Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Payback 2015. – Eredmények és videók

pb150517

A Payback 2015. május 17-én Baltimore városából jelentkezik, ahol legelőször a PPV Panel köszönt minket, itt a négy szakértő egy kicsit elcseverészik a lehetséges eredményekről, valamint a sztorivonalakról, akik lehetővé tették, hogy megvalósuljanak az összecsapások, amikre hamarosan sor fog kerülni.

A Kick Off-ban Renee Young, Corey Graves, Booker T és Byron Saxton köszöntenek minket elsőként, akik egy kicsit visszatekintenek a hetek során kialakuló sztorivonalakra.

Stardust vs R-Truth

Egy be nem jelentett csatával indul az összefoglalónk, amiben Truth szállt ringbe Stardust ellen. Itt egy rövid, tipikus felvezető csatát tekinthettünk meg, amiben végül a győzelmet Truth tudta megszerezni a Finisherjét követően.

The Ascension vs Curtis Axel és Macho Mandow

Az előzetesünkben említett viccharcban az imitátorokat alaposan elnáspángolták az Ascension-ös srácok, akik a Finisherjüket követően képesek voltak kopogtatni Mandow-t. A Kick Off gyenge és unalmas összecsapásait követően indulhatott az igazi adás, ami sokkal, de sokkal több izgalmat és fordulatot tartogatott.

A Payback hivatalos adásának elindulásakor is köszöntöttek minket az adás kommentátorai, Jerry Lawler, JBL és Michael Cole, akik szintén egy kis esélylatolgatással, valamint a nézők üdvözlésével indítottak a maguk részéről a show-t. Ám nem volt sok idejük kivesézni minden egyes témát, hiszen egyből kezdetét vette az első összecsapás.

Sheamus vs Dolph Ziggler

Emlékezhetünk, hogy mi is történt egy hónappal ezelőtt az Extreme Rules-on, ahol egy “Kiss Me Arse” csatában szálltak ringbe egymás ellen, aminek értelmében a vesztesnek meg kell csókolnia a győztes fenekét. A Kelta szenvedte el a vereséget, viszont a csókra nem került sor, hiszen nekiesett akkor Dolph-nak, akinek az arcát egy kemény verést követően hozzádörgölte a saját fenekéhez.
Ezúttal a Szupersztárok bevonulását követően el is indult a küzdelem, amit Ziggler rendkívül energikusan kezdett, amivel meglepte az ellenfelét, valamint felpörgette a rajongókat. A későbbiekben természetesen Sheamus-nek is voltak szebb mozdulatai, valamint emlékezetes fordításai, ám Dolph energikussága egyszerűen káprázatos volt. Ezúttal a Show-Off nem igazán vergődött a földön, miközben el-elcsíp egy apró fordítást, hanem képes volt a küzdelem nagy részében a kezében tartani az irányítás. A mérkőzés közepe felé elérkeztek arra a pontra, ahol Dolph-nak lehetősége adódott bosszút állni és visszaadni ellenfelének azt a bizonyos fenékpuszit. Sheamus összerogyott a sarokban, a közönség pedig teljesen lázba jött, amikor Dolph felhúzta a nadrágját, ugyanis tisztában voltak azzal, hogy ebből hátsócsókolás lesz. A nem túl romantikus smárolást követően a Kelta egyből kirohant a ringből és a kommentátori asztal mellől egy vizet követelt. Végül kiöblítette a száját és hatalmas lendülettel elindult ellenfele felé, aki azonban nagyszerűen lereagálta az agresszív támadást és elhajolva a Brouge Kick után még egy Fame Asser-t is képes volt értékesíteni…Egyre komolyabb és erőteljesebb mozdulatsorozatokat figyelhettünk meg mindkét Szupersztár részéről, ám ezek még mind-mind kevesek voltak ahhoz, hogy valaki képes legyen kopogtatni a másikat és megszerezni a győzelmet. A Kelta, a harc végéhez közeledve végig a kezében tartotta a harcot. Bevitt egy kemény PowerSlam-et, a White Noise-t, valmint a Cloverleaf-et, ám az a pici hiba mindig belecsúszott a szereplésébe, hogy nem volt képes 3 másodpercig a földön tartani ellenfelét. Végül eljött a fordítás pillanata, amikor a Show-Off egy váratlan fejeléssel megszakította ellenfele támadássorozatát. Ám ez a manőver balul sült el, hiszen ezt a Headbutt-on inkább Ziggler szenvedte el. Felrepedt a fejbőre, ami miatt ömlött a buksijából a vér. Ez elég volt Sheamus-nek, hogy a rossz állapotában lévő ellenfelének kiosszon egy Brouge Kick-et és lezárja a harcot. Végül a Kelta tudta megszerezni egy eléggé jó csatában a győzelmet.

A Backstage-ben Kane telefonált, amikor megjelent az irodájában Seth Rollins, aki elmondta, hogy ez az este sokat jelent mindkettőjüknek, ami miatt hátrahagyhatják a nézeteltéréseket, valamint a problémákat és együtt dolgozhatnak egy közös célért. Ekkor a Vörös Szörny azt válaszolta, hogy nem érti, hogy miért szeretne most közreműködést kialakítani vele, amikor Triple H-nek hisztizett azért, hogy Kane veszítse el az állását, amikor a J&J olyan sokszor kihúzta már a pácból, miért pont Kane segítségére lenne szüksége. Rollins ismét elmondta, hogy mivel, ha nem tudja megvédeni a Bajnoki címét, akkor a Démon el fogja veszíteni az állását. Ám a másik fél szerint szeret dolgozni Operatív Igazgatóként, viszont nincsen szüksége erre a munkára, csak Seth túlságosan fiatal és bolond, hogy képes legyen ezt felfogni. Nem fog előre semmit sem ígérni, viszont megnyugtatja Rollins-t, hogy ha valamivel közbe fog avatkozni a csatának, akkor azt majd a Bajnok tudja meg elsőként. Ekkor Jimmy és Joey odaléptek a Démon elég, Rollins pedig azt felelte, hogy minden egyes hibás lépésnek lesznek következményei. A Vörös Szörny azonban ahogy ránézett Seth embereire nevetésben tört ki.

The New Day vs Tyson Kidd és Cesaro (WWE Tag Team Bajnoki öv – 2 Out Of 3 Falls)

A New Day csapata a bevonulása alatt elmondta, hogy nem késő változtatni a közönségnek az életén, ugyanis nem kell unalmasnak lenniük, szerezhetnek barátokat és élhetnek rendes életet, hogyha megmutatják a világnak, hogy készek váltani életfelfogást. Xavier kiszólt a közönség tagjai közé Adam Jones-nak, aki egy profi baseball csapat, a Baltimore Orioles játékosa, ami az MBL-ben szerepel. Őt is arra kérte az egész publikummal együtt, hogy adja fel a vesztes életét és tapsoljon egy új napért a triónak. Ahogy elkezdték összeütni a Szupersztárok a tenyerüket, hangosan elindult a “New Day Sucks” kántálás, ami után pedig érkeztek a Bajnokok ellenfelei.
A gong megszólalását követően kezdetét vette a keringő a négy pankrátor között, akik közül Tyson és Kofi indítottak a ringben. A harc értelmében 3 mérkőzést láthatunk a harcosoktól közvetlenül egymás után, amiből kettőt meg kell nyernie valamelyik bandának, hogy megszerezze a győzelmet. Eléggé fordulatos csata volt, amiben leginkább Tyson neve mellé írhatjuk be a pontokat, ugyanis a kanadai remekül szerepelt és látványosan harcolt. A svájcival karöltve képesek is voltak a közönség legnagyobb örömére megszerezni az első harc után járó pontokat. Viszont Big E. és Kofi hatásos szereplésével egyenlíteni tudtak a Tag Team Finisherjüket követően.
Befejezésül mindkét csapat beleadott mindent a végső győzelem és az övek megszerzésébe, ám eléggé furcsa módon ért véget a küzdelem, ahogy azt már a New Day harcok alatt megszokhattuk. Kofi és Xavier helyet cserétek amíg a játékvezető Big E-vel volt elfoglalva. A hasonló haj, magasság és testfelépítés egy dolog, de a bírónak igencsak elkéne egy szemészeti vizsgálat egy ilyen hatalmas baklövés után.

A Backstage-ben Byron Saxton készít egy rövid interjút Ryback-el, ahol a Big Guy elmondja, hogy jól érzi magát a csatája előtt és pontosan tudja, hogy milyen hatalmas erővel is áll majd szemben. Ebben a küzdelemben egy komplett őrült ellen kell bizonyítania, aki képes kihasználni másik gyengeségét és a a saját előnyére fordítani. Nem tart tőle, ugyanis mindig amikor meglátja őt, vagy csak rá gondol motiválja őt, hogy le akarja győzni és új erőre kap…

Bray Wyatt vs Ryback

Ahogy arra számítani lehetett a küzdelem elindulását követően Ryback egyből keményen nekiesett ellenfelének, aki nem igazán érezte az első egy két mozdulatnál még a csata ritmusát. A későbbiekben azonban Bray bebizonyította, hogy miért is ő a “Félelem új arca”, és szintén kihasználta a fizikai erejét a küzdelemben, hogy megszerezze a győzelmet. Végül a Sister Abigail után Bray tudta megszerezni a győzelmet.

John Cena vs Rusev (United States Bajnoki öv – “I Quit”)

A küzdelem értelmében az a fél fogja a győzelmet megszerezni, aki képes rábírni ellenfelét arra, hogy kimondja a címben említett két szót. A harc legelején Ruseb mikrofont ragadt és elmondta John-nak, hogy mindenki utálja Őt ebben az arénában ezért tegyen eleget a közönség akaratának és mondja ki, hogy feladja. Viszont Cena ezt egyértelműen visszautasította és nekiesett a Bolgár Bestiának. A mérkőzésben az irányító személyiségéről, valamint a történésekről nagyjából mindent elmond, hogy Rusev-et csak a küzdelem felénél kérdezte meg először a bíró, hogy feladja-e? Végül természetesen “Nem-mel felelt és folyatódott a küzdelem, amiben szinte végig a Bestia volt az, aki képes volt a tempót diktálni és az irányítást a kezében tartani. Ahogy ilyenkor történni szokott, nem maradhattak el az extrém és kemény momentumok, amikkel a Szupersztárok megfűszerezik a küzdelmüket. Előkerült a lépcső, valamint egyéb eszközök, mint például egy laptop. Végül Cena átvágta Rusev-el a barikádot és egészen a bejáratig pofozták egymást, ám egyik fél sem akart megtörni, hogy elveszítse a csatát. A bejáratnál Cena képes volt elhajolni egy Superkick elől, amit követően egy Attitude Adjustment-el az egyik díszletállványba dobta ellenfelét, ami miatt ott gallyra is ment a pirotechnika. Hatalmas robbanásoknak lehettünk szemtanúi, amit Rusev teste váltott ki. Ekkor pedig már Lana sem volt képes a kommentátorok mellől figyelni a csatát, aki egyből odarohant a rámpához, hogy megtudja, nem esett-e nagyon komoly baja Rusev-nak. Végül A Bolgár nem adta fel a küzdelmet és tovább folytatódhatott az összecsapás, amiben a továbbiakban is kemény és extrém pillanatoknak lehettünk szem és fültanúi. Rusev képes volt összeszedni minden csepp maradék fizikai erejét ahogy visszatértek a ringbe, ahol visszaszerezte az irányítást. Itt John elszenvedte az Accolade-et, ám nem mondta ki azt a bizonyos két szót, hanem tovább folytatta a küzdelmet. Felállt ellenfelével a hátán, ám a csata végéhez közeledve egyre kevesebb energiája maradt, így összerogyott és tovább volt kénytelen elviselni Rusev szorítását. A Finisher következtében John elájult a ring közepén, amit követően a kihívó ünnepelni kezdett, ám a játékvezető elrontotta az örömünnepet, amikor közölte a Bolgárral, hogy John nem mondta ki, hogy feladja és így nem nevezheti ki Őt győztesnek. Végül Rusev arcon öntötte ellenfelét vízzel, amivel John magához tért. Közben a kihívó szétkapta a felső kötelet, aminek a vastartórészével akarta megtámadni ellenfelét, ám Cena elhajolt és a kötéllel fogta be ellenfelét az STF-be. Ruseb oroszul kezdett el kiáltozni, viszont nem mondta ki, hogy számára ennyi elég volt a csatából és feladja. Ekkor viszont Lana megelégelte ezt a kemény harcot és kikapta a játékvezető kezéből a mikrofont és Rusev nevében kimondta, hogy feladja a harcot. Azzal nem igazán vagyunk tisztában, hogy Rusev oroszul kiáltozta, hogy kiszállna, vagy pedig Lana feladta a Szupersztár helyett a küzdelmet, amikor a Bolgár teljesen mást mondott…Erre valószínűleg majd a következő RAW-ban kapunk választ.

A kulisszák mögött a New Day-es srácok ünneplik meg a győzelmüket egy pohár hideg tejjel, ám az interjú készítő Byron Saxton elmondja nekik, hogy nem rég kapott hírt arról, hogy a közelgő Elimination Chamber-en szerepelnie kell a triónak is. Ekkor bizakodtak, hogy a Tag Team Bajnoki övek mellé majd megszerzik az Interkontinentális címet is, ám a kommentátor elmondta, hogy egy kicsit félreértette a csapat. Ugyanis a szervezet történelmében először Elimination Chamber csatában kell megvédenie a címet a Tag Team Bajnokoknak. Ugyanabban a ketreces módszerben a tét a cég több csapata között a New Day öve lesz.

Naomi és Tamina vs Bella Twins

A csata a díva harcokhoz képes hosszú volt, ám általában eléggé átlagos. Végül Naomi volt képes kopogtatni a Díva Bajnokot, így megszerezte saját magának és Tamina-nak a sikert az ikrekkel szemben.

Szintén a Backstage-ben Rusev és Lana jelenik meg, akik közül a hölgy egy széken ül, amíg a Szupersztár tombol. Oroszul ordít, majd pedig kiparancsolja az öltözőjéből a mentorát, aki teljesen pókerarccal távozott.

Egy rendkívül megható promot láthattunk, amiben az előző RAW-ra tekinthettünk vissza, ahol Daniel Bryan szólalt meg és mondott el pár komoly dolgot a közönségnek a jövőjéről…Azzal kezdte, hogy hihetetlen neki, hogy ennyire szereti őt a közönség, amit miatt nem is tudja, hogy mit mondhatna. Különösen ezért ilyen nehéz neki, amit most mondani szeretne, hiszen emlékezhet mindenki arra, hogy egy esztendővel ezelőtt Steph elvette tőle a Bajnoki övet, amikor megsérült, mert a szervezetnek új Bajnok kellett, aki folyamatosan ringbe tud lépni hétről hétre. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez újra megtörténik, hiszen felkeresték őt és hasonlókat mondtak neki, mint tavaly. Ezért is arra kérte a Vezetőséget, hogy kijöhessen ezúttal a RAW-ra és elmondja, hogy nem tudja még, hogy mikorra is tehető a visszatérése…Talán hetek múlva, talán hónapok múlva, vagy talán soha többet nem léphet majd ringbe. Ekkor a közönség teljesen meglepődött, hiszen ezt nem igazán várta Daniel beszédétől. A legfőbb célja most az Daniel-nek, hogy új gazdát találjon az Interkontinentális Bajnoki övnek, hiszen a közönség megérdemli, hogy új címvédő legyen, aki képes állandóan harcolni hétről hétre. Megérdemlik Barrett-et, Ziggler-t vagy akár Dean Ambrose-t. Most pedig szeretne végleg lemondani az Interkontinentális Bajnoki övről azért, hogy valaki más megszerezhesse. A közönség ekkor köszönetnyilvánítás képpen a “Thank You Daniel” mondatot kezdte el kántálni. És erre a Szupersztár csak annyit mondott, hogy Ő tartozik köszönettel. Látszott Bryan-en, hogy ez roppant nehéz neki és már szinte könnyek szöktek a szemébe. Ahogy távozni készült megállt a bejáratban és a Yes Mozgalmat ismét megcsodálta teljes pompájában, ami után megszólalt Bryan zenéje, majd távozott a pankrátor.
Emlékezhetünk, hogy 4 évvel ezelőtt Edge ugyanebben a cipőben járt, amikor orvosi utasításra kénytelen volt befejezni a ringbeli szereplést és lemondott a Nehézsúlyú Világbajnoki övről. Akkor szintén köszönetet mondott a közönségnek, majd a bejáratban még egyszer visszafordult a rajongók felé, végül a bevonuló zenéjére távozott…

King Barrett vs Neville

A küzdelemben mindkét pankrátor körülbelül ugyanolyan teljesítménnyel rukkolt elő. Végül Barrett távozott, miszerint neki nem ért annyit ez a küzdelem, hogy folytassa. Kiszámolással Neville tudta megszerezni a győzelmet, aki emiatt eléggé dühös és lehangolt lett. Ahogy pedig egy kicsit megbarátkozott volna a helyzettel és élvezte volna a közönség szeretetét Barrett visszatért a ringbe, aki a csata után neki esett a győztesnek. Kemény verésben részesítette a fiatal Highflyer-t, akinek azonban volt válasza és végül egy Red Arrow-val befejezte a kettejük között tartó háborút.

Roman Reigns vs Randy Orton vs Seth Rollins vs Dean Ambrose (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv – Fatal 4 Way)

A küzdelem eléggé hosszasra siekredett, amiben mind a négy Szupersztár eléggé jól szerepelt. A harcban Kane természetesen segítséget nyújtott a J&J Security mellett Seth Rollins-nak, aki közreműködés ellenére sem tudott maradandót alkotni. Roman és Dean eléggé kitakarították az arénák, akik Kane-nek két “Double Powerbomb-ot” osztottak ki. Ezt a mozdulatot régebben a Shield-től láthattuk, amikor még Rollins is mellettük állt, ám ahogy hallhattuk a közönségnek nem igazán hiányzik a felállásból a WWE Bajnok. Randy is hozta a szokásos formáját, aki csak dobálta az RKO-kat. Ám mind ez kevés volt neki is a cím megszerzéséhez: Végül Seth Rollins nyert és megvédte a Bajnoki övet, miután bevitte a Pedigree-t, ami ugyebár Triple H Finisherje. Ezt követően sikerült kopogtatnia a Viperát, ami után megjelent a COO, aki átkarolta a Bajnokot és gratulált neki a címvédéshez.

Ezzel zárult a Payback, amit majd soron kívül 31-én az Elimination Chamber fog követni, kizárólat a WWE Network-ön, ám mi arról is természetesen be fogunk számolni videókkal és összefoglalóval. Holnap pedig figyeljetek minket, hiszen a Payback utáni első RAW szintén felkerül az oldalra.

Payback Kick Off

WWE Payback

26 gondolat “WWE Payback 2015. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. tudtam hogy az a f*** sz***o KANE bele avatkozik mint mindig a J&J vel egyut semi erdekes nem volt bene hisz tudtad hogy minden lefogasi alkalomal kana kozbelep Ambrose majdenem megynyerhete voln a de kane lehuzta rollinsrol de kivancsi vagyok mit fog kapni kane a kovetkezo smackdawn vagy raw-on ortontol Ambrosetol Roman tol

    Kedvelés

  2. Asszem, ezt az oldalt is hanyagolni fogom a sok fikagép miatt. Kb. arròl szòl a kommentek nagy része, hogy szidjàtok a szereplőket, mert nem a kedvencetek van ott…

    Orton az ég egy adta vilàgon semmit nem csinàlt, és a WM òta zuhanòrepülésben van. A ketrec meccs volt a legalja, a legtrébb meccs volt hònapok òta, és a mostanihoz sem tett hozzà. Ez a gàla pedig teljesen rendben volt. A tag team meccs, usa meccs, főmeccs mind magas szìnvonalù volt, de gondolom ti a dögunalmas, nulla Ryback vs. Wyatt mérkőzéstől vàrtatok valamit. Az meg nevetséges, hogy Ryback ugràsàt nagy szàmnak tartjàtok. Inkàbb szànalmas volt, remélem nem égeti magàt tovàbb ezzel. Wyattet meg még mindig bìrom, de az Ambrose feud òta semmi értelmeset nem csinàl. Valòszìnűleg az sem miatta volt jò.

    A főmeccs meg éppen Reigns és Ambrose miatt volt jò, a màsik kettő csak asszisztàlt.

    Vàrhatjàtok, hogy Wyatt, Ryback, Orton, Kane érdekes legyen. Nem lesznek azok, mind mélyrepülésben vannak. Az utolsò Reigns vs. Show brutalitàsa is sokkal izgalmasabb volt. Ambrose, Reigns, Lucha Dragons, Neville, Ascension azok akik most rendben vannak. A main unalmasabb tagjait ki kéne dobni, és felhozni Bàlort, Corbint meg Zayn-t.

    Kedvelés

    1. Én csak azért emeltem ki Ryback ugrását, mert a testsúlyához képest ez szerintem nagy dolog, hogy ilyenre is képes. Azért mégiscsak 130kiló.
      Orton tényleg nem lesz már érdekes, Ryback max. egy heel turn-nel, mert amikor müzli ellen ment azt bírtam. De aztán jobbert csináltak belőle és azóta valahogy nem az igazi, hiába erősítették meg a karakterét most, valahogy nem az igazi. Kane-t még azért nem írnám le, ha visszavenné a maszkot és megerősítenék a karakterét, akkor egész jó lenne szerintem. Wyatt meg még nem volt main eventer, pedig lassan öv közelébe kellene terelni és akkor érdekes lenne.

      Kedvelés

  3. üdv mindenki, egyelőre csak jelzem hogy jöttem (köszönjétek csíra viasat6-nak), miért nem tudtam eddig én erről az oldalról? végre valami közösségféle akik között meg lehet vitatni az eseményeket (vagy nem, ez majd kiderül). nincs a környezetemben senki akit rajtam kívül érdekelne a pankráció, nem tudom magamból kibeszélni, live eventre is egyedül mentem mint az ujjam. 😀 (mellesleg #teamAmbrose)

    Kedvelés

    1. Köszöntünk az oldalon.Írd le nyugodtan a véleményedet az adott ppv eseményekről,adásokról,aktuális sztorikról,pankrációkról,mert minden normális vélemény számít.

      Kedvelés

  4. Mintha ez a Payback az elrontott mozdulatok sorozata lenne. Kezdve a Sheamus-Ziggler meccsel, ahol csak rikítottak az időzítéssel kapcsolatos mozdulatok koordinációja, de az utolsó kinyomás előtti akció kegyetlen volt és brutális, én megsajnáltam szegény Dolph-ot. Neville és BNB meccsből kirajzolódott, hogy Neville túl jó ellenfélnek BNB ellen. Szép volt a Suplex-e, le se tette a földre Neville, hogy lendületet vegyen az átdobáshoz. Nagyon jó harcos, van benne erő, de a köteles ugrásnál szegény kettőt elrontott egymás után, ezt BNB mentette meg neki azzal, hogy lecsapta…:) Rusev-Cena meccset Cena nyerte, de én nem értem ,hogy ez a nyereménye miért volt szabályos!? A tag team meccs Tóni-Tyson Kidd és a New Day elég jó volt, Tóni hihetetlen még mindig, főleg a testalkatához képest mért fizikai ereje. Bár a vége fele Big E-t már nem bírta kiemelni, de nem volt olyan szembeötlő mint Tyson Kidd kötél széléről való ugrása Kofira, akit Cesaro tartott ki a levegőbe, tipikusan szebben is lehetett volna kiviteleznie Kidd-nek. Érdekes, hogy itt se volt csalás Woods kinyomása. A Fatal4Way meccs is érdekes volt, Ortont sajnáltam, Reigns ereje meg elenyésző, ezek után nem tudom komolyan venni a keménykedését. Ambrose kitartotta Kane-t egyedül Reigns nyakába, az meg alig bírta tartani, majdnem összef.sta magát. Kicsit többet kéne edzeni és kevesebbet arcoskodni, mert azért fizikailag már Rollins is elhúzott tőle nem gyengén, emlékeztetésül felhoznám, mikor Ryback-et a nyakába vette és rohant vele majd a sarokba dobta, mind ezt könnyedén. Persze Kane 170 kiló, Ryback meg 135, de azért akkor is ez eléggé szégyen Reignsnek. Na elérkeztem a legnagyobb csalódáshoz, a Ryback-Wayett meccshez. Alig csinált valamit Wayett még is megnyerte a meccset, ez volt a legerőltetebb meccs az egész Payback-en. Szánalmas volt mind a két karakter, alig kezdtek egymással valamit. Két momentum a meccsből, az egyik Ryback hatalmas vetődése, amit ha nem térddel véd le hanem egyből betalál pusztított volna. A másik Wayett ringen kivüli vetődése Ryback testébe, na az biztos fájt. 🙂 Sajnos ez a Payback egy átlagos Raw szintjét hozta és minden karaktert sajnáltam akik ki kaptak, mert ezekből a meccsekből többet is ki lehetett volna hozni. Remélem más is így látja, nem én vagyok ennyire sarkallatos. 🙂

    Kedvelés

  5. Már megint itt vagyok 🙂
    Először is: Úgy meglepődtem mikor megszólalt az Imagine Dragons-tól a Friction 😀 You can’t fight the friction! So! Eas it off (nem tudom helyesen írtam e németes vagyok)
    Màsodszor: 0%-os adásról egy pár szó:
    Csicska shield összeállt újra. Hell No!! Miért pont Ortont alázták meg ezzel a tripla csicskabombával??? Istenem. Nem is értem hogy miért volt ott Randy? Most komolyan az egész meccsen alig láttuk! Bejött,kapott Powerhouse vagy idegbeteg uraságtól 😦 kapott csicska izombombát,kiosztott 3 RKO-t aztán kap egy csúnyán elrontott pedigree-t remélem hhh jól elpicsázza ezért biebert de esélytelen ugyanis wm32-n hhh vs rocky(ami senkit se érdekel,úgyis tudjuk a végeredményt.) Ami még tetszett az ryback repülése. És royallal egyetértve a ”doom ivadékok” tényleg jók,ők a jövő tag team bajnokai. Nem tudom mi lesz hogan2 vel és mandow-al de szerintem süllyesztő,akárcsak rusev miután kiírta magát az U.S bajnoki cím történetszálaiból.Hát ennyi nyomta a lelkemet EGYENLŐRE. 😀

    Kedvelés

    1. tsz parasztból még bármit kibírnának hozni,de el kell lökni az övtől,az müzlié örökre.Más ellenfél,más feud,normálisan,de nem így..jön a besenyő oszt vergődik,nincs öv akkor leves?Túl hamar lenne,nemrég jött,bár lehet tensei khali bohóc lesz belőle,de addig is tolhat még pár jó meccset,akár tt ben,mert van 1-2 olyan figura akivel kó párost alkothatna.Kreatívnak kéne lenni,és nem úgy hozzá állni,hogy vesztes meg győztes lehet valaki..

      Kedvelés

    2. Szerintem Rusev ugyanaz mint Cena csak oroszban, nézzétek meg akármelyik meccsét amikor nem Cena ellen ment. Mindig az ellenfele dominál aztán egyszer csak feláll üvölt rúg majd accolade és nyert, gyakorlatilag orosz Cena, ha van olyan, hogy orosz pankráció és oda menne Cena ugyanezzel az amerikai propagandával ott ugyanez lenne, ő lenne a főellenség: ketten egymás inverzei.

      Kedvelés

  6. Már megint nyerhetett volna Reings, sebaj, majd máskor. A viccesebb jelenet az bajnoki címmeccsen történt, amikor 48:28-nál bemutat Roman a Csávónak 😀 Félre ne értsetek, mindenki megérdemelte volna Rollinson KÍVÜL, de én valahogy mindig úgy látom, nekem úgy érződik Reings sokkal többet dolgozik érte
    Üdvözlettel egy új tag: #ReingsTeam

    Kedvelés

    1. szuper kentaur bajnok lesz és káb 1,másfél évig fog uralkodni takonyfalván nyár közepétöl szerintem..

      Kedvelés

      1. Nagyobb felelősség van azon,aki a mozdulatot csinálja,mint akin csinálja,persze mint minden,ez is csapatmunka.Ezt is gyakorolták jó párszor a meccs előtt,és még is elszúrták.Előfordul.ortonkát sose kedveltem,de ő profi pankrátor a júdás meg nagyon nem az.Ebből is látszik.

        Kedvelés

        1. Nem csak ez volt amit elbasztak. Volt ott mindenhol hiba. Neville elszúrta a kiugrást a kötélen túlra, Cesaro pedig nem tudta felemelni a kövér csokit. Mondjuk amilyne retardált pozicióban akarták azt megcsináltatni vele, nem is csodálom. Több sebből is vérzett ez.

          Kedvelés

        2. Hidd el ROYAL seth igenis profi,azért egy ilyen meccs után ennyi hiba igazán belefér,főleg,hogy eléggé kivoltak fáradva,ígyhát most ez tényleg rosszul sikerült pedigree volt de ennyit szerintem el lehet nézni,seth egyszer még legenda lesz… 😉

          Kedvelés

  7. Kane zúzott egy picit,ennyi pozitívum volt az egészben.A csicska ..1 x úgy is összefog még állni valamikor.Lehet nem holnap,nem jövőre,nem 3 év múlva,de 1 x úgy is összeállnak majd újra.
    Ja,és sokunk legnagyobb meglepetésére,a júdás maradt a bajnok.Aztamindenitnekimárdetényleg.

    müzlit az övével együtt fogják eltemetni

    hófehérke vs pinki

    Még akár jó is lehetett volna,ha nem szúrják el,vércseppek ide vagy oda,harmatos volt,de nagyon.

    tt meccs 0 volt,nem értem minek futtatják ezt a 3 ratyit.Ha így haladnak cezáróék hamar szopóágon találják magukat.

    A doom ivadékok miért csak a kabaréba jók?Az egyik legütőképesebb tt csapat jelenleg,és ezt csinálják velük..Rem hamar öv közelébe kerülnek,mert ha van olyna csapat aki megérdemelné az öveket,akkor azok ők.A tt vonalon még akár jó fordulat is lehet,ha a 2 vadembert összerakják.Faintos lenne.

    beretta csak erre jó,felfuttatni tündét.Igazi jobber.

    Wyatt a kedvencem az újak közül,de nem vártam ezt a meccset,mert ez egy felesleges értelmetlen feud.Átlagos meccs színvonalat azért hozta,pár meglepő mozdulattal,ugrás,vetődés,és pár reped vagy törött borda,és természetesen a sötétség győzelme hmmmm
    Sajnos lesz ennek folytatása,amit a veszett kutya fog nyerni,hogy legyen egy döntőőőőő,de minek?Normális sztorit és ellenfelet Wyatnek!
    Undertakertől kikapni nem szégyen,hanem megtiszteltetés!

    Ez egy igazi 0%os ppv adás volt.

    Kedvelés

  8. Azt bírtam h amikor bejött “Macho Mandow” egyből a save us y2j táblát kamerázták. Meg is értem. Unalmas meccs volt, de legalább nyert az Ascension és remélem h mostmár TT övek felé terelik őket. Ez a New Day győzelem is szánalom volt…
    Ryback ugrásán meglepődtem, nem néztem volna ki belőle, hogy ilyet is tud. Kellemes csalódás volt a meccs.
    Főmeccs állat volt, egy szavam se lehet, és újra összeállt a Shield, ha csak egy percre is, de jó volt látni, triple powerbomb nagyon adta. Bírtam h utána Román és Ambrose összedolgozott, és csak aztán estek egymásnak. Megnéznék köztük egy feudot.
    Többi meccsről azért nem írtam mert azok jelentéktelenek voltak. (számomra)

    Kedvelés

    1. Nekem unalmas ez az állando csicska..szerepeltetés.Szinte csak ő róluk szól jelenleg awwe na meg müzli meg kecskepofa..

      Kedvelés

      1. Előbb-utóbb elérkezik a kedvenced ideje is, csak nem a semmiért pusholják már lassan 2 éve.
        Müzlit meg át kell tekerni, minek nézed meg? max. az open challenge-be beleszoktam nézni, mert azok jók. (Nem széna miatt)
        Bryanről meg már nem nagyon fog szólni a wwe…

        Kedvelés

        1. müzlit nem nézem meg,mert okádék ez az erőltett 3 mozdulatos semmi karaktere,nem értem sokan mit látnak benne..
          Igen,eljön Wyatt felemelkedése muahhahahaha.Szép időszak elé nézünk koma.

          Kedvelés

  9. Én nagyon hálás vagyok a részletes ismertetésért. Keveset tudok angolul,fontos hogy követni tudjam az eseményeket. Most még fontosabb lett, mert a Viasat 6 ezentúl csak az összefoglaló 1 óráját adja le magyarul. Idáig kétszer néztem meg mindent itt a neten és a Tv-ben utólagosan. Próbálom szótárral fordítani a szakszavakat, nem mindig sikerül. Továbbra is várom minden alkalommal az ismertetőt a filmek mellett. Köszönöm.

    Kedvelés

  10. Direkt nem írtam ki magam az elmúlt két hétben, hogy majd most lesz miről, hát nem lett. Annyi potenciál, annyi lehetőség de szinte semmi nem emelte fel az egész adást. Tökéletesen összefoglalva a “nem volt nagy szám” lenne. Egyáltalán nem nézhetetlen, de annyi a töketlenkedés kreatívok részéről, hogy öt említésre méltó pillanatot nem tudna az ember felsorolni. Ha mégis akkor várom válaszba őket. A Randy power bombot bele ne soroljuk, azt mindenki látta több kilométerről, hogy jönni fog.

    Ez volt talán a töltelék gálák tenyészkocája. SEHOVA nem haladt egy történet se. Ugyan ott vagyunk mintha meg sem történt volna. És ez szerintem szomorú. Egyedül annak örültem, hogy mikor Dean-Roman maradtak ketten, akkor a közönség elég egyértelműen Ambrose mögé állt.

    A legszomorúbb viszont minden további nélkül Meta power kontra Felemelkedés. Ez modellezi talán a legpontosabban a mai wwe-t. Annyira nem tudnak felmutatni élő legendákat -értemén, olyanokat akik már karrierjük alatt is legendásak-, hogy inkább visszahoznak két veterán gimmicket és azokkal bohóckodnak.

    Most úgy írnék még, de egyszerűen nincs miről. Talán Rusev hanyatlása, amit ki nem látott szintén előre? Esetlegesen megkockáztatom, hogy ez a szál haladt előre, viszont kizárólag akkor, ha a tsz paraszt nem is adta fel valójában, hanem valami egészen mást ordibált.

    Nos ennyi lett volna, szerencsénkre lesz itt egy NXT Unstoppable, amit már valóban gálának is lehet majd nevezni és emlékezni rá két hét után is.

    Kedvelés

Vélemény?