Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Goldberg a lehetséges visszatérésén gondolkozik – Szavazás –

10264707_246158175587898_812952744907080059_n

A legenda elmondása szerint komolyan fontolóra veszi azt a lehetséges visszatérést, amit már évek óta kérnek tőle a rajongók és a WWE Vezetőségének tagjai. Goldberg azt is elárulta egy rövid interjúban, hogy ki lenne az a pankrátor, aki ellen legszívesebben belépne ismét a szorítóba egy mérkőzés erejéig.

A 48 éves Lengeda 2004-ben hagyta el a WWE-t, amit követően az MMA sportágában próbált meg elhelyezkedni, viszont az idő elteltével kénytelen volt szögre akasztani a kesztyűjét és búcsút mondani a nyolcszögű ketrecnek. Bill Goldberg mindig  meghatározó szereplője volt a szervezetnek és egy valóságos érvágást jelentett, amikor a távozására került sor. Triple H többször is felvette a kapcsolatot vele, ám ezidáig csak találgatások születtek a lehetséges visszatérésével kapcsolatban.
A WrestleZone leadott egy rövid interjút, ami a napokban készült. Ebben Goldberg-nek feltették azt a bizonyos kérdést, ami rengeteg Szupersztárt, Vezetőségi tagot és rajongót érdekelhet…Mégis mikor és ki ellen térne vissza Bill? Erre Legenda azt válaszolta, hogy: “Nem tudok pontos időpontot mondani és biztosra semmit sem állíthatok. A jelenlegi Roster-ből nem tudok egyetlen olyan embert sem felhozni, aki ellen érdeklődéssel harcolnék. Az leghatalmasabb meccs Stone Cold Steve Austin ellen valósulhatna meg. Ez volt a álomcsata 10 és 15 évvel ezelőtt, sőt még most is az, legalábbis nekem.”

Stone Cold visszatérése viszont már nem olyan valószínű, hiszen a szókimondó Austin folyamatosan sérüléssekkel küzdött a karrierje utolsó éveiben. Ha nem is Steve ellen, de Goldberg visszatérése egy óriási és kimondottan nyerő húzás lenne a cégtől, hiszen Bill az évek során rengeteg rajongót és támogatót tudott szerezni magának és a WWE-nek is.

12 gondolat “Goldberg a lehetséges visszatérésén gondolkozik – Szavazás –” bejegyzéshez

  1. Hát én úgy vagyok vele,hogy Trips ellen nézném meg.Szerintem nem kéne bedobni egy fiatalabb pankrátor ellen.HHH és Bill nagyjából egykorúak,eltudnék képzelni egy fasza kis feudot.

    Kedvelés

  2. Sziasztok!Szerintem Goldberg akárkivel is játszana,élményszámba menne,és megtiszteltetés bármelyik mai Pankrátornak!Sting 56 évesen hatalmas meccset játszott nemrég,Goldbergnek is menne,ugy gondolom.Csak Nyerjen,mint eddig minden 1vs1 meccsen.Verje el egyedül az új Wyatt hústornyot!! 🙂

    Kedvelés

  3. A pankrációnak átalakulásra van szüksége. Ne legyen az, mint a filmekben, hogy bár vannak fiatal sztárok, mégis a 100 éves Bruce Willis filmjére többen kíváncsiak. A pankráció emberközelibb, így ott ez már túl abszurd. Goldberg legyen olyan edző, akitől az újak betojnak. Vágja képen aki nem, és teremtse a szorító padlójára, de ne térjen vissza. Ő mindent le tett már az asztalra és mindent elért, sőt többet is. Nincs szükség új meccsre. Helyette mutasson utat a fiataloknak a porondon, és azon kívül is. Legyen mellettük és emelje fel őket. Ilyesmivel nálam több tiszteletet érne el, mint a 100+x1 parádémeccsel.

    Kedvelés

  4. Nem hinném hogy egy ilyen legenda össze álna sheamus vagy Ortonnal esetleg ellehetne képzelni egy The Rock vs Goldberg vagy Goldberg Hulk hogant azért ők már legendák nem úgy mint ezek
    olyan jó meglátásotok van amúgy de mindegy grat 🙂

    Kedvelés

  5. Nem azért de ő már 48 éves nem 45.
    Addig-addig gondolkozik a visszatérésen,míg már túl öreg lesz,hogy kibírjon akár 1 meccset is,még akkor is ha róla van szó.
    A végén még ő is úgy járna,mint Taker.
    Már nemigen van ideje gondolkozni,mert már így is kifutott az időből.

    Kedvelés

  6. Ne szivassatok már, h Roman ellen küldenétek! Kb ugyanaz az in-ring, csak Reignsnek még jackhammerje sincs. Nagyot csalódnátok a meccsben, az biztos…
    De Orton vagy Sheamus, az már jobb kicsit…

    Kedvelés

    1. Nem hinném, hogy ha visszatér, akkor heel karaktert kapna, így Sheamus kiesik.. Vagy érik már a Sheamus heel turn?

      Kedvelés

Vélemény?