Bray Wyatt interjú: A Family-ről és az álom ellenfeléről

bray_wyatt

Bray Wyatt a napokban egy Skysports-nak adott interjú keretein belül fejtette ki véleményét a Wyatt Family-ről, Luke Harper-ről, valamint arról a Szupersztárról, aki ellen legszívesebben harcolna egy WrestleMania ütközetben. Emellett szóba került a komoly beszélgetés során Kurt Angle Hall Of Fame beiktatása, ami egy kisebb ugródeszkaként szolgálhat az egykori Legendának, hogy visszatérjen a cég kötelei közé…

Mi történne, ha Te, Luke Harper és Randy Orton maradnátok az utolsó három versenyben maradó pankrátor a Royal Rumble-ön?

“A cél az, hogy Én nyerhessem meg a Royal Rumble-t, Randy tudja ezt, Luke tudja ezt. Senki más nem nyerheti meg, csak én. Ha hárman maradnánk, akkor biztossá válna a győzelmem, mert segítenének nekem és önként elhagynák a ringet. Ez után pedig a WreslteMania főeseményén szerepelnék.”

Készen állnál egy WrestleMania főeseményen való szereplésre?

“Ki érdemelne meg jobban egy WreslteMania főeseményt jobban, mint én? Senki. Ugyan az a Wyatt vagyok legbelül, aki eddig is voltam. Ugyanaz a düh és az a tűz hajt, ami mindig is motivált. Nyerten a Survivor Series-en és megszereztem a WWE SmackDown Live Tag Team Bajnoki öveket is. A Rumble győzelme az utolsó darabka lenne.”

Mennyire élvezed a közös munkát Randy Orton-nal az utóbbi hónapokban?

“Úgy gondolod, hogy Randy Orton nem tartozik közénk, viszont amikor együtt látsz minket, akkor ráébredsz arra, hogy nincs olyan sok különbség kettőnk közt. Megalkottuk a köteléket, ami örökké tartani fog. Együtt fogunk győzelmet szeretni és együtt fogunk elbukni.”

Mondanád, hogy Luke Harper az egyik leginkább alulértékelt pankrátor a WWE-ben?

“Az egész világon. Ő 196 centi és 125 kiló, de úgy mozog, mint egy balerina. Ő egy “Bona Fide Star” és nem tudnék eleget beszélni róla…Ő a testvérem és az alapvető eleme a Wyatt Family-nek. Nincs nélküle Wyatt Family és nagyon örülök annak ,hogy együtt dolgozhatok vele.”

Ki lenne az álom ellenfeled a WrestleMania-ra az egykori vagy a mostani WWE Szupersztárok közül.

“Daniel Bryan-t mondanám. Említhetnék még egy csomó nevet, mint The Undertaker, Jake “The Snake” Roberts”, Ric Flair, de nem érzem, hogy végeztem Daniel Bryan-el. Egy úton harcoltunk és nem hiszem, hogy kettejük közös utazása végleg befejeződött. A mostani pankrátorok közül AJ Styles ellen szállnék ringbe, feltéve ha továbbra is Ő marad a Bajnok.”

Már harcoltál Undertaker ellen a WreslteMania-n, milyen tapasztalat volt ez?

“Szürreális volt. Kisétáltál a szorítóba és megszólalt a gong, majd láttad Őt, amint végigsétál a rámpán…Egy pillanatra minden képzeletet felülmúlóvá és nem létezővé vált körülötted. Mintha megfagyott volna az idő. Ha egyszer megérzed a a legnagyobb Szupersztár haragját, úgy fogod érezni, mintha nem is létezett volna. Volt már egymáshoz többször szerencsénk és remélem, hogy még jó párszor fogunk találkozni.”

Ha már a legendáknál tartunk, Kurt Angle-t beiktatják a WWE Hall Of Fame-be ebben az évben, a meglátásod?

“Preferálom, hogy Kurt Angle megjelenjen a Royal Rumble-ön. Nem igazán ismerem és még nem volt lehetőségem találkozni vele, de tisztelem őt, hiszen egy aranyérmes olimpikon. Egy igazi legendának tartom, aki teljesen megérdemli, hogy a Hall Of Fame tagja legyen.”

Reklámok

18 comments on “Bray Wyatt interjú: A Family-ről és az álom ellenfeléről

 1. egyébként igaz nem olyan nagy probléma, csak azt hittem senkinek sem jön be

  Kedvelés

 2. Akkor majd Én íroj Wyattről..

  Karakterben maradt az intejú elsőfelében és tovább nyomatta a hű de jo az ortonos kamz feud..

  Harperke valóban a testvére és dicsérő szavai mélyen igazak.Tehetséges,erős,vad,brutális,szívós jó a karaktere és mégis nagyon alulértékelt..pedig volt kis bajnok,tiszavirág bajnok..Többször írtam h neki békapofával kéne feudolnia.

  Wyatt nagíob tuszteli a halott embert.Az ő meccsein nött fel.A wm meccse karrierje éddigu fénypontja amit sérülten is becsülettel végigtolt.Kár h akkor nem ő győzött..Egyedül ő méltő Undertaker örökösének.
  Rem az ortonos feud hamar végetér mert ritka gyenge és unalmas.A tt övekért se mennek már..rr en fog ellíne fordulni orton és a wm en jön aminek jönnie kell.

  Wyatt a jövő muhahaha

  Kedvelés

  • Már rég fel kelet volna érnie a csúcsra, nem hiszem el hogy még mindig nem bajnok. Neki már AJ-vel kéne feudolnia és az ilyenekt mint John Cena meg megsemmisíteni..

   Kedvelés

   • Ő a jövő,ezt ne feledd el.
    Amikor már arra se fogunk emlékezni h ki volt az a müzli és mit keresett itt,miért rontotta itt a levegőt t9bb mint 15 éven át..akkor majd Wyatt a trónon ülve letekint a világ tetejéről MUAHAHAHHAAHAHAHA

    Kedvelés

   • Ha Wyatt még 50 évig itt lesz akkor sem fog annyit keresni a főnökeinek, mint Cena. Megsemmisíteni…? Wyatt Family-t. na jó ez erős, de Orton szétzúzza őket. Remélem, mert Wyatt karaktere az egyik legprofibb, de a ringban nulla.

    Kedvelés

 3. Az említett képet megvizsgáltuk 4 különböző eszközről, de semmilyen problémát sem észleltünk. Minden esetre frissítettük a képet.

  Kedvelés

  • Utána járnátok még jobban? Én is érzékelem a problémát, tényleg nem látható a kép az Alpharól már napok óta 🙂

   Kedvelés

   • Nálam is minden okés vele

    Kedvelés

   • inkább hetek
    mióta bajnokok nekem nem mutatja

    Kedvelés

 4. Jobb oldalt a bajnokoknál nem raknátok ki az Alpha-t az övekkel?

  Kedvelés

  • Nem értem a kérdésed, még azon a héten kitettük őket, hogy megszerezték az öveket. Azóta is a bajnokok között láthatóak.

   Kedvelés

   • Igaza van! Bugol a kép, csak egy kis kocka látszódik.

    Kedvelés

    • Nálam tökéletesen látható, így nem tudom, hogy nálatok miért nem, vagy hogy mi a probléma.

     Kedvelés

    • Mindenesetre utána nézünk hamarosan, hátha kiderül, hogy mi a probléma forrása.

     Kedvelés

     • Nálam is tökéletesen látszik.

      Kedvelés

     • nálam is rendben a kép. firefox és w10.

      Kedvelés

     • crome windows 8.1
      csak egy kis kocka semmi
      Ha új lapon nyitom meg ez jön be
      404 — File not found.
      eddig sosem csinált ilyet

      Kedvelés

     • Nálam se jön be, de nem csinálok belőle akkora problémát. 😀

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s