Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

The Shield – Így lenne vége? – Szavazás –

theshieldbreak

Akárcsak a WWE.com, valamint több külföldi és belföldi weboldal, mi is a Shield körül zajló történésekkel vagyunk egy kicsit jobban elfoglalva. Dean Ambrose, Seth Rollins és Roman Reigns között felhőtlen volt a viszony, amikor sikerült megszerezniük a Tag Team, valamint a United States övet, azonban mára eléggé feszült lett a hangulat, aminek a következménye esetleg egy felbomlás lesz?

Sokan arra számítottak, hogy a Dean Ambrose-al folytatott viszonyok következtében Roman Reings fog távozni a trióból és kezd szóló karrierbe. Erre amiatt következtethettünk, hogy többször is komolyan összeszólalkoztak a Szupersztárok, valamint a 2014-es Royal Rumble-ön, a 30 emberes meccsben Dean megpróbálta eliminálni Roman-t, ám ez sikertelen lett és végül Reigns vágta ki őt a szorítóból. Ettől kezdve egyre paprikásabb lett a viszony közöttük, ám volt a Shield-nek egy mentsvára, egy utolsó kapocs, aki összetartotta őket, ő pedig Seth Rollins volt.
Nagyon nagy meglepetésként érte a rajongókat, valamint minket is az, hogy a pacsiért kúszó Dean-t otthagyta a Wyatt-ek ellen a szorítóban és egyszerűen távozott az arénából. Azóta nem hallottunk semmit sem a trió felől, de Rollins távozása kétségtelenül megkavarta a kártyákat. Két lehetséges kimenetel van: Vagy még inkább felerősödik a viszály Ambrose és Reings között, vagy pedig pont fordított képpen egy erős duót fognak alkotni.

Viszont nézzük végig egy kicsit a tagokat:

Seth-Rollins

Seth Rollins

Seth 2010-ben írta alá a szerződését a WWE-vel, ami után a Florida Championship Wrestling-hez került, ami a szervezet egyik fejlesztési területe. Rollins az NXT-n kimagaslott a tömegből, nemcsak a látványos mozdulatai és szófordulatai miatt, hanem azért is, mert sikerült neki megszerezni az NXT Bajnoki övet. Dean és Roman társaságában jelent meg először a WWE-ben, méghozzá egy PPV eseményen ami a 2012-es Survivor Series volt, ekkor erős és kemény csapat benyomását keltette a trió.
Ennek a bandának Rollins egy nagyon fontos tagja, hiszen ő tartotta össze a széthullóban lévő feleket, ismétlem – Ezért is volt nagy meglepetés, hogy pont ő hagyta magára társait. Ettől a sztorivonaltól eltekintve Rollins egy nagyon tehetséges Highflyer Szupersztár, aki egy nemrégiben megrendezett interjú során azt jelentette ki, hogy nagyon szeretne a közeljövőben a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övért ringbe szállni.

raw_1075_photo_007-2067034

Roman Reigns

Roman egyértelműen hosszas hetek óta a Shield húzó embere, nekik köszönhet Seth és Dean jó pár győzelmet. Az Anoa’i család leszármazottja szintén az NXT-ben tűnt fel és alakított egy fontos karaktert, viszont ekkor még nem volt olyan kidolgozott a személyisége, mint Seth Rollins-nak. AZ NXT után a Survivor Series-en mutatkozott be, ahol igazából nem lehetett elkülöníteni a csapattársaitól, hasonlóan mozgott a szorítóban, ugyanolyan ruhában. Mára viszont egyre inkább fejlettebb és erőteljes személyiséget kapott, amivel igazából egy izomembert testesít meg. A közönség a Royal Rumble óta nagyon megkedvelte, eléggé sokszor hallhatjuk a Shield összecsapásai során a Roman Reigns kántálást. Ismét feltesszük a kérdést, akárcsak a Roman kritikánk alatt: “Vajon Reigns lesz olyan eredményes Szupersztár, mint az unokatestvére, The Rock?”

Dean_ambrose_2

Dean Ambrose

Amikor debütált a két csapattársával együtt Dean egy amolyan gondolkozó, logikai alapokon keresztül csatázó Szupersztárt testesített meg. Mondhatjuk, hogy olyan benyomást keltett, mint a Shield “agya”. Ambrose egyetemben az előbb említett pankrátorokkal egy remek előadó és egy releváns tagja a triónak. Megemlíthetjük, hogy Dean még mindig birtokolja a WWE United States Bajnoki övet, amíg Roman és Seth elvesztették a Tag Team címeket. Ambrose is adott egy interjút nemrégiben, amiben egyszerűen tudomásul adta, hogy ő akar lenni a “legjobb rossz fiú”. Természetesen ő neki is az elsődleges célja, hogy megszerezhesse a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övet, valamint, hogy folyamatosan Main Eventere lehessen a szervezet adásainak.

Egyenlőre még a jövő zenéje az, hogy végleg három részre szakad e a Shield, ám elképzelhető, hogy nemsokára komolyabbnál komolyabb események mennek végbe közöttük. A legnagyobb kérdés, hogy Rollins visszatér e a csapattársaihoz, valamint, hogy Dean és Roman kitart e egymás mellett, hogy ha Seth távozik…

7 gondolat “The Shield – Így lenne vége? – Szavazás –” bejegyzéshez

  1. hát mert mindkettőjük promói egyenlők a 0-val meg ő is csak azért van itt mert power house ha egyáltalán tudod mi az az meg egy dolog hogy rengeteg ideje van fejlődni de ugyanúgy van ideje ambrosenak és rollinsnak is és ők minden lényeges dologban előrébb vannak.

    Kedvelés

  2. hát nem max sheamus mert neki is az in-ringje 0 de edgere max abban hasonlít hogy a spear a finisherje mert edge nagyon jó volt a ringben reigns az in-ringje meg 0.de ambrose a legtehetségesebb a promói jericho szintűek meg az in-ringje is és jericho a 2.legjobb ezekben punk után

    Kedvelés

    1. XD minek írod le ugyan azt 2x????
      Am Reignsnek még rengeteg ideje van fejlődnie….
      Az meg, hogy Batistához hasonlítód promókban nagy tévedés babám…

      Kedvelés

  3. amúgy romant csak azért toják mert power house de a shield legtehetségesebb tagja ambrose neki van a legjobb in-ringje promói nagyon komolyak olykor olykor már jericho-punk szintűek aztán seth mert ő majdnem ugyanolyan jó a ringben mint dean és mikrofonnal még elviselhető aztán jön reigns in-ringje 0 meg a promói batista szintűek az az egyenlő a 0-val csak azért van pushban mert vince a power house-okat szeret

    Kedvelés

    1. Szerintem meg pont forditva van a sorrend :-?? Reign olyan mint egy Sheamus és egy Edge egybegyurva Rollins pedig Cm Punk-Daniel Bryan (szerintem) Ambrose meg olyan… :-?? néha kicsit tuljátszott szerintem 😀

      Kedvelés

  4. “Megemlíthetjük, hogy Dean még mindig birtokolja a WWE United States Bajnoki övet, amíg Roman és Seth elvesztették a Tag Team címeket.”

    nem nehéz megtartani úgy egy címet ha nem kap egyéni meccseket.. félreértés ne essék nem a cikk ellen szól

    Kedvelés

  5. Szokásos jól kidolgozott cikk! Köszönjük!

    A témához hozzászólva. Ha félretesszük a kreatívok furcsán működő agyszerkezetét, van ebben a felállásban is logika. Rollins a két domináns karakter mellett kissé háttérbe szorult, ami okozhatja az elégedetlenségét is. Emellett ő játszotta a békítő szerepét, amire ráunhatott mostanra. Most valószínűleg Ambrose és Reigns ellene fordul, de a kettőjük viszálya továbbra is fenn marad Viszont most már nem lesz, aki csillapítsa a kedélyeket így szépen ők is egymásnak fognak esni hamarosan és talán megvalósul a Triple Threat mérkőzés az US övért a WM30-ra, hogy megtudjuk ki a legtökösebb legény az addigra már EX Shield tagok között.

    Mind a három srácban látok pontenciált, hogy később hosszú távon Main Eventerré válhassanak, ha Vince papa is azt szeretné. (Bár tudjuk, hogy a WWE roster managementje és a kreatív csapat sincs mostanában nincs a helyzet magaslatán) Inkább belőlük építsenek minőségi karaktereket a jövőben, mint az utóbbi idők üzletpolitikája folytatódjon és tolják az orrunk alá a kiöregedett 1-2 PPV-s szupersztárokat. Személy szerint Batista és Lesnar na meg persze a mindenki által egekbe magasztalt Rockjának visszatéréseinek se látom értelmét a jelen formában. Csak elveszik a lehetőséget a fiatalok elől, akikben ott a potenciál, hogy minőséget vigyenek a mostani lagymatag WWE életébe. (Bár ez már másik téma szóval itt be is fejezem a mondókám)

    További szép napot emberek!

    Kedvelés

Vélemény?