Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Ambrose nagy lehetősége ez, de milyen áron?

ambrose

Ahogy közeledik a vasárnap, egyre izgatottabb mindenki, hogy vajon ki nyeri meg a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet.
A tornán szereplők közül a kezdetekkor három név szerepelt a leggyakrabban a rajongók között, hogy kinél is lenne jó helyen a bajnoki cím. Dean Ambrose, Dolph Ziggler, és Cesaro volt e három Superstar, de mára csak Ambrose maradt hivatalosan is harcban a címért.

Ő egy olyan srác, aki szembemegy mindennel, imádja a harcot, a háborút, és nem érdeklik a következmények.
A Shield-ben ugyan háttérbe szorult, de miután szétváltak, kibontakozott tehetsége, akarása, és ezt a nézők is imádták, imádják a mai napig.
Azt hiszem nem csak nekem, de másnak is szemet szúrt, hogy a világ bármely arénájába is lépjen be ez a srác, mindenütt imádják, és zenéjét, bevonulását ováció kíséri. Ezek tudatában, minden pankráció rajongó feltenné a kérdést Vince McMahon-nek, hogy miért is nem kap lehetőséget legalább egyszer bebizonyítani, hogy igenis képes lenne bajnokként megállni a helyét.

Talán most jött el ez a pillanat?

Seth Rollins kiesésével lázasan keresik a következő Top Heel karaktert, aki nem mellesleg a Vezetőség embere lehetne, betöltve ez által Seth helyét. Ha bajnok is lesz vasárnap, akkor valószínűleg egy heel turn kíséretében lenne az, mely testvére Roman Reigns kárára történne. Belépne a Vezetőségbe, és ő lenne Triple H embere, aki a cég legnemesebb övét birtokolja.

De megéri-e egy ilyen közönségkedvencből rosszfiút faragni?

Nem biztos, és sokan szívesebben látnák ebben a szerepben Roman Reigns-t, akinek baby face karakterként való futtatása minden eddigi kísérletre és akarásra csődöt mondott.
A nép ereje győzhetne és ideje lenne, hogy Dean Ambrose kitörjön a középszerűségből, megnyerve a WWE Nehézsúlyú övet a Survivor Series-en.

Sokan hasonlítják Ambrose-t a legenda Stone Cold Steve Austin-hoz, de vajon a történelem ismételheti önmagát?

2002-ben hasonló volt a helyzet, és akkor egy pálfordulással Austin lett a bajnok, a közönség nagy örömére, kérdés megtörténhet-e ez újra!

Mit helyez előtérbe Vince?

A romani birodalmat, vagy az Ambrose korszakot?

5 gondolat “Ambrose nagy lehetősége ez, de milyen áron?” bejegyzéshez

  1. Ha azt nézzük mióta a Shield fel oszlott Dean a feudjait tök mindegy milyen volt folyamatosan bukta Seth ellen is csak verték a Wyatt elenni feudban is csak verték, és amikor már be tették az IC övé feudba azt hittem ő lesz a bajnok de nem, aztán megint Rolins elleni feud és lássanak csódát itt is bukta a feudját komolyan mit karnak vele ennyire nem tudják komolyan venni?? itt sem lesz bajnok Roman kapja meg az övet tutti és Dean heel lesz!! megint megy a sűlyesztőbe gyökér Vince papa miatt!!!

    Kedvelés

  2. Mi lenne ha Ambrose nyerne , majd Reigns nem törődne bele és megtámadná?! 😀 nem ?! lenne egy viszonylag jó bajnok és Roman végre heel-t kapna.. ámen!

    Kedvelés

    1. ez lenne a legideálisabb forgatókönyv. páran erre várunk már hónapok óta. 🙂 de valahogy biztos el fogják qrni, leginkább úgy hogy maradnak “tesók”, bárhogy is alakuljon az öv sorsa. 😛

      Kedvelés

  3. igen valoszinu hogy oszekapnak az összekapnak az övön és igy megy szet a baratsag es egyikuk rosz lesz 😀

    Kedvelés

  4. Logikusabb lenne ; ha Roman kapná a heelt egyrészt mert a facebe szar màsreszt meg eleg sokszor bukott el az overt.
    De ugye Csàmpika mellozi a logikat…..
    Udv mindenkinek. Kiraly az oldal es a tarsasag 🙂

    Kedvelés

Vélemény?