WWE Survivor Series 2014. – Előzetes

wwess20141122

A Survivor Series-t 2014. november 23-án St. Louis városában, Missouri államban kerül majd megrendezésre, ahova a szervezet előre 5 csatát jelentett be. Első látásra a harcok mennyisége eléggé kevésnek tűnik, ám ha ezt a pár összecsapást kicsit megvizsgáljuk, egyáltalán nem lehet okunk panaszra…

cenavsauthority141123

Team Cena vs Team Authority (Tradicionális Survivor Series Elimination Tag Team csata)

Ahogy azt már láthattuk ezeken a PPV-ken, tradicionális Survivor Series Elimination Tag Team meccsre kerül sor a Team Cena és a Team Authority között.  (A győzelmet az a csapat szerzi majd meg, amelyik a másik csapat összes tagját kiejti, azaz kopogtatja, illetve feladatja vele a meccset.) Ennek az összecsapásnak azonban most mégis sokkal nagyobb a tétje, mint az eddigieknek, hiszen élet-halál harcra van kilátás. A Vezetőségnél Luke Harper, Seth Rollins, Kane, Rusev és Mark Henry fog ringbe szállni a győzelemért. Ha nem lennének képesek diadalt aratni, akkor a Vezetőség pakolhatna és valaki mást neveznének ki a SmackDown, valamint a RAW irányítására. Ezzel szemben John Cena alakulatában a Cenation vezetője mellett csatázni fog Ryback, Erick Rowan, Dolph Ziggler és Big Show, akiknek pedig a karrierjük forog kockán. Valamelyik csapat biztosan nagy vesztese lesz ennek a harcnak… Az a kérdés azonban felmerülhet bennünk, hogy a szervezet készül-e  esetleg valamilyen nagy visszatéréssel erre az összecsapásra? Egy nem várt fordulat ez esetben mennyire változtatná meg a harc képét és a végeredmény kimenetelét?

brayvsdean141123

Dean Ambrose vs Bray Wyatt

Ez a harc minden bizonnyal kellően extrémre és borzasztóan izgalmasra fog sikeredni, hiszen “két komplett őrült” csap össze egymással. A Szupersztárok két teljesen eltérő karaktert alkotnak, ám egy közös célért fognak ringbe szállni egymás ellen: Megszerezzék a győzelmet és bizonyíthassanak. Az egykori Wyatt Family feje, Bray a Hell In a Cell-en támadta meg Dean-t, amit követően folyamatosan alakulgattak a történetszálak közöttük, amiben egyszer az egyik fél, máskor a másik fél tudta váratlan pillanatban lenyűgözni egy támadással a rajongókat és kemény helyzetbe kényszeríteni leendő ellenfelét. Ahogy azt tudjuk, a beszéd és a kemény szavak, mindkettejüknek nagy fegyverei, ám ezúttal a fizikai erő és az elvetemültség fog dominálni…Melyik pankrátor lesz képes előhozni magából az állatot?

divachamp141123

AJ Lee vs Nikki Bella (WWE Díva Bajnoki öv)

Miután Nikki legyőzte a testvérét, itt a lehetőség, hogy a Díva Bajnok ellen léphessen szorítóba és megpróbálja megszerezni a legtehetségesebb hölgynek járó címet. Egy mozgalmas csatára van kilátás, amiben mindkét pankrátor a legjobban fogja nyújtani, csak az a kérdés merülhet fel bennünk a csata végkimenetele mellett, hogy Brie vajon fontos szerepet fog-e játszani a harcban…Esetleg sor kerül egy Twin Magic-re?

wwetagteam141123

Goldust és Stardust vs Los Matadores vs The Miz és Damien Mizdow vs The Usos (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Egy Fatal 4 Way Tag Team csatát tekinthetünk majd meg, amiben a WWE négy legkiemelkedőbb duója fogja összemérni az erejét. A Bajnokok eléggé hanyag és változatos teljesítményt mutatnak, ami a heti adások alatt sokszor nem lett volna elég a címük megvédéséhez. Az a szerencséjük volt csak, hogy nem az övekért kellett akkor ringbe szállniuk. Ezúttal viszont más a helyzet, ha újra összeszedetlen és figyelmetlen csapatmunkával lépnek be a szorítóba, akkor előfordulhat, hogy új Bajnokokat avatunk.

divatag141123

Alicia Fox, Emma, Naomi és Natalya vs Paige, Cameron, Layla és Summer Rae (Tradicionális Survivor Series Elimination Tag Team csata)

Ebben a PPV-ben két olyan csatát is megtekinthetünk, amiben a szervezet hölgyeié lesz a főszerep. Az egyik a Bajnoki öv miatt fontos, a másik pedig a csata típusa miatt. Ebben az összecsapásban a face, illetve a heel személyiségek fogják összemérni az erejüket egy Tradicionális Survivor Series Elimination Tag Team csatában. Vajon melyik banda lesz a sikeres?

Ezeket a harcokat jelentette be előre a WWE, ám minden bizonnyal készülnek valamilyen meglepetésre, amivel izgalmasabbá és fordulatosabbá tehetik majd 2014 utolsó előtti PPV eseményét. Ne feledjük el, hogy vannak nagy nevek a kalapban, akik sérülés miatt nem szerepeltek eddig, mint: Daniel Bryan, Roman Reigns, Sheamus, valamint a Randy Orton, aki talán meg is jelenik ezúttal a szülővárosában. Ne feledjük azt sem, hogy a bejelentett meccsek száma kevesebb, mint amit egy átlagos PPV-től megszokhattunk.     Felmerülnek olyan kérdések is, hogy HHH csapatának veresége esetén (hisz valljuk be, a WWE COO-ra és feleségére lehet, hogy ráfér egy kis pihenés) vajon ki lesz az az ember, akit a szervezet a két televíziós adás élére rak. Ki lesz az új General Manager? Hogyan és honnan folytatjuk másnap a RAW-ban… Talán vasárnap éjszaka választ kapunk a kérdéseinkre, talán olyan dolog történik, amire nem számítunk.

Reklámok

10 comments on “WWE Survivor Series 2014. – Előzetes

 1. Hogy nézhetem előbe ?? Linkelne valaki egy oldalt?? Előre is kösz..

  Kedvelés

  • Pl.vipbox.tv oldalon található stream, de én változatlanul azt mondom, hogy a wwe.com hivatalos weboldalon is elérhető WWE Networkön egy regisztráció után jó minőségben és még ingyenesen nézhető.

   Kedvelés

 2. Engem továbbra is foglalkoztat a kérdés, hogy ha Cena csapata nyerni fog, akkor másnaptól ki viszi a RAW-t? Ki lesz az új GM? Nem feltételezem, hogy Cena feladná a ringet ezért a pozícióért. Visszahozhatnák erre Edget…

  Kedvelés

  • Cena csapata fog nyerni,mert áprilisban Budapetre jön a WWE, miszerint Dolph Ziggler is jelen lesz, ha cena csapata elveszti a meccset akkor ha jól tájékozodtam akkor Cena csapattársai ki lesznek rúgva és ha veszitenek akkor Dolph-ot kirúgnák, de viszont akkor nem tudna menni Pestre és ő már biztosan ott lesz, szóval nemk rúgják ugy, hogy nem veszit cea csapata.

   Kedvelés

   • Mondjuk nem nagyon forgott a fejemben, hogy elküldenek öt fontos pankrátort 😀

    Kedvelés

    • Sztori alapon simán kirúghatják és visszahozhatják… Mellesleg hol van még április, addig még sok visszatérésre van idő, pl jön egy sztori kirúgás, van aki egyből visszjön 1-2 héten belül sztori megoldással, valaki meg kaphat szabit, azt rumble-ön is simán lehet visszatérő 😀

     Kedvelés

 3. A Cena csapat nyerni fog ezt egyértelműbbé nem is tehették volna a Smackdown uán. Még mindíg reménykedem Orton visszatérésében, és nem azért, hogy lássam a Team Cena-ban, hanem azért hogy lássam St.Louisban. Hatalmas hangulatot adna az egész PPV-nek, nem beszélve, hogy az emberek minden bizonnyal örjöngenének a stadionban.

  A Wyatt Ambrose meccs nem túlzottan érdekel, ha már mind ketten ilyen elvetemültek, adhattak volna hozzá egy No Holds Barred meccstítust, de gondolom az extrém pillanatokat a TLC-re tartogatják. Abszolút nyitott lesz, nem tudnám megtippelni, hogy ki lesz a győztes ma.

  Nagyon remélem hogy Nikki személyében új Diva bajnokot avat a szervezet, mert AJ karaktere annyira unalmas már, hogy az borzalmas. A Paige-el való feud az nagyon ott volt, de itt face-ként már elviselhetetlen, + A két Bella közti ellentétet csak fokozná, ha Nikki bajnok lenne, kihangsúlyozván “felsőbbrendűségét.”

  A Fatal 4 Way TT meccsben nem szurkolok senkinek, de ha mégis mondani kéne valakiket akkor az két Hollywood-i homokozószökevény lenne, mert akármennyire is hülyén néznek ki, én jókat szoktam röhögni rajtuk. 🙂 A matadorokról inkább ne is beszéljünk, nem egy komoly, TT bajnok csapat ez, pedig ezeket is mennyit promózták….

  A cica harc meg…. tradíció ide vagy oda… adásidő kitöltő szerepe van. Nem több. Kár hogy Paige ide jutott, mert az utóbbi idők legtehettségesebb divája. Na mindegy úgysem rajta van a hangsúly. Ha Orton megjelenik ezen a gálán, én azt mondom hogy már egy majdnem elfoadható PPV-t látunk, mert az tény hogy az a kockafejű Mr.Nem jövökadásokramerttúlOPvagyokdeazértbajnokiövemvan – bajnok meg a zsíros, konzerven élő barátja nem dugják ide a képüket, az elfogadhatatlan.

  Kedvelés

  • Milyen meglepetés Big Showt idén is ki akarják rúgni

   Kedvelés

 4. És ilyenkor hol van Brock Lesnar???? Mi értelme van igy a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övnek?

  Kedvelés

  • Azzal kanalazza a reggeli müzlijét 😀

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s