WWE Main Event 2016. június 7. – Eredmények és videók

2wdk1jz

A SmackDown-hoz hasonlóan a Main Event adása is Wichita városában került megrendezésre. Az eheti három mérkőzés főszereplői Sheamus, Titus O’Neil, valamint a címvédő United States bajnok, Rusev voltak. Szokás szerint promó videóval volt tarkítva az adás, aminek célja a Money in the Bank-re való hangolódás leginkább.

Az arénába először is Dolph Ziggler érkezik, aki a múlt héthez hasonlóan most is vendég kommentátorként fog ténykedni a három küzdelem alatt.

Sheamus vs Zack Ryder 

A Kelta harcos igencsak a feledés homályába veszett mostanában, ellenfeléhez hasonlóan. Sheamus próbálta kézben tartani az irányítást, miközben Ryder-nek csak felvillanásai voltak. Zack egy szép hárítást követően jutott nagy lehetőséghez, azonban az általa kiosztott Neckbreaker-t követően, Sheamus kirúgott a kopogtatásból. Ryder ezután rögtönzött két Broski Boot-ot is, ám ahelyett, hogy ismét tussal próbálkozott volna, inkább a sarok tetejére mászott fel. Ryder repült, egyenesen a Kelta mellkasába az Elbow Drop-al, de Sheamus ezúttal is felrántotta a vállát kettőnél.. A korábbi Interkontinentális bajnok ekkor a végső befejezésnek veselkedett neki, ám a Rough Ryder értékesítése helyett, Sheamus átdobta válla fölött az érkező Zack-et, aki így megfejelte a sarokvédőt.. Sheamus azonnal nekirontott, de Ryder ellépet, amit a Kelta válla bánt, hisz közelebbi ismeretséget között a sarokvassal.. Ryder egyből tusba fogta ellenfelét, Sheamus viszont ismét felrántotta a vállát. Hamarosan jött a befejezés, Sheamus egy irgalmatlan Brouge Kick-el fektette ki Ryder-t, aki nem is volt képes kitörni a tusból, így az első mérkőzés győztese a Kelta harcos lett.

Láthatjuk, hogy a mini adás főmérkőzése Rusev, valamint Sin Cara csatája lesz. 

Viktor vs Titus O’Neil 

Viktor a küzdelem elején irányított, s ha volt is taktikája az egész jól alakult.. Egészen addig a pontig, míg nem a United States bajnoki cím első számú kihívója magára nem talált.. Titus megrázta magát, jött a Signature mozdulatként használt Splash a sarokban álló Viktor-nak, majd befejezés gyanánt a Clash of the Titus, amiből nem is tudott kirúgni Viktor, így a második mérkőzés végére, nagyon gyorsan pontot tett O’Neil.

Megkapjuk a szokásos kis videóanyagunkat is, amiben ezúttal a hétfői eseményeket idézhetjük fel. Roman Reigns mesél a Seth Rollins-al kapcsolatos történésekről, egészen a kezdetekig. A Shield-es korszaktól, egészen napjaink láthatjuk az eseményeket, miközben Roman elmondja, hogy nagyon hosszú ideje vár már erre a pillanatra.. Meg fog küzdeni Seth Rollins-al. Jobb nála, és legyőzi Seth Rollins-t, megtartva ezzel a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címet, mert a Money in the Bank után, a bajnok csak “The Guy” lehet . 

A nagy harc színhelye nem más lesz, mint a Szerencse Városa, Vegas. De vajon melyik szupersztár lesz az, aki az este végén magasba emeli a címet? The Guy vs The Man… 7 nap múlva háború, egyenesen Las Vegas-ból!

Rusev vs Sin Cara 

A United States bajnok percekig dominálta a küzdelmet, amikor is Sin Cara egy Tornado DDT-t követően tudott teret nyerni. A kis mexikói próbálta megragadni a lehetőséget, és komolyabb próbatétel elé állítani a bajnokot. Egy pár akrobatikus mozdulat végrehajtása után azonban, Rusev észhez tért, majd egy Slam-mel kísérelte meg befejezni a mérkőzést, Cara azonban kitört a tusból. A bajnok természetesen az Acolade-el próbálkozott, ellenfele azonban kibújt a fogásból, majd pár igen látványos mozdulatot követően ledöntötte a lábáról Rusev-et.. Sin Cara a sarok tetejére mászott fürgén, és kiosztott egy Frog Splash-t a címvédőnek.. Viva La Raza Eddie – gondolhatták sokan az arénában, miközben Cara tussal próbálkozott, de Rusev felrántotta a vállát. A Luchador ekkor a másik sarok tetején készült valamire, de ahogy észlelte a közeledő bajnokot, átugrott fölötte.. Talpra érkezést követően bukfenc, majd egy gyors megfordulás, ám ekkor már lendült is Rusev csizmája, ami egy hatalmas Superkick-et jelentett Cara számára.. Ebben a pillanatban el is szálltak a mexikói esélyek, Rusev befogta az Acolade-be, Sin Cara pedig fel is adta a mérkőzést.

Rusev diadalmasan magasba emelte a címet, amivel véget is ért az adás. Ne felejtsétek, kedden jön a RAW BenBett tolmácsolásában, ami az utolsó állomások egyike lesz a Money in the Bank előtt. További kellemes vasárnapot mindenkinek, jó meccs nézést ha az a program! 🙂

Reklámok

One comment on “WWE Main Event 2016. június 7. – Eredmények és videók

  1. Nagyon jó adás volt! Nem értem mi értelme Rusevet pusholni? Tehetséges ez igaz de ha eljön az ideje ki fogja meállítani? Sin Cara jó volt és ő és Kalisto is jobb mint Rusev. Látványosabbak a mecseik! Sheamus vs Ryder:Egyikük se ezt érdemelné Ryder IC bajnokként kellene szerepelnie mert megérdemli! Sheamus meg letett már annyit a wwe*-ben hogy ne csicska jobber legyen! Titus vs Viktor. Az Ascension is mehetne a tag team övekért nem itt bohóckodni! Titus tehetséges erős jó mecsei vannak de a Us övet nem fogja megnyerni

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s