Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Kiderült ki is volt Mr. Bunny!

mr.bunny

A hetek során bizonyára sokaknak feltűnt, hogy egyik pillanatról a másikra egyszerűen eltűnt a legkiemelkedőbb és legnépszerűbb Rosebud. A Nyúl, azaz Mr. Bunny felfedte a kilétét, valamint a távozásának okait és körülményeit egy Chris Jericho vezette rádióműsor keretein belül.

“Nehéz manapság titkot tartani a WWE világában” – kezdi írását az Inquisitr.com. Valóban eléggé embert próbáló feladat elhallgatni egy olyan információt a nagyvilág elől, ami az emberek millióját foglalkoztatja. Gondoljunk csak Undertaker megjelenésére, CM Punk távozásának körülményeire, valamint John Cena folytonos halálhírére. Ezekre a pletykákra, egy idő után kénytelen reagálni a szervezet, hogy eloszlassa a kételyeket.
Mr. Bunny kilétével kapcsolatban is elindultak hasonló találgatások, miszerint az NXT sztárja Sami Zayn öltözik be hétről-hétre a jelmezbe, esetleg Dolph Ziggler ölti magára a nyúl maskaráját és szórakoztatja a rajongókat folyamatosan, valamint a pletyka harmadik nagy főszereplője az eléggé ritkán szereplő Zack Ryder volt. Ám a szurkolók ezúttal mindegyik gondolatmenettel mellétrafáltak…
A Chris Jericho’s podcast nevezetű rádióműsor vendége egy olyan WWE Szupersztár volt, aki Ryder-hez hasonlóan eléggé kevés szerepet kapott az utóbbi időben. Ez a pankrátor pedig bevallotta, hogy a Nyúl karakterét ő testesítette meg, aki nem más, mint Justin Gabriel. Justin elárulta, hogy ez a szerep nem annyira nyerte el a tetszését, mint ahogy az tűnt az adások alkalmával. Többször is felkereste a WWE kreatív csapatát, akik a karakterek személyiségéért, valamint a sztorivonalakért felelnek. Gabriel pár ötletet el is magyarázott nekik a nyúllal kapcsolatban, miszerint Adam Rose lehetne egy amolyan őrült Marilyn Manson karakter, aki mellett egy ördögi segítő áll a nyúl személyében. Ezek a kisebb lehetőségek azonban egy cseppet sem foglalkoztatták a stábtagokat, akik szerették volna megtartani Mr. Bunny karakterét olyannak, amilyen eredetileg is.
Ez volt az egyik ok, ami Justin januári távozásához vezetett. A szervezet hivatalos weboldalán Gabriel ki is került az aktív Roster-ből, azonban Mr. Bunny karaktere még mindig szerepel a Szupersztárok között. Az már biztos, hogy a Justin-féle nyúl többet nem fog megjelenni az adásokban. A legnagyobb kérdés ezzel kapcsolatban egyértelműen az, hogy ki lesz az a Szupersztár, aki az elkövetkezendő időben maskarába bújik?

11 gondolat “Kiderült ki is volt Mr. Bunny!” bejegyzéshez

  1. Egy tehetséges pankrátor,akinek nem adtak lehetőséget,nem szerepeltették,és az egyetlen olyan lehetőség,hogy a ringbe lépjen az,hogy rá erőszakolták egy nevetséges,szánalmas,megalázó nyúl jelmezt.Ebben kellett parádéznia.Bele ment,mert bele kellett mennie,a pénz nagy úr,a legnagyobb…de aztán belátta,hogy ez az egész így nagyon fos,aztán good by wwe univerzum.
    Egy tehetséges pankrátort veszített vele a wwe univerzum.
    Sebaj,van nekünk megújulni,új arcot,mozdulatot 10 x éve nem tudo müzlink,kecskepofánk,szuper kentaurunk stb.
    pfffffff

    Kedvelés

          1. Azért az oldal,amit linkeltem,elég jó oldal.Sándor Szabó néven vagyok rajta

            Kedvelés

Vélemény?