Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Payback 2014. – Előzetes

payback140531

A Payback-et 2014. június 1-én Rosemont városában, Illinois államban kerül megrendezésre, az Allstate Arena arénában. Ebben a stadionban már több WWE adást bonyolított le a szervezet, mint például a WreslteMania II.-t, XIII-at, valamint XXII-t. Ezúttal viszont újabb, sőt meghatározó szerepet kaphat ez a helyszín, hiszen Rosemont városa eléggé közel helyezkedik el Chicago-hoz. Gondolom mindannyian tudjuk, hogy ez mit jelenthet, az egész adás alatt számítani lehet arra, hogy megjelenik ismét a szervezetnél a Hangtalanok Hangja, azaz CM Punk. A Szupersztár visszatérését már nagyon régóta várják a szervezet rajongói, biztosra vehetjük, hogy a show alatt jó párszót kántálni kezdik majd a Straight Edge pankrátor nevét. A lehetséges visszatérés mellett azonban meg kell említenünk azt is, hogy a cég 7 darab mérkőzést jelentett be előre erre a PPV-re:

shieldevo140531

The Shield vs The Evolution (No Holds Barred Elimination Tag Team Meccs)

Ez egy remek kombináció, hiszen a No Holds Barred része miatt nem lesznek kötöttségek, tehát teljesen kibontakozhatnak a csata alatt az ECW-hoz hasonló extrém momentumok sorozatai. Valamint egy hosszas összecsapásra számíthatunk, hiszen Elimination harc lesz, ami annyit tesz, hogy akit lekopogtatnak, vagy feladatják vele a harcot, az kiesik az összecsapásból. A küzdelem ennek ellenére nem ér véget, csak már a kiesett pankrátor segítségére nem számíthat a csapata.
Az előző PPV-n már egyszer összecsapott a két trió, ahol végül Roman Reigns Spear-jével végül megszerezte a győzelmet a Shield. Ezt követően a május 5-én megrendezett RAW-n Triple H kiírt egy 20 Emberes Battle Royal-t a United States Bajnoki övért, amit végül Sheamus nyert. Ambrose ezzel elvesztette a címet, ám ez még nem volt elég a COO-nak, aki ezt követően bejelentette, hogy a Shield az adás főeseményén összecsap majd a Wyatt Family-vel egy 6 Emberes Tag Team Meccsen. Itt a harc eléggé hosszas volt, amiben végül Roman teljesen lendületbe jött és brillírozott. Ám, amikor már csak egy finisher választotta el a Shield-et a győzelemtől, megszólalt ez Evolution zenéje. Teljesen elterelték a trió figyelmét, ami miatt Reigns kapott egy Sister Abigail-t majd Bray kopogtatni tudta. Ezzel viszont még nem ért véget a harc, hiszen az Evolution csapat nekiesett a Shield-nek. Az adás egy Triple Powerbomb-al ért véget, amit Triple H, Orton és Batista osztottak ki Roman-nek.
Ezt követően a május 12-i RAW-n a ringbe legelőször a Hounds of Justice lép be, akik közül legelőször Dean Ambrose ragadja meg a mikrofont és mondja el, hogy olyan dolog történt, amit még nem látott eddig. Elvesztette a Bajnoki övet, ám ez koránt sem volt elég, egy könyörtelen és gerinctelen csapat ezt követően még képes volt jóformán a szart is kiverni belőlük. Majd Dean a rajongókhoz fordul és elmondja, hogy nem másokról beszél, mint az Evolution tagjairól. Majd Ambrose kijelenti, hogy nem fognak megtörni és meghátrálni a csatában, hanem inkább büszkén, felemelt fejjel lépnek be a ringbe, hiszen nem mást akarnak: Az Evolution ellen kell egy csata nekik. Ezt a pár mondatot követően Seth Rollins ragadja meg a mikrofont és elmondja, hogy elszeretné oszlatni a kételyeket, hiszen ők nem elfutnak az Evolution elől, hanem egyenesen nekik rohannak. Ehhez viszont még egyetlen egy dolog szükséges, hogy a trió elfogadja a kihívásukat egy visszavágóra. Seth emellett kijelenti azt is, hogy nem úgy álltak be ebbe a ringbe, hogy sokkal jobbak Triple H bandájánál, hiszen el kell ismernie, hogy ez Evulution jó. Mindegyik tagja egykori Nehézsúlyú Világbajnok és WWE Bajnok, tehát egy nagyon jó csapat, ám a Hounds of Justice felveszi a versenyt és keményen odateszi magát. Roman-hez fordult Seth, ám Reigns csak megrázza a fejét, jelezve ezzel azt, hogy nem kíván beszélni. Ám végül a csapattársai győzködésére ő is megfogja a mikrofont és elmondja, hogy minden egyes pillanat nagyon tisztán él benne: Ahogy kapott Batista Bomb-ot, RKO-t, Pedigree-t és Triple Powerbomb-ot. Végül pedig, ezek után annyit tud csak kérdezni, hogy ez volt minden, amire képesek az Evolution tagjai? Roman kijelenti, hogy meg kell tanulnia az Evolution-nek, hogy higgyen a Shield-ben, valamint higgyen Roman Reigns-ben.
Ezt követően láthatjuk a kivetítőn, hogy begördül egy limuzin a parkolóba, amiből nem más száll ki, mint Triple H, Batista és Randy Orton. Ennyi elég is volt a Hounds Of Justice-nak, akik egyből rohanni kezdtek a backstage felé. Itt nekiestek az Evolution-nek, akiket alaposan helyben hagytak. Az adás alatt többször is megtámadták az Evolution-t, amit követően pedig a főeseményen Roman összecsapott Batista-val, ahol Reigns ismét sziporkázott, ám ahogyan számítani lehetett rá, diszkvalifikációval zárult kettejük összecsapása. A Shield az Evolution fölé kerekedett, amit követően Steph a ringbe küldte azt a bizonyos 11 karaktert, akik megpróbálták megállítani a Hounds Of Justice-t. Végül ők sem bírtak a Shield triójával. Roman, Seth és Dean pusztítottak és kemény, kíméletlen verésben részesítették ellenfeleiket.
Végül a május 26-i RAW-n a főesemény egy szerződés-aláírás volt, amin a Shield és az Evolution tagjai vettek részt. A Shield érkezik elsőként, akik közül Dean ragadja meg a mikrofont és mondja el, hogy az Evolution belerángatta a Shield-et valamilyen ostoba szerődés aláírásba, hogy hivatalosítsák a Payback-en megrendezendő csatájukat, ami egy No Holds Barred Elimination 6 Man Tag Team Meccs lesz. Amíg Ambrose beszélt Roman és Rollins kivágták a ringből a felállított székeket. Ezt követően Rollins megragadta a szerződést, amit követően egyből megszólalt az Evolution bevonuló zenéje. Triple H kijelenti, hogy ez az utolsó alkalom, hogy a Shield megjelenik a RAW-n. Az Evolution triója a ring elég sétált, ám még nem léptek be a szorítóba. A Shield mindhárom tagja aláírta a szerződést, majd Roman kidobta a ringből a papírokat egyenesen Triple H elé. HHH odaadja Batista-nak és Orton-nak a szerződést, akik aláírják, végül pedig a COO is odafirkantja a nevét a vonalra. Ezt követően úgy tűnik, mintha távozna a csapat, ám hirtelen visszafordultak és ringben siettek. Egy kemény és nagy verekedés indult itt el, ami egy remek ízelítő volt a vasárnapi PPV-ra. Befejezésül most nem a Shield diadalmaskodott, hanem az Evolution. Roman kapott egy kemény Triple Powerbomb-ot a kommentátori asztalra.

Ezek történtek a két trió között, amik után kíváncsiak lehetünk arra, hogy az Evolution képes lesz-e törleszteni, vagy ismét a Shield fog diadalmaskodni.

cenabray140531

John Cena vs Bray Wyatt (Last Man Standing Meccs)

A másik roppant izgalmasnak ígérkező csata ez lesz, amiben ismét egymásnak eshet Cena és Bray. Az ő legelső csatájukra a WreslteMania-n került sor, ahol végül Cena szerezte meg a győzelmet, ezt követően pedig az Extreme Rules-on csaptak össze, itt megjelent az ifjú John Cena, aki a “He’s got the whole world, in his hands” szövegű nótával elterelte Cena figyelmét, így Bray könnyedén nyerni tudott.
A május 5-i RAW-n a Wyatt Family jelenik meg a ringben, ahol Bray elmondja, hogy Abigail mindig azt mondta neki, hogy kell egy vezető, aki mögött a többiek képesek felsorakozni. Bray mindig is ilyen vezető akart lenni, ami sikerült is neki, ám voltak olyan pillanatok már az életében, amikre egyáltalán nem számított. Ilyen volt az is, amikor egy éneklő gyermek segítette megnyerni neki a Steel Cage csatát John Cena ellen az Extreme Rules-on. Bray úgy jellemzi ezt a fiút, mint John legrosszabb rémálma, majd utána megmutatják nekünk ezt a bizonyos pillanatot. Wyatt ezt követően belekezd abba a beszédbe, amit már sokszor hallhattunk tőle, hogy Cena-ban benne él egy szörnyeteg, ami arra vár, hogy végre kiszabadulhasson. Ezúttal viszont felbukkant egy olyan szörnyeteg, ami képes teljesen megrémíteni és összeroppantani Cena-t. Végül Bray dalra fakat…
Két héttel később a május 19-i RAW-n a WWE szokásos kis intro videója közben megszólalt a Wyatt srácok zenéje, amit követően egyből megkapjuk a képet az arénából. Bray elkezd énekelni: “He’s got the Whole World in his Hands”. Miután befejezte a nótáját, elkezd arról beszélni, hogy különös dolog történt, amikor tegnap este lefeküdt aludni. Belemerengett egy komoly és sokat mondó álomba, amiben teljesen máshogy látta az egész világot. Tudja, hogy a saját álmaiban mindenki szuperhősként jelenik meg, akinek nem számítanak az akadályok, a halál, vagy a fizikai ellentmondások. Viszont egy álomban könnyen felmerülhet egy olyan embernek az arca, a személyisége, akivel háborúzunk. Ekkor pedig megszületik bennünk egy érzés, amit a szívünk rohamosan táplál, ez az érzés a bosszú. Ám, ahogyan reggel felébredünk és álmos arccal a tükörbe tekintünk, látjuk, hogy már nem vagyunk szuperhősök és nem találhatunk megoldást minden egyes problémára. Viszont nem szabad elfelejteni azt a kis palackot, amit szívnek hívnak és tombol a dühtől. Ez a düh hatalmas erőt képes adni annak, aki meri szabadon engedni.
Ezt követően felidézi egy gyermekkori emlékét, amiben egy átlagos általános iskolai tanárral voltak komoly összetűzései. A pedagógus végül megelégelte Bray-t és kijelentette neki, hogy változtatnia kell a magatartásán, mert különben csavargóként végzi és nem lesz belőle senki. Wyatt ezen csak nevetett, sőt most már kacag rajta, hiszen ez a tanár egy lepukkant, romos házban rohad el, amíg Bray itt áll több ezer/millió ember előtt. A kis történet után pedig megemlíti John Cena-t, aki nevének hallatán a rajongók egy emberként kezdenek fütyülni. Wyatt kicsit visszatekint arra, hogy milyen is volt, amikor kialakult a leendő csatája John Cena-val, a Payback-en, ami egy Last Man Standing összecsapás lesz. Valamint bejelenti, hogy Erick Rowan sajnálatos módon vereséget szenvedett az előző RAW-n a Cenation Vezetője ellen, viszont ma este sem üldögélhet a backstage-ben Cena, mert Luke Harper lesz az ellenfele. Ezt követően pedig megszólalt John Cena zenéje, aminek hallatán Erick és Luke a bejárat felé indultak, hogy megállítsák a Cenation vezetőjét. Ekkor John hátulról érkezett és kiosztott egy AA-t Bray-nek. Ahogy Harper és Rowan visszasiettek a ringbe, Cena távozott. Kifelé még rákacsintott leendő ellenfelére, valamint Bray-re. Ennek a RAW-nak a főeseményén a harc eléggé izgalmasra és fordulatosra sikeredett, aminek a végén Cena kiosztotta az Attitude Adjustment-et Harper-nek, ám ekkor Rowan és Bray nekiestek John-nak. Cena nyert diszkvalifikációval, ám egy óriási verést kapott a Wyatt Family-től. A végső képsorokban Bray énekelt, Harper pedig számolt. Jelezve ezzel azt, hogy a Last Man Standing csatában ugyanígy veszíteni fog, amíg a bíró 10-ig számol.
Befejezésül a május 26-i RAW-n A Wyatt Family jelenik meg a szorítóban, akik közül szokásos módon Bray kezében van a mikrofon. A Család vezére belekezd a “He’s got the whole world in his hands” szövegű nótájába, amit követően kacag egyet. Bray elmondja, hogy minden ember tisztában van azzal, hogy mi a legjobb a számára, ami miatt képes sokat áldozni és harcolni, valamint képes eldönteni, hogy mi a legmegfelelőbb út a számára. Ám nem biztos, hogy a legjobb döntés a legkönnyebb is lesz. Nem lesz könnyű feladat, de végül ő fog állva maradni a Cena ellen vívott Last Man Standing csatában, a Payback-en. Megtöri John uralkodását és letaszítja a trónjáról a királyt, aki nem érdemli meg a koronáját. Ezt követően Jerry Lawler-re néz, aki ugyebár a “The King” becenévre hallgat. Jerry kijelenti, hogy azt bizony nem hinné.
Ezt követően Luke Harper és Erick Rowan kisétáltak a kommentátorok mellé, míg Bray egy kicsit csevegLawler-el. Arra utasította JBL-t és Michael Cole-t, hogy ne mozduljanak, mert csúnyán helyben lesznek hagyva, valamint még hozzá tette, hogy nem tart semmi ilyentől, hiszen tudja, hogy milyen nyámnyila gyávák a kommentátorok. JBL ekkor felpattant, hogy bebizonyítsa, hogy Bray téved, ám ahogy elindult a család felé Harper egy nagy Clothesline-al terítette le. Lawler Wyatt utasítására a szorítóba sétált, ahol Rowan egy széket helyezett el a ring közepén. Jerry helyet foglalt, amit követően Bray kijelentette, hogy lenne pár kérdése a kommentátorhoz, amire szeretne egyértelmű választ kapni. Wyatt egyből azzal indított, hogy ugyebár Jerry és John Cena nagyon jó barátok? Lawler komoly és kemény tekintettel bámulta a család vezérét, ám egy szót sem szólt. Ezt teljes mértékben igennek vette Bray, aki egyből kikelt magából és kiáltozva bírálni kezdte Jerry-t. Többször is megkérdezte tőle, hogy milyen érzés az, hogyha valaki behódol egy hazugnak és saját maga is hazuggá válik?
Végül a kiáltozást követően kijelentette, hogy sajnálja, ami történt és ami történni fog, de neki sincsen más választása. Ekkor Harper és Rowan megragadták Lawler karjait és felállították a székből, amíg Bray a sarokba sétált és jelezte, hogy következik a Sister Abigail. Természetesen, ahogy számítani lehetett rá, megérkezett John Cena, aki a ringbe sietett és nekiesett Erick-nek és Luke-nak. Bray a sarokban tartotta Lawler-t, hogy Cena véletlenül se férhessen hozzá. Végül John-on diadalmaskodott a túlerő, Harper és Rowan pedig elkapták úgy Cena mindkét karját, akárcsak pár perccel ezelőtt Lawler-ét. Bray kijelentette, hogy most pedig végig kell Cena-nak néznie, hogyan végez Jerry-vel az egyik legnagyobb hazuggal. Wyatt ekkor már rendesen meg is ragadta a kommentátort, akit hátra döntött, ám a Sister Abigail-re ezúttal sem került sor, mert érkezett a két Uso srác. Végül Cena, Jimmy és Jey képesek voltak kivágni a ringből a családot. Cena ezt követően betegnek nevezi Bray-t, akiről úgy beszél, mint a saját maga képzelgéseinek betege. Idézi Abraham Lincoln szavait, amit követően Wyatt csak kacag.

Kíváncsian várhatjuk, hogy Cena vagy Bray nyeri majd meg a harmadik csatájukat, ami minden bizonnyal nagyon hosszú és fordulatos lesz. Valamint számítani lehet arra, hogy Erick és Luke a csata közbe avatkoznak, viszont mivel ez egy Last Man Standing harc lesz, nem lesz diszkvalifikáció.

cesasheamus140531

Sheamus vs Cesaro (United States Bajnoki öv)

A fent említett 20 Emberes Battle Royal-t Sheamus nyert, amikor a döntőben kivágta a ringből Dean Ambrose-t. Ezzel a Kelta ismét megszerezte a United States Bajnoki övet. A hetek során folytonosan egymásnak estek, ami miatt Cesaro lett az első számú kihívója az írnek. Kíváncsiak lehetünk a kettejük összecsapásra, ami minden bizonnyal jóra fog sikeredni, hiszen a svájci komoly push-ja miatt nagyon megerősödött a karaktere.

wadervd140531

Rob Van Dam vs Bad News Barrett (Interkontinentális Bajnoki öv)

A május 19-i Beat The Clock RAW-n Rob Van Dam volt a leggyorsabb, így a villámgyőzelmével sikerült kiérdemelnie az első számú kihívói jogot Barrett ellen. Ebben a RAW-ban BNB egyből megtámadta leendő ellenfelét, majd utána többször az interjúk során kijelentette, hogy egyértelműnek tartja, hogy megvédi a címet. Vajon a legenda képes lesz az ifjú titán fölé kerekedni?

paigealicia140531

Paige vs Alicia Fox (Díva Bajnoki öv)

A hölgyek összecsapásában Paige-nek ismét meg kell védenie a Bajnoki övét, ezúttal Alicia Fox ellen. Alicia megjelenése kicsit olyan, mint egykor AJ Lee-é, aki teljes mértékben zavart és kicsit őrült dívát alakított. Nagyon érdekel lehet majd az, hogy mit fog a szervezet kihozni ebből a párosításból.

rusevbige

Big E vs Alexander Rusev

Ez a harc abból a szempontból lesz érdekes, mert Rusev még veretlen a WWE pályafutása alatt. Ám kettejük párszor egymásnak estek a hetek során, ahol komoly pofonokat láthattunk mindkét féltől. Big E vajon megtöri az eddigi veretlenséget, vagy pedig továbbra is szárnyalni fog a Bolgár Bestia?

Kickoff140531

Hornswoggle vs El Torito (Kick Off – Hair vs Mask Meccs)

Az adás Kick Off-ja ismét a két törpe csatája lesz, ami számunkra kicsit furcsa, ugyanakkor eléggé izgalmas lesz. A kettejük összecsapásának a tétje nem más, mint Hornswoggle frizurája vagy pedig Torito maszkja. Értelemszerűen, hogyha a bika veszít, akkor megszabadul a maszktól, ha a rocker marad alul, akkor pedig kopaszon láthatjuk majd a következő adások során.

Ezek a csaták lettek előre bejelentve a Payback-re, amik közül láthatunk meglehetősen érdekeset, valamint erősen átlagosat is. Ennek ellenére kíváncsian várhatjuk, hogy mi fog történni ezen a PPV-n.

18 gondolat “WWE Payback 2014. – Előzetes” bejegyzéshez

  1. Szerintem a következő emberek nyernek:
    The Shield
    John Cena
    Sheamus
    Wade Barrett
    Pagie
    Alexander Rusev
    El Torito

    Kedvelés

  2. Szerintem ez még nem a teljes lista… Valószínűleg helyben bejelentenek egy Wyatt family vs Usos meccset az övekért, így ezzel kötik le őket, hogy aztán a Cena vs Bray meccs meg 1 v 1 legyen…
    Valószínű Bryan nem fog meccset kapni, mert ugyan ki nem állhatom, ez a “kirúgjuk a feleségét, ha nem adja le az öveke” dolog a legratyibb, legaljább dolog az egész WWE történetében… Nemhogy ráküldene valakit, aki megveri… De lehet hogy mégis küldenek valakit ellene, egy rögtönzött meccs erejéig.

    Kedvelés

    1. Szerintem ez csak trükk, Punk legalább annyira szereti a rajongóit mint ők Punkot…
      Szval ha tényleg visszavonulna, akkor azt elmondaná az egész publikum előtt akkor is ha ”összeveszett a céggel”…
      Visszafog térni, lehet hogy most lehet hogy késöbb

      Kedvelés

  3. Egyet értek kaitlynnel én is nekik szurkolok . nekem is már ugyanúgy felkeltette az érdeklődésemet a dívák mióta aj már nem bajnok és nem is szerepel . én big .e -nek szurkolok RVD -nek Paige .nek , Sheamusnak , The SHIeldnek , el toritonak és cenának . na ennyi pápá !:)

    Kedvelés

  4. a Hornswoggle El Torito helyett lehetett volna valami izgalmasabb meccs de a többi elé jó meccs
    persze ez csak az én véleményem.

    Kedvelés

    1. remélem paige megvédi az övét a ***** alicia fox ellen . még Sheamusnek nagyon drukkolok remélem ő nyer és eltapossa cesarot . John cena biztos ügyes lessz és elveri bray wyatt seggét . de azért mindenkinek drukkolok .:)

      Kedvelés

  5. Izgalmas meccsek…..
    “Ez a harc abból a szempontból lesz érdekes, mert Rusev még veretlen a WWE pályafutása alatt. Ám kettejük párszor egymásnak estek a hetek során, ahol mindketten rendesen egymásnak estek.” értelmes összefoglalóval…

    Kedvelés

  6. Jó PVP-nek ígérkezik 😀
    Szerintem:
    -Evolution-Shield: Én Evolution fun vagyok, és Orton a kedvenc pankrátorom már nagyon rég óta, amióta a WWE-t nézem 3 éve 🙂 Én szerintem az Evolution kettéveri a Shieldet, mert az előző PPV-n a Shield nyert és nem fog egymás után 2 PPV-t nyerni az Evolution ellen, ez biztos.
    -Cena-Wyett: Hajrá Cena, szerintem itt is az lesz mint az előzőnél 2x nem fog Wyatt nyerni , vagy a végén jönnek az USO-ék segíteni, ha Cenat megtámadja a 3 rossz fiu 🙂
    -Sheamus-Cesaro: Na, a 2. kedvenc pankrátorom Sheamus, aki szerintem meg fogja védeni az övet, most adták oda neki, nem hiszem, hogy egyből el is veszíti, de viszont Cesaro nagy pusht kap mostanság, 70-30% szerintem Sheamusnak, meg ugyebár Cena-Sheamus feudot akarnak csinálni az US övért 🙂
    -Barrett-RVD: Passz:D Barrett-et mostanság megkedveltem, de ha RVD ezt a meccset is elveszíti akkor már tényleg mehet a süllyesztőbe amióta visszatért mostanában 1 PPV meccset sem nyert, ha jól tudom, kijárna már neki egy öv, 50-50%.
    -Paige-Alica Fox: Mióta AJ elveszítette az övet (már nagyon untam), elkezdtek érdekelni a díva meccsek 🙂 Paige szerintem meg fogja védeni az övet vagy is remélem 😀 Hajrá ❤
    -BIG E. – Russev: Hát a 2 nagy ember 😀 BigE.-nek szurkolok,tetszik, hogy elvesztette az interkonti övet, és nem dobják egyből el, hanem csinálnak neki új feudot 🙂
    -Kick off: Soha nem nézem meg csak ha övért zajlik a meccs.

    Hát ennyi, nagyon hiányolom a PPV-ből a TagTeam övért zajló meccset, igaz, hogy nincs egy rendes 2 fős tag team csapat a WWE-ben, de igazán összeállíthatnának valakit mint annó Truth-t meg Kofit , és nagyon hiányolom még Zigglert a PPV-ből tehetséges pankrátor és az utóbbi időkben nagyobb pushokat kap, mondjuk neki találhatnának valami partnert a Tag Team övekért 🙂
    Jaaa és a legfontosabb WWE Nehézsúlyú Világbanoki öv, hát remélem elveszik Bryan-től az övet, de, hogy kit avatnak be, hogy WWE bajnok legyen, passz.

    Tehát a tippeim:
    Evolution
    Cena
    Sheamus
    Barrett
    Paige
    BigE.
    KickOff:Hornswagle

    Kedvelés

  7. Remélem, Sheamus megvédi az övet, de nagyon rossz érzésem van hogy Cesaro sajnos elveszi :S Nem értem, miért kell ennyire pusholni, inkább Rybacket és Sandowt kellene.

    Kedvelés

  8. Erősen titokzatos és meglepetéseket tartogató PPV ra számitok 😀 Elsősorban Punk miatt másodsorban Bryan miatt 😀 Meg aztán hosszú idő után még a KickOFF is izgalmas lesz szerintem 😀 Jó lesz ez 😀

    Kedvelés

Vélemény?