedig azt mondja, hogy nincs szüksége a tanácsára és álljon félre az útjából vagy különben megtudhatja miért hívják őt Legend Killer-nek.

        Kedvelés

  18. Nikki Bella átment seggnyalóba de ez a karaktere tetstzik! Cesaro végre nyert! Usoék veresége meglepett! A six man tag team mecs király volt pörgős adok kapok ahogy ezt kell! Rollins meg újra bizonyította hogy csak egy szerencsétlen nyomorék! Kezdem megkedvelni Ambroset! Talán ő mehetne Lesnar ellen! Ami végre bekövetkezett és a gyanum is, ez a Rusev is csak egy kigyúrt észnélküli baromállat, aki arra veri a nyálát hogy nála gyengébbeket lever! Mark Henry végre helyrerakta,király volt szakadtam a röhögéstől, végre egy saját súlycsoportjából kapott ellenfelet! A night of campionsra összehozhatnának a kreatívok egy Usos vs Rhodes brothers vs Mark Henry és Big Show tag team címmecset! Ez az adás nekem 10/8

    Kedvelés

Vélemény?