Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE No Mercy 2016. – Eredmények és videók

Szokás szerint az egy órás Kick Off vezeti fel az estét, amiben három érdemleges dolog történt. Curt Hawkins egy rövid promóra a közönség elé járult, hogy közölje – kedd este megvívja első mérkőzését a SmackDown Live-on. Alexa Bliss meglátogatja Bryan-t és Shane-t, majd Shane közli a kihívóval, hogy Becky állapota nem teszi lehetővé azt, hogy ma este ringbe lépjen. Alexa-t ez semmilyen szinten nem érdekli, hisz a szerződése a No Mercy-re egy címmérkőzésre szól, tehát szerinte mindent egybevetve Ő a SmackDown Live Új Női bajnoka. Bryan ezt némileg kifogásolhatónak tartja, de végül biztosítja Bliss-t erről a bizonyos címmérkőzésről, amit az európai turnén fognak megrendezni, amikor is a SmackDown Live a skóciai Glasgow-ban lesz esedékes november 8-án. Végezetül egy 8 fős Tag Team csatát figyelhetünk, amiben az American Alpha és a Hypre Bros győzedelmeskedtek az Ascension és a Vaudevillains fölött.

No Mercy KickOff:


036_nm_10092016jg_0195-59caa403fdd884dd76c4ebd986f2b24e

Golden 1 Center, Sacramento. Pár órával az adás előtt kapunk egy történelmi jelentőségű bejelentést, aminek értelmében a PPV nyitó mérkőzése a WWE Világbajnoki címért fog zajlani. Egy promó videó után sorban érkeznek a Triple Threat résztvevői, hogy eldöntsék ki távozik bajnokként a SmackDown Live második PPV eseményéről. A közönség Styles-t és Cena-t élteti, Ambrose kissé elhalványul kezdetben, de pillanatokon belül felgyorsulnak az események.

John Cena vs Dean Ambrose vs AJ Styles (C) – Triple Threat mérkőzés a WWE Világbajnoki címért 

Végig szoros és kiegyenlített küzdelmet figyelhettünk, amiben bármelyik pillanatban eldőlhetett volna egyik, vagy másik oldalra a mérleg nyelve. Az igazi izgalmak azt követően kezdődtek, hogy Cena értékesített egy-egy AA-t ellenfeleinek, de Ambrose képes volt felrántani a vállát. A Lunatic Fringe szenvedte el a legtöbb komolyabb mozdulatot, volt még ezután STF-ben, kapott Styles Clash-t is, de utóbbinál az volt a szerencséje, hogy a kopogtatni készülő Styles-t Cena befogta az STF-be. Itt Dean megakadályozta, hogy a bajnok feladja a küzdelmet, AJ pedig hamarosan komoly gondba került, miután Dean befogta őt saját mozdulatába a Culf Crusher-be, amire még Cena rátett egy STF-et. A bajnok kopogott, de győztes nem született hisz a kihívók egyszerre tartották szorításban. Minden folytatódott tovább hiába volt gongszó, Ambrose elszenvedett egy újabb AA-t – ezúttal a sarok tetejéről, de a meccsbe visszatérő Styles két csapást mért egy székkel Cena-ra, amit követően kopogtatta nagy riválisát.

A Phenomenal One tehát megvédte a bajnoki címet, nyitva hagyva ezzel a kaput egy esetleges Styles kontra Cena-nak a Survivor Series-re (a székes akció miatt feltételezem), de akár lehet egy sokak által már emlegetett Ambrose vs. Cena is, de mindkét variációhoz az kell, hogy Cena maradjon az előzetes hírekkel ellentétben, amiknek értelmében forgatni megy – viszont a Survivor Series-re hirdetve van, így nem kizárt, hogy ringbe is lép majd.

Nikki Bella vs Carmella 

A Bella lány végre megkapta egy az egyben a lehetőséget, hogy elégtételt vegyen a sérelmekért Staten Island hercegnőjén. Azt nem tudni, hogy a végeredményt mennyiben befolyásolta Becky állapota, de mindenesetre Nikki megnyerte az összecsapást finisher mozdulatát követően.

Bryan és Shane elégedetten figyelik az eseményeket, amikor is megjelenik Miz és Maryse. A bajnok újfent szurkálódni kezd Daniel-el, majd közli, hogy miután megvédte a bajnoki címet egy új szerződést kér magának, ami egyrészt több fizetést von maga után azt követően, hogy Dolph Ziggler karrierje ma este véget ér.

The Uso’s vs Rhyno & Heath Slater (C) – SmackDown Tag Team Bajnoki Címmérkőzés 

Az ikrek pontosan arra dolgoztak amire kellett, Slater-re. Ez volt az egyetlen reális esélyük a győzelemre, ami végül majdnem sikerült is, de Rhyno az utolsó pillanatban buldózer üzemmódba váltott, aminek köszönhetően a furcsa páros megvédte a bajnoki címeket.

Baron Corbin vs Jack Swagger 

Aki nagyon megszomjazott a nézők között, vagy csak mosdóba kellett mennie, keresve se talált alkalmasabb időpontot ennél a meccsnél, ami végtelenül felesleges és unalmas volt. Corbin-nak bizonyítania kellene Bryan-éknak, hogy megérett a komolyabb feladatokra, de hiába a sorozatos a győzelmek, ha mindig egy apró trükkel gyűjti be azokat. Nem volt ez most sem másképp, Swagger befogta őt a Patriot Lock-ba, Corbin a ringszőnyegbe kapaszkodott, két legyet ütve egy csapásra. Egyrészt így Swagger kénytelen volt elengedni, másrészt a bírónak vissza kellett igazítania a szőnyeget, az erre fordított idő közben pedig Corbin belekapott Swagger szemébe, amit az End of Days, majd a kopogtatás követett.

The Miz (C) w/Maryse vs Dolph Ziggler – Career vs Title mérkőzés 

Meglepő és talán bosszantó. Alapjáraton csak az, hogy nem kapták meg a Main Event azok után, hogy az utóbbi idők legjobb viszályát tolták le. Ettől függetlenül izgalmas, fordulatos és látványos volt This is Awesome Chant-ekkel tarkítva, de miután a végletekig volt csűrve-csavarva, borítékolható volt az eredmény. Maryse ismét bepróbálkozott a sprével, amit újfent a Skull Crushing Finally követett, de a tusnál Ziggler feltette a lábát a kötélre. Dolph hamarosan elvesztette egyik csizmáját miután Miz lecibálta róla, de ez sem állhatott a ShowOff útjába, hogy az utolsó csepp erejéig küzdjön. Hamarosan újra szorult a hurok a bajnok nyaka körül, megjelent ismét a Spirit Squad, akik megpróbálták elterelni Dolph figyelmét. Félig-meddig sikerült is, hisz Miz egy újabb Skull Crushing Finally-t értékesített, de Ziggler ismét felrántotta a vállát a tusnál. Itt jött a mindent eldöntő fordulat, a bíró ugyanis elzavarta a Miz-t támogató három delikvenst, amit egy bődületes Superkick követett Ziggler-től, aki karrierjét megmentve kopogtatta a Money Maker-t, elhódítva ezzel az Interkontinentális bajnoki címet.

Alexa Bliss vs Naomi 

Alexa frusztrált, hisz nem kaphatta meg a lehetőséget ma este Becky ellen. Nem maradt azonban munka nélkül, hisz Naomi-val kellett megküzdenie, aki nagy meglepetésre le is győzte az első számú kihívót.

Bray Wyatt vs Randy Orton 

Nem tudom miért ez lett a főmérkőzés, de ha a válasz a végkifejlet, akkor csak simán bullshit. Meghúzták szinte ugyanazt, amit a tavalyi Battleground-on.. (Wyatt, Harper visszatérésével győzte le Reigns-t) Annyi volt a különbség, hogy akkor nem főmeccsen történt mindez. Luke Harper éppen csak, hogy leszállt a RAW szupersztárjait Dél-Amerikából hazaszállító gépről, már utazott is Sacramento-ba, ahol végül megjelent a főmeccsben. Megzavarta Randy-t, ezt kihasználva pedig Wyatt értékesítette a Sister Abigail-t, majd kopogtatta a Viperát..

Wyatt és Harper egymásra találtak ismét, ezekkel a képekkel zárult a No Mercy. Kedden pedig egy jó pár kérdést felvető SmackDown Live következik, érdemes lesz figyelni a történetek alakulását.

Folytatás este a RAW-al, és ha már szóba jött, a PPV közben hivatalosítottak két újabb összecsapást az október 30-án esedékes Hell In A Cell PPV-re. Sasha Banks hazai közönség előtt ad visszavágót Charlotte-nak, Seth Rollins pedig egy újabb lehetőséget kap a Universal bajnoki címre Kevin Owens ellen. Kérdés már csak az, hogy a két csata közül melyik lesz Hell in a Cell stipulációval fűszerezve.

16 gondolat “WWE No Mercy 2016. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Az első meccs meglepően gyenge volt. Deant nem tudom mikor láttam utoljára ennyire gyengén teljesíteni. Az egy dolog, hogy a script szerint nem csinált gyakorlatilag semmit, de amikor véletlenül volt mozdulata, hihetetlen sutának, megrendezettnek tűnt. Kb. mintha beugró lett volna. A vége szintén szánalmas, nem az eredmény miatt (azt mindenki tudta), de Cenát már verték agyon székkel, mindennel, amiből felkelt, itt meg egyszer hátbaverte AJ és 20 perc KO.

    Nekem a többi meccs sem volt sokkal jobb. Corbinnak két mozdulata van, ezzel nem tudom meddig húzza, fejlődnie kellene, mert jó heel lehetne. Nőket kb áttekertem.

    A Wyatt-Orton meccsnek a felvezetése jobb volt, mint maga a meccs. A Harper visszatérés 2.0 (még inkább ismétlés tavalyról) lett volna a gála nagy durranása? Mindhárom pankrátort bírom, de ez így nekem kevés volt.

    IC meccs: bevallom engem Miz és Ziggler is untat a ringben. Ziggler mozdulatai és finisherje nevetségesek, termetre kicsi, viszont a mai pankrátorokhoz képest, nem elég látványos vagy ügyes, nekem egy lebutított HBK. Miznek talán kicsivel több mozdulata van, de nem túl látványosak, a leg lock-kal mióta Ric “megtanította” neki, szerintem kevesebb meccset nyert, mint bárki más egy töltelék mozdulatával. Miz karaktere kezd a helyére kerülni, csak nehéz elfelejteni, hogy pár hete még Scooby Dooval idétlenkedett. Viszont minden ellenszenvem dacára, a legjobb meccset hozták a gálán, csak nem tudom, hogy ez őket vagy a gálát minősíti-e.

    A TT meccs nekem tetszett, de a bajnokok tényleg kezdenek nagyon egy forgatókönyvből dolgozni, illetve kérdés, hogy Usok ennyi voltak a cím körül, vagy még megy ez a feud. Ha ennyi volt, akkor ennek a heel turn-nek max annyi értelme volt, hogy az ikrek heelként egy fokkal elviselhetőbbek, mint face-ként.

    Nekem a gála annak ellenére is csalódás, hogy eleve nem vártam sokat. Nagyon kezdek a Raw felé húzni, az SD egyszerűen untat. Valahogy a kékektől nekem hiányoznak az olyan szórakoztató, színes karakterek és/vagy tehetségek, mint Rollins, KO, Jericho, Enzo, stb. Az SD-n Wyatt van most egyedül, de ő nagyon más hangulatot hoz. Cena sablon hősszövegein bealszom, még Dean lehetne, ha kitörne abból a fásultságból, amit az övvel együtt kapott a vállára.

    Kedvelés

  2. Talán ez volt legjobb IC meccs, amit valaha láttam. Én nem követem annyira a WWE híreket, így nem is voltam tisztában azzal h Ziggler távozik-e vagy sem, de ha lelépett volna, simán érhető hiszen semmit nem kezdenek vele már mióta.
    Ezt az övet megérdemelte, Miznek hogy ezután mi következik, jó kérdés, de most először hallottam h skandálják a nevét. Volt régen egy hulladék face karaktere, de akkorsem emlékszem h szurkoltak volna neki. Mostani szerepében a legjobb, már-már ki is törhetne ebből a midcardból, volt már WM main eventes is, egyáltalán nem lenne rossz visszajuttatni őt arra a szintre.

    A többi meccset kb. el is felejtettem, talán a világbajnoki meccs nem volt rossz, ezenkívül még Naomi bevonulása maradt meg (nem bírom még mindig megunni) és nagyjából kész.Miért Wyatték kapták a main eventet? Gyenge meccs volt nagyon.

    Kedvelés

  3. Érdekes kezdés volt egyből a főöv. Látszik, hogy ezt is csak az SD-nél lehet meglépni mert itt van olyan card amiből lehet építkezni.
    World title meccs jó volt, tt is elment most legalább Rhynot is püfölték egy kicsit.
    Sajnálom, hogy Becky lebetegedett, a Naomis meccsen nagyon látszott a rögtönzés.
    Bella/Carmella meccs nagyon nem volt a helyén és nem az utóbbi miatt. Nikkinek is inkább vissza kéne vonulnia, szerintem nagyon kevés amit mutat, ez már nem a Divák kora… :/
    A legnagyobb meglepetést az okozta, hogy nem az IC meccs került a főeseménybe… Ismét nagyot alkottak a srácok, és a végeredmény is érthető 🙂
    A főmeccs kifejezetten gyenge volt… megnéztem, nem az.. de többre számítottam. Viszont Harper visszatérésének nagyon örültem 😀 Jó adás volt ez összességében.

    Kedvelés

  4. Hm a főmeccset kezdésnek bebookolni jézusom….maga a PPV nem volt rossz , Harper is jó helyre került RAW-on csak jobber lenne Ziggler meg bajnok…remélem Mizzel folytatja a feudját mert Miz és Maryse zseniálisak ketten vagy esetleg ha mást adnak Dolphnak pl: Corbin vagy Apollo…Kalisto él még ? akkor nem lenne rossz Mizt nagyon megnézném megint fő öv közelben főleg hogy itt van a szőkeatombomba az oldalán egyszerűen zseniálisak 😀

    Kedvelés

      1. Kb fél év mire visszajön..reméljük előbb.Addig is pörög minden..kitudja mi esz addig,mondanám h lehet más terveik vannak velük,de akkor harperkét nem az sd be rakják.

        Kedvelés

        1. Paiget megint felfüggesztették :SS

          Amúgy Wyattnek kellett ez a győzelem már de nagyon…de Harpert nem kéne nagyon bevonni a feudba nézzenek neki valami másikat…Corbin ellen szerintem megfelelne had erősítsék csak most hogy visszatért

          Kedvelés

          1. Corbin,törzsgyökér,békapofa,vagy egy feud pinki ellen ami már volt korábban ugye.Sok lehetőség van,remélem ezúttal nem szúrják el.Anno jó tiszavirág bajnok volt,jó meccseket tolt,pl a létrás..nagyobb teret kell neki adni és több lehetőséget.
            Amúgy egy Wyatt + harper tt mekkora lenne már..élvez nyúznának meg minden csapatot..talál elérkezett az idő ehez…kitudja..Bár Wyatt jövőre lesz bajnok,addig is kell neki valami.
            Ha lesz folytatása,és tuti lesz az ortonos feudnak..orton behúza majd egy döntő..ebben van lehetőség,még így is h ha 3 an vannak benne.Max kap egy társat orton.

            Kedvelés

  5. Orton kikapott.
    Ezen meglepődtem, talán mégis terveznek valamit Wyattel, vagy csak el akarják húzni a feudot.
    Nem tudom ki lesz aj kihívója,talán cena vagy dean,de most szólóban.
    Dolph győzelmén nem lepődtem meg, nyilvánvaló volt hogy nem így fog kiszállni, mikor azt híresztelték hogy beteszik statisztának akkor már egyértelmű volt, hogy kamu.

    Kedvelés

  6. Éreztem h jön harperke és hiába a le.. rawos meccs,az sd az új otthona.Lesz ott még Wyatt family egyesülés..jó feud lehetne herperke és orton között is.
    Wyattes feudja háááát,jobb meccsre számítottam..

    pinki egy utolsó esélyt kapott,megérdemelten

    aj bajnok,vicc meccs volt 3 bohóccal..rem békapofa elkotródik már végre az övtől,hót unalmas,müzli meg müzli..

    Jó csapat is lehetett volna a rhyho + slasher,de már most unalmasak..és mindig a dömber borít a végén..unalmas.

    corbinnal milyen jó mozdulata volt már a végén,úgy felkapta törzsgyökeret mint egy zsák krumpit.Jó feud lehet ez.

    Kedvelés

  7. Stylest nem engedtem volna vissza, Cena-nak kellett volna győznie és 2-3 hónapig birtokolni az övet az utolsó “köszönöm”-ként a szervezettől, az eddigi megtett munkájáért, majd a következő WM után felajánlani neki a veterán szerződést.
    Mindenki tudta, hogy Ziggy-t nem rúgják ki.
    Hát a főmeccs.. fos volt, már tavaly is megtörtént ez, csak Reigns ellen.

    Kedvelés

  8. Csak a szokásos: Mindenki tudta, hogy Stylesnál marad az övahogy azt is hogy Zigglernek sem ér véget a karrierje itt.

    Wyatt meg….Visszahozzák az őserdő hősét hogy tovább húzhassák ugyanazt a semmit, amit már 3 év kínoznak.

    Kedvelés

Vélemény?