Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WrestleMania 32. – Eredmények és videók

wm32

AT&T Stadion, Texas. Minden idők legnagyobb wrestling közönsége gyűlt össze az év legrangosabb eseményén, egészen pontosan 101.763-an tekintették meg a 32. WrestleMania-t. Jó néhány mérkőzést hatalmas várakozás előzött meg, viszont biztosan sokan állnak fel majd keserű szájízzel egyik, vagy másik meccs miatt.

A fő eseményt ezúttal is a KickOff vezette fel, ami a megszokottól eltérően ezúttal három mérkőzésből állt:

KickOff: Kalisto © vs Ryback – Országos bajnoki címmérkőzés
Szinte üres lelátók előtt zajlott ez a küzdelem, hiszen a nézők még csak szivárogtak az arénába. Némi meglepetésre címvédést láthattunk, amivel kis Luchador megteremtette a maga WrestleMania pillanatát..

KickOff: The Total Divas vs Team BAD & Blonde
A 10 fős Díva csapat mérkőzésre már többen voltak kíváncsiak, talán egy két hölgy szépsége miatt. Birkózást nem sokat láthattunk, Yes Lock-ot azonban igen, amivel Brie megszerezte a győzelmet a Totál Díváknak.. A ringbe ezt követően nem más érkezett, mint a Hall of Famer Lita, aki egy pódiumon lévő, letakart tárgy mellett kezdett beszélni. A hölgy egy nagy bejelentéssel érkezett, mely szerint a mai Charlotte vs Sasha vs Becky mérkőzés győztese, mint az új Women’s bajnok távozik a ringből. Lita felfedte az új címet, ami igencsak hasonlít az urak főövéhez.

KickOff: The Usos vs The Dudley Boyz
Nem sikeredett túl hosszúra az a csata, melynek végén az Uso ikrek örülhettek győzelemnek.

A WrestleMania mérkőzései:

Kevin Owens © vs Sami Zayn vs Dolph Ziggler vs The Miz vs Sin Cara vs Stardust vs Zack Ryder
Nagyon látványosra sikerült a létrák által az este első mérkőzése. Láthattunk pár igen komoly s egyben hajmeresztő mozdulatot is. A végén nagyon úgy tűnt, hogy Miz lesz képes leakasztani az övet, de végül mindenki meglepetésére a lesipuskás Ryder volt az, aki a címmel távozhatott. Igazi bombameglepetés rögtön az elején, hisz Zack az utóbbi időben alig jutott szerephez!

Chris Jericho vs AJ Styles
Mondhatni mindkét fél bevetett mindent a repertoárból, és talán egy kicsit megújulni is képesek voltak az előző meccseikhez képest. Styles végül belenézett egy kemény Codebreaker-be, amit követően Y2J kopogtatta a Phenomenal-t.

New Day vs League of Nations
A sorozatos győzelmeket követően ezúttal alulmaradtak a Tag Team bajnokok, de öveiket nem vesztették el. Az igazi meglepetés azonban csak ezután jött, hiszen a győztesek nevében felszólaló Barrett-et, Mr.WrestleMania, azaz HBK zenéje szakította félbe. Shawn birkózó nadrágjában érkezett harcra készen, de hogy ne legyen egyedül, betársult hozzá Mick Foley, valamint a texasi csörgőkígyó Steve Austin is, amit követően alaposan szétrúgták a League of Nations tagjainak seggét… Xavier ezek után megpróbálta táncra bírni Austin-t, azonban a jutalmas egy Stunner lett, amit önfeledt sörözés követett. A három Hall of Famer fogadtatására érdemes figyelni.

Dean Ambrose vs Brock Lesnar – No Holds Barred Street Fight
A három főmérkőzés közül, talán a legnagyobb csalódást okozta ez a küzdelem. A csata nevéhez méltatlan és gyenge mérkőzés volt, bár kerültek elő eszközök és a meccs jellegénél fogva mindent szabad lett volna. Ambrose Suplex City-ben tett kirándulás ráadása pedig egy F5 volt, amiből nem tudott kirúgni a Lunatic Fringe.

Charlotte © vs Sasha Banks vs Becky Lynch – Triple Threat mérkőzés a Women’s bajnoki címért
Már a bevonulások emlékezetesre sikeredtek. Sasha Eddie előtt, míg Charlotte édesapja előtt tisztelgett szerelésével. A küzdelem egyébként hozta a vár színvonalat, a végeredmény azonban meglehetősen váratlan volt, miután Charlotte feladatta a küzdelmet Becky-vel (miközben apja lefogta a ringbe visszaigyekvő Sasha lábát), így a bajnok megvédte övét s egyben a vadonatúj címmel távozhatott.

The Undertaker vs Shane McMahon – Hell in a Cell mérkőzés
Az este kétségtelenül legjobb mérkőzése volt ez. Láthattuk a várt ”magasugrást” Shane-től, de ezen kívül is volt brutalitás bőven. The Undertaker végül megszerezte a győzelmet, 23:1-re módosítva ezzel WrestleMania mérlegét, ami egyben Shane örökségének és álmainak a végét jelentette. Shane hajmeresztő produkciója után nyakmarevítőben, hordágyon hagyta el az arénát.

3. Andre the Giant Memorial Battle Royal
Ebben a csatában, nem kis meglepetésre az NXT-ből érkező Baron Corbin tudott diadalmaskodni, miután a végjátékban szemfülesen eliminálta Kane-t.

The Rock is érkezett, mint arra számítani lehetett. A Great One egy igazán tüzes bevonulással örvendeztette meg a publikumot, amit követően elmondta szokásos monológjait, valamint, hogy ezen a WrestleMania-n megdőlt a nézőszám rekord is, hiszen 101.763-an vannak jelen Dallasban. Lelkesedését az érkező Wyatt Family négyese szakította félbe, ami után Bray és Rock keveredett rövid eszmecserébe. Rocky persze kifigurázta a vele szemben állókat, majd egy hirtelen ötlettel állt elő, nevezetesen, hogy itt és most kerüljön sor egy WrestleMania mérkőzésre.

The Rock vs Erick Rowan
Hat másodperc alatt végzett Rocky, aki a Rock Bottom-ot követően kopogtatta Rowan-t és ezzel a győzelemmel gyorsasági rekordot állított fel. A Family körbeállta a ringet, de ekkor a legváratlanabb dolog történt. John Cena zenéje csendült fel, mire bizony érkezett a Cenation vezetője a dallasi publikum örömére. Cena harcra készen futott le a rámpán, majd csatlakozva Rock-hoz, együttesen látták el a Family baját! Két egykori rivális, akik most összefogva teremtettek egy emlékezetes WrestleMania pillanatot.

Triple H © vs Roman Reigns – WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címmérkőzés
A főmérkőzés legnagyobb pozitívuma talán Triple H bevonulása volt. A küzdelem laposra sikeredett, amit a közönség is érzékeltetett. Említésre méltó momentum mindenképp, hogy Roman egy hatalmas Spear-rel fektette ki a ringben kotnyeleskedő Stephanie-t. Triple H ugyan mindent megtett, de a romani birodalom végérvényesen a Vezetőség fölé emelkedett, miután Reigns harmadik Spear-je meghozta a harmadik bajnoki regnálást a BigDog-nak.

Az év legnagyobb pankrációs eseménye véget ért. A WrestleMania 32. a külsőségek tekintetében hozta a színvonalat, volt meglepetés és láthattunk igen jó pillanatokat. Emellett azonban ott volt egyes esetekben a kiszámíthatóság is. Kérdés, hogyan tovább? Roman és Charlotte ismét/továbbra is Bajnok, de hagyják-e uralkodni őket a közönség többségének akarata ellenére? Ki lehet a következő ellenfele? Meddig marad szerepben Zack Ryder? És sorolhatnánk… Várjuk a véleményeteket!

– kriegernorbi – 

51 gondolat “WrestleMania 32. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Akkor nézzük. TotalDivas meccs. Nekem elment, mert szoktam nézni a TotalDivas műsort ha éppen nincs más a TV-ben. 🙂 Csak annak értelme nem volt, hogy mindenki kapott 10 másodpercet. Valószínűleg Brie utolsó fellépése volt, amit őszintén sajnálok, mert miatta, meg a tesója miatt néztem addig Díva meccseket. Engem nem a tehetség érdekel egy ilyen meccsen.

    Ha már csajok, akkor a másik női meccs. Ha már Diva öv helyett Women’s Championship lett, akkor tényleg elhitte valaki, hogy el lehet venni a dromedár Charlotte-tól? Ki? Becky? Haha… Sasha Banks? Se nem díva, se nem pankrátor. Biztos tehetséges, de Snoop Dogg fuxai kellenek neki, hogy egy nagyobb szél ne fújja el. Az év vicce lesz, amikor Ő címet nyer. Charlotte hiteles bajnok a csajok között, fizkailag kiemelkedig a női mezőnyből. Meg ott a félkegyelmű apja, aki miatt még utálni is lehet, azaz összemérhetetlenül több sztorira ad lehetőséget jelenleg, mnt akárki más. Gondoljunk már a szegény kreatívokra is, a végén még gondolkodni kell nekik.

    Ha már fizikum, akkor itt jön képbe Ryback. Nincs erre jobb szó, MEGALÁZTÁK!!!!! A porba döntötték, és akár be is csukhatja most a boltot. Mivel jön elő legközelebb? Hornswoggle-t fogja agyonverni, vagy El Torritot? Habár még tőle is kikapna. Nem Kallisto képességeit vitatom, tud nagyon látványos dolgokat, és marha ügyes. De ez az egész kb. annyira volt hiteles, mintha én jól szájba húzzom The Rock-ot és aztán Ő pedig térden állva kér, hogy ne bántsam többet.

    Ma nagyon megy ez az összekötés, mert ha már Rock, akkor számomra ez volt az este legjobb része. Csak azt sajnálom, hogy nem a dagadt, 3 mozdulatos családfőt alázta meg a 6 másodperccel. A karaktere jól ki van találva, talán a legprofibb, de nyomás le a kondiba és este 6 után már nincs pizza. Jött a pozitív meglepetés: Cena!!! Yes, Yes, Yes, Yes!!! Végre!! Ne felejtsetek dislike-ot nyomni… Jó lenne, ha indokolni kellene ki és miért nyomja…Csak azért mert valaki konzekvensen vállalja a véleményét? Mindegy, remélem Cena egyesével végig inzultálja a családot, ha lehet meg is borotválja őket, Bray-t pedig, hozzábilincseli egy fekve nyomó padhoz. Valamint bemegy Harperhez a műtőbe és ott ad neki egy AA-t, a műtőasztalra. Rowan, na, őt békén hagyhatja, mert szegény már így os eléggé lejáratta magát. Egyedül a baromi nagy Strowman ellen lenne hihetetlen ha nyerni tudna. De ha felhívja a figyelmét, hogy egy repülő tehén készül éppen a nyakába fosni, akkor mire az felnéz, talán, de csak talán, egy kezére tekert lánccal kiütheti. Jó volt, meglepett a visszatérése.

    És ha meglepetés, akkor azt hiszem az este legnagyobbja a létra meccs volt. Nem volt rossz, nézni is lehetett. Ryder kapott egy övet 1-2 hétre megőrzésre. Úgy voltam vele, hogy bárki, csak a puhos Owens-ne!! Antipankrátor. (Borotva, konditerem, kevesebb kaja.) Sales oldalról viszont szép kihívás lehet bármit eladni a malac képével. Sami nekem OK, (de a gagyi sapkáját dobja már el) viszont sajnos biztos volt, hogy nem Ő nyeri. Miz-re tippeltem, de nincs bajom a végével.

    Ugyancsak nincs baj a “főmeccs” végével. Várt valaki mást? Én nem. A baj magával a meccsel volt. Majd Cena elveszi tőle remélem az övet. Tőle meg majd a visszatérő Rollins. Ha sokat húzódik Rollins visszatérése. Ha nem, akkor Cena sajnos most nem lesz bajnok, mert akkor 3 vs 3 lesz a volt Shield tagok között, amit majd Ambrose szív meg. Nem azt mondom, hogy ragadjon hozzá az Öv John Cena-hoz, de döntsön rekordot, aztán amikor még felemelt fejjel meg tudja tenni, szálljon ki.

    Nem is értem, ma egyszrűen sziporkázok, mert a felemelt fejjel való távozáshoz is hozzá tudom kapcsolni az egyik eseményt. Kane-nek, vagy Mark Henrynek adhattak volna egy lehetőséget, hogy szépen búcsúzzon. Lehet ez vad feltételezés, de szerintem ez az NXT-s gyerek most magánakcióba kezdett, azt gondolom nem ez lett volna a koreográfia. Ha meg meg mégis, akkor sajnálom a fenti két úriembert, mert egy utolsó tisztességes pillanatuk nem lehetett. Mert REMÉLEM, már mindkettőnek belátható távolságon belül van a nyugdíj.

    Szerintem már Jericoh is többet gondol arra mikor csenget a postás a csekkel. Baromi jó, tehetséges faszi, ahogyan AJ is. De egy picit többet vártam volna. Valami extrát, ha már negyedszerre is lenyomják a torkunkon. MOndjuk azt, hogy Y2J megmutatja AJ-nek milyen érzés elszanvedn a saját finisherjét. Legalább egyszer.

    Pontosan 1 db F5 volt a döntő az esete legnagyobb csalódásánál is. Én azt vártam, hogy ennek a meccsnek nem lesz győztese. Valamivel úgy szétcsapják egymást, hogy nem tudnak felkelni tízig. Lesnar karaktere nem lett több ettől a győzelemtől, Ambrose viszont sajnos lehúzhatja a közeli jövőjét a budin. Onnan egyedül Rollins szippanthatja vissza egy galaktikus WC pumpával és egy korai return-nel. Valahogyan biztosan belekeveri Reigns-sel folytatott viszályába. Aminek legalább lehetne egy jó eleje, közepe és lezárása.

    Pontosan ez a jó lezárás hiányzott nekem a 3 afro ratyi és a LoN küzdelméből. (Jó lezárás: nem kell tovább a seggrázó ratyikat. Nekem tetszik ez a nemzet – ugye minden relatív, és ha kicsi a kankurencia, akkor gyenge teljesítménnyel is a csúcsra lehet juttatni ezt az egész történetet. És oda kell (!!!) adni nekik a TT öveket. Már holnap. Azaz ma. Borzalom. Egy kérdésem van, ez a Bootty O’s egy létező gabona pehely? Mert ha igen, akkor nyilván sokat el kell belőle adni, de ha nem a három diszbuzinál van az Öv akkor ebből nehéz pénzt csinálni. Másra nem tudok gondolni, miért még mindig ezeknél van ami Sheamusnek és Rusev-nek járna.

    Minth ahogyan a RAW vezetése Shane-nek. Én láttam őt régi meccseken is, bevállalós figura. Nem gondoltam, hogy “tisztességben megőszült” fejjel leugrik a ketrecről. Onnan, ahová már felmászni is veszélyes volt. Teljesítménye, extrém mozdulatai még sok mai pankrátornak is becsületére válna. Ha a keret 25%-a utána merné csinálni, akkor más lehet sokat mondtam.

    Na erről ennyit mára.

    Kedvelés

    1. Én bele kötnék nyíltan a gondolataidba és vállalom is, a Cena részében, figyu meg mondom őszintén baromi irritáló, de nagyon van az hogy a meccsek majdnem 80% át végig fekszi, 3 mozdulatot használ nyerésnek és olyan tehetségeket alázott meg mint Del Rio, Rusev, Orton,Rolins, a többivel egyet értek és az Ambrose vs Lesnar meccstől én is ezt vártam volna de sajna Vince papa a PG era miatt nem meri meglépni hogy vért is lássunk. Visszatérve Cenara régebbről is néztem vissza meccseit amikor meg kapta a Face turnt és a push-t akkor még nekem úgy tűnt hogy nem 3 mozdulatos volt, és az Edge elleni feudja baszott jó volt amikor be ment a hotel szobába és Lita szeme láttára szétkapta vagy épp Edge városában a létra meccsben 2 asztal vágta rá. Én úgy gondolom mikor vége lett az NXT 1. évadának és fel jöttek Cena akkor vált 3 mozdulatossá. Nekem részről ennyi bajom van vele!!

      Kedvelés

  2. Big Dög visszanyerte az övet, az komoly öregem….maradt volna inkább Triple H-nél,aki már-már olyan szánalmas bajnok volt, mint anno Lesnar, de még őt is jobban elfogadtam volna mint Románt. 100.000 ember nyilvánította ki a nem tetszését, de ez a hülye öreg mcmahon nem fogja fel h teljes kudarc a csávó. És még 2 wm főmeccset kap zsinorban? Ez vicc
    Battle Royal jó lett volna, ha nem ezeket a jobbereket kellett volna néznünk.
    Ric Flair lánya bajnok maradt, igazából nem izgat, Beckynek is csak azért szurkoltam, mert hármuk közül ő a legjobb nő.
    Chris Jerislow vs Aj Styles…hát y2j kiöregedett, látszott rajta h lassú volt, de ez nem az első meccs, ahol ezt látom. Kódtörőt is elrontotta a végén. Sajnos neki is vége. a világ 8. csodája hogy nyert, ráadásul wrestlemanian.
    A létrameccs szájbatekert jó volt, emberek.Nekem az tetszett a legeslegjobban. Sin cara, amikor rajta volt a létrán, KO meglökte, a mexikói pedig még miközben dőlt a létra, leugrott egyenesen a felső kötélre, ahonnan egy hátraszaltót is csinált még…ember, nem találok szavakat. Meg az az NXT-s forma sem volt gyenge. Persze Ryder győzelmének nem örülök, de egy ilyen király meccs után nincs egy szavam se.
    UT vs Shane mcmahon: kit érdekel, undertaker öreg, Shane meg unalmas (nekem)
    Ambrose vs. Lesnar nekem tetszett, tudtam h mi lesz az eredmény, de bírtam h ambrose mindent bevet, szék,bot,láncfűrész stb. sztem adta.
    League of Nations vs. New day. Semmi extra nem volt, de örültem h nem Pig E meg a szánalmas bandája nyert. Elgondolkodtam hogy mindig szegény Barett marad ki a meccsekből…milyen rosszul járt szerencsétlen.

    Várom a raw-ot, kíváncsi leszek az új feudokra.
    Összességében nézhető volt az adás végülis, de a tavalyi Wm-hez képest már-már csalódás.

    Kedvelés

  3. jó volt ez a wrestelmania is mint az előző meglepődtem amikor zack ryder nyert az intercontinental ladder titlelen . A dean ambrose vs brock lesnar meccs meg egy csalódás volt s szerintem ezzel mindeki egyet ért. Az undertaker vs shane mcmahon meccs nagyon jó volt . A roman vs triple h meccs szintén jó volt csak azt nem értettem mi bajuk volt romannal hogy ennyien fújolták őt szégyelhetik magukat amikor triple h a főgonosz megfelelője és nem roman!!

    Kedvelés

  4. Több észrévételem van a főmeccsel kapcsolatban,
    1. Reigns bevonulása nekem tetszett, és amilyen bevonulása olyan a pankrátor, de ez ebben az esetben nem így van, persze ha lenne benne valami akkor is max jobbernek mehetne, de még az sincs meg benne így még a megye 3-ba se vizes fiúnak se válna be,
    2. Mikor Triple H-t hozzá vágja a lépcsőnek ott volt mellette egy cetli szerű, nehogy az legyen hogy rá volt írva hogy mit kell csinálni mert akkor én befejeztem a nézést
    3. Nem említette senki sem a pompom csajokat akiket szívesebben néztem volna mint ezt a meccset.

    Kedvelés

  5. a nyakamat rá hogy ambrose heel turnt fog venni a raw-on,és ő lesz az új kihívó
    persze nyerni biztos hogy nem fog…

    Kedvelés

  6. Voltak meglepetések, csak pont azokon a meccseken, amik kb a kutyát nem érdekelték . 😀
    Kick offról nem beszélnék mert felesleges.
    Interkonti meccsnek örülök, Ryder végre kap valamit, igaz US bajnok már volt, de akkor is alázták ahol csak érték.
    Jericho vs AJ styles: Meglepett ez is csak túl jó pankrátorok ahhoz hogy fél évig egymással legyenek elfoglalva. Ha már WHC közelébe úgyse fognak jutni akkor Jerichonak legyen meg a 10. interkonti AJ meg elvehetné az US övet Kalistotol.
    Ambrose vs Lesnar: RIP Ambrose.
    Under vs Shane: 1értelmű volt, mondtam én, meg mondta 100 millió ember.
    Főmeccs: Ez még annál is egyértelműbb volt.

    Az meg külön szánalmas volt hogy Cenát még Stone Coldnál is jobban éltették…

    Kedvelés

  7. Annyit amúgy érdemes megfigyelni, hogy a mi kis WWE World Heavyweight Champion-ünkbe van fektetve a cég egész energiája és mindenki (90% ) utálja nem véletlen.. és kaptunk egy új Intercon. bajnokot,akit egész eddig elpazaroltak jobberkedni, majd akiért kb az egész aréna felugrott mikor leakasztotta az övet.. 😀 na akkor hogy is van ez?

    Kedvelés

    1. Úgy hogy vince azt hiszi az emberek fogyatékosok,és ezért le lehet nyomni a torkukon egy másik fogyatékost.

      Kedvelés

      1. Igen valóban.. De esküszöm Ryder győzelme nálam vitte a Wrestlemania-t 😀 főleg így..

        Kedvelés

  8. Na, én nem csalódtam…borzalmas WM-ra számítottam és meg is kaptam.
    Számomra pozitív dolgok:
    -Ryder nyert (Oké talán nem WM-án kellett volna, de ez az ember hébe-hóba megérdemel egy címet)
    -Csajok meccse, de hogy Sasha nyert az szánalmas
    -Stephanie (Ha éppen nem beszél, akkor Istenem az a nő…hmm)
    Nagyjábból ennyi.
    A többi mind szánalom volt.
    Ambrose meccsre komolyan nem találok szavakat…ennyi?!
    Undertaker meccs papírforma…de hogy ilyen egyszerűen legyen vége, semmi csavar, meglepetés, valaki bejön segíteni..hihetetlen.
    Legendás 3-as: semmi értelme nem volt.
    The Rock: Édes Istenem…
    Cena csak visszajött, hát gratulálok, a közönségnek meg még inkább, hogy még éltették is, kezdem nagyon kínosan érezni magam, hogy WWE-t nézek.
    Kane tényleg nem érdemelt volna még meg utoljára legalább egy ilyen trófeát?
    Reigns nyert, brávó, mindenki tudta…és itt sem semmi közbelépés vagy valami.
    Megvárom a mai RAW-ot, hátha korrigálnak valamit ez után a valami után, de, ha az is ilyen minőségű lesz, akkor végeztem ezzel a dologgal. Meghagyom a 6-14 év közöttieknek és szerintem minden értelmes idősebb embernek ezt kéne tennie, mert ami itt megy, az egy DuckTV színvonal.

    Kedvelés

  9. Elég volt ebből a fosból egy életre.Legalábbis nekem.Szégyen szégyent követ.Nemcsak az erdmények kiszámíthatóak de minden egyes mozdulat.A végére vártam a csattanót de az a szerencsétlen semmirekellő 4mozdulatos csicska megnyerte,ahogy kellett.Buzivince

    Kedvelés

  10. Annyira, annyira, annyira de vártam az Ambrose vs Lesnart..és mi a f*sz volt ez ? ha Lesnar ?? elfáradtál 15 perc alatt vagy mi a p*csa bajod volt te úgy nevezett “Beast” te nagy “Conqueror” elmész te a jó büdös francba te mocskos szemét agyonpusholt suplex citys kavintonra rászorúlós mocsadék, nem tudom ki Lesnar fan itt na de ez ? ez az az ember akiért oda vagytok ? ez ? úgy de úgy beharangozzák a meccseit erre meg lóf*szt se csinál , és akkor még van képe lenyilatkozni hogy mostanában egyre jobban szeret bírkozni…….ezt nevezed te annak ? hm ? és ő , ő lett legenda ?? amikor olvastam hogy nyilatkozott olyat hogy őt nem érdekli amiket elért eredményeket nem érdekli őt semmi csak a pénz, betudom linkelni a cikket ha szükséges….persze szíve joga eldönteni mit akar az ő élete nem másé, de akkor legalább lenne tekintettel a másikra és ne égetné le a másikat egy ilyen meccsel, hogy agyon verik de persze semmi baja nem lesz, majd Dean meg 1 db F-5-be belepusztul….ez kell neked WWE ? ez kell nektek WWE univerzum ? ez kell a népnek, még jó hogy a Streaket nem egy ilyen meccsel törte meg, annyi de annyi potencia volt ebben a mérkőzésben és így elrontani te Jézusom, Dean alig tudott kibontakozni esélye sem volt semmire vagy mert vagy épp repült Lesnar mögé vagy épp a földön kellett feküdnie, most megnéztem pontosan 13:06, ennyi ideig lehetett látni azt a meccset amire millióan vártak, mindenhol olvasni lehetett meg hallani hogy ez a meccs lesz a WrestleMania legdurvább meccse hisz sem Ambroset sem Lesnart nem kell sajnálni ha eszközt kapnak a kezükbe, de ezért, felesleges volt, de viszont egy valakit lehet sajnálni és az pedig Ambrose…gondolom ő se repdesett az örömtől, hát ez szégyen de k*rva nagy szégyen és remélem Brock te is szégyelled a mocskos pofádat habár neked úgy is mindegy szarsz mindenre mert neked már mindened meg van befutottál, nagy névvé váltál, és az hogy a másik nagy név szeretne lenni azzal ? egy fikarcnyit sem törődsz igaz ? de nem baj csináld csak ezt amit eddig még rövidebb meccseket ásd alá a nevedet csinálj olyan meccseket hogy menj be a ringbe teszel egy kört és már nyertél is a “megérdemelt” pénzedet meg fogadd el mert megdolgoztál érte, húzz el a……….. oda…..
    én szégyellem magam! érted? És most teljesen őszintén mondom sajnálom Deant remek pankrátor és előadó erre ezt kell vele csinálni ??….szégyen :SS

    Kedvelés

      1. Hát nem :DD nem volt vele semmi bajom de amit már 2 éve csinál az kritikán aluli, vagy fogalmazzak úgy hogy Suplex City megalakulása óta, a tegnapi napon viszont nagyon kiakadtam rá, és szerintem joggal, egy ekkora név, és tudja mit várnak tőle és ezt lemeri művelni ?

        Kedvelés

        1. Igazad van, mellesleg ez az ember vette el a legendás STREAK-et..:) CM Punknak kellett volna elvennie vagy Bryannek.

          Kedvelés

  11. Legnagyobb meglepetés számomra, hogy Snoop Dogg nem volt ma se beszívva ez neki hatalmas teljesítmény, a többi nem érdemel hozzáfűzni valót

    Kedvelés

  12. Immáron sok-sok éve hogy nézem a pankrációt, de nemigen emlékszem rá hogy sikerült volna az ideinél gyengébb Wrestlemania-t összehozni… Igen, sok a sérült, de a meglevő roosterrel ennél sokkal ütősebbet kellett volna alkotni, ha már egyszer minden idők legnagyobb maniájának lett beharangozva. Kick off..Usos vs Dudleys… komolyan ezt érdemli a két legenda? kick off bohóckodás és vereség..ráadásul így.. szánalmas . Ryback push..kb ennyi, pedig eleinte jól indult, hogy felvette ezt a senki nem érdekel, mindenkinek odabaszok, se nem heel, se nem face vonalat… jön az első komolyabb lehetőség.. és a kreativok legyőzetik egy feleakkora luchadorral.. (mindettől eltekintve nem vitatom Kalisto tehetségét). Diva tag team meccs.. ez miért kellett??? még csak meg sem izzadtak.. mindeki kapott vagy 8-10 másodpercet…igazán sok értelme volt.. ha már mindenképpen valamivel ki kell tölteni a kick off idejét, miért nem hoznak fel nxt-seket hogy bemutatkozhassanak a fő roosteren??? Jericho vs AJ… én nagyon bírom mind a két pankrátort a mai napig a pankráció sport legprofibb előadői közé tartoznak (jericho zseniális minden szerepben akár heel, akár face.. aki meg nem ismeri AJ-t nézzen kicsit körül a youtube-on még a függetlenes korszakábol.. meg fog lepődni). nem volt rossz, de igazábol ez egy sehova sem vezető feud, és mivel 2-2 az állás valoszínü hogy még nincs vége.. Az interconti meccs.. érdekes végeredmény.. talán ezek közül a srácok körül Ryder az egyetlen aki tényleg örült az övnek.. talán ő is érzi hogy ez a max amit ennél a cégnél el fog érni… monduk meglepődnék ha a ma esti Raw után is bajnok lenne még…Tag team meccs.. ismét egy szánalmas megoldás.. idejét sem tudom mikor volt olyan, hogy az aktuális csapatbajnokok nem tették kockára az öveket a Wrestelmanián.. javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ilyen még nem volt.. a meccs amugy könnyedén felejthető… egyedül talán Big E sperje volt említésre méltó amikor letarolt 3 embert.. a szegmens a Hall of Famerekkel… jó momentum volt, de igazábol értelmetlen…teljesen hiteltelen hogy 50éves nyugdíjasok pár perc alatt lerendezik azt a Rusevet, aki nemrég még veretlenül sorra verte az egész roostert, Del Riot aki visszajött és pikk-pakk elintézte Cenát,, meg Sheamust, aki még nem rég bajnok volt…ismét egy értelmes megoldás a kreatívok részéről.. Lesnar-Ambrose…háát papírforma… igazábol alulmúlta a várakozást.. mondjuk aki a PG érában többet vár egy streetfight matchtől az írjon panaszkodó emailt Vince papának.. sokkal de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, még egy kósza vércsepp sem hullott az egész “kőkemény” meccsen… Taker-Shane.. annak ellenére hogy Shane már nem aktív ki tudja mióta, és ugye tudjuk hogy Taker is túl van már az 51en.. nem volt rossz.. az az ugrás.. vitte a showt… a végeredmény is korrekt.. Takernek még valoszínüleg lesz egy Maniája Cena ellen és ott a vége.. hogy a Mcmahon story hogy alakul meglátjuk ma este.. szerintem ezzel nem lesz vége.. és ahogy Taker viselkedett Shane-el mikor a tombstone előtt megpaskolta a még küzdeni akaró Shane arcát mintha egy kis respect lett volna? ha igazán kreatívok lennének a kreatívok még kihozhatnák ebből hogy Taker Shane mellé áll és Vince ellen fordul.. A díva meccs volt talán a show legjobb meccse.. érezni lehetett hogy mindhárom hölgy nagyon felspannolta magát az első Wrestlemaniájukra.. fordulatos volt, igazi technikás, pörgös, erőteljes jó kis díva meccs… színvonalban messze vert jónéhány férfi meccset… a végeredmény lehetett volna más, de meglátjuk hogy hogy alakul… A battle royal egyenesen szánalmas volt.. ez a bohóckodás Shaq-el… meg hogy ki fog kit chokeslam-elni.. ez arra volt jó, hogy kivétel nélkül megalázzák az egész rooster midcardos-részét, meg persze néhány nagy öreget, aki igazán megérdemelt volna pár szép momentumot.. Corbin érdekes színfolt volt,,, bár ez is kissé értelmetlen megoldás..Rock szegmense már tavaly sem hiányzott, szánalmas ér erőltetett volt, de idén meg aztán pláne..az ismét kiváló logikára vall a kreatívok részéről hogy az egész rooster egyetelen valamire valo over heel alakulatát kb összesen 25 másodperc alatt LEALÁZZÁK egy hollywoodi bohóccal meg Cena macskajancsival.. okos, értelmes, hiteles megoldás… csak gratulálni tudok… a főmeccs pedig… hát ilyen szar Wrestelmania főesemény én még életemben nem láttam.. igazán most ötlött csak szembe, hogy Reigns mennyire tehetségtelen, de minden értelemben… Triple H, akit amúgy a kora ellenére nagyon jo előadónak tartok, képes arra hogy overré tegye az ellenfelét, eladja a közönségnek, de Romannal még ő sem tudott mit kezdeni… az egész meccs, egy szánalmasana lassu, erőltetett végletekig unalmas szar volt. Még a spear amit Stephanie kapott (ami amugy jo momentum volt) sem volt képes feledtetni az előtte levő negyed óra lapos fost…. ezt most tényleg komolyan gondolták??? Összességében az egész gála nálam 3/10… néhány momentum… igazábol felejthető az egész… ez inkább beillett volna egy Fastlane vagy Payback gálának, de messze nem egy Wrestelmániának… bár igazuk volt emlékezetes lett.. talán minden idők legszarabb Maniájaként…

    Kedvelés

  13. Amúgy a FaceBook oldalon olvastam és nem is hülyeség, hogy lehet ez egy okos marketingfogás abból a szempontból, hogy elfogadtassák az emberekkel Cena következő rekordbeállítós bajnoki címét 😀 Mert Reginst jelenleg annyira utálják, hogy Cena címe is megváltás lenne ehhez képest szóval lehet, hogy a következő PPV-n át is veszi tőle vagy csak simán beállít a RAW-ra, hogy címmecset akar aztán 1 nap alatt el is veszti Roman.

    Kedvelés

  14. A Lesnar-Ambrose meccsben nagyot csalódtam.Azt hittem egy fasza régi fajta hardcore meccs lesz….A többi meccs elment de nem volt egy nagy WM

    Kedvelés

  15. kick off:a total divas nem érdekel
    ryback kalisto:a múlthéten egy másik oldal lazán elspoilerezte hogy ryback megnyeri,mert része a pushának,megörültem hogy végre kap egy lehetőséget de persze hogy kamu volt thx…
    ic meccs:EZ MOST KOMOLY??!!?!?!????!!!!!!
    évekig le se sz@rták most meg ő nyer egy ilyen meccset?!!!
    ez volt a 2. csalódás
    a 3.a taker shane meccs eredménye……
    lesnar-dean: nyert a papírforma
    roman-hhh:papírforma
    triple threat:papírforma sanszos hogy ez a liba dönti meg nikki csúcsát,amúgy az új öv elég gáz
    new day vs lon:kit érdekel nem címmeccs volt
    y2j vs aj:örültem jericho meglepetésgyőzelmének,annak kevésbé hogy ez valószínűleg egy újabb meccset eredményez
    és a kedvencem:rock vs rowan…….:ezért kár volt meccset kiírni,annyit értek el vele hogy a nézők beleélték magukat hogy láthatják rocky-t a ringben,erre kioszt egy tetves finishert és ennyi…..
    WHAT THE FUCK?!
    Több értelme lett volna hogyha simán kioszt egy rock bottom-t és slussz.
    Cena visszajött huhú….
    Corbin győzelme mentette meg a gálát.

    Kedvelés

  16. A Lesnar-Ambrose meccsben nagyot csalódtam.Azt hittem valami régi Mick Foley féle hardcore meccs lesz..
    A többi meccs elment de nem volt egy nagy WM

    Kedvelés

  17. Ennyire elbaszott wm-et is régen láttam. A lényeg viszont hogy Vince kibaszott McMahon élvezkedjen. A legendákat jó volt látni, de már Stone Cold arcán láttam, hogy kibaszottul nincs kedve ehhez az egészhez. Voltak jó pillanatok, de az semmi az egészhez képest. A raw ugyanilyen picsaszar lesz, mivel semmit nem fognak kezdeni azokkal akik megérdemlik. Amúgy csak az Undertaker vs Shane érdekelt ami a legjobbnak mondható.

    UI.: Nem értem min csodálkoztok a Brock vs Dean meccsen. Kibaszott jó lehetett volna, DE az a tény, hogy Dean tovább bírta mindenkinél Taker-en kívül azt becsülöm, csak sajnos így mint legjobb karakter a süllyesztőbe megy.

    Kedvelés

  18. Szemtanúk szerint Xavier Woods-ot a kanadai határnál látták elszállni, a túdosok állítása alapján földkörüli pályára állt.

    Stone Cold mindegy hogy mit csinál, az hátborzongató, pozitív értelemben persze. All Hail Stone Cold!

    Kedvelés

  19. ezért aztán nagyon megérte hajnal 6ig fentmaradni..

    Kick-Offból egy meccs se érdekelt…

    Styles vs Jericho

    Nekem tetszett, jó meccs volt csak így 2-2 az arány amiből arra lehet következtetni, hogy jön az 5. meccsük…

    Interkonti létrameccs

    Ezen meglepődtem, de nem bánom hogy Rydernél van az öv, lehetett látni rajta, hogy tényleg örül neki.

    ND vs LoN

    egyedül az maradt meg belőle amikor bejött a 3 legenda és szétverték a jobbernemzetet.

    Ambrose vs Lesnar

    Ennél jobbat vártam… Ambrose egy hardcore majom erre meg kaptunk pár széket meg kendóbotot? és nyer az idénymunkás?

    Sasha vs Charlotte vs Becky

    miért? miééééééééééééért? miért kell, azt néznem egyfolytába hogy flair kicsi k**vája nyer mert apuci közbeavatkozik? Becky 100x jobb mint Charlotte Sasháról nem beszélve… uramisten..

    Shane vs Taker

    nem vártam hogy Shane 46 évesen beugorja de beugorta bmeg:DDDDD viszont kiszámítható volt, hogy Taker nyer mert Taker több WM-et nem veszíthet főleg így, hogy ha itt veszít nem lehet több WM meccse.

    Battleroyal

    Kanenek kellett volna nyernie.

    Hunter vs kentaur

    Ezt én nem részletezném mert a végén lebannolnak az oldalról.

    Kedvelés

  20. Csak Ambrose-t, Undertakert és Rock-ot terveztem megnézni

    Ambrose vs. Lesnar: nem tudom, hogy csak én érzem-e így, de szerintem többet is kihozhatott volna magából, mert láttuk, hogy mire képes… De nem volt meglepetés, hogy Lesnar nyert, és amilyen önelégült képet vágott Heyman a győzelme után… 🙂

    Undertaker vs. Shane: most láttam először főeseményen, mert csak 6 éve nézek pankrációt és ugye 6 évet hagyott ki… azért nem volt semmi amit bevállalt, de szerintem nagy hülyeség volt, Undertaker ellen meg nem szégyen veszíteni, de igazából, csak a nejét és a fiait akarta lenyűgözni…hát….nem jött össze, vagyis de… részben

    Rock vs. Rowan: tovább tartott a bevonulás, mint a meccs, pedig ezt vártam a legjobban
    ezzel a 6mp-cel megdöntötte Sheamus 18mp-es rekordját (Bryant győzte le a WM-en ’12-ben??, World Heavyweight Champion lett)

    Azt még mindig nem értem, hogy miért őrül meg mindenki, ha Cena visszajön…

    Roman vs. Triple H: nem is érdekelt, csak láttam, hogy Stephanie kapott egy Spear-t, gondoltam ezt kár lenne kihagyni 🙂
    amióta csak megláttam utálom a nőt, a hangja, az egész ÉNVAGYOKMRMCMAHONKICSILÁNYAÉSENYÉMAZEGÉSZWWE maszlagját utálom!!!!!!!!

    Komolyan összehasonlítva az NXT-vel a színvonal egyre lejjebb csúszik…

    Az is milyen már, hogy Kalisto legyőzi Ryback-et… vagy Kalisto rohadt jó, vagy Ryback-et próbálják leértékelni???

    Tudom, hogy ezt már nem 1x-2x mondtam, de visszasírom 2010-12-t, amikor még volt színvonal…

    Nem tudom, hogy ha Randy, Cesaro és Rollins visszajönnek, akkor fog-e változni vmi, de most csak azt kívánom, hogy JÖJJENEK VISSZA!!!!!!!!!!!

    Kedvelés

  21. Annyit csak hogy a fo meccs .. Nos a fo meccs.. Hmm hagyjuk.. Hagyjuk a picsaba , mert az elvileg heel Triple H -et éltette mindenki nem azt a csicska Reigns-t erre csak megnyeri 1 éven belül 3x-a az övet.. Takarodjon Vince, takarodjon azzal a fasszopo pénzéhes fejével a picsaba.. Nem érti miert csökken a bevétel??? Ezért.
    Intercon. nos meglepődtem de en örültem.. Rydernek kijárt mar egy komolyabb szerep es szeretik is akkor miert ne. Tudom mindenki Samy , Samy stb de tul egyszerű lett volna.. Es kiszámítható .. 😀
    Charlotte mar tudom meddig lesz a felkegyelmu apja miatt pusholva mert mar gecci unalmas…
    Shane jo volt de sejthető volt h a sok sérült miatt, kitöltő meccsnek került csak be.. De jo volt, bar Undertaker sem a régi mar .. Kane-el jol kibasztak MEGINT.. Semmit nem kezdenek a Demonnal, ezt se nyerte meg..hova lejjebb mar.. Sajnalom. Corgy kutya biztos ügyes en nem tudom de inkabb Kane kellett volna vagy Mark Henry.
    Triple H meg mindig zseniális , de mikor Steph megkapta a Speart, azt hittem eldurvul a meccs ( főleg No DQ miatt is) erre egyetlen egy Pedigree.. Hat oke persze, de ott nyomtam volna azt h Game elveszti a fejet mint anno Randy-nel es hajra.. De hat Vince kis kocsogit senki se győzheti le egyértelmű.. Meg ugy se h vegig feszült az utálat az arénában.. 😀 grat

    Kedvelés

    1. nekem is ez jutott eszembe, de Randy csak MEGLÖKTE Stephanie-t, erre Pedigree-t kapott Triple H-től, itt meg tényleg Spear (ami sokkal-sokkal keményebb) és erre nem lép semmit, amúgyis Triple H ugrott el, szóval az ő hibája is…de főleg Stephanie… mi a francnak kell bemenni ugatni a ringbe, ha nem számolsz a következményekkel??

      Kedvelés

  22. Hát ez igen, ez wm volt a javából, szerintem utólag az a 100ezer ember is megbánta hogy erre kiment…

    Komolyan Lana-t meg Paige-t mi az úristenért kell ilyen nevetséges kickoff tt meccsekre berakni, meg Lana kemény fél percet kapott, meg 2 rúgást azt ennyi, most komolyan, remélem kezdenek vele valamit, kap egy normális feudot, komolyabb meccseket, mert ezeknek aztán sok értelme van….

    Kalisto övet védett, senkit nem érdekel kb a us öv már, csak egy kick offra jó már az is, jó levitték annak az értékét is, bármennyire utálom cenat, nála még azért volt valami értéke, minden raw-n volt címvédés meg stb, de ez már nevetséges kb….

    az usoék meccsét nem néztem, mert semmi értelme nem volt, ezért jöttek vissza Dudleyék, hogy lejobboljanak a new daynek, aztán kick off meccseken az usoknak…. taps

    Jött a létra meccs, egy szódával elment kategória, de ez a Ryder győzelem nem tudom hová tenni, tehetséges meg minden, de ha Neville nem sérül le, most otthon nézte volna az egész adást, erre megnyeretik vele, hát oké, ma vagy jövő héten úgy is elveszti, de azért legalább kapott egy wm pillanatot ő is…..

    New Day még meddig lesz bajnok, valaha elfogják ezek veszíteni az övet, mert oké vicces a bohóckodásuk, meg azért jó kis meccseket össze tudnak hozni, de az öveket már jó lenne odaadni más csapatoknak is, ja hogy nincs más értelmes csapat, értem…. az nxt-ben tonna számra vannak, de hát vince papa ezt leszarja, amíg veszik a booty-os müzliket, meg a ruhákat….a kisgyerekeknek….. mivel nem öv meccs volt, várható volt a lon győzelme, a visszatérőkön annyira nem lepődtem meg, kivéve Stone Coldon, ez nem volt annyira rossz, de miért kell minden legendának, itt össze vissza táncikálni, jó oké, a gyerekeknek is kell valami….

    Dean vs Brock, mondom meccs előtt valami véres, brutális, stadion lebontó meccset szeretnék, nekem tök m1 ki nyer, mindkettő a kedvenceim közé tartozik, erre megint kaptunk egy ilyen 10 perces limonádé meccset… csak tudnám mi a jó fenéért volt ennyire promózva a láncfűrész meg a baseball ütő, ha az ég adta világon semmit nem kezdenek vele… ja hogy a gyerekek megilyedtek volna, és nem tudtak volna este aludni, oké értem….

    A csajok meglepően jó meccset hoztak össze, szerintem az est legjobb meccse volt, de miért istenem miért Charlotte, komolyan olyan nehéz lenne Saschanak odaadni azt a qrva övet, ha 1 napra is akkor 1 napra baszki, Charlotteol meg a papájától már a f.szom kivan, mi lenne ha legalább 1szer normálisan címet védene, semmi segítség nélkül, ja hogy akkor már nem lenne igazi heel, mert tisztán nyert, oké értem…. de legalább végre ezt a hülye díva övet kibaszták a kukába…. haladás, remélhetőleg ma végre Bayley is feljön, és akkor mostmár 4en mehetnek az övért, amit remélhetőleg legközelebb már elfog veszíteni Charlotte….

    Shane vs UT a meccs rendben volt, romboltak, törtek, zúztak, ahogy egy ilyen meccstől várható is volt, papírforma Taker győzelemmel, annyira egyértelmű volt hogy Taker nem fog mégegyszer kikapni manian, és az is hogy nem lesz neki az utolsó, szóval a meccsnek ilyen szemszögből sok értelme nem volt, ha mondjuk egy SummerSlamen lett volna ez a meccs, és nem lett volna ilyen kikötés Taker-nek, sokkal másabb lehetett volna ez az egész feud meg minden, dehát kellett valami normális ellenfél UT-nak… legalább itt egy kicsit az Attitude eraban éreztem magam….. ez is már valami, kiváncsian várom hogy Shane-nek ennyi lett volna a szerepe, vagy még terveznek neki valamit….

    Battle royal, hát voltak itt érdekességek, de ha már Shaq itt volt, ott lehetett volna az utolsók között, mert ennek így sok értelme nem volt, Henry-t is szépen megalázták megint, a meccsben alig volt, azt mikor bejött egyből ki is baszták, Corbin nyert, hát felemás érzés, szerintem a nézők fele azt sem tudja ki ő, ha mondjuk úgy a rumble környékén felhozták volna, kapott volna 1-2 feudot, ez az, sokkal másabb lenne, örülök a győzelmének, mert ő is tehetséges, csak ennek sem sok értelmét láttom, hogy most így hirtelen ez hogy jött…. de oké, remélem hogy mostmár akkor végleg feljön, mert ha ezek után is az nxt-ben fogja nyomni, érdekes lesz…..

    Na Rock csak meccselt 😀 , igaz hogy kemény 6 másodperc volt, de itt volt, meccselt, lenyomot hogy 10 perce bevonulását, egy 10 perces promót, szóval a közönség megkapta amit akart, és még bónuszban, cena kapitány is eljött, a gyerekeket felvíditani, mi kell ennél több… szegény Wyatt family-böl meg mi lett, már ők is csak boxzsákok semmi más…

    és eljött a főmeccs, HHH bevonulása nagyon ott volt (Stephanie még mindig nagyon dögös), azt kb ennyit lehet elmondani az egészről, még no dq sem volt a meccs, reings nyert, kifütyülték a stadionból is…. köszönjük hogy itt voltak, a további szép napot….. ( és már nem is tudom hányszoros bajnok reings, kb fél év alatt 3szoros, vagy 4szeres…. holnap meg megint elveszti, aztán a kövi ppv-n megint megnyeri, így gyorsan felhozzák cenahoz, ez nem kétség, mert gondolom ezt akarják…. pff vicc)

    Kedvelés

  23. Ez a wm most komoly volt? Mi a szar volt ez? Az év legrangosabb eseménye és egy nxt takeover a 2 órájával simán lepipálta ezt a 4 órát különösebb megfeszítés nélkül? Nevetséges… színvonal tekintetében még egy monday night rawot sem ért el. Aj-Jericho unalmas már attól független miylen jó mecset nyomnak, Címvédés kickoffban (mivan?) , Suplex city meccs kb csak annyiból állt, dögunalom volt, intercontinentalis cím meccs fasza volt de Ryder a jobberek jobbere? Ez most komolyan gondolták mikor itt volt egy Samy és egy KO? Főmérközés dögunalom volt Reigns fújjolták mint a franc de azért megnyerették vele, Undertaker- Shane jó volt, a díva meccs meg vitt mindent(mért is? Ja igen mert NXT és ott pankrátorok vannak nem bohocok mint a főrooster többségeben)
    Komolyan ezek mit akarnak? Az nxt-ben több tehetség van mint itt. Behoznák 4 tag teamot AMERICAN ALPHA,The Vaudevillains, The revival,Enzo Amore & Colin Cassady megvan a tökéletes tag team divízió rendes profi pankrátorokkal és nem ilyen bohocókat kéne nyomatniuk mint a New Day csakmert több bevételt hoznak. Szánalmas amit csinálnak, bár tudtam hogy ez lesz, de azért reménykedtem hogy legalább ami jó lesz benne azt nem fogják elkúrni de mégis…

    Kedvelés

    1. Ez nem csak arról szól, hogy ki tehetséges, ez egy üzlet. Ha felhoznák az NXT-seket, akkor kb. bezárhatnák a boltot! Nem lenne ennyi bevétel. Biztos tehetségesek, de ez nem elég. Csak lassan, lépésenként vezessék őket át! Különben nem sokáig nézünk már WWE-t! Jó ez hogy van, már ami a rooster összetételét illeti. A történetek…az már hagy némi kívánnivalót.

      Kedvelés

  24. életem legjobb WM-je volt.ott voltunk hatalmas hangulat volt.aki emg mást mond az nem ért a pankrációhoz.

    Kedvelés

  25. Az egyedüli értékelhető momentum az lett volna ha lesnar után a család is kivégzi békapofát,majd nekiesnek lesnarnak is,a sorrend mindegy..ezzel VÉGRE VALAHÁRA LEZÁRNÁK a békapofás szarakodást,és kezdődhetne a lesnaros feud..

    Sting amúgy miért nem kifestve jelent meg? Sting az Sting..egy jelenség..mindegy..az egyik legjobb pankrátor,egy élő legenda.

    Kedvelés

  26. hát én csak koca WWE néző vagyok, de a WMet szinte mindig nézem, ez elég vacak volt, szvsz, több volt a füstje mint a lángja, Ryder nagy meglepetés, nagyon jó is, a HoFek is jók voltak, AJ és Y2J csatákat már unom, a batlleroyal, soso, AMbrose vs Lesnar elég wtf volt, lehetett volna sokkal jobb is, Roman bajnokságát, meg kb nem tudom hova tenni, miért jó ez? ahogy hallom a közönség is egyre kevésbé kedveli, mindegy.. biztos tudják, HHH mindig hatásosan vonul be, szvsz Steph sose volt még ilyen csúnya 😀 És úgy látom HHH amikor előveszi a kalapácsot, na pont akkor veszti el a meccset 😀 egy csomó ilyen volt nagy gálákon, hogy kalapács elő-vintageHHH éééés kikap a végén 😀
    Az est fénypontja egyértelműen Rocky és Cena volt, jó pillanat volt

    Kedvelés

    1. Őt sajnos már soha nem látod meccsen. Én is miatta, meg a tesója miatt néztem a női meccseket. Lehet tehetséges egy Charlotte, de amíg úgy néz ki mint egy dromedár, nem nagyon kíváncsiak rá az “egészséges” férfi nézők. Ugyanilyen szempontból Becky értékelhetetlen, Sasha Banks pedig…jajj, dívának nem díva, ahhoz nem elég jó csaj. Pakrátornak meg a fizikuma miatt nem nevezthető.

      Kedvelés

  27. Istenem ez a díva meccs kurva jó volt ! Imádtam a bevonulásokat egytől egyik ! De a legjobb akkor is a Sasha é volt. 🙂 Szó szerint könnyeztem. És Nikki Bella Return Ennél jobb nem is kellet volna a dívák részéről. 🙂 Számomra ez az 1 ppv volt ahol a dívák megmutatták mit is tudnak valójában. 🙂

    Kedvelés

  28. Életem legszarabb wm je volt..sokat nem írok róla,mert minek?Hatalmas csalódás volt az egész…

    Szinte üres stadionban címvédés..veszett kutya megy a levesbe

    3 d fiúk kikaptak,a legendák csak kick off meccsre jó?pffff ennyit róluk

    Jericho nyert,egy ratyi meccsen,remélem véget ért afeud,mert nagyon unalmas volt már.

    ryder a jobberek jobbere nyerte az övet?Miért?Úgy is elveszi tőle müzli..ezt az övet mitantéria elvtárs érdemelte volna meg..de ennyit erről a szekcióról is,kalap szart nem ér.

    Szóval,nem címvédés volt a tt vonalon? Mi a faszomvan? Öörök bajnokok maradnak ezek a nyomorult patkány ivadékok? Nyer a csicska nemzet,a rehabos idióták..de nincs öv,mert egy wm tt meccsen minek is lenne címvédés..minek…Majd jön a 3 legenda,akiket jó volt látni,de amit műveltek pffff szánalmasak voltak. Igen mind az,hiába imádom mankindet,mert egy állat,hiába imádom coldot,és jó volt látni őt ujra ringben,ezért kár volt visszatérniük..meg sör a végén.ppff ami cool volt a 90 es években az most már ciki…ennyit a legendákról

    lesnar kivégezte békapofát,nem volt semmi meglepetés,remélem ezzel a döggel végre valamit,mert ez a legyőzhetetlen,karakter hiteltelen föleg h milyen puhos pfff nem bírja már ő se ugy a meccseket mint anno..takarodjon el a ge..e,már ő se érdekel.

    Undertaker nyert,ennyi,erről nem lehet többet mondani.Egyedül a ketrec tetjéről lévő esés-zuhanás volt jó,kár h nem egy normális ellenfelet kapott a halott ember…nagy kár…

    Memorial br,ez most komoly? Jön a kosaraslegenda bohóckodni,ezért? Gondoltam,h vagy giga csokigolyó nyer,a visszavonulása elött ezzel megtisztelik,meg a faszt…hegyomlás nem volt esélyes,na mondom akkor majd Kane..persze…sehol 1 Wyatt..és nyer ez a málészájú..egy óriás tiszteletére megrendezett rr en??? pfff

    Wyatték sehol se meccs se rr,semmi,de a a bówlivód csillaga jött pofázni a semmiről,betámadják Wyatték,egyedül elintézi öket természetese majd visszatér müzli aki már 3 nappal a wm előtt becuccolt hálózsákkal a egyik sarokban annyira izgatott volt…Mindenki tudta h visszatér,….kurvanagy meglepetés volt huuuu haaaa és megalázzák a családot? Az igen…

    Uccsó meccset nem néztem meg,mert minek?kentaur genyó 3 x os bajnok pár hónapon belül..

    Szánalmas az egész wwe.Igazuk van sokaknak,az igazi pankráció az nxt,lucha stb nem a wwe

    Kedvelés

Vélemény?