Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Battleground 2014. – Eredmények

BAT14_Photo_219

 

2014. július 20-án a floridai Tampából jelentkezett a WWE Battleground 2014. PPV. Mint azt már megszokhattuk, előre nyolc mérkőzést jelentettek be, köztük címvédő összecsapásokat is.

Legelőször megtekinthetünk egy összefoglalót, aminek John Cena a főszereplője, aki a Money In The Bank-en megszerzett Bajnoki övei után szembe került a Vezetőséggel és azt a bizonyos “Nehéz utat” választotta, ami Triple H kisebb és nagyobb akadályaival van tele. Ebből a legelső a mai főesemény lesz, ahol Cena-nak egy Fatal 4 Way harcban kell diadalmaskodnia és megvédenie a címét.

52 gondolat “WWE Battleground 2014. – Eredmények” bejegyzéshez

    1. Nemrég értünk haza (és egyúttal net közelébe), most már remélhetőleg nem lesz akadálya, hogy pótoljuk mielőbb a lemaradásainkat. 🙂

      Kedvelés

    1. A videókat rendszeresen letiltják, ilyenkor igyekszünk mielőbb kicserélni a kódot, ez most is megtörtént. A szöveges összefoglalóval kapcsolatban Facebook olalunkon írtunk. 🙂

      Kedvelés

  1. vegyük is sorba

    the usos vs wayet
    nagyon jo mecs volt hál istenek usoék nyertek a uso ikrek harcos bajnokok

    Aj Li vs Paige
    A kurva nyert de miért???? Paige nagyon tehecsékes ö a leggjobb diva a wwe be xD

    kedvenc mecseb
    cena vs rengs vs rendy vs kane

    brutális egy volt de cena nyert. nagyot csalotam roman rengsbe

    balu royal
    miz nyert sokkáig lesz bajnok

    a többi mecs nem volt jó

    Kedvelés

      1. Hát abból kiindulva hogy csalódott Reings-ben,és elélvezett az örömtől h müzli nyert max 6 lehet egyébként jó lesz ez a kialakuló Kane face turn kár h nem Orton kapta de jó lesz egy Kane vs világegyetem

        Kedvelés

  2. Amugy felesleges már hosszabban írnom,mert minek?
    Idejövök,és tudom mi az eredmény.Ok Jericho győzelmét felírtam a falra fekete filccel,mert ilyen nincs!és mégis van!Visszajön,végre valahára,imádkoztam érte 38 miliószor…és megtámadják a vadak s barbárok.Majd 2-3 hét és meccs egy ratyi ppv adáson.Semmi történet,semmi értelem,csak zu neki.Ennyire szarnak már bele ezek is mindenbe.
    Pedig,egy nagyon jó sztorit is összehozhattak volna,de hát..ismét lesz vagy 2 meccs köv ppv adásokon,majd végül 2-1 re nyer mr wrongturn,Jericho meg süllyesztő.
    Jericho akkora sztár a pankráció világában,hogy fanszőrzet sírkövére aszt fogják vésni

    Itt nyugszik fanszőrzet,kit a legendás Jericho futtatott fel.

    Szal kurva nagy sztár.A bevonulása,és a világitó kis kabátkája csúcs a mai napig.Szarik már bele az egészbe Ő is csak pácsolgatja az elesetteket,o te kis aranyszivű.
    Már nemreménykedek benne,hogy marad,és kap rendes sztorit,mert nem fog,elkell fogadni.

    Kane

    Meg se említem,mert minek?
    Van nekünk szupermüzlink és szuper kentaurunk.Más nem is kell.
    Szal,papírforma,arconszarás,seggrepacsi,ez megy.
    tsz paraszt is veretlen,de minek?
    Na mindegy,az ilyen fos ppv adások,na meg a többi elveszi az ember kedvét az egésztől.

    A lényeg,hogy oboa királyfi müzli a bajnok továbbra is.
    És a világ ismét egyensúlyba került.

    Kedvelés

  3. ungabungák továbbra is bajnokok,3-4hónapja vagy régebótta geci tudja,olyan izgalmas adások vannak,hogy csak na.

    szupermüzli persze,hogy nyer,hisz végre valahára eljön a bestia lesnar vs müzlieke vol 2,ami jónak igérkezik.

    Jericho,örök kedvencem,egy szar semmilyen meccsen legyőzte az új kedvencemet.
    A kódtörő az egyik kedvenc mozdulatom.Megunhatatlan mint a fojtódobás és egyéb nyalánkságok.

    Minden ppv adás szar 2 éve,de ez dobogós…

    Kedvelés

  4. Nézhető adás volt.
    A Tag Team bajnoki meccs volt szerintem a legjobb,és szerencsére az uso-k nyertek nem a vademberek.Nagyon jó,hogy végre Jericho is nyer egy értelmes meccset.De sajnos nem fog sokáig tartani az öröm úgyérzem..Volt a Russia vs Usa,és láss csodát,a ruszki nyert.:O Remélem folytatódk ez a feud,és a Summerslam-en Swagger elpicsázza azt a barmot. Aztán Aj továbbra is bajnok milyen meglepő..Volt már vagy egy évig bajnok,de elment,visszajött,és újra ő lett..Paige sokkal tehetségesebb és a karaktere is sokkal jobb.A Battle Royal nem volt rossz,de nekem teljesen mindegy volt,hogy ki nyer,de ahogy megláttam,hogy Miz kigurul,már sejtettem is hogy ő fog győzni…. Aztán a főmeccsen reménykedtem,hogy nem a két szuperhős közül kerül ki valamelyik győztesen,de halvány volt ez a remény.

    Kedvelés

    1. Azért mert a felső kötél felett ér csak a kiesés… A Miz mindkétszer alatta esett ki ezért maradt a meccsben!!!

      Kedvelés

  5. Vélemenyem.
    Táncoló fasz vs Homár.
    Ritka szar meccs volt 0/10
    Cameroon vs Naomi
    Pfff inkább ne is beszéljünk róla0/10
    Usóék vs csövesek
    Jómeccs volt, ezt az eredményt vártam. 10/10
    Paige vs lotyó. Maga a meccs jó volt de a kibaszott kurva lotyó nyert.m7/10
    Swagger vs oroaz geci Swagger megérdemelte volna a győzelmet, mert hősiesen küzdött de kiszámolással nyert az a kibaszott fasz 8/10
    Dean vs Seth hát erről nagyon nincs beszelni hiszen nem lett belőle. 0/10
    Csövesek vezére vs Chris. Na végre hogy van igazság a földön 10/10
    Battle royal Én Sheamusak drukkoltam de Ziggler is nyerhetett volna. De Miz csak kicsusszant a ringbol és amikkor azt hittem Ziggler bajnok bepattant és kivágta Zigglert. 6/10
    Fatal 4 Way persze ki más nyert volna minz Széna. 1/10
    ŐSSZESEN:45/100
    Gratulálok Wwe

    Kedvelés

  6. az én véleményem
    ———————–
    az usok -ról annyit , hogy szerintem megérdemelték a győzelmüket . így legalább a wyatt -ék megtanulták , hogy egyszer nyersz máskor vesztessz .
    aj és paige -ről annyit , hogy nagyon ,hogy is mondjam gázos meccs volt jobban örültem volna ha paige nyer így legalább kimutatta volna , hogy mennyire tehetséges .
    adam rose vs fandango . fandango folyton keménykedik aztán persze mindig megjárja . rose nyer hát oersze . ilyen , hát nem azt mondom , hogy öreg de nem is fiatal szóval 35 évesen én nem ezt csinálnám . naomi vs cameron azt hitten naomi nyer és eltapossa azt az irritáló cameront . hát de megint a bénaságok hercegnője lett a dicső . és naomi -nak pont akkor kellet a fejének a kötélnek mennie , hogy a kis ribi lenyomja . rusev vs swagger valahogy gondoltam hogy lana pasia nyer és nem swagger de be kell vallani swagger férfiasan küzdött . dean nyert szokás szerint de kemény volt , hogy letámadta . a battle royal győztesde : the miz . hát nem igazán örültem neki . annak viszont igen , hogy cena nyert .nem kell őt szidni úgyis nemsokára elveszti az övét láttam a wwe titkos oldalán ami már sajnos nem érhető el :/

    Kedvelés

  7. Élőben néztem és nem azt mondom hogy odacsapott rendesen, de tetszett!
    ~ Adam Rose vs. Fandango | Hát mikor már bejött a 2 díva tudtam mi lesz hogy majd meg “ütik” Fandangot és Adam Rose meg beviszi a finisher-jét és ennyi!
    ~ Naomi vs. Cameron | Ezek benne vannak, mert könnyed meccset vártam Naomi-tól de látom ezzel a WWE nem ért egyet! Itt már félálomban voltam!
    ~ Usos vs. Wyatts | Bár az eleje egy kicsit lassacskán ment de amikor 1. kört megnyerték a Wyatts akkor beindult a szekér, kíváncsi leszek az SS-en lesz-e a meccsük és hogy most hogyan adnak Splash-t Wyattéknak!
    ~ Paige vs. AJ Lee | Hát persze hogy AJ nyer amit már mondtam egyszer a WWE nem váltogatja sűrűn az öveket, kivéve ha a bajnok sérült, vagy kirúgják/felmond!
    ~ Rusev vs. “USA” | Hányan próbálkoznak Rusev ellen, ennek is 20-ig tart majd a streak-je és ott megszakítják valamelyik tehetségesebb szupersztárral! De legalább benne van Jack-ben az hogy ő megverheti Rusev-et!
    ~ Seth Rollins vs. Dean Ambrose | Igen már furcsa volt múlt héten is hogy köztük most lesz meccs, hiszen nagyon nagy csatát várnak a rajongók, tőlük! Hát remélem Dean nem adja fel és most már elintézi ezt a Seth gyereket. Az biztos hogy elég nagy meccs lesz köztük!
    ~ Bray Wyatt vs. Chris Jericho | Nyert Jericho, azta. Úgy megvoltam lepődve, szerintem már ma visszatámad Bray, és SS-en megint összecsapnak! Egy kicsit monoton volt a meccs.
    ~ Battle Royal | Hát már az eleje viccesen kezdődött, azt lett volna a legdurvább hogyha mindenki kiesik a kötélen felül, The Great Khali! Aztán már kezdtem megint elaludni és amikor Kofi bele akadt Cesaro-ba és nem tudott kiesni már akkor tudtam, hogy megint alkotni fog! Bele Big E nyakába..!! Imádom Kofi-t minden Battle Royal-ra be kell tenni, mert az tuti, hogy alkot valamit 😀
    ~ Fatal 4 Way | Az elejét nem láttam, a végét néztem ahogy Randy sehol és 3-an váltogatták egymást a ringben! Hát Roman-nak is eljön az ideje de most még nem! Kane az ördög kedvenc démonja, jó volt ő öltönyben, nem értem! John Cena meg hát persze hogy ő nyeri..szintén nem cserélgetik sűrűn az öveket! Roman ahogy láttam végén már csak SP és Spear volt a fő szerep, John Cena AA, Chokeslam meg egy RKO ami igazából csak Roman-t ütötte ki.. Roman bead 4 SP-t 3 Speart, 1 RKO-tól meg kifekszik!
    Na ismét jönnek majd az unalmas adások aztán a SUMMERSLAM adja majd remélem! 😀

    Kedvelés

    1. Ja hát meg az Intercontinental Bajnoknál nem értettem hogy mi van hogy nyerhetett a Miz? :O Aztán visszanéztem és láttam hogy egyszer sem került a felső kötél fölött át, így nem esett ki 🙂 Most nála lesz kb. 3-4 hónapig az öv azt jön a Bull Hammer remélem 🙂

      Kedvelés

    1. Emberek! Ez nem az igazi Royal! valaki admin is írja le ide, hogy ez nem az igazi, mert Royal sosem rak linket a nevéhez.. plána nem azt a szar neveldét. Tudom ki ez a gyerek, és azért utál, mert nem engedtem az oldalamon reklámozni a neveldéjét! Szánalmas vagy, és Royal gyere oltsd le, mert lopja a neved!

      Kedvelés

    2. Valóban nem te vagy az igazi. Mielőtt bárki más nevében írna jelzem, hogy az admin felületen a megadott e-mail cím mellett az IP címeteket is látjuk. Tehát egyértelműen beazonosítható, hogy ki ír a már megszokott nicknévvel és ki az, aki kamuzik. Mellesleg nem is nagyon értem, miért van erre szükség…

      Kedvelés

  8. Jó Lett remélem ilyen izgalmas lesz a Summer Slam is és cm punk visszajöhetne rendet tenni de különben Believe in Ambrose

    Kedvelés

    1. Csak akkor érvényes a kiesése, ha a felsőkötélen át dobták volna ki. Ő pedig csak kicsúszott.

      Kedvelés

  9. Akkor menjünk sorban:

    Tag Team meccs: Eléggé jó volt, izgalmas meg minden, de ezek az unalmas analfabéta majmok persze megint legyőzik Wyatt-éket.. szánalom, hogy minden meccsükön kikapnak, de érdekes módon a PPV-en meg nyernek.

    AJ-nek örülök, egyik legjobb díva. Amúgy szokás szerint szar meccs volt.

    Ez a Rusev-Swagger bohóckodás tetszik. Tudtam, hogy Rusev nyer, és majd a Summerslam-en veri el Swagger, hogy USA örüljön 😀

    Már amikor elsőnek megtámadta Ambrose Rollinst akkor tudtam, hogy nem lesz meccs.. De végülis ez jó ötlet volt, mert így tuti, hogy a Summerslam-en jó meccset szánnak nekik, ami nagyot durran majd, és nem akarták hamarabb elsütni.

    Miz nyert. Nincs vele bajom, de a Battle Royal-ban volt bent vagy 10 nála sokkal tehetségesebb pankrátor.. Amúgy tudtam, hogy ő nyer, már amikor kiment a felső kötél alatt. Szar meccs volt. Kiszámítható. Kofi tetszett.

    Természetesen, Széna megint győz, de ezt tudtam. Az tűnt fel, és rohadtul irritált, hogy Orton meg Kane verik Cena-t és Roman-t. Cena egész meccsen fekszik, aztán a végén szokás szerint 5453453x AA és vége. De ami a legdurvább volt: Az a Reigns gyerek egész meccs alatt csak Superman Punch-okat adott mindenkinek. Semmi mást, csak Superman Punch-ot. Itt látszik mennyire tehetséges.(egy nulla). Amúgy nem volt rossz meccs.

    Kedvelés

      1. Nyugi az nem Royal, hanem egy gyerek, aki engem utál, mert letiltottam az oldalamon a szabályzat folyamatos megszegése miatt.. Royal sosem írná ezt 😀 Különben meg rohadtul nem másolom Royal stílusát, mert pl: egy pankrátort sem neveztem el. Ha az, hogy nekem sem tetszenek az adások, az lopásnak számít, akkor egyértelmű, hogy Cena fannal van dolgunk,

        Kedvelés

  10. jsh.0721 igazadvan Elsőnek olyan köcsög Miz kiejti a majdnem meghalt Zigglert és megnyerte a PPVt majdnem betörtem a monitort és még mindig cena a bajnok jóvan faszom kivan a ppvtől lehet már nem fogom nézni a wwet ez már kibaszás!

    Kedvelés

  11. Adam Rose vs Fandango meccs egy vicc volt xd ennyire egy fost ide berakni.. Fandango is először jól indult de egy fos lett belőle.. erről a Rose-ról meg nem is beszélek, idejön bohóckodni 35 évesen.. pff vicc :/
    a lányoknál nem volt olyan rossz, rosszabbra számítottam, de tovább tarthatott volna
    TT meccsen meglepődtem, hogy Usoék nyertek, elég jó meccs volt 🙂 Usoék egyszer bemutathatnák apjuk finisherjét 😀
    Diva Champion meccsnél tudtuk, hogy AJ nem veszti el az övet.. Bár inkább nézném Paige-t bajnoknak, mint ezt az ugráló lotyót (bocsánat a fogalmazásért)
    Rusev vs Swagger meccs kritikán aluli volt.. fél óra duma 10 perc meccs
    Rollins vs Ambrose meccs jó volt, ez az Ambrose egy őrült 😀
    Wyatt-Jericho meccs mekkora volt :O mi lesz ebből kihozva, hogy Jericho nyert? talán visszajön? rohadtul meglepődtem, kiváncsi leszek hogy mit hoz ki belőle a WWE
    milyet verekedtek Ambosék a parkolóba 😀 ezzel talán kicsit visszahozzák a múltat?
    Inter Battle Royal meccs nem volt rossz, de igazából 3 esélyese volt szerintem: Ziggler, Cesaro, Sheamus. Kofi-Big E-s részen röhögtem egyet 😀 xd Örültem volna ha Ziggler nyer, de ez nagy köcsögség volt vele , hogy a nyomorult Miz visszajött -Igazából azt se tudom, hogy mikor tünt el- és kilökte Zigglert.. :/ :@
    WWE Champion meccs nem volt rossz, de annyira jó se. láttunk már izgalmasabb meccset is 😉 tudtuk, hogy ki fog nyerni, semmi váratlan nem volt benne..

    Összességébe nem volt rossz PPV, voltak meglepetések is, egész nézhető volt 😀

    Kedvelés

  12. Nem hiszem el, hogy az uso-k nyertek.Miér ? Miért ? Szándékosan üldözik csődbe magukat ?
    Szerintem y2j wyatt-feudnak lesz folytatása,mert valószínű azért jött vissza jericho hogy pusht adjon Wyatt-nak.

    Kedvelés

  13. És megint Cena! Ki gondolta volna? Nagyon ajánlom, hogy Brock Lesnar tényleg térjen vissza… Még van 1 hónap a WWE-networkből, kurva kíváncsi vagyok, hogy visszatér-e és nyer-e…
    Meg persze ROYAL kommentjét is várom…

    Kedvelés

  14. Wooooooooooooooow.Ez igen. Na vegyük sorra.

    Usok nyertek.. Háat itt szartam be rögtön az adás elején.Miért jó ez? Gondolom csak húzni akarják a sztorit (k*rva nagy idézőjelben) mert nincs más csapat. Szép.

    Nyert az a kis ribanc AJ is… Pedig ez a Paige csaj mennyire tehetséges…. De nem a kis lotyót kell nyomatni mert az kell az idióta népnek.

    Rusev pincsi hadnagy persze nyert és elkinozta Swaggert. Hogy is kaphatna ki Lana kedvenc kutyája. Vagy egyáltalán hogy is hozhattak volna össze egy olyan meccset ahol a két fél legalább egyenlően van feltüntetve. Taps-taps WWE.

    Lövésem nincs hogy mi értelme volt elhalasztani az Ambrose Rollins meccset…. Ehelyett kaptunk egy olyan jelenetet amit az adások során mindig megnézhettünk. Ambrose rátámad váratlan helyről a cicafiúra. Mondjuk az autós jelent nem votl rossz csak rövid :S Na mindegy…biztos ez is folytatódni fog még egy jó darabig.

    Jerricho nyert 😮 😮 😮 Ezt szerintem elkönyvelhetjük a világ 8. csodájának. Bár amilyen köcsög a WWE ma a RAW-n úgyis úgy hozzák ki a sztorit mintha Wyatt lett volna a nagy mentális gyóztese ennek a szarnak. Úgyhogy nem tudom hogy örüljek hogy nyert W2Y vagy ne örüljek :S Holnap a RAW után eldöntöm.

    Battle -Fucking- Royal.Yeeey. Talán ezt vártam a legjobban az összes meccs közül. Az egész kibaszott meccs alatt imádkoztam hogy n Alekosz Dallas nyerjen. Hál Istennek ez elmaradt. Amikor láttam hogy Miz a 2, és 3. kötél között ment ki, akkor már tudtam hogy ő fog nyerni… :-j Nagyon sajnálom Ziegglert mert ő az egyik legtehetségesebb az egész szájbakúrt szerevezetnél de természetesen az egy hónapja visszatért filmcsillagot kell nyomatni mert ha nem akkor csődbe mennek ezek a nyomorékok.
    Megjegyzések: 1. Hol volt Van Dam? Lesérült ő is ? :S
    2. Sheamus-nek adhattak volna ehelyett egy cimmeccset valaki ellen. Ez igy Ambrose 2.0
    3. Kofi ugrása BigE fejére kemény volt 😀 Oda nem kis gyakorlás kellett 😀 Jóféle 😀
    4. Am eccsel magával nem volt bajom csak a cseszett végkimenetelével.

    És a főesemény: Hát mit mondjak…Tudtam hogy Széna nyer de azéert élt bennem a halovány vak remény hogy mégsem. A meccs első fele szar volt. Konkrétan. Egy kalap- egy cilinder…legyen egy billenős kocsi szar. Hol Cenat gyepálta a két csicska a ringben hol Reignst. Miközben a másik meg pihent. Aztán ahol végre Kane besokallt és elkezdte Ortont csépelni, ott kezdett a meccs jóra fordulni 😀 És egyre jobb lett 😀 😀 😀 Nekem nagyonj tetszett onnan ahol már mindenki küldte az áldást akinek csak érte. A végén persze ez az óvónéni Cena nyert miután a többiek lerendezték egymást. Kiváncsi vagyok hogy mit kezdenek a F4W másik 3 tagjával mert ez a négyes bohóckodás egyszer volt. Jó volt. De mostmár sztori kell ide.

    Kedvelés

  15. Megmondtam, hogy ez a sz…f…. Cena nyer. Megint egy kurva értelmes ppv-t kaptunk. Aki 1 vagy 2 éve nézi a WWE-t szerintem még az is kitalálta, hogy kik lesznek a nyertesek…

    Kedvelés

Vélemény?