Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2014. április 28. – Wolverine és Magneto

RAW_1092_Photo_081

2014. április 28-án abba a városba érkezett a WWE heti adása, ahonnan Randy Orton pankrációs karrierje indult: St. Louisban vagyunk. Már csak hat nap van hátra az Extreme Rules PPV adásig.

A Pre Show-ban a már megszokott három kommentátor: Josh Matthews, Booker T és Alex Riley mellett ezúttal Santino Marella foglal helyet.
Ők négyen beszélnek arról, hogy az Uso ikrek ma megvédik Tag Team Bajnoki övüket a Ryback-Curtis Axel páros ellen. Többször is reklámozzák, hogy a mai RAW sztárvendége Hugh Jackman lesz és megtudjuk, hogy az adás végén sor kerül egy Roman Reigns vs Randy Orton mérkőzésre.
Láthatjuk ismét, hogy egy héttel ezelőtt Kane hogyan készítette ki Daniel Bryant és természetesen szóba kerül a Shield vs Evolution ellentét is.
A tournament mérkőzés utolsó állomásaként Bad News Barrett és Rob Van Dam összecsapás lesz, a győztes pedig Big E-vel mérkőzhet meg az interkontinentális címért vasárnap. Ennek kapcsán Renee Young Barrettet kérdezi, ő pedig biztos benne, hogy majd rossz hírekkel szolgálhat a jelenlegi bajnoknak és véget vet az uralkodásának.
Byron Saxton az Uso testvérekkel beszélget, ők azonban nem aggódnak a mai címvédés miatt.

Az élő adás John Cena és Bray Wyatt videóval indul. A ring fölött egy acél ketrec lebeg és Cena érkezik az arénába. Mint mindig, most is vegyes reakciókkal fogadja a közönség. Megragadja a mikrofont és többször is felteszi a rajongóknak a kérdést, hogy “Miért”? Hogyha volt a WWE szurkolóinak választása, akkor miért éppen arra szavaztak, hogy az egész Wyatt Family ellen kelljen ringbe lépnie? Cena egy fair csatát szeretett volna vívni, ehelyett viszont a mérkőzés diszkvalifikációval ért véget és egy megalázó kivégzést nézhettek végig a publikum tagjai. Mindhármuk ellen volt kénytelen ringbe szállni, ahol végül nem tudott már mihez kezdeni és elbukott. Felveti azt, hogy ezt azért szerette volna a közönség látni, mert a hosszas évek alatt Cena népszerűsége meglehetősen csökkent. Ezt követően pedig visszaemlékezik arra, hogy mi is történt Saint Louis városában 10 évvel ezelőtt. Ekkor Cena-t egy Draft alakalmából áthelyezték a Monday Night RAW-ra. Emlékszik még arra, hogy milyenek voltak az akkori rajongók, kommentátorok és az ellenfelek. Sok minden megváltozott, más lett az egész WWE Univerzum, egy valami viszont még mindig ugyanaz, az pedig nem más, mint Cena kitartása. Egyszer sem tántorodott meg és mindig elsőként próbált részt venni a harcokban, hogy jó példával járhasson elöl. Emiatt is teszi fel ismét a kérdést, hogy miért? Miért kellett ilyen módon elbánni vele? Cena végiggondolja és hirtelen megnevez pár kimondottan jó egyéniséget a szervezetnél, mint Roman Reigns, Cesaro, Seth Rollins, valamint a jelenlegi WWE Nehézsúlyú Világbajnok, Daniel Bryan. Emellett pedig megemlíti az NXT-s pankrátorokat, akiké majd a jövő lesz, ezek előtt a Szupersztárok előtt verették meg brutálisan Cena-t. Ezek után már tisztán lehet látni, hogyha valaki egy kicsit is unalmas lesz a publikumnak, akkor az erre a sorsra jut.
Ezt követően nem érti, hogy miért is kéne majd ringbe lépnie majd Bray ellen egy Steel Cage meccsen, ahol nem lesznek szabályok. Tehát ebbe az összecsapásba Luke Harper és Erick Rowan akkor avatkozhatnak bele, amikor kedvük tartja. John miután ezeket a mondatokat befejezte, megszólalt a Wyatt Family bevonuló zenéjének első kis része, amit követően teljesen elsötétül az aréna. Cena egyedül állt a ringben és várta, hogy mikor fog érkezni Bray a két “testőrével”. Viszont énekhang szólalt meg, ahogyan pedig visszakapcsolódott a világítás jó pár gyerek tűnt fel a bejáratnál. A folytonos ének viszont lassan elhalkult és a gyerekek Erick Rowan féle maszkban állták körbe ringet. Bray a hintaszékében foglalt helyet, ölében egy kisgyermekkel. Pár pillanat erejéig bámulta Cena-t, majd nevetésben tört ki.

The Usos vs RybAxel (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Az adás legelső mérkőzésében a két ikernek legelőször kellett megvédenie a címüket, méghozzá az egykori Paul Heyman Guy-ok ellen. A harcban a Bajnokok kiosztottak egyszerre egy Superkick-et, amit követően a ringen kívülre ugrottak egy Body Splash-el, ám itt Jey rosszul érkezett földre, aminek következtében megsérült a bokája. Végül ez nem hátráltatta őket, egy felső kötélről bevitt Body Splash-t követően lekopogtatták Curtis Axel-t és sikeresen megvédték a két címet.

Az első összecsapást követően a Backstage-ben Paul Heyman beszélget el Cesaro-val Rob Van Dam-ről, aki az előző héten a RAW-n legyőzte a svájcit, amivel bekerült az Interkontinentális Bajnok kihívójának megrendezett tornáján a döntőbe.

Sheamus vs Titus O’neil

A Kelta bevonulása alatt megérkezett az arénába Titus, aki nekiesett Sheamus-nek. Végül mindketten bekeveredtek a szorítóba, ahol a bíró elindította a csatát kettejük között. Nagyon rövid összecsapást tekinthettünk meg, aminek az elején még O’neil dominált, viszont egy Brouge Kick után nem volt képes kirúgni a kopogtatásból.

Dolph Ziggler jelenik meg a szorítóban, hogy bemutassa a legújabb X-Men film előzetesét, ami nem más, mint az “Eljövendő múlt napjai”. A kivetítőn jelenik meg ez az előzetes, amit követően nem másé a főszerep, mint a kedvelt szuperhősé, aki a moziban Wolverine-t alakította: Hugh Jackman!
A rajongók látszólag nagyok kedvelik őt, Hugh ezt pedig teljes mértékben ki is használja. A szorítóba vonul, ahol összeölelkezik Ziggler-el, amit követően egy kisebb baráti csevegésnek lehetünk szem és fültanúi. Amikor már azt hittük, hogy ezt befejezték megszólalt egy teljesen új bevonuló zene, amire nem más érkezett mint Damien Sandow. Sandow illedelmesen bemutatkozott, hogy ő Magneto, amit követően bírálni kezdte a ringben ünneplők stílusát. Damien befejezésül teljesen bekeményített és megpróbálta használni Magneto erejét, ami nem másból áll, minthogy az elméjével a fémes tárgyakat képes irányítani. Jackman belement a játékba, mintha tényleg mozgatta volna Sandow a Hugh kezében lévő mikrofont. Végül “nyertek a jók”, Hugh Jackman földhöz vágta Damien-t egy Hip Toss-al, amit követően Ziggler kiosztott egy Zig Zag-et.

Cesaro vs Jack Swagger

Először az All American American érkezik, akit Cesaro követ. A svájci bevonulása alatt természetesen Heyman elmondott pár dicsőítő jelzőt, valamint felkonferálta a mentoráltját. A gong megszólalása után elindult a harc, aminek a vége meglehetősen különösre és komédiásra sikeredett. A ringen kívül Paul nekiesett Zeb-nek, akinek nemes egyszerűséggel elkezdte tépni a bajszát. Jack mentora segítségére sietett és egyáltalán nem figyelt a mögötte álldogáló ellenfelére. Végül Cesaro kiosztott egy Back Suplex-et, amit követően pinbe fogta Swagger-t, aki nem volt képes kiszabadulni a kopogtatásból.

Cody Rhodes vs Alberto Del Rio

A harc előtt a backstage-ben Renee Young szólította le John Cena-t egy rövid interjú erejéig, amiben a show első szegmenséről kérdezte a Szupersztárt. Látszott, hogy Cena egyáltalán nem találja a szavakat, végül pedig megszólalás nélkül egyszerűen elsétált.
Cody és Alberto összecsapásában végül a Cross Arm Breaker dominált, amiből Cody nem volt képes kiszabadulni és kénytelen volt feladni az összecsapást.

Alexander Rusev vs Xavier Woods

Ez az összecsapás is borzasztó rövid lett, aminek a végén Rusev-nek sikerült megszereznie a győzelmet, ezúttal viszont szokatlanul diszkvalifikációval. R-Truth érkezett a kötelek közé, hogy segítsen csapattársának, akivel végül közös erővel képesek voltak ellenállni a Bolgár Bestia támadásának.

Los Matadores vs 3MB

Ebben a tag team csatában döntő fontosságú volt a két kisember egymásnak esése. A ringen kívül harcoló feleket Diego próbálta meg szétválasztani, ám nem járt sikerrel, mert közben a ringben Heath Slater lekopogtatta Fernando-t.

Ezt követően Steph McMahon jelenik meg a ringben, aki szeretne bocsánatot kérni Daniel Bryan-től azért, ami közötte és Kane között történt az előző RAW-n. Bryan nagy nehezen megérkezik az arénába a feleségével együtt, ám Daniel-en nagyon látszik, hogy még mindig teljesen zabos, amiatt a támadás miatt. Stephanie nem tud hirtelen semmit sem mondani, amivel javíthatna a helyzeten, ám bejelenti, hogy az Extreme Rules-on Paige szembe fog nézni Tamina-val a Bajnoki övért, ám lehet, hogy ez a mérkőzés egy picit változhat. Mrs. McMahon engesztelés képpen kiírt erre a RAW-ra egy mérkőzést Brie és Paige között, aminek a tétje a Díva Bajnoki öv lesz.

Brie Bella vs Paige (WWE Díva Bajnoki öv)

A harc nagyon rövid volt, hiszen felgyulladtak a lángok és érkezett Kane. Brie a szorítóban hevert a padlón, Daniel pedig várta, hogy a Vörös Szörny támadjon. Kane nem a bejáratból érkezett, hanem a ring alól. Átszakította a padlót, majd a ring alá lehúzta volna Brie-t, ám a lány minden csepp erejével ellenállt a támadásnak. Daniel próbált segíteni, de a sérült nyakával nem igazán tudott csatázni. Végül sikeresen “kimenekültek” a ringből.

Ezt követően a backstage-ben Steph sajnálkozott tovább és próbálta megnyugtatni Bryan-t, amire Brie egyszerűen besokallt. A Bella lány rákiáltott Mrs. McMahon-ra, hogy : “Takarodj innen, te kurva!”

Bad News Barrett vs Rob Van Dam

A kihívói jogért folyt ez a csata, ami a torna döntője volt. Végül Bad News Barrett szerezte meg a győzelmet a Bull Hammer-t követően. Ezt a győzelmet követően érkezett Swagger és Cesaro, akik megjelenése után egy nagy csetepaté alakult ki.

Roman Reigns vs Randy Orton

A csata elindulása előtt megérkezett az Evolution, valamint a Shield, akik felálltak a ringben egymással szemben. Triple H, Orton és Batista is megszólal, amit követően megjelenik az Evolution, illetve az egykori Evolution negyedik tagja, Ric Flair. A ringbe sétál és összeölelkezik HEvHH, Batista és Randy csapatával. Belekezd a beszédébe, amiben elmondja, hogy nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen látta már harcolni a WWE legmeghatározóbb alakulatát. Megvan ezekben a srácokban minden, erő, stílus és hatalmasság. Örömmel tölti el, hogy egy ringben állhat velük, mondta ezeket az Evolution felé fordulva. A dicsérő szavakat követően viszont Ric hirtelen megfordult és meglepően kijelentette, hogy akikről most beszél azok a Shield-es srácok. Flair kezet rázott Seth-el, Roman-el és Dean-el, majd távozott az arénából.
A meglepő és váratlan beszédet követően megszólalt a gong és elindult az összecsapás. Ebben Roman dominált, ám végül diszkvalifikációval zárult a csata, hiszen Triple H és Batista nekiestek Reigns-nek. Az Evolution keményen megtámadta leendő ellenfeleiket, ám végül a másik trió tudott válaszolni. A Shield Triple H bandája fölé kerekedett.

Ezzel ért véget a mosatni RAW, ami az utolsó hétfői adás volt az Extreme Rules előtt. Még vár ránk egy SmackDown, amit a PPV fog követni.


Pre Show:

RAW:

Backstage Pass:

Letöltés: http://www.multiupload.nl/OUCW9CJEA5

24 gondolat “WWE RAW 2014. április 28. – Wolverine és Magneto” bejegyzéshez

  1. dicsak buksi

    Most olvasom,hogy a cica picsa harcon mi történt.Én meg pont 1 tetves meccset hagyok ki,és azon jelenik meg a kedvencem.
    Tetszett a ring alól előmászás.Anno Undertaker lerántotta a pokolba Kane-t..az,de nagy volt.
    Ez meg ciki,főleg a vége,mikor leakarta rántani a csajt,de nem jött össze neki.Ok,ez szimbolizálja azt,hogy lerántja a pokolba,az örök mélységbe,és,hogy ezentúl rettegés lesz az életük,főleg a gidának,de mégis,ezt komolyan gondolták?
    Tegyük fel,ha lerántja,akkor a ring alatt rejtőzök Kane a szopóssal a műsor végéig,vagy titkos alagútrendszeren át elmenekül nedves zsákmányával?
    Érdekes…
    A fojtódobást nem lehet megunni.Egyszerűen nem.
    Kane ismét pusztító szerepben,és ez az amit oly régóta vártam!!!

    Kedvelés

  2. Az a lényeg, hogy kicsit sem hasonlított ez a Kane-s jelenet a 2 évvel ezelőtti Kane+Eve+Zack Ryder féle jelenetre! 😉

    Kedvelés

  3. Szerintem jó adás volt, főleg a Wyatt-es rész. Ez az ember valami brutál jól meg tudja írni a saját promóit. Ha netán vége a pankrátor karrierjének simán el tudom képzelni a kreatív osztály fejének.
    Egyébként Paul Hayman egy állat szarrá röhögtem magam a viccen. 😀
    “Knock Knock” “Who is that ?” “Májk” “My client Brock Lesnar…. ” Ez akkorát ütött, mint az ipari áram…. 😀

    Kedvelés

  4. Érteeeeem.
    Amúgy,ahogy a viasat6on mondkák,nécsőőőőrboy-tól elég szánalmas volt ez a beszólás.Ok,megjátszott,színhát az egész világ,de azok után amit anno letettek az asztalra,szembeköpi a fiait.
    Mondjuk jól is tette,de akkor is.
    Maga nagyon csintalan uram!

    Kedvelés

  5. Magnteo..apád fasza az.
    Kihagytam,hogy alexa és a veszett kutya milyen életképtelen páros.Impotens banda.Fél éve együtt lubickolnak a meleg vízben és még semmit sem értek el.alexa egy nagy 0,semmi érdemlegesett ne tett még,és valszeg nem is fog.
    Volt nexusos kutya meg tudjuk,hogy nem tud beszélni,bár beszéd órákra járatták,és nem 1-2 dollárja bánta a csámpás uralkodónak..sikertelen volt ez a próbálkozás.
    Tudjuk,hogy van benne fantázia,meg egy nagy adag állat,de övet se szerzett még,és már mindenkivel volt pici konfliktusa,még sem tudtak egy normális karriert és karaktert épiteni neki.És féléve ezzel a majommal lóg,de semmi haszna.Pedig mikor a veszett kutya pl a rongyember cenával meccselt,az egész jó volt,vagy a puncika história,csicska shield ellen is jó volt látni őt,ahogy verik agyba meg főbe,de azért ő is 2 kézzel szórta a boldogságot.
    Most meg..
    Én még látok benne csepp kis fantáziát mindezek után is,de ezt a hájmeni csajságot lelkéne felejteni,és lekéne tagadnia,na meg a farbatosz tesókájától elkéne választani,mert csak egyedül lehetne vele valamit kezdeni.

    Kedvelés

    1. ROYAL: Az, hogy új helyre költöztünk nem jelenti azt, hogy az előző oldal szabályai nem élnek. Kérlek finomabban. Köszi.

      Kedvelés

  6. pinki meg a farkas kurva nagy haverok lettek.Adás után le is szopták egymást.

    mr.wrong turn azt vette el most müzlitöl,amit a legjobban szeret.Nem,nem kecskepofa pélóját,hanem a gyerekeket.
    A közönséget,akik felnéznek,rá,akik istenítik.És most már ez mind múltié.
    Elvette őket tőle.Kecske pofát öltött a sok gyerkőc,és szupercena térdre borult.
    Térdre kényszerítette őt a nagy dalospacsirta mr wrong turn.A következő x faktor győztes úgy látom már meg is van az ő személyében.
    Fain kis szinész ez a loboncos puffadék,szó se róla.Jó kis csete meg paté alakulhat ki még a wrong család és a selejtes seggarc között,úgy érzem.

    bucifejű a verhetetlen atyaúristen most.Senki lenem győzi.Kiderült,hogy sámsonnal ellentétben törzsgyökérnek nem a hajában volt az ereje.Szánalmas,pár perces segrepacsi,semmi több.

    rücsök eljátsza a nagy kommunista vörös kutyát,közben meg egy tenyeres talpas paraszt a tsz korszakból.Nagy karrierje ennek a trollnak sem lesz.

    A cica picsa harc nem érdekelt.

    berette győzelme olyan biztos volt,mint hogy cena szereti a faszt.

    Na és a vége.Idézőjelben szarrá verik a csicska shieldet,majd a végén mintha misem történt volna,felpattannak és már fordítanak is.Teljes mértékben illúzió romboló..
    babtista genyó anno csak úgy falta az embereket 2 pofára,de amióta visszatért,csak árnyéka önmagának.Remélem hamar elkotródik a rákba,mert semmi szükség rá.

    A kecskegida sereg,müzli térdre borulása,na meg a családfő éneklése és pszichikai hadviselése tetszett az adásban a többi egy kalap szar.

    Kedvelés

  7. Hát nem volt egy rossz adás. A végén izgultam és reménykedtem hogy a Shield kap egy verést mert akkor kicsit kiszámithatatlanabb lett volna az Extreme Rulez – igy viszont… Szinte 100% ban boritékolható az öltönyös köcsögök győzelme…

    Kedvelés

    1. ha ezek az öltönyös köcsögök nem lennének akkor a te nagy szupererős pajzsod semmit se érne. Ja és hajrá EVOLUTION !!!!

      Kedvelés

  8. Sandow nevetséges volt….jó volt újra Jackmant látni az adásban….amúgy érdekességként kérdezem, hogy Paige most heel vagy face karakter? Mert nem tudom eldönteni….:D

    Kedvelés

      1. Mert ha jól tudom, amikor az NXT-ben volt, akkor bajnokként heel volt….ok, megverte AJ-t, és mindenki szerette Paiget, mert végre, nem az örült cafka a bajnok, de lehet, hogy én tévedek…mindenkivel megesik, hogy téved….

        Kedvelés

  9. Srácok a szöveges összefoglalót délután Ben fogja elkészíteni. Aki szeretné olvasni is a történéseket, nézzen vissza majd később. Köszi szépen!

    Kedvelés

Vélemény?