Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Fatal 4 Way a bajnoki címért – Elemzés

20160825_RAW_4way_universaltitle_CMod--a6a7a3df6b34df2b6e55b28bdabae6fa

A jövő hét legfontosabb kérdése az, hogy ki távozik Houston városából, mint a WWE Új Universal bajnoka. Ez egy Fatal 4 Way összecsapás keretein belül kerül dől majd el, amibe Roman Reigns, Seth Rollins, Kevin Owens, valamint Big Cass tudott kvalifikálni a múlt heti RAW-n. Két pletyka látott napvilágot a hét folyamán a mérkőzés kimenetelével kapcsolatban, mindkét opcióban lehet ráció, és mindkét eset hagyhat kívánni valót a rajongókban amennyiben bekövetkezik.

0d0bc533abc93b9f0671e17bf87d72c3_crop_northRoman Reigns háromszoros WWE Nehézsúlyú bajnokként lép holnap szorítóba. Mega pushban részesült az elmúlt időszakban, amit végül pozitív cucctesztje akasztott meg. Roman kiesett a pikszisből, tisztán veszített Seth Rollins ellen a Money in the Bank-en, Ambrose Őt pinnelte a Battleground Triple Threat-ben, majd egy napra rá Bálor is tisztán nyomta le az addigi Top Guy-t. Egyre több jelet kaptunk arra vonatkozóan, hogy Reigns a Mid Cardba lesz száműzve. Ezt csak megerősítette Rusev elleni feudja, mely a United States öv köré fonódik. Bálor sérülése azonban az Ő helyzetét is felülírhatja, pontosabban visszahelyezheti a Top-ra. Bekerült ebbe a bizonyos Fatal 4 Way mérkőzésbe és egyáltalán nem lenne meglepő ha elhozná az övet. Miután a héten azt is előszeretettel szellőztették, hogy Vince megenyhült és újra a Top Face, Top Guy, Top bajnok titulusban akarja tudni Roman-t.

Big-Cass-2

Big Cass helyzete azért lényegesen egyszerűbb, neki szinte semmi esélye a győzelemre. Számára ez egy tesztként fogható fel, hogy miként teljesít egy ilyen fontos mérkőzésben – egy adás főeseményén. Hosszútávon nem lehetetlen az egyéni karrierje, Enzo-val az oldalán pedig a promózás is meg lenne oldva.

Kevin-Owens-13

Kevin Owens tavaly májusban lépett fel a Main Rosterbe, és az itt eltöltött idő alatt volt a mennyben, valamint a pokolban is. Mindkét helyre John Cena által jutott, hiszen debütáló mérkőzésén legyőzte a Cenation vezetőjét, viszont a feud záró csatát úgy vesztette el, hogy miután kirúgott 3 AA-ből – feladta a mérkőzést az STF-ben. Ezen a ponton félő volt, hogy Owens elvész a süllyesztőben. Nem találták a helyét jó ideig, viszály Cesaro-val, majd Ryback-el, utóbbi végén pedig megszerezte első bajnoki címét a főműsoron. Az IC övet még egyszer sikerült elhódítania, de a Mid Card státuszból sosem tudott kitörni. Bizonyította hétről-hétre, hogy minden megvan benne ami egy nagy és jó bajnokhoz kell. Holnap jó esélye van elhozni az övet, miután vele kapcsolatban eredetileg is az volt a terv, hogy Bálor ellen megy majd a Clash of Champions-on.

324_SS_08212016dg_5971--04e57d4cde20a08e10b055dee94c1456Végül, de nem utolsó sorban Seth Rollins, aki kétszeres bajnokként száll harcba. Első ránézésre a mérkőzés legnagyobb esélyese, valamint a csatával kapcsolatos erősen megkérdőjelezhető pletyka része. Sérüléséből kifolyólag megérdemelné a címet hiszen sosem veszítette el azt, de sokak számára már unalmas, hogy mindig ott van a közelében. Utóbbiról a nagyon szűk Roster tehet leginkább, Bálor sérülésével pedig nem javult a helyzet. Kevés hiteles karakter van jelenleg a RAW-n, akivel el lehet adni egy Main feudot – Rollins kétségkívül ezen személyek között van.

images

Van egy olyan elmélet is, miszerint egy Double Turn-t láthatunk holnap este. Rollins Face, Reigns pedig Heel Turn-t venne – természetesen egymáson. Sokat gondolkodtam, hogy lehetne kivitelezni, igazából csak arra jutottam, hogy Seth egy Roll Up, vagy egy Backslide után kopogtatja Roman-t, megnyerve ezzel a bajnoki címet. Erre ereszkedne egy olyan lila köd a Big Dog elé, mint korábban a TLC, vagy a SummerSlam esetében. Kérdés viszont, hogy mennyi bőrt lehet még lehúzni a két srác sztorijáról, amennyiben ismét erre terelik a dolgokat. Ha ez történik, akkor először is arra a száraz tényre alapozhatnak, hogy Roman Reigns még egyszer sem tudta legyőzni Seth Rollins-t éles, téttel bíró mérkőzésen.

Reigns esetében még ott lehet Rusev bezavarása is, de mindez is csak attól függ, hogy mit is akarnak kezdeni vele valójában.  Top Face, Top Heel, Universal bajnok – mindhármat lehetett olvasni a héten. Az elmúlt 10 hónap függvényében viszont nem érdemli meg a fő bajnoki címet (most) – ez a saját véleményem. Aztán persze lehet megint az lesz, mint mindig: Nagy várakozással és reményekkel indulunk neki az adásnak, hogy végül csalódottan álljunk fel a tévé/monitor elől.

30 gondolat “Fatal 4 Way a bajnoki címért – Elemzés” bejegyzéshez

  1. Anno a WM-en láttam egy táblát hogy “Rollins or RIOT” most se különb a véleményem 😀 igen valóban kicsit sokat van főöv közelében,de hát szivatták őt is elég sokat. Ideje lenne hogy megkezdje az egyeduralkodását övvel a vállán. Mikor nincs Triple H,Kane stb. hogy védjék,mert nem is kéne hanem egyedül verné a roostert.. Bevallom KO is jó lenne,mert Jericho meg védhetné az öv mellett,elég jó bajnok lehetne így. Jericho is mostanság erősödött mint karakter és komolyan mondom sokkal jobb heel mint face. Olyan dumai vannak ,hogy befosok a röhögéstől “give me some news Enzo Annoying” (például).
    Ők ketten kellenek. Cash még nem ért meg és szerintem nem is fog. Mikrofonnal borzasztó,mert mint egy hibás robot úgy beszél. De jó pankrátor lehet még az tuti.
    Reigns.. na hagyjuk, sztem bővel elég volt hogy 3x nyert a semmire,4x nagyon nem kéne, még 10 év múlva sem.

    Kedvelés

  2. Kedves adminok!

    ROYAL többedjére szólít engem “farock”-nak. Szeretném, ha ennek következménye lenne. Az nem járja egyszerűen, hogy egy troll elrontja mások beszélgetését, személyeskedik, és sértő becenevekkel illeti a másikat.

    Kérem, hogy távolítságok el az oldalról, és soha ne engedjétek vissza, mert elrontja mások szórakozását, vitáit, beszélgetéseit. Ha ezt a viselkedést a továbbiakban toleráljátok, akkor nem csak engem, mint állandó olvasótokat, de sok más fórumozót is elveszítetek, mert az embereknek egyszerűen nem lesz kedve ide írni, titeket olvasni. Én azért járok ide, mert itt vannak színvonalas, érdekes írások, frissen közlitek a videókat – az új elemző cikkeknek pedig külön örülök.

    Viszont, van egy igazi bunkó a fórumozók között (igen, most én személyeskedem, mert a viselkedése már nem elviselhető), aki megrontja a levegőt. Az ide írók 99% még, ha nem ért egyet egymással akkor is kulturáltan képes előadni a mondandóját.

    Kérem intézkedjetek!

    Kedvelés

    1. Kedves Warlock!

      Köszönjük szépen a véleménykifejtésed. A későbbiekben igyekszünk a többi olvasóra sértő és negatív hosszászólásokat szűrni az oldalról. Elnézésed kérem a kellemetlenségért.

      Kedvelés

  3. KO vagy Rollins lenne logikus. Owensnek kijárna egy push, Rollins meg Rollins. Ő a legjobb és kész. Viszont még egy olyan hosszú és alantas uralkodás nagyon nem kéne.

    Roman biztosan nem nyer, de a heel turn, Rusev érkezése, vagy az elborulás nagyon időszerű lenne. Olyasmi karakter kéne, mint az America Badass Undertaker volt.

    Kedvelés

    1. Júdás a legeladhatóbb,nen pedig a legjobb.Nem ugyan az.kentaur heel turnja 1 éve kellett volna,amikor még volt érdeklődés utána,de most végre meglépik
      rusev fog itt bekavarni,simán feláldozzák őt is kentaur miatt.te meg farock haha ne élj álomvilágban.

      Kedvelés

  4. Big Cass karaktere gyenge még ehhez, de én a jövőben sem adnám neki a címet. Egyszerűen nem az a tipikus bajnok alkat, aki megmozgatná a közönséget. Csak a magassága miatt Strowmannel egy szinten kezelik, pedig csak 125 kg. Akkora mint Owens, vagy Harper.
    Rollins akármilyen jó, lassan tényleg unalmas lesz, hogy mindig a főöv közelébe van, így heel-ként meg pláne. Pihentessék egy kicsit, azt mondom, majd a wm33-n ismét bajnokként védje meg, vagy bukja el a címét Bálor ellen.
    Roman Reigns……..
    KO itt az igazán jó választás! Minden téren jobb, mint a roster nagyja, sőt! Még a 10-20 évvel ezelőtti pankrátorok többsége se volt soha azon a szinten, mint ő, talán csak HBK és Y2J. Egy KO uralkodás csak jó lehet az üzletnek.

    Kedvelés

  5. Remélem hogy Roman vagy Cass lesz a bajnok, bár utóbbinak esélye sincs, pedig megérdemelné ellentétben Rollinssal vagy Owenssel. Egyiket se látnám szívesen bajnokként.

    Kedvelés

  6. “Kevin Owens ….. Bizonyította hétről-hétre, hogy minden megvan benne ami egy nagy és jó bajnokhoz kell”
    Nem értek egyet. A szövegei laposak, azonosak már nxt óta. Beszéde pedig alig érhető hadarás. E mellett pedig hiába próbálják “erős” embernek berakni, sajnos a tény az tény. Egy erős túlsúllyal küzdő ember, akárcsak – a sokak által kedvelt wyatt is… – ergo nem egy példakép típus. Marketingileg sem elfogadható, sem társadalmilag.
    Képességei azonban kimagaslóak, ahogy írni szokták – sokan, nem érdemtelenül : “Oda teszi magát rendesen”.

    Féló, hogy ismét Roman Reigns lesz az aduász, ami nem lenne jó.

    IMHO ebből a csapatból az egyetlen jó választás maga Seth Rollins lenne.

    Kedvelés

      1. Bezony. Ugyebár itt a társadalmi felelősség két dologban mutatkozik meg:
        1.) követendő példa / példakép
        2.) Mit tartanak helyesnek az emberek … ill mit vesznek át mint helyes út

        Namost, KO karaktere milyen? Folytonosan panaszkodó, elégedetlenkedő. Beszéde hadaró (zavaróan). Fizikumban pedig egy szőrös, túlsúlyos, anti-atléta, malac fejjel (nagy fej, széles áll, összehúzott tömzsi orr, közel és mélyen ülő disznó szemek).
        És milyen a “nagy ‘merikai dzsiájdzsó? Széles áll, izmos, szőrtelen 😀 Marketingileg nem elfogadható. De csak így.

        Képességekben és megoldásokban továbbra is – ahogy írtam – egyetértek mindenkivel, hogy kimagasló tehetség akit hiba kallódni hagyni… (szvsz, no offense)

        Kedvelés

  7. Lehrt rusev bezavar kentaurnak,bukik miatta majd heelturn,eksőnek ekveri a besenyőt hiába heel ő is majd feud a face júdással.

    Vagy egymáson vesznek turnt mert mindkettő hót unalmas.

    Ko nyer és feudol kentaurral
    Ko nyer face turn inkább hagyjuk is..

    Bárhogy is alakul,egy biztos.Kentaur vagybajnok lesz ,de ha nem akkor is feudban lesz az övért..

    Kedvelés

      1. Ennek mindenki kentaur meg senki, a te wayted egy nagy szar, azért van wwe ben az embered royalhogy veszitsen, veszitsen. Minek nézed ha neked semmi nem jó. Meg tanulj meg helyesen írni.

        Kedvelés

      2. *az ‘A magyar helyesírás szabályai’ legújabb kiadását 😛
        Aki a helyes írást emlegeti, annak tudnia kellene, hogy a könyvek esetében csak az első szó kezdőbetűje nagybetű. And you can’t teach that!

        Kedvelés

        1. Direkt írtam naggyal, hogy az elvakult szemével is észrevegye. Úgy tűnik, mégsem a múltkori volt az utolsó hozzászólásod. Még mindig benne vagy royal valagában, mint McGregor Dana White-éban. Nagyon vicces, kissrác, de ki kéne onnan szedned a fejed!

          Kedvelés

          1. A helyest jelzőként használtam, ezért külön. 😛 Az oldalon szerkesztőként valóban a pár héttel ezelőtti volt az utolsó hozzászólásom. @Mr. Igazság, jól esik inkognitóban frissítgetni az oldalt és a neked tetsző kommenteket lájkolni, a nem tetszőket diszlájkolni? (A legutóbbi szabályzat szerint a lájk szó nyelvtanilag elfogadott.)

            Kedvelés

          1. Te akkor mi vagy, ha nem troll? Eddig akárkinek is írtál, kötekedni tudtál csak. Árad belőled a rosszindulat. Egyikőtöket se csípem túlzottan, de messzire se szeretnék menni, ezért ezt a “vitát” én most itt befejeztem!

            Kedvelés

      3. Nem nagyon látok helyesírási hibát az írásában, kivéve hogy egy helyre nem rakta oda a szóközt, ahol külön kellene írni a két szót. A billentyű elütés nálam nem számít annak, mert folyóírásban valószínűleg nem k-val írná az L betűt. A szleng meg már a fiatalabb korosztály nyelvújítása, bár nagyon primitív, de kezd beszűrődni a magyar nyelvbe sajnos.

        Kedvelés

Vélemény?