Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

– Breaking! – Új gazdára fog találni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv

20151105_SurvivorSeries_Champ_LIGHT_HP

A WWE Írországi Live Event-jén Seth Rollins Kane ellen lépett ringbe, ahol összeszedett egy nagyon csúnyának tűnő sérülést. Első látásra a szervezet orvosi stábja nem látta semmi akadályát annak, hogy a Survivor Series-en a meghirdetett Roman Reigns elleni küzdelemben részt vegyen az aktuális Bajnok. Azonban több teszt elvégzését követően kiderült, hogy a Szupersztár sérülése mégis komolyabb, mint amilyennek az elsőre állították.

A WWE a hivatalos weboldalán osztotta meg a rajongókkal, a hírt, hogy a Bajnok kénytelen késszerpihenőre vonulni, miután egy rosszul kivitelezett mozdulat következtében csaknem eltört a lába. (Ha nem láttad volna az előző cikkünket, valamint a videót a szóban forgó sérülésről – Kattints ide). Több vizsgálat eredményeként világossá vált a cég orvosainak, hogy Rollins nem lesz képes felépülni két héten belül, hogy szerepelhessen a Survivor Series-en. A Bajnok könnyekkel küszködve fogadta a hírt, hogy a térdében porcsérülést, valamint oldal és keresztszalag sérülést szenvedett. Előre láthatólag 6-9 hónapra becsülték a szakemberek a várható kiesés időtartamát.

20151105_SethRollins_LIGHT_HOMEPAGE

Ahogy ilyenkor lenni szokott a cég egyből kiír egy Tournament-et aminek a célja, hogy megtalálják több Szupersztár közül azt, aki végül megszerzi a birtokos nélkül maradt övet. Korábban láthattunk már ilyet Edge esetében, aki nyaksérülése miatt kénytelen volt azonnali hatállyal visszavonulni Nehézsúlyú Bajnokként, vagy Daniel Bryan-t, aki szintén sérülése miatt lett megfosztva címétől. Kíváncsian várjuk, hogy kik lesznek azok a pankrátorok, akik ringbe fognak szállni a Bajnoki övért, valamint, hogy végül ki lesz az, képes lesz megszerezni végül a cég legfontosabb díját…Jobbulást kívánunk Seth Rollins-nak.

29 gondolat “– Breaking! – Új gazdára fog találni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv” bejegyzéshez

  1. hoppácsak, most látom hogy felkavarodott az állóvíz! 😀 karma, bicsiz! mondjuk sajnálom hogy így, üssetek de bírom Rollinst, de most a tatának és a kiscsaládnak (mcmajom és a vezetőség) nem maradt választása, kénytelenek “kockáztatni” és íme a tournament. GOOOOOOD. ebben a hónapban még a végén nézni fogom, hátha magához tér kicsit a szervezet. 🙂 (már csak idő kéne hozzá, azom meg mostanában nincs. :P)

    Kedvelés

  2. Hát ez komoly hír, megy is a csámcsogás rendesen. Legelőször is. Seth Rollinsnak jobbulást, pihenje ki magát, gyógyuljon meg és térjen vissza. DE. Ezt a retkes, elcseszett szánalmas karaktert egy életre felejtsék el neki a kreatívok és a rajongók is. Ha visszatérése után is bieberként fogja nyomatni, akkor végleg lemondok róla, pedig Istenadta tehetség.
    Az övről nem kezdek el nyíltan filózni mert felesleges. Karakterválasztás szempontjából szinte csak rossz választás van, olyan nagy tehetség mint Pl Cesaro nem rendelkezik azzal a szinttel
    ( értsd: mindenki elveri) hogy bajnokká legyen, de nagyon örülnék ha most tévednék.

    Kedvelés

  3. Most fog visszaütni az, hogy alig van értelmesen felépített karakter és pankrátor a jelenlegi rosterben:
    – Mindent a volt shieldre építettek, de Ambrose-t – bár jó karakter – inkább IC, US öv szintre lőtték be, Rollins kiesik, Roman felfuttatását pedig elszúrták és elkapkodták.
    – Az NXT-ből felhozottakkal nem kezdtek semmit, a csapatok és Neville jobberkednek, Owens IC, de folyamatosan épül le az in-ringje.
    – Az öreg legendákat nézőcsalogatónak visszahozzák, de eszükben sincs öv közelébe engedni őket.
    – A megmaradó egy-két tehetséget pedig elpuskázták, Cesaro jobber, és mivel akcentusos, nem tipikus amerikai szépfiú, nem lehet bajnok. King of the Ring inkább King of the Jobbers, Sheamus hülye haja nem jött be, Ryback-ben meg nem bíznak, mert lesérült.

    Két opció maradt: tuti Cena lenne 16x, de van Isten és forgat, így jöhet Roman, megnyeri és ezzel végleg megutáltatják.

    Kedvelés

  4. Nem találok szavakat…a jelenlegi legjobb karakter kiesik 9honapra,ez nagyon nagy érvágás. Kb. miatta élveztem az adásokat…
    Es amugy a videón latszik,hogy a szerencsétlen mozdulat után meg azert radobta az asztalra a kanet,aki tobb mint 130kg.
    Es akkor jon a kerdes h ki johet a helyére? Ebbe rossz is belegondolni…talán Wyatt lenne a legjobb választás,most erősebb mint valaha. Esetleg meg Sheamus cash int is eltudnek képzelni. De ha Román lesz a bajnok es nemtudom mit csinálok..

    Kedvelés

    1. ” a jelenlegi legjobb karakter” Bocs, de ezen még mindig röhögök. Rollins MITB győztes, WWE,WHC bajnok karakterénél kevés nagyobb fos akad a WWE berkein belül.
      Ne keverd a tudást a karakterrel.

      Kedvelés

  5. Hát ez nagyon nem kellett 😦 Az eddigi szar adásokon is Seth volt az aki dobott valamit a színvonalon…most még szarabb adások lesznek…majd meglátjátok. Én nagyon attól tartok hogy Roman-t látjuk majd hónapokig az övvel. De ne legyen igazam. VAyg ha Roman lesza bajnok akkor aRoyal rumble-t nyerje Ambrose. Nem ártana már nekik is egy kicsit egymásnak feszülni.

    Kedvelés

  6. Na most elmondom a teljes véleményem……

    Az hogy most Rollins megsérült megerősítette bennem azt hogy ne nézem a WWE. Seth-nél (NXT kívül) nincs jobb/tehetségesebb pankrátor a WWE-ben Cesaro szó szerint elbújhat Rollins mellet. Cena és Roman tehetségtelen balf@sz nyomorékok. Bray Wyatt in ringje is egy kalap szar, karakter megvan de az ember egy kalap kakaó és Ambrosal is ez a helyzet. Taker akit csak a széria tett nagyá. A többi nyomorékot nem is sorolnám mert nem szeretnék hetekig írni. Cesaro…. Cesaro… Cesaro…. istenem. Akkor miért van az hogy nem kap címet, ha Rollins igen? Na ugye. Vince bácsi meg verje a pömpijét Cena-ra és Roman-re, Mert amíg Seth nem épül fel addig NEm fogom nézni se a WWE, se a vele foglalkozó oldalakat.

    Sziasztok.

    Kedvelés

    1. Takert csak a széria (nem, nem streak, mert a v6-os szinkron menőbb nyilván) tette naggyá?!? Te miről beszélsz ember? Ezek szerint az utóbbi 3-4 év meccseit láttad maximum… Tarthatnék előadást arról, hogy az öreg a 25 éve alatt mennyi mindent tett a WWE-ért és a WWE-ben… mennyi mindent bevállalt, milyen feudokat, sztorikat nyomott le a Streak-en kívül, milyen öveket birtokolt… De nem fogod, hisz 9 hónapig (remélem) úgysem fogunk hallani felőled. Have a nice day…

      Kedvelés

      1. A jelenlegi karakterét felejtsék el a rajongók de főleg a kreatívok. Ha kap egy normális, akár heel személyiséget akkor szívesen fogom nézni

        Kedvelés

  7. Brock Lesnarnak kellene adnia az övet jó lehet nem minden PPV-n láttuk megvédeni az övet de szerintem inkább legyen most ő mint Roman vagy épp Sheamus. De arra is gondoltam hogy Bray Wyatt is kaphatná az övet.

    Kedvelés

  8. Ez elég szomorú, így az a nyomorult kap egy övet a 0-a teljesítményére. Biztos jobban megérdemli, mint Cesaro, Ambrose, Neville, Ryback. Miszter nyögvenyelős 3 mozdulatos béna f.sz. 😦

    Kedvelés

  9. Sajnos adnak egy utolsó esélyt kentaurnak,és jöhet a feud közte meg a tesókája között.
    Mivel nagy terveik voltak hipóval,de elbuktak,mert irtó gyenge a karaktere,valszeg beváltja a táskát ss en a meccs után és el is bukja,mert ő itt már nem lesz bajnok,csak kentaur müzli és kecskepofa…
    Én még egy heel hegyomlást is megnéznék,de mivel se lesnar se Sting se Kane nem lehetett bajnok..így esélytelen..talán jön ismét rock majomja és idénymunkás bajnok lesz megint..és erre húzzák fel a lesnar feudot a wm re..
    Cezaro érdemelné meg a legjobban,de sose lesz wwe bajnok..

    Kedvelés

    1. Sajnos az ex-Shield tagokon, Cena-n, Bryan-en és Lesnaron kívül senki sincs felépítve, hogy a vb öv közelében legyen. Pedig sokan jobban megérdemelnék. Az in ringje Cesaronak talán a legjobb, de már ő sem zavar egy ideje vizet. A német akcentusa miatt kb. sohasem kerül a fő sztorik közelébe.

      Owenst viszont például tök jól fel lehetett volna építeni egy erős heel karakterré, erre Cenan el is bukta ezt.

      Rollins meglátjátok, hogy nagyon fog hiányozni a rosterből. Én elismerem, hogy már nagyon idegesítő volt a gimmickje, és túl sokáig húzták a bajnoki idejét (ezért kicsit örülök is, hogy máshoz kerül az öv), de mindent összevetve ő talán a jelenlegi roster legjobb tagja. Egy Cesaro vagy Lucha Dragons jobbak nála a ringben, de egyik sem tud beszélni. Wyatt nyomja a legjobb promokat, de őt meg össze sem lehet hasonlítani Rollins-szal a ringben. Viszont Seth tényleg a szorítóban is meg a mikrofonnál is átlagon felüli.

      Aki erős karaktert tudna hozni, az Bálor, ha felhozzák, de félő, hogy ugyanaz lesz vele, mint Owens-szel és Nevillel… remélem HHH a harmadik pankrátorát nem hagyja majd elbaszni, főleg úgy hogy azért kissé méltatlan lenne Bálor karrierjéhez, aki japánban valóságos pankrátor-legenda.

      Sajnos nem fog változni semmi. Reigns akkor lenne értelmes bajnok, ha kapna egy heel turnt. Jobban is állna neki, mint ez a néma jófiú szerep. Ambrose nem lesz bajnok, és sajnos úgy tűnik januártól újra visszatér Bryan, ami szerintem le fogja húzni végleg a szervezetet a klotyón. Mivel Seth a WM 32-re se fog valószínűleg visszatérni, ezért nagyon úgy fest, hogy ott már Bryan lesz a bajnok. Február környékén pedig Cena is visszatér, tehát akárki lesz is most, jövőre ugyanúgy Cena és Bryan fognak majd az övért menni valamilyen formában. Lesnar meg… elvileg a Rock-kal fog feudolni, semmi értelme. Amennyit a Rock kihagyott, és figyelembe véve Lesnar ring-beli szokásait… nos, minimum egy sérülés fog kinézni a jó öreg Dwayne-nek, aztán fújhatja.

      Kedvelés

        1. Miért sajnos a visszatérése? A közönség zabálja, szeretik. Többszörösen elismert pankrátor tehetség. Nekem annyi negatívumom van vele kapcsolatban hogy a WM 30-at
          túlságosan is rá hegyezték ki, túl egyértelmű volt.

          Kedvelés

      1. ” és figyelembe véve Lesnar ring-beli szokásait” Azért megnézném a helyedben pl a WM31 főmeccsét,mert a meccs 95%-a alatt Roman volt alázva de már a 30. másodperctől lesnarnak vérzett a pofája,és ez egyre csak fokozódott a meccs alatt.A meccs végére a Rómain egy árva vérfolt sem volt Brock meg ki sem látszott belőle.Szóval gondold át újra szerintem…

        Kedvelés

      2. rock nem veszíteni fog visszajönni.Ő már rég nem szorul rá erre az “aprópénzre”amit a wwe ad neki,ha kasszasikerekben játszik már évek óta..Így is 1 szereplésével a wwe ben többet kapott mint más 2-3 hónap alatt..
        Eléggé szánalmas lenne ha lesnart ő győzné le.Azt a lesnart aki elpusztította Undertakert a rekordjával együtt…
        Akkora pusht kapott lesnar,hogy már legenda lett,és pont egy idénymunkás verné meg őt tisztán?Egy tét nélküli meccsen?Ismétlem,Undertaker legyőzése után?Olyan magasra emelték ezzel lesnart,hogy talán most kéne visszavonulnia,mert az tökéletes befejezése lenne a karrierjének,de persze nem fog,midnegy is.
        Cezaro nem tud bezsélni a ringben,aláírom,de volt hájmen csaj anno,akkor ez megoldódott,most is kéne mellé valaki,owens meg tökéletes hájmen csaj lehetett volna..piszok erős heel lehetett volna..de hát..
        Most kentaur nyer,aztán kecskepofa vagy müzli elveszi tőle,és a másik megy ellene,ennyi lesz..

        Kedvelés

  10. Nagyon remélem, hogy nem Reigns-t nyomják be. Sajnos több, mint valószínű. Szerintem Lesnarhoz kéne visszavándorolnia az övnek. Szerencsére Cena nincs most a közelben a forgatás miatt, hogy lecsapjon rá, különben tuti ő lenne.

    Igazából nem tudom, kit látnék szívesen. Ha ringbeli teljesítményt nézem, akkor Cesaro érdemli meg a legjobban, de a csórinak semmi karaktere nincs. Mondjuk így a vezetőségnek is találnia kéne valakit, mert jelenleg egy darab Big Show-ból áll az emberük. Még esélyes, hogy Sheamus beváltja valahogy a táskát. Minden esetre érdekes lesz. Nem igazán tudom, hogy ki érdemelné meg… ezért maradnék Lesnarnál. Róla elhiszem valahogy, hogy bajnok.

    Kedvelés

    1. Nagyon meglepne,ha nem Reigns nyerné..ugyan.. kapná meg az övet.. Én mondjuk Wyattnek adnám az övet:)

      Kedvelés

      1. Wyatt megérdemelné, de több okból sem kapja meg. 1. Nem erre van felépítve a karaktere. 2. Nem is tenne jót a körülötte lengő misztikus légkörnek, ha övek környékén mozogna. Egyszerűen nincs szüksége rá.

        Kedvelés

  11. Mire visszatér, remélem lesz valami változás rajta… Mondjuk egy Face Turn sem ártana neki, csak legyen valami, mert unalmas már a karaktere.

    Kedvelés

Vélemény?