Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Battleground 2016 – Előzetes

20160617_1920x1080_BG--886b40d7a3d58d4fc88c4e4a12affa8a

Magyar idő szerint hétfőn hajnalban kerül megrendezésre a WWE következő PPV eseménye, a Battleground. Kilenc mérkőzés került bejelentésre, valamint Chris Jericho Highlight Reel műsora, amelyben a hosszú kihagyás után visszatérő, Randy Orton lesz a vendég. Az este főmérkőzésén az ex Shield tagok harcának lehetünk tanúi, amikor is Dean Ambrose, Seth Rollins, illetve Roman Reigns feszülnek egymásnak a WWE bajnoki címért.

KickOff:

The Uso’s vs Breezango

CoFg_ZtW8AAtVtL

Pár napja került bejelentésre ez a csata, aminek igazából semmi előzménye sincs. Nyugodtan mondhatom, hogy mind a négy szupersztár maga mögött tudhatott már szebb napokat is. A samoai páros ex Tag Team bajnok, Fandango korábban Chris Jericho fölött aratott WrestleMania győzelmet, Tyler Breeze pedig Dolph Ziggler-t gyűrte le a debütáló meccsén. Kíváncsian várhatjuk, hogy a srácok mennyire lesznek képesek fokozni a hangulatot a fő Card-ot megelőzően.

Sor kerül a szokásos elemzésekre is szakértőink részéről. Az eddig megszokott csapathoz képest annyi változás lesz innentől, hogy a KickOff-ot vezető Renee Young mellett Lita, Jerry Lawler, valamint Booker T kapnak majd szerepet.

Chris Jericho Highlight Reel Randy Orton-nal

CoFfBQDWYAEWuFb

Elsődlegesen a visszatérés felé vezető útról, valamint a közelgő SummerSlam-ről eshet szó a beszélgetés során. Randy Orton előtt kétségtelenül komoly erőpróba áll, hiszen ellenfele Brock Lesnar lesz a nyár legnagyobb eseményén. PPV-n még sosem csapott össze egymással a történelem két legfiatalabb világbajnoka. Jericho otthon tudja hagyni provokatív stílusát, vagy a #StupidIdiot atyja kiérdemel majd egy RKO-t?

Rusev (C) vs Zack Ryder – United States bajnoki mérkőzés 

CoFiPQCWIAAJfXg

Egy hét leforgása alatt aratott két győzelmével gondolta úgy Ryder, hogy érdemes a címmérkőzésre. A Bulgarien Brut nem igazán vette komolyan a korábbi US bajnok kihívását, de amikor Zack bezavarása nyomán kikapott Ziggler-től, Rusev átértékelte a dolgokat. Az Acolade-be helyezte Ryder-t, s úgy ordította neki, hogy elfogadja a kihívását. A Long Island-i fenegyerek nagyon magabiztosan készül a harcra, de lehet esélye a megállíthatatlannak tűnő bajnok ellen?

The Miz (C) vs Darren Young – Interkontinentális bajnoki mérkőzés 

CoFiA8RWAAAae9-

Miz a WrestleMania-t követő RAW óta uralja a címet, s mindenkit aki megpróbálta elvenni azt. Minden helyzetből sikerült eddig kikecmeregnie, ami talán túlzottan is magabiztossá teszi. Young egy 20 fős Battle Royal megnyerésével lett kihívó, ahol igazából semmit sem kellett tennie a győzelemért, hiszen Apollo és Corbin egymást ejtette ki a végjátékban. Bob Backlund tanítványa múlt kedden feladásra kényszerítette a bajnokot – ráadásul Backlund mozdulatával, amire hatalmas reakciót kapott. Ha erre ma is képes lesz, akkor új bajnokot avatunk. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy Miz oldalán Maryse is ott van, aki nem fogja tétlenül nézni – ha férje bajnoki címe veszélyben forog.

New Day vs Wyatt Family 

CoFho1vWAAAoHLy

A tavalyi SummerSlam óta regnáló New Day, mostantól hivatalosan is a történelem leghosszabban uralkodó csapata. A címek ezúttal nem kerülnek megvédésre, hiszen egy 6 fős Tag Team mérkőzést jelentett be a szervezet. A Draft eredményét ismerve ez amiatt alakulhatott így, mivel a két csapat nem egy adásra került, sőt, a Wyatt Family fel is oszlott, miután Strowman a RAW-ra került. Wyatt elképesztő mentális hadviselés alatt tartotta Xavier-t a hetek során, de Big E és Kofi rendíthetetlenek voltak. Egy hihetetlen körülmények között megvívott “Compound” csatát is láthattunk pár hete, amiből a bajnokok kerültek ki jobban. A pozitivitás nagymesterei előtt komoly feladat áll, de a sikerhez minden eddiginél jobban kell, hogy összedolgozzanak.

John Cena & SAWFT vs The Club 

CoFfgltWYAAShJn

Elverni John Cena-t. Ez a Club kedvenc időtöltése hetek óta. Vagyis csak volt egészen addig, míg tudták. Styles az egyik RAW-n azt mondta John-nak, hogy nyugodtan űzhetik ezt a hobbit, hisz senki sem rohan a tizenötszörös bajnok segítségére, mondván mindenki gyűlöli. Nemsokkal később azonban akadt két személy, akik megelégelték a Club tevékenységét. Enzo és Cass állt John oldalára, amit követően kiegyenlítetté vált a létszám, így a Club-nak is jobban kellett ügyelni a lépésekre. Rögtön bejelentésre került a 6 fős Tag Team csata a PPV-ben, ami valójában csak egy lépcsőfok a SummerSlam-re esedékes Cena vs Styles II-re.

Becky Lynch vs Natalya 

CoF3a6pWYAAay5S

Igazi hideg zuhany volt, amikor a Money in the Bank-en Natalya rátámadt Becky-re. A két hölgy barátsága hirtelen mérgesedett el, ami adásról-adásra hozott kisebb bunyókat. Mindketten a SmackDown mezőnyét fogják erősíteni a jövőben, így aki ezt a mérkőzést nyeri – könnyen a kék adás arcává válhat női fronton.

Charlotte & Dana Brooke vs Sasha Banks & ?? 

CoFfzoTWIAAhwx-

Az előző PPV-hez hasonlóan most sem látunk címvédést a bajnoktól. Sasha-nak egy Tag Team küzdelemben kell bizonyítania, amennyiben a SummerSlam-en meg szeretné célozni a bajnoki címet. Társa a holnapi napra eddig ismeretlen, de a Bo$$ Twitteren tudatta leendő ellenfeleivel, hogy sikeresen megtalálta alkalmi partnerét. Ahogy Sasha fogalmazott – nem volt nehéz találni valakit, aki utálja Charlotte-ékat. Ne számítsunk pokoli nagy névre, hisz azzal Sasha-ról vennék el a rivaldafényt a SummerSlam előtt. Ezért nem lett draftolva Bayley, és ezért sem lesz a Hugger lány Sasha társa. Sokkal inkább lehet számítani Nikki Bella-ra, vagy esetleg az NXT-ből frissen felkerült Nia, Carmella, Alexa Bliss trió valamelyikére.

Sami Zayn vs Kevin Owens 

CoFeAOFXEAAEikv

Nagyon hosszú rivalizálás áll a felek mögött, aminek következő lépcsőfoka a Battleground. Korábban a Payback-en vívtak egyéni mérkőzést, akkor Owens került ki győztesen a harcból. Amennyiben egy döntő harmadik mérkőzésre hajaznak, akkor ezt a mérkőzést valamilyen módon Sami-nak kell behúzni, hogy aztán a pokoli hangulatot teremtő smark tömeg előtt, Brooklyn-ban zárják le a feudot. Az este egyik legjobb mérkőzésére van kilátás, ami akár az egész show-t ellophatja.

Dean Ambrose (C) vs Seth Rollins vs Roman Reigns – WWE bajnoki mérkőzés 

CoFiep4WEAAdM2y

Gyakorlatilag a csapat feloszlása óta várunk erre a mérkőzésre. Kicsivel több, mint két év után kapjuk meg, egyenesen a WWE bajnoki cím körítésében. A Money in the Bank estéjén vett őrült fordulatot a történet, amikor a Roman Reigns-t legyőző Seth Rollins csak percekig örülhetett a címnek, hisz Dean Ambrose beváltotta frissen szerzett táskáját. Másnap este megkaptuk a Triple Threat-et, de Roman nem szerepelt a feudban eltiltása miatt. Egészen tegnap hajnalig nem lehetett a BigDog-ot látni, azonban lejáró felfüggesztése után – első útja a newark-i Live Event-re vezetett. Egy Superman Punch, egy Spear Rollins-nak, kicsit szemrevételezte a címet, majd odadobta Ambrose-nak. A háromszoros bajnok egyértelmű üzenetet küldött, aminek fényében könnyen négyszeres bajnokká válhat az este végén. Nem kevésbé motivált Rollins sem, akit harmadszor koronázhatnak bajnokká, de az Architect lendülete kissé megcsappant, miután Ambrose megvédte ellen a címet kedden. Az a Dirty Deeds hatalmas lendületet adhat a címvédő számára, de élete eddigi legnehezebb feladata áll előtt korábbi testvérei képében. Igaza volt Rollins-nak mikor azt mondta, hogy nem pusztán a bajnoki kilétére kapunk választ a meccs végén, hanem hogy ki is volt a legjobb a Shield-ben. Elképesztő izgalmak, fordulatos mérkőzés, és hatalmas feszültség várható a főeseményen, de csak egy valaki távozhat WWE bajnokként.

10 gondolat “WWE Battleground 2016 – Előzetes” bejegyzéshez

  1. Ebben a felállásban valszeg utoljára meccsel együtt a Wyatt family.Nyerni fognak,de ugye tét nélküli meccs…

    Kedvelés

    1. Bennem az is felmerült hogy lehet hogy Braun ment a RAW-ra de ahogy ismerjük őket nem biztos hogy ezt “be is tartja” és a családdal marad , és akkor ebből is lehetne egy fasza kis sztorit írni és addig talán Harper is visszatér, mert lássuk be ha a Strowman egyedül marad fél évnél tovább nem fogja a cégnél húzni…

      Kedvelés

  2. Külön bajnokai lesznek a két adásnak.békapofa bukja az övet,júdás yner,lóember jobbol s így kerek a dolog.

    Wyatt familyi látszólagos feloszlása…nem értem mi szükség volt erre.Remélem csak arról van szó h a gólemet kivették onnan mert rájöttek h amióta velük van lehúzza az egész scaládot.Béna,lomha,tesze tosza.Rengeteg lehetőséget kapott és nagy pusht is,és mit ért el?SEMMIT…
    Csak a családot hátráltatta.Hiába egy nagy lokaj dög,nem kell ő ide.Ha harperke viszatér és az sd be kerül eggyesülhet a klasszikus Wyatt family.
    Sose volt értelme 4 főnek,főleg így ebben a felálásban.

    A draftron valakiről megfeledkeztünk.Mi van Abygelel???
    Lesz?Mert a promoban ott ténfergett az éjszaka mélyén..

    Kedvelés

  3. Remélem, Rusev és Dean maradnak bajnokok. Ha Dean elveszíti az övet, akkor remélem Reigns lesz a bajnok, csak ne Rollins.

    Kedvelés

    1. Mi olyan nagy baj Rollins-al? Tudtommal csak tavaly volt egy köcsög menekülő csaló, most már nem fut el. Roman még szerintem minden idők legjobb pankrátora, de azért olyan 10-20 évet pihenhetne.

      Kedvelés

      1. Hehe 10-20 évet nem rohan mert nincs ki még védje roman nagyon nagy inspiráló den még bolond de nagy harcos

        Kedvelés

  4. Kickoff meccs : usos [de igazaból tökmind1
    Higlight Reel : Jericho remèl benyal egy RKO-t [ezt varom a legjobban]
    US Meccs : Rusev ùgyis nyer,de èn zacket èltetem.
    IC Meccs: Maryse ugyis elvonja valahogy Darren figyelmèt es igy a miz nyer..bar nemtudom h Bob visszavag e.. Hajrá Darren!!
    Wyatt vs New Day : Akárki akarmit mond èn a New Day-nek szurkolok. Brayt mèg bírom..de Braun strowman..èrtelmetlen..
    Enzo and Cass/John vs. Club : Hajra enzo,cass,cena.. ezzel az aj styles sose leszek kibekulve..
    Becky vs. Natalya : Teljesen mind1. Beckyt is bírom,meg ezt a heel Natalya-t is 🙂
    charlotte & dana brooke vs. Sasha Banks & ? : Sashat varom győztesnek,mar megjelenèse òta birom. Tök mind1 ki lesz a tarsa, de en bayle-re v nikki-re tippelek.
    Kevin Owens vs Sami Zayn : sokadik felvonasa, de hajrá Owens.
    Dean Ambrose vs Roman Reigns vs. Seth Rollins : Èn itt aztmondom, hogy Dean maradjon a bajnok,de sztem ugyse fog, mert smacdown-ra kerult..igy Reigns lesz vagy Rollins..hurra..
    Na majd hajnalba a networkon kiderül.
    Mindenkinek jó szórakozást,aki nèzi 🙂

    Kedvelés

Vélemény?