Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Clash of Champions 2016. – Eredmények és videók

20160925_clashofchampions_owensrollins-3a3bd903f56fef8cd348ed4821d04bf0

Indianapolis, Indiana. Elérkezett a RAW első különálló PPV adása is, ami a Clash of Champions elnevezést kapta. Megvédésre kerül az összes bajnoki cím, de ezek mellett láthatjuk, hogy ki nyeri a Best of 7 Series-t, vagy épp, hogy ki kerekedik felül a kanadaik összecsapásában. Egy videóanyaggal kezdődik az este, amit követően Big E hangja zengi be az arénát. Ez nem jelenthet mást, minthogy a RAW Tag Team bajnoki címei kerülnek először terítékre.

New Day (C) vs Luke Gallows & Karl Anderson – RAW Tag Team bajnoki címmérkőzés 

Szokás szerint Big E és Kofi képviselte a New Day-t, akik immár 399 napja uralják a Tag Team divíziót. Amennyiben sikerrel veszik a mai akadályt, holnap egy igen fontos mérföldkőhöz érkeznek. Gallows és Anderson viszont igyekezett meggátolni mindezt, hiszen nagyon agresszív stílusban kezdték a csatát. Kivonták Big E-t és Xavier-t is egy rövid időre, így Kofi magára maradt termetes ellenfeleivel szemben. Összességében egy fordulatos csatát figyelhettünk, egy-egy komoly sansz adódott mindkét oldalon a győzelem megszerzéséhez, de valaki minden esetben odaért menteni a meccset. Kofi egy Dive-ot követően leterítette Gallows-t, és miközben a bíró ezzel volt elfoglalva, Xavier fejbe csapta Francheska-val Anderson-t, aki ezután elszenvedte a bajnokok Tag Team Finisher-ét.. Kingston kopogtatott, a gong megszólalása pedig azt jelentette, hogy a holnapi RAW-ra – immár kerek 400 nap uralkodással érkezik meg a trió.

Nagy kérdés, hogy mi lesz ezután – talán időszerű elővenni Enzo és Cass párosát a következő PPV-re, mint kötelező kihívó.

T.J. Perkins (C) vs Brian Kendrick – WWE Cruiserweight bajnoki címmérkőzés 

A Cruiserweight Classic-ban megszokott menetrendet követve vezették fel a csatát, de Kendrick nem fogadta el (ismételten) Perkins kézfogását. Mondhatni kiegyenlített mérkőzést láthattunk, egyáltalán nem érződött a feleken a nyomás terhe, hogy itt ma valami nagyot kell alkotni. Pár apróbb pozicionálási hibát leszámítva tökéletes csata volt, Kendrick mindent megtett, de végül kopogni kényszerült a Kneebar-ban.. A gongszót követően összeölelkeztek, de a veterán egy újabb tiszteletlen megmozdulást produkált azzal, hogy lefejelte a bajnokot.

Sheamus vs Cesaro – Best of 7 Series Döntő mérkőzés 

Sokan legyintettek erre a meccsre, de a PPV összképét nézve nálam az este legjobb küzdelmét rakták le az asztalra a srácok. Tökéletesen átjött a végletekig tartó küzdelem, hogy igenis mindketten 110%-ot beletesznek a siker, és a címmérkőzés lehetőségének elnyeréséhez. Kitörtek mindenből amiből csak lehetett, a feladásos fogások sem hozták az eredményt, így jobb híján a végső kimerülésig pofozták egymást szó szerint.. A mérkőzésvezető végül nem engedte folytatni a küzdelmet, Sheamus alig tudott megállni a lábán, Cesaro szintén nem volt túl rózsás állapotban, de keményen mutatta, hogy Ő akár kész folytatni a meccset..

És mindenképp meg kell említeni, hogy a csúcsa véget ért Suicide Dive-nál amit a svájci ugrott – nem történt komoly probléma akármilyen borzasztóan is nézett ki az eset. Pár órával később maga Cesaro nyugtatta meg rajongót Twitteren.

Sami Zayn vs Chris Jericho 

Erre a meccsre is jutott idő rendesen, amit ki is használtak a felek maximálisan. Jericho egy Codebreaker-t követően bezsebelte a győzelmet, ami kissé meglepő. Furcsa a WWE booking-ja, Sami megveri Owens-t, de Owens lesz bajnok.. Majd Sami kikap Jericho-tól is, aki már csak az abszolút szórakoztatás miatt van itt.

Charlotte (C) w/Dana Brooke vs Sasha Banks vs Bayley – Triple Threat mérkőzés a RAW Women’s bajnoki címéért 

Az előzetes várakozásokkal ellentétben nem sikerült olyan jóra ez a mérkőzés, Sasha kifejezetten motiválatlannak és dekoncentráltnak tűnt. Maguk a spot-ok jók voltak, Charlotte kitűnően dolgozott Sasha “sérült” hátára (az a fásli annyira felesleges a tévés adásokon, live event-en egyáltalán nem használja) Dana pedig hozta a szerepét, kimentette a bajnokot a szorult helyzetből kétszer is. Bayley-nek nem jutott sok szerep a meccsben sajnálatos módon – végül Őt kopogtatta Charlotte egy Big Boot-ot követően.

A NatureGirl túlélte, de mi lesz ezután? Figyelemben véve, hogy a következő PPV október 30-án lesz Boston-ban (Sasha szülővárosa) minden bizonnyal Banks megkapja egy az egy elleni visszavágóját Charlotte ellen hazai közönség előtt.

Rusev (C) w/Lana vs Roman Reigns – United States bajnoki címmérkőzés 

A két Powerhouse karakter jól hozta amit kellett, hiába jöttek a Roman Sucks Chant-ek a nézőtérről – Reigns igenis jól dolgozott a meccsben. Inkább a kemény ütések dominálták a küzdelmet. A közönség végig Rusev mellett volt, de ez Roman-nek biztosan nem jelentett újdonságot. Az összecsapás vége fele kiosztott egy Spear-t a Bolgárnak, kopogtatott, de Lana váratlanul kihúzta a bírót a ringből. A spori elsőre megszeppent, de aztán határozottan kizavarta az arénából Rusev hitvesét.. Ez egy egész jó booking döntés, de nem abban az esetben, ami ezután történt.. Reigns kirúg egy Superkick-ből, majd kb egy percnyi szenvedés után talpra áll az Acolade-ből.. Superman karaktere semmit sem kopott, hamarosan villant a második Spear, ami egyben azt is jelentette, hogy új bajnokot avatunk.

Kevin Owens (C) vs Seth Rollins – Universal bajnoki címmérkőzés 

Lassan indultak be a srácok, a meccs fele maszatolással telt el. A közönségen azt lehetett érezni, hogy mindenki Triple H érkezésére vár.. Hát végül kénytelenek voltak beérni Jericho ajándékával, hiszen a kanadai érkezett honfitársa, és egyben legjobb barátja segítségére. Rollins még ezzel a rögtönzött túlerővel is elbírt, de hiába – hisz a kiütött bíró helyett senki sem érkezett, hogy leszámolja a tust, miközben Owens tehetetlenül feküdt a Pedigree hatása alatt.. Triple H jellegzetes “Suck it” mozdulata kétszer is villant, fel is hördült a közönség. A nagy kavarodásban Seth megpróbálta észhez téríteni a bírót, de ekkor Steph hozott egy újat.. Rollins ezt látva a ringbe csúszott, de pillanatok múlva belelépett a Pop Up Powerbomb-ba..

Stephanie gonosz félmosollyal nyugtázta Rollins vereségét, miközben Owens önfeledten ünnepelt Jericho-val.. A WWE facebook oldala nem sokkal később közzétette a szokásos Fall-out videókat, amiben felbukkant Triple H, aki Stephanie elé érkezett limuzinnal.. Folytatás ma este a RAW-al, amiben választ várunk többek között arra a kérdésre, hogy megsérült-e Seth Rollins a mérkőzés közben – ugyanis az elmúlt pár órában egyre több helyen lehetett olvasni, hogy egy rosszul sikerült manővert követően (valószínűleg amikor Owens átdobta a kötél felett) sérülést szedett össze.

27 gondolat “WWE Clash of Champions 2016. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. A New Day dolgot nem kell túlmagyarázni. Akárhova visznek el RAW-t, Live Event-et, PPV-t – mindenhol imádják Őket, és nem mellesleg rengeteg pénzt termelnek, ami jelenleg a legeslegfontosabb Vince-nek. 🙂

    Roman-t igaz, hogy utálják, mint a szart, de az Ő helyzete más abból a szempontból, hogy túl sok időt és pénzt öltek a felfuttatásába ahhoz, hogy csak úgy veszni hagyják.

    Kedvelik 1 személy

    1. Minden tiszteletem Jericho-é, nagy legenda, de jelenleg max a lower midcardereket veri csak. Ezek szerint Zayn is oda tartozik. Ha ez nem jobberkedés, akkor nem tudom hogy mi az. A Battleground óta én csak egy valakire emlékszem, akit Sami 1v1-be lenyomott, az pedig Jinder Mahal. Ennél többet érdemelne, a New Era egyik építőköve lehetne, de egyenlőre nem jósolok neki main eventer jövőt…

      Kedvelés

  2. Ez kurvajó, azt mondják fél perc és………
    Nagyot csalódtam ismét, mint általában, de nem hittem volna, hogy ilyen Match card-dal nem tudnak egy jó show-t összehozni. Mit keres a New Day-en a tag team cím még mindig? Amióta bajnokok, meg se nézem a meccseik többségét. Igen! 400 napja egy meccset se néztem végig tőlük. Ennyire leszarom, hogy léteznek egyáltalán. Alapból már az is hülyeség, hogy hárman birtokolnak két övet, hát még az, hogy mennyi ideje és kiknek a jobbolása árán. Egyedül Kofi-tól nem sajnálom az övet, felőlem karrierje végéig is maradhat bajnok, de Xavier Woods-t mindig rühelltem a Roman szintű tehetségtelensége miatt, Big E-hez meg nem illik ez a seggrázós, fucking gay karakter. A Club-nak kellet volna nyerni, te talán jövőre, ha Bálor visszatér. A többi eseményről nem szeretnék beszélni, mert még meg kell őket emésztenem. Max a Jercho vs Zayn-ről fejteném ki rövid kis véleményemet..
    Jericho hatalmas legenda és szórakoztató is nagyon, de minek kellett neki a győzelem, ha jövőre úgyis elhúz turnézni? A nagy bajnokverő meg ismét jobbolt, mint július óta állandóan……

    Kedvelés

  3. Nâlam 2 pozitívum volt az adàsba..és leszarom jöhetnek a beszólàsok…New Day megvédte a TT övet,mâsik pedig, hogy Roman Reigns-ből bajnok lett!!
    Ennyi és nem ittam gyógyszerre vízet..

    Kedvelés

  4. Cesaro te állat! Hát, hogy nem törte ki a nyakát attól az eséstől! 😀 Nagyon bejött a meccs ahogy a lányoké is.
    Akárki akármit mond Charlotte szerintem mocskosul tehetséges. Nagyon jó heel, jók a mozdulatai és jól áll neki ez a domináns karakter. Legalább ő nem úgy domináns mint Nia Jax, hogy kb 5 percig satuba tartja a fejét az ellenfélnek meg nem hagyja kibontakozni, hanem ő mozdulatokat is használ. ( a moonsault nagyon bejön:D ) Lehet azzal jönni, hogy Ric lánya meg minden, de azt is nézzétek kb ebbe a meccsbe ő tett bele 40%-ot ha nem többet…
    A New Dayt is lehet szidni, idiótán viselkednek… IGEN! hozzák a pénzt Vince-nek… IGEN! De nem tehetségtelenek… ezt ne felejtsük el. Itt az ideje a váltásnak de ki vegye el az övet? Nincs hiteles ellenfelük. Egyedül kb Wyett-éknak lehetett volna esélyük de jött a Draft ez van… Most komolyan Gallows/Anderson páros vigye az övet… Ugyan… Amióta itt vannak nem mutattak semmit…
    Összességében az adás nekem bejött, az Owens/Seth-től egy kicsit többet vártam de nézhető volt teljes mértékben. :). Cesaro/Sheamus + a lányok vitték a prímet 🙂
    (mellékesbe iderakom, hogy aki csak a rosszat látja ebben az egészben az hagyjon fel egy időre a Wrestling hírek/videók követésével mert ez már rég rossz… Az ember azért nézze ezt a xart, hogy élvezze ne pedig fikázza.. (ÁLLANDÓAN!) )

    Kedvelés

    1. a számomra legunalmasabbnak várt meccs, Victorinox Vs. Kelta , az lett a legjobb…. időhúzásnak véltem, de igen erős meccs lett… A nyaktörést meg is állítottam, én se gondoltam volna,hogy semmi baja nem lett…. Lyányok meccse nem tettszett,de szerintem is tud valamit Sarolta, amellett hogy nem bírom, a feje meg tiszta apja 😀 . Csapatügyben Enzóékat is lehete tolni, igaz , Cass sokkal jobb,mint a társa( legalábbis amit mutatnak) ,de így tényleg nincs ellenfél a Riszáló fekáknak 🙂
      Csajokhoz Emmát várom. Benne lehet még potenciál,bár asszem ő heel.

      Kedvelés

  5. Cesaro te állat! Hát, hogy nem törte ki a nyakát attól az eséstől! 😀 Nagyon bejött a meccs ahogy a lányoké is.
    Akárki akármit mond Charlotte szerintem mocskosul tehetséges. Nagyon jó heel, jók a mozdulatai és jól áll neki ez a domináns karakter. Legalább ő nem úgy domináns mint Nia Jax, hogy kb 5 percig satuba tartja a fejét az ellenfélnek meg nem hagyja kibontakozni, hanem ő mozdulatokat is használ. ( a moonsault nagyon bejön:D ) Lehet azzal jönni, hogy Ric lánya meg minden, de azt is nézzétek kb ebbe a meccsbe ő tett bele 40%-ot ha nem többet…
    A New Dayt is lehet szidni, idiótán viselkednek… IGEN! hozzák a pénzt Vince-nek… IGEN! De nem tehetségtelenek… ezt ne felejtsük el. Itt az ideje a váltásnak de ki vegye el az övet? Nincs hiteles ellenfelük. Egyedül kb Wyett-éknak lehetett volna esélyük de jött a Draft ez van… Most komolyan Gallows/Anderson páros vigye az övet… Ugyan… Amióta itt vannak nem mutattak semmit…
    Összességében az adás nekem bejött, az Owens/Seth-től egy kicsit többet vártam de nézhető volt teljes mértékben. :). Cesaro/Sheamus + a lányok vitték a prímet 🙂
    (mellékesbe iderakom, hogy aki csak a rosszat látja ebben az egészben az hagyjon fel egy időre a Wrestling hírek/videók követésével mert ez már rég rossz… Az ember azért nézze ezt a xart, hogy élvezze ne pedig fikázza.. (ÁLLANDÓAN!!) )

    Kedvelés

  6. Hát, sokan írtátok: ez egy mérhetetlenül gyenge PPV volt. Azok a meccsek is külön gyengék voltak, amiket a legjobban vártunk. Igazából melyik is volt jó? :O

    Az, hogy Reignsnél van az öv, most nagyon jó döntés volt, viszont csak egy dologra jó: erősíteni az az US bajnoki címet. Ha a WWE-nek van egy kis esze, a sztorit MOST, EBBEN A PILLANATBAN oda fordítja velük kapcsolatban, hogy elkezdik adásról adásra támadgatni, pusztítgatni egymást, és a következő PPV-n Rusev visszanyeri a címet, továbbá ha lesz visszavágó, akkor azon is. Reingsnek a pusztítás áll jól, nem tudom, miért nem ismerik be, és pont Rusev lehetne az, aki ellen tökéletesen be tudná bizonyítani.

    További észrevétel: Roman Reigns karakterét annyira utálják, hogy ellene még akár a sátánnak is inkább szurkolnának, mint neki.

    Kérdés a WWE felé (amit akár ti is megválaszolhatnátok): egyszerűen egyértelmű, hogy Roman Reingsnek a pusztítás áll jól, továbbá akárhányszor ezt csinálta, a közönségnek mindig tetszett vagy mellé állt. Miért nem képes ilyen karaktert adni neki a WWE, ha ennyire meg akarja szerettetni velünk? Egy egyszerű kérdés, valaki válaszolja már meg!!!

    A főmeccs pedig… Attól tartok, Rollins face turnje ettől még nem ért be. Nagyon nagyot szólt az akkor, amikor Triple H ellene fordult, de még kéne valami, ami miatt tényleg még jobban Rollins ellen tennének… Valami nagy bukás, ami miatt teljes lehetne a bosszú. Ezen az adáson is megvolt a potenciál, és ez a potenciál Stephanie volt, de nem így! A bírót akkor kellett volna beküldenie, miután Seth rengetegszer próbálkozik, sikertelenül, és Owens pedig pont akkor fektetik ki Rollinst, amikor a bíró is ki van ütve… Nem értem… Ugyanazon elemeket használtam most fel, csak más sorrendben, és szerintem így jobban érződött volna, hogy Sethet ellökték, és megint miattuk nem lehet bajnok – ha már Triple H akart ebben szerepet vállalni.

    Mellesleg ilyen tehetséges párostól ilyen béna főmeccset… Főmeccset? Lehetett itt akár Reigns, Rollins vagy Owens… mind gyenge volt!

    A végére pedig remélem, hogy a like megszűnésével remélhetőleg a likekok helyett válaszolni fognak az egyének kommentekben, és normális eszmecserék, beszélgetések fognak történni, mert ez jó tenne az oldalnak és az Üzletnek! 😀

    Kedvelés

    1. Mivel erősíti az övet lóember?Azzal h verhetetlen,legyőzhetetlen?Idén már nála marad az öv ez tuti..ruseb kuka..és ki illetve kik mennek majd a nagy bajnok ellen?..Na?Mind neki jobbol hiába esett szintet,ugyanugy megkap mindent szánalams az egész wwe..

      Kedvelés

      1. Ácsi! Te olvastad, amit írtam! Igen, azzal erősíti, hogy nála van. De el kell veszítse. Írtam is utána. Hidd el, barátom. Ha Rusevnél maradna az öv, akkor meg jönnétek azzal, hogy unalmas… Értsétek már meg, hogy ez pankráció. Ahol legalább két fél küzd, ott – a pankráció esetében is – mindig lesznek győztesek és vesztesek. Valakinek nyernie kell, ahogy valakinek veszíteni is. Erre te/ti minden vesztest már jobbolásnak hívtok… A fenti hozzászólásomban írtam, milyen sztorival lehetne ezt izgalmasabbá tenni a további történeteket… Mi nem jó neked? Hidd el, akármennyire is jó képességű, hiteles pl. Cesaro, nem tud annyira hiteles bajok lenni, mint egy Reigns, Rollins, Cena, Lesnar. Nem hiteles… látod, Ambrose után is ment a sírás, hogy miért nem bajnok. Bajnok lett, és nézd meg… Halálra untuk magunk. Na, Vince ehhez ért. Tudja, ki tudna hiteles bajnok lenni. Hidd el, a tehetség nem egyenlő azzal, hogy jó bajnok is lenne.

        Kedvelik 1 személy

    2. jó az írásod, Románnak rombolni Rusevvel rohadtul jó lenne…..Oda való.A feud végén viszont kinyomhatná Rusev padlóra , megérdemelné, de ő onnan is felállna úgyis 😀 . Rusev eléggé hiteles heel…. Seth serintem sem fész még….a főmeccs vége tényleg érdekes volt…

      Kedvelés

  7. welcome suplex city vagy mi a fa..volt kiirva,tök jó volt a pár perces promo video az új játékhoz,júdás,show,hipó,el patronka,békapofa,lesnar,Wyatt kultsz is jelen volt.

    Kedvelés

  8. Szerintem aki azt meri mondani még ezek a után is hogy a Nyúj Déj maradjon TT bajnok az gyógyszerre iszik de nem keveset. Hát igen Vince papa munkája be ért a 3 fél notást tényleg kezdik szeretni de milyen áron is?? Dudley Boys jobbolt nekik úgy ahogy a Lucha Dragons, The Ascension,PTP, Vaudevillians srácok most a Club, utána pedig jönnek a SWAFT os srácok is mindent amit HHH az NXT ben a TT részlegnél fel épített itt a Vén Gatya fos le is rombolta!!

    Samy vs Jerico: Samy már csak azért van itt hogy szívassák, minek kellet megvernie Owenst ezért?? Hogy Jerichotól is ki kapjon??

    Cesaro vs Sheamus: Ezt meddig akarják még folytatni?? Mind2 en ennél sokkal többet érnek!! Valamelyik majd nyer biztos kap egy győkér meccset Reings ellen és ők is kikapnak majd mint Rusev!! Úgy látszik hiába teszik lejjebb Romant Mid Card státuszba ő itt is a csúcson lesz szerintem biztos meg fogja Ambrose USA rekordját dönteni vagy hagyja a Gatya fos még itt bohóckodni 3-4 hónapig és vissza Fő övre!! Tutti

    Díva meccs: Ennél sokkal többet lehetett volna ki hozni, Bayleytől biztos el lehet bulcsúzni 1 darabig biztos!!

    Fő meccs: WWE ezt is elbaszta rendesen ahogy eddig. Ez a HHH vs Seth feud kezd majd úgy ki nézni mint Lesnar vs Ambrose volt amíg ki nem írták a Triple Treat meccset a Fastlane re az egész feud róluk szólt miután ki irták alig volt közük egy máshoz. Remélem a Raw ez utáni pócsék PPV-t fel tudja majd tolni!!!

    Kedvelés

  9. Nekem – egy ilyen rossz gálát látva – az jut eszembe, hogy nem is az az igazi gond, hogy Cena és Reigns mindig nyer (és ugyanúgy), nem is az, hogy a New Day még mindig bajnok, nem az, hogy kiszámítható minden meccs eredménye szinten, még csak az sem, hogy Jax, Reigns, Charlotte, az Usok a családjaik miatt tartanak ott ahol tartanak… Engem az zavar, hogy nincsenek igazi történetek, motivációk, fordulatok.

    Hol van már az NWO hatalomátvétele? Sting egyszemélyes vendettája? Stone Cold és HHH nagy sztorija, hogy ki is szervezte a gázolást? De akár a közelmúltból a Nexus vagy az Evolution csapatok terrorja is ezerszer jobb volt, mint ami most megy. Nem szórakoztató a történetvezetés. Amikor vannak ötletek, azokat is elrontják. Triple H 30. belépője tök jó volt, erre egy sima, tiszta vereséget szenvedett a WM-en, amikor abból is a Roman Heel turntől kezdve, egy új ismeretlen Authority kegyenctől kezdve akármit ki lehetett volna hozni. De nem… A KO uralkodásnak is örültem, de ahogy nézem semmi értelmes nem lesz belőle. Wyatt volt az egyik kedvenc karakterem, aki mikrofonnál verhetetlen, a karaktere óriási (ha a ringben pocsék is), és semmit nem kezdenek vele. Az Ambrose feud volt a karrierje csúcsa eddig, és sajnos azóta az is maradt. Történeteket, fordulatokat!!!

    Kedvelik 1 személy

  10. + a rosterban nincs jelenleg olyan aki “méltó”lenne kentaur övére..mégis ki fog ellene menni miután rusevet ellökik onnan?Ki??

    Kedvelés

  11. Szokásos fos ppv,nincs mit szépíteni ezen.

    Jericho ppv-n mikor nyert utoljára?Grat neki,bár sokra nem megy vele,bár nem is ezért van itt.seth rogent öv közelébe kéne lökni.

    lóember bajnok,meg se néztem,mert minek?Annyira egyértelmű…És már az 1.rendes meccsükön..én hagytam volna még bőven szenvedni jobbolni ezt a majmot,öv közelébe se engedtem volna 1 egész évig..de ők..azonnal övet adnak neki..asszem rusevtől el is búcsúzhatunk..
    müzli tönkretette őt..annyi jobbolás után,nehezen,de visszaküzdötte magát normális szintre majd bajnok lett..de lóember elintézte az egész embert..és a karrierjét is asszem..ennyit erről a vonalrol..

    Cesaro vs hipó,kamu vagy valóság?Mindegy,rém unalmas amit művelnek,mindkettő normális bánásmódot,történetet,szerepet,feudokat,meccseket,ellenfeleket érdemelnek,nem pedig ezt..

    Elképesztő h a trombitás fattyúk még mindig bajnokok…már azok is maradnak idén..na de ki lesz utánuk a bajnok?Megannyi csapatt esett szét miattuk és kényszerült jobbolni..am a 3 d fiúk merre vannak?Szerződést hosszabbítottak szal nem vonultak vissza,akkor meg?Mondjuk jobbolni vannak csak itt sajnos..és soha nemlesznek már 10 x es tt bajnokok…szomorú..

    A főmeccs ez nagy vicc volt.Ok történet stb,de ko nem olyan fürge mint júdás,és hát igen..most elég kevés volt a nagy bajnok júdáshoz..olyan volt az egész meccs,mintha előrevetítené azt h ko nem lesz nagy bajnok,nem fog itt uralkodni,csak arra jó h júdást szivassák vele és megerősítsék júdás karakterét..ko csak egy ezköz..nekem ez jött le,bár ez még csak ko uralkodásának az eleje…de nem sok jót jósolok neki.Voltak elrontott mozdulatok,késések stb..ko jó panki,de most kevés volt..Jericho meg az est fénypontja,nála kevés aljasabb heel létezik,kur..a jó volt most is ahogy csalt.
    valszeg egy JeriKO vs júdás + seth rogen lesz a rawban..

    Kedvelés

  12. Tényleg ennyire nem tudnak mit kezdeni sheamussel és cesaroval?
    Meddig húzzák még el ezt a nevetséges feudot?

    Kedvelés

  13. Hat ez pocsék egy adás volt. Vajon a 3 galajturo meddig lesz tag team champion? Vajon Reigns kap olyan feudot ahol nem o nyer es nem kap övet ? Ez 2 fontos kérdés es az eddigi válasz rá nem túl fényes a tehetséges szuper sztárokra nézve..
    Sheamus vs Cesaro meccs jo volt nagyon.
    Rollins megmutatta hogy tud (ismét) de könyvelheto volt hogy Owens nem veszít ilyen hamar övet. De összeségében gyenge volt az adás. Ezek után a RAW tud talán vmi újat hozni. De meg1 észrevétel. Anno Rusev ellen kiküldtek mindenkit es felmosott velük. Az észrevétel az hogy sztem Swaggernek kellett volna vinni az övet, ehelyett Cena es Reigns nyerte el tőle. Pont a 2 legnagyobb suttyo akiket valaha is látott a WWE abból a szempontból hogy a többi tehetséges sztár ezért van mellek ágon. Vajon felébred valaha a McDonalds család?

    Kedvelik 1 személy

Vélemény?