Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Royal Rumble 2016 – Előzetes

rr2016match

Most vasárnap Orando-ban kerül megrendezésre az idei év első PPV adása, a Royal Rumble. Az estére a szervezet öt bajnoki címmérkőzést jelentett be ezidáig, ami persze bővülhet még a gáláig egyéb küzdelmekkel. Az este legjobban várt eseménye egyértelműen a 30 emberes Royal Rumble mérkőzés, ahol a WWE Nehézsúlyú világbajnok Roman Reigns-nek első érkezőként kell felvennie harcot 29 másik szupersztárral, hogy megvédje a cég legfényesebb címét.

Dean Ambrose (C) vs Kevin Owens – Last Man Standing mérkőzés az Intercontinentális bajnoki övért!

20151230_1920x1080_RR_Match_DeanKevin

Egészen a Survivor Series napjáig kell visszamennünk az időben, ugyanis ekkor indult el ennek a két szupersztárnak a története. Akkor, a WWE Nehézsúlyú bajnoki cím tornájának elődöntőjében találkoztak, amikor is Ambrose, a Dirty Deeds-et értékesítve megszerezte a győzelmet s a döntőbe jutást. Ezek után a Lunatic Fringe megnyert egy Triple Threat küzdelmet mellyel Kevin Owens kihívója lett a TLC-re a bajnoki címért. A mérkőzést és ezzel a bajnoki címet egy ügyes fordítást követően Ambrose nyerte aki azóta is címvédőként szerepel az adásokon, de életét nagyban nehezítette Owens, aki kíméletlen támadásokat indított legyőzője ellen a hetek során. Törött asztalok, felforgatott díszletek jellemezték útjukat kemény hadüzenetekkel spékelve. Dean végül egy Last Man Standing mérkőzésre hívta ki riválisát ahol a brutalitás korlátlan. Owens elfogadta a kihívást és megígérte, visszaszerzi az ő Intercintinentális címét. Mindkét fél nagyon bízik saját sikerében, igazi kőkemény harcban érvényesíthetik akaratukat, de végül csak egyikük maradhat állva. Vajon melyikük lesz az?

Alberto Del Rio (C) vs Kalisto – United States bajnoki mérkőzés!

20160112_RR_Match_DelRioKalisto_Thumbnail

Alberto mindenkit sokkoló visszatérést produkált a Hell in a Cell-en, mindennek tetejében pedig elhódította a bajnoki címet John Cena-tól annak Open Challenge-én. Első címvédését sikeresen megvívta Jack Swagger ellen a TLC-n, múlt hétfőn azonban kifogott rajta a pici mexikói tehetség, Kalisto. Kalisto-ban hatalmas lehetőséget lát a szervezet, Sin Cara sérülése pedig megnyitotta a kapukat előtte, hogy egyéni szerepben is bizonyíthasson. A közönség jól reagált rá, ennek is lehetett köszönhető, hogy másfél hete legyőzte Alberto Del Rio-t, megszerezve a United States bajnoki övet. Uralkodása azonban nem tartott sokáig, mert még azon a héten elvesztette a címet Del Rio ellen a Smack Down-ban. Ennek oka nem volt más, minthogy a közönséget még jobban Kalisto mellé állítsák, hogy aztán a Royal Rumble-ön véglegesen megszerezze a címet. Ezt a lehetőséget meg is kapta, így a két mexikói, vasárnap újra összecsap a címért.

The New Day (C) vs The Uso’s – Tag Team bajnoki címmérkőzés!

20160111_1920x1080_RR_Match_NewDayUsos

A WWE vitathatatlanul legszórakoztatóbb csapata egyben a címvédő is egészen a SummerSlam óta. Fogalmazhatunk úgy, hogy minden akadályt legyűrtek azóta, de inkább az lenne helytálló, hogy senki sem volt képes felvenni a versenyt azzal a népszerűséggel ami ezt a három szupersztárt övezi. Nem véletlen tehát, hogy már ilyen hosszú ideje ők a bajnokok, de most igazán kemény erőpróba előtt állnak. Az Uso ikrek novemberben tértek vissza hamarabb mint ahogy azt várni lehetett. Sokak meglepetésére megnyerték az év Tag Team csapata címet, amit most a Royal Rumble-ön szeretnének alátámasztani azzal, hogy véget vetnek a New Day második bajnoki uralkodásának. Kérdés már csak az, képesek-e az ikrek túlnőni a csalás és számítás mesterein, avagy a New Day újabb “skalpot” tűz fel legyőzöttjeik falára?!

Charlotte (C) with Ric Flair vs Becky Lynch – Díva bajnoki címmérkőzés! 

20160112_RR_Match_CharlotteBecky_Thumbnail

Charlotte a Night of Champions-on szerezte meg a címet attól a Nikki Bella-tól, aki minden idők leghosszabban uralkodó Díva bajnoka lett addig. Üröm volt az örömben, hogy a közönség nem úgy reagált Charlotte-ra, mint azt a kreatívok elképzelték. Kénytelenek voltak Heel Turn felé terelni a bajnokot, ami végül korábbi barátnőjén Becky Lynch-en csúcsosodott ki. Charlotte megtámadta Becky-t, miután az szabályos körülmények között legyőzte őt egy tét nélküli küzdelemben. Becky támadással válaszolt a támadásra, mindeközben értetlenül állva azelőtt, hogy jutott idáig az az ember, aki egykor a legjobb barátja volt. Lynch ezután kihívta a címért a bajnokot, a kihívást pedig elfogadásra talált a hétfői RAW-n. Becky alaposan felhúzta Ric Falir-t, aki ezután elfogadta lánya helyett a kihívást, ami persze Charlotte-nak nem tetszett túlzottan. A 2x-es Hall of Famer talán elbizakodott? Képes lehet-e Becky mindenkit meglepni azzal, hogy bajnokként távozik Orlando-ból? Erre csak vasárnap kapjuk meg a választ, de az biztos, hogy a kihívó mindent bele fog adni azért, hogy bizonyítsa helye van a “nagyok” között.

30 emberes Royal Rumble mérkőzés a WWE Nehézsúlyú világbajnoki címért! 

Roman-Reigns-13

A történelem ismétli önmagát? Kérdezheti számtalan WWE fanatikus szerte a világon. Nem csak azért, mert ez a mérkőzés egyfajta reinkarnációja az 1992-es Rumble-nek, sokkal inkább mert a történet kísértetiesen hasonlít Daniel Bryan vesszőfutására az Authority-vel szemben. Ami akkor Yes Movement volt az ma One versus All. Roman Reigns kálváriája a Survivor Series-en kezdődött, ahol ugyan megnyerte a WWE Nehézsúlyú övet, de az érkező Sheamus beváltotta rajta Money in the Bank táskáját, megfosztva a Big Dog-ot a bajnoki címtől. A TLC-n esedékes visszavágón Reigns alul maradt, majd egy letaglózó támadásban részesítette a szervezet COO-ját Triple H-et. Ezek után lépett színre Mr.McMahon aki magyarázatot követelt Reigns tetteire, aki azonban megbánás helyett provokálni kezdte a Chairman-t, aki kiírt még aznap estére egy címmérkőzést Roman számára Sheamus ellen. Vince minden eszközzel a Powerhouse sikere ellen volt, de jutalma egy kemény Superman Punch lett, ami után Reigns kifektette a bajnokot, megszerezve a bajnoki címet. Azóta is címvédő, de mindennapjait a Chairman döntései nehezítik. Vince utolsó kétségbeesésében a Royal Rumble mérkőzésre írta ki Roman címvédését a gálára. 29 másik szupersztár ellen kell bizonyítania Reigns-nek, hogy igenis méltó a szervezet legrangosabb övére. Olyan nevek ellen, mint Brock Lesnar, és Chris Jericho. A Rumble mérkőzésnek több meglepetés résztvevője is lehet, köztük Daniel Bryan, aki már csak az utolsó orvosi engedélyre vár a visszatérés fejében, vagy épp Triple H, aki ezzel folytathatná párharcát Reigns-el. Ki lesz képes megszerezni a végső győzelmet, és az ezzel járó WWE Nehézsúlyú világbajnoki címet?

16 gondolat “Royal Rumble 2016 – Előzetes” bejegyzéshez

  1. Szerintem rock nyeri a rumblet wm en fog hhhel mecselni
    lesnart elintézi a wyatt family ezt elhuzzák a wmig
    schemeus féle brigád a finn uj csapatával kezd el egy feudot
    undertakerre nincs ötletem a wm re de talán sting lessz a befutó sztem
    daniel nem lessz ma itt, majd holnapi rawon

    Kedvelés

  2. Kick Off: Ascension biztos nem fog nyerni a Dudley Boys a leg valószínűbb.
    Díva meccs: Eddig mindig volt egy jó bajnok vagy egy rendes kihívó, de most egyik sincs… unalmas meccs lesz.
    Interkontinentális: Dean-nél jó helyen van az öv, meg is őrzi.
    US meccs: Kalisto visszanyeri és jön egy hosszabb uralkodás.
    Tag Team: A New Day már nem igen van a középpontban Uso-ékkal ellentétben eljött az ideje, hogy a New Day elveszítse a bajnoki öveket.
    Royal Rumble: Lesznár nem fog nyerni, mert hobóékkal fog feudolni. Szerintem Triple H visszatér és megnyeri, majd a meccset. Bajnokként nem is kell meccselnie a Fastlane-on csak a WrestleMania-n ahol over-é teszi Reigns és ő visszanyeri az övet. Y2J face-ként nem igazán tudná.

    Kedvelés

          1. Brie ? xdd ezt te sem gondolod komolyan…Brienél az egész roster jobb, Nikki meg hát van amikor elég jó meg van egy két pillanat amikor mutat valami ujjat és kb ennyi….

            Kedvelés

  3. Nekem az az érzésem, hogy itt több hibát is elkövetnek. Egyrészt marad Reigns a bajnok. Aztán majd a WM-re egy Reigns vs, HHH vs Lesnar főmeccset összehoznak. Legalábbis szerintem ez jó forgatókönyv lenne. Mondjuk ezt meg lehetne úgy is lépni, hogy HHH nyer. Valami fondorlattal szabadul meg Lesnartól, Reigns meg majd követeli a visszavágóját, így mindkettőnek lenne “joga” egy ilyen meccsre.

    Sajnos a puhos fickó is nyerni fog Ambrose ellen, mert ezzel a kettővel mást kezdeni jelenleg nem tudnak, minthogy egymásra uszítják őket. Így még majd lehet húzni a sztorit egy jó darabig.

    US öv majdnem mindegy kinél van, de én jobban bírtam amikor Cena birtokolta.

    TT öv, na mit lehet erre mondani?! Nem most fogják elveszíteni. De egyébként mindkét csapat totálisan érdektelen. Ide a Dudley-kat kellett volna megtenni 10x bajnoknak aztán meg “feloszolhanak”. És utána jöhet valaki új, mert ez a felhozatal ehhez nem elég. Nem vagyok egy nagy Wyatt fan, de közülük kettőnél jó helyen lenne egy ideig. Arra sokkal izgalmasabb sztorikat lehetne összehozni, mint a trombitás (vagy anélküli) bohócokra…

    Díva meccset Én nem elsősorban a tehetséges pankrátorok miatt nézem, az csak a kettes számú szempont. Már, ha nem tekerem át az egészet. A jelenlegi két rivális nem az a kategória aki megakadályozna egy áttekerésben. Tehetség ide vagy oda, Niki Bella volt az ász. Meg Brie, hiszen majdnem ugyanolyanok. Kis eltérés van csak nem sokkal fej alatt.

    Kedvelés

  4. most olvastam valahol, igaz, hogy Orton Hepatitis C-vel van fertőzve? Egy ilyet olvastam Randy apjának Wikipédiáján:
    “Orton was also diagnosed with Hepatitis C as a teenager. During Randy Orton’s Hell in a Cell match with the Undertaker at Armageddon 2005, Orton was cut open at the hands of the Undertaker, though the Undertaker did not become infected with the Hepatitis C virus. Orton reportedly told WWE booker John Laurinaitis that he had Hepatitis C, but Laurinaitis still ordered the beating to take place despite knowing that there was a chance The Undertaker would become infected with the Hepatitis C virus.”

    Kedvelés

  5. Jelenleg azt érzem, hogy HHH jön 30.-nak. kiejti Romant, de őt is kidobják (vagy Roman elborul és mivel nincs DQ, visszamegy/kihúzza, stb), hogy ne legyen bajnok.

    Elég langyos PPV-nek ígérkezik, a töltelékmeccsek lefutottnak tűnnek vagy érdektelenek, a RR-t meg nehéz jól megjátszani ezzel, hogy Roman is benne van. Sajnos a Bullet Club másnapi megjelenése jobban érdekel, mint az egész RR gála, de ha őket is szétszedik és betolják NXT-be, akkor teljesen elveszítem minden reményem.

    A RR-re remélem nem 70 éves legendákat hívnak az öregek otthonából meglepetésnek, hanem fiatal tehetségeket. Sajnos a jelenlegi helyzetet ismerve erre kevés az esély.

    Kedvelés

  6. Na akkor megpróbálok itt írni mivel sajnos a RAWnál nem jelent meg…előfordult már ez mással is hogy nem akarta elküldeni a kommentjét vagy csak nálam van valami…bár érdekes mert máshová tudok írni na mindegy…..remélem ez látható lesz…

    na de ami a PPV-t illeti engem a díva meccs és a Kalisto vs Del Rio érdekel a legjobban, igen a díva meccs..bár gondolom Becky veszít majd de ha legalább veszítenie kell akkor Charlotte nyerjen normálisan már mert elég szomorú hogy a “heelekből” és a heel bajnokaikból a cég viccet csinál…minek oda Ric ? nem segít a lányának egyáltalán csak a lánya karakterét típorja le amit megjegyzek egy Charlotte igazi heelbe jó lenne…de nem így hogy apucit odatoljuk a seggébe…vicc…tehetsége meg van már csak jól kéne felhasználni de persze ez valahogy soha nem megy a “kreatívos” emberkéknek….

    a főesemény meg elég gyérnek igérkezik jelenleg plussz ha a pletykák igazak….(valaki javítson ki ha már változtak a tervek , mert olvastam hogy a Bulet Club az NXT-ben kezd másik hírben meg már az RR utáni RAW-on jelennének meg) na de kérdem én minek várni annyit ? mit akarnak növelni a nézettségen ? egy adásét ? mert mindig ez van hoznak újjakat majd a lapos sztorik miatt úgy is csökkenni fog a nézők száma vagy ez nem esett le nekik ? meg nem legendákat kell visszahozni mert beijedtek hanem a meglévők karakterét felépíteni…Neville, Owens, Tyler, még sorolhatnám….Breezet hogy akarják nagy pushban részesíteni majd ha csak jobbernek van használva és ez van a Dudley Boyz-al is minek szét szedni őket nem mindegy hogy együtt fekszenek ki vagy egyedül ? ők is visszajöttek hogy feküdjenek fűnek fának meg a trombita gyászoló barmoknak…most meg az Usoék mennek az övekért ? jaj…bár jobbak mind a mostaniak…Wyatték meg sehol…..meg a másik hogy egy Wyatt Family vs Lesnart akarnak a WM-re ??:OO WTF ? 4v1 na tegyük fel hogy Lesnar megveri őket na de akkor ezekután meg Lesnart fogja valaki??….kész káosz van mindenhol ahová csak nézel értelmetlen szarságokkal…igérnek szépet és jót majd megcsinálják és elb*ssznák……HHH visszatérése is nagyon egyértelműnek tűnik bár ha a Fastlanenak nagyobb szerepet akarnak szánni akkor ott hoznák vissza de persze akkor az Roman RR győzelmével járna….fájni fog ez a PPV

    Kedvelés

Vélemény?