Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Elimination Chamber 2015. – Eredmények és videók

ec150531

Az Elimination Chamber adása 2015. május 31.-én Corpus Christi városából, Texas államból jelentkezik, ahol először végigfuthatunk az adás pár összecsapásának promo videóján. Láthatjuk majd Dean Ambrose-t Seth Rollins ellen harcolni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért, valamint a szervezet történelmében először Elimination Chamber küzdelmet fognak megrendezni a Tag Team, valamint az Interkontinentális Bajnoki övért is.

Elimination Chamber Meccs (Tag Team Bajnoki öv)

6 csapat fog elindulni ebben a küzdelemben, hogy összemérjék erejüket és megpróbálják megszerezni a WWE Tag Team Bajnoki öveket. Először kettő banda indítja a harcot, míg a másik négy a ketrec négy sarkában, kisebb kalitkákban várja, hogy beléphessenek majd a szorítóba. 4 perc elteltével véletlenszerű sorsolással eldől, hogy melyik csapat csatlakozhat a küzdelemhez. Végül az szerzi meg a győzelmet, amelyik csapat képes lesz kopogtatás és feladatás nélkül kihúzni… Először a Lucha Dragons és az Ascension csapata indította el a küzdelmet, akik fordulatos és látványos csatával szórakoztattak minket egyből a PPV elején. Kalisto végig látványos ugrásokkal sokkolta a rajongókat, ám egyszer pont egy ilyen mozdulatra fázott rá, hiszen felmászott az egyik kalitkára, amiben a New Day csapata várta a lehetőséget. Itt Xavier megragadta Kalisto lábát és a félig berántotta a ketrecbe a mexikói Highflyer-t. Sin Cara ez idáig egyedül maradt két ellenfelével és a szabályok értelmében elég lett volna csak a csapat egyik tagját kiejteni, hogy a másik is azonnal búcsúzzon. Ahogy telt az idő, egyik duó sem tudott maradandót alkotni, így a következő csapat érkezésével már három tag team lépett ringbe. Tyson Kidd és Cesaro team-je szállt ringbe, akik rendkívül energikusan indítottak. Láthattunk több Uppercut-ot a svájcitól, valamint látványos Dropkick-et a kanadaitól. Azonban ez is kevés volt ahhoz, hogy képesek legyenek kiejteni valakit, így Tyson megpróbálkozott a Sharpshooter-el, ez azonban szintúgy sikertelennek bizonyult.
A második csapat akik felett megállt az a bizonyos fény, ami a ringbe lépést jelzi a Los Matadores volt, ők azonban nagyon rövid ideig voltak képesek harcolni. Konnor és Viktor jóvoltából a Tag Finisher-t követően kiestek. Ahogy a matadorok búcsúztak a küzdelemtől, az Ascension célkeresztjébe Sin Cara és Kalisto csapata került, akik szintúgy elszenvedték a csapat Finisher-t, ami után a második Highflyer csapat is kénytelen volt lehajtott fejjel kiballagni a backstage-be. A ringben Tyson és Cesaro, valamint Konnor és Viktor duója maradtak, és a Prime Time Players játékosai csatlakoztak. Titus és Darren olyan jól indítottak, hogy nem sokkal a megjelenésüket követően képesek voltak kiejteni a küzdelemből az Ascension-t, majd pedig egy váratlan fordítással Cesaro-t kopogtatva Tyson-ék csapatát.
Végül a New Day és a Prime Time Players maradtak a ringben, akik közül a trió tudott győzelmet aratni, így a New Day a szervezet történelmének első Elimination Chamber Tag Team Meccsén bemutattak egy címvédést.

Ezt követően egy Twitter bejegyzést láthatunk, amiben Rusev leírja, hogy a lábfejében törést diagnosztizáltak a “hülye amerikai” orvosok, akik nem engedik ringbe lépni emiatt az Interkontinentális övért a mostani PPV-n. Természetesen kell valakit a helyére találni, aki majd egy meglepetéskarakter lesz.

A Backstage-ben Lana és Dolph futnak össze, ahol Lana sok szerencsét kíván Ziggler-nek az Interkontinentális övért folyó Elimination Chamber csatára. Elmondja, hogy ez nem Rusev-ről szól, hanem egyedül a Show-Off-ról, akinek a derekán nagyon jól mutatna a Bajnoki öv. Tehát legyen óvatos és azt szeretné, hogy Dolph legyen sikeres.

Nikki Bella vs Paige vs Naomi (WWE Díva Bajnoki öv)

A hölgyek ezúttal egy Triple Threat csatában fogják összemérni az erejüket, hogy megszerezzék a WWE Díva Bajnoki övet. Először a Bajnok, Nikki érkezik, akit aztán Naomi és Paige követ. A gong megszólalása után kezdetét veszi a küzdelem, ami nem sikeredett túlságosan rövidre, mint ahogy azt a díva küzdelmektől megszokhattuk. Ám ezúttal a szervezet jelenleg talán három legkiemelkedőbb dívája csapott össze, amiből kifolyólag érthető, hogy nehezen tudta valaki megszerezni a győzelmet. Ez a valaki pedig nem más volt, mint Nikki Bella, aki befejezésül Naomi-t kopogtatta. A küzdelmet követően Brie érkezett a ringbe és együtt ünnepelte  a címvédést nővérével.

Kevin Owens vs John Cena

A küzdelem előtt visszatekinthettünk arra a konfliktusra, ami közöttük alakult ki a hetek során. KO itt kétszer is képes volt kiosztani John-nak, a Pop-up Powerbomb-ot, ám Cena egyszer sem tudta igazából megagyalni leendő ellenfelét. Ezúttal itt a lehetőség a Cenation Vezetőjének, hogy megmutassa a fiatal NXT Bajnoknak, hogy mire is képes. Kevin első PPV mérkőzésére magabiztosan érkezett és egyből keményen indította az összecsapást. John nem igazán volt képes a küzdelem elején maradandót alkotni, eléggé álmosan kezdte a mérkőzést. Kevin pedig egyből kihasználta fizikális adottságait és fölénybe került, hogy eleinte kizárólag szorításokkal és testi erőből származó mozdulatokat használt. Cena-t ismerve nem lepődtünk meg annyira, hogy csak nyelte az ütéseket sorra a küzdelem elején, ám ahogy telt-múlt az idő egyre inkább kezdte felvenni a csata ritmusát és bekapcsolódott az összecsapásba. Végül elérkeztünk oda, hogy Kevin kiosztott egy Attitude Adjustment-et a mozdulat valós tulajdonosának, aki ebből képes volt kirúgni és válasszal is szolgált. Láthattunk ezt követően különféle mozdulatsorozatokat és manőverkéket, ám egyikből sem alakult ki akkora fölény, hogy valamelyik fél képes legyen megszerezni a győzelmet. Végül Kevin bevitte a Pop-up powerbomb-ot, amit követően aztán képes volt megszerezni a győzelmet a 15x-ös Bajnok ellen. A presztízsmeccs után mikrofont ragadott Owens, aki elmondta, hogy ezzel bebizonyította mindenkinek, hogy John ideje lejárt és a Cenation Vezetője jobban teszi, hogyha felhagy a pankrátorkodással. Végül pedig Cena szavaival élve: “My Time is Now, The Champ is here!”

Bo Dallas vs Neville

A két fiatal Szupersztár összecsapásában folyamatosan változott az irányító személye. Végül Neville képes volt kikecmeregni a Bo-Dog nevezetű Finisher-ből, aztán egy Enziguri után bevitte a Red Arrow-t és kopogtatással megszerezte a győzelmet Dallas ellen.

A Backstage-ben Roman Reigns beszélgetett Dean Ambrose-al, amikor megjelent Triple H és tisztázta, hogy ha Roman beavatkozik a csatába, akkor diszkvalifikáció miatt Ambrose azonnal vereséget szenved és Seth marad a bajnok. Majd utána sok szerencsét kívánt a Lunatic Fringe-nek és távozott…

Elimination Chamber Meccs (Interkontinentális Bajnoki öv)

A csatába Mark Henry érkezett először, ő vette át Rusev helyét, aki sérülés miatt kénytelen volt kényszerpihenőre menni és ebből kifolyólag nem szerepelhetett ebben a küzdelemben. Henry-t követően megjelent még Sheamus, Ryback és R-Truth, és elfoglalták a helyüket a ketrecükben. Dolph Ziggler és King Barrett indították a küzdelmet, és egyből egymásnak is estek. Folyamatosan ment az adok-kapok egészen az első Szupersztár érkezéséig, aki nem más volt mint R-Truth. Truth-nak jóformán ideje sem volt kilépni a kalitkájából, mert Barrett egyből nekiugrott és kemény verésben részesítette. Ahogy belépett R a ringbe már fordulatosabb lett a küzdelem, amibe idő előtt Mark Henry is bekapcsolódhatott, hiszen Barrett nekivágta a ketrecének Dolph-ot, és az esés miatt kitört a kalitka fala. A sorsolással közvetlenül utána Ryback érkezett a szorítóba, így más öten harcoltak egymás ellen. Az első kieső nem más volt, mint a 2015-ös King Of The Ring győztese, King Barrett, akit Truth kopogtatott. A későbbiekben kiesett Mark Henry és Truth is… Végül pedig Ziggler búcsúzott. A ringben Ryback és Sheamus maradtak, és a Big Guy tudta értékesíteni a Finisher-jét, amivel megszerezte a győzelmet… Daniel Bryan lépett be a szorítóba, elmondta, hogy boldog, hogy Ryback-nek adhatja át az övet, aki nagyon megérdemli ezt. Ryback is méltatta a korábbi Bajnokot és végül a Yes Mozgalom megalapítója a győztessel együtt ünnepelt.

Seth Rollins vs Dean Ambrose (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

A főeseményen egy hosszas csatát tekinthettünk meg, amiben mindkét fél jól szerepelt,  a csata befejezése pedig eléggé izgalmasra sikeredett, hiszen Dean Ambrose a felső kötélről ugrott volna Rollins felé, ám ekkor Seth maga elé rántotta a játékvezetőt, akit egy az egyben kiütött Dean. Ezt követően A Lunatic bevitte a Dirty Deeds-et és amikor megérkezett a második bíró, kopogtatta ellenfelét.. Dean Ambrose ezzel képes volt megszerezni a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övet. Viszont az a bíró, akit a térdessel földre küldött felülbírálta a döntést! Úgy döntöttek, diszkvalifikálást jelentenek be! Ambrose ugyan megszerezte a győzelmet, ám kizárással nem lehet címet nyerni, így a Bajnok továbbra is Seth Rollins maradt. Dean semmiféleképpen sem akarta visszaadni a címet, így a J&J, valamint Rollins és Kane a ringbe léptek és nekiestek a Lunatic Fringe-nek, akinek a segítségére Roman érkezett. A bejárat felől egyből kiosztott egy jókora Superman Punch-ot Rollins-nak, majd egy Spear-t Kane-nek. Végül pedig a J&J is megkapta a magáét. Dean mikrofont fogott és elmondta, hogy megnyerte a csatát, így elviszi magával a Bajnoki címet, ami megszerzett. A közönség soraiba indultak el, és végig ünnepeltek Roman-nel.

Ezzel zárult az Elimination Chamber 2015-ben, kíváncsian várhatjuk, hogy mi fog történni a RAW-n. Hogy dönt a vezetőség az öv tekintetében és ne feledjük, hogy egyre közelebb vagyunk a 2 hét múlva esedékes Money In The Bank nevezetű PPV-hez is…

Kick Off:

Elimination Chamber:

31 gondolat “WWE Elimination Chamber 2015. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Valóban ez volt idén az eddigi legjobb PPV. Viszont én a főmeccstől annyira nem dobtam hátast, mindketten csak a szokásosat csinálták, ami mondjuk ennél a két fiúnál így is nagyon jó. A végére azért beindult, és jópofa volt, ahogy Romannal integetnek a közönségből a tajtékozó Rollinsnak.

    A két csúcspont a TT meccs és a KO vs. Cena volt. Mindkettő első osztályú előadás volt. Még több Prime Time Playerst, új kedvencek!!!

    Ryback megérdemelte az övet, de amúgy a mérkőzés felejthető volt, ahogy a Neville-Dallas is. A dívát áttekertem. Nicki már nagyon unalmas.

    Kedvelés

  2. eddig csak a főmeccset és a K.O. vs Cena meccset volt időm megnézni, de ezekkel teljesen elégedett vagyok. szvsz a KO vs Cena fordulatosabb és izgalmasabb volt, több NXT-t a main rosterbe! még olyasmit is el tudok képzelni a jövőben hogy NXT vs RAW roster össznépi feud. lehet hogy K.O. tiszteletlensége a nehézsúlyú világbajnoki övvel szemben már valami ilyesminek az előszele. persze lehet hogy csak túlkombinálok, szoktam. én különben vártam hogy KO leveri Cenát, és lőn.
    kedvenc Ambrose-om úgy bajnok hogy nem bajnok, what a surprise, végleg ledobta az agyam az ékszíjat, túlcsavarták ezt a feud-ot mostmár, remélem a MITB meccsen valahogy lezárul. mondjuk úgy hogy egy kicsit legyen már Ambrose a bajnok. 😀 de már nincs is kedvem tovább találgatni hogy mit terveznek vele és Rollinssal, sebaj így legalább remélem meg tudnak lepni.
    Ryback övének végtelenül örülök, nem is mertem remélni. ezt a meccset még pótolnom kell mert biztos masszív zúzda volt. ^^

    Kedvelés

  3. Na megvan az új kedvencem. Ez a KO valami brutális.Az az ugrás amikor a 2. kötélről ráugrott a 3-ra és úgy ugrott valami eszméletlen főleg azzal a súllyal…wow

    Kedvelés

  4. Kétségtelenül az év eddigi legjobb main rosteres ppv-je. Nyomás alatt még tud teljesíteni a szervezet? Vagy ráállították az NXT kreatívjait, hogy dobjanak össze gyorsan egy gálatervet?

    TT kezdésnek remek volt, jól szerepeltek a tagok, de annyira vártam, hogy mikor mindenki fekszik jöjjenek Harperék és darabolják fel az összes bohócot,,,,és az a vég, ahj istenem,,,,mint írva is volt, több szabálybeli értelmetlenség is történt, dehát wwe. MitB talán ad új lehetőséget pár csapatnak, hogy vegyék el azoktól a nyomorultaktól már az öveket.

    Díva meccs még mindig egy nagy nulla volt. Igaz az eddigi nagyon pici nullához képest jobb volt. De nem vagyok hajlandó NXT színvonalnál lejjebb adni itt sem, attól pedig ó de messze voltak.

    Kill Owens Kill! Második legjobban várt meccs számomra. Cena az első félben meg is mutatta mennyit ér, majd a 16. kick out at two után kapcsol, hogy négy mozdulatot azért illene bevinnie. Az ugrása szép volt, nade Kevin két ugrása fuckinsick volt, szóval igen. Unblock Kevin volt jobb -na no shit-. Az külön öröm volt, hogy mikor face-heel lassú pofozkodás volt illően Kevint éljenezték és Cenát fujjolták. RÁADÁSUL A VÉGÉN CENA VESZÍT! Nem fogtam fel elsőre, hogy ez most tényleg komoly??! Csodálatosan szívmelengetőre sikeredett így az egész. Ez igen.

    Bo Neville kb annyit ért, mintha bármi más lett volna helyette, egyikük se alkothatott semmi kiemelkedőt, de legalább hosszú sem volt.

    IC meccset Henry miatt néztem, de azért nem dobtam el az agyam, bár talán azért nem mert nem különösebben szimpatizálok egyik résztvevővel se rajta kívül, ennek ellenére tényleg voltak szép momentumok és talán tényleg a legmegfelelőbbhöz került az öv.

    Főesemény…mit is írjak, mit is írjak. Kezdhetném azzal, hogy Deant és Sethet a ring egymásnak teremtette, képtelenek még csak átlagos szintre se lesüllyedni -nem írtam én ezt már le valamikor?-, remekül teljesítettek, főleg Dean. Hihetetlen mennyit tud hozzádobni a karakteréből a meccsbe, igaz Rollins is, de neki annyi a karaktere, hogy üssék már le,,,,de azért volt itt minden ami csak kellett, még a Phoenix Splash is féligmeddig és nagyjából az általam látott eddigi egyetlen hihető nobody home Ambrose által. Szóval megvolt minden ami kellett, és még Dean nyer ráadásul?! Mi a f,,,,,komolyan el se hiszem, végr,,,,ja mégse. Köszi Vince. De legalább az öv lopva lett, remélem rematch kiírása ellenében lesz csak visszaadva. Viszont nem változtat a tényen, hogy úgy érzem, mintha egy méteres fütyköst nyomtak volna le a torkomon a végjáték alatt,,,,az mondjuk vigasztal, hogy lényegében most tisztán nyert Ambrose, tehát a tisztán nyerések aránya 1-0 neki. Talán tényleg meglépik, hogy Lockdown kijövetelére bajnok legyen, vagy egy hasonlót láthatunk két hét múlva is. De az is lehet, hogy ma este sztori szerint ki lesz rúgva Ambrose,,,,,

    Kedvelés

    1. Owens új kedvenc lett. Az első nxt-s meccsét akkor láttam amikor az adás végén megverte először Zayn-t (pöppet későn kapcsolódtam be). Az akkor nyitómeccs az övé volt és azóta csak ámulok rajta. Úgy kell ő ide mint egy falat kenyér. Egyedül az zavar, hogy az nxt-sek kezét nehezen engedi el a wwe. Értem én, hogy nem minden gyerek tudja, hogy van ilyen hogy nxt, sőt a legtöbb ember nem ismeri csak a John Cena-t de akkor is a titatronon ne az nxt logo menjen már, már addigra el lett mondva nagyon sokszor, hogy honnan jött KO.

      Kedvelés

        1. Időintervallum: nem régóta ismerem Owenst, első meccsét nxt-sként láttam nem egyenlő Ownes mindig is az Nxt-ben volt

          Kedvelés

          1. 2010 feud of the year:ROH Kevin Steen(Owens) vs El Generico(Sami Zayn).:)
            Owens már aznap elkezdte a pankrátorkodást, amikor betöltötte a 16. életévét, 2000 májusában, Lesnar előtt fél évvel.:)

            Kedvelés

  5. Na ez már ppv volt, nem 10per10 de köröket ver a Payback, Rumble, Extreme Rules, Fast Lane kombóra……

    – TT meccs tökéletes is lehett volna, hanem a néger brigád nyer megint, pedig már kezdtem örülni hogy a Prime Time na, talán végre, de nem, így 10per7…..
    – KO megsemmesítette, szétszedte, szénabálát, imádtam, persze azért a 20 perc fekvés, semmiből AA megvolt, de KO is adott egy szépet szenánank, és szinte nem volt úgyanolyan mozdulata, és azért nem az a vékony highflyer típus, mégis milyen mozdulatokat megcsinál, elképesztő, a meccs csakis KO végett 10per10
    – Bella megvédte címét, és ennyi, nem volt nagy valami…. 10per5
    – Ryback övet nyert, hát az a pillanat is eljött, meggyőződésem hogy Ziggler lett volna a befutó ha Rusev nem sérül meg, ők ketten maradtak volna, Lana bezavar, ZigZag és kész, így meg szegényből a szart is kiverték, dobáltál ide oda, hát nincs szerencséje, a meccsből sokkal többet is kilhetett volna hozni, de azért nem volt annyira rossz 10per6
    – és a főmeccs, hát tökéletes, mikor Ambrose nyert csak néztem hogy what, de szinte gondoltam hogy nem megy ez ilyen könnyen, DQval nyert sajnos, fuck…. legalább az övet elcsórta, kiváncsi leszek mi lesz majd ma….. 10per9

    Kedvelés

  6. Nem volt egy jó adás…….Dehogynem!Végre egy normális ppv.New Day még mindig bajnok(hogy szakadjanak meg).Ott van a LD, a PTP, az ascensions, Cesaro és Kidd, ezek meg még mindig bajnokok???Hát a pofám leszakad.Nagyon remélem, hogy a LD hamarosan elveszi tőlük az öveket, mert ez nem állapot.ENNÉL MÉG USO-ÉK IS JOBBAK VOLTAK, ami nagy szó!Bellácska még mindig bajnok, hú de meglepő, de ha nem Paige a bajnok, akkor lesz*rom, hogy kinél van az öv.Owens kinyírta Cenát.Szó szerint is kinyírta és a karrierjét is kinyírta.Szénának már rég vissza kellett volna vonulnia, de a PG miatt még vagy 100 évig el kell őt viselnünk.FEED ME MORE!!!!FEED ME MORE!!!!FEED ME MORE!!!!YES!!!YES!!!YES!!!Ryback végre bajnok!Erre vártam már évek óta.Nem hiszem, hogy lett volna még egy valaki, aki main-eventer volt és csak évek múlva kapott egy sz*ros interkonti övet.Most biztos elkezd feud-olgatni Sheamus-szel és remélem, hogy még rajta kívül sokak ellen vegvédi a címét, megérdemelte már ezt a kis elismerést.A főmeccs a végén kívül NXT-be illő volt.Fantasztikus tehetség mind a két srác.Amikor kiderült, hogy nem Ambrose a bajnok, majdnem kidobtam a monitort az ablakon(nem vicc).Reigns pedig még mindig szánalmas, akárcsak director of operations Kane, hogy mindig megalázzák.Összességében egy jó ppv volt ez, amit én Ryback győzelme és a főmeccs miatt 10/10-re értékelek.
    U.i.:aki nem nézte eddig az NXT-t, az gyorsan kezdje el nézni!

    Kedvelés

  7. Amúgy emlékeztek, Ambrose interjújára? Ezen az oldalon volt egy cikk róla, az volt benne h Dean nem akar a WWE övért harcolni, ő csak legnagyobb rosszfiú akar lenni. Szerencsétlen ehhez képest a főövért kapott meccset és face karaktere van egy éve..nehéz az élet

    Kedvelés

  8. Egy nem teljesen ideillő kérdés:
    Miért veri el mindenki kane-t,mikor ő a az egyik legnagyobb és legerősebb ember a roster-ban majd 50 évesen?
    Értem én hogy Jobber szerep,de ez akkor sem reális hogy egy fele akkora ember pl dolph ziggler elveri.A Show-nak reálisnak kell lenni valamilyen szinten,ha nem is teljesen.

    Kedvelés

  9. Szénát elverték, csalás nélkül, tisztán…nem hittem hogy valaha látok ilyet! Owens jól tolta, talán el is kezdem nézni az NXT-t.
    Tag Team meccs állat volt, az Ascension lezúzott 2 csapatot is, de aztán kiejtették őket és nyert Pig E meg a szánalmas bandája..nem is értem h minek ők a bajnokok.
    Másik elimination chamber meccs rohadt unalmas volt. Húúú ryback övet nyert, igen megérdemelte mert már 10éve itt van és még semmit se nyert, de számomra ez nem nagy cucc.
    Főmeccs jó volt, ezek ketten nem tudnak rossz meccset produkálni, viszont én nagyon örültem volna Ambrose győzelmének. Pedig Seth nagy kedvencem, legtehetségesebb szupersztár szerintem, de elegem van hogy mindig ugyanazt látom. Kane becsicskult rollinsnak és segít neki mindig j&j-ről nem is beszélve és valahogy mindig túléli a meccseket. Unalmas. vagy takarodjon el az authority rollins mellől, vagy pedig face turn, más megoldást nem látok. De úgyse lesz itt semmi változtatás, müzli is 40éve face, csak mert ő nem szeretne heel karaktert többet. Oda ne rohanjak…

    Kedvelés

  10. szerintem az idei legjobb ppv-t láttuk még ha nem is volt túl hosszú.

    nekem pozitívum volt a prime time players és az ascension teljesítménye a tag team meccsben. a new day-t nem tudom miért (vajon) de nem szívlelem. kalisto hatalmasat repült. és akkor nézzük: los matadores marad szopóágon ascension is. cesaroék oda mennek. két dolgot viszont nem értek: 1. miért küzdhetett xavier is 2. miért ő kopogtatta titust? nem csak a másik kettő közül valamelyik csinálhatta volna?

    a díva meccs még a jó díva meccseknél is jobb volt de az nxt díva meccsek közelében nincs ez.
    nikki jó régen bajnok és igazából mindenki unja már

    neville-bo: hát……. erről a mecsről sokat nem tudnék írni. nem volt rossz de nem kaptam volna szívinfarktust ha nem láttam volna

    ic: henry rusev helyett ziggler kétszer is kapszulát tör ÉS!!!!!!!!!!!!!!!!! RYBACK AZ IC CHAMP!
    Ez az 1. öve itt pedig már 3, sőt a nexus miatt 5 éve itt van már

    owens cena meccs volt az amit nem sejtettem de örülök owens megmutatta mennyit ér a wwe és mennyit az nxt klasszisokkal jobb meccs volt mint bármelyik rusev-cena (pedig 4 meccs is volt)

    és végül: ilyennek kell lennie egy wwe whc championship meccsnek. odatették magukat mindketten és rollins nem tudta volna legyőzni ambrose-t ezért használta a bírót
    azért ambrose ezt is ellopja………………………………………………………..!

    összeségében tetszettek a meccsek de wyatt hiányzott

    u.i: mikor írjátok ki a ryder-stardust kick off-ot?

    Have a nice day!

    Kedvelés

  11. Egyértelmű volt a tt meccs végeredménye.Mindenki rühelli a 3 negrot,nincs bennünk semmi,és mégis bajnokok maradtak és maradnak.Nagy hiány a 2 egykori Wyatt..velük ultra brutál lett volna,de hát,minek ők oda,ha sok bohóc van.
    A doom ivadékoknak nagyon állat a belépőjük még mindig,de maga a csapatuk szopóág..Egyetlen pozitívum az cezaro és az elképesztő ereje!

    Nem nézem az nxt-t de ez a medve bocs jól nyomja.Gyönyörűen kivégezte müzlit,öröm volt nézni.Rem nem lesz folytatása,mert nem akarok egy müzli győzelmet látni.Sőt,soha többé.

    Jó,hogy tsz paraszt nem volt ott,helyette jött giga csoki golyó.Örültem,hogy visszatért,de ennyire lassúnak és lomhának Én még sose láttam..persze még mindig bivaly erős..de ilyen lomha..Nincs sajnos már neki itt maradása,inkább mennyen el méltósággal,mint,hogy boxzsák jobberként alázzák mint legutóbb is.
    beretta nagyon cool volt,öröm nézni,amikor agresszorkodik.
    És nyert a veszett kutya,meglepő volt.Megérdemelt végre egy övet,de azért ciki,hogy “csak”erre az övre jó,közben meg nem 2 x szará verte anno a bajnok puncikát..akkor megérdemelte volna az övet,na mindegy,vigasz díjnak jó ez neki,remélem jó sztorit,ellenfeleket kap.Szép volt tőle az a gesztus,még ha szerepet is játszanak,látszott és látszik is rajta,hogy tiszteli és elismeri kecskepofát,ahogy másokat is,ez mindig látszik rajta.

    békapofa az új bajnok.Ja mégsem.Értem.

    Nálam átlagostól kicsivel jobb ppv volt,de csak azért,mert a ketrecben agresszió folyt,amit Én nagyon is komáááálokm muahhaahhaha
    Amúgy a java borítékolható papírforma volt.Hiányzott azért innen Wyatt,a jövő.

    Kedvelés

    1. Henry tényleg lomha volt, neki már vissza kellett volna vonulnia…a múltkor is hogy elverették románnal. Szánalmas volt.
      Jó h Ryback nyert egy övet végre, de azért ne túlozz. A WWE címet azért nem érdemelte volna meg. A közönség reakciójából is látszik h nem tudja annyira fenntartani a figyelmet mint kellene, elég lassú meg minden és ha mikrofonhoz kerül, az egy rémálom. Erős meg minden, de ez szerintem nem elég szórakoztató így önmagában
      Wyattnek meg nincs ellenfele, azért nem volt meccse 😀

      Kedvelés

      1. veszett kutya anno,megérdemelte volna az övet,mert ledarálta a nagy “bajnokot”és kis segítséggel,beszéd terapeuta,logopédius és egyébb speciális szakemberek segítségével talán összebírt volna hozni hetente 2 vagy esetleg 3 értelmes mondat.pinki is volt anno “nehézsúlyú”világbajnok lol
        Az utolsó mondatod nagyon igaz.Pontosan így van.Wyattnek csak 1 ellenfele van,saját maga,de még azt is legyőzni:D

        Kedvelés

      2. ” Nem nézem az nxt-t de ez a medve bocs jól nyomja.Gyönyörűen kivégezte müzlit,öröm volt nézni.Rem nem lesz folytatása,mert nem akarok egy müzli győzelmet látni.Sőt,soha többé. “. Nem tudom milyen adást néztél, de van egy rossz hírem: Bejelentették a műsor közben egy Rematch-et a Money in the Bank-re…

        Kedvelés

        1. ahol szénabála fog nyerni, erre tegyétek rá a házatt, asszonyt, kocsitt, mindent….. de ezt a mai meccsett öröm volt nézni, gyakorlatilag KO-nak nem volt 2 úgyanolyan mozdulata, az mi már….. évek múlva szeretném a WHC övet nála látni

          Kedvelés

  12. Számomra a legjobb meccs győztese KO vs Cena. Modt Cena se csak fekvéssel töltötte az időt és Owens is odatette magát! Külön tetszett , hogy nem Cena nyert!
    Ambrose most elvitte az övet.. Na boom.. Úgy se az övé a diszklavifikáció miatt.. Valamikor muszáj visszaadnia.. De mindkettőjük jól szerepelt szerintem. Seth is odatette magát és Ambrose is.
    A tag team meccset azonban kurvára nem értem… Miért az a 3 buta tapsolgató majom nyert.. Prime Time sokkal jobb volt.. Thanks Vince.. Vegyél be egy nyugtatót és bízd a kreatív emberekre a sztorit lééégyszi!! (Amúgy Orton hol van??)

    Kedvelés

    1. Orton most valahol pihizik szerintem, de az MITB mecsre bevan már jelentve, úgy hogy ma már szerintem várható a megjelenése

      Kedvelés

  13. Én Ryback nek örülök a legjobban. Végre megnyerte az ellső övét. Egyébként nem tudom hogyan de megéreztem hogy az Interkonti övet fogja megnyerni. De nem szaporitom a szót. Csak annyit mondok: FEED ME MORE!!!!

    Kedvelés

  14. Ez a főesemény 10/10. Kár véleményt írni, mert jóval az átlagon és elvárásokon felül teljesített. Egyedül az utolsó meccset nem értettem, hogy miért Ambrose lett kitiltva, mikor Justin Bieber rántotta oda a bírót.

    Kedvelés

    1. Seth lett kitiltva, tehát a meccset bár megnyerte Dean, ám diszkvalifikációval nem lehet övet elnyerni.

      Kedvelés

      1. Igen utólag rájöttem, hogy én írtam rosszul. Akkor is nagyon szomorú, hogy ez a Seth minden vereséget meg úsz DQ-val, na majd jön megszeretgetni jún.22-étől Lesnar a testét. 🙂

        Kedvelés

Vélemény?