Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE NXT TakeOver 2015. augusztus 22. – Készülj Brooklyn!

nxt150822

Az NXT TakeOver adása 2015. augusztus 22-én Brooklyn-ból jelentkezik, ahol egy hatalmas adásra készül a cég. Ehhez természetesen hozzátartozik, hogy Sasha Banks-nek ismét bizonyítani kell rátermettségét a Bayley elleni címmérkőzésén. Valamint, hogy Finn Bálor-nak az egykori NXT Bajnok, Kevin Owens ellen kell megvédenie a Beast In The East-en megszerzett díját…

Az adás nem mással, mint a szervezet COO-jáva, indul, aki elmondja, hogy a megállíthatatlanok kiérdemlik ezt a jelzőt. Ezúttal azt mondja a rajongóknak, hogy a cégnél azoknak a fiataloknak, akik itt szerepelnek nagy jövője van. Ezekből az NXT Dívákból és Szupersztárokból lesz a szervezet nagy lehetősége. Erre viszont a szurkolók csak annyit válaszolnak, hogy: “A jövő elérkezett”. Ezt követően Triple H magasba emeli a kezeit és kivilágosodik az NXT aréna, ahol felállva tapsol a telt házas publikum.

Tyler Breeze vs Jushin “Thunder” Liger

Az adás első összecsapásán a “Selfiekirály” fog összecsapni a Japán Thunder-rel. Egy eléggé fordulatos összecsapás volt, amiben végül a győzelmet Thunder tudta megszerezni, miután értékesítette a Liger Bomb-ot. A Finisher-t követően Tyler képtelen volt kirúgni ellenfele kopogtatásából.

The Vaudevillains vs Blake and Murphy (NXT Tag Team Bajnoki öv)

A küzdelem előtt Alexa Bliss elmondja, hogy a Vaudevillains csapata támogatás nélkül marad, hiszen senki nem akarna segítkezni két ilyen elcseszettnek. Ekkor a kihívók a bejárat felé mutatnak, ahol megjelenik Blue Pants. A hölgy a ringhez érkezik, ahol sok szerencsét kíván a kék ruhás Szupersztároknak.
A gong megszólalását követően kezdetét vette a küzdelem, amiben a Bajnokok jól szerepeltek, ám Aiden és Simon duója képes volt kitartani egészen az összecsapás utolsó momentumáig. Befejezésül a The Vaudevillains képes volt legyőzni Blake és Murphy bandáját, amivel új NXT Tag Team Bajnokokat koronáztak.

Apollo Crews vs Tye Dillinger

A következő összecsapás előtt láthatjuk, hogy megérkezett az arénához Finn Bálor, akit a parkolóban Cesaro és Neville köszöntöttek…A felek bevonulását követően kezdetét vehette a küzdelem, amiben Apollo elképesztően szerepelt. Befejezésül egy Gorilla Press-t követően egy hatalmas Standing Moonsault-ot értékesített. A csatát ezt követően kopogtatással sikeresen megnyerte.

Baron Corbin vs Samoa Joe

A küzdelem eléggé izgalmasra sikeredett, amiben végül Samoa Joe tudta megszerezni a győzelmet a Kokina Clutch-ot követően, bár Corbin nem adta fel a harcot. A szorítás következtében Baron elvesztette az eszméletét, amit látva a bíró egyből véget vetett az összecsapásnak.

Sasha Banks vs Bayley (NXT Női Bajnoki öv)

A csata előtt Stephanie jelenik meg, aki elmondja, hogy erre a WWE-re már nagyon ráfért egy Díva divízió frissítés. Ez pedig rendkívül jól kialakított egy erős részleget a hölgyeknek, ahonnan egy főeseményt láthatunk. Ami olyan hatalmasnak ígérkezik, hogy a Finn-Owens meccs mellett ez lehet a mostani TakeOver második főmérkőzése.
A hölgyek megérkeztek a csatához, akik egy hosszas küzdelemben, kitartóan szerepeltek azért, hogy végül az övvel távozhassanak az arénából. Végezetül Bayley képes volt a Bayley to Belly nevezetű Finisherjét értékesíteni, ami után lekopogtatta a “Boss”-t és megszerezte a győzelmet. Ezzel megtekinthettünk az adás második övszerzését, vajon Kevin képes lesz csatlakozni az előzőkhöz és elveszi Bálor-tól a címet?

Finn Bálor vs Kevin Owens (NXT Bajnoki öv – Ladder)

A főeseményen a démon harcolhat KO ellen egy övcsatában, ami nem más lesz, mint egy Ladder küzdelem. Egyszerű a szabály: Meg kell szerezni a ring fölött lógó Bajnoki övet, akinek sikerül, az lesz a címvédő. Kevin ennek tudatában keményen harcolt, viszont a technikás Bálornak is volt pár trükk a tarsolyában. Befejezésül Finn bevitte a Coup De Grâce nevezetű Finisherjét a létra tetejéről. Miután KO elszenvedte a befejező mozdulatot, Finn eléggé fájlalta a lábát, ám ez nem állította meg, hogy felmásszon a magasba és megszerezze a Bajnoki övet.

Ezzel zárult az NXT TakeOver adása 2015. augusztus 22-én, amiben két övszerzést is láthattunk, valamint egy bravúros teljesítményt, aminek címvédés lett a jutalma…

14 gondolat “WWE NXT TakeOver 2015. augusztus 22. – Készülj Brooklyn!” bejegyzéshez

  1. remélem figyeltél, MacMoron tata. FUTURE! skandálás ezerrel, tele stadion, a meccsek többsége überelte a main rostert, NXT a jövő nem kérdés! nem is tudok egy pillanatot sem kiemelni, az egész adás egy nagy pillanat volt, sorolhatnám reggelig. Dillingeren kívül imádom az egész NXT rostert. talán egy valamit, meglepett hogy hagyták a lányokat kilépni a szerepből a meccs után (break the kayfabe), de nem baj mert tényleg megható volt. ❤
    (ezek után kíváncsi vagyok bejön e amit páran tippeltünk, hogy a TO ezúttal felülmúlja a SS-et. ha olyan pocsékul írták meg mint az elmúlt pár hetet, akkor nem lesz nehéz, hiába a nagy nevek és a 4 órás műsoridő. we will see…)
    tudjátok mit? most valahogy nem is akarom hogy még több embert felvigyenek innen a main rosterbe, csak elrontják őket. addig legalábbis amíg Vince tata fel nem dobja a pacskert, inkább ne.

    Kedvelés

      1. hát ehhez én elég új vagyok szóval nem esett le, de amint tudom pótlom a szükséges tudásbázist. 😉 szerinted ez jelent valamit a jövőre nézve, vagy csak tisztelgés volt?

        Kedvelés

        1. Mivel Flair papa alapító tag volt, lehetett tisztelgés is, de nekem ez gyanús, mivel viszonylag “sokáig” mutatták és “kiléptek” a szerepükből.

          Kedvelés

  2. hatalmas adás!
    Jushin Thunder Liger egy legenda és amit itt mutatott az fenomenális. breeze kérése hogy meccset akar arra emlékeztet amikor nem is tudom talán 2011 ben christian akart mindig még egy meccset.
    blue pants óriási volt az angolok bevonulásától meg beszarok ilyen nincs
    oh my god!!! APOLLO CREWS! ekkora állatot még nem nagyon láttam. a százötven kilójával szaltózik azt a rohadt
    Bayley a kedvencem bajnok lett de milyen meccsen
    owensnek 2 nap alatt 2 meccs? ráadásul bálor és cesaro ellen? ráadásul papíron mindkettőt elveszíti? húzós..
    az adás 10/ 10

    Kedvelés

  3. Eszméletlen milyen adás volt 10/11! Fantasztikus
    Az egyik legjobb meccs díva meccs volt mert itt engedik őket kibontakozni és nem 5 percet kapnak mint ˇfent”
    Lemerem fogadni hogy az SS nem lesz ilyen jó ( ne legyen igazam)
    A főmeccsről néhány szó: Egyet kérek törjön már el az a létra!!! Mikor Owens ráesett még be se horpadt, de Sincara-tól bezzeg eltörik! De akkor is a főmeccs 10/10

    Kedvelés

  4. Bárki is elhitte,hogy a gondos bocs bajnok lesz ujra?
    A japán Undertaker hatalmas volt:D:D sokáig maradj köztünk barátom!

    Kedvelés

  5. OMG, hatalmas adás volt, talán jobb mint a SS lesz.
    Legszebb pillanatok a női mérkőzés után voltak., ahol Bayley-nek mondhatni átadták a stafétabotot a “forradalmárok”. Kérdés viszont, hogy ki marad neki ellenfélnek? (Talán Nia)
    @wweben, köszi hogy megírtad helyettem, ahogy a heti NXT adást is, jövök neked egyel vagy kettővel 🙂

    Kedvelés

Vélemény?