Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

NXT TakeOver: Dallas – Előzetes

20160328_NXTTakeover_Dallas_TuneIn_thiefriday--d97217f3d7ffbd03a52c10dc2626dd63

Magyar idő szerint holnap, azaz szombat reggel öt órától lesz látható a TakeOver: Dallas, ami minden eddig TakeOver-nél izgalmasabbnak, és jobbnak ígérkezik. Hat igazán színvonalas s a maga fényében igen nagy téttel bíró összecsapásoknak leszünk tanúi. Lesz, aki a címe megvédéséért, míg mások a becsületükért, vagy a tiszteletért szállnak ringbe. 

The Revival (C) vs American Alpha – NXT Tag Team bajnoki címmérkőzés 

20160316_1920x1080_NXTTakeover_Dallas_match_RevivalAmericanAlpha_Sponsor--a0b36b2f8d22db138167d0bcb1f88365

A mérkőzés legnagyobb kérdése, hogy Chad és Jordan kettőse képes lehet-e megállítani a bajnokok hosszú hónapok óta tartó dominanciáját. A kihívók fokozatosan vívták ki a jogot, hogy végül megkaphassák a lehetőséget az NXT Tag Team öveire. A címvédő Revival csapata, kétszer is sikeresen védte meg a címeket, mindkétszer Enzo, valamint Cass ellenében. Tudásban és akaratban egyik csapat sem szenved hiányt, ami egy igen parádés ütközetre enged következtetni.

Austin Aries vs Baron Corbin 

20160309_1920x1080_NXTTakeover_Dallas_match_ariescorbin_Sponsor--bd3b2311a4314ac94ac6284693168ef1

Austin Aries még csak pár hete szerződött az NXT-be. Túlzás nélkül mondhatóan semmi rosszat sem tett, vagy mondott. Csupán be akart mutatkozni a publikumnak, ezt azonban Baron Corbin nem nézte jó szemmel. Megtámadta a debütánst, amit követően William Regal kiírta a két fél közötti csatát a TakeOver-re. Aries-nak az elégtétel miatt, míg Corbin-nak a bizonyítás miatt fontos ez a mérkőzés. A LoneWolf legutóbb Apollo Crews skalpát szerezte meg Londonban, de vajon a most következő falat is lemegy a torkán, vagy túl rágósnak bizonyul majd?

Bayley vs Asuka – NXT Women’s címmérkőzés 

20160316_1920x1080_NXTTakeover_Dallas_match_BayleyAsuka_Sponsor--f941cf94a0bda52502f251fa7fa75515

Bátran mondható, hogy Bayley az NXT történetének legharcosabb bajnoka. Mielőtt azzá vált, útja a címig Charlotte-on, valamint Becky-n keresztül vezetett. A brooklyni TakeOver-en aztán minden idők legjobb női mérkőzésén győzte le Sasha Banks-et, megszerezve ezzel a címet. Azóta négyszer védte meg sikeresen az övet, de most minden eddiginél veszélyesebb és komolyabb kihívás előtt áll. Asuka akkor debütált, mikor Bayley először védett címet, vagyis a TakeOver: Respect-en. Azonnal látható volt, hogy egy nagyon tehetséges hölgyről van szó, ami igazolva klasszisát egy meggyőző produkcióval rukkolt elő. Nem szabad elfelejteni, hogy Asuka még veretlen az NXT-ben, tehát Bayley-nek igazán nehéz dolga lesz ezen az estén. Képes lehet ötödször is megvédeni az övet, vagy Asuka új korszakot nyit az NXT női részlegének történelmében?

Sami Zayn vs Shinsuke Nakamura 

20160311_1920x1080_NXTTakeover_Dallas_match_ZaynNakamura_Sponsor--01c876f8d26fbd5fe78b9297c9d117b1

Mindkét fél számára emlékezetes lesz ez a mérkőzés. Nakamura most először lép a WWE kötelei közé, míg Sami most utoljára fog szerepelni az NXT-ben. Az este egyik legjobb mérkőzése lehet majd, tekintve a két fél kvalitásait. Nakamura győzelme borítékolható, de ettől függetlenül Sami is odafogja tenni magát a csata színvonalának érdekében.

Finn Bálor (C) vs Samoa Joe – NXT bajnoki címmérkőzés 

20160309_1920x1080_NXTTakeover_Dallas_match_finnsamoa_Sponsor--d73e51b5b50daf416b88c8218f29f61e

Az este főmérkőzésén, megismétlődik a londoni TakeOver címmérkőzése. Bálor-nak újra Joe ellen kell helyt állni, ami minden eddiginél komolyabb kihívás elé állítja a tavaly július óta uralkodó bajnokot. Joe elszántabb mint valaha, mondhatni mindent arra tett fel, hogy legyőzze a bajnokot, megszerezve ezzel az NXT legrangosabb övét. Sikerülhet neki, avagy Bálor tovább folytatja dominanciáját?

( A hatodik mérkőzés eddig nem került bejelentésre, de minden bizonnyal Apollo Crews, valamint Elias Samson csatája lesz ez. )

Személyes tippjeim:

-American Alpha

-Austin Aries

-Shinsuke Nakamura 

-Asuka

-Samoa Joe

4 gondolat “NXT TakeOver: Dallas – Előzetes” bejegyzéshez

  1. Én is így vagyok vele. Én is jobban várom ezt mint a WM et.
    Az én tippeim: Az American Alpha megnyeri a Tag Team övet. Austin Aries megveri Baron Corbin-t ( Aries a debütaló meccsén nem fog kikapni). Bayley valamilyen úton módón bajnok marad. Nakamura győzelme Samy ellen sajnos vagy nem sajnos boritékolható( de jó az lesz majd benne,hogy a WM en Samy lesz az új IC bajnok). Finn Bálor is bajnok marad( vagy úgy győz hogy elhozza a démont vagy pedig a bandája fog neki segíteni).

    Kedvelés

    1. Szerintem is ez jobb lehetőségekkel kecsegtet, mint a WM. Nagyjából egyet is értek a jóslataiddal, de Samy nem veszíthet illetve Nakamura sem. Így valószínűnek tartom, hogy valaki majd megtámadja Nakamurát és így majd úgy veszít, hogy nem pinelték és lesz feud-ja is.

      Kedvelés

    2. én nagyom remélem hogy Finn elveszti az övét és fel jönnek a fő Rosterbe nagyon kellenének akármelyik részen legyen ez TT vagy másik öv de az is jó már ha ott vannak…kinőtte már ő az NXT-t van egy csomó tehetség aki csak az NXT övre vár…elsősorban személyes kedvencem Johnny Gargano…hatalmas tehetség de még sokan vannak rajta kívül..

      Bayley is jöhetne fel Asuka jó utódja lesz és elkezdhetnek azokkal a női pankrátorokkal (írom így ha a Díva nevet lecserélik) akire nem szenteltek eddig annyi figyelmet…Billie Kay, Peyton Royce, Shazza, Evie…és még itt is sorolhatnám…

      ígéretes PPV lesz élőben nézem az biztos:)

      Kedvelés

Vélemény?