Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Seth Rollins: Meg fogom találni a módját, hogy megfizessem neki mindazt, amit velem tett!

rollins-1485317388-800

Triple H augusztus után másodszor is komoly csapást mért egykori kegyeltjére, aki ennek következtében hétfő este elbukta a Rumble meccsben való részvételt. Rollins nemrég a Sky Sports-nak adott interjút, melyben kifejtette álláspontját a helyzetről, valamint arról is beszélt, hogy mihez akar kezdeni, amint szemtől-szembe kerülnek egymással.

triplehrollinsowensAz első sokk nyár végén érte Seth-et, amikor is a Universal bajnoki övért folytatott Fatal 4 Way csata közben megjelent Triple H, aki ezt követően kifektette Rollins-t egy Pedigree-vel, ami gyakorlatilag tálcán kínálta a címet Kevin Owens-nek. Rollins később Owens-szel vívott ádáz háborút abban a tudatban, hogy KO elpusztítása jelenti az utat Triple H-hez.

Próbáltam megtalálni két, vagy három hónapja, és ha felbukkan – ez adja majd a lehetőséget számomra, hogy a lábam a szájába kerüljön!

Kihívtam a tévében, a közösségi médiában, de nem úgy tűnik, mintha bármit is kapnék tőle, szóval talán konfortosabban érzi magát öltönyben ülve a kis fedezékében.

Talán The Game, az Elmegyilkos, a fickó aki a kalapácsot forgatta csak egyszerűen abbahagyta, eltűnt – majd akkor fog talán újra felbukkanni, mikor elég férfi lesz ahhoz, hogy golyókat növesszen, válaszoljon nekem azért, hogy megvédje az öröksége maradékát.

Triple H nemrég kijelentette, hogy egyelőre nem tulajdonít túl nagy jelentőséget Rollins akciózásainak, ugyanakkor felhívta az Architect figyelmét arra, hogy eljön az a pont, amikor óvatossá kell válnia azzal kapcsolatban, hogy mit kíván.

063_raw_01232017ej_1263-9a095f0c93059e4fb1f0e2314bf2ef44Nem sokkal később jött is a nyomaték Hunter szavaira, ugyanis a hétfői RAW-n The Game zenéjének megszólalása terelte el Rollins figyelmét a Zayn elleni meccsről, aminek tétje a Rumble-ben való részvétel volt. Seth veszített, Zayn a helyére került, de mindez csak még elszántabbá tette a korábbi világbajnokot a revanst illetően!

Így vagy úgy, de kezelésbe fogom őt venni. Legyen az a ringben, backstage-ben, vagy a WWE központjában. Meg fogom találni a módját, hogy megfizessem neki mindazt, amit velem tett!

Megérdemel mindent, sőt többet, mint ami felé közeledik. Szabályok nélküli meccset akarok, mert nem szeretném, hogy a bosszú pillantában bárki is megmondja nekem, hogy mit tehetek és mit nem. Van néhány befejezetlen ügyünk, amiket előbb, vagy utóbb rendezni fogunk – akár a WrestleMania előtt, vagy után.

Nagy kérdés, hogy az új helyzet mit eredményez majd a vasárnapi PPV-n. Tegnap már boncolgattuk a lehetséges következményeket, a mai elsődleges jelentések értelmében pedig egy szegmenst kaphatunk majd a két szupersztár között a Royal Rumble-re, ami alatt felszínre kerülhetnek a vélt, vagy valós sérelmek. Rollins részéről minden csepp indulat érthető, ugyanakkor még mindig nem hallottuk Triple H álláspontját a dolgokról, továbbra is válaszra vár a legfontosabb kérdés: miért fordult egykori kedvence ellen?

Vélemény?