WWE Main Event 2014. szeptember 16 . Eredmények és videók

me140916

A kommentátorok üdvözölnek minket az adás kezdetén, majd máris érkezik a Show Off és Tag Team társa.

Dolph Ziggler & R-Ziggler vs Damien Mizdow & The Miz

Izgalmas küzdelmet láthattunk, melynek végén az Interkonti cím első számú kihívója kopogtatta Ziggler dublőrét. Bejelentik a mai főmeccset: Big E egyéni küzdelmet vív Mr Money in the Bank ellen.
Renne interjúalanya Seth Rollins. A riporternő arról kérdezi a hell szupersztárt, a hétfői nap akadályozza-e a vasárnapi mérkőzésében, aki úgy érzi készen áll, és miután végzett Big E-vel, fókuszálhat Roman-re és a PPV-re. A Did you know? rovatból megtudjuk, a múltheti SmackDown volt a legsikeresebb műsor a kábeltévén az elmúlt 15 hétben.

Brie Bella vs Cameron

A mérkőzés előtt egy adás előtti riport következik, melyben Nikki elmondja Renee-nek: vasárnap, miután megszerzi a Díva bajnoki címet, elfelejti, hogy valaha is lett volna testvére. A küzdelem győztese Brie lett, aki győzelmét Yes!-el ünnepelte, akárcsak Daniel Bryan.
A RAW-ra tekintünk vissza, a bajnok visszatérésére és Cena „fél-diadalára”.

Big E vs Seth Rollins

A mérkőzés előtt, a reklám utáni bejátszásból megtudjuk, hogy a Night of Champions Kick Off-jában feltűnik Chris Jericho és Christian is, a Peep Show-ban. A gong után Seth kiugrik a ringből, fülére mutat, amivel a „You sold out!” skandálásra céloz, láthatóan még mindig nem értve, miért tartja árulónak a nép. A győzelmet a heel szerezte meg, bár Big E nagyon nehéz ellenfél volt neki. A Main Event Seth Rollins ünneplésével ér véget, aki a fejére mutat, hogy ő használja az eszét, és vasárnap is ezt fogja tenni. Vajon elég lesz Roman ellen, vagy a közönség kedvence revansot vesz Dean kiiktatása miatt? Vasárnap kiderül.

Fekete István

Reklámok

4 comments on “WWE Main Event 2014. szeptember 16 . Eredmények és videók

 1. the miz wins ez lesz majd nights of champion is the miz wins intercontinental champion és rusev vesztenni fog mark henry ellen az biztos mert a smackdown rollins leverte sheamust a Monday Night Raw

  Kedvelés

  • Először tanulj meg írni.

   Kedvelés

 2. rollins jo a fihnishered rollins wins

  Kedvelés

 3. Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s