Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Sasha Banks, a dívák új babyface karaktere

Sasha-Banks-EntranceAhogy a hétfői RAW-n láthattuk, Brie és Naomi meccsén Sasha is a kötelek mellett volt. A közönségtől többször is felcsendül a “We Want Sasha” skandálás. Dave Meltzer, a Wrestling Observer Newsletter elöljárója ebből arra gondol, Mercedes többre vihetné babyface-ként.

“Az az ötletünk támadt, hogy Sasha Banks-nek adnánk egy babyface turn-t, és kicsit javunkra fordítanánk a We Want Sasha kántálást, ahelyett hogy az a main roster régebben itt lévő dívái ellen szóljon.” – írja Meltzer hírlevelében.

CAz9AEKUMAA8MH9Emellett a WWE weboldalán olvasható összefoglaló is lehetőséget biztosít a fordulatra:
“A WWE Univerzuma még mindig Sasha Banks-et akarja, így ironikusan kifejezve, rossz vége lehet a Team B.A.D. csapatának.”

Mercedes valódi személyiségéhez nem illik jelenlegi karaktere. A Bo$$ egy olyan szerep, amit ő sem szívesen játszik, mégis a lehető legtöbbet kihozza belőle. Bár a nemrég Bayley-vel közösen történelmet író díva közel áll nagybátyjához, Snoop Dogg-hoz – akinek innen is nagy respect amiért támogatja unokahúgát -, Sasha sokkal szerényebb és visszahúzódóbb a színfalak mögött. Úgy vélem, babyface-ként az egyik legerősebb karakter lehet a WWE-ben.

Forrás: allwrestlingnews

2 gondolat “Sasha Banks, a dívák új babyface karaktere” bejegyzéshez

  1. Jelenleg nem tudom elképzelni face szerepben, kifulladna jókislány szerepben és Charlotte szinten karakterileg, akkor csak ártanának neki. Hiába tudjuk, hogy a Boss karakter messze áll tőle, de mégis az karakter, jól hozza, hiába nem szereti. Viszont ha tényleg tudnának egy jó face személyiséget összepakolni neki, akkor támogatom. Bár NXT-ben ő is a face-heel baromság felett állt, imádták hiába heel, de ahogy mondtam, ha valóban egy vállalható és létező face gimmicket hoznak össze, akkor hajrá. De nehogy az legyen a vége, hogy pont azt öljék ki ezzel belőle, amiért megkedvelték,,,,,

    Kedvelés

Vélemény?