Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

-Breaking- Roman Reigns sürgősségi műtéten esett át

roman-reignsA WWE a Hivatalos Weboldalán osztotta meg a hírt, ami egy rendkívül negatív közlemény volt a szervezet rajongóinak. Arról számolt be a cég, hogy a sokak által kedvelt Szupersztár kénytelen volt alávetni magát egy sürgősségi műtétnek egyetlen egy nappal a Night Of Champions előtt.

A SmackDown-on láthattuk utoljára Roman-t, ahol Rusev ellen harcolt. Ám mivel ezek az adások keddenként kerülnek felvételre pénteken pedig felvételről leadásra, a szombat Reigns számára edzéssel telt. Ekkor viszont egy szerencsétlen mozdulat miatt sérvet kapott a Shield egykori sztárja, akit egyből a Nashville-i kórházba szállítottak és egy sürgősségi műtét alá vetették. A műtétet végző sebész, Dr. Chris Amann a WWE-nek azt nyilatkozta, hogy minden rendben volt a beavatkozás során, ám egyenlőre még kétséges, hogy Roman mikor térhet ismét vissza a ringbe.
A váratlan sérülés miatt Reigns kénytelen kihagyni a Night Of Champions-t, ahol Seth Rollins ellen lépett volna szorítóba. Minden esetre a legjobbakat kívánjuk a Szupersztárnak, aki kétségtelenül nagyon fontos karakter a jelenlegi sztorivonalak alakulásának szempontjából.

11 gondolat “-Breaking- Roman Reigns sürgősségi műtéten esett át” bejegyzéshez

  1. Ez nem igyvan ellenkezoleg Roman Reings nelkul WWE 1 nagy nulla
    aki meg negativ gondolkodik az mind csak az irigysegtol van
    Jobbulast Roman …varunk vissza a kepernyore …

    Kedvelés

  2. tényleg nem azért, mert tényleg sajnálatos, hogy műtéten esett át, de így nem fog minden adás végén szuperhősként tarolni…én McMajom helyett most nagyobb szerepeket adnék az olyan pankrátoroknak, akik kevés figyelmet kapnak, pedig nagyon tehetségesek…mint pl R-Truth, Christian, Big Show, stb.

    Kedvelés

  3. Unalmas jah, de ez nem az ő hibája. Hanem az agytröszt script íróké 🙂 Én pl.: simán eltudnám képzelni Roman-t egy Triple H-hez hasonló imidzsel.

    Kedvelés

    1. Ez a videó valószínűleg még a sérülést megelőzően lett megosztva, hiszen a Hivatalos Weboldal kezdőlapján megjelenik a hír a műtétről, valamint a Night Of Champions-ra bejelentett csaták közül is el lett távolítva a Roman-Seth meccs.

      Kedvelés

    1. Hát jelenleg olyan szupersztár nincs akit én szívesen nézek meg a mostani adásokba,orton-seth-kane már unalmasak a vezetőséggel cena már nem a régi kellene neki a hell turn,wyatt-ék szintén már kezdenek lejárt lemezhez hasonlítani a többi meg inkább szora se érdemes.

      Kedvelés

Vélemény?