WWE Battleground 2016. – Eredmények és videók

bg1

2016. július 24-én Washington városából jelentkezett a WWE, ahol megrendezésre került a Battleground elnevezésű PPV Esemény. Egy rövid intro videót követően megkapjuk az élő képet az arénáról, ahol megszólal a Skillet Invincible című zenéje, ami az adás hivatalos muzsikája. Több érdekesnek tűnő összecsapás mellett a show főeseményén megtekinthetjük az egykori Shield három tagjának Triple Threat küzdelmét, aminek tétje a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv lesz.

Charlotte és Dana Brooke vs Sasha Banks és ?

A küzdelem előtt nem jelentették be hivatalosan, hogy ki is lesz Sasha Banks Tag Team partnere a mostani mérkőzésre, ami csak izgalmasabbá teszi az összecsapás előtti pillanatokat. Először a WWE Women’s Bajnok és Dana érkeztek, akiket a rajongók nem fogadtak kimondottan nagy lelkesedéssel. Viszont Sasha érkezésénél hangos ovációt produkált a publikum, ahogy azt már megszokhattuk a hetek/hónapok során. Banks zenéjének elhalkulását követően a közönség izgatottan várta, hogy ki fog érkezni a Boss partnerének. Végül megszólalt az egykori NXT Díva Bajnok, Bayley bevonuló zenéje, aminek kimondottan örült a nézőtábor.
Sasha és Bayley összeölelkeztek, amit követően Dana és Charlotte megtámadták még a mérkőzés előtt ellenfeleiket. Amint képesek voltak a Face hölgyek összeszedni magukat a támadást követően megszólalt a gong, ami a csata elindulását jelentette.