Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE NXT 2015. május 13. – Rhyno megtámadja Corbin-t

NXT_277_Photo_03-288487272

Orlando, Florida. Az adás azonnal egy mérkőzéssel kezdődik, ahol Solomon Crowe néz szembe Baron Corbinnal. Ismét egy fergeteges adásnak nézünk elébe, ami messzemenően körözi a main színvonalát.

Solomon Crowe vs Baron Corbin

Erős kezdése ez az adásnak, azt mindenki érzi. Nem a leghosszabb meccs volt az NXT történelmében, de felülmúlt egy SD főmeccset. Nem részletezném, görgessetek a videóra, az kifejezőbb. 😉 A győzelem végül Corbiné lett az End of the Days után.

De nincs idő ünneplésre, mert Rhyno érkezik, kezében mikrofonnal. “Szóval te volnál a másik megállíthatatlan erő, akiről mindenki beszél?” Baron bólint. “Akkor lerendezzük, vagy mi lesz?” Corbin bólint, majd a két megállíthatatlan erő, mint két tank rohan egymásnak. Összefeszülnek, hatalmas ütések dördülnek, mire az egész másodosztály öltöző az arénába rohan, hogy szétválassza a két dühöngő fenevadat, ami csak nehezen sikerült.

Egy korábbi interjút mutatnak Finnel. A kérdés az volt, ha nyerne a Triple Threat-en, Sami-el vagy Kevinnel nézne-e szembe szívesebben. Válaszában először is kijelentette, hogy nyerni fog. Ezután elismerte Zayn-t, majd azt mondta, KO azóta is zavarja, mióta vereséget szenvedett elenne. Viszont bármelyikük is lesz a bajnok, véssék jól eszükbe, Finn Bálor démona a nyomukban van.

Bejelentik a következő TakeOver főcímdalát: Motionless In White – Unstoppable. Ezután a Tyler-rel készített interjú következik. Breeze is egyértelműen leszögezi, hogy nyerni fog, majd azt mondja nem érdekes ki lesz a bajnok. Sami vagy Kevin, a cím oda fog kerülni, ahova tartozik.

Sasha Banks vs KC Cassidy

NévtelenA bajnok mikront ragad. “Csak mert Becky-nek múlthéten szerencséje volt, ez nem azt jelenti, hogy jobb lenne nálam. Én vagyok az NXT női bajnoka.” Ezt jelzi mostani ellenfele felé fordulva is. “Én teremtettelek, Becky. Én adtam neked nevet! És az NXT TakeOver-ön mindannyiótoknak megmutatom, miért is vagyok én a Bo$$ az NXT-ben.” Ismét mostani ellenfelére néz. “Nem hiszitek? Csak nézzétek. A gongot!” A mérkőzés alatt a helybéli kihívót a közönség “Black Shorts”-nak keresztelte, aki elől Sasha hamar a rámpára menekült. De vissza is jött és a Double Knees után fordult is a helyzet. Aztán jött a  Bank Statement, és Black Shorts kopogott.

Devin mellett Bayley és Charlotte. Előbbinek Emma okoz problémát, utóbbinak Dana. Ők ott lesznek a TakeOver-ön és remélik a két másik díva is.

Carmella vs Alexa Bliss

NXT_277_Photo_17-256311856A meccs alatt Blake és Murphy jelentek meg a ring mellett, akik zavarták Staten Island hercegnőjét. A mérkőzést – talán ezért – Alexa nyerte a Sparkle Splash után. A tag team bajnokok mintha elismerést vártak volna, de nem kapták meg. Beléptek a kötelek közé, mikrofont kértek. “Carmella, én és Murphy az próbáljuk megértetni veled, hogyha két olyan szeméttel lógsz együtt, mint Enzo és Big Cass, olyan szagod lesz, mint a hulladéknak.” A lány szerint azonban nem csak hogy legyőzi őket a két srác, de ők lesznek az új NXT Tag Team Bajnokok. “És amúgy hogy jöttök ahhoz, hogy ezt mondjátok a srácaimról? Csak egy szót mondhatok rólatok, hadd betűzzem el: S-A-W-F-T, SAAAAAAAAAAWFT!!!!!!!!!!!!!”

Végre Hideo interjúja következett, a kérdés szintén ugyanaz. A válasz pedig “Jó kérdés. Ha megverném Tyler Breeze-t és Finn Bálor-t, úgy Kevin Owens-szel szeretnék harcolni. Mert ő egy romlott alak, és ő nem adja meg senkinek a tiszteletet. Nem tiszteli az NXT címet.”

Devin mellett ezúttal Dana és Emma, akik elfogadták Bayley és Charlotte kihívását.

Tyler Breeze & Adam Rose vs Hideo Itami & Finn Bálor

NXT_277_Photo_12-2133718719A főmérkőzés egy 4 fős tag team meccs volt, ahol a győzelmet Breeze szerezte meg, miután Hideo és Finn egymásnak feszültek. Hiába, jövőhéten mindenki egyedül lesz. Adam gratulált társánák, és bár ő nem lesz ellenfele a TakeOver: Unstoppable-ön, azért ő is kapott egy Supermodel Kick-et. Egyedül állt három szupersztár felett, amiről persze gyorsan lőtt egy szelfit. Vajon jövőhéten is talpon marad?

NXT_277_Photo_18-2683838369Az adásnak itt még nincs vége a ringbe Sami Zayn érkezik. Mikrofon a kezében, épp beleszólna, valószínűleg KO-t hívná, de ő mielőtt egy szót is mondhatna a bajnok már érkezik is. Sami figyelmezteti, bár megsérült Cena ellen a RAW-on, mára már jól van, szóval nincs több trükkös támadás. “Amit tudni szeretnék, hogy egyszer és mindenkorra legyünk túl rajta, csak mondd el, mondd a szemembe itt mindenki előtt, mondd meg egyszer és mindenkorra, miért? Mert amit eddig mondtál, a sok hablatyolás a családodról, a jobb élet a családodnak, de nem vagyok meggyőzve. Egyszer és mindenkorra rendezzük ezt le, csak mondd a szemembe és kész. Mi volna az? Irigység? Féltékenység, mert hamarabb voltam itt (az NXT-ben)? […] Vagy valami más személyes? Várjál csak, a fiadról van szó? Csak mert szívesebben hord Sami Zayn-es pólót a suliban, mint egy idióta KO-s pólót?” Kevin szájához emeli a mikrofont, de egy hang se akart kijönni a torkán. Csak állt ott némán, majd sarkon fordult, átlépte a kötelet és elindult a kijárat felé. Sami utánaszól: “Most mi van? Ennyi év után semmit se tudsz mondani? Állj meg és maradj itt!” Végre beszél, de nem néz a szemébe: “Tudod mi van, Sami…? Minden amit mondtál…nem arról van itt szó. Mert én tudom az igazat. Mikor elvettem tőled a címet azt mondtad hazamész és kitisztítod a fejed. De tudom, megsértődtél. Tudom, még mindig meg vagy sértve. Tudom, én sértettelek meg. Pontosan tudom mi a sérülés, és tudom hogyan bántsalak. És a TakeOver-ön újra megteszem. De ez alkalommal nem térsz már vissza.” Ezzel elsétál a backstage-be.NXT_277_Photo_19-3909037879

Fekete “CM Pityesz” István

4 gondolat “WWE NXT 2015. május 13. – Rhyno megtámadja Corbin-t” bejegyzéshez

  1. Jól számolom, hogy ez már Crowe harmadik zenéje csak NXT-ben? Ne ezzel kompenzálják, hogy alig szerepelhet, ejnye. Főleg, hogy még ki is kap…de legalább szép volt -ismét- az End of Days. Meg úgy unblock az egész adás, tényleg felesleges lenne kivesézni, hogy mi történt. Szép volt, majd egy óra volt, köszönjük szépen. Ez komoly amúgy, hogy SD-t lassan veri nézőben? Kellemes csalódás lenne, noha szerintem a mostani és az előző kettő nem is volt olyan rossz.

    Arra meg nem tudok valahogy visszaemlékezni, hogy az eddigi takeovereknek volt külön zenéje? Én nem emlékszek rá. Viszont most van! Azért ez nagy mérföldkő lenne a műsor számára.

    Kedvelés

    1. Valóban, majdnem egy egész óra 🙂 Ez nekünk, nektek, minden NXT rajongónak köszönhető, ugyanis az NXT nézettsége közel azonos a SmackDown-éval! Ez persze nem meglepő, hisz nem csak a másodosztály rajongói lesznek többen, de a main nézettsége folyamatosan csökken – érthetően.

      Kedvelés

Vélemény?