Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Survivor Series 2016. – Eredmények és videók

122_sur_11202016rf_1396-0a50a44912386de05fb3a73b826ae3c9

A Survivor Series adását 2016. november 20-án Toronto városából, Kanada államból rendezték meg, ahol a cég több érdekfeszítő csatát bonyolított le. Többek közt a hosszas 12 év után visszatérő Goldberg harcolhatott Brock Lesnar, ellen, valamint összemérhette több mérkőzésben az erejét a SmackDown Live és a RAW…

SmackDown Live vs RAW (5 on 5 Traditional Elimination Women’s Tag Team Meccs)

A PPV-t nem mások indítják mint a szervezet hölgyei, akik saját Brand-jüket képviselve egy 5 az 5 elleni csatában mérhetik össze az erejüket. (Az Elimiantion csata szabályainak értelmében nem lehet megszerezni egyetlen kopogtatás vagy feladatás által a győzelmet. Ha valakit kiszámol a játékvezető, valamint ha sikerül valamelyik ellenfelének 3 másodpercig pin-ben tartani vagy kopogásra bírni, akkor az a személy elhagyja az aréna területét és nem segítheti tovább csapattársait. Ha egy alakulatnak minden tagja kiesik a küzdelemből, akkor elveszítik a mérkőzést.) Először a RAW, majd a SmackDown Live női Szupersztárjai vonulhattak be a szorítóba, azonban egy valaki nem érkezett meg. Kis idő elteltével láthattuk, hogy Nikki Bella a szervezet egyik ápolója, valamint Daniel Bryan és Natalya mellett a földön hever. Minden bizonnyal egy támadást indítottak a korábbi Díva Bajnok felé, amit követően a SmackDown Live csapat edzője Natalya volt kénytelen csatlakozni a bandához ötödik tagként.
A ringben Alicia Fox és Carmella indítottak, amit követően folyamatosan sor került minden egyes résztvevő ringbe lépésére. A harc észlelhetőek voltak a RAW hölgyei, pontosabban Sasha, Charlotte és Bayley között kiéleződött ellentétek és konfliktusok. Mindhárom Szupersztár szeretett volna inkább a másik helyett szerepelni, valamint a csapat vezető karaktereként tevékenykedni…A küzdelem első távozója nem más volt mind Carmella, akit Alicia Fox-nak sikerült kopogtatni. Pár pillanat elteltével a kiesett Carmella helyére érkező Alexa Bliss képes volt Alicia-t búcsúztatni a találkozótól, így ismét egyenlő számú hölgy szerepelt mindkét csapatban. A csata következő kiesője a SmackDown Live csapatából hullott ki, aki nem más volt, mint Naomi. A csata negyedik kiesője nagy meglepetésre Sasha Banks volt, akit Natalya búcsúztatott a mérkőzéstől. Látszólat a kopogtatást követően a kanadai díva arcára kiült a döbbenet. A sor folytatódott, hiszen kicsivel később ismét egy SmackDown hölgy volt kénytelen távozni Charlotte jóvoltából, aki nem más volt mint Natalya.
A SmackDown Live csapatában Becky Lynch és Alexa Bliss maradtak, akik között szintén komolyabb konfliktusok és ellentétek éleződtek ki a hetek során. Becky volt képes ezt követően kiejteni a RAW-tól Nia Jax-et, aki nem távozott nyom nélkül az arénából. A kiesését követően megtámadta a SmackDown Live Women’s Bajnokát, aki ezt követően még egyedül is maradt, hiszen a közjáték után Alexa Bliss-t Charlotte képes volt kopogtatni. Végül a túlerő győzött és Bayley ejthette ki az utolsó ellenfelét, amivel a RAW női Szupersztárjai megszerezték a győzelmet…A csatát követően az ünneplés elmaradt, hiszen Charlotte nekiesett RAW-s csapattársának Bayley-nek.

A Backstage-ben James Ellsworth-öt láthattuk sétálni, aki találkozik Karl Anderson és Luke Gallows csapatával, akik kicsit sértegetik a srácot. Mick Foley jelenik meg, aki inkább arra kéri a csapata tagjait, hogy a hamarosan kezdődő csatájukkal legyenek elfoglalva. Mick szerint James képes volt kétszer is legyőzni AJ Styles-t, valamint tudja, hogy komoly és fontos álmokat szeretne valóra váltani Ellsworth a WWE-ben. Mivel Foley nagy James szurkoló tudna neki abban segíteni, hogy a RAW színeiben lehessen az egyik legjobb. Ellsworth nagyra értékeli az ajánlatot, azonban a SmackDown az otthona és a szíve a kékért dobog.

The Miz vs Sami Zayn (WWE Interkontinentális Bajnoki öv)

A bevonulásoknál egyértelműen a kanadai közönség a hazafi Sami Zayn mellett tette le a voksát, akitől egy címszerzést szerettek volna látni. Bár nincs feltüntetve, azonban itt is egy SmackDown Live vs RAW csatát láthatunk, ahol a Bajnok az előbbit, míg a kihívó az utóbbit erősíti. A csata pörgős volt, amiben komoly szerepet kapott a Figure 4 Leg Lock, amit először The Miz, majd Sami volt képes értékesíteni, ezzel nehéz perceket okozni ellenfelüknek. Amikor Zayn tudta szorításában tartani a Bajnokot, akkor hirtelen megszólalt a gong, azonban Miz nem kopogott és nem adta fel a harcot. Maryse volt az, aki a csata végét jelezte, viszont a játékvezető ekkor jelezte, hogy ez mindössze csak vaklárma volt és folytatódhat tovább az összecsapás. Az ünneplő Sami-t ekkor Miz egy hirtelen fordítással kopogtatni tudta, amivel megszerezte a győzelmet és megvédte az Interkontinentális Bajnoki címet.

A Backstage-ben Dean Ambrose és AJ Styles találkoztak, akik most még csapattársként szerepelhetnek, azonban a következő PPV-n, a TLC-n ellenfelek lesznek. Mindketten meglehetősen indulatosak a következő PPV-vel kapcsolatban, ahol a Lunatic-nak ismét lehetősége lesz megszerezni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet a Phenomemal One ellen…Shane McMahon érkezik, aki véget vet a szócsatának, mielőtt tettlegességig fajulna. O-Mac elmondja, hogy nem érdekli, hogy mit csinálnak a Survivor Series után. A mostani adáson már vesztettek egyszer a RAW ellen, nem engedhetnek meg maguknak még egy vereséget, így muszáj lesz AJ-nek és Dean-nek egy oldalán, egymás mellett állnia.

SmackDown Live vs RAW (10 on 10 Traditional Elimination Tag Team Meccs)

A SmackDown Live és a RAW pár csapatát válogathatták össze a General Menedzserek és a Commissioner-ek erre az összecsapásra, ahol hasonló szabályok uralkodnak, mint a korábban már látott Elimiantion küzdelemben. Egyetlen változást hoz majd ezt a küzdelem, ami nem más, mint a Tag Team szabály. Ha egy Tag Team valamelyik tagját kiejtik, akkor a csapattársa számára is azonnal véget ér a küzdelem.
Először a RAW, majd a SmackDown Live csapat érkezett meg az arénába, amit követően megszólalt a gong és kezdetét vette a 10 a 10 elleni összecsapás…A harc első kiesője a Fandango-Tyler Breeze duó volt, akiket Kofi Kingston volt képes búcsúztatni a küzdelemtől…
Nem élvezhette sokáig a New Day a sikert, hiszen az Uso srácok kiejtették a RAW Tag Team Bajnok csapatát. A harmadik távozó a SmacDown színeiből esett ki, aki nem más volt, mint a Hype Bros csapata, ezt köveőten pedig Chad Gable és a Shining Stars tagja, Primo ellen csatázott. Jason Jordan érkezett, aki képes volt Chad-el karöltve egy látványos Top Corner Bulldog-ot értékesíteni, ami után kopogtatni tudták Primo-t. Ezzel a pin-elt fél és Epico és búcsúzott a csatától. Ezt követően pár szépen kivitelezett Dive-ot tekinthettünk meg egyenesen a ring mellett sorakozó Szupersztárokra. A következő kieső nem más volt mint Jason Jordan és Chad Gable, hiszen Jason elszenvedte a Magic Killer-t, ami után nem tudott kirúgni a kopogtatásból. Luke Gallows és Karl Anderson Jordan kiejtése után kénytelenek voltak távzni, akiket Rhyno volt képes búcsúztatni a küzdelemtől. Rhyno nem élvezhette sokáig a sikerét, hiszen Enzo kiejtette a SmackDown Live Tag Team Bajnokait. Az Uso Ikrek maradtak a szorítóban Enzo és Cass, valamint Sheamus és Cesaro csapatával szemben. A fivérek kiosztottak egy Superkick-et, majd egy Samoa Splash-t Enzo-nak, aki nem tudott kirúgni a kopogtatásból…Az utolsó két csapat nem más volt, mint Sheamus és Cesaro, valamint Jey és Jimmy Uso. Végül az ír és a svájci Szupersztárok voltak képesek győzelmet szerezni, amivel a RAW megszerezte második győzelmét a PPV folyamán a SmackDown Live ellen.

The Brian Kendrick vs Kalisto (WWE Cruiserweight Banoki öv)

A csatának nagyobb a tétje, mint a Cruiserweight Bajnoki öv, ami nem más mint egy esetleges Kalisto győzelemnél a Cruiserweight Divízió SmackDown Live-re költözése. Ha a luchador képes lenne sikerrel járni a csatában, akkor Shane McMahon és Daniel Bryan nemcsak egy új bajnokkal, hanem az összes Cruiserweight Szupersztárral gazdagodna.
Egy pörgős és fordulatos csatát láthattunk, aminek a végén egy nem várt befejezést láthattunk, a “sérülést szenvedő” Baron Corbin jelent meg és támadta meg először Brian-t, majd Kalisto-t, amivel a Bajnoki övet megtartotta diszkvalifikációval a Cruiserweight Divízió címvédője.

SmackDown Live vs RAW (5 on 5 Traditional Elimination Tag Team Meccs)

Talán a legjobban várt és legkiemelkedőbbnek ígérkező SmackDown Live vs RAW összecsapás lesz a két Brand 5 legjobb Szupersztárjának csatája. Először a SmackDown Live kabalája, James Ellsworth érkezik a szorítóba, akit a SmackDown Live csapata követ.
A 10 főszereplő érkezését követően kezdetét vehette a mérkőzés, amiben először a két címvédő, AJ Styes és Kevin Owens léphettek ringbe egymás ellen.
A küzdelem kemény, pörgős és kiszámíthatatlan volt, amiben a legelső távozó nem más lett, mint Dean Ambrose. A Lunatic összeverekedett csapattársával, AJ Styles-el, amit követően Braun kopogtatni tudta Ambrose-t. A második kieső Braun lett, akinek a ring alá bebújó James megfogta a lábát, Strowman így nem tudott visszatérni a ringbe. Kiszámolással Braun kénytelen volt távozni a csatától, azonban otthagyta a névjegyét és “megsemmisítette” a kabalát. A 4 a 4 elleni harcból legelőször Kevin Owens-nek kellett távoznia, azonban nem szokványos módon, Jericho listájával támadt ellenfelére, amit a játékvezető nem tudott tettek nélkül végignézni. KO-t diszkvalifikálták, ami miatt nem segíthette a későbbiekben a RAW csapatát. Orton a pillanatnyi zavart kihasználva kiosztott egy RKO-t Chris Jericho-nak, akit ezt után képes volt lekopogtatni és kiejteni.
2 a 4 elleni csatában kellett az egykori Shield-es Seth-nek és Roman-nek helyt állniuk a SmackDown csapata ellen. Roman képes volt Shane-t kiejteni a küzdelemből egy óriási Spear-t követően, ami után úgy kellett kitámogatni az aréna területéről O-Mac-et.
A küzdelem során visszatért Dean Ambrose, aki egykori csapattársaival karöltve megalkotta a Shield-et egy pillanat erejéig, ahol AJ Styles-nak osztottak ki egy kemény Triple PowerBomb-ot. A Tag Team Finisher-t követően Seth ki tudta ejteni a Bajnokot, amivel a Wyatt Family két tagja maradtak a SmackDown Live csapatában…A csata végén megjelent Luke Harper, akinek a segítségével Seth Rollins és Roman Reigns is kiesett. Ezzel a fordulattal a SmackDown Live csapata tudott győzelmet szerezni.

Goldberg vs Brock Lesnar

A két Szupersztár bevonulását követően kezdetét vehette az összecsapás, amiben a győzelmet Goldberg tudta megszerezni kevesebb mint 2 perc alatt.

Ezzel zárult a Survivor Series, ami talán az egész PPV legjobban várt küzdelmén a legnagyobb csalódás volt. A várva várt küzdelemben láthattunk mindössze 3 mozdulatot, amivel Goldberg képes volt legyőzni ellenfelét.

44 gondolat “WWE Survivor Series 2016. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Kedd este néztem,az egészet, folyamatosan… De mikor 3óra10 körül SEM kezdődött még a Leznár-Goldbörg…akkor csak pislogtam ( előtte a meccs elég jó volt,kellett is a győzelem a Kékeknek….), De hogy kettő perc sem lesz a meccs,nagyobbat néztem majdnem,mint a 21-1nél…. Ez miaszar volt már? Ha kinnt élek és elmegyek a meccsre, s 3óra után ez fogad…..Hát nemistudom….

    Kedvelés

  2. Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy kb. napokon keresztül riogattak minket azzal hogy Lesnar Isten, Goldberg meg Suck lesz Kanadában, és hogy ehhez képest majdnem homlokegyenest fordítva történt. Legalábbis én nagyon meglepődtem.

    Kedvelik 1 személy

  3. A TT meccsnél bekapcsolódva, nem tudván hogy a csajbunyó lement, volt miért izgulni. Szerintem kiváló csapatmeccs volt, amiben inkább az SD-ért szorítottam, de valahol mélyen szerintem rimánkodtam azért, hogy kikapjanak és az uccsó meccset legyen esélyük elhozni. A New Dayt a lehető legjobbkor vették ki a meccsből, bár még így erősebbek voltak pirosék. Kékektől nekem egyedül az Uso srácok jelentettek kivételt, a többiek sajna elszürkültek a piros karakterek árnyékában, még alfáék is.Az uccsó pár kifejezetten jól nyomta egymás ellen, Sheamusék egyezzenek ki végre egymással, mert akkor eltakaríthatnák trombitásékat végre, valszeg úgyis ők lesznek a kihívók.
    A cwc meccset nagyjából telibeleszarták Torontóban. Néha én is untam, de azért voltak nagyon szép megmozdulások. Corbin fiú meg nőjön fel végre, egy kis ringbeli fejlődéssel simán main eventer lehetne, a karaktere megvan hozzá. A mondás úgy tartja, nem ér bántani a sokkal kisebbet.
    5 vs 5 férfi csapatmeccs, nálam az este meccse. Jerichot kurvára szeretik még mindig Kanadában, Romant nagyon nem, ennek hangot is adtak, nem egyszer elég gusztustalan módon. Még amikor uccsó ember maradt, akkor is végig fújolták, pedig most nem tolta rosszul, az ő harcstílusa meg pont alkalmas a több ellenfél elleni küzdelemre. Sajnos Shane rosszul ugrott bele abba a bődületes spearbe, ez egyből látszott, ahogy az is, hogy Shane belesérült, bár nekem attól fogva, hogy Jericho
    páros lábbal beleszállt úgy tűnt, mintha nem lenne rendben. Most megvédem Romant, más divatgyűlölködők úgyis beleszállnak alaptalanul, mert ezt nem ő rontotta el, Shane túl rövidet ugrott, így a mozdulat is eltolódott. Egyébként O-macet nagy dicséret illeti, nem aktív pankrátorként nagyon kitett magáért, mint úgy általában, Strowmant félig meddig ő ejtette ki, akiről jól gondoltam, hogy kb. majd saját magát ejti ki, mert nem lesz arra senki képes majd. Mondjuk meglepődtem egy kicsit amikor Ambroset lökték ki elsőnek, aminek lett is utóélete, meg lesz is még, hiszen Stylessal karöltve
    ki is nyírhatták volna a kék csapatot. Bármennyire is picsán akartam rúgni Mr. Phenomenalt az egója miatt, és mert félig kiejtette Ambroset, az ő balhéjukat nagyon szeretem, főleg mert két lobbanékony alkat, és nem buzi listákról szól a feudjuk. Még egy ilyen meccsen is képesek voltak kibaszni egymással, nagyon várom a TLC meccsüket.
    Amire felfigyeltem, az Wyatték csapatmunkája volt, pedig tőlük tényleg nem várná az ember, hogy tényleg védik egymás hátát, mint a végén. Kíváncsi leszek, hogy meddig tartják együtt őket, azt is elképzelhetőnek tartom hogy Randy még családtagként megy Styles ellen, ha nyer, ha nem, összebalhéznak Brayel. Vagy csak váratlanul lecsap rá bármikor.
    A JeriKO gyönyörűszépen elintézte saját magát, listástól, barátságostól, csak gratulálni tudok nekik. Ha ezek után nem kötnek bele egymásba, akkor nem tudom hogy mikor fognak egyáltalán, hiszen ezek szerint Jericho listásabb mint barátságosabb.
    Mindenekelőtt nagyon, de nagyon örülök annak hogy Suplex City polgármesterét végre picsán rúgták. Annak még jobban örülök, hogy biztos a folytatás, mert ezt semmiképp nem hagyhatják ennyiben, mert ha mégis, akkor az elmúlt több mint két év munkáját, a streak megtörését és Lesnar kultuszát, mert igen, van neki, hajítják ki a f@szba, de szinte szó szerint. Lesnart, bár karakterileg még mindig messze kiemelik a rosterből, mindenhol pofán fogják röhögni, ahol megjelenik és komolytalanná válik ezáltal maga a karakter is. Ezt biztos, hogy nem hagyják ennyiben, várom a folytatást, mert lesz, akárhol, akármikor, de lesz. Az viszont nekem is böki a csőrömet, hogy ezzel a másfél perces meccsel gyakorlatilag Lesnar összes eddigi ellenfeléből hülyét csináltak, a streaket különösképp megpocsékolták, úgyhogy már csak ezért sem maradhat ennyiben a dolog. A folytatásban Lesnar minden bizonnyal arra hog hivatkozni, hogy lebecsülte Goldberget, legalábbis nekem ez jött le a meccsből, ezért is lehetett nagyon hamar vége, na meg Goldberg sérülése miatt is, nem tudom, de így lezárni ezt a feudot szerintem nagyon komolytalan lenne.

    Kedvelik 1 személy

  4. Miért lenne csalódás az utolsó meccs? Goldberg majd nem minden meccsét 5 perc alatt nyerte meg. Face off az ellenféllel, spear majd jackhammer és vége volt a meccseknek. Goldberget ez tette legendává. (Azért azt ne felejtsük el, hogy sérült volt a válla, valószínűleg ezért volt ilyen rövid a meccs.)

    Kedvelés

  5. Jó PPV volt, bár a női meccstől többet vártam sokkal. A TT átlagos volt, az 5v5 férfi viszont nagyon ott volt.

    A vége szerintem rendben volt, feltéve, ha okosan viszik tovább (egyelőre nem úgy néz ki). Hiába van jó formában, Goldberg 50 éves. nem bírna egy hosszabb meccset Lesnarral. Olyat meg végképp nem, ami main event szintű, főleg egy olyan mészárlás után, mint ami az 5v5 férfi meccs volt. Elalibizhettek, fetrenghettek volna még 15 percet, szerintem az még nagyobb csalódás lett volna. Amikor néztem és láttam milyen kevés idő van, gondoltam, hogy valami lesz. Inkább arra számítottam, hogy nem lesz rendes meccs, Brock leveri egy székkel a gong előtt, mint pl anno Big Showt, de ez így jobb volt.

    Mivel Brock mindenkit végigvert az aktív mezőnyből, pont, hogy szerintem Goldbergtől volt hiteles, hogy elintézte. Ki verte volna meg tisztán, a 70 kilós Finn Balor? itt kellene lezárniuk, a veretlen legenda szépen búcsúzik, és Lesnar karakterét is óvatosan leépíthetnék egy kezelhető szintre. Persze jó eséllyel nem ez lesz, kell a pénz, inkább mennek egymás ellen harmadszor, na az majd hosszabb lesz, sok fetrengéssel.

    Kedvelik 1 személy

    1. Ez így van nagyjából, bár én kedvelem Lesnart is ezért igyekszem valami jóra számítani.
      Nem lehet a jelenlegi mezőnyben találni értelmes ellenfelet neki. Ezért hiteles. Ő egy hatalmas izomhusdarab ufc bajnok. Mégis kit lehetne küldeni ellene.
      A Goldberg elleni meccsre is leadott gondolom, hogy nagyjából egy méretben legyenek.. így eladhatóbb.
      Várom a folytatást

      Kedvelés

      1. azért mostanában kicsit összement Leznár izomzata…nem azt mondom,h gyenge,de nincsen csúcsformában elég rég óta….

        Kedvelés

  6. Ha tud küzdeni Nikki bella biztos a Smackdown dívái nyernek ,szerintem Natalya támadta meg hogy ő vehesse át a helyét de azért megnéztem volna ahogy Nikki kiüti Charlottot ,az is baj volt hogy ahogy kiejtette Becky a nagy bálnát Nia Jaxet azután elég jól helybenhagyta Beckyt sajna győztek a RAW dívái

    Kedvelés

  7. Emberek.. ismerjétek fel a sztorit!
    Tulajdonképpen háborút ígértek a Goldberg-Lesnar meccsre.. de mégis mi lett volna a háború témája? Pár videó üzi meg ilyesmi?
    Hagyjukmár.. ez csak egy csata volt, amit direkt módon úgy adtak el mintha Lesnar szarba bele , mintha nem vette volna komolyan. Bizony a legközelebbi találkozáskor (nem mondom, hogy hatalmas show lesz) lesz háború!
    Nem voltak még elég dühösek a felek, mondhatni ezzel a SS main eventtel vezetil fel őket igazán!
    Nem is merte volna bevállalni a WWE, hogy ők legyenek az este fénypontja. Hiszen az előttük lévők túl nagy showt terveztek hozzá, erre az estére nem tudtak volna olyat kitalálni a kreatívok ami überelhette volna a tag teameket meg az 5v5 meccset.

    Kedvelés

  8. Ne féljetek, lesz még ennek a Goldberg-Lesnar meccsnek folytatása.. engem nagyon meglepett , de nem bánom mert tudom, hogy nem így lesz vége.. ez volt az igazi rugója a feudnak.
    Tag team el.m.: valljuk be, nagy showt csináltak! Itt az ideje, hogy Sheamus és Cesaro bajnokok legyenek!
    5v5: amilyen bénán indult a végére olyan jó lett. Nem érdekelt a kimenetele, csak próbáltam élvezni a showt. És tele volt jó momentumokkal. Volt akivel lehetett volna többet kezdeni ugyan , de így is jól megoldották.
    Bár néha picit mintha homok csúszott volna a gépezetbe.. mintha egy-két alkalommal hibáztak volna, viszont sikerült megoldani úgy látom.
    Néhányan iszonyat sokat dolgoztak ezen a ppv-n!

    Kedvelés

  9. Egész jó ppv volt! A TT meccsek tetszettek,izgalmasak voltak, de az eredmény nem lepett meg.
    Sajnálom hogy a CW öv nem kerül a Smakdown-ra. Talán kezdenek végre valamit Kalistoval meg Corbinnal…
    Az 5v5 meccsben külön tettszett a “shield moment”!
    A Lesnar vs. Goldberg meccstől az egyik szemem sír a másik nevet….többet vártam volna. De legalább valaki letörte a szarvát annak a fa*** nak (bocsánat de nem tudom máshogy mondani)
    Szóval egy a lényeg Goldberg legendája tovább él!

    Kedvelés

          1. Oltás a javából:”D
            Ugye h dislike gomb nélkül nem is olyan könnyűxd

            Kedvelés

          2. Randal, most mi rosszat mondott? Csak örült Goldberg győzelmének, te pedig belekötsz, utána meg képes vagy lesüllyedni a szintjére és vitatkozol vele, mintha az életed múlna rajta.

            Kedvelés

          3. Egyszerűen irritál.
            A trollokból is a rosszabb fajta.
            A helyett hogy visszaszólna aljas mód likolgat magának vagy épp disklikeol másnak.
            Az egész cuccot miatta vették ki.
            Ami pedig hab a tortán hogy azt állítja magáról, hogy egy jó szándékú ember, aki a trollok ellen van.
            vicc.
            De igen ezzel befejeztem.
            csao

            Kedvelés

          4. Mindenki tudja, hogy egy TROLL vagy.Hiába próbálsz itt hazudgálni össze-vissza, az ilyen TROLL kisgyerekeknek, általában senki nem hisz.És ha engem akarsz TROLLKODNI, akkor légyszíves szedd már össze magadat, mert még a TROLLOK közt is amatőr vagy.You’re Welcome!!!

            Kedvelés

          5. Már mindenki tudja hogy egy szerencsétlen idióta vagy.
            nyugi már mindenkinek átjött
            Szólj az adminoknak hogy rakják vissza a like rendszert és megint lesz értelme az életednek.
            🙂

            Kedvelés

  10. Nem is vártam tőle többet!! Már a Goldbergnek a bevonulásán látszott mennyire fáradt elég volt ebből 3 perc is!! Legalább legyőzhetetlen Bill Goldberg meg maradt!!

    Az adáson belül csak az IC meccsel volt bajom, a többi így volt jó!! 😀

    Shield Reunionja ott volt :DDD Remélem Shanenek komolyabb baja nem lett!! 10 vs 10 emberes TT meccs azt hozta amit vártam, és a 3 trombitás fajankó sem sokáig voltak bent!! Ezért is 10/10 😀

    Mizből és a kis feleségéből baromira elég már!!! Samy meg kaphatta volna az IC övet és mivel az SD nyert és a tétje az volt hogy 1 embert a győztes csapatból a másik viheti simán el vihették volna Samy-t. Ez az egy miatt adok a gálára 10/8 at.

    Kedvelés

  11. Most tényleg ezért hozták vissza?
    Az egész story arra épült, hogy a családja végre láthassa birkózni, erre lenyomatnak vele 3 mozdulatot.
    Borck is megtörte a streakot szétverte cenát, megalázta randyt megnyerte a taker elleni feudot senki nem győzte le.
    Goldberg pedig 2 perc alatt kivégzi.
    Mondjuk még mindig jobb így mintha fordítva történt volna.
    És így legalább megmaradt a legyőzhetetlen Bill Goldberg illúziója.

    Kedvelés

  12. Sajnáltam hogy korábban kezdődik a PPV, mert így lemaradtam az elejéről, de utána ez ki is fizetődött. Az interkonti meccs után kapcsolódtam be és onnan követtem végig.
    A csajmeccset és Zayn meccsét később néztem vissza. A lányok meccse tipikusan az a felvezető jellegű bunyó volt, kevés izgalommal egyértelmű végeredménnyel. Nikki szerintem Carmella intézte el, de szóba jöhet Sári és Brooke is.
    Mizből és kedves feleségéből most lett végleg elegem. Takarodjanak vissza a Zs kategóriás filmjeikhez, ott a helyük. Vagy legalább Marist takarítsák el onnan mert ez már szégyen. A kövi címvédést úgy is kiírhatnák, hogy Miz vs Akárki, de izgulni fölösleges, a vége úgyis csalás lesz.

    Kedvelés

  13. golbergvs lesnar lol az évszázad vicce.Ok,lesnar végre tisztán kikapott,de így…2perc 3 mozdulat..Mondam h olyan veri meg aki nem aktiv a rosterben..12 év az 12 év nem veszteni jött vissza goldberg..de ez szánalmas volt.Még ha lesz is visszavágó 2-1 lehet..bár kitudja meddig húzzák el..

    Kedvelés

    1. Carmellára nézett mindenki ahogy láttam,lehet folyik a viszály,s ő volt…..Vagy Natlaya,hogy meccseljen….Szerintem nem Raw tag volt,aki csinálta….

      Kedvelés

  14. Egész jó PPV volt az űrt amit a Hell in a Cell hagyott bennem rendesen feltöltötték. Corbin miért maradt ki a csapatból mikor semmi baja térdének ez számomra felfoghatatlan, de a 3 SS meccs egész jó volt, fiúké volt a legjobb sőt az este meccse is mindent beleadtak bár a vége meglepett először azt hittem Orton majd pont, hogy belelöki Brayt a spearbe, de így is jó.

    Goldberg – Lesnart már akkor éreztem mikor pörgött a lejátszó, és alig volt már perc rajta, hogy ez bizony iszonyat rövid lesz. Nem is baj. Anno első meccsük is borzalmas volt, ráadásul Brock SS blamája után sztem Vince is rájött, hogy ez bizony komolyan sz*rik az egészbe. Goldberg stand ovation nagyon HoF szaga volt, hogy fiával együtt ünnepelt meg úgy az egésznek, de szerintem nem az utolsó meccse volt ez. 10/8

    Kedvelik 1 személy

  15. SmackDown Live vs RAW (5 on 5 Traditional Elimination Tag Team Meccs):
    Kimondottan tetszett , mondjuk nem Reigns-t hagytam volna utolsónak, de ígyse volt rossz.
    Shield lassan újra összeáll. (én még várnék vele 2-3 évet mert akkor sokkal nagyobbat ütne.)
    Nem tudom mik a tervek Orton-al de Wyattel meg Harperel nagyon komoly Tag-et alkothatnak. Orton hamarosan megy majd AJ ellen ez biztos.

    Goldberg vs Brock Lesnar:
    Szerintem ennek a meccsnek így kellett történnie. Lesnar régi ellenfeleit nem szégyenítették meg, azért mert Goldberg még mindig verhetetlen és a legnagyobb állat. Akkor szégyenítik meg Lesnar régi ellenfeleit, ha Goldberg amíg itt van és mondjuk lesz még 1-2 meccse és ott veszít.
    Goldberg verhetetlen, elpusztíthatatlan ennek ennyi volt ma a lényege.
    Mondjuk szerintem lesz még egy Goldberg vs Lesnar meccs.

    Kedvelés

  16. Engem leginkább az lepett meg, hogy Goldberget az ellenség táborában úgy éltették, mintha egy kanadai lenne, Lesnart meg rendesen kifütyülték. Élőben néztem végig az adást és mit ne mondjak…….. Goldberg villámgyőzelmére felugrottam a fotelból és teli torokból üvöltöttem a legyőzhetetlen nevét, utána azonban gondolkodtam egy kicsit. Ezzel a győzelemmel Goldberg nem csak Lesnart, hanem Lesnar összes ellenfelét megalázta. Ez olyan, mintha Undertakert is lenyomná ilyen hamar, ami valljuk be lehetetlen lenne, hisz kettejük összecsapása minimum 20 perccel hosszabb lenne kiszámíthatatlan végeredménnyel. Épp ezért hiteltelen az 1:24.. Lehetett volna 24:1 is.

    Kedvelik 1 személy

  17. Csalódtam lesnart szeretem nem értem mi történt elvileg goldberg nem volt 100% nem volt elég ideje készülni és lesz még meccsük de nem így kellett volna megölni lesnar legendáját, nem goldbergnek nem realis, 12 éve inatkiv volt, itt valami más volt :(((

    Kedvelés

  18. Érdekes volt a befejezés.. mindenesetre nem igazan bánom hogy gyorsan elrendezte Goldberg Lesnar-t. Ezt lehet ugy is nézni h jaj de szar hol voltak a fordulatok stb, viszooont en inkább ugy nézem hogy a nagy állatot, a húha mindenkit megverek, mert nyal nekem a WWE , lazy part timer – Lesnart összesen 1 perc 24 másodperc alatt megalázóan elverte. Mert mint mondtam 2 véglet van (ki hogy értékeli) de végre elvertek es gyorsan es megalázóan.. ennyi kellett mar annak a buzi egojanak, hogy szálljon le a földre. 😀

    Kedvelik 1 személy

    1. Csak ezzel az baj, hogy nemcsak Lesnar lett megalázva, hanem közvetetten Undertaker is. Igaz, már amikor a streak megszakadt, látni lehetett, hogy ebből nem lehet jól kijönni…

      Kedvelés

  19. A Lesnar Goldberg egy nulla volt!!!!
    Egy Taker után ennyi????!!!!! SZÉGYEN!!!!! Az ember várt egy heroikus küzdelmet fordulatokkal stb…..! Végig jó volt a műsor, és a végén…..!

    Kedvelik 1 személy

  20. Nagy pillanat volt ahogy Orton feláldozta magát Wyattért, ezzel nyerte a meccset az SD. Előzetesen azt vártam, hogy a raw női simán nyernek (sajnos nem egy “liga” a két divízió) ezért arra számítottam a tt-t nyeri sd így a főmeccs marad ki-ki küzdelem, örülök, hogy nem így történt. Tetszett ez a ppv kiszámíthatatlan volt végig. Öröm volt azt is nézni ahogy Goldberg rögtön két spearrel elintézi Lesnar-t. Nálam 10/9, csak azért mert nem Sami nyert, de talán nem is baj ha az öv marad helyén.

    Kedvelés

Vélemény?