Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

“Vince nincs tisztában azzal, hogy mit csinál” – Kemény kritika a főnökről

wwe150308

A napokban a Wrestling Podcast-nak adott interjút a szervezet egykori kommentátora, valamint stábtagja, Josh Matthews. Itt Josh egy eléggé komoly hangvételű kritikát fogalmazott meg a szervezet tulajdonosáról, Vince McMahon-ról, miszerint a főnök nincsen tisztában azzal, hogy mit is tesz…

Josh 2014-ben, a szerződése lejártával elhagyta a WWE-t és a TNA-hez csatlakozott. Egy interjú során a korábbi főnökéről kérdezték, akiről annyit mondott, hogy: “Vince McMahon kezéből egyre inkább kicsúszik az irányítás és nincsen tisztában azzal, hogy milyen döntést és miért hoz meg. Az egész szervezetet a saját képére szeretné formálni és látszólag egy cseppet sem törődik a szurkolók akaratával. Mintha be lenne zárva egy gömbbe, amibe egyetlen információ sem szivárog be a külvilágból”.
Josh ezt követően pedig kicsit visszaemlékezett, hogy erre a korábbiakban Stone Cold és CM Punk is rávilágított. Punk emiatt pedig távozott is a szerződése lejártával a szervezettől, és Phil szintén elmondta, hogy a WWE-nél egyre komolyabbak a problémák, amik nagyon nagy részt Vince McMahon-nak tudhatóak be.
A volt kommentátor szavaiból levonva a következtetést valami nagyon nincsen rendben a cégnél, ám reméljük, hogy minél előbb meglelik a gyógyírt erre a problémára.

16 gondolat ““Vince nincs tisztában azzal, hogy mit csinál” – Kemény kritika a főnökről” bejegyzéshez

  1. Tökéletesen igaza van a volt kommentátornak! Nézve adásokat,a fejembe elindulnak fantázia dús folyamatok,hogy pl. mondjuk a következő RAW-t hoyg tudtam elképzelni,ki mit csinál benne. Erre jön az adás végignézem és nem az ellenkezője történik,hanem SEMMI!! Nincs semmi változatosság benne,nincs semmi ötlet,fantázia a történésekben.. pl. Reigns nyert Bryan ellen,tudtuk hogy ez lesz.(Amivel megjegyzem semmi baj nincs) Anno tudtuk, hogy a WM-en nem Randy és nem is Batista fog nyerni.. nagyon nem örültem,de tudtuk.. Triple T. meccsen én komolyan azt hittem Rollins nyer.. Cena unalmas,Brock keveset van,Rollins lenne a tökéletes arra, hogy az övet birtokolja,mert ő sokat szerepel,idegesítő is,heel is,pont beillik a képbe! (és értelmet adna annak,hogy Randy miért legyen face)

    Kedvelés

    1. Képzeld a kreatívok helyébe magad. Megírsz egy viszonylag értékelhető sztorit 12-es karikához, 2 adásig nagyjából az is történik, amit írtál. Majd Vince a felétől beleír baromságnál is nagyobb baromságokat, teljesen eltávolodik az egész a te történetedtől. A közönség is utálja, mivelhogy idióta zagyvaság lett, ahol lényegében nem történik semmi. Az egész univerzum téged szid, hogy ilyen mocskot hogy hányhatsz össze. Végül ráadásnak téged dobnak ki a cégtől, hogy nem vagy jó munkaerő.. 😀 Nem lennék, ott író az egyszer szent. Nemrégiben is vagy a fél kreatív csapatot kidobták csak úgy,,,,

      IC öv körüli szégyenteljes szórakozás a jelenlegi legjobb példa rá. Biztos vagyok benne, hogy ott az író leült Ambrossal és átbeszélték mi lenne a hihető, ő mit is gondol az egész övről, miért lenne jó Ő bajnoknak, és összehoztak egy csomó kifogástalan promót. El lett tervezve, hogy ő egyedül ellopja az övet, hogy legyen végre címmeccs. Majd a többiek így-úgy becsatlakoznak….de jött Vince! És azt mondta, hogy milyen jó lenne, ha MINDENKI ELLOPNÁ AZ ÖVET BARRETTŐL VAGY ÉPPEN AKINÉL VAN, mert azzal olyan nagy tiszteletet adunk az övnek,,,,bár meglehet tévedek, és alapból ez az idiótaság volt tervben, mindenesetre nagyon szívesen elolvasnám az alapkoncepciót.

      Kedvelés

      1. Jó igen, az a baj, hiába írnám a jobbnál jobb ötleteket (mert amúgy tényleg van csomó) valaki beleszól,leapad megint a bevétel és persze, hogy engem rúgnának ki.. 😀
        Ez, hogy az IC öv felkapott lett tetszik,de ez a lopkodás tényleg már unalmasodik..:D

        Kedvelés

    2. Rollins lesz a bajnok a WM után. Csak nem egy hármas csatában. Mert akkor a táskája jelentéktelen lenne. Majd beváltja a baromira lefáradt Roman ellen, hogy egy kicsit húzzák egymást a Summer Slam-ig, ahol majd egy hármas csata lesz Reigns, Orton és Rollins között. Kíváncsi vagyok mennyire jön be ez a tippem…

      Kedvelés

  2. Ugyan…:) Vince nagyon is tísztában vele,hogy mit tesz..A gyerekekre utazik,na nem úgy..:D Hanem a nézetségben és a termékek eladásában is őket célozzák meg…Nem véletlenül nem kap Cena heel turnt..mert őt imádják a gyerekek és ez annyit tesz,hogy a pólóit viszik,mint a cukrot..De ezt lehet,hogy csak én gondolom így és nincs igazam:) Mindenestre nem bánám,ha Shane átvenné a papa helyét!:) Mondjuk ebböl is lehetne csinálni egy jó storyt.. Vince Vs Shane Vs Steph a trónért:)

    Kedvelés

    1. Nem tévedsz, szerintem is igazad van. Cena ezért marad face “örökre”, és ezzel nincs is baj, nekem egyik kedvencem. Bryan akkor volt jó amikor a sötét heel uralom ellen kellett küzdenie. Akkor bírtam. Most annyira nem, de ahogy olvastam még mindig benne van az első háromban. Mármint azok között akinek a cuccai a legtöbbet hozzák a cégnek. És Roman Reigns-t is azért kell megkedveltetni a gyerekekkel, mert Cena nem lesz örökké, és ha az a bevétel kiesik, mert ki fog, ha nem szerepel minden héten, akkor azt valahogyan pótolni kell. Az pedig nem működik, hogy akkor majd minden más pankrátor cuccaiból kicsit többet vesznek. Sokkal egyszerűbb valakit megint “szenté avatni”. Jól mondja HHH, azt kell csinálni ami a legjobb az üzletnek. Azt is csinálják, csak nem úgy, ahogyan az adásokban kommunikálják.

      Kedvelés

    1. Nem kell izgulni, a Dancsó Kornél és Kane kivételével mindenki tudta, hogy trollkodás. Túl értelmesen és helyesen voltak még így is megírva a mondataid. 😀

      Kedvelés

        1. Mert lehet, annyi is vagy, ha trollkodással éled ki magad, és nem hinném, hogy bárki is komolyan venne egy tíz évest. 🙂

          Kedvelés

  3. Ez a McMahon elég gáz már…átadhatná valakinek a stafétabotot, mondjuk nekem!
    Szénát meg Románt kirúgnám első nap, majd felvenném őket jegyeladónak illetve popcornárúsnak…Daniel Bryan-ből meg jobbert csinálnék, minden héten elverné valaki.
    Viccet félretéve: igen, gáz a helyzet, de azért még nem mondanám, hogy nézhetetlenek a műsorok. Pl. a tavalyi TLC-n is elég látványos meccsek voltak, és az idei WM sem ígérkezik rossznak, főleg most az IC övért várhatunk egy jó meccset, talán lesz végre értéke és story körülötte, mint régen a Nehézsúlyú övnél, aztán lesz az a battle royal is, meg persze Bray Wyatt vs. Undertaker! Bray karaktere szerintem zseniális, előbb utóbb ő is a középpontba kerül.

    Kedvelés

  4. Itt az ideje, hogy az örökösök és leváltsák a papát (Stephanie, Paul, vagy Shane), mert gondolom jobban kezelné ebből a háromból a kialakult helyzetet, mint most a vén csont…
    Nevetséges, hogy egyszerűen mindenbe beleavatkozik, amit a kreatívok nagy nehezen ki****nak magukból (azért ha valaki olvasott egy eredeti, vágatlan forgatókönyvet, amit ők írtak, akkor tudja, hogy ott sem fenékig tejfel az élet…), sokkal mélyebbre rántva mindent, amit itt néhányan próbáltak felépíteni vagy legalábbis kihozni a maximumot. Sajnos ki kell mondani, hogy itt Vince öregedésével arányosan romlott/romlik a színvonal, és a nyugdíjazásáig ez nem is fog megváltozni.

    Kedvelés

  5. Vince-nek elgurult a gyógyszere. Pedig a doki biztos mondta, baj lesz ha nem veszi be. Nos, azt is érdemes megemlíteni, hogy Mr McMahon többé már nem milliárdos. És tovább rontja helyzetét, hogy Punk-ot szerepeltette a Flinstones család WWE-s verziójában, ahol Henry-vel együtt az ostoba piti “főgonosz” szerepet kapták. Most a dolgok maguktól mennek ilyen szégyenletesen, vagy csak valami unortodox gazdaságpolitikát alkalmaznak? 😀 Bárhogy is, emelkedés nincs, csak süllyedés…..

    Kedvelés

    1. A rossz vér lecsapolásának híve vagyok, nagyjából mindenben, és igenis kell a mélyrepülés a szárnyaláshoz, de ennyi vérveszteség után már abba halunk bele kéremszépen,,,,Kedvencem, hogy pankrátorokkal üzengetnek vissza Punknak (Ziggler esete pl), arcpirítóan nem vehetnek tudomást a kommentátorok a CM PUNK kántálásokra, és igen…Amióta Brooks elment és ki merte mondani, amit gondolnak azok, akik nincsenek Vince hátsó fertályában, azóta csak gyűlnek ezek a hírek és a végén még tényleg Punk menti meg az egész céget, hogy lelépett és előidézte a pillangóhatást,,,,,

      Kedvelés

  6. Öregek otthonába tenni már a papust. Probléma megoldva. Minden viccet félretéve valóban azt kellene. Ahol már ennyire szivárognak az infók, és ennyire nyílt titokként kezelik, hogy Vince már beleőrült ebbe és a zsémbes nyugger mentális szintjén van, ott milyen problémák lehetnek valójában,,,,,Triple H helyében az első adandó alkalomkor leváltatnám őt és radikális változtatások garmadáját vezetném be. Kezdésnek például végtelenül szánakozva bocsánatot kérhetne Punktól, hogy visszakönyörögje és vagy kétszer több mozgásteret adhatna minden pankrátornak. Mert igenis lehet 12-es karikában is jó műsorokat összehozni, mindössze sokkal korlátoltabbak a módszerek, és nagyobb kreativitást igényelnek. A wwe bukása egy újabb a rengeteg példa közül, hogy a politikai korrektség fanatikusan betartása a saját öngyilkosságba való rohanás és semmi több. Mondjuk innen is látszik, hogy milyen ódivatú ez a cég, pont amcsik azok, akik mára már hanyagolják is a píszíséget, pont a fenti okok miatt.

    Kedvelés

Vélemény?