Paige nem lehet bajnok vasárnap?

hqdefault

Nagy felháborodást keltett sokak körében az a pár mondat, ami Paige szájából hangzott el, a Hétfői szerződés aláíráskor. Mint az mindenki láthatta, a két Díva hivatalossá tette a mérkőzést. Pontosabban csak Paige, hiszen Charlotte rátámadt, miután az Angol hölgy, szájára vette a bajnok elhunyt testvérét. Az esetet követően, Charlotte édesanyja is megszólalt az elhangzottakkal kapcsolatban:

” – Undorítónak, és tiszteletlennek tartom amiket Paige mondott élő adásban egy világ előtt. Ennek nem lett volna helye a beszélgetésben, úgy hiszem! ”

Ezen szavai tehát, könnyen biztos vereséget jelenthetnek a Norwich-i Total Díva számára. Köztudott, hogy csak olyan hangozhat el az adásban, amire a vezetők rábólintanak, így belegondolva meggondolatlan döntés volt hagyni, hogy Paige felhozza ezt a témát, de a nézők körében is nagy visszhangot keltett a történet, ami pláne nem segíti Paige bajnokká válását.

Reklámok

4 comments on “Paige nem lehet bajnok vasárnap?

 1. Istenem de hisz Paige szavait a WWE adja a szájába emberek………..

  Kedvelés

 2. A meccsek 90%a altalaban egyertelmu,de azert megsem orulok az ilyen spoileres cikkeknek. Az a 10% ami meglepetés lenne, igy elveszti a hatását.

  Kedvelés

 3. Pedig igazán az lehetne mert sokkal tehetségesebb mint kicsi Flair.. 🙂 ez a mindig sírás true champion vagyok.. jaj 😀 lehetne egy jó heel – nagyszájú női bajnok,aki még ráadásul eléggé jól néz ki 🙂

  Kedvelés

 4. Ez hülyeség, biztos hogy a wwe rábólintott hogy mondhatja nyugodtan. Emiatt nyugodtan lehetne bajnok, mert annak kellene lennie, remélem ő nyer, csak sajnos szerintem nem fog :S

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s