Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Royal Rumble 2017. – Ki marad utoljára?

258_rr_01292017cc_4270-6169d7911c55079693a4dbb5ce0e3612

A Royal Rumble adása 2017. január 29-én San Antionio városában került megrendezésre, ahol több érdekesnek ígérkező csatát jelentett be előre a cég. Ezek közül kiemelkedő a 30 Man Royal Rumble küzdelem, amiben három hatalmas név biztosan a kötelek közé fog lépni. Azonban az igazi kérdés az, hogy ki lesz az a bizonyos Szupersztár, aki képes lesz legutoljára a szorítóban maradni…

Bayley vs Charlotte (WWE RAW Women’s Bajnoki öv)/b>

Charlotte mostani ellenfele nem más lett, mint a “hugger”, Bayley. A megszokott díva csatákhoz képest egészen sokáig tartott a küzdelem, amiben végül a sikert Ric Flair lánya tudta megszerezni a Natural Selection-t követően.

Roman Reigns vs Kevin Owens (WWE Universal Bajnoki öv)

A felek érkezését követően Chris Jericho elfoglalta a helyét a Shark Cage-ben a szorító fölött. A két fél közti csatában Roman képes volt komolyabb fölénybe kerülni, azonban Y2J kiesése nem jelentette azt, hogy KO segítség nélkül maradt. Mivel egy No DQ küzdelemről van szó, nincs kizárás…Ezt Braun Strowman használta ki, aki megtámadta a Big Dog-ét és “tálcán nyújtotta át a győzelmet” Owens-nek.

Neville vs Rich Swann (WWE Cruiserweight Bajnoki öv)

A Cruiserweight Szupersztárok küzdelme meglehetősen akrobatikusra és fordulatosra sikeredett, amiben végül Neville volt képes megszerezni a győzelmet és karrierje legelső Cruiserweight Bajnoki címét.

John Cena vs AJ Styles (WWE Bajnoki öv)

Egy remek csatában, rengeteg Finisher-el fűszerezve tekinthettük meg a két Szupersztár legújabb összecsapását. A győzelmet John Cena volt képes megszerezni, aki ezzel újra elmondhatja magát WWE Bajoknak.

Royal Rumble Meccs

A főesemény egyértelműen a 30 Man Royal Rumble küzdelem, amit nem más indított, mint Big Cass és Chris Jericho…A három legnagyobb Szupersztár meglehetősen későn csatlakozott a ringben lévő pankrátorokhoz. Azonban ennél is meglepőbb, hogy rendkívül kevés ideig maradtak a szorítóan. Brock Goldberg, Goldberg peidg Undertaker által esett ki a küzdelemből. A Phenom sem maradt a legutolsó háromban, hiszen a 30. érkező Roman Reigns kiejtette a legendát. Bray, Roman és Randy Orton maradtak az utolsó trió. Végül A Vipera volt képes megszerezni a győzelmet a rajongók nagy örömére, amivel az aktuális Bajnok ellen (John Cena) ringbe szállhat a WreslteMania főeseményén.

WWE Royal Rumble Kick-Off

WWE Royal Rumble

66 gondolat “WWE Royal Rumble 2017. – Ki marad utoljára?” bejegyzéshez

  1. Bocs, nem tudom, hogy ki írta ezt a cikket, de az eddig megszokott színvonalhoz képest egy FOSCH ez a szöveg…
    Vagy erőltesd meg magad és szánj rá 10 percnél többet, vagy ne vállalj felesleges munkát magadnak, ha úgyis kritikán aluli minőségben csinálod meg…

    Kedvelés

    1. Csinálj jobbat mester és ne fikázd az oldalt állandóan, mert már nagyon unlmas, ráadásul látszik, hogy csak provokálás céljából csinálod..

      Kedvelés

    2. Köszönjük az egyszerű és egyenes véleménykifejtésedet. Ahogy azt már többször megfogalmaztuk hasonló kommentekre válaszolva: A szerkesztőségünk tagjai nem fizetésért és nem fő állásban dolgoznak az oldalon. Minden egyes cikk/hír/összefoglaló megírásához a saját szabadidőnket áldozzuk fel. Sajnos előfordul, hogy a jelen szöveghez hasonlóan születnek kicsit gyorsabban összehozott, rövidebbre zárt irományok.
      (Személyes véleményem szerint a PPV Események küzdelmeiről nem is lehetne oldalakat írni, hiszen a mérkőzéseken van a hangsúly, amiket mindenki meg tud tekinteni a megosztott videókon.)

      Kedvelés

  2. Azt, amit vártam, nem hozta teljesen a PPV, de attól még élvezetes adás volt. A kick- offról lemaradtam, de a TT meccset visszanéztem, mert érdekelt. És örülök annak hogy a Club végre bajnok lett, megérdemelték. Jobbnál jobb meccseket toltak az övekért, mindig élveztem, élvezem a meccseiket. Jó helyen vannak az övek. Ha a Cesaro- Sheamus duó szétmegy, márpedig lehet hogy feloszlanak, azt sajnálni fogom. Valszeg mennek egyet egymás ellen a WM-án, aztán mennek vissza
    szopórollerezni egyéniben. Viszont, ha ők kiesnek a képből, akkor jöhetne a SWAFT, mint kihívó, más nemigen van.
    A női bajnoki meccset most kihagytam. Nem szándékosan, de kihagytam. De meg is könnyebültem hogy Sári nem kapott ki. Ha már úgy is el akarják veretni Bayley-vel, azt ne itt tegyék meg, ahhoz lesz egy nagyobb színpad.
    A Uni meccs tetszett is meg nem is. Szerintem ha valaki egyszer úgy dönt, hogy könyvet vagy kritikát ír a WWE kreatívjairól, akkor az hozza fel élő és legjobb negatív példának Roman Reignst. Mert én már tényleg nem értem. Pedig adott minden. Adott egy No DQ meccs, adott egy ehhez passzoló ellenfél és tudjuk hogy Reigns a csendes pusztításban a legjobb. Simán megléphették volna azt, hogy egy látványos és brutális Reigns pusztítással Kukázzák Owens Jericho közreműködésével létrehozott irtó felejtős bajnoki karakterét. Sokan a fellegekben járnak a JeriKO eddigi produkciójától, csak éppen azt felejtik el mindig, hogy KO attól mvált kukázható bajnokká, hogy Jericho mindig belenyúlt a meccseibe, emiatt lett KO és az öv felejtős. Amennyire segítette, annyira le is húzta Jericho a barátját. Ha már Jericho. Reignst szapuljátok, hogy nem voltak címvédései. Na, akkor Chris-nek hány meccse is volt az övért? Lehet hogy reigns elfelejtette, hogy hova tette, de Jerricho csak még jobban eldugta az övet.
    Reigns-re visszatérve, komolyan nem tudom, hogy mit akarnak vele kezdeni. Attól nem lesz egy fikarcnyival sem jobb a megítélése hogy végigfektetik mint a tegnapi meccsen. Attól meg pláne nem hogy 30. érkezőként kiejtetik vele Undertakert. Szerintem ezek már arra játszanak hogy utálják meg minél jobban ezt a srácot. Mert lassan már a heel turn se megoldás, annyira kinyírják. Szerintem pont most kellene visszavenni őt az egekből Strowman által, bár ilyen úgysem lesz sajnos.
    A WWE bajnoki címmeccshez nem akarok túl sokat hozzáfűzni. Mert azt kaptam amit vártam. Kiváló mérkőzés volt, Cena derekán még mindig jól áll az öv. Aj-t meg nem sajnálom, lesz neki még még öve elég, ráadásul egy év alatt kurva sok mindent megkapott, amiről más friss debütálók még álmodni sem álmodhatnak. De amit kapott azt jogosan kapta, érte el. Nem mellesleg félig-meddig visszavonultatta a PG arcát( bár véleményem szerint Cenának jót tett az a vereség és ez meg is látszik)
    Akkor a Rumble meccs. Mert ebben csalódtam egy kicsit. A tavalyi szerintem jobb volt, hosszú évek óta a legjobb. Valahogy egyáltalán nem volt ritmusa a meccsnek. Lesnar mire kap fizetést? Azért az öt percért, amit a ringben töltött? Mert azt is rossz volt nézni. Van a ringben vagy hat ember, de persze ő mindenkit lever. Goldberget, Undertakert megértem, utóbbi úgy tűnt azt sem tudja milyen rendezvényen van. Ha meccselniük kellett volna vagy 25 percet aktívan szerintem a rohammentő viszi el őket. Taker kapjon valami mellékszerepet a WM-án mert így nem mehet main eventbe. Goldberghez képest nagyon elengedte magát. Ha összeeresztik Reigns-el, akkor Roman kétszer körbefutja és megeszi szőröstül- bőröstül. Ortontól meg nem sajnálom a győzelmet, jót fog tenni neki, meglepetésre nyert, mert valljuk be , lehet hogy szóba került a neve, de senki nem rá számított. A végéig én sem. Úgyhogy jó lesz ez. Lehet addig is találgatni, hogy mi és hogy lesz, mert
    még az sem tiszta. És ettől is szép ez a sport.

    Kedvelés

  3. Na sikerült megnéznem, utólag azt mondom, szerencsére nem élően szenvedtem végig.

    A felvezető meccsektől:

    Női 6men TT: ha ezt élőben nézem tuti bealszom. Nem csak a teljes érdektelenség miatt, de ez az unalmas script és összkép, felejtős. Pedig 2-3 tehetség van azért a 6 nő között.

    TT címmeccs: valahol elismerésem a WWE-nek, hogy még TT bajnokként is tudják jobboltatni a legtehetségesebb pankrátorukat. Igen, Cesarora gondolok. Emlékezzünk, a New Day ellen őt pinnelték, végül Sheamus nyerte a címet a másik meccsen, sőt emlékeim szerint a visszavágót is. A kopaszok elleni egyéni meccseken szintén csak Sheamus tudott nyerni, Cesarot pinnelték, mint ahogy most is ő veszítette el az övet. Vicc. A kopaszok egyébként nem lennének rossz pankrátorok, ha nem ezt a gagyi scriptet (szaknyelven: fosmányt) kapnák és engednék őket pusztítani, meg birkózni. A jelenlegi viccpárosuk címszerzése viszont Cesaroék alázása.

    Jax-Sasha: várható eredmény, egy időre Sasha megy a levesbe, pedig ő az egyetlen, aki tényleg (vagy majdnem) egyszinten van Charlotte-al. Értem, hogy Nia dagadt (és Roman és a Rock családtagja), de ettől még sem pankrátor, sem félelmetes nem lesz. Bayley meg aranyos, de a hugger gimmick a családiasabb hangulatú NXT-ben jobban ütött, ide nekem kicsit kevés, a gagyi finisherjével együtt.

    Bayley-Charlotte: hála istennek az nyert, akinek kellett. Női meccsnek nem volt rossz, de Sasha ezerszer jobb meccseket tolt a szöszivel.

    Reigns vs KO: nekem a meccs tetszett. Bármennyire is utálják Romant, nem tol szerintem rossz meccseket PPV-ken, főleg ha no DQ, hell in a cell, stb a körítés. A vége teljesen értelmezhetetlen, hacsak nem egy villám feud jön Braunnal a Fastlane-re, mivel Undertaker ott jó eséllyel nem lesz.

    Cirkálók: skippeltem, Swann annyira ellenszenves, hogy a bevonulását is képtelen vagyok végignézni, pedig Neville-t bírom.

    Cena vs Styles: jó meccs, várható eredmény. Előzetesen is írtam, sem Cena karaktere, sem valódi személyisége nem viselt volna el még egy vereséget szerintem. Szerintem megdönti majd Ric rekordját 1-2 év múlva.

    És akkor a RR… csalódás, nem is kicsi. A két legnagyobb gondom:
    – a húzónevek alibizése, 26, 28, 29, mindenki max 3 percre? Komolyan? Értem én, hogy öregek, de akkor vissza kell vonulni, mert ez már pofátlanság. Kivéve Lesnarnál, akinél simán tudatos átverés, mert ő bírná akár végig (legfeljebb doppingol előtte), csak szarik a pankrációra és a nézőkre. Az sem lett volna baj, ha ilyen sokára jönnek, hogy ne legyen annyira tele a ring, csak akkor a végjátékot el kellett volna húzni még 10 percet. Ez az adásidőbe is belefért volna, ha nem kell megnéznünk hatszor a RR statos videót.
    – nagyon sok felesleges nevet bookoltak a meccsbe, nem maradt hely meglepetés embereknek, visszatérőknek, stb. Pl felesleges volt a teljes New Dayt berakni (Xavier trombitálgathatott volna a ring mellett), Enzot, a nézők 90%-ának ismeretlen esernyős angolt, stb. Mark Henry-ért is kár volt, bár őt a helyszín miatt nyomták be gondolom. Már a 16-17. hely körül számolgattam, hogy az előre bejelentettek alapján itt már max 1-2 meglepetésnek maradt hely, amit végül Reigns-re pazaroltak el.

    Én 30. helyen HHH-t vártam, Seth közbeavatkozásával, így nagyon nagy hiányérzet maradt bennem. Roman a 30. helyen tipikus erőltetett és átgondolatlan húzás volt. Ordít róla, hogy Vince végre eldöntötte, hogy Taker ellen Roman kell, ezért utolsó pillanatban benyomták, hogy kiejthesse. Elég barom húzás, ha már Vince face-ként van beleszerelmesedve.
    Ezer más módja lett volna annak, hogy összehozzák a Roman-Taker feudot. Ha már minden áron a RR-ben akarták, Braunt bookolhatták volna Taker-rel egy időben, Roman jöhetett volna spearelni bosszúból, úgy hogy hivatalosan meccsben sincs, amivel eltereli Taker figyelmét, akit ezért kiejtenek.

    Kedvelés

  4. Nem volt kiszámítható Rr…… Hogy a 3 nagyhal jön 25 után..
    Ami külön gáz az az hogy mit nyomnak le a torkunkon.. Anno szenvedtek egymással, hosszú ideig, nézhető inringgel. Most egy pankrátor másfél percig sétál a ringbe ( nem tudom nektek feltűnt -e milyen messze volt a bejárattól a ring.. RR-en még nem volt ilyen szerintem) utána 20s alatt bemutatja az összes mozdulatát és vagy fekszik a végéig vagy azonnal kiejtik…
    Vicc az egész komolyan.. A WWE abszolút valóságshow lett 😦 😦

    Kedvelés

      1. bakter ez de kemény…. de amúgy hosszú volt persze, hogy egy 72ezres fedett focistadionban volt…..Az eddigi összes RR nézőinek 10% elfért benne….

        Kedvelés

  5. Nem volt rossz RR, de nem volt olyan jó mint ahogy promózták.
    Volt pár dolog ami kicsit felbosszantott: Előszö is szánalmas hogy a RAW tt övek kick-off -ba kerültek. A Cena vs. Aj számítottam arra ami történt, de akkor se jó így hogy Cena felbikkan és övet kap…
    A többi rendben volt szerintem ( még a uni öv se volt olyan rossz)
    Az RR mecs is jó volt. Nem számítottam Harper húzására, Orton győzelme is meglepő volt. A legendák is jól odatették magukat. Sokan írják hogy szánalmas volt, de ök már közel vannak az 50-hez szóval ez is valami.
    Lesnarnak viszont volt pofája 25 után jönni….

    Kedvelés

  6. Rossz volt nézni Takert.. Imádom meg minden,de ezt már nem kéne erőltetni. Bár az még rosszabbul érintett, hogy Kane nem szerepelt a royal rumble meccsen..

    Kedvelés

    1. Nekem mondod? Miatta vártam az RR-t. Már felvoltam készüéve hogy 30ikként jön erre Roman Reigns jött. Gondolhatod mit gondoldtam. Számomra megint csalódás volt az RR. de lassan ezt már megszokom. De leglaább olyan nyert akire nem számítottam. Bár azért az lett volna merész húzás ha Joe-vel nyeretik meg.

      Kedvelés

      1. Bálor summerslam győzelme után nem lett volna olyan merész.
        Joe megérdemelte volna hogy feljöjjön, sőt…
        Neki eleve meg kellett volna kerülni az nxt-t, mint AJ-nek.
        Egy élő legenda, a samoan submission machine, remélem hogy mihamarabb felhozzák és megkapja a pusht, amit megérdemel.

        Kedvelés

      2. úgy néztem este,hogy pont a 30.-nál volt dolgom,s gondoltam akkor most jön a Szamoai….. Nah,a jó életbe JÖTT IS DE NEM A MEGFELELŐ KARAKTER 😀 😀 ….

        Kedvelés

  7. Ilyen Rumble meccsbe még jó hogy nem hoztak visszatérőket és debutálókat…bár Dillingernek nagyon örültem és neki jönnie is kellett…Lesnar-Goldberg 25. belépő után jönnek be ? tényleg ? ha már ennyi pénzt áldoznak Mr. Onlysuplexre akkor dolgoztatnák meg egy kicsit…Taker nagy kedvencem de most már tényleg én is úgy vagyok…hiába teremt csak egy bevonulóval olyan hangulatot hogy az már történelmi pillanat… a kaszásnak már a völgyébe kellene maradnia…ez az utolsó WM-e legalábbis ha megműtik csipőprotézéssel akkor biztosan de Reigns ellen ? jézusom ne, én már akkor is “elkeseredtem” amikor az SS előtt lenyilatkozta hogy az SD az otthona és még is átvitték a RAW-ra,…-.-” Orton győzelme éjjel meglepett mert meg is feledkeztem az Orton Wyatt WM meccsről de jó lesz az az EC-t nagyon várom már ha Cena tényleg megy filmezni akkor adja le csak az övet bár hozzá teszem hogy AJ-vel megint egy Fenomenális meccset tettek le az asztalra és azért még is csak történelmi pillanatot alkottak…Az EC-n remélem Miz ha nem is de jó pár embert kiejt mert amit Marysel leműveltek az IC-övvel a vállukon az csodás! Még mindig SD párti vagyok és sokat várok tőlük mert Zigglert megint megalázták (köszi Lesnar) heel karakterbe lehet esélye na meg persze Corbin most hogy kidobta Strowmant biztos benne lesz a meccsbe. Tippem a meccsre: Cena,Styles,Corbin,ZIggler,Miz,Wyatt. A Rumble összességében nem volt annyira katasztrofális de annyira jó se ahogy beharangozták. Charlotte Bayley is jó volt de amit kiépített Charlotte maga körül annak nem egy Rumblen vetnek véget, csak imádkozom hogy amit mondanak Fatal 4 Fay be Nia nekem bene kerüljön mert tönkre vágja az egészet, jó lesz az ha csak 3-an lesznek

    Kedvelés

      1. Félek hogy égni fog minden:S de ne legyen igazam, olvastam itt ott cikkeket csak kicsit félreérthetőek “Olyan ember lesz az ellenfele akivel a cég hosszú távra tervez” Nos akkor ez már meg van Reigns személyében csak nem tudom hogy azért mert megveri (heelként) szerintem heelturn lesz belőle legalább is az arckifejezése alapján nagyon a Shield időszak jutott eszembe amit már évek óta nem láttam… nos akkor Reigns megveri és terveznek vele, vagy azért ő mert még van hátra ideje…remélem az utóbbi

        Kedvelés

        1. Wyatt visszavágó kéne…egyedül ő méltó Taker sötét örökségéhez..de…
          Ha kentaur megveri Takert,nem nézek többé pankrációt…

          Kedvelés

          1. Pedig jobb ha felkészülsz, mert szerintem 2 lehetőség van és Taker egyikben sem nyer, nem is lenne reális.
            Reigns a jövő, Taker pedig már a nagyon távoli múlt, semmi értelme nem lenne lehúzni Reignst azzal hogy Taker megveri, ha szép lezárást akart volna, akkor nem vele áll ki, egyértelmű hogy veszíteni fog.
            Csak az nem mindegy hogy hogy.
            Superheroként vagy végre valahára Takerrel teljesedik be neki a turn.

            Kedvelés

          2. Ha wnen lehyőzné Takert és ő nyugdíjazná..a lóember sokkal nagyobb magasságokba emelkedne mint lesnar a streak töréssel….

            Kedvelés

  8. Igeeeeen!! Cena nyert!! Ja nem, senkit nem érdekeeel 😀 AJ-t nagyon sajnálom, hogy egy tehetséges pankrátorként kikap egy ilyen bohóctól , aki egyet nyafog és már meg is kapja ami “jár” neki 😀 Itt gondoltam azt h átütöm a monitort még ha számítottam is erre a végkifejletre, de aztán Randy mentette számomra a végét.
    Neville is megérdemelt (ő tényleg ) már valami övet, remélem nem veszik el tőle 5 perc alatt.
    Sheamus/Cesaro-t sajnálom,remélem visszaszerzik az öveket,jó párost alkotnak. Főleg ha hagynák is őket.
    Charlotte-nál is jó helyen van az öv. Bayley nem egy bajnok karakter,max jó lenne Cena,meg a New Day mellé a müzlis dobozokra. ez a “Hug” promo nagyon gyenge 😀
    Owens-nél maradt az öv,ez még érdekesen jöhet ki, bár ahogy az is hogy most Cena van az övvel,Randy megy ellene mint 3-3,5 fél éve? Akkor ugyan Randy beállította a rekordot,de most nem tudom hogy és miként lesz ez. Randy vs Styles meccs jobb lenne.

    Kedvelés

    1. Mi hoz nagyobb nézetséget?Mi a jobb a közönségnek?És a rr-nek.
      Egy földönkívüli fartúró meg egy no name hófehér macska jancsi vagy egy élü legenda aki minden alkalommal pusztított az rr-en stb…szavakat sem találok..

      Kedvelés

  9. RKO OUTTA NOWHERE!!!:DD
    Végre annyi év elnyomás, vergődés, sérülés, töltelék feud után a vipera végre ismét ott van ahová tartozik, a tápláléklánc csúcsán!
    Azt viszont nem értem hogy mihez akarnak kezdeni a universal címmel, mert jelenleg nagyon nem úgy tűnik, hogy Jericho és KO “össze akarnának veszni”, de ha mégis megtörténne nem lenne hiteles, a universal cím súlytalan, KO pedig egy hiteltelen, gyenge bajnok, ha ő lesz a WM en is és ott is nyer azzal elásták.
    Pedig az nxt-s korszakában ő volt a modern Brock Lesnar mostmeg ölelgetik egymás Jerichoval…
    Romannel sem tudom hogy mit akarnak, kb kiherélte KO-t erre jön Strowman és így megint bukta, ebből ugye sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a wm-en Braun vs Roman lesz, igen ám ez min szép és jó lenne, ha Romant nem teszik bele a Rumble meccsbe és nem ejti ki Undertakert!
    Ezzel akarva-akaratlanul de VÉGLEGES heel turnt adtak egy olyan embernek, akit alapból nem szívlel a közönség.
    De mindez nem számít mert ezt sem nyerte meg, persze attól még időközben megnyerheti az övet és a wm en összecsaphat Takerrel az övért, de akkor mi lesz KO visszavágójával?
    És a wm-ig még Bálor is jön, meg ott van Strowman mire volt jó ez a kis közjáték ha a wm en taker lesz Reigns ellenfele?
    Huhhxd
    Túl sok kérdés, túl sok a kibogozatlan szál, de az utóbbi évekhez képest 5*-os Rumble volt.

    Kedvelés

    1. Kimondta h kentaur heel turnt kapott?Inkább Taker lesz heel vagy semleges,mert csámpika nem engedi h az ő kis zsugabubusa heel legyen

      orton nem lesz bajnok mivel müzlivel temetik az övet..

      Kedvelés

      1. Most már azok is boozni fogják akik eddig tapsoltak neki, a vénember fejreáll akkor sem fogja elérni hogy éljenezzenek neki.
        Cena meg a wm után megint filmezni megy szóval könnyen lehet hogy a wm ig bukja az övet és wyatt vs orton lesz.

        Kedvelés

          1. ezzel ő lett az antikrisztus
            Az eddigi boozás semmi nem lesz ahhoz képest amit ezután fog kapni, vagy ennyire hülyék, vagy tudatosan akarták előkészíteni a heel turnját.

            Kedvelés

          2. viszont hétfőnként egyre vegyesebb “boooo” volt már,mondjuk valószínű a JERi-KO feud miatt is…. de kiváncsi leszek mit kap a hétfői műsoron( én mindig este tudom nézni őket) ( Búkirály 😀 )

            Kedvelés

  10. Erre jelenleg nincsenek szavak… direkt fent maradtam, mert gondoltam hogy egy ilyen jó nevekből álló rumble-t csak nem basznak el, meg sok debütálót meg pár visszatérőt is beigértek, ezt csak jó lehetett, ráadásul 50ezer ember előtt, csak nem dobnak a pofánkban egy higfost, de dobták a pofánkba, méghozzá úgy ahogy nem szégyellik, az övmeccsek nem voltak rosszak, jó kis felvezető volt a minden idők egy legjobb rumble-jének a felvezetéséhez, Owens cimvédése meglepett, de hát egy ilyen fos rumble és cena övnyerése mellé, az aztán már végképp betette volna a kaput ha rejsz is nyer, a csajok meccse nem volt rossz, bár nem tudom ki fogja elverni Charlotte-tot, nem igaz van most hiteles kihivója, max a wm-en tudok elképzelni egy triple threat vagy egy fatal 4wayt, ahol bukja majd…
    Szena nyert, remélem utoljára az ec-n, szépen leadja az övet, és mehet isten hirével hollywoodba…

    Na és jött a nagy rumble, amit mindenki nagyon várt, Lesnar, Goldberg, Taker, pár visszatérő, debütáló (nincs rejsz, se szena…. nincs a f.szt 😀 ) ez csak jó lehet, gondolta az ember…. kezdjük ott hogy a 3 -óriás- miért utolsóknak jött, sokkal jobb lett volna ha legalább Lesnar meg Goldberg az első 2 érkező, és kb a meccs végéig abálják egymást, közben kidobják a fél rostert, majd megjön a vége felé Taker és kihajitja mindkettőt, majd a végén egy Bálor, vagy Joe megjön utolsónak, és akkor Takerel küzdenek még vagy 10-15 percig, és aztán Taker nyer…. tökéletes lett volna…. de nem, helyette kaptuk ezt a valamit, EGYETLEN EGY VISSZATÉRŐ VAGY DEBÜTÁLÓ NÉLKÜL, létezik ilyen bakker? azt a pénzt amit Lesnarnak adtak hogy megint csináljon hülyét belőle Goldberg, inkább költheték volna egy visszatérőre bakker… de még ezen is túlteszem magam, elérkeztünk a 30-dik érkezőhöz, izgatottan vártam hogy vajon ki lehet, gondoltam hogy eddig nem jött senki, itt valami nagy lesz, felfog robbanni az aréna, 3,2,1 éééééééééés megjött rejsz, és azzal a lendülettel kibaszta Takert, majd Wyatett…. nem szükséges többet mondanom szerintem…. Rollins meg sehol, HHH sehol, még egy szegmens se bakker… 50ezer ember előtt semmi… ez még egy rawnak is gyenge lett volna…. és én ezért maradtam fel, és vártam izgatottan a meccset… minden idők legrosszabb rumble-je ez toronymagasan…. szép volt wwe, meg vince papa, elbasztátok még azt is amit nem lehetne elbaszni… good job, ettől már nincs lejjebb szerintem…

    Kedvelés

    1. Taker,Goldberg nem bírnák végigtolni ennyi. Lesnar meg nem teszi meg mert neki ez az egész csak levezetés a nyugdíjig.

      Kedvelés

      1. Részben egyetértek, de egy fél órát nem igaz hogy nem birtak volna ki, közben pihizhetek volna is, mikor egyik vagy másik dobálja ki az embereket, Taker is nem tudom mennyi volt a wm 30on, mikor elvesztette a streaket, de csak lenyomta azt a fél órát Lesnar ellen…. de még oké nem is kellett volna hogy benne legyenek az első tizben, utána jönnek, mikor már a több fél óra lement a rumble-ből, még az is oké lett volna, de az hogy bejönnek utolsónak, Lesnar kidobál 1-2 embert, utána Goldberg kb 10 másodperc alatt kibassza, majd Goldberg is kidobál 1-2 embert, őt Taker kibassza 10 másodperc alatt… majd jön rejsz ő meg Takert kidobja….. már nem is emlékszem, de a 3 nagy, nem is volt egyszerre a ringben bakker, ha 5 perc akkor 5 perc, de most komolyan ezért fizetett az az 50 ezer ember, hogy nézze ahogy rejsz bejön 30-diknak és kidobja Takert? no comment

        Kedvelés

        1. Nagyobb volt a füst mint a láng 🙂 Egyetértek veled ez így semmi se volt pedig én is vártam ,hogy akkor most robbani fog az egész de nem. Csalódás volt….

          Kedvelés

    2. Részben igazad van, de ha Taker egy öreg lassú pankrátor nyert volna, semmivel sem lett volna jobb, sőt csak tönkre tette volna a WM-et, így is elég szar hogy lesz egy Reigns vs Taker szerintem a wm-en, mindek kell Takert egyáltalán ringbe vinni még? Tény hogy legenda, meg mindenki veszi a jegyeket ha jön, de utána annyi az egész, hogy várod mikor jelenik már meg, aztán rájössz, hogy ja tényleg már öreg, ez így nem is adja 😦

      Kedvelés

    3. Kérlek szépen azzal, amit most leírtál, egyből leírhatnánk Undertakert és Goldberget is. Mert mind a kettőt a rohammentő vitte volna el még a meccs vége előtt.

      Kedvelés

  11. Cesaroék bukása meglepő, jó lenne egy kis pörgés a csapatok között. Női meccs nem volt rossz, egyértelmű hogy a hugger lány meg nem nyerhet.
    Uni öv teljesen jogosan az este elején egy érdekeltelen helyen! KO rossz bajnok.. kar tagadni de azt se tudom mikor nyert cím meccset utoljára egyedül tisztán és ez nagyon gáz… Bálor jöhetne hogy elvegye aztán belőle hátha valami jobb sztorit kitudnak hozni mert amit ko csinal az lassan szégyen…
    Cena – Aj azt a k*rva 😮 zseniális a kémia közöttük nagyon jól dolgoznak együtt nagyon megvan az egész azt az első találkozásukat leszámítva ez a két ember nem tud rossz meccset tolni egymással! Cena is tol új dolgokat nagyon egyben volt és amikor 3 AA egymás után na így el lehet adni hogy nyer! Nem szeretem Cenat tényleg van sok jogos kritika az irányába de ez a meccs össze volt rakva elég jól! 🙂
    Neville is megérdemelte már ezt az övet
    És akkor Rumble meccs. Nagyon sok érdekes booking döntés volt, akadt ami nagyon adja és akadt ami nagyon nem.
    Strowman korán jött az este korábbi történései után úgy tűnt érdektelen is mert mintha feud kezdés lenne Romannal, Samirol tudtuk hogy 8. Így megint össze kerültek egyértelmű volt hogy show lesz a 9. Így és elgondolkodtam hogy Dilinger most akkor ebben a helyzetben debütál? Végül tényleg o jött 10.nek is hihetetlenül működött, nekem nagyon tetszett! Braun kiejtése is nagyon adta, tipikus rr dolog amikor a heel Corbin összefogott a face duoval és Braun sem gyengült ebben mert azért befejezo mozdulatok sora után pottyant ki és ebből Corbin is profitálhat, építik szépen, idén bajnok lesz. 🙂
    Jericho kimenekülése meg ko punch után fekszik felkel az ír megint kiüti.. szánalmas volt.. idegesítő volt nagyon és reméltem higy nem ezzel az alibivel akarjak bent tartani mint Romant tavaly mert most Chris is félórát ring mellett feküdt kb
    Wyatt belső viszály nem rossz főleg ha most egy öv is bele keveredik, bár szerintem öv nélkül is jó meccs lenne.
    Aztán a finálé, az hogy Goldberg megint megalázta Lesnart az valami fergeteges, Lesnar szemében az a wtf hogy én ezzel nem bírok basszus… nagyon jól eladta, 22 másodperc alázás volt! 3:0 ezzel ha számoljuk
    Aztán Taker, rossz volt látni azt a visszafogott speart Goldbergtol.. nem sok van már a halott emberbe.. kiváncsi vagyok mi lesz ebből de az látszott hogy neki kell kiejteni Goldberget hogy ne sérüljön Bill karaktere. Ezek eddig elég jo dontesek voltak, de én akármennyire kedvelem Romant bárki jobb döntés lett volna utolsónak mint ő… az emberünk elmúlt 4 rumble meccse: 2. Nyert 3. 2… ez egyszerűen túl tolas… ennyire nem szabad az egekig tolni ezt építeni kellett volna sokkal lassabban…. nem tudom mit lehetne kezdeni vele… kiejti Takert de akkor miért Strowmannel kezd feudot 2 órával korábban? Ostoba döntés volt ez így… inkább akkor Joet be lehetett volna pozicionálni mainbe a kiejtésevel… mindegy
    Orton érdekes lesz, jó lenne ha Brayel letolnák azt a wm öv meccset normálba dehát wyatt és a tiszta meccs is két különálló fogalom sajnos..
    Összeségében nem volt rossz csak volt pár elég kérdéses döntés..

    Kedvelés

  12. Illetve, hogy mindenki várta a Takeover szegmens után, hogy majd lesz valami megint Rollins és Hunter között ami persze megint elmaradt. Remélem 1 hónapig majd megint semmi és akkor majd hirtelen Rollins megint kihívja Huntert?

    Kedvelik 1 személy

    1. kb ezek után az lesz,hogy a következő RAW helyszínén egy városnéző buszról fogja keresni Rollins TriplaH-t 😀 ( vicc és/vagy szánalom lassan ez a kettőjük kergetőzése….)

      Kedvelés

  13. Először is egy kisesbb technikai probléma:
    Chromeban nincs fullscreen gomb a beágyazott videókban, M.Edgeben van, de nem működik. Lejátszóban a dailymotion linkre kattintva 403 page not found. Szóval kibányásztam az oldal forrásából az adás direkt linkjeit, ha esetleg más is ezzel a problémával szembesül.

    Kick-Off:
    http://www.dailymotion.com/embed/video/k293xKjh62lx1LlBd8t
    http://www.dailymotion.com/embed/video/k4sJKwVw8prpj8lBdKt

    WWE Royal Rumble:
    http://www.dailymotion.com/embed/video/k49XoiNcrAFJLNlBfvB
    http://www.dailymotion.com/embed/video/k3ko7NrprB5lzFlBfvD
    http://www.dailymotion.com/embed/video/k3AA35a9msiohflBfvE
    http://www.dailymotion.com/embed/video/k3XIMK5PUty81KlBfNW
    http://www.dailymotion.com/embed/video/kT8ImIR7UdNL4ulBfNX

    Az RR-ről:

    K.O. vs Reigns: Komolyan ott tartunk lassan, hogy heel karakter nem nyerhet önerőből meccset és Reigns ellen lassan az egész rosternek be kell szállni a buliba, hogy pinelni lehessen? Erre még rájön, hogy bedobják 30.-nak és kiejtetik vele Takert. Reigns az a jófiú, akit már lassan tényleg mindenki utál. Ideje lenne egy heel turn, ami sose fog bekövetkezni persze. Owens meg az NXT-s karakteréhez képest tényleg lassan a béka segge alá se fér be.

    Styles vs Cena: Minél előbb túlesünk a rekorddöntögetésen annál jobb.

    Na és akkor maga a Rumble meccs:
    Strowman jött, látott és szétvert mindenkit. Elnézegettem volna a Strowman, Show, Henry hármast, ahogy szétszedik a ringet vagy akár egy Storwman vs Wyatt Family találkozást, de ez sajnos kimaradt. Ellenben kaptunk esernyős paródiát és Ellsworthot, de miért?! Inkább egy jó debutnak vagy egy visszatérőnek kellett volna fenntartani ezeket a helyeket. Goldberg, Lesnar, Taker hármastól sem igazán ezt vártam. Főleg nem azt, hogy Lesnart lenullázzák megint egy Spearrel. (A dopping botránya óta pedig nagy szálka a szememben a pali). Bálor, Kane, Rowan, Joe sehol, ami sajnálatos.

    Kedvelés

  14. Nem szeretek az árral utazni, de ez egyszerűen borzalmas volt… Kivételesen elkezdtem nézni a pre-showt ami jobban meghozta a hangulatot és mikor este lefeküdtem kicsit bántam, hogy talán élőben kellett volna nézni. Sashával mi lesz ezután, nem jött jól neki a vereség pres-shown kikapni soha nem a legjobb jel. Női címmeccs nem a legjobb volt az utóbbi PPV-ken (érthetetlen számomra továbbra is ez a PPV veretlenség Charlottenál) papír ending, várható volt. Owens-Reigns egész jó volt, de az ending borzalmas, minek jött Strowman mikor a későbbi bookingból kiderült, hogy úgyse Reignsel lesz feudban… Cena győzelme meg pláne, rögtön az év elején elvenni a tavaly legjobbától az övet, ezt sem tudom hova tenni…

    Na és akkor a Rumble… Tudva, hogy mennyien már biztos helyen szerepeltek, az ember elvárja üres helyekre a meglepetéseket és, hogy egy ilyen rosterrel csak jó Rumblet lehet összehozni… Az elején Strowman, hogy kidobott jó pár nevet már elrontotta a meccs elejét főleg miután Dillinger (aki remélem a főrosteren nem jobbolni jön fel) és Show is miatta esett ki (csúcsformában lévő Show és alig volt bent). Corbin aztán kiejti Strowmant (tök logikátlanul) és picit a végére ugorva szépen feltelítődött a ring és már csak az utolsó számok maradtak. Wyattéknek ezennel (megint) vége, ez egy nagyon jó pillanat volt, illetve így biztos a Goldberg vs Lesnar ezek szerint öv nélkül. És akkor a vége #30 teljes kamerára váltanak na gondolom magamban ez Joe, Bálor vagy valami hatalmas meglepetés: REIGNS XDDDDDD Ott már gond van amikor kiejti Takert és a közönség bullshit chantet ordibál, erre jön még a szuper Reigns üzemmód amit aztán valahogy Orton megállított és behúzta a győzelmet. Kihagyott ziccerek tömkelege az egész Rumble, jó pár ember elpazarol helye, Ellsworth (bár vicces volt egy kicsikét ahogy Ambrose beküldte maga helyett) Reigns 30. helye helyette akár Styles is jöhetett volna, nem jött se Balor, se Joe olyan űr maradt bennem mint a SummerSlam után tavaly illetve a Reigns-Taker lenne WM-en? NE MÁR

    Kedvelés

  15. Ez volt a teljesen ki számíthatatlan RR? Na, ne röhögtessenek már! Cena sír, hogy part time így meg úgy DE Ő MIT CSINÁL? Ugyanazt kb. AJ kellet volna bajnoknak maradnia. Goldbergről nem nyilatkozom tiszta szánalom árnyéka önmagának vártam én is hogy valami sérült esetleg visszatér, de nem senki sem tért vissza. Roman hát mit mondjak? A legalja sosem tud kikapni tisztán és persze mindenből kiugrik, mint kisbaba a szaros pelenkából, na és bedobják legvégére, de szerencsére se övet RR-t nem nyerte meg. Orton Miért? Pont neki nem kellet volna igen nem kedvelem, de vannak mások, akik jobban rászorulnak erre Bray Wyatt, The Miz. Miért Miz? Egyszerű, amit lenyomott az IC övvel az valami eszméletlen volt Brayt nem kell mondanom.

    Kedvelés

  16. Kick Off: 6-os TT, babyface győzelem- érthető valószínűleg Naomi megy majd Bliss ellen
    Raw TT övmeccs: Andersonék győzelmét nem sajnálom kellett már nekik öv, hogy ne sérüljön tovább a csapatuk, remélem Cesaro és Sheamus TT-jének sorsa érdekes, a legutóbbi időben, hogy a Raw-n minden főesemény Jericho-Owens-Reigns-Rollins nevéhez köthetőek, kellenének melléjük az erős egyéni karakterek, bár kérdés, Bálor mikor tér vissza, plusz a midcard öv gyakorlatilag nem létezett Reigns uralma óta
    Nia-Sasha: érdekesen bookolják Sashát, arra számítottam, hogy nyer Sasha mondjuk DQ-val vagy kiszámolással így egyik karakter sem gyengült volna, így hogy Nia nyert Sasha gyengült tovább. Sasha karakterének jót tenne egy rövidebb pihenő.
    RR:
    Charlotte címvédésének örülök, valószínűleg WM-ig meg is tartja, számomra jelenleg Charlotte a legjobb Heel karakter az egész WWE-n belül.
    KO-RR: Címvédésnek szintén örülök, az hogy ilyen korán kezdődött a Royal Rumble meccshez képest elővetíti, hogy a vesztes, megy a főmeccsbe. A meccsel nem volt bajom, a vége el lett baszva picit, de ez is inkább a RR meccs alakulásának ismeretében kijelenthető. Ráadásul Strowman úgy dobta a kommentátorasztalra Romant hogy az asztal nem tört össze (ciki).
    CC meccs: azt hittem/vártam hogy kevesebb sell-t vártam, én jobban is szeretem nézni azt amikor kevesebb van vagy éppen nincs, legyen a meccs pörgős, fordulatos, sok-sok láncmozdulattal, ehelyett lett egy egyéb Card meccs S- méretben (kicsi méretben). Valószínűleg Neville-ről nem kerül most le az öv legalább 1 évig.
    WWE öv meccs: a Club és Owens győzelme után várható volt, hogy AJ lesz az áldozat sajnos. Bár korábban is úgy volt, ha valaki a nagy Cena karakterét támadja, hogy már nem törődik, vagy nem őszinte akkor Cena mindig nyer. Várható volt, hogy előbb-utóbb megnyeretik Cenaval a főövet, hogy beérje Flairt. Gondolom kedden, vagy kövi kedden lesz visszavágó is, nyilván nyeri is Cena, Remélem Elimination Chamberön lekerül róla és már nem nyeri meg újra. Sajnálom AJ-t örültem volna egy karakternek, aki folyamatosan megtudja verni Cena-t ráadásul tisztán. Meccs közben azt hittem Cena heel turn-t vesz/vehet de szegény gyerekek, akik talán nem is elég idősek ahhoz hogy pankrációt nézzenek,nem tudnák ezt elviselni.
    RR meccs: voltak nagyon jó pillanatai, aztán körülbelül a 26 beérkezés után el lett baszva az egész.
    Nagyon örültem Tye-nak, nem hittem volna, hogy tényleg behozzák 10. érkezőnek ezek azok a pillanatok, amikor azt a sztorit csinálják meg amit kell és mindenki örül. Nem láttam Braun meg éppen Tye, hogyan estek ki Ambrose érkezése után a stream meghalt, úgy kellett keresni másikat. Sajnos ezután nem volt meglepő érkező, pedig istenem de vártam Joe érkezését vagy Bálor esetleg Rey Mysterio visszatérését de sajnos nem ez lett. Az egészről a smoke and mirrors kifejezés jutott eszembe. Rengeteg lehetőség volt az egészben, vagy éppen csak annyit kellett volna csinálni, hogy azt a történetet csinálom meg amit megkell és mindenki örül. Voltak nagyon korai kiesők, pl Cass, vagy Strowman, aki ha megjelenik a Universal övmeccsben és megtámadja Reignst akkor már minimum megcsinálom ugyanezt az RR meccsben is. Cass-t is hogyha próbálják nyomni stb akkor nem ejtem ki negyedikként. Mark Henry megjelent örültünk, hamar ki is esett ezt érkezése után már tudtuk, bár picit meglepett ahogy meg tudott kapaszkodni a kötélen. Aztán jött Show, aki nagyon könnyen felkapta Strowman, hogy rá pár pillanatra már ki essen. . Gallaghernek örültem, sajnáltam hogy ő esett ki elsőként, bár több időt töltött a ringben/meccsben mint más. Ekkor még sajnáltam, hogy bárki elsőként kiessen, Ellsworth erre jó lett volna. Aztán szünet aztán megint szinte tele a ring. Sheamusék kiejtik a New Days-t (kár hogy Kofi nem maradt a végéig), hogy aztán Sheamus kiejtesse magukat. Minek? Miért kellett ezt, Cesaro jött megpörgetett mindenkit majd ki is esik, igazad van WWE Cesaroban “csak ennyi van”, majdnem megcsinálták ugyanazt vele mint amikor még nem volt Ower szintén mindenkit megprögetett és a végén még rókázott is. Wyatték már sajnos csak úgy jöttek be, hogy nincs Strowman, aztán az egész este egyetlen Turnje Harperé ideköthető. Harpernek jobban áll a szólókarrier ennek örülök. Itt megint megtöltik picit a ringet, hogy aztán jöjjön Lesnar. Majd rá kettővel megérkező Goldberg két mozdulattal kiejthesse, hogy őt majd az érkező Undertaker közel hasonló energiabefektetéssel szintén kiejtse, majd a 30-ik! érkező Roman kiejthesse Undertakert. Mi történik? A kreatívokat érdekelte egyáltalán a Rumble? Közben ekkor már senkit nem érdekelt az, hogy korábban kinek kivel volt viszálya ezek mintha meg sem történtek volna pedig nem kevesen voltak a ringben, Ziggler is könnyen jött könnyen ment, lehet jövő héten megint Face lesz mert az kell az áttöréséhez. Strowman nagyon korán esett ki Reigns meg nagyon későn jött ahhoz hogy összetalálkozzank, de hogy behozzák 30-ik belépőnek. Ennyire nem érdekli a kreatívokat, ennyire nem figyelnek a nézőkre. Lesnar is és Goldberg is megjelenik a bennmaradók a ring másik oldalában fekszenek! mert félnek tőlük mint a tűztől, cserébe alíg hogy beérkeztek, már mennek is. A csekket nyilván köszönik szépen, ennyire gyengének mutatni a jelenlegi pankrátorokat és ennyire erősnek a part-timerek, hogy aztán kurva hamar kiessenek a part timerek, hol itt a logika, mi a faszomra gondoltak a kreatívok, hogy így belengették Goldberg visszajövetelét akkor már miért is nem nyerették meg vele? Lesnart két mozdulattal (Spear+lökés) kiejti és Lesnar még csak vissza sem megy szétverni, de persze a jelenlegi mezőnyben egy Lesnar bárkit gy elintézne nem méret függő. Szóval Lesnar jött és ment, majd Goldberg jött és ment, majd Undertaker is. Reigns kell hozzá természetesen, hogy UT kiessen. Roman buzzkiller érkezése. Elmentek ti a fenébe. Utolsó négyes Jericho Reigns Orton Wyatt. Nekem egyértelműnek tűnt, hogy Jerichonak kell nyernie. Reigns győzelme a legnagyobb hülyeség lett volna, Jericho-t meg nagyon Owens ellen akarjék fordítani, és a Rawnak a Rumble győzelem jót tett volna, jobbat mint az SD-nek. Szóval Jerichot kiejti Reigns persze, majd marad Wyatt és Orton ellen. Természetes Reigns kiejti Wyattet, mert Reigns annál erősebb, minél többen állnak vele szemben, ez az a karaktere amit mind ismerünk és “szeretünk”. Aztán hála isten belefordul az RKO-ba és nyer Orton. Namármost 2 rossz döntés közül a kisebbik rossz történt, hogy nyert Orton. Szerintem az SD-s pankinak egyáltalán nem volt szüksége RR győzelemre Ziggleren és Mizen kívűl, Ortonnak meg simán van sztorija övszerzés nélkül is: Wyatt viszály. Roman most kapott ki övmeccsen, ha így küldték volna ismételten Owens helyett, nem is tudom milyen döntés lett volna: jöjjön ide minden negatív jelző és egyszerre. Nem örülök Orton győzelmének sem, bár jobb hogy ő nyert mint Reigns. Rengeteg jó pankrátor van most a cégnél akiknek jót tett volna a győzelem de még talán az is ha utolsó négyes közt lehetnek (az is durva hogy Roman egymás után harmadik évben van a legjobb 3 között), erre olyasvalaki nyer akinek a sztorivnalába kurvára nem illik az RR győzelem (kivéve ha Wyatt nyerne az Elimination Chamberen és WWE bajnok lenne). Szóval egy ilyen kivételes mezőnyből nyer Orton és első ránézésre visszamegyünk 2009-be.
    Ráadásul nem jött Joe sem.
    Voltak jó momentumok és döntések is, mégis az utolsó pár perc nagyon elrontotta az egészet. Meglátjuk az egész hová vezet.

    Kedvelés

    1. Még összességében elmondható, hogy Rollins az est nyertese, aki kimaradt ebből a szarból. Vajon tudta előre?

      Kedvelés

      1. de ha már elment szombaton az “utánpótlásba” szövegelni és kidobatni magát,elnézhetett volna a Rumblira is a mikrofonjával…

        Kedvelés

  17. Ja doppingolt kentaur és akkora büntit kapott h bálorka elverte azonnal majd megkapta a kisövet de bajnokként ruseven kívül nem volt ellenfele és ment a főövért,övvel a vállán pfffffff igazi ratyitallér

    rusev meg átment lecterbe vagy mi van

    Mindenidők egyik legjobb rr je lehetett volna ha nem lopja el a 30.helyet kentaur..még júdásnak is örültem volna helyette
    A jobber bohócok helyett nagy nevek hmmm túl szép is lett volna.
    A rr meccs a legjobb ppv..jobb mint a wm 1 éve várom..ahogy minden alkalommal..belengetik a dolgokat és ezt csinálják pfffff

    Hatalmasat csalódtam…

    Ha eltünök innen egy darabig vagy végleg az most az 1 x nem tiltás miatt lesz…

    Kedvelés

    1. Kedves Royal, ugye tudod, hogy a pankráció nagy része meg van játszva?
      Roman nem ellopta a helyet, hanem azt mondták neki, hogy „ekkor mész be”. A legendáid is azért legendák, mert a cég ezt a szerepet építette fel rájuk.

      Kedvelés

  18. Maga Orton gyözelme nem volt egyáltalán meglepő. Több külföldi hírportál tett említést arra, hogy Orton nyeri meg a Rumble-t, míg az Elemination Chambert Wyatt, és a Manian összacsapnak.

    Kedvelés

  19. A Rumble meccs győztese teljesen értelmetlen, valószínűleg egy újabb Cena vs Orton meccshez fog vezetni amit már láttunk 1000x és nem lesz hozzá semmi felépítés mert közbe Orton Brayjel fog feudolni. Ráadásul az egész meccs tele volt jobberekkel meg még odadobták Romant 30.-nak, hogy még jobban utáljuk ahelyett, hogy hoztak volna meglepetésembereket pl Joe, Nakamura, Bálor stb. Az, hogy Triple H és Seth még mindig nem kezdtek egymással semmit már a szánalmas és a kínos határán van, de legalább a Cena vs Styles meccs jó volt mint mindig és Owens nem vesztette el az övet, de természetesen ehhez megint be kellett dobni Strowmant mert Reigns nem veszíthet tisztán csak akkor, ha éppen lebukik a dopping ellenőrzésen és büntiben van.

    Kedvelés

  20. PFFFFFFFFFFF

    Mag az RR nagyon szánalmas és nevetséges..Életem eddigi legrosszabb rr-je volt…

    Mérhetetlenül nagy csalódás..
    Élőben néztem Cesaroék bukását..de minek.Kár értük,kis team no heel utánérzet,mindketten tehetségesek,de ha a tt nek is vége nem sok jövőt jósolok nekik a rawn..Csak jobberkedhetnek tovább a kutyáknak..

    müzli a bajnok,meg se néztem,mert minek?Jön az újabb müzli rosszak,az sd meghalt..

    ko bajnok maradt,de hogy?Megint nem tudta egyedül legyőzni a lóembert..egy legyőzhetetlen valaminek állítják be..csak golem miatt nyert ko..csori pufifánk,nemsokára megy a levesbe…

    Maga az RR az eddigi legrosszabb volt..még rosszab mint az eddigi 2 müzli győzelem és az 1 kentauré..addig az volt a legrosszabb,de ez túlszárnyalta..

    Nem arról volt szó h lesnar az 1.Goldberg a 2.?Jaaa,az csak a nevezésük aha..
    26-28 remek sőt csodálatos Taker meg 29 pfff

    Se egy nagy visszatérő se egy debütáló,dilingert nem számolva.
    Se egy Myterio,se egy rowan,se egy bálorka,se egy joe..se Kane..Az h a nagy vörös szörnyet nem rakták bele…soha nem fogok megbocsájtani..Helyette és a várt személyek helyett volt itt nekünk egy esernyős hófehérke…jött e.t..kócos kobold is jelen volt..a trombitás fattyúk is..de Kane,ő nem..

    Ez gólem estéje volt,kurv.. jó volt,simán ott kellett volna lennie a végén.Még shot is kivágta.Nézzézek meg ahogy show felemeli őt majd ahogy ő showt..mintha egy zsák krumpli lenne csak..brutális..sokat kivágott erre csak úgy corbin kiejti…

    lesnar vol 26,dagadt eltunyult zselé,ritka unalmas,szánalmas.Jön mindenkinek f5 meg suplex,majd jön Goldberg és mindenki meglepetésére megismétli azt mint múltkor.spear,vagy inkább faltörő?lol lesnarnak majd úgy kivágja a ringből mint macskátszarni..lesnar meg rácsodálkozik a történtekre mint egy újszülött csecsemő..s nem érti h lehet ez..Mi se értjük..Múltkor kemény másfél percig bírta Goldberg ellen,természetesen felkerekítve L O L most 1 perc se volt LOL

    Goldberg tombol,fekszik mindenki szinte,majd jön Taker 29.nek vagy 28?az igazság az h leszarommár hanyadik volt.Előadjamagát és simán kiejti Goldberget.
    Vagyis Goldberg várta mikor eshet ki Takernek..az a mozdulat de szánalmas volt..ahogy Taker maga is..Nagyon imádom az egyik legnagyobb kedvencem de amit itt leművelt..neki már nincs itt helye…azok a kamu kiejtések,nagyon lassú,pocakos és megint lassú meg öreg..de ennyire végigtolni azt a pár percet habibó huuuuu de szánalmaaaaaaas.

    És őt persze nem ejtheti ki senki csak kentaur…

    Amikor 30.nak lópici gáspár lánya érkezett..majdnem lemondtam a pankrációról végleg…
    Hogy???
    1 LEGENDA SE JÖTT EL,se várva várt visszatárás se volt,se joe debütálása..se K A N E pusztítása..
    helyettük 30.nak UTOLSÓNAK!!!!!!! ki más is jöhetne mint lóember..akinek alanyi jogon jár ez..
    Miért?????????????????????????????????????????
    Ja persze feud a halott emberrel és wm meccs mivel müzlis kukázva lett…
    Annyira szánalmas ez a kentaur h szavakat se találok rá..iritáló,idegesítő az egész lénye és az h ennyire futtatják évek óta..

    Jericho jópofa volt
    show bombaformában van jöhet a feud a gólemmel
    békapofa pffff annyira unalmas a karaktere h egy heel turn kellene neki már agy 2 éve..
    És a Wyarr family..csak nem lett teljes,nem jött rowan sőt,harperke úgylátszik kilökte magát..
    Wyatt h odavágta már mizt az elején,csak úgy nyekkent..jól tolta de harperke rendbe tette..ás ki nyer?Nem Wyatt nem a jövő..hanem orton aki ritka unalmas,nem tud megujulni..huuu
    Persze kell a feudrobbantáshoz h ő mehet a főövért,de Wyatt familyval mért nem kezdenek valamit???

    Szal eléggé tré volt az egész

    Szegény kis baley babykém úgy látszik megsérült,elég rosszul esett..

    Kedvelés

    1. A Családdal semmit nem kezdenek és nem is fognak. Ők ezen a szinten megragadnak azt csókolom. Hova tovább még szarabb lett az egész körítésük is. Régen mindig kiválasztottak egy pankit azt gyerünk. Most meg ??? Belharcok mennek és Wyatt prédikál a semmiről. Öv közelébe nincsnek jaaa de Tag Team. Hogy aztán azt is elbukják mint egyszeri magyar a házát a svájcihiteltől.
      TT szekció meghalt felhozott párosokkal semmit nemkezdnek. A Család hozhatott volna megújolást terrort sötétséget sztorit az egészbe de nem miért nem ??? Mert leszarják fent. Azért voltak a Csillámlámák is addig bajnokok mert így nem kell erőt belefektetni.
      Wyatt és Családja ott bukott el ,hogy nem ők törték meg Takert és vették át a helyét. Ennyi. WWE-t nem érdekli már ,hogy valaki tovább vigye azt az örökséget csak a pénz érdekli és a nézettség amit kitudnak szívni még belőle azt ha meghal majd akkor foglalkozunk mi lesz. Csámpinak a profit a lényeg és az újközönség kielégítése és a múltból való élés. Tököm tele van az öregekkel, tisztelem őket amiket elértek de már nem idevalók adjanak teret az újaknak vagy segítség őket. Vagy ott a másik véglet a profit miatt egy új közkedvelt NXT-es övet kap….
      Dean miért nem lesz heel ??? mert a profit. Holott a heel beteg karaktere miattt kedvelték meg de most már istenments hogy az legyen a profittal mi lenne.
      Romant elkúrták nagyon szépen,Cenaba bíztam ,hogy Jericho kettő lesz de nagyon nem…
      Profit, eladások számítanak és a múltból valóépítkezés. Ne várd hogy Wyatt mostanába bajnok legyen.

      Kedvelés

    2. az RR résszel amit írtál szinte pontosan egyetértek….. 25ig vártam,hogy jön valaki új,felhozott,akárki vissza, akár Kane….erre meg Leznár, aztán off,aztán Goldi is off,aztán SuperReigns-nél paráztam kicsit,hogy ő nyeri meg…de aztán Orton nyert (???) abból is kiváncsi leszek mit hoznak ki,mert asszem sokan NEM számítottak a Viper-re…

      Kedvelés

  21. Úristen ilyen jó ppv vel indítják az évet hm. 😀 Még Charlotte címvédésének is örültem. 🙂 Johnyka 16x bajnok. 😀 Flair rekordja megdőlt. 😀 RGO : WM MAIN EVENT : Randy Orton vs John Cena 😀

    Kedvelés

  22. Hát felemás a megítélésem a dolgokról. Rumble miatt tértem vissza a nézéshez ,mert igéretesnek tűnt de valahogy csalódtam is meg nem is.
    Kick-Off. Csalódás a 2 meccs. Kelta és a Svájci ennyit értek ???? 100 x jobbak mint a híres neves Kopasz kemény fickók akik a hírnevükhöz képest nullák. Pedig be voltak ám harangozva anno ,hogy mekkora pusztítást fognak véghez vinni…..

    1. Nem baj ,hogy Charlotte nyert. Nem kell itt rögtön pusht meg övet kapni Bayleynek. Küzdjön csak érte meg. Végén megérdemli a győzelmet.

    2. RR- KO. Hála a magasságo égnek ,hogy nem nyert RR. Tehetséges lenne ő ha nem a face-t tolnák neki ,hanem a pusztítóberserkerheelt. Braum jók volt ,hogy jött azt hittem lesz feud nekik de nem lesz lásd lentebb. Jericho meg a legjobb 😀

    3. Cena…. ok megkapta , sokat letett stb . Mehet nyugdíjba. AJ sajnáltam.

    4. Cruiserweight látványos volt. De ahogy néztem a közönséget nem nagyon érdekli. De legalább a pankrátorok egy része le van kötve.

    5. Rumble. Jericho volt a legnagyobb forma benne 😀 Jót szórakoztam rajta. Kisebb kiragadott dolgok belőle: Kelta-Svájci teamnek annyi lesz. Kár értük 😦
    Harper-Eric vs Wyatt-Orton feud várható.
    Goldberg jóltartja magát de nyugdíjba a helye. De ugyan ez igaz Takerre is. Öregek ide és nagyon kilógnak.
    Lesnar…. Goldberg a végzete :DD 1 percenként semmisíti meg a Bestia minden egyes elérését 😀
    Braumot sajnáltam ,hogy nem maradt a végéig.
    Henry- Show menjetek ti is nyugdíjba
    RR kiejti Takert hát ok … Taker vs RR lesz a későbbiekbe. Csodás hogyan basszuk el egy legenda pályafutásának végét. Mondjuk még RR heelként távozhatna mondjuk Taker megrontja hát ha de ez úgyis csak múlóremény nekünk.
    Orton győzelmére nem számítottam de örülök neki.
    Am maga a főesemény nem volt rossz voltak benne jó megmozdulások. De az öregek nemhozták azt a nagy katarzist amit vártam. Keveset voltak ahhoz bent.

    Negatívum: Seth és HHH hiánya

    Felemás volt ez sajna pedig ígéretes dolgok voltak.

    Kedvelés

  23. 30.-nak vártam Joet, vártam Reyt, erre pofán csap az a túl jól ismert zene :’D
    Amúgy maga az RR nekem tetszett, a győztes meglepő volt, bár nekem Orton nagyon közömbös, totál érdektelen, de sokak szeretik, szóval biztos nem volt rossz döntés, csak akkor a WM főmeccse eléggé de ja vu-s lesz. Reignst csak mégjobban megutáltassák, bár így eléggé valószínű hogy Taker vs Reigns lesz a WM-en, de jó..
    Az meglepett, hogy Goldberg ilyen könnyen ejtette ki Lesnart, Brock így hogy lesz hiteles kihívója a WM-en?

    Kedvelés

    1. szerintem mivel az elimination chamber a főövért megy, simán lehet hogy wyatt megnyeri és jöhet az orton-wyatt a wm-en a főövért

      Kedvelés

Vélemény?