Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Seth Rollins csaknem lábtörést szenvedett – Videó –

seth-rollins-anvers-659x400

A WWE Live Eventje Európában került megrendezésre, pontosabban Dublin városában, Írországban. A műsor része volt Seth Rollins csatája, amiben az ellenfele Kane volt. Itt a Szupersztár értékesíteni próbált a sarokból egy PowerBomb-ot, azonban a WWE Nehézsúlyú Világbajnokától megszokott látványos mozdulatsorba hiba csúszott, ami magát a főmozdulatot előzte meg.

Végül Seth befejezte a küzdelmet Kane ellen, azonban segítségre volt szüksége, hogy elhagyja az arénát. A WWE Orvosai közvetlenül a csata után megvizsgálták a sérült végtagot, ami a szóban forgó hibát követően csaknem eltört. Gyors közleményben tudatták a rajongókkal, hogy csak egy kisebb sérülést szedett össze a Szupersztár, ami előre láthatólag nem fogja befolyásolni a Survivor Series-re kiírt csatát, ahol Roman Reigns ellen kell harcolnia Rollins-nak a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért.

11 gondolat “Seth Rollins csaknem lábtörést szenvedett – Videó –” bejegyzéshez

  1. Ez nemlátszik ,olyan komolynak.
    Amúgymeg szerintem a sérülések többsége csak a show része.
    Persze nem mind .

    Kedvelés

  2. Na fantasztikus.. Randy, most meg Rollins.. 2 ember aki miatt érdemes volt nézni ezt a szart.. Lehet en is offolom a show-t egy fél évre mert Cena + Cena 2.0 -ra nem vagyok kiváncsi..

    Kedvelés

    1. Hat ez kurvajo… Ki fogja nyerni?! Az a faszfej Reigns.. Örülhet a sok felszopo csicska aki nagyon RR rajongó 😀 valszeg egy újabb Cenanal lesz az öv hurrá.. 😀 tenxleg Rollins volt a megfelelő bajnok nem ezek az idióták

      Kedvelés

  3. Én azt olvastam pont most..és jöttem ide,mert itt azért értem.És azt olvastam hogy a Survivor Seriesen új bajnok lesz..és 2-3 hónapot jósolnak kihagyásra..mert lehet hogy az ACL szakadt meg..vagy nem tom. (nem vagyok nagy angolos..ugyhogy Bocsi ha nem pontos) 😃

    Kedvelés

  4. Nem hiszem hogy lábtörés lenne, akkor másodszorra nem állt volna rá, főleg nem kiosztani a powerbomb-ot

    Kedvelés

Vélemény?