Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Payback 2014. – Eredmények

payback2014

A Payback 2014. június 1-én Rosemont városából, Illinois államból jelentkezik, ahová a szervezet több érdekesnek tűnő meccset előre bejelentett, valamint végre pont került annak a végére, hogy ezen a PPV-n visszatér-e a WWE-be CM Punk. A Kick-off kezdésénél Josh Matthews társaságában Kofi Kingston, Booker T és Alex Riley üdvözöl minket, akik elkezdték egy kicsit latolgatni az adás első összecsapását, ami nem más lesz, mint egy Hair vs Mask meccs, amiben Hornswoggle és El Torito csapnak majd össze. Emellett természetesen szóba került a többi viszály is, ami kialakult a hetek során.

Hornswoggle vs El Torito (Hair vs Mask Meccs)

A három megszokott kommentátor üdvözöl minket, JBL, Michael Cole és Jerry Lawler szintén beharangozzák a Kick-Off mérkőzést, amire a Los Matadores kíséretében Torito érkezik elsőként. Utána pedig a rocker banda legkisebb tagja vonul be a ringbe, aki látszólag teljesen magabiztos, hiszen tudomást sem vesz a ring előtt felállított borbélyszékről, valamint a különféle gépekről és ollókról.
Végül a két csapat elhagyja a szorítót és a főszerepet megkapják a harcoló felek. A küzdelem az elvárások szerint megfelelően komikusra, ám ugyanakkor részben kellően komolyra is sikeredett. Az irányítás a vártak szerint El Torito kezében volt, ám ugyanakkor Hornswoggle neve mellett is megemlíthetünk pár szép fordítást, vagy egy-egy Clothesline-t. A harc befejezéséül Hornswoggle elkezdte tépni ellenfele maszkját, ám abból csak egy cafatot tudott megszerezni. Cégül egy Moonsault-ot követően Torito kopogtatni tudta a 3MB törpéjét. Ezt követően a vesztes elfoglalta a helyét a felállított székben, amiben Torito vágni kezdte a haját. Egész végig teljesen tiltakozott, ám nem tudott semmit sem tenni ellene. A Kick-off zárásául megtekinthettük Hornswoggle-t tele borotvahabozva és kopaszra nyírva.

A Payback egy kis videóval indul, amiben visszatekinthetünk azokra a pillanatokra, amik fontosak voltak az Extreme Rules-ot követően a hetek során. Valamint egy rövid összeállítás erejéig meghallgathatjuk a PPV hivatalos zenéjét, ami alatt a mai show főszereplői tűnnek fel.

Sheamus vs Cesaro (United States Bajnoki öv)

A Bajnok, Sheamus érkezik elsőként, akit Paul Heyman kíséretében Cesaro követ. Heyman szokása szerint bemutatkozik a publikumnak, amit követően a rajongók negatívan reagálnak a menedzser megjelenésére, valamint szavaira. Ezt követően megemlíti a Chicago Blackhawks jégkorongcsapatát, akik az NHL Playoff-jában szerepelnek, természetesen ez már jobban tetszett a közönségnek. Ám Paul ekkor is megragadja az alkalmat, hogy maga ellen fordítson mindenkit, hiszen leszólta az előbb említett csapatot. Végül felkonferálja a szokásos “King of Swing” jelzővel Cesaro-t, akinek a megjelenése után elindult a csata.
Eléggé energikusan kezdődött az összecsapás, ami egyre inkább belassult. Azt viszont nehéz volt eldönteni, hogy melyik Szupersztár dominált inkább, hiszen tele volt az összecsapás fordításokkal. Az első komolyabb momentumra akkor került sor, amikor Sheamus a ringen kívülről ugrott volna ellenfele felé egy Shoulder Block-al, ám ekkor Cesaro hárítani tudott és kiosztott egy European Uppercut-ot. Kicsivel később ebből viszont a svájci szeretett volna rendszert csinálni. Két újabb Uppercut után készült a harmadikra, ám belerohant egy jókora Irish Course-be. A csata ezeket a pillanatokat követően a megszokott kerékvágásában haladt tovább, ám láthattunk pár érdekesebb mozdulatot, mint például a Powerslam, valamint újabb Uppercut-ok. Később Sheamus jelezte, hogy készen áll arra, hogy értékesítse a Brouge Kick-et, ennek látták Heyman pedig őrületes kiáltozásba kezdett, hogy felhívja a mentoráltja figyelmét a közelgő veszélyre. Ezt a finishert nem sikerült bevinnie a Keltának, amit követően ismét felpörgött az összecsapás. Egymást követték a jobbnál jobb fordítások és mozdulatok: German Suplex, White Noise, valamint végül a közönség nagy örömére Cesaro bevitte a Swing-et. Ahogy a forgást követően a kihívó odasétált Sheamus-höz, a Kelta egyből egy fordítással pinbe fogta és lekopogtatta.
Ez a győzelem teljesen váratlan és gyors volt, ami látszólag meglepte Heyman-t és Cesaro-t is. Ezzel a sikerrel a Kelta továbbra is birtokolja a United States Bajnoki övet.

Rhodes Brothers vs RybAxel

Ezt a csatát nem jelentették be a WWE hivatalos weboldalán előre, a Payback Kick-Off-ja alatt láthattuk ahogy Cody és Goldust készülnek a backstage-ben a közelgő összecsapásukra. A tag team meccsen Goldust és Curtis indítanak a ringben, akik egy pattogós kis kezdéssel nyitották meg a harcot. Az első váltásra a Rhodes srácok oldalán került sor, amit követően a csata csak még fordulatosabb és pörgősebb lett. Egyik fél sem tudta igazán megszerezni az irányítást, valamint egy olyan mozdulatot sem láthattunk eleinte, ami komolyabbnak nevezhettünk volna. Lassan Curtis és Ryback csapatjátéka fontos szerepet kapott, hiszen a küzdelem belassulását követően ők domináltak. Goldust-ot “vonszolták” el a saját sarkukba, hogy még véletlenül se tudjon váltani a testvérével. Miután az idősebbik Rhodes kemény verésben részesült egy szép védekezéssorozatot követően Cody is beléphetett a szorítóba, aki sziporkázva harcolt. Mindkét ellenfelét képes volt a földre teríteni pár Drop Kick-el, valamint Moonsault-al. Ryback végül egy Powerbomb-ot osztott ki Cody-nak, amit egy Meethook Clothesline követett. Teljes káosz alakult ki a ringben, ahol mindenki megjelent egy-egy pofon erejéig. Végül láthattunk egy Cross Rhodes-ot, amit követően Cody nem tudott kopogtatni, mert Curtis segített csapattársának. Végül a Disaster Kick-et kivédve Ryback kiosztotta a finisherjét és lekopogtatta Cody-t.
A harcot követően Cody-t Goldust próbálta megnyugtatni ám ez látszólag semmit sem számított, végül pedig az ifjabbik Rhodes megragadott egy mikrofont és kijelentette, hogy Goldust jobb tag team partnert érdemel nála. Ezt követően Cody távozott az arénából viharos léptekkel, Goldust pedig értetlen tekintettel figyelt a ringből.

Alexander Rusev vs Big E

A csata előtt Lana szól pár szót, majd Rusev érkezik, aki egy orosz zászlót lóbál a bevonulása alatt. Miután belép a szorítóba megszólal Big E zenéje is, valamint ahogy számítani lehetett rá megjelent a Szupersztárral együtt az amerikai zászló is. Pár pillanat erejéig a két fél egymással szemben lengették a lobogókat, amit követően pedig megszólalt a gong, ami nem mást jelentett, mint a harc elindulását.
Az adás legelső összecsapásához hasonlóan ez a küzdelem is pörgősen és fordulatosan kezdődött. A pankrátorok cikáztak a ringben, végül azonban Big E a földre került, ahol már Rusev irányított. Nem volt könnyű Big E-nek ismét a kezében tartani a csatát, ám lassacskán sikerült. A harc alatt folyamatosan keményebbnél keményebb mozdulatokkal szórakoztatták a Szupersztárok a rajongókat. Ahogyan számítani lehetett arra, ebben a küzdelemben a fizikai erő volt a fő, ami teljes mértékben dominált. Rusev végül kiosztott egy nagy Superkick-et ellenfelének, amit követően elkapta a sajátos szorításával. Big E nem tudott ebből kikeveredni, ezért kénytelen volt feladni a csatát. Rusev így továbbra is veretlen maradt, vajon ki fogja megállítani a Bolgár Bestiát?

Kofi Kingston vs Bo Dallas

A harc előtt még láthatjuk ahogyan a Backstage-ben Daniel Bryan vált pár szót a feleségével. Ám a kamerás ember eléggé messze áll a pártól, így nem halljuk, hogy miről folyt a diskurálás.
Kofi érkezik elsőként, amit Bo követ. Eléggé furcsának találhatjuk, hogy a fiatal Dallas nemrég debütált a SmackDown-on és már csatája van egy PPV eseményen. Minden esetre kíváncsiak lehetünk arra, hogy mi fog kialakulni ebből az összecsapásból. Bo a megjelenése után ismét elmondja a szokásos mondatait, miszerint a kemény munka meghozza a gyümölcsét, minden amire szükségünk van, az hogy higgyünk: “Don’t stop Bolieveing”.
A szavakat követően megszól a gong, ám nem láthatunk egyetlen egy pofont sem az összecsapás alatt, hiszen felgyulladtak a lángok és megjelent Kane a bejáratban. A Vörös Szörny a ringbe sétált, ahol Bo egyedül hagyta Kofi-t. Kingston nekiesett a Démonnak, ám nem tudott mit tenni, kapott egy Chokeslam-et és egy Tombstone Piledriver-t. A csata diszkvalifikációval zárult a támadás miatt, ám miután Kane távozott Bo még a ringbe sétált és elmondta, hogy Kofinak csak hinnie kell és hamarabb felépül.

Rob Van Dam vs Bad News Barrett (Interkontinentális Bajnoki öv)

Rob érkezik elsőként, akit Bad News Barrett követ. Barrett természetesen mond pár szót, amivel képes bírálni ellenfelét. Ezt követően azonban megszólal a gong és kezdetét veszi az Interkontinentális övért folyó összecsapás. A harc elején RVD szerepelt jobban, jó pár rúgással és látványos ugrással kezében tartotta az irányítást. Mind a ringben, mind azon kívül folyt a csata kettejük között, amiben egyre magasabban Rob dominált. Arra a bizonyos fordításra akkor került sor, amikor mindkét Szupersztár a sarokban volt, ekkor BNB egy nagyon kemény csattanós rúgással földre küldte ellenfelét. Ezt követően pedig az irányítás egy az egyben a Bajnok kezében volt. Semmi sem változott, csak egy az egyben felcserélődtek a szerepek. Végül RVD bevitte a Comeback-jét, amit követően a felső kötélről ugrott, ám ellenfele arrébb gurult a földön, így a Finve Star Frog Splash célt tévesztett. Barrett a folytatásban kétszer is megpróbálkozott a Bull Hammer-el, ám ő is hibázott. Egyre inkább felpörgött az összecsapás, amiben harmadszorra már összejött a finisher Barrett részéről, amivel sikerült megnyernie a csatát. Miután lekopogtatta RVD-t vállára akasztotta az Interkontinentális Bajnoki övet, amit sikerült ezúttal megvédenie.

Ezt követően pedig nem más következik, mint egy összefoglaló Daniel Bryan sérüléséről, műtétjéről, valamint visszatéréséről, ami nem éppen felhőtlenre sikeredett. Ugyanis Steph McMahon kijelentette, hogy a szervezet nem mehet tovább WWE Nehézsúlyú Világbajnok nélkül, kell egy olyan Szupersztár, aki képes megjelenni minden egyes adáson, nem pedig otthon lábadozik. Így arra kérte Daniel-t, hogy adja le ezt a két övet valaki másnak, ám ennek a kérésnek nem volt hajlandó eleget tenni Bryan, ami miatt Mrs. McMahon kijelentette, hogy ad egy utolsó esélyt Daniel-nek. Vagy Daniel megtartja továbbra is az öveket vagy Steph komoly lépéseket fog indítani, aminek a végén Brie Bella ki lesz rúgva.

Steph jelenik meg a ringben, aki felidézi az elmúlt hét történéseit, valamint emlékeztet mindenkit arról a bizonyos ultimátumról. Nem is húzza Mrs. McMahon sokáig az időt, utasítást ad Bryan-nek, hogy jelenjen meg az arénában. Daniel és Brie együtt érkeznek a szorítóba, meglepően jó hangulatban. Steph átnyújt nekik egy mikrofont és elmondja, hogy nagyon reméli, hogy jó döntést hozott, hiszen rengetegen felnéznek Daniel-re, akik szeretnék, hogyha nem kéne csalódni a Szupersztárba. Valamint Daniel-nek példát kell mutatni a jövőbeli gyerekének, akinek meg kell tanulnia jó döntést hozni.
Bryan szólal meg ezt követően, aki kijelenti, hogy sokat gondolkozott és úgy gondolja, hogy ezúttal Steph-nek kell jó döntést hoznia, hiszen Bryan megszenvedett ezért az övért a WrestleMania-n. Vagy hátat fordít az egész WWE-nek és elvesz az öveket, vagy pedig egy tisztességes csatában lesz tét a két cím. A rajongók ezt követően elkezdték kántálni CM Punk nevét őrületes hangerővel, amire Steph csak annyit mondott, hogy az emberek a két övet másnál akarják látni, akárcsak CM Punk-ot visszatérni. Végül Daniel ismét elgondolkozott és már szinte átnyújtotta az öveket, amikor Brie odaállt elé és nem engedte. Bryan felesége ekkor kijelentette Steph-nek, hogy nem tudja őt irányítani, valamint nem tudja őt kirúgni hiszen Brie saját maga lép ki a szervezettől. Stephanie ezt követően nevetésben tört ki, ám hamar elcsendesült, mert Brie levágott neki egy jókora pofont. Megszólalt Daniel zenéje, Mrs. McMahon pedig kirohant az arénából.

Bray Wyatt vs John Cena (Last Man Standing)

A harchoz először a Wyatt Family érkezik, akiknek a bevonulása alatt a rajongók a mobiljukkal világítottak, ez pedig egy egészen egyedi és elképesztő képet adott. Bray a megjelenést követően körbe sétálja a ringet, miközben a rajongók elkezdik kántálni a “Let’s go Cena-Cena Sucks-ot”. Másodikként érkezett a harchoz John is, akit vegyes érzelmekkel fogadott a publikum.
Amikor már mindenki készen állt Cena a ringben várta, hogy Bray is a szorítóba lépjen és kezdetét vehesse a csata. Ám a Wyatt Family három tagja egyszerre lépett volna be a kötelek közé, hogy jól nekiessen Cena-nak. Ám ekkor megszólalt az Uso srácok zenéje és érkezett Jimmy és Jey John segítségére, hogy teljesen igazságos és tiszta legyen a harc. A gong megszólalását követően pedig nem volt más hátra, elindult kettejük összecsapása, ami erőteljes és pörgős kezdést hozott. Eleinte Bray irányított, aki ezt teljesen természetesnek vette, volt ideje grimaszolni, valamint ki-ki szólni a két Uso srácnak a ringen kívülre. John rövid idő után eléggé megroppant, ami miatt Bray tovább szórakozott és egy kicsit táncolt Cena-val a kötelek között. Ezzel viszont már elvetette a sulykot, John fordított és a Comeback-jént követően készült az AA-re, ám ezt nem tudta kivitelezni. Kis idővel később pedig megpróbálkozott az STF-el is, ám szintúgy sikertelen lett, mert Wyatt remekül védekezett. Bray is megpróbálkozott a finisherjével, ám ő sem tudta elsőre értékesíteni. Folytonosan Bray irányított, ami miatt sikerült kiosztania a Sister Abigail-t, ám John képes volt felkelni, míg a bíró 10-ig számolt. Ezt követően pedig John következett az Attitude Adjustment-el. Bray is sikeresen talpra állt, tehát tovább folytatódhatott a csata.
Bekapcsolódott az adok-kapokba Erick és Luke valamint Jimmy és Jey is, akik a ringen kívül egymásnak estek. Cena és Bray küzdelmébe pedig betársult egy szék is, ami rendesen feldobta a harc hangulatát. Miután Cena képes volt fölénybe kerülni a szék segítségével kiszedett a ring alól két asztalt, amik közül egyet felállított a ringben. Bray viszont váratlanul ellenfele fölé kerekedett és egy Suplex-el rávágta John-t az asztalra. Ez viszont még mindig nem volt elég ahhoz, hogy Wyatt megszerezze a győzelmet. Cena felállt a padlóról, ami miatt következett a lépcső is, ami ezúttal is remek fegyverül szolgált. A legkomolyabb szerepet viszont akkor töltött be a lépcső, amikor Cena a ringből kifelé kivágta egyenesen neki Bray-nek. Ezt követően John jelezte, hogy ezzel már biztosan véget ért a harc, ám tévedett. Bray felkelt a földről és ugyanúgy folytatódott kettőjük háborúja. Később megjelentek ismét az Uso srácok, valamint Luke és Erick, ám a csata nem dőlt el egyenlőre. Ezúttal is keményen egymásnak estek a két harcoló fél segítői, ám most halomra törték az asztalokat.
Ezt követően Bray és John pedig a rajongók között folytatták a harcot, miután eltörtek egy barikádot. Itt végül láthattunk AA-t, amit követően Cena rádöntött ellenfelére egy szerkényt, aki emiatt nem volt képes felállni. John Cena lett az az ember, aki végül állva maradt. John kitartása ismét diadalmaskodott és egy kemény csatában újra megszerezte a győzelmet.

Alicia Fox vs Paige (WWE Díva Bajnoki öv)

A hölgyek összecsapására először Alicia Fox érkezik, amit aztán a Díva Bajnok követ. A csata elindulása előtt még visszatekinthetünk a két héttel ezelőtti RAW-ra, ahol Alicia-nak sikerült megszereznie egyszer a győzelmet Paige ellen, ám Mrs. Fox legnagyobb bánatára az a harc nem az övért folyt. Ezúttal viszont ha jól szerepel Alicia magáénak mondhatja a Bajnoki címet.
A harc elején Paige dominált, aki látszólag nagyon élvezte, hogy egy kicsit megpüfölheti ellenfelét. Később azonban Fox méltó ellenfélnek bizonyult és egy egészen jó csatát alkottak a hölgyek. Amiben végül Paige tudta megszerezni a győzelmet feladatással, ezzel pedig sikeresen megvédte a Bajnoki övét.

Evolution vs The Shield

Először az Evolution érkezik, akiket a Shield triója követ. A gong megszólalása után mindenki-mindenkinek alapon egymásnak esett a két csapat. Először Orton Dean-mel, Triple H Seth-tel, valamint Batista Roman-nel csatázott. A Szupersztárok gyorsan elhagyták a ringet és a kommentátori asztal mellett, vagy a rajongók sorai között püfölték egymást. Az összevisszaságot, végül megszüntette, hogy a ringben felrendeződtek a csapatok a szokványos tag team alakzatba. A csatában folyamatos váltásokat láthattunk, valamint folytonos harcot az irányításért. Egyszer az Evolution kezében volt a mérkőzés, máskor pedig a Shield volt az úr.
A csata akkor pörgött be igazán, amikor Dean Ambrose és Triple H csatáztak. Kettejük párharcának a végén pacsizni tudtak és Roman, valamint Batista következett. Reigns lehengerlően szerepelt és értékesítette a Comeback-jét, amit követően azonban a túlerő diadalmaskodott. Érkezett az egész Evolution, akik képesek voltak földre küldeni a Shield erőemberét. Végül Reigns kapott egy nagy Triple Powerbomb-ot a kommentátori asztalra, amit követően elintézték a bejáratban Seth-et és Dean-t. Roman-t pedig a szorítóban ezt követően egy nagyon kemény verésben részesítették.
A harc első eliminációjának célpontja nem más volt mint Batista, aki kapott a ringben egy nagy Spear-t Roman-től, amit követően Seth lekopogtatta őt. Orton ezután kiosztott egy RKO-t Rollins-nak, ám nem tudott kopogtatni, mert Reigns érkezett. Ezt követően pedig Ambrose adott egy finisher-t Randy-nek, aki szintúgy, mint Batista, kiesett a harcból.
Végül Triple H egyedül maradt az egész Shield-el szemben, ám számíthatott a csapattársai segítségére. Orton adott egy kalapácsot The Game-nek, amit használni is tudott Dean-en, ezt követően pedig célba vette Roman-t. Ám Seth érkezett, aki teljesen megzavarta Hunter-t, ezt követően pedig Roman adott egy Spear-t Triple H-nek és kopogtatta le.
A Shield ezzel elsöprő győzelmet aratott az Evolution felett.

Ezzel zárult a Payback, amit majd a RAW fog követni hétfőn, valamint készülhetünk a következő PPV-re, ami nem más lesz, mint a Money In The Bank.

Kick Off:

Payback 2014.

Fallout:

Letöltés:
http://www.multiupload.nl/TOIWEYV2FN
http://www.multiupload.nl/4AW36CJ9Q0
http://www.multiupload.nl/K8KBPKRZZL
http://www.multiupload.nl/LNZKXSEZD7
http://www.multiupload.nl/BQQ20JH5EP

34 gondolat “WWE Payback 2014. – Eredmények” bejegyzéshez

  1. pffffffffffffffffff

    Ritka ganéj adás volt,meg kell hagyni.

    A csicska shield ismét elverte az evolúciós zsákutcákat.Ezért álltak ujra össze?
    Úgy látom,hogy a 2 éve agyon pusholt csicskák maradnék még egy darabig,vagy tán örökre.
    Hamarabb fog egy 2 fejű fehér holló repülni a piros hózáporban.

    Kikapott a kedvencem.Papírforma.Nyernie kellett a dedósok kedvencéének,hisz ő mr face több mint egy évtizede.Mivel öv közelébe szerencsére nem engedik,de ettöl függetlenül minden ppv adáson vigyorogva nyomatja a 3 mozdulatát,hogy a köztudatban maradjon még egy jó darabig sajnos.
    Mr wrong tur remélem kap mást akivel szórakozhat és játszadozhat,mert egy 4.meccse müzlivel senkit nem érdekel.Bár ez se sokakat érdekelt..
    Ebben a paliban hatalmas lehetőségek rejlenek.Ha jól keveri a kártyákat,szép karriert futhat be,nem úgy mint anno hh ként höhö

    Papírforma,hogy a 2 új,hatalmas bajnokocska nem bukja el az öveket egyből.
    Kiváncsi voltam,hogy tétmeccsen mit hoz össze a bucifejű a vörös pimpernellel,dehát ismét csalódnom kellett.Ez a meccs egy kalap szar volt,akárcsak az összes többi az egész adással együtt.

    A coffos majommal kezdhetnének már valamit,mert unalmas,hogy egy helyben toporog,és nem halad semerre.Hatalmas selejtezőt rendeztek annak érdekében,hogy érdekesebbé tegyél ezt a ratyi övet,és az azt körülvevő showt.Sikertelenül.Ez az öv és a másik,melyet most a hipó fejű birtokol,szart se érnek.
    Nincs már rég súlyuk.Csak úgy vannak,mint a sör a hűtőben,amit előbb vagy utóbb,de inkább előbb elfogyasztok.Volt,nincs.
    Talán ha felpörgetnék az eseményeket,és rendes fain harcokat produkálnának ezek a balfasz kreatívok,más pankrátorokkal,nem csak ugyan azzal a 4-5 el,akkor még talán izgalmas is lenne.
    Pl ott leledzik valahol mélytorok földjén pinki,a nacsózabáló,maszkos törpe 2.stb akikkel lehetne mit kezdeni.Faszán összelehetne hozni a cica fos szintről egy minőségi szórakoztatást.
    Na,de hát,sajnos nem én kreálom a sztorikat stb.
    Nagy kár.

    mizantéria elvtárs sehol,hegyomlás a kanyarban…

    tsz paraszt meccse tartogatott egy picike,köröm alatti piszok szintű meglepetést.Végre ez az albán menekült egy hozzá “méltó”,vele egy zsiradékon edződött emberutánzatot kapott a bantu személyében.
    Még akár egy korrekt kis pajkoskodás is kihozható ebből,mely végre előlendítené ezt az analfabéta vizigótot.Aszthihetné az ember fia,hogy bantu jön,lepofozza a verhetetlen besenyőt,zászlót lenget,amerikai zászlót,miközben kameronból hozták be rabszolgának anno..sebaj,hogy majd jól megadja tsz parasztnak azt amit kell,erre kikap.
    Na majd a folytatásban,jó pár kiló zsír elfogyasztása után,meglátjuk mi sül ki belőlük.

    kecskepofa a mártírok mártirja.Sose kedveltem ezt a rakoncátlan fanszőrzettel rendelkező hobbitot,de az igazat megvalva,mikor hell volt,és birtokolta az akkor még valamit is számító nehézsúlyú övet,akkor jókat nevettem rajta,főleg akkor amikor a kelták szégyene a wm en pár másodperc alatt lerúgta a fejét.
    Na meg,bevallom őszintén,a face kategóriába száműzött,és alsóbb régiókba lesüllyedő Kane-el való hahotázós team hell no időszakban is csipáztam kissé,na,de azóta…
    2.müzli lett belőle.Dupla bajnok marad,ezért duplán nyeli a pélót,még egy jó darabig,önző mód,mást oda sem engedve az élet forrásához.

    Megemlíthetném ryalexa vs seggrepacsizó bratyók meccsét,de minek?

    Ismét kitettek magukért a kreatívok.Remek meccseket láthattunk.Az izgalmak olyan erővel zúdultak a pofánkba,hogy még most se tértünk magunkhoz.Meglepő,fordulatos,bravúros,meglepő meccsek voltak ezek.
    Hatalmas grat,csak így tovább.

    Kedvelés

  2. Hát megint a Shield kutyák nyertek,ezt nem hiszem el
    Amúgy jó volt az adás,a meccsekkel nem volt gond,de a shield igazán feloszolhatna már,ha csak ilyen hányadék face-eket tudnak belőlük csinálni…

    Kedvelés

  3. Nemár! Most kajak azért futtatják ezeket a golyóállós parasztokat,hogy 2-3 hónap múlva külön menjenek.Ráadásul 3 nagyon jó,erős szupersztárok ellen.jó,tudom,hogy heel vs face az face győzelem de akkor is.Egyébként tetszett a kickoff 😀 meg cena győzelme.

    Kedvelés

  4. A Shield PPV-ről PPV-re minden meccsével pályázik az év legjobb meccsére. És ez általában nem az ellenfél miatt van. Szóval jöhet itt bárki Royaltól elkezdve mindenkin át hogy szar a Shield meg oszoljanak fel de gondoljatok bele hogy sokkal izgalmasabbak az ilyen 3v3 meccsek mint az olyanok mint pl: Sheamus vs Cesaro. vagy bármelyik 1v1 meccs. Egybevetve az egészet ez egy rohadt jó meccs volt…. Szerintem még az Elimination Chamber-es (ha jól emlékszem) Shield vs Wyatt csatát is felülmúlja pedig az se volt semmi.

    Na nézzük : A Kick OFF tól többet vártam…Engem ez a kis gennyes Torito már kissé zavar hogy összevissza ugrál most meg szintén nyer… :-j na mindegy nem ő fogja megváltani a világot.

    Számitani lehetett Sheamus győzelmére nem volt valami nagy meccs :-j
    RVD vs Barett szintén: Papirforma. Ide oda lökdösik Van Damot a két öv egyesitése nagyon sok lehetőséget elkúrt mindenki számára többek közt neki is.

    Rusev macska nyerni tudott dehát ez is szintén várható volt. Mostmár adhatnának valami komoly ellenfelet. Tegyék össze Swaggerrel úgyis ő a nagy hazafi. Ha már úgy politizálnak.

    Beraktak egy töltelék meccset a 2 Tag Team csapattal hogy Codynak legyen oka lemondani a partnerségről…Fasza…Lassan több hármas csapat van mint 2es. Sőt. Ha összeszámoljuk akkor:
    2-es: Rybaxel , Usok. – meg minden szökőévben egyszer a két Wyatt. meg talán a Los Matadores.
    3-as: Shield Evolution Wyatts 3MB :-?? fantasztikus mit mondjak… (ha kihagyta va’ egy csapatot akkor elnézést.)

    Bo Dallast megfojtanám egy kanál vizbe ha lehetne. Oké hogy ez a sztori meg minden de ez a nyálas buzi stilus ez utálatos, undoritó.. Fuj. Folyton csak pofázik a fantasztikus szóviccével de ő sem csinált semmit sem… Rusev ennél ezerszer jobb volt mikor debütált….

    Cena és Wyatt meccse se volt semmi 😀 Várható volt hogy Cena nyer mert megteheti. Végülis engem nem zavar :-j Láttam egy jó meccset és kész 🙂 Leszarom a végeredményt 😀 Kiemelném innen Harpert akiben nagyon komoly potenciál van… Fasza dolgokat visz végbe 😀 Belőle még lehet valami nem úgy mint a rozmár barátjából.

    Paige megtartotta az övet.Ezt áttekertem a csába.

    Hihetetlen hogy megint a papirforma ellen irták meg a meccset 😀 Nagyon nagy volt 😀 Végre egy komoly, ténylegesen NO HOLDS BARRED meccs. Jelenleg arra gondolok hogy a Wyatteket és a Shieldet megint egymásra uszitják 😀 Bár ki tudja 😀 A PPV utáni RAW a legtöbbször rohadt jó szóval már nagyon várom 😀

    Kedvelés

  5. Kick Off:
    – El Torito vs Hornswoggle: Nem volt túl érdekes a kisemberek csatája, Extreme Rules után szerintem jogosan jobb meccsre számítottam. Elég kiszámítható is volt, kisebb pénzösszeget mertem volna tenni El Torito győzelmére.
    6/10

    Payback 2014:
    – Sheamus (US (C) vs Cesaro: Tény, hogy a meccs közben nem dúzzadtak az ereim az adrenalintól. Egy elég átlagos Raw meccs volt. Mellesleg véleményem szerint Sheamus-nek rangon aluli leverage pin-nel nyernie.
    5/10

    – Rhodes Brothers vs RybAxel: Egyetlen szó:Töltelékmeccs. (Régen Ryback volt az egyik kedvencem, de mióta “leépült” a karaktere elég unalmas, és nem tudnak vele mit kezdeni. Axel-el pedig szörnyű mennyire nem illik egy csapatba.)
    3/10

    – Rusev vs Big E: Ebből a meccsből rengeteget ki lehetett volna hozni. Hát nem ez történt. Rusev-nek megtalálták a tökéletes feud partnert. Ennek ellenére pontosan csak azt történt, ami Rusev összes többi eddigi meccsén. Tudom, az céljuk, hogy felfuttassák Rusev-et de nem úgy kéne, hogy Big E-t legyőzi 3,5 perc alatt.
    4/10

    – Kofi vs Bo Dallas: Tetszett Kane tombolása, de a Bo-Lieving-et már most eléggé unom.
    Megaztán 2 pofont, meg egy rúgást igazán bele tehettek volna.
    3/10

    – RVD vs Bad News Barrett (INT (C): Azt kaptam amire számítottam. Tulajdonképpen egész nézhető volt, de lehetett volna kicsit fordulatosabb. De azért egy övnek illett volna gazdát cserélnie. Sajnálom, hogy nem nyert RVD, a 2013-as MITB óta várom, hogy mikor nyer már végre övet (már bukott el Interkonti, US, WHC címmeccset is).
    5/10

    – Bray Wyatt vs John Cena: Személy szerint eléggé unom már ezt a párharcot. Ennek ellenére bekövetkezett amire nem számítottam: Jó volt! Az év meccsének nem nevezném, de jó volt. Az az ötlet külön tetszett, ahogyan Cena nyert. Egyszer érdemes megnézni.
    7/10

    – Evolution vs The Shield: Biztos voltam a Shield győzelmében. Azért nem kéne legendákkal teli csapatot zsinórban 2x egy “nem túl nagy tapasztalattal rendelkező” csapatnak legyőznie. Itt szintén jobbra számítottam, de szerencsére akkorát nem kellett csalódnom. Rollins ugrása a Minitronról külön tetszett 🙂
    7/10

    Összesen: 40/80 pont 🙂

    Kedvelés

  6. Nem mondom h az egész PPV egy nagy 0 volt, mert ez így nem igaz…inkább csak a 90%-a volt nézhetetlen. Az a 10% ami tetszett, a főmeccs volt, ott odatették magukat. Az adás legrosszabb momentuma viszont az volt, amikor kiderült h Daniel Bryan-nél marad az öv…..
    Punk-ra számítottam, de hiába…lehet már vissza se tér?

    Kedvelés

  7. inkább nem írok semmit.Nem hiszem el hogy cena nyert wyatt ellen.Mindenki látja brey-ben a lehetőséget, ő a wwe jövője.És nem.Nyerjen a SuperHero.Szánalmas.Az Evolution-Shiled meccs még szánalmasabb.Miért nem oszlanak már ? Miért kapnak ki folyton a legendék ?Rosszabb volt mint a Wrestlemania……

    Kedvelés

  8. CM Punk meddig pihen vajon? annyira várja már mindenki és akkora lesz az elvárás felé hogy majd megváltja a világot hogy sok emberben csak csalódás lesz…

    Kedvelés

      1. volt már annyi hír, egyet se hiszek el…
        évek múlva túlzás, de már ráfért egy ilyen kihagyás, amit vele eljátszottak azt most DB-vel teszik, teljesen túlhajtják mert tudják hogy eszi őket a közönség és nem hiányozhatnak egy adásról sem hiába sérültek vagy akármi, lehet Cenának is már egy ilyen eltünés vagy egy heel turn kéne, kár hogy mindegyik csak álom marad igy meg már mindenki megutálja őt is..

        Kedvelés

  9. Szerintem idén a legjobban sikerült PPV volt ez.Hála istennek, hogy vége lesz a Cena-Wyatt feudnak.Nem értek egyet a Shield győzelmével sem, mert azért kétszer leverni egy legendás csapatot…

    Most pedig következzen a véleményem kedves kecskénkről, a két övet lobogtató, erős, szívós, mindig nyerő Daniel Bryanről, a “világ legjobb szupersztárjáról”.(Én nem így gondolom)

    Daniel Bryan: Mikor megnyerte az öveket, ő volt a nagy hős, mert a kis picinke ugye leveri a Izomtorony Batistát, meg az Izomagy Ortont…Unalmas egy fazon lett belőle, de még egy ideig ő marad az ugráló kecske.Lehet, hogy tehetséges, meg minden, de muszáj volt neki a Wrestlemania 30-on, egy jubileumi adáson is nyernie.

    Kedvelés

    1. Egyetértek! Én nagyon szerettem Bryan-t addig amíg meg nem nyerte. Mert nem így kellett volna megnyernie. Sokkal nagyobb szuőerhirót csináltak belőle, mint szénából, és most már utálom, és unalmas. Őt is áttekerem mindig. Most is csak azért néztem meg, hogy halljam a CM Punk chant-et

      Kedvelés

  10. el torito vs hornswoggle 2/10
    cesaro vs sheamus 5/10
    roeds brothers vs rybaxel 3/10
    rusev vs big e 4/10
    kofi vs bo dallas 0/10
    rvd vs bnb 5 és fél/10
    john cena vs bray wyatt 7/10
    alicia fox vs paige 3/10

    és végül:

    evolution vs shield 10/10

    Kedvelés

  11. Ez a Bo Dallas engem nagyon irritál. ( Nem, nem idegesít, csak irritál a jelensége.) Az arca Alberto Del Rio-ra emlékeztet, nem tudom van e közöttük valami kapcsolat, de nagyon idegesítő ez a nyálas b.zis Alberto jelleme. Pedig A.D.Rio még az egyik kedvenc pankrátorom is..Nem tudom ti hogy vagytok ezzel a Bo gyerekkel.

    Kedvelés

  12. Nagyon jó show volt.
    Végre Rusev is jót harcolt Big E vel, több volt 5 percnél, de a győzelem tuti biztos volt.
    Kofi Bo Dallas meccsbe mi fenének kellet Kanenek beavatkozni.
    Daniel Bryan szerintem egészséges , műtét meg minden csak a show része.
    Pszichikailag megy itt a játék. Mert kicsi ember szembeszál a nagy főnökséggel.Ezért imádja a közönség, mert ki ne szeretne beszólni a sok iskolát végzett de mégis hülye főnökének.Vagy egy jónagy pofont lekeverni ha nincs igaza de mégis azt kell csinálni amit mond.Azonosul vele az ember ezért kell egy ilyen karakter is.
    Cenat még mindig nemigazán szeretik, nemértem mi a baj vele.Hogy szeretik a gyerekek, miért gyerek nemnézhet pankrációt, híradót meg igen? Sűrűn nyer,akinél öv van az is verhetetlen BNB.

    Kedvelés

    1. Ne vedd kötekedésnek, de Bryan amit kapott az ellenfeleitől, nem csodálkozom, hogy műteni kellett…szerintem nem kamu, mert akkor nem osztott meg volna képet magáról, hogy jobban van, és nem lettek volna azok a pletykák, mi szerint abba kell hagyni az egészet, mert olyan súlyos a sérülés….de lehet, hogy van benne valami, amit mondasz, ez is vélemény, amit leírok, meg az is, amit leírtál…:)

      Kedvelés

    1. Mert a WWE letiltotta a szerzői jogok miatt a videókat. Kicseréltük a kódot, reméljük ez tovább fog működni.

      Kedvelés

  13. Hát maradt egy kis hiányérzetem…
    Bo dallas idegesítő,pedig a tavalyi RR-en tetszett de ez most nagyon nem amit művel..
    amikor érkezett Kane vergődni egy kicsit akkor már gondoltam hogy meccse nem nagyon lesz ma a szörnynek, Bo-nak egy hatalmas push és a szent hitével meg fehérségével mehetne a démonunk ellen, de ehhez még nagyon kevés.. Kofit meg sajnálom, mindig csak kap…

    kár hogy Cena nyert, dehát nehogy már kikapjon kétszer… ennek a feudnak szerintem vége, várom kire mennek wyatték és kire Cena, remélem a mai RAWon ez ki is derül

    érdekes hogy így nyert a shield, de ha meg bárkit kiejtett volna az Evolution az megint a shielden belül okoz gondokat hogy akkor most az első kieső a gyenge láncszem, bár bíztam egy Reigns vs Evolution kialakulásában hogy ismét egyértelmű legyen hogy ő a nagykutya köztük, ezzel a győzelemmel csak a shield élethossza nő amit bánok, várok a Reigns szóló karrierre

    Rusev győzelme is boritékolható volt mint ahogy az is hogy Daniel nem meccsel ma, nem hülyék a sérülést nem kockáztatják csak hát a sztorit vinni kell valahogy tovább..

    Az pedig nevetséges nálam hogy két törpe vergődését kell hétről hétre még ppv-n is nézni…

    Kedvelés

  14. Nem volt rossz adás, főleg Cena és az The Shield meccse….a többi szokásos monoton fos meccs volt….mondjuk az hogy Bryan nem adta le az övet, és Brie feláldozta magát, szerintem így lett megírva az egész, mert ugye összeházasodnak/tak nem tudom pontosan, de a lényeg, hogy 1 hónap múlva látni fogjuk mind a kettőjüket….azért azt furcsállom, hogy az Evolution egy embert se tudott kiejteni a Shield valamelyik tagja közül legalább egyet…nem tudom mi lesz a sorsa az Evolutionnak, de állítólag Sheamus venné át Batista helyét??? :O …. http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2014/05/sheamus-heel-turnt-kap.html

    Ez az oldal, ahol olvastam az infót…lehet hogy valaki ismeri….:)

    Kedvelés

      1. Jól van nem tudtam, nem kell leszólni :D…amúgy arra lennék kíváncsi, hogy Bray Wyattből hogy a picsába lesz face karakter később? Amúgy tényleg rohadt nagy potenciál van benne ahhoz képes, hogy régebben Husky Harrisként futott a Nexusban..LOL XD

        Kedvelés

  15. hát ööö… a meccsek színvonala nem is volt rossz, de összeségében…övcsere nincs és a fészek nyertek… :kivéve Rhodes-ék meccsét.. :S
    AMúgy Bo Dallas annyira hasonlít, hogy komolyan azt várom, hogy mikor mondja, hogy “you have to do is follow the buzzards “:D

    Kedvelés

    1. Akkor tudjuk csak berakni, ha már felkerült vágottan (nem 15 részben) a netre. Egyelőre a letöltés nincs meg, arra kicsit várni kell.

      Kedvelés

Vélemény?