Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Backlash 2016. – Eredmények és videók

185_back_09112016dg_5337-0fd7c730219458d98444d72da4cf9f12

Richmondban kerül megrendezésre a SmackDown első PPV adása, ami a hét év után visszatérő Backlash. Hat összecsapással készül a szervezet erre a történelmi estére, hiszen új Tag Team, valamint Women’s bajnokot avat a kék csapat. Kiderül továbbá, hogy mire megy egymással Miz és Ziggler, mi igaz a napközben elterjedt pletykáról miszerint Orton nem kapott orvosi engedélyt a ringbelépésre, és persze, hogy az este végén Dean Ambrose, vagy AJ Styles lesz-e az, aki WWE Világbajnokként távozik.

Mindenekelőtt egy megemlékezéssel indítunk, melyben a 15 évvel ezelőtti – New York-ot ért terrortámadásról emlékezik meg a szervezet.

Egy promó videóval hangolhatunk az előttünk álló izgalmakra, Shane McMahon tolmácsolásában. Amint ez lepörög, maga az Aranyifjú érkezik az arénába a közönség legnagyobb örömére. Őt természetesen Bryan követi, ezután pedig felvázolják nekünk az előttünk álló eseményeket. Külön hangsúlyt fektetnek a két új bajnoki címre, amik közül rögtön a Women’s 6 Pack Challenge-el indítjuk a mérkőzések sorát.

Becky Lynch vs Natalya vs vs Naomi vs Alexa Bliss vs Carmella vs Nikki Bella – 6 Pack Elimination Challenge mérkőzés a SmackDown Women’s bajnoki címért 

Nem tudom, hogy ki milyen várakozásokkal tekintett a meccs elé, de a csajok igen pozitív benyomást keltettek. Mérkőzésen belül remekül épült tovább Nikki és Carmella viszálya, ami mellett az akit érek azt ütöm elv érvényesült. A közönségnek tetszett a pörgős küzdelem, volt This is Awesome is, ami azért nem túl ismerős rigmus ezeknek a hölgyeknek. Némi meglepetésre Alexa Bliss esett ki elsőként, Őt Naomi ejtette ki, utóbbi volt a második távozó Natalya révén, akit aztán Nikki eliminált, és hogy a leghosszabban uralkodó Díva bajnoknak ne legyen sok sikerélménye ma este – arról Carmella gondoskodott miután kopogtatta. Becky és Carmella maradt a végjátékra, innen már sejthető volt a győztes kiléte – Becky be is húzta a meccset a Disarmer-t követően..

Becky Lynch első bajnoki címét szerezte meg a WWE-ben, nem kapkodták el az tény, de jobb később, mint soha. Az Ír hölgy köszönetet mondott a rajongóknak, akik mindvégig hittek benne. Innentől az a kérdés, hogy ki lesz a kihívója.. Végszónak, szépen halkan itt hagyom Eva Marie nevét.

The Uso’s vs Hype Bros – ” 2. esély kihívás ” – Tag Team mérkőzés 

A két elődöntőben alulmaradt csapat feszül egymásnak, hogy eldöntsék ki vehet részt a ma esti fináléban, ami az új bajnok kilétét lesz hivatott eldönteni. A múlt heti Heel Turn után – Jimmy és Jey egy új, de legfőképp agresszív stílust hoztak be a “gonoszok” védjegyévé vált trükkök és aljasság mellé. Ugyan korábban már voltak Heel-ek, Én még nem láttam – ezért az újdonság erejével hatott az a harcstílus, ami kicsit sem hasonlított arra, mint amit eddig használtak. Végül ez vezette Őket sikerre, Ryder elszenvedte azt a hajlatra mért rúgást, amitől Chad Gable “megsérült”, majd egy feladásos fogással kényszerítették kopogásra a Long Island-i fenegyereket.

Az ikrek ott vannak a döntőben, ahol tehát Rhyno és Slater lesznek az ellenfeleik hamarosan.

Bray Wyatt támad rá a backstage-ben Orton-ra, akit kíméletlenül helyben hagy.. Itt vált biztossá, hogy nem lesz ma este csata közöttük, miután Randy továbbra is a SummerSlam nyomait viseli. A Vipera nem kapott orvosi engedélyt arra, hogy mérkőzésben vegyen részt. Viszont ha azt gondoljátok, hogy ez ennyiben maradt…várjátok ki a végét. 

The Miz (C) w/Maryse vs Dolph Ziggler – Interkontinentális címmérkőzés 

Mint már az előzetes cikkben is említettem, rengetegszer csapott össze egymással ez a két jó barát (Való életben legjobb barátok). Sokszor láttam így teljes egészében mérkőzésüket, sőt talán minden fontosat tekerés nélkül. Azt kell mondjam, hogy ez a küzdelem is kellemes csalódás volt, hiszen technikai szempontból képesek voltak megújulni a srácok. Természetesen, párosították e mellé szokásos mozdulataikat is, és az összképet látva ez egy látványos, fordulatos meccset tárt a szemünk elé. Ziggler egyszer-kétszer nagyon közel járt a trónfosztáshoz – de Miz mindannyiszor megmenekült. A végén aztán, mikor már tényleg semmi sem akart sikerülni Dolph-nak, előjött a szegény embert az ág is húzza effektus – Maryse belefújt valamit a ShowOff szemébe, miközben a bíró Miz Oscar díjas alakításával volt elfoglalva. Persze látva, hogy felesége magánakciója sikeres volt, a Money Maker nyomban észhez tért, és a Skull Crushing Finally-t követően megvédte a bajnoki címet.

Ügyes befejezés a történet szempontjából, akár folytatódhat is a sztori a No Mercy-re!

Bray Wyatt érkezett az arénába, amit követően kihirdették Őt a csata győztesének – persze a formalitások után. A Félelem Új Arca már-már távozni készült, de ekkor az úriember, akinek a nevét akkor sem tudom megmondani ha agyonütnek – közölte a nagyérdeművel, hogy Bray számára kezdetét veszi egy mérkőzés, méghozzá No Holds Barred szabályrendszerben.. Az ellenfele pedig.. Demon Kane! 

Bray Wyatt vs Demon Kane – No Holds Barred mérkőzés 

Kellemes meglepetés, ritka mérkőzéstípus, lássuk mi sül ki belőle. Kane nagy kedvvel birkózott, Wyatt szintén a kettő együtt pedig néhol egy őrült akciókkal tarkított csatát hozott. Előkerült itt acélszék, gong, minden finomság. Kane egy ponton letakarította az asztalt – előrevetítve ezzel az egyik külföldi kommentátor csapatnak, hogy az este hátralevő részében kénytelenek lesznek munkakellékük nélkül meglenni. Az viszont már nem szerepelt a Big Red Machine elképzeléseiben, hogy ez a bizonyos asztal alatta fog összetörni.. Bray gondolt egyet, és Ranallo-ék asztaláról dobott egy Running Senton-t Kane-re. A több, mint kétszáz kiló megtette a hatást.. Tört az asztal, mindenki boldog volt, felhangzott a Holy Shit Chant is. A zárószakaszban Wyatt kirúgott egy Chokeslam-ből, amit a Tombstone követett volna a székre, ám ezt Bray egy Side Slam-mel kontrázta az acélra.. Arról pedig, hogy Wyatt-nek biztos ne legyen fájdalommentes éjszakája – maga Randy Orton gondoskodott. A Vipera besántikált fájós lábbal az arénába, majd amikor Bray figyelme egy pillanatra Kane-re vándorolt, Orton becsusszant a ringbe és azon nyomban villantotta az RKO-t.. A Vipera ezután Thug Life üzemmódban vonult ki, Kane kiosztott egy újabb Chokeslam-et, majd kopogtatta Bray-t, megszerezve ezzel a győzelmet.

The Uso’s vs Rhyno & Heath Slater – SmackDown Tag Team bajnoki címmérkőzés 

A várt képlet szerint zajlott a csata, igaz hosszabban, mint arra számítani lehetett. Slater-t alaposan megdolgozták az ikrek, mindvégig gondosan ügyelve rá, hogy az egyre feszültebb Rhyno ne kerüljön meccsbe. A Hottest Free Agent végül összekapta magát, legalább annyira, hogy váltani tudjon. Jött Rhyno és az Ő mindent elsöprő lendülete, de ami az előző két alkalommal működött, az most nem. Nem volt képes besöpörni a győzelmet azonnal, sőt az Uso srácok meg is tudták akasztani azt a bizonyos lendületet. Slater ekkor beváltotta magát, következett a záró spot – legyakta egy-egy Neckbreaker szerű valamivel az ikreket, majd kopogtatta az egyiket, de a másik kihúzta Őt a ringből. A kisebb kavarodást, valamint a bíró figyelmetlenségét Rhyno használt ki egy bődületes GORE-hoz, amit követően Slater kopogtatott.

A furcsa páros révbe ért, megvannak az új Tag Team bajnokaink, ráadásul most már biztos szerződést kap a SmackDown-hoz Mr. Slater!

Dean Ambrose (C) vs AJ Styles – WWE Világbajnoki címmérkőzés 

Kaptak időt bőven a srácok, ki is használták. Talán egy kicsit nehezen lendültek bele, de végül sikerült. Ambrose megőrült párszor, csak úgy, mint Styles, aki egy ponton a ring széléről akart Styles Clash-t adni, majd azzal a lendülettel – onnan repült neki a sarokvasnak, hála Ambrose-nak. AJ megjárta a ring környékét reptében rendesen, sőt még a nézők között is járt. Ha már odaküldtem, akkor csatlakozok alapon érkezett Ambrose, mindenen amin ez a folyamat megoldható volt. A közönségnek nagyon tetszett a kis crowd brawl, majd visszakeveredtek a ringbe, Styles hamarosan előhúzott egy piszkos trükköt, övön alul rúgta meg a bajnokot, amit a Styles Clash követett. Styles kopogtatta Ambrose-t, megkaparintva ezzel a WWE Világbajnoki címet.

Folytatás kedd este, legalábbis ami a SmackDown-t illeti. A kék adás következő PPV gálájára október 9-én kerül sor, amikor is a No Mercy lesz rendezendő.

21 gondolat “WWE Backlash 2016. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Igazából mindent leírtatok a PPV-vel kapcsolatban, és örülök, hogy azért a többség tényleg egy egész jó adásnak látta! Azért én még kétszer aláhúznám az USO ikreket, mert a heel arculat eddig tényleg hibátlan náluk, mint ez az unga-bungázás. Jobb az öltözékük, lazábban és keményebben jönnek be… Volt értelme a turnek. Remélem, hogy ez is még egy apró késztetés lesz az unokatestvérük heel turnjéhez is 😀

    Kedvelés

  2. Érdekes adás volt. Styles megérdemelte az övet, kíváncsi leszek a folytatásra. Randynek ez a thug life mode nagy volt nagyon 😀 Kane győzelmének örültem,megérdemelte, hogy egy komolyabb karakter ellen is nyerjen. Becky szintén megérdemelte,bár én Carmella-t ,meg Alexa-t figyeltem hogy nagyon tehetségesek,később náluk is lehetne öv. Heath-ék érdekesek együtt,de végre a sok jobber szerep után, most kapott végre valamit és Rhyno se hiába tért vissza legalább. Bár a Ryder-ék se lennének rossz tag team championként.

    Kedvelés

  3. Nagyon örülök,hogy Kane nyert főleg egy olyan ellenfél ellen mint Bray. Ő minden győzelmet megérdemel,még ha ez segítséggel is volt. Riszpekt neki.
    Styles-nak szintén örülök,ha ő nem érdemel övet akkor senki. Amióta itt van 2-re növekedett a kedvenceim száma. Remek és sokoldalú a mozdulattára és fasza a stílusa.
    Negatívum,hogy nem lett Orton meccs nem értem ezt miért kellett,de mindegy majd legközelebb.
    A többi esemény nálam szóra sem érdemes.

    Kedvelés

    1. “Negatívum,hogy nem lett Orton meccs nem értem ezt miért kellett”
      Randy a summerslamen megsérült Brock verése után.
      E miatt nem volt semmi fizikai kontaktusa Wyattel,azt hitték hogy a meccsig rendbe jön,de tévedtek..
      Brock megint jól végezte a dolgát,nem tudom kinek képzeli magát ez a seggfej.
      Randy nyomába nem ér,a seggét kinyalhatja mind emberileg,mind szakmailag.

      Kedvelés

        1. mesélj
          Randy az elmúlt 15 évben a belét kidolgozta a cégért,neki ez az élete,ez a mindene.
          Ezzel szemben Brockot csak az érdekli,hogy mennyi pénz van a bankszámláján,ezen kívül semmi,sem a cég,sem az eberek,sem a társa testi épsége.
          Felszakította a homlokát,véresre verte csak mert Randy passzív volt a meccsen,ami tényleg nem volt profihoz méltó hozzáállás,de ilyet akkor sem lehet csinálni.
          Vagyis de neki lehet.
          És persze ennek sem lesz következménye.

          Kedvelés

  4. Fúhh 😀 A Corbin vs Apollo jó kis meccs volt csak most már jó lenne ha Crews is kapna lehetőséget mert tehetséges. Női meccs szerintem nagyon vagány volt, örülök, hogy nem Naomi esett ki elsőnek mert amit lenyomott az nagyon tetszett (hozzáteszem én nem tudtam volna eldönteni ki essen ki elsőre, talán Nikki mert valahogy ő nekem mindigis díva marad 🙂 ) A végeredmény meg teljesen reális, Becky megérdemli.
    A heel Usok bejönnek nekem, de ezt most Rhyno-Heath párosnak kellett vinnie, egyértelmű 🙂
    Az inti meccs is tetszett, szerintem megvolt a kémia Dolph és Miz között. Első alapból nagy kedvencem mindegy mit csinál, Miz pedig nagyot nőtt a szememben a Talking Smack promó miatt.
    A főmeccs kicsit lassan indult be, de a végére már rendesen tűkön ültem, hogy mi lesz itt 😀 Egy darabig azt hittem DQ jön ki belőle, vagy valaki bejön de aztán nagy meglepetésemre AJ nyert!
    Ez az adás nekem 10/10-es mert minden meccs jó volt 🙂

    Kedvelés

  5. Jó kis adás volt. Női meccs is fasza volt. Őszintén nxt-ben bírtam nagyon Alexa Bliss-t és itt sincs másképp én neki szurkoltam, hatalmas nagy tehetség, mint előadásilag és mind technikailag. Az a Harley Quenn-es fizurát meg imádtam 😀 Szal sajnáltam hogy ő esett ki először. Usoéknak sokkal jobban áll ez a kemény utcai heel szerep. Slateréknek meg örültem a sok jobbolkodás után végre kapott valamit. Teljesen megérdemelte. Miz uncsi már nagyon. Főmeccs meg szimplán jó volt. Aj-nél most jobb helyen van szerintem.

    Kedvelés

  6. A noi cím mecs igen tetszett..latvanyos volt az a sok superplex amit adogattak egymásnak,én Nikkit vartam volna győztesnek,de Becky teljesen megérdemli..sokat küzdöt,elbukta a WM-en a meccsét is..a uso vs hype bro : itt a hybe bros-nak kellet volna tovàbmenni,mondjuk az ikreknek szurkoltam,de ahogy néztem csak a végén kezdtek el küzdeni..
    Miz vs. Dolph Ziggler : Dolphnak kellet volna nyerni,bàr Miz jól alakítja ezt a szerepet..de Maryse minek mellé..JÖTT SZÂMOMRA A VÀRVA VÀRT MECS..DE MIKOR LÀTTAM, HOGY WYATT MEGTÂMADTA RANDY-T..MONDOM BIZTOS LESZ MECS..PERSZE LETT.. Kane-nek a Choksleamek mâr alig mennek..wyatt-től szép volt az a Running Senton..de végreeee megérkezett Randy es RKOOOO!!!!!Gondoltam h ez lesz,de inkabb a meccset néztem volna..
    Tag Team Döntő : azta rohadt Heath Slater & Rhyno nyert…örültem neki mert az utobbi időben Heath-t igen birtam,belepofazott az adàsokba…nagyon nagy…Rhyno meg hozta amit keĺl..
    WWE CÍM : nagyon jo volt a harc..ütötte vàgta..amikor kimentek a kordonon kivül azthittem kiszamolas lesz a vége es Dean marad a bajnok..de nem..birot megloktek rohadék aj stylist tökön rúgta Dean-t,és ezzel az a fasz a bajnok..
    Az adàs szerintem olyan 10/4-es..Randy se harcolt,Dean bukott,Dolph bukott..
    Az egyetlen jo dolog az adàsba Rhyno-ek gyözelme..

    Kedvelés

  7. Kimondottan jó PPV adás volt 🙂
    Női részleg kitett magáért öröm volt nézni őket minden tekintetben hehe. Becky megérdemelte a győzelmet. Remélem Nikkivs Carmella lesz még :3

    TT vonalat jól megcsinálták, a tesók üdítőek heelként, és hát nálam Slaterek a favoritok 😀 zseniálisak remélem hosszasan uralkodnak.

    Orton-Wyatt-Kane vonal állat volt a végén az RKO :3 remélem ez a vonal megy tovább.

    AJ-Dean meccset is élveztem ,nem hittem volna ,hogy behúzza AJ de talán jobb így Deannek már nem állt jól a face szerep remélem heel lesz ott nincs lekorlátozva annyira a stílusa.

    Egyetlen egy negatívum volt : Miz még bajnok fel nem tudom fogni hogy miért van még nála az öv…..

    Kedvelés

  8. Nocsak.Egész jó volt a Kane vs Wyatt meccs.Tetszett.Kane is jó volt,kicsit lomha és nem jön be ez a mini fojtódobás,de nem mai gyerek már..Lehet lesz nekik is egy 2.feud?Kitudja itt már..
    De ez h meghisulul a meccs ortonnal mert megtámadja..elég magyar népmesék volt…Kár,pedig megnéztem volna a meccsüket.Akkor most úgy állunk h kamu miatt 1-0 ra vezet a feudot Wyatt…ergo egymás után kettőt nyer orton…remek…

    rhyno és slasher megérdemelten lettek tt bajnokok.Annyira szarok együtt,hogy még is jók.Remélem nem mini push ez,és 1-2 hónapig kihúzzák.Jobb mintha ungabunga uralom lenne 10000 x is,am a 2 majomnak jobban áll a heel szerep mint a ratyi face.

    miz a bajnok…elképesztő és érthetetlen miért…

    aj az új bajnok,megérdemli.bár az uccsó befejező mozdulata nem igazán jött össze,békucinak kellett besegíteni..
    brekekének aznak reggel odaszoltak h már ne vegyen bajnoki tartós tejet lol
    Jöhet a visszavágó a bajnokok éjszakáján és egy jobb feud folytatás,de aj marad a bajnok,békuci megy a levesbe.

    Nem volt rossz ppv,de jó se ha ha

    Kedvelés

  9. Egész jó kis PPV volt, női meccs szerintem remek volt, de az egész adás hozott egy jó szintet Styles pedig felért a csúcsra a WWE-ben is!, ezt nem gondoltam volna mondjuk 1 éve ilyenkor. 😀

    Kedvelés

  10. Szerintem itt még lesz Carmella vs. Nikki Bella a SmackDown-ban és remélem akkor Nikki diadalmaskodik.

    Kedvelés

Vélemény?