Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SummerSlam 2016. – Előzetes

SUMMERSLAM

A SummerSlam 2016. augusztus 21-én fog megrendezésre kerülni Brooklyn városában, New York államban. Ebben az évben a Barclays Center fog arénául szolgálni a Szupersztároknak, akik komolyabb párosításokon szerepelhetnek leendő ellenfeleikkel szemben. A cég ezúttal is szeretné a “Nyár Legnagyobb Eseményét” valamilyen szinten felejthetetlenné varázsolni, így az övmérkőzések mellett, a szimpla presztízs összecsapások is fordulatosnak ígérkeznek.

20160815_SSlam_MATCH_BalorRollins--2dac2d40b47a0d6841c148c96767a346

Seth Rollins vs Finn Bálor (WWE Universal Bajnoki öv)

A WWE történelme során még nem találkozhattunk Universal Bajnokkal, azonban a rangos cím bevezetésével Finn Bálor és Seth Rollins érdemelték ki az esélyt, hogy ringbe szálljanak a díjért. Finn Bálor a RAW-n való debütálását követően nagyon hamar megszerezte a jogot, hogy egy címmérkőzésen szerepelhessen. Seth Rollins ebből kifolyólag gondolja, hogy bármilyen Démon Királlyal érkezhet a PPV-re Finn, esélytelen lesz a “The Man” ellen…Az augusztus 15-i RAW adáson Seth Rollins pár mulatságosabb beszédet követően megjelent a szorítóban azzal a szándékkal, hogy kihívja az arénába a Démont. Dicsérte saját magát Seth, amikor az arénában vörös és fekete színek játszottak, ami alatt egy mély hang szólalt meg. Rollins megpróbált nem foglalkozni ezzel és folytatni a mondanivalóját, azonban elsötétült az aréna…Amint Seth csendben maradt szívdobogást hallhattunk, ami Bálor bevonuló zenéjét jelenti. A rajongók hatalmas hangzavarral köszöntötték először a Main Roster-ben a Démon Királyt. A bevonulást és a zene elcsendesülést követően egymással szemben farkasszemet néztek a Szupersztárok, amit követően sor került az ütésváltásra. Végül Bálor értékesítette volna a Finisherjét, azonban Rollins képes volt megmemekülni a Coup de Grâce elől.
Abban biztosak lehetünk, hogy eszméletlen hatalmas összecsapást fog összehozni a két fél, de vajon a küzdelem legvégén melyikőjük mondhatja majd magát a WWE történelmének első Universal Bajnokának?

20160801_SSlam_MATCH_AmbroseZiggler--9fb8a0a6c738812c6a697b3c8004b9d4

Dean Ambrose vs Dolph Ziggler (WWE Világbajnoki öv)

Dolph Ziggler volt képes megszerezni az első számú kihívói jogot, amivel egyenesen a SummerSlam egyik legrangosabb küzdelmére nyert belépőt. A Lunatic Fringe ezt a Bajnoki övet a Money In The Bank táska beváltásával szerezte meg egy Seth Rollins-Roman Reigns csatát követően. Ez azért is fontos, mert Dolph Ziggler utoljára egy Money In The Bank szerződés beváltását követően jutott hozzá ehhez a címhez (Az még az egykori Nehézsúlyú Világbajnoki cím volt) , aminek a közelébe azóta most először került. 3 év után szerepelhet ismét a Show-Off egy komolyabb mérkőzésen, aminek nagy tétje van…A PPV előtti utolsó SmackDown-on Ziggler elmondta, hogy nem érdekli, hogy mi lesz a SummerSlam után. Egyedül az foglalkoztatja, hogy mi fog történni most vasárnap és, hogy kinek a vállán lesz a nap végén a Bajnoki öv. Ezt követően Dean szólal meg, aki szerint ez egy teljesen más Ziggler, aki lézerként fókuszál és koncentrál a céljaira. Micsoda elkötelezettség, micsoda agresszív győzni akarás. – A beszéd végén Dolph Ziggler elmondja, hogy képes lenne a legvégső határokig is, képes lenne vérben és könnyekben úszni, hogy megszerezze azt a Bajnoki övet és mindig lesz egy utolsó mozdulat egy utolsó pillanat, ami dönteni fog. Amikor már Dean azt hiszi, hogy megnyerte a küzdelmet, akkor jönni fog egy utolsó villanás…Ahogy ezt kimondta Ziggler egy kemény Superkick-et vágott le a Bajnoknak. A Finisher-t követően kijelentette, hogy vasárnap Ambrose rá fog jönni, hogy a Show-Off milyen jó is valójában.
Melyik Szupersztár lesz képes felül kerekedni a másikon és melyik fél lesz az, amelyik a SummerSlam-et követően WWE Világbajnoknak mondhatja magát?

20160801_SSlam_MATCH_LesnarOrton--a810c28e9f43392d26aad98b29f3b2f4

Brock Lesnar vs Randy Orton

A Bestia minden komolyabb adáson megjelenik, ezek közül a SummerSlam sem lehet kivétel. A sérüléséből felépülő és ismét szóba vehető Randy Orton lesz az ellenfele, akivel a heti adások alatt nem voltak komoly verekedései vagy szócsatái. Orton megjelent az egyik RAW adáson, ahol a semmiből egy RKO-val esett neki leendő ellenfelének. Törlesztés képpen Lesnar is feltűnt egy SmackDown-on, ahol Randy-hez hasonlóan a Finisherjével lepte meg a Viperát.
Talán a közös pont ebben a feudban Heath Salter lehet, akit mindketten alaposan elpáholtak egy hét alatt.

20160801_SSlam_MATCH_CenaAJStyles--fce1ed06e7d6cbc464dfde98da1adda1

John Cena vs AJ Styles

Már régóta csatázik egymással John Cena és AJ Styels, akik történetének egy újabb komoly felvonása lehet a mostani SummerSlam csata. A Draft miatt Karl Anderson és Luke Gallows átkerültek a RAW-ra, Styles pedig a SmackDown csapatát erősíti. A két (volt) Club-os csapattársának segítségre ezúttal alig ha számíthat a Phenomenal One. Abban biztosak lehetünk, hogy egy jó küzdelem fog megrendezésre kerülni a Barclays Center-ben, hiszen a korábbi összecsapásaik és pörgősre és fordulatosra sikeredtek. A nagy kérdés Styles és Cena küzdelmével kapcsolatban az lenne, hogy képesek lesznek e a Szupersztárok a “Nyár Legnagyobb Eseményén” újat és váratlant előhúzni a tarsolyból?

20160805_SSlam_MATCH_RusevReigns--058048706d434a31221559a319a598eb

Roman Reigns vs Rusev (United States Bajnoki öv)

Roman az eltiltását és a Draft-ot követően a United States Bajnoki övet vette célba, amihez a Bolgár Bestia ellen kell harcolnia. Rusev élete egyik legfontosabb lépését tette meg, aminek értelmében elvette Lana-t. A RAW-n szerették volna megünnepelni ezt a rendkívül érzelmekkel teli pillanatot, közös életük kezdetét, azonban Roman érkezett, aki szokásos stílusában egy beszédet szeretett volna mondani az ifjú párnak. Rusev és Reigns addig diskuráltak, amíg sor nem került Roman oltásait követően ütésváltásra. Ebből legrosszabbul talán Lana jött ki, akit meglöktek a felek, így a hölgy arca egyenesen az esküvői tortában landolt…Egy héttel később Rusev és felesége érkeztek a szorítóba, akik nem szerettek volna addig távozni, amíg Roman meg nem jelenik és bocsánatot nem kér a kellemetlenség okozása miatt. A General Menedzser és a RAW irányítója is győzködték a United States Bajnokot, hogy távozzon, azonban erre csak akkor került sor, amikor Mick Foley egy mérkőzést ajánlott. A feszültség levezetése képp egy küzdelmet hozott létre, amiben Roman és Rusev összemérhették erejüket. A SummerSlam-en fognak harcolni egymás ellen a Bajnoki övért, azonban egy héttel a PPV előtt Lana becsületét próbálhatta megvédeni Rusev. A főeseményen került sor erre a küzdelemre, amiben a győzelmet végül a Spear-t követően Reigns tudta megszerezni.
Vajon a PPV-n is hasonló forgatókönyv fog érvényesülni vagy Rusev lesz az, aki a magasba emelheti a Bajnoki övet a mérkőzést követően?

20160801_SSlam_MATCH_SashaCharlotte--8937301cc78afd4915bf17317fb7f438

Sasha Banks vs Charlotte (WWE Women’s Bajnoki öv)

A WWE Draft-ot követően Sasha július 25-én megkapta a lehetőséget, hogy ringbe szálljon Ric Falir lánya ellen a WWE Women’s Bajnoki övért. A rajongók egyértelműen a “Boss”-t támogatták, aki képes volt a Bank Statement-et követően megszerezni a győzelmet. Ezzel a sikerrel valóra vált a közönség egyik legnagyobb akarata, Sasha megkaparintotta élete első WWE Main Roster-ben szerzett címét. Ezúttal fordított felállásban kell a hölgyeknek szerepelniük. Banks lesz az, akinek meg kell védeni a Bajnoki övet, valamint Charlotte, aki hosszas uralkodását követően újra kihívóként fog szerepelni.

20160808_SSlam_MATCH_EnzoCassJerichoOwens--14e3a971d5286359b5b103ff42458d92

Enzo és Big Cass vs Jeri-KO

Enzo és Cass hétről hétre pörgős beszédekkel és mérkőzésekkel szórakoztatják a publikumot. Ezúttal a SummerSlam-en a frissen összeállt Chris Jericho és Kevin Owens alkotta Jeri-KO duó ellen léphetnek ringbe.

20160801_SSlam_MATCH_TagTeam--4fc7a0bb1127606577fb65ec72da29d9

The New Day vs Karl Anderson és Luke Gallows (WWE Tag Team Bajnoki öv)

A RAW nagy egyéniségekkel van felvértezve, ami miatt kicsit háttérbe szorult az egyébként sokat szereplő Tag Team Bajnok brigád. A Draft-on szétválasztásra került a Club csapata, amiből Luke és Karl maradtak együtt. Ők ketten ezúttal megpróbálják megszerezni a győzelmet és a Bajnoki övet a már régóta uralkodó címvédőktől.

20160801_SSlam_MATCH_TheMizApollo--fdebb7919c25391463fd211b83ff675b

The Miz vs Apollo Crews (Interkontinentális Bajnoki öv)

The Miz és Apollo közt nem annyira ügyelt a szervezet a sztori kidolgozására. Crews inkább pár küzdelemben, míg Miz a saját Talk-Show-jában tűnt fel. Pár szócsata alakult ki kettőjük közt a hetek során, amit követően megrendezésre fog kerülni az összecsapás, amiben az Interkontinentális öv lesz majd a tét.

20160815_SSlam_MATCH_CesaroSheamus--75bc6ab940c75fa9263b6b9d4bb7b051

Sheamus vs Cesaro

Hasonló a helyzet Miz és Apollo küzdelméhez képest itt is, hiszen nem volt kimondottan részletes a történetvonalak kialakítása. Sheamus és Cesaro talán csak a PPV-t megelőző RAW-n estek komolyabban egymásnak, azonban itt is csak a svájci közbeavatkozása miatt, amiért diszkvalifikáció még nem járt, viszont ahhoz elég volt, hogy Sami Zayn győzelmet szerezzen a Kelta ellen. A csatát követően a Backstage-ben találkoztak a felek, ahol Mick Foley és pár játékvezető jelenléte miatt csak szavakkal dobálóztak.

20160812_SSlam_MATCH_BeckyNattieEva--0e6a4b992c212261592ea9a26875b2ae

Carmella, Becky Lynch és Naomi vs Natalya, Eva Marie és Alexa Bliss

Egy tipikus Face-Heel konfliktust láthatunk, ami mögött nem igazán lapul történet. Ezúttal hölgyek fogják vívni a PPV nagyobb Tag Team küzdelmét, ami egy 6 Women Tag Team összecsapás lesz.

17 gondolat “WWE SummerSlam 2016. – Előzetes” bejegyzéshez

  1. Abszolút nem kötekedésként, mert értékelem a szerkesztők munkáját, inkább csak felvetném kérdésként: nem terveztek esélylatolgatós, elemző előzeteseket? Nem olyat, hogy XY pankrátor ezt mondta “in character” a meccs előtt (ami úgyis a script része), hanem, hogy Ti mit vártok, mire számítotok és miért.

    Lehet rosszul gondolom, de ez esetleg érdekesebb lehetne, mint a jelenlegi ismertető/kedvcsináló formátum. Egyrészt aki követi a pankrációt, az úgyis képben van a párosításokról, illetve ha nincs, itt megtalálja az összes raw, sd összefoglalót. Én pl szívesen olvasnék véleményeket, tippeket a szerkesztőktől, mint olyanoktól, akikről feltételezem, hogy hosszabb ideje követik a WWE-t, és tájékozottak a témában.

    Kedvelés

  2. 6 woman tag team match: Naomi Becky Carmella
    Sheamus vs Cesaro: Cesaro
    Ic öv: Apollo Crews
    TT öv: Gallowsék
    SAWFT vs Jeri-ko: SAWFT
    Womens öv: Sasha Banks
    US ÖV: Roman Reigns
    Cena vs Styles: Styles
    Lesnar vs Orton: Lesnar győzelmére nagy az esély, de szerintem arra is van esély, hogy valaki közbeavatkozik és úgy nyer Randy
    WWE ÖV: Dean Ambrose
    Universal öv: Bálor jó bajnok lenne, de szerintem korai, így Rollins fog nyerni.

    Kedvelés

  3. a uc meccsnél két lehetőség van
    az 1. és legavlószínűbb hogy seth valamilyen módon megnyeri
    a másik kevésbé valószínű opció az hogy gallows és anderson győzelemhez segítik finnt,aki ezzel heel turnt vesz
    a második azért kevésbé valószínű mert vince faceként akarja finnt,de tisztán egy ilyen meccset még nem nyerhet meg
    mi az már hogy az 1 ppv meccsén világbajnokként távozik?
    ilyen nincs
    még az is csoda hogy benne van a meccsben,akik nem követik az nxt-t,és nem néztek njpw-t azoknak fogalmuk sincs hogy ki ez az ír srác és mit keres a ss főmeccsén
    csakis heelként nyerhet
    de még így is NAGYON korai lenne
    viszont így megoldódnának a raw gondjai
    lenne egy top heel finn bálor
    és egy top face seth rollins
    sethet egyszerűen nem hajlandóak heelként kezelni,még akkor sem nagyon ha beszólogat a népnek,még az is jól áll neki
    romant pedig nem fogadják el mint top face,de mint face karaktert sem
    most beáldozzák rusevet,mint anno sheamust hogy egy rövid időre megkedveljék,de amint megint nagyobb babérokra tör gyűlölni fogják
    finnt meg annyira nyomatják hogy csak idő kérdése hogy a nézők elpártoljanak tőle
    szóval ez a double turn logokus lenne
    de valószínűbb hogy seth megnyeri,finnből meg viszább vesznek

    Kedvelés

    1. Én úgy gondoltam hogy a new day megveri luke-ot és gallows-t mert big e visszatér közben valamint bálor is veszít. Aztán másnap a RAW-n ünnepelnek amikor megtámadja őket a bálor club finnel kiegészülve majd egyfajta wyatt familyként elkezdenek pusztítani az egész rosterben valamint luke és karl még a tt öveket is megszerzi a következő ppv-n. Ez az én véleményem szerintem ez lenne a legjobb de hát én ugye nem vagyok a wwe kreatívja.

      BTW tisztelt szerkesztőség! Arról érdeklődnék hogy lesz e idén elimination chamber ppv?

      Kedvelés

      1. Én úgy gondolom, hogy azért írták ki a legerősebb embert a New Day-ből, mert így létre jön az övcsere és talán a New Day kis időn belül feloszlik emiatt.

        Amúgy nem valószínű, hogy lesz EC, mert alapból nem lett volna, mert úgymond visszavonultatták, mint pl. az Over the Limit-et vagy a No Way Out-ot. Igaz visszahoznak régi PPV-ket, de az EC-t nem valószínű pedig jó lenne, de reméljük ettől még lesznek EC meccsek.

        Kedvelés

        1. Én is gondolkoztam ezen de tavaly is ugyvolt hogy visszahozták az ec-t mert tavaly sem lett volna eredetileg

          Kedvelés

          1. Tavaly teljesen más volt, mert akkor hozták be a Fast Lane-t és ezért nem volt februárba EC, de ha már nem volt akkor tegyük be pluszba gondolták. Idén meg már visszavonultatták a PPV-t. (Ami tavaly még nem volt.)

            Kedvelés

  4. 6 women TT: face csapat megnyeri
    Cesaro vs Sheamus: mivel ez egy Best of Seven Series Opener és Sheamus nem nyert még őt mondom
    IC meccs: Crews szerintem megnyeri. Lehet hogy az övet nem, de a meccset igen.
    Enzo & Cass vs JeriKO: Brooklyn-ban biztos nyernek Enzo-ék
    TT öv meccs: Anderson és Gallows lesznek az új bajnokok
    Womens öv meccs: Sasha megvédi az övét
    US meccs: Rusev is címet véd
    John Cena vs Aj Styles: Styles sajnos nyerni megy
    Lesnar vs Orton: Lesnar ismét győz
    WWE meccs: az este egyik legjobb meccse lesz, amin Dean megvédi a bajnoki övét
    Universan meccs: Seth győz, de a feud nem zárul le

    Kedvelés

Vélemény?