Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Clash of Champions 2016. – Előzetes

20180920_coc_owensrollins_tonight-1a70c203a3901817d2b332d6bd7575ef

Ma este kerül megrendezésre Indianapolisban a RAW első PPV eseménye, a Clash of Champions. Hét összecsapás került előre bejelentésre, köztük minden egyes Team Red bajnoki címvédés. Sok kérdés merül fel az eseménnyel kapcsolatban, lehet ez egy nagyon jó, de egy nagyon rossz gála is. Tekintsük át, hogy milyen mérkőzések állnak előttünk.

Alicia Fox vs Nia Jax – Pre-Show mérkőzés 

14408757_167092733736613_281353686_n

Különösebb felvezetés nélküli mérkőzés, Alicia azt próbálja megbosszulni, hogy Nia csúnyán elintézte pár hete barátnőjét a RAW-n. Egyszer már megpróbált elégtételt venni a veretlen hölgyön, de ekkor a kordon romjain heverve végezte. Sok minden nem várható a két hölgytől, egyértelmű Jax győzelem fog születni. Kérdés mikor kap egy értelmes ellenfelet, aki ellen bizonyíthatja, hogy nem pusztán The Rock miatt van a WWE-ben.

T.J. Perkins vs Brian Kendrick – Cruiserweight bajnoki címmérkőzés 

14389899_167093087069911_1998865739_n

Perkins első ízben védi meg nemrég szerzett címét a nagy visszatérő Kendrick ellen, aki a hétfői RAW-n vívta ki a jogot erre a csatára. Szép manőverekben bővelkedő összecsapásra van kilátás, ami ötvözni fogja mindkét srác stílusát.

Rusev (C) vs Roman Reigns – United States bajnoki címmérkőzés 

maxresdefault

Jó ideje fokozódik a két fél közti ellentét, ami igazán ezen az estén fog kicsúcsosodni. Korántsem olyan egyértelmű Reigns győzelme, mint ahogy az látszik – Rusev kitűnően hozza a szerepét hétről-hétre, bár az igazat megvallva ideje, hogy megmérettesse magát egy szinttel feljebb.

The New Day (C) vs The Club – RAW Tag Team bajnoki címmérkőzés 

crovlc4xgaau0su

Újfent az a kérdés áll fent, ami már hosszú hónapok óta: vajon ez lesz az az este, amikor véget ér a New Day uralma? Talán igen, de jelen pillanatban ostoba booking döntés lenne levenni a címeket a New Day-ról, hiszen a Club ebben a formában nem akar működni. Nem azt hozzák, amit a debütálásuk estéjén és ez egyelőre hiányzik.

Cesaro vs Sheamus – Best of 7 Series: 7. mérkőzés 

maxresdefault-1

Következik a döntő ebben az unalomig nyúzott párharcban. 50-50% esély van mindkét szupersztár előtt, hogy behúzza a sorozatot, a tét nem nagy, egyetlen title-shot, ami valószínűleg egy elveszített United States bajnoki mérkőzést von maga után. Cesaro-nak jobban kell a siker jelenleg, Sheamus nem működik, de egyelőre a Turn-t sem akarják meghúzni nála. A kimenetel függhet attól, hogy most akkor mi lesz Cesaro-val, marad-e a RAW-n, vagy esetleg átkeveredik a Smackdown-ra..

Sami Zayn vs Chris Jericho 

csmopt7wiaabf-8

Újabb gyér felvezetéssel bíró ütközet a két kanadai prezentálásában. Jericho jelenleg az egyik legszórakoztatóbb karakter, Zayn pedig a srác, akit céltalanul dobálnak ide-oda. Hiába verte meg Owens-t, mégsem kapott a Battleground óta komoly szerepet. Bárki is győzzön, jelenleg az lesz a legesélyesebb, hogy kihívja a Universal bajnokot a Hell in a Cell PPV-re.

Charlotte (C) vs Sasha Banks vs Bayley – Triple Threat mérkőzés a RAW Women’s bajnoki címért 

14442666_167347500377803_453238564_n

Az este egyik legjobb mérkőzésére van kilátás, és az sem kizárt, hogy a hangulat fokozás kedvéért opener meccs lesz belőle. Reméljük nem próbálják megölni magukat a nagy akarásban, és képesek lesznek letenni egy ötcsillagos meccset az asztalra, egy olyat, amit szinte mindenki vár. Abszolút háromesélyes a mérkőzés, talán a legvalószínűbb, hogy egy ügyes csel után, vagy Dana segédletével Charlotte megvédi az övet. Nagyon a levegőben lóg Sasha Heel Turn-je Bayley-vel szemben, kérdés, hogy ezt a meccset el lehet-e húzni a WrestleMania-ig.. Igen, de ekkor jönni kell Emma-nak, Paige-nek, és Nia-nak is bele kell keveredni a képbe, hogy ne a fent említett trióra legyen lekorlátozva a RAW Női részlege.

Kevin Owens (C) vs Seth Rollins – Universal bajnoki címmérkőzés 

14407759_167092707069949_2124676710_n

A főesemény, és egyben talán a legtöbb izgalmat szolgáltató meccs. Triple H megjelenése várható, így nem is lenne akkora meglepetés mint a múltkori, ami abszolút robbantott. Őrült mozdulatokban bővelkedő csatára van kilátás. Nem tartom kérdésnek Owens címvédését, sokkal inkább, hogy akkor tényleg bebookolják-e a Hunter kontra Rollins meccset a Survivor Series-re. Valamit biztosan tartogatnak az este végére.. Várjuk ki, hogy mekkorát fog durranni.

Kezdés magyar idő szerint: 

  • Pre-Show – 01:00
  • Main-Card – 02:00

Stream lehetőség: 

http://watchwrestling.in/watch-wwe-clash-champions-2016-92516/

 

2 gondolat “WWE Clash of Champions 2016. – Előzetes” bejegyzéshez

  1. A Perkins vs Kendrick meccset betenni nyitó meccsnek, szerintem ez egyértelmű, olyan hangulatot szabadítanának el már az elején hogy mindenki lefordulna a székéről aki ülve maradt…ehhez a meccshez nem is kell mást írni mindent el mond hogy melyik övért fognak egymásnak feszülni…

    Ami a legfontosabb hogy a TT meccs nem kezdődhet el! Nem hittem hogy eljön ez a pillanat de most tényleg így van a New Day-től nem szabad elvenni azokat az öveket egy ilyen Clubnak…írtam már egyszer Dana kell a Club mellé és nem azért mert olyan hú de jó 3v3-at letoltak az egyik RAW-on hanem az egyik backstage szegmens miatt…Dana kell a Clubnak és a Club kell Dananak!

    Kedvelés

Vélemény?