Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE NXT TakeOver: Toronto – Eredmények és videók

001_nxt_11192016rf_0232-c25b12ca671a3a4a01fcac732deee256

Telt ház, valamint fantasztikus közönség várta az esztendő utolsó NXT gáláját Torontóban a Survivor Series felvezetéseként. Egy videó összeállítással indult a program, amit követően Bobby Roode zenéjéből csendült fel egy részlet. Ezt a közönség nagy ovációval fogadta, majd egy kórus közreműködésével vonult be Roode, akit kellőképp éltetett a hazai közönség. Ellenfele sem kapott szerényebb fogadtatást, a szintén kanadai Tye Dillinger extázisban érkezett az arénába, élete talán legfontosabb mérkőzésére.

Bobby Roode vs Tye Dillinger 

Még csak méregették egymást a srácok, máris felharsant a This is Awesome Chant. Roode pillanatok múlva tovább játszott volna a közönséggel, de Tye ütése visszazökkentette a valóságba. Abszolút kiegyenlített, valamint klasszikus mérkőzést láthattunk, amiben a két szupersztár maximálisan visszaadta a történetük lényegét. A komolyabb mozdulatok először Roode-tól érkeztek, a SpineBuster-t követően kopogtatott, de nem járt sikerrel. Superplex kísérletét követően gúnyolni kezdte Tye-t, akin saját Finisher-ét akarta alkalmazni, de mielőtt kioszthatta volna a TyeBreaker-t, Dillinger leküzdötte magát ellenfele válláról. Tye próbálkozott egy Superkick-el, de Bobby hárította, majd azonnal tusba fogta ellenfelét úgy, hogy a lábát a kötélre akasztotta. Kis híján túljárt Danilo eszén, de a bíró észrevette a csalást és azonnal megszakította a tust. Roode ünnepelt, látszólag azt hitte megvan a meccs, de ehelyett tusból kellett kirúgnia, ugyanis Tye lehúzta őt. Ezt már egy sikeres Superkick követte, Roode eldőlt mint a kivágott fa, Dillinger kopogtatott, ellenfele azonban túlélte az akciót.. Kisebb adok kapok kezdődött, majd egy kis kavalkád alakult ki, egy-egy kósza Finisher, majd tus kísérlet – amiből végül Dillinger jött ki jobban azáltal, hogy a közönség legnagyobb örömére befogta a Sharpshooter-be Roode-ot. Nagy bajban Bobby, szenved is rendesen, de végül belekapaszkodik a kötélbe. Pillanatok múlva, Tye újra próbálkozott, de Roode ezúttal már résen volt. Viszonylag hamar a maga javára fordította a meccs képét, majd a DDT-vel lezárta a párharcot..

Bobby Roode ezzel megszerezte második TakeOver győzelmét, továbbra is veretlen, Tye Dillinger-t pedig talán utoljára láttuk ma este az NXT kötelei között. 

Authors of Pain vs TM-61 – Dusty Rhodes Tag Team Classic Döntő 

Valószínűleg nagyobb érdeklődéssel követte volna a közönség ezt a meccset, ha nem épp ez a két csapat jut a döntőbe. Langyos fogadtatás, a nézők már-már elkönyvelték a végeredményt. Sok reakció nem érkezik, azt viszont hálás tapssal jutalmazzák, hogy Paul Ellering-et bezárják a ketrecbe.. A meccs maga eléggé kiegyenlített volt, láthattunk pár igen szép manővert is, de végül természetesen a papírformának megfelelően az Authors of Pain diadalmaskodott.

A győzteseket Triple H, William Regal, valamint Goldust köszöntötte az “ünnepélyes” díjátadásnál. Maradjunk annyiban, hogy tavaly Joe és Bálor sikere emócionálisabb volt. 

#DIY vs The Revival (C) – NXT Tag Team Bajnoki Címmérkőzés (2 out of 3 Falls)

Előzetesen az este meccsének kiáltották ki sokan, hát nem tévedtek.. Sőt! Egészen elképesztő, látványos, izgalmas, fordulatokkal tarkított csata volt. Az első tust, viszonylag hamar a címvédők szerezték meg azáltal, hogy kiosztották Gargano-nak a Shatter Machine-t. Kicsivel talán hosszabb második etap következett, első sorban a bajnokok előtt adódott lehetőség a csata lezárása, de Johnny Gargano nem adta könnyen magát. Nagy nehezen bepacsizta Ciampa-t, innentől pedig már csak idők kérdése volt az egyenlítés, ami végül a Superkick + Knee kombináció után el is érkezett. Ciampa és Dash vágott neki az utolsó mindent eldöntő szakasznak, ami óriási és kiélezett küzdelmet hozott. Nem egyszer nézett ki úgy, hogy eldől egyik, vagy másik oldalra a cím sorsa.. A bajnokok végül húztak egy váratlant, megpróbálták ellenfeleik csapat Finisher-ét alkalmazni, de Gargano az utolsó pillanatban elugrott középről, így Dash a Superkick-el Dawson-t találta telibe.. Itt a vége, gondolhattuk mindannyian, a megszeppent Dash megérzi, hogy milyen a Shatter Machine igazán, hiszen most a #DIY fordítja ellene saját fegyverüket.. Jön a tus, de Dawson menti a meccset az utolsó pillanatban., Hamarosan viszont már nem volt menekvés, dupla Submission-t alkalmaztak a kihívók, amiben a bajnokok egyszerre kopogtak..

Tommaso Ciampa és Johnny Gargano megragadták utolsó esélyüket, és felértek a csúcsra. A közönség azt skandálja “megérdemlitek”, a trón fosztott bajnokok pedig csalódottan kénytelenek távozni. 

Mickie James vs Asuka (C) – NXT Női Bajnoki Címmérkőzés 

A (WWE-be) hat év után visszatérő James-t hatalmas szeretettel fogadta a közönség. Asuka-hoz sem álltak rosszul, de érthető módon Mickie-t részesítették előnyben. Az hamar kiderült, hogy a hatszoros Női bajnoknak mit sem kopott a tudása, teljes mértékben partiban volt a bajnokkal, sőt talán az első személy volt, aki pillanatnyi szünetre késztette. Kiegyenlített és taktikus küzdelem folyt, Mickie-nek adódtak nagyobb lehetőségei a győzelemre, de végül belekerült egy fojtásba, amiben kénytelen volt kopogni.

A csatát követően sportszerűen gratulálni akart a továbbra is veretlen Asuka-nak, de a Japán hölgy kissé tiszteletlen módon nem fogott kezet legyőzöttjével. 

Samoa Joe vs Shinsuke Nakamura (C) – NXT Bajnoki Címmérkőzés 

Lehet-e az eddig látottakat fokozni? Joe koncentráltan érkezik az arénába, Nakamura szintén, de a bajnokot megannyi hegedűművész kíséri a szorítóba. 16.243 torokból zúg Nakamura dala, de ez sem tudja kizökkenteni Joe-t. Pattanásig feszült a hangulat, a gongszó után egymásnak esnek, Joe pedig kissé váratlanul, kontrollálni tudja Nakamura stílusát. Tisztán látszik, hogy alaposan felkészült ellenfeléből, és tanult a brooklyni hibákból. Nagyszerűen dolgozik Shinsuke térdére, hogy az a meccs későbbi, vagy épp kritikus pontjaiban ne lehessen maximálisan a bajnok előnyére. Ahogy arra számítani lehetett kemény és agresszív küzdelem zajlott, és akármennyire is fájt az a térd, Nakamura minden egyes alkalmat megragadott arra, hogy pusztítson velük. Úgy nézett ki viszont, hogy hiába minden akarat és támadás, ritmusváltás, Joe-t ma nem lehet megtörni. Rendszerint előrukkolt egy hatásos kontrával, ami olykor egy EnZiguri, olykor pedig a Powerslam volt. Nakamura-nak egy lehetősége volt a Kinshasa-ra, azt viszont kíméletlenül ki is használta. Kopogtatott, de Joe felrántotta a vállát. Egy későbbi, pokolian nagy tarkóra mért rúgás után Joe kigurult a ringből, s látszólag nem mozdult. Danilo ellenőrizte nincs-e komoly sérülése, de Nakamura már készült mögöttük az újabb rúgásra.. A bíró az utolsó pillanatban félreugrott, ezt a pillanatot kihasználva pedig, Joe övön alul rúgta meg a bajnokot.. Felkapta, majd egy SideSlam-mel a lépcsőre vágta. Kritikus pillanatokat élt át a Japán, Joe visszagurítja a ringbe, felhelyezi a sarok tetejére, majd a vállára veszi, és kioszt neki egy hatalmas Muscle Buster-t. Kopogtat, Nakamura pedig lent marad. A legnagyobb dráma az adás végén tárul a szemünk elé.

Samoa Joe ezzel a sikerrel az NXT történelmének első kétszeres bajnoka, valamint az első személy, aki legyőzte Shinsuke Nakamura-t. A Japán megtörten, valamint a végletekig kimerülve hever a ring közepén, miközben Joe diadalmasan magasba emeli fölötte a bajnoki címet. Váratlan döntés, ami talán azzal egyenlő, hogy Nakamura-t mihamarabb a Main Roster-en akarják látni? Hamarosan kiderül. 

naka-joe4-1479617119-800
Samoa Joe ma este mindent vitt: az NXT első kétszeres bajnokává vált, valamint az első embernek mondhatja magát, aki legyőzte Shinsuke Nakamura-t.

Folytatás ma este, ugyancsak innen az Air Canada Centerből a Survivor Series-el!

9 gondolat “WWE NXT TakeOver: Toronto – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Kár, hogy a The Revivel bukta az öveket de egyben jó ismert ez azt jelenti, hogy mennek a main rosterbe. Remélem nem lesznek jobberek, isteni heelek ez nem vitás! 😀 Joenak különösen örültem, nem hittem volna, hogy nyer 😀 Jó lett! Jöhet az SS!

    Kedvelés

  2. Nagyon ott volt.. mint általában…. Az csak nekem tünt fel, hogy az NXT 5 meccsel kitöltötte ugy a három órás adásidőt, hogy abszolút nincs hiányérzet bennem, nem volt üresjárat, értelmetlen celeb-futkosás, ostoba reklámfogások… Kiváncsi vagyok hogy ezek után egy elég ígéretes card-ból mit hoz ki a main rooster. A Tm 61 kellemesen meglepett.. mármnt nem az hogy jó páros, hanem fizikálisan, ahogy megcsinálták a manővereiket azokon a böszméken.. tetszetős volt. A női meccs nem volt rossz, annak ellenére, hogy ugye elöször nem is Mickie-t akarták visszahozni hanem Thris Stratust… de ezek után hogyan tovább? Elöbányásznak megint valami elfelejtett nevet, mert az ujak közül nagyon senki sem ér fel Asukához… A főmeccsnek örülök is meg nem is.. mindketten nagyon jók.. Joe-t már jó pár éve kedvelem, még a TNA-s időkből… Megérdemelné hogy végre a main roosteren legyen…. tényleg kéne oda egy igazi hiteles heel karakter.. bár ahogy a közönség újabban tudja értékelni a valódi birkozótudást, lehet hogy ő is csak face-popokat kapna mint Styles…Összességében megint kiváló gála votl.. van hova kapaszkodnia mind a kék, mind a piros roosternek…

    Kedvelés

  3. Nem értem… Joe veszít és felmegy Smackdownra. Ez lett volna a logikus, továbbadja a stafétát mint eddig mindenki. Nincs az SD-n egy normális heel main eventer (Styles most ne mondjuk annak aki mindenhol face reakciókat kap) tökéletes lett volna kék oldalra. Most egy meccsük akkor ezek szerint maradt Nakamurával még, hát kíváncsi leszek kikerül fel előbb vmelyik rosterre.

    Kedvelés

    1. Joe valószínűleg a raw ra fog menni, többször is kijelentette, hogy Brockot akarja.
      Joe pedig alapból nem vagy csak nagyon néha kap heel reakcíókat, de tényleg csak akkor mikor pl.: kispadra ültette Nakamurat.
      De 1 hét műlva megint ment a Joe!Joe! chant.
      Imádják ha valaki, akkor ő biztosan nem kapna heel reakciókat.
      Valószínűleg lenyomnak egy visszavágót, amit megint Joe nyer, és Nakamura mehet az sd be, ugyan is ő is kijelentette hogy Cena az álomellenfele.

      Kedvelés

  4. Amúgy csak nekem volt furcsa, hogy Joe győzelménél egy ideig rossz zenét kapcsoltak?

    Kedvelés

    1. Akkor nem csak nekem tünt fel.. de már a bemutatásnál ugy kezdték Nakamurát felkonferálni mint challenger….:D

      Kedvelés

  5. Gondoltam hogy ez lesz.
    Ugyan az, mint a Revival Alphanál.
    Nakamurat a main rosterben akarják, Joe pedig ismét az nxt csúcsán lesz.
    Azért egy kicsit sajnálom, mert imádom Joet, az egyik szemem sír, a másik nevet.
    Ő lett az első kétszeres bajnok, az első, aki legyőzte Nakamurat, talán még Finn Balornál is nagyobb név lesz az nxt-ben, de ez egyben azt is jelenti, hogy a main roster még odébb van.
    Pedig már 37 éves, lehet hogy az nxt ben elér mindent, amit csak lehet, de fent nem sokat fog.

    Kedvelés

  6. Joe! Joe! Joe! Joe! Joe! Joe! Joe! Joe
    Ezt el sem hiszem! Sami Zayn mellett a másik kedvenc NXT pankrátorom győzte lé először Nakamura-t és lett kétszeres bajnkok! Nem vitás, hogy nagyon megérdemelte, rengeteget gyengült volna a pusztító karaktere, ha ismét veszít az NXT Lesnarjaként(csak karakterben!!). Nakamura-t sajnálom, de hamarosan úgyis felkerül a main rosterbe, ahol remélem, hogy nem lesz Bálor féle, egy hónap alatt gigapushos bajnok.

    Kedvelés

Vélemény?