Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Breaking: Alberto Del Rio-t elbocsájtotta a WWE!

alberto-del-rio-august-7

A WWE néhány órája osztotta meg a hivatalos weboldalán a hírt miszerint megváltak az egyik tagjuktól, aki nem más, mint a Mexikói Arisztokrata, Alberto Del Rio. A cég egyszerűen annyit írt le, hogy elbocsájtották szakszerűtlen magatartás miatt és mert komoly összetűzésbe keveredett a szervezet egy másik alkalmazottjával.

Az augusztus 4-i RAW-n még Del Rio megjelent sőt ringbe is szállt Dean Ambrose ellen. Ám a show-t követően történt az a bizonyos veszekedés, ám egyenlőre nem tudjuk pontosan sem azt, hogy mikor, sem azt, hogy kivel. Viszont a Bleacherreport.com arról számolt be, hogy ez a viselkedés betudható annak, hogy Del Rio egyik pillanatról a másikra veszítette el a Nehézsúlyú Világbajnoki övet és átvették más Szupersztárok a Main Eventer szerepet, mint John Cena, Roman Reigns és Daniel Bryan. Valószínűsíti az oldal, hogy ezt volt nehéz elviselni a pankrátor családból származó mexikóinak, aki megpróbált komolyabban is hangot emelni, ám balul sült el a dolog az ő szemszögéből.
Egyenlőre várunk, hogy több információt megosszanak a elbocsájtás hátteréről, valamint, hogy ki is volt az a személy, akivel nézeteltérése támadt Del Rio-nak.

12 gondolat “Breaking: Alberto Del Rio-t elbocsájtotta a WWE!” bejegyzéshez

  1. Rio-t Mar azert is utalta a fel roster mert o volt az aki a legkevesebbet torodott az ellenfelevel pl. ilyen eset amikor Cara eltorte az ujjat es Del Rio a backstage- ban sertegette ot. H mekkora szerencsetlen balf@sz stb…

    Kedvelés

  2. Azért utálták annyian,mert mindent megkapott,nem sokkal a debütálása után RR győzelem,ezután MITB győzelem,az első öve a WWE cím lett,elbukja,de visszaadják neki,aztán egy év alatt halálra pusholják a WHC irányába végül face ként meg is nyeri,elveszti,majd heelként visszaszerzi.
    ! övet szerzett néhány év alatt,és ezek világbajnoki övek voltak,a karrierje során végig main eventer volt,az utóbbi egy két hónapban lett mini carder.
    Nem értem mire ez az utálat,azért kapta ezeket a lehetőségeket,mert a WWE felfigyelt rá,fiatal tehetséges,nagyon jól alakít face,és heel karaktert,én imádtam.

    Kedvelés

  3. geci az égész wwe majd kicse rélnek minden jó pankrátort valami szar jankora pl:adam rose,bo dalas,fandango,r-truht……

    Kedvelés

  4. Én sose szerettem, de ő jó pankrátor volt. Volt WWE, WHC bajnok is. Nem értem miért kellett elbocsájtani…

    Kedvelés

  5. Kétségtelen,a WWE hajó süllyed.Vajon ki lessz a következő tehetség aki elküldenek?
    Bár már Del Rio se volt a régi,de még 100x jobb volt mint ezek a paprikajancsik (Adam Rose,
    Bo Dallas…..

    Kedvelés

Vélemény?