Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2014. április 7. – Az új Bajnok színre lép

raw130307

2014. április 7-én a WrestleManiának otthont adó városból, New Orleansból jelentkezett a Monday Night RAW következő adása. Már a Pre Show-ban is volt bőven téma, hisz egy nappal az éves legnagyobb PPV után még kavarogtak az érzelmek a kommentátorokban is.

A fél órás bevezető műsorban Josh Matthews, Booker T, Alex riley és az egykori NFL sztár, Shawne Merriman beszélgetett és elsőként a Triple H vs Daniel Bryan mérkőzés került szóba.
Ezt követően természetesen beszéltek az este legnagyobb meglepetéséről: arról, hogy Brock Lesnar megszakította Undertaker streakjét.
Ismét megnézhettük a történelmi pillanatot, a döbbent arcokat és Taker távozását.
Booker T köszönetet mondott Takernek, Merriman pedig úgy vélte, minden sportban benne van a vég, számítani lehetett arra, hogy ez megtörténik. Booker továbbra is azt gondolta, hogy ez a pillanat sokkolta a világot. Meg kell nézni az emberek arcát, a döbbenetet. Egy pillanatra megállt az idő és azon gondolkoztak: Mi a pokol is történik? Riley megemlíti, hogy a kommentátorok percekig nem tudtak megszólalni, majd Josh hozzáteszi: a közösségi médiákat elöntötték a #thankyouTaker hashtag-gel küldött üzenetek.
Megtudjuk, hogy Brock Lesnar ma este itt lesz élőben a RAW-ban, s bár már alhatott egyet a dologra, látni fogjuk mit mond ő, és legfőképpen Paul Heyman.
Beszélnek még arról, ahogy Cesaro felemelte és átdobta a köteleken Show-t, ezzel megnyerve az Andre The Giant Memorial Battle Royalt.
Természetesen láthatunk részletet a tegnap John Cena vs Bray Wyatt összecsapásból és megtudjuk azt is, hogy ma este sor kerül egy hat emberes tag team mérkőzésre: John Cena, Sheamus és Big E. vs The Wyatt Family.
Belenézhetünk még az előző évek néhány WrestleManiat követő RAW adásába, majd érkeznek a kommentátorok és kezdődik az esti fő adás.

A RAW elején egy remek összefoglalót láthatunk arról, hogyan vált Daniel Bryan NXT újoncból a WWE Nehézsúlyú Világbajnokává. (Zene: Imagine Dragons: Monster)
Az élő képeken láthatjuk, hogy a Smoothie King Center közönsége egy emberként, állva fogadja és ünnepli új Bajnokát, hisz érkezik Daniel Bryan.
Persze azonnal felvetődik a kérdés, hogy mivel kell Bajnokként szembenéznie azok után, hogy tegnap legyőzte HHH-t, majd megszerezte az övet és a triple treath meccs alatt padlóra küldte ismét a WWE COO-t és feleségét is. Nem tudjuk, hogy Daniel gondolkozik-e már ezen, most egyelőre a WWE arcaként kiélvezi a rajongók szeretetét.
Daniel viccesen azt mondja, kicsit nehéz felemelnie a karját az ismert Yes mozdulathoz a súlyos övekkel együtt, ám megteszi és hihetetlen reakciót vált ki a tömegből. Aztán visszaemlékszik, milyen volt az, amikor két évvel ezelőtt ez az egész kezdődött. ma pedig itt vannak és egy nappal a WrestleMania XXX. után csak egyetlen szó van: Igen! A közönség hangosan kiabálja: Megérdemled! Daniel Bryan úgy véli, kicsit ő is megérdemli, de az igazi érdem a rajongóké. Amikor ő elkezdte mondogatni a Yes szót, az csak egy szó volt. Nem erő. Hogy az lett, hogy változást hozott, az egyedül a közönség miatt lehetett, ehhez az ő erejük kellett. És ahhoz is, hogy a múlt éjszaka bement a WrestleManiára, legyőzte a vezetőséget és most az új WWE Bajnokként állhat itt!
Daniel Bryannek nem adatik meg, hogy hosszasan ünnepeljen az emberekkel, mert megszólal Triple H zenéje és érkezik feleségével együtt a WWE COO.
HHH meglehetősen komor arccal közelít új Bajnokához, hasonlóan morcos Stephanie is. Meg sem tudnak szólalni, a közönség hangosan kántálja: seggfej.
Daniel egy kézmozdulattal invitálja a ringbe, ám HHH közli, nem lép a kötelek közé, mert még olyat tenne, amit később sajnálna. D. Bryan visszakérdez: jól értette? Triple H nem akar a ringbe lépni? Majd egy pillanatot kér, leteszi a mikrofont, két kezébe fogja a bajnoki öveket, odaáll The Game elé és az arcába tolja győzelmének szimbólumait! A közönség azonnal hangzavart kelt az arénában, minden kézmozdulatára hangosan kiabálják: Yes! Yes! Yes! Ez a kis közjáték cseppet sem javítja a főnök és felesége hangulatát, sőt…
HHH azt mondja: Élvezze ezt a pillanatot, mert ez minden. Személyesen garantálja, hogy nem tart az éjszaka végéig és bejelenti, hogy Daniel Bryan ma este meg kell, hogy védje a címét és ő lesz az ellenfele! HHH ígéri, hogy nem csak 14-szeres Bajnok lesz, hanem véget vet ennek a szarakodásnak is ma este! Véget vet Daniel Bryannek és be fogja az emberek száját, elhallgattatja a világot! Ez az ő show-ja és nem tehetnek semmit ellene! Levágja a mikrofont és elindul kifelé, D.Bryan pedig magasba löki a kezeit és Triple H valamint Stephanie McMahon a dübörgő Yes! Yes! kiabálásra vonulhat.

A reklámblokk után láthatjuk, hogy HHH és Steph arról beszél, hogyan fognak véget vetni ennek az egész Yes dolognak. Batista jelenik meg, ő is ideges, hisz mint mondja, már mindent kidolgozott, elnyerte a jogot arra, hogy egy az egyben állhasson ki a bajnokkal, tehát meccset akar ma estére! Nem maradhat ki a vitából Orton sem. A Vipera is visszavágót akar, mondván jogosult erre. Triple H tudja, hogy mindketten megérdemlik a cím meccset, de ez nem ma este fog megtörténni, mert először a Daniel Bryan problémát kell megoldani. Stephanie is megszólal: a mai RAW után majd tárgyalhatnak mindkettejük cím meccséről, majd azt a bizarr javaslatot teszi, hogy Orton és Batista mehet az Uso testvérek ellen a Tag Team Bajnoki övekért. Ortont kissé megzavarja ez a felvetés, de azt feleli, ha csapat bajnoki övre vágyna, akkor megvenné magának, ő a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címet akarja visszakapni!
HHH szerint mindannyiuknak ugyanaz a problémája és emlékezteti őket, hogy ha egy oldalon állnak, semmi sem állíthatja meg őket!

The Wyatt Family vs John Cena, Sheamus és Big E.
Már megszokhattuk, hogy a PPV adások utáni RAW-ban szinte minden meccsnek megrendezik a visszavágóját. Nincs ez most sem másképp, hisz John Cena és Bray Wyatt tegnap már összemérte erejét és Cena került ki győztesen. Ma csapatban állnak szemtől szembe és két remek képességű szupersztárt állítottak Cena mellé.
A felállásból azt gondolhattuk volna, hogy a jó oldal simán győzni fog a Wyattek képviselte sötét oldal ellen, ám a végeredmény más lett. Ezúttal a családtagok dolgoztak majdhogynem hibátlanul össze, aminek eredményeként Bray be tudta vinni Big E-nek a Sister Abigelt, majd kopogtatott.
A győztes: a Wyatt Family.

A WWE elkezdte promózni a fiatal és tehetséges szupersztárt, Bo Dallast, aki ezek szerint hamarosan felkerülhet a fő rosterbe és szerepet kaphat az élő televíziós adásban is.

Fandango és Summer Rae vs. Emma és Santino Marella
A vegyespáros mérkőzés sokkal inkább a lányokról szólt, mint Fandangoról, vagy Marelláról. Emmát eddig csak kisebb szerepekben láthattuk, ma azonban az Emma-Lockkal feladásra kényszerítette Summert és ezzel megnyerte a mérkőzést.
A győztesek tehát: Emma és Santino Marella

Újabb reklámblokk, majd Paul Heyman és Brock Lesnar érkezik az arénába. Brockkért eddig sem rajongott túlságosan a közönség, most viszont kimondottan ellenséges a hangulat. Bal szeme alatt ott viseli Undertaker kezének nyomát egy lilás folt formájában, arcán gúnyos mosoly.
Heyman szokásához híven bemutatja saját magát és elmondja, karrierjének legnagyobb kiváltsága, hogy az ügyvédje és szószólója lehet annak a Brock Lesnarnak, aki megtörte Undertaker streakjét.
A sorozatot, ami majdnem negyed évszázados volt. A közönség hangosan kiabálni kezdi: bullshit – ezzel akarják a szót belefojtani Heymanbe, ő ezért a tömeghez szól. Megérti, hogy mit éreznek, hogy sokkban vannak, de előre megmondták, hogy ez fog történni és tagoltan felolvassa a Lesnar pólójára nyomott szöveget: egyél, aludj és törd meg a streaket! Magát a valaha volt legnagyobb menedzsernek, Lesnart pedig a WWE-ben valaha volt legdominánsabb embernek nevezi. Hogy megértsék: Brock nem azért van itt, hogy mosolyogjon az emberekre, hanem azért, hogy sokkolja a WWE Univerzumot és könnyet fakasszon a gyerekek szeméből.
Paul Heyman úgy dönt, hogy csípőből tüzel és előadja a sztorit, miszerint 5 perccel az után, hogy Taker elhagyta az arénát, összeesett a backstage-ben. Az orvosok és a mentősök azonnal ugrottak és Vince McMahon otthagyta a WrestleManiát, hogy a kórházba kísérje Undertakert, ahol súlyos agyrázkódást diagnosztizáltak.
Heyman a kezén mutatja, hogy Taker milyen közel állt ahhoz, hogy eltörjön a nyaka, hogy összetörjön a koponyája. Tehát Undertaker bölcsen tette, hogy lent maradt és nem rúgott ki a harmadik F5 után, mielőtt Brock Lesnar összetörte volna. Mert Brock Lesnar nem állt volna le egészen addig, amíg a streak meg nem hal. De van még valami, ami Heymant zavarja. Amikor a meccs véget ért JBL és a “másik két dolog, ami kommentátornak nevezi magát” felálltak és több mint 70 ezer ember előtt a Superdomeban (Superdome Hogan, nem Silverdome – szúrja közbe) állva tapsoltak Undertakernek, álló ovációt rendeztek annak az embernek, aki veszített! Brock Lesnar megtanította vele – mondja, hogy minden mérkőzésnek van győztese és vesztese, a múlt éjszaka pedig Undertaker volt a vesztes! A győztes pedig, – akár szerezik, akár nem – Brock Lesnar! Az arénában minden rajongó és hátul az öltözőkben minden szupersztár csak önjelölt senki. Amikor Lesnar tegnap elhagyta az arénát, senki nem tapsolta meg, csak néztek lefelé. És miért? Mert senki nem tiszteli Brockot. És ez jól is van, mert Lesnar sem tisztel senkit, éppen csak őt tűri meg. Végképp nem tiszteli azokat, akik képesek átrepülni a fél világot azért, hogy ott legyenek a tévében a WrestleManián!
Azok közül, akik ott ülnek hátul, senki nem léphetne be az oktagon ringbe, sem John Cena, sem Undertaker. És miért? Mert ők csak önjelöltek, Brock Lesnar az első számú, az egyetlen! Felsorolja Lesnar bajnoki trófeáit, majd olyan szupersztárok nevét mondja, mint The Rock, Hulk Hogan, Stone Cold Steve Austin – ők ezt nem érték el, mert mind csak önjelöltek!
Lesnar azt mondta neki: Hé Paul! Nem tudom megtörni a streaket, nem tudom legyőzni Undertakert. Ő pedig azt válaszolta: Randy Orton, Shawn Michaels, Triple H nem volt képes erre, mert ők csak önjelöltek voltak, Brock Lesnar pedig az egyetlen! Mert Lesnar a 21-1.
A közönség felmorajlik, mimre pofátlanul megkérdezi: elnézést, akarnak mondani valamit? Tudom, hogy kik maguk, ezért lassan mondom: Brock Lesnar az 1 a 21-1-ben! Vannak Hall od Famerek, legendák és szupersztárok, de ezekről mind csak többes száőmban lehet beszélni (hogy nyomatékot adja, meg is nyomja a szavak végén a többes számot jelentő végződést). Egyetlen ember van, akinek minden a sajátja, aki a streak egyetlen elhódítója, és az Brock Lesnar.
Paul Heyman ledobja a mikrofont és Lesnarral együtt távoznak.

WWE Tag team Bajnoki cím mérkőzés: The Usos vs Randy Orton és Batista
Az Uso testvéreknek a WrestleManián aratott győzelmük után gyorsan ismét meg kell védeni az övüket, ráadásul két vér-és bosszúszomjas szupersztárral szemben.
Orton és Batista keményen neki is megy a fiúknak, és az hamarosan CM Punkot kezdi követelni.
A párosok a ringen kívülre kerülnek, Orton és Batista ott sem hagyják abba az Usok gyötrését, a bíró pedig közben számol.
A mérkőzésnek nincs is győztese, dupla kiszámolással ér véget.
nyilvánvaló, hogy Ortonék nem is akartak tag team bajnokok lenni, a verést azonban a gong után sem hagyják abba. Egyik Uso fiú DDT-t kap a földre, a másik Batista Bombot a lépcsőre. Orton és Batista visszamegy a ringbe és magasba emelik a karjukat, a közönség azonban nem díjazza a győzelmi mozdulatot.

A raklámblokkból megtudjuk, hogy Hulk Hogan ma adja át az Andre The Giant Memoriál trófeát Cesaronak, majd pár képkockát vetítenek a tegnap estéről.

Kis kihagyás után visszatér a WWE-hez Rob Van Dam, aki távolléte alatt annál az FWE-nél vállalt szereplést, ahol John Morrison jelenleg az egyik bajnok, illetve ahol szerepel pl. Ted DiBiase, Lita, Maryse és Maria Kanellis is.

Rob Van Dam vs Damien Sandow
RVD visszatérő meccse nagyon rövidre sikerült. 2,5 perc alatt eljutott odáig, hogy a Five Star Frogsplash-hez készülhessen, majd a mozdulat után kopogtatott is.
A győztes tehát: Rob Van Dam

Rey Mysterio vs. Bad News Barrett
Wade Barrett már csak rossz hír marad a nevében is. Myrteriot közönyösen, szinte csendben fogadja a közönség, míg Barrett nevét a gong megszólalásakor hangosan kiabálják. Kér is egy mikrofont és bejelenti, hogy van néhány rossz híre, azonban nem tudja elmondani őket, mert Rey rátámad.
Ez a meccs sem tartott soká. Mysterio beállította Barrettet a 619-hez (ez nem is tetszett a közönségnek), ám az angol védte a mozdulatot és adott ellenfelének egy Bullhammert.
A győztes: Wade Barrett.

Alexander Rusev vs. Zack Ryder
Elérkezett az ideje, hogy a korábban már reklámozott bolgár Alexander Rusev a fő roster tagjaként élő adásban a ringbe lépjen. Az új szupersztár bemutatkozó mérkőzése Zack Ryder ellen a nap minden villámmeccsének megdöntötte a rekordját, hisz kb. másfél percig tartott. Ryder nem lehetett túl boldog ezért a szerepért, hisz Rusev befogta az Accolade-be és feladatta vele a küzdelmet.
A győztes: Alexander Rusev.

Az idei évben Hall of Fame taggá vált Ultimate Warrior érkezik az arénába. Az egykori festett arcú WWE Szupersztár 55. életévét tapossa. Nehezen kezd beszélni, majd előhúz a zsebéből egy Warrior maszkot és felveszi. Így már jobban hasonlít egykori önmagához. Arról beszél, hogy őt a rajongók tették legendává. Hátul az öltözőkben sok potenciális legenda van, tegyék ugyanezt velük is. Ultimate Warrior szelleme örökké élni fog.

Láthatjuk, hogy AJ és Tamina halad a backstage-ben, majd egy videót láthatunk, ami azt hangsúlyozza, hogy nem lenne WWE a rajongók nélkül.

AJ és Tamina közben a ringhez ér. A Díva Bajnok beszélni kezd: 295. Ennyi napja ő ma rajongók Díva Bajnoka, minden idők leghosszabb ideje uralkodó bajnoka. Minden dívának adott esélyt, 294 nap esélyt hogy bebizonyítsák, ő rossz. De nem tudták. A múlt éjszaka viszont bebizonyította, hogy ennek a sztorinak ő a hőse. A WrestleManián AJ Lee vs a világ meccs volt, és az esélyek ellene szóltak, de megmutatta, hogy szegény kis New Jersey-i lányból a világ legjobb dívájává tudott válni. A The Best Diva In The World mondatban kicsit visszacseng CM Punk ismert Best In The World szlogenje, nem csoda, ha a közönség azonnal az ő nevét kezdi kiabálni.
AJ folytatja: Ő a díva divízió megmentője, sőt ő a díva divízió! Nem dicsérheti tovább magát, mert megszólal az NXT Díva Bajnokának zenéje és megjelenik Paige!
A mindössze 22 éves lányt Emma elleni mérkőzésének megnyerése után, 2013. július 24-én “koronázták” első NXT Díva Bajnokká, majd címét megvédte többek között Natalya ellen is.
Határozott léptekkel megy a ringhez. AJ pedig azonnal megkérdezi – Mégis mi a fenét csinálsz itt? – fogadja barátságosan AJ, mire a lány azt válaszolja, hogy csak azért jött, hogy megtegye, amit más eddig nem tett meg: gratulál AJ-nek a győzelméhez, nagy volt tegnap este.
AJ először úgy tűnik örül, ám a valóságban közli, hogy nincs szüksége a lány gratulációjára, húzzon vissza az NXT-be, mert a bajnokok nem szeretik, ha félbeszakítják őket.
Sajnálom, tényleg csak gratulálni akartam AJ – mondja Paige, mire AJ még cinikusabb lesz és édes kis pofának nevezi a lányt, aztán közli vele, hogy ha már itt van az ő ringjében és meccshez is öltözött, akkor azt teszi, amit tegnap tett a másik 13 dívával: el fogja verni.
Paige szabadkozik, hisz nem erre gondolt, ám AJ arcon csapja. Aztán mikor látja, hogy a lány mennyire megviselt lett ettől, felteszi a Díva Bajnoki övet tétként egy WrestleMania utáni meccsen Paige ellen és kér egy bírót! Tetszik vagy nem, ez az ő háza és javasolja, hogy Paige álljon készen!


WWE Díva Bajnoki cím meccs: AJ Lee vs Paige

A mérkőzésvezető megérkezik és ezek szerint újabb fiatal tehetség debütál a RAW-ban.
AJ nagyon biztos a dolgában és már a gong megszólalásakor nekiront Paige-nek. Kétszer is padlóra küldi, majd elkezdi körülötte az ismert szökdelést, miközben a közönség azt kiabálja: Let’s Go Paige!
Elkapja Paige-t a Black Widow-val, amivel tegnap este is megvédte a címét, a lány azonban nem adja fel4 Sőt, kijön a mozdulatból és visszatámad egy Paige Turnerrel, majd kopogtat!
Paige maga sem hiszi el, hogy AJ nem képes kirúgni, és letaszítja trónjáról!
A mérkőzés győztese és a WWE új Díva Bajnoka: Paige!

A lány Tamina elöl kigurul a ringből, majd fogja az övet és arcán még mindig az értetlenség és öröm keverékével távozik. AJ lassan magához tér és csak most fogja fel, mi is történt, toporzékol és sikítozik, de késő. Uralkodása 295. napján AJ Lee elvesztette a címet.

Hulk Hogan érkezik az arénába, hogy átadja Cesaronak a trófeát.
Természetesen először a tegnap esti WrestleManiát dicséri és ezúttal a helyszínt is jól, Superdome-nak mondja, aminek New Orleans jelen lévő tagja örülnek is. Történelmet írtak, mondja Hogan, több nagy WrestleMania pillanat is volt az előző este. Neki személy szerint az Andre The Giant emlékére kiírt mérkőzés volt a legnagyobb – és rámutat a szobrocskára, a közönség pedig azonnal Cesaro nevét kiabálja. Amikor tegnap este látta, hogy Cesaro felemeli Big Showt a magasba és átdobta a köteleken, örült a szíve, mert tudta, hogy Andre is mosollyal az arcán nézte őket onnan fentről. A Battle Royalban végül 31 ember vett részt és egy olyan nyerte, aki előre nem volt bejelentve. Hogan behívja Cesarot, aki Zeb Colter kíséretében érkezik.
Hulk Hogan gratulál a győztesnek, kezébe nyomja a mikrofont, majd távozik, talán hogy az ünneplés pillanatát egyedül neki hagyja meg. Zeb Colter elveszi a mikrofont Cesarotól és belekezd a szokásos, már nem egyszer hallott Real American népszerűsítő szövegbe. Cesarot is úgy dicséri, hogy a saját érdemeit emeli ki, mondván ő tette igazi amerikaivá, sőt ő tette Zeb Colter sráccá.
Cesaro csak mosolyog, majd félbeszakítja és közli vele, hogy ő nem Zeb Colter srác. Ő egy Paul Heyman srác!
A váratlan bejelentésre megjelenik Heyman és ő is bejelenti, hogy ő az ügyvédje és szószólója a Swing Királyának, Cesaronak!
Colter még egyszer pontosítani akarja a dolgot és megemlíti, hogy Cesaro nemrég mér ugráló birkának nevezte Heymant, ám a hír igaz és a publikumnak ez nagyon tetszik.
Heyman tudja, hogy ez most sokkolta Zebet, akit egyszerűen csak lenagypapáz, de úgy látszik, ez a hétvége már csak a Paul Heyman-srácok sokkoló pillanatairól szól.
Heyman első dolga, hogy eligazítsa a kommentátorokat Cesaro jövőjével kapcsolatosan, ezért elhagyja a ringet és az asztalukhoz megy.
Cesaro és Zeb győzködik egymást és ekkor érkezik hátulról Jack Swagger, aki megtámadja volt csapattársát, majd ledönti az Andre The Giant Memorial szobrot!
Cesaronak ekkor durran el az agya, ő is támad, majd hivatalossá is teszik az ügyet.

Cesaro vs Jack Swagger
Cesaro első mérkőzése Heyman-srácként a volt csapattársa ellen. A ring mellett egyik oldalon Heyman, aki öleli a megmenekült szobrot, a másikon Colter.
A két szupersztár el akarja dönteni melyikük a jobb. A közönség Cesaro mellé áll és talán ez ad erőt a svájcinak, hogy kemény támadásba lendüljön. Hamarosan jelezte, hogy jön a swing, ám Swagger elhagyta a ringet, sőt inkább megfutamodva kiszállt a meccsből. Amikor hezitált, hogy mégis időben visszamegy, Colter lebeszélte.
A mérkőzést így kiszámolással Cesaro nyerte.

Michael Cole bejelenti, hogy kedden a Main Eventben egy hat emberes tag team mérkőzést rendeznek a Shield és a Wyatt Family között.
láthatjuk, hogy több mint két évtized folyamatosság után hogy reagált a sajtó Undertaker tegnapi vereségére, majd az adás elejéből, Daniel Bryan ünnepléséből kapunk egy összevágást.

Backstage: Kanet, Stephaniet és a Shieldet látjuk. Steph azt mondja, nem érdekli, mi volt köztük és nem érdekli, mi történt Kane testvérével tegnap, az a fontos, hogy Triple H ma este 14-szeres WWE Nehézsúlyú Bajnok legyen és mindenki tegyen meg mindent azért, hogy ez így is történjen!
Seth megjegyzi, úgy néz ki mintha hiányoznának Kane haverjai, a New Age Outlaws, Ambrose pedig hozzáfűzi: mindaddig, amíg a Shield itt van a környéken, nem is akarja látni őket!
Kane szerint az a baj, hogy a Shield nem veszi észre, hogy már vékony jégre merészkedtek és Triple H kezdi őket feláldozható gyalognak tekinteni. Kiabálni kezd, és felfedi, hogy néhány héttel ezelőtt Triple H volt az, aki arra utasította őket, hogy verjék meg a Shieldet! Erre már Stephanie is felemeli a hangját, hogy lecsillapítsa vagy inkább elhallgattassa. Aztán a három fiúhoz fordul és másképp próbál hatni rájuk. Szerinte mindenki tudja, hogy Daniel Bryan bajnoki címe és a Yes Mozgalom igazságtalanság. Nekik mindannyiuknak egy oldalon kell állni, mert Triple H úgyis megkapja, amit akar.
Aztán megkérdezi érthető volt-e, mire vonakodva bár, de mindenki egyetért.

WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím mérkőzés: Daniel Bryan vs Triple H
Daniel érkezik elsőként, majd csendben besétál Orton és Batista. Két oldalról támadnak a Bajnokra, tépik, ütik, rúgják, Bryannek nem sok esélye van. Orton ad neki egy RKO-t, Batista egy Batista Bombot és ha mindez nem lenne elég, érkezik Kane és kioszt egy Chokeslamet.
Triple H csak ezt követően lép színre, hogy “előkészített” ellenfelével megvívja a cím mérkőzést.
HHH a ringbe lép, a közelben felsorakoznak az emberei: Orton, Batista, Kane és természetesen a felesége Stephanie. Utasítja a mérkőzésvezetőt, hogy menjen oda, ám amikor ő Bryan állapotát nézné meg, kiderül, hogy a COO nem ezt akarja, hanem azt, hogy indítsa a meccset úgy, hogy egyik fél a földön fekszik!
Amikor a bíró próbálja magyarázni a nyilvánvaló szabálytalanságot megkérdezi tőle: akarja-e a munkáját, ha igen, akkor szólaljon meg a gong.
HHH először viccet csinál ellenfeléből, ám többre nem nagyon marad ideje, mert megszólal a Shield zenéje, ami valamiért megzavarja. Az Igazság Kutyái arcukat maszkkal elfedve mennek a ringhez. Egyik oldalon ők, a másikon Kane-ék, középen Triple H és a még mindig fekvő Bryan.
Ez nem fog megtörténni! – mondja Triple H mindkét csapatnak, és nyugalomra inti őket, ám a Shield tagjai a ringbe lépnek és nyilvánvalóvá teszik, hogy nem a főnök oldalán állnak! HHH továbbra is próbálja csillapítani a kedélyeket, ám ahogy megfordul az oldalába repül egy hatalmas Spearrel Reigns! Elszabadul a pokol. Orton, Batista és Kane megkapják a magukét, majd körbeveszik Triple H-t. Nem támadják meg, meghagyják Daniel Bryannek, aki jól irányzott rúgással küldi a padlóra.
Kane kirántja főnökét a ringből, majd A Viperával és Batistával közösen próbálják talpra állítani.
Az arénában mindenki egy emberként kiabálja: Yes! Yes! Yes!

A heti RAW adás utolsó képkockáin Daniel Bryan magasba lökött karjait és a Shield tagjainak összetartott öklét látjuk. Az események nem várt fordulatot vettek. Nemrég még a Shielden belüli villongások adtak okot feltételezésre a csapat felbomlásával kapcsolatosan, most pedig úgy tűnik, ez az egység egyelőre megbonthatatlan. Az után, hogy szembeszálltak a hatalommal, erősnek is kell lenniük.
Mi történt még? Bemutatkozott két fiatal szupersztár, egyikük azonnal Bajnok is lett. Megtudtuk, ki az új Heyman-srác, visszatért Rob Van Dam.
Nem volt eseménymentes a RAW, és bízzunk benne, hogy érdekesen alakul a folytatás is.

Pre Show:

WWE RAW:

Backstage Pass:

Letöltés: http://www.multiupload.nl/NOBEX1NCAV

30 gondolat “WWE RAW 2014. április 7. – Az új Bajnok színre lép” bejegyzéshez

  1. Nem volt rossz adás.
    Őszintén meg mondva nem igen csodálkoztam, hogy Cesaro Heyman Guy lett, szinte esedékes volt, hogy ki váljon Jack mellől.
    Tetszett a Shield face turnje, így elválik, hogy a jó szerepkört hogyan tudják alakítani.

    Viszont ami negatívum annyi volt, hogy feljött egy NXT díva és hipp-hopp bajnok lett, ez azért nálam kissé ki csapta a biztosítékot. Meg kissé felháborítónak tartom, hogy már most így meg kapta az övet Paige.

    Sokak fel vannak háborodva, mert CM Punk még mindig nem tért vissza, na de abba nem gondol bele senki aki nem tetszését nyilvánítja ki, hogy Punk-nak elég durva sérülései voltak(vannak) és azokat nem két nap mire kiheveri.

    Kedvelés

  2. Hát ez hihetetlen jó adás volt!!! Le a kalappal! Hosszú ideje nem volt még hasonló se. 😀

    Kedvelés

  3. Egyébként az lemaradt,hogy nagyon jók a fordítások ,meg az hogy működik ez az oldal. Reméljük
    Sokáig így lesz még.Csak biztatásnak:Itt mi vagyunk jó páran akik Folyamatosan Követik ezt az egészet 🙂

    Kedvelés

    1. Innen is köszönet 🙂 Nem szoktam írni,de mindig olvasom a cikkeket, eseményeket, meg általában nézem is az itteni linkeket 🙂 Még sokáig csináljátok!

      Kedvelés

  4. öööööö na jó foglaljuk össze: tény hogy ez volt AZ EDDIGI LEGJOBB RAW A VILÁGON DE. nem értem a közönség mért fújolta misteriot és mért imádta csicska news barettet?

    Kedvelés

  5. Közben ki kellett cserélni a videó kódokat, mert az előző 3+2 részes változatot sajnos letiltották. Bízzunk benne, hogy ez tovább fog menni. Tehát ugyanaz van fönt, csak más darabolásban. 🙂

    Kedvelés

  6. Átgondolva az előbbi felvetésemet, még esélyes is. Hisz a NAO az elkövetkező hónapba elhagyja a ringet örökre.. Kane pedig egyedül marad…
    We
    Want
    Evolution

    Kedvelés

  7. Csak nekem van egy olyan érzésem, hogy itt egy újabb Evolution formáció kezd kibontakozni? Tagjai adottak: Triple H, Randy Orton, Batista és lesz még egy bűvös 4. személy – akár Kane –

    Kedvelés

  8. Akkor most Cesaro mellet Heyman is face turnt kapott vagy mi?
    Mert a közönség meglepően jól reagált Heymanre,ahhoz képest,hogy néhány perce kifülyülték az arénából………..

    Kedvelés

  9. ez.. ez… jobb volt mint a WM! Sőt jobb volt mint tavaly bármelyik RAW.Shield face turn,Cesaro mint Heyman Guy, nagyon jó adás volt.

    Kedvelés

  10. Nem gondoltam volna hogy egy ilyen szar WM után sikerül jó RAW-t összehozniuk de….. sikerült.
    Igazából maga az adás összességében nem volt túl jó és izgalmasnak sem mondható. De a vége az kimentette a szarból és elvitt mindent. Hihetetlen. 😀 Már az is hogy Cesaro egy Heyman srác lett biztos azért mert Lesnar most megint eltűnik azt kellett neki valaki. De a vége az komolyan mondom 😀 Rázott a hideg. Ezt nagyon jól csinálta a WWE. 😀

    Kedvelés

  11. A szerkesztőhöz egy kérdés.
    Ti honnan kapjátok meg a teljes adásokat?
    Mert Youtubra is csak a fontosabb Sd,Raw meccseket teszik fel.

    Kedvelés

    1. Több oldal van, amelyik feltölti a teljes adásokat, ilyen pl. a Bollyrulez.net. Mi megkeressük az aktuálisat és csak beágyazzuk. A Dailymotion-ön több videó van fönt, de hogy melyiket mikor szúrják ki és tiltják le, az megjósolhatatlan.

      Kedvelés

  12. nagyon reménykedtem az after RAW-ban és semmi… se CM Punk se Sting se semmi, tényleg kezdem elveszteni a WWE-t. Nem volt jó adás. (ja és AJ tartja az övet majd 300 napig és jön egy csaj az NXT-ből és egyből elveszi???)

    Kedvelés

    1. Nem Volt Jó Adás??Fenomenális Volt. Jobb Volt,Mint A Wrestlemania.
      Cesaro Paul heyman Guy Ként Fog övet szerezni (nem is csodálom)
      Shield Face Turn(én is nagyon örülök neki)
      Hát Az 1,ami nem tetszett a batista orton tag team.

      Kedvelés

      1. A tag team-nek is van értelme mert így most hárman együtt állnak a shield és bryan ellen, összeállt a csapatuk mint régen, amikor elég ütős dolgokat tudtak együtt csináni, legalább szerény véleményem szerint. 🙂

        Kedvelés

Vélemény?